2002.07.24 09:22
2002.07.24 09:34

Pont este morfondíroztam azon, hogy múltkor bejelentkeztél, hogy írni fogsz aztán nem jött össze
Persze tudom én jól, hogy a babuka minden idõdet leköti és csodaszép nevet adtatok Neki
Beszti
Köszi, hogy ilyen készséges vagy és biztos, hogy szükségem is lesz a tanácsaidra mert Te nagyon tapasztalt vagy... én a Lányoknak a hormonproblémáikban egyáltalán nem tudok segíteni mivel nekem sosem voltak ilyen gondjaim... Bizony innen már szinte minden régi "tag" eltûnt
Mondjuk sokan szabadságon vannak vagy épp lazábban veszik a nyári hónapokat
Azért jó lenne, ha besegítenél itt is a tanácsaiddal amikor idõd engedi
Nagyon drukkolok, hogy eljuss pénteken a fodrászhoz és reméljük babuka normális napirendje hamarosan beáll
Köszi mindent és puszillak Titeket
Melyik topikba írogatsz gyakrabban? Szívesen olvasnék Rólatok bõvebben
2002.07.24 09:52
ilyen, igaz Doris? 2002.07.24 10:11
És ez a hõ...nem rossz csak azért nem akarok elõre örömködni, mert most vagy az elsõ gyógyszermentes ciklusodban
Meglátjuk de húzhatnánk már át egymást a másik topikba
A vonala olyan mint az enyémeké
2002.07.24 10:23
2002.07.24 10:38
2002.07.24 10:44

Olyan jó, hogy megy fölfelé a hõd. Remélem ott is marad még 9 hónapig.
2002.07.24 11:00

Minek idegesítenéd magad
Ez így van rendjén
Nemsokára mehettek UH-ra
De jó!
Egyébként teljesen igazad van és én is úgy gondolom, hogy a gyógynövények segítenek. Nekem nem volt rá szükségem, mert a második gyógyszermentes ciklusom már normális volt
2002.07.24 11:05
2002.07.24 11:09

2002.07.24 11:17
Kösz a bíztatást, jókedved legyen ragadós!
Tényleg meglepõ amit írtál, és nagyon szomorú, hogy így mennek a dolgok. Szerintem se aggódj és fõleg ne idegeskedj, mert az nem esik jól az egészséges és ragaszkodó kis bébikezdeménynek a pocakodban! Meglátod minden rendben lesz!
2002.07.24 12:15
))) 2002.07.24 12:24
Persze ha eltekintünk attól az aprócska tényezõtõl, hogy nõvérkém 2 hónapos kismacskája épp nálunk lakik (sajna már csak 3 napig) és mit mondjak életünk teljesen átalakult de a lakásunk is

Olyan mintha bomba robbant volna, pedig csak egy 20 dkg-os kiscica tart minket "terrorban"
Becsületes neve Walter, mert van egy W a homlokán, viszont mi már elkereszteltük Vandál Walternek mert kitetovált minket is és a bútorainkat is
Egyébként egy tüneményes dögice de attól tartok kissé elkényeztettem ill. meghízlaltam... Ezt csak abból gondolom, hogy már hajnali 5-kor kukorékol a hálószobánk ajtaja elött és nem lehet Neki nemet mondani, ezen kívül akkora a pocija mintha lenyelt volna egy teniszlabdát....
Mit csináljak, folyton éhes

Egyszóval kissé aggódva várom haza a Nõvérkémet mert elviszik Vandálkánkat és elég úncsi és békés lesz az életünk

Viszont a Párom nagyon örül, hogy akkor végre visszakerülnek a függönyök a lakásba...valahogy nagyon nehezen viselte, hogy egy szõrpamacs ekkora rumlit csinált ezen kívül nem szeret úgy ébredni, hogy egy apró mukika tûhegyes fogakkal rágcsálja intim és kevésbé intim testrészeit

2002.07.24 12:27
2002.07.24 12:34
2002.07.24 12:49
2002.07.24 12:50
Nem jelent feltétlenül bajt, hogy ilyen alacsony a hõd. A ciklusom elsõ felében velem is megesik ez... Esetleg nem aludtál nyugtalanabbul? Nem érezted rosszúl magad? Nem lehet, hogy késõbb feküdtél le? Nem ittál vagy ettél szokatlanul sokat, vagy mást mint azelött? Ha megjön a menzid, akkor ez a hõ nem jelent semmi kórosat
2002.07.24 12:54
2002.07.24 12:58
,
Holnap Szegeden leszek, nem biztos, hogy tudok idejönni, amit már elõre sajnálok.
. Elküldtem a régi görbéimet is, elõre is köszi! A cica miatt irigy vagyok, mert óriási macskabolond vagyok. Miért nem szereztek be egy sajátot? Nekem is van ciccem, de anyukámnál maradt tavaly ilyenkor, mikor mi kiköltöztünk, nem tudta volna megszokni az új helyet, igy fájó szivvel, de az õ érdekében úgy döntöttem, hogy nem költözik velünk. Pedig nagyon imádom, egy orosz kék kandúr, gyönyörû smaragdzöld szemekkel
. 2002.07.24 13:11
Holnap fogom megtudni a hormon- és a toxoplazmózis vizsgálat eredményeit. 2002.07.24 13:24
Edelweiss!
és bocsi
ment a hasam.
ne stresszeld magad feleslegesen!
Doris!
gondoltam. Köszi a levlet! Ha aktuális lesz, írok mi volt!

!
2002.07.24 13:26

2002.07.24 13:34

2002.07.24 13:36
Egy biztos. Még korai lenne bármit is mondanom, de az már tisztán látszik, hogy a mostani egy teljesen normális, jó eddig kétfázisú görbe és nagyon kecsegtetõ a vonala ill. az, hogy szépen gyorsan 37 fölé lépett
Ezen kívül kevésbé ingadozó mint a korábbiak, tehát ez is reményekkel tölthet el... Ettõl függetlenül azt mondom, próbáld nem túlzottan beleélni magad, hanem mondjuk gondolj arra, hogy ..." na végre, sikerült egy tisztességes görbét produkálnom"...
A többi az már csak hab lenne a tortán...
Reméljük így lesz
Várom a reggelenkénti hõállás-jelentésedet

Addig meg beérem az átmeneti pesztrálgatás szerepével...

A cicuka imádnivaló, édes, drága egy igazi kis Tündérmaccs de mivel még nagyon babuka, ezért nem tud magasra ugrani és így csak a karmocskáival felcsimpaszkodni tud mindenhová... Ennek viszont nyoma marad a függönyön, bútoron...stb. Így mentettem ami menthetõ és leszedtem inkább a függönyöket mert nem volt szívem bezárva tartani egy helységben. Több mint 10 órát kéne a lakásban egy börtönben töltenie így viszont 80m2-en rohangálhat
Mondjuk elég rémisztõ, ahogy a maga 20 dk-jával felpúpozza magát és beleugrik az arcodba mert még azt is játéknak veszi, ha beszélsz és mozog a szád

A hálóba úgy szoktam beengedni, hogy szólok az Andrisnak, hogy "védõöltözet fel" mert jön a Tetkóka

2002.07.24 13:46

Ilyenkor mi segít?
Hátha a következõ hónap...

2002.07.24 14:02
Köszi a cinculkát, írtó édes pont mint a mienk most otthon
Nagyon fog majd hiányozni...
Sajnos én sem hallottam Cipómánáról ill. Alice-rõl semmit de nagyon várom már, hogy jelentkezzenek...
Szedsz valamit? Iszol valamilyen gyógyteát? A korábbi ciklusaid milyenek voltak? Hüvelyben méred higanyossal azonos idõben? 2002.07.24 14:05
2002.07.24 14:17
2002.07.24 14:28
, nagyon ari vagy, hogy megnézted! És úgy teszek, ahogy mondtad, nem képzelek be magamnak semmit, csak szépen mérem mindig a hõmet. Állatot én is nagyon szeretnék már, macskákat, meg egy labradort, de most csak egy közös udvar van, ahol ez nem lehetséges, sajna.
. Várjuk a beszámolót!
), én holnap valszeg nem tudok idejutni, de azért próbálkozom. 2002.07.24 14:49
2002.07.24 15:17
2002.07.24 15:34
2002.07.24 15:38
Viszont ha úgy érzed stresszel a hõmérõzés akkor én a helyedben hanyagolnám egy kicsit... A pihenés és lazítás nagyon jótékonyan hathat a ciklusodra. Nem készültök valamerre kikapcsolódni? Igazán a fejünkben kell rendet tennünk és csak utána várhatunk "csodákat" a testünktõl
A lelki nyugalom lenne a legfontosabb
Érzelmileg nagyon-nagyon sokat jelent egy kis állatka
Remélem Neked is sikerül valamikor

Kicsit elérzékenyültem attól amit írtál...
Drukkolok

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|