A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Helló!
A Gynoflor a laktobacilusokat rakja helyre, ha elõtte a káros kórokozók ki lettek irtva. A floragyn-t nem ismerem.

Az anovulációs görbék:
[url=http://www.nexus.hu/nikie/hogorbek/anov_1.gif" TARGET="_top]http://www.nexus.hu/nikie/hogorbek/anov_1.gif[/url]
[url=http://www.nexus.hu/nikie/hogorbek/anov_2.gif" TARGET="_top]http://www.nexus.hu/nikie/hogorbek/anov_2.gif[/url]

A cickafarkról mégegyszer, még több infó:
[url=http://www.nexus.hu/nikie/gyogy/Cickafark.htm" TARGET="_top]http://www.nexus.hu/nikie/gyogy/Cickafark.htm[/url]

Ha valami közérdekû van, küldjétek el és felteszem, hogy mindenkinek elérhetõ legyen.
Nikie
nikie

Beszti drágaKépKép
De jó! De jó, hogy végre írtálKép Pont este morfondíroztam azon, hogy múltkor bejelentkeztél, hogy írni fogsz aztán nem jött összeKép Persze tudom én jól, hogy a babuka minden idõdet leköti és csodaszép nevet adtatok NekiKép Beszti Kép Köszi, hogy ilyen készséges vagy és biztos, hogy szükségem is lesz a tanácsaidra mert Te nagyon tapasztalt vagy... én a Lányoknak a hormonproblémáikban egyáltalán nem tudok segíteni mivel nekem sosem voltak ilyen gondjaim... Bizony innen már szinte minden régi "tag" eltûntKép Mondjuk sokan szabadságon vannak vagy épp lazábban veszik a nyári hónapokatKép Azért jó lenne, ha besegítenél itt is a tanácsaiddal amikor idõd engediKép Nagyon drukkolok, hogy eljuss pénteken a fodrászhoz és reméljük babuka normális napirendje hamarosan beállKépKép Köszi mindent és puszillak TiteketKép Melyik topikba írogatsz gyakrabban? Szívesen olvasnék Rólatok bõvebbenKép

Puszi: Doris
doris

Cateye és többiek Kép

Lemaradt az a görbe, amelyik tankönyvbe illõ, biztos Dorisnak Kép ilyen, igaz Doris?

Ez az:

[url=http://www.nexus.hu/nikie/hogorbek/amilyen_legyen_a_gorbe.jpg" TARGET="_top]http://www.nexus.hu/nikie/hogorbek/amilyen_legyen_a_gorbe.jpg[/url]

Illetve a fázisokról, ciklus-hosszról, zavarokról: [url=http://www.nexus.hu/nikie/hogorbek/ms.htm" TARGET="_top]http://www.nexus.hu/nikie/hogorbek/ms.htm[/url]

Ha lesz idõm, mindent felteszek 1 honlapra, és akkor csak klikkelni kell és gyorsabb lesz.

Nikie
nikie

Doris!
Eddig az volt a baj, hogy nem ment fel, most meg naponta megy fel 0,3 tizedet.Kép
Azért rólam se feledkezzetek meg, mert én egy elég régi "tag" vagyok.Kép Hát jó lehorgonyoztam tyényleg.

Andy
Andy

AndyKép
Épp ideje, hogy költözz Te is, nem gondolod...Kép És ez a hõ...nem rossz csak azért nem akarok elõre örömködni, mert most vagy az elsõ gyógyszermentes ciklusodbanKép Meglátjuk de húzhatnánk már át egymást a másik topikbaKép
NikieKép
Igen, nekem elég tankönyvi ciklusokat sikerül produkálnom...Kép A vonala olyan mint az enyémekéKép

doris

Andy!

Nekem sajnos eleg ossze-vissza vannak a ciklusaim az utobbi egy evben. Harom honapig szedtem Norcolutot, akkor 24-25 ill. 28 napos volt, de azota sem allt be. Az elso gyogyis honap 40 napos lett, a multkori 30 es most fogalmam sincs. De nem szeretnem, ha a ket honappal ezelotti lenne ujra, mert az felorli az idegeimet.
Bar annak biztos nagyon fogok orulni, hogyha elmarad a barnazas, megha a ciklusom hosszabb is lesz.

Te hanyadik napon jarsz ezzel a gyonyoru 37.3-as hovel?

Beszti! En is emlekszem rad. Bar Te mar akkor babas voltal, amikor en ratok talaltam. Remelem nekunk is hamarosan olyan gondjaink lesznek,hogy pl. mikor tudunk elmenni fodraszhoz.
Sok oromet a kicsi Natanhoz.

Andi
andi28

Doris!
Hát már tényleg itt lenne az ideje, de mit csináljak ha nem sikerül. Én nem reménykedek most, mert ez csak egy abnormális ciklus. A hõm is csak két napja ment fel szóval...

Andy
Andy

Andy!
Horgonyt felszedni!!! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Andyk Kép

Nem tudom, milyen vizsgálatokon voltatok?
Szerintem csináltassatok egy részletes hormonvizsgálatot, és igyatok cickafark+palástfû teát mindennap.
Lehet, hogy nem hisztek benne?
OLVASSÁTOK el a cickafarkos honlapot és meglátjátok majd, ha használjátok a gyógynövényt, hogy BE FOG ÁLLNI a
ciklusotok(nem tudom mennyire), de be fog, biztos. A ciklusbeállás az egy dolog, ha más hiba is van, az persze nem fog elmúlni, de ez a növény nagyon használ!
Mit veszíthettek?
Az én helyzetem még rosszabb volt, mint a tiétek:
35-42 napos volt, össze, de vissza...
Aztán ittam ezekbõl a gyógynövényekbõl, és pár hónap alatt beállt 34-re, azóta mindig 34!
Látom nem hiszitek a gyógyhatását, úgy tudom, hogy a Norculut csak mensiszerû vérzést hoz, de az OKOT nem oldja meg.
Amit Doris írt nekem hitet, az rátok is vonatkozik.

Nikie
nikie

Sziasztok Lányok!

Andy
Hú de jó! Csak így továb!!! KépKép Olyan jó, hogy megy fölfelé a hõd. Remélem ott is marad még 9 hónapig.

Én épp tegnap akadtam ki egy csöppet a hõm miatt, de aztán úgy voltam vele, hogy nem foglalkozok vele. Már régen nem mérem, de tegnap kíváncsiságból megmértem. Tudjátok mennyi volt? 36,9 három zebrás teszt után. Úgy tûnik kilógok egy kicsit a sorból. Kép

Gitta
Ha lesz UH-s képünk fel fogom tenni, csak még be kell elõtte szkenneltetni. Eddig még csak az van meg, amikor Pöttömkét visszatették 8 sejtesen. Akkor csinált UH-t utána a doki. Azon a levegõbuborék látszik amiben Pöttömke lubickolt. Kép

Edith
Mi újság? Még mindig semmi? Kilukad az oldalam...

Cateye
Az Utrogestannal meg a mensi eltoló hatásával kapcsolatban... Ez a kérdés bennem is felmerült a lombik után, amikor a 27. napon még sehol semmi nem volt. Aznapõ találkoztam az orvosommal és gyorsan lerohantam ezzel a kérdéssel. Azt mondta, ez a gyógyszer csak rásegít egy kicsit, de nem változtatja meg a ciklus hosszát. Ha nem jön meg, akkor gyanús, hogy baba van a dologban. Nem akartam neki hinni, mert nem akartam csalódni, de látod igaza lett. Kép

Ágci
Írni fogok a szegedi topicba. Kép

Ja, a mai táblicska:

Kép
Kép

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

EdelweissKép
Ne méregesd a hõdet! KépKép Minek idegesítenéd magadKép Ez így van rendjénKép Nemsokára mehettek UH-raKép De jó!
NikieKép
Igazad van, de Andynek ez az elsõ ciklusa a hormonkezelések óta, ezért gondolta, hogy kivárja, milyen lesz a ciklusa "behatások" nélkülKépEgyébként teljesen igazad van és én is úgy gondolom, hogy a gyógynövények segítenek. Nekem nem volt rá szükségem, mert a második gyógyszermentes ciklusom már normális voltKép
AndyKép
Ha gondolod, próbáld ki a teát, biztos, hogy nem árthatKép

doris

Andi!
Én is Norcolutot kaptam a múlt hónapban, de nekem más oka van hogy most ilyen hosszú ciklus lesz. Régen 28 napos volt a ciklusom, de volt egy nagyon-nagyon hosszú szünetem (7 hónapos) amíg nem menstruáltam. Endos kezelésem volt szóval ez miatt van hogy még mindig nem jött meg. A görbém meg szörnyû, egy nagy össze-visszaság.Kép

Nikie!
De hiszek a gyógynövényekben mert én is ittam cickafarkfûteát és palástfûvet is. Ígérem venni fogok, mert szeretném ha minden a régi lenne.
Hát túl vagyok már egy-két vizsgálaton az biztos. Tavaly csináltak hormonprofilt is. A múltkor megírtam már neked emilben is.
Sajnos lassan indul be a hormonmûködésem az endos kezelés után.Kép

Gitta!
OK! Felszedem!Kép

Edelweiss!
Húúú de jó látni a táblában a nevem mellett a kis zebit!

Edith, Rita!
Merre vagytok? Nagyon dolgoztok? Nyár van lazítsatok!Kép

Andy
Andy

Sziasztok lányokKép

Szóval semmi... A hõm alacsonyabb, mint valaha, csak 36,3 lett ma. Hát ez nem a legjobb fok, ugye?KépKépKép

Szóval csak azt nem tudom, miért nem akar megjönni.

Azon gondolkodtam, hogy ha volt is érés, lehet, hogy nem tudott megrepedni a tüszõ? Most mit csináljak? KépKépKép

Azért köszi, hogy gondoltatok rám.

Puszi: Edit
Edith

Doris!
Amit nekem küldtél görbét az a Norcolutos vérzés utáni elsõ ciklus ugye? Ott neked is 33 napos volt, de utána a második már helyreállt. Ugye jól értettem?

Edelweiss!
Szerintem se rágódj ezen, hogy mennyi a hõd, babás vagy és ennyi elég nem?

Andy
Andy

Sziasztok Lányok!
GITTAKépKösz a bíztatást, jókedved legyen ragadós!
MONKAKépTényleg meglepõ amit írtál, és nagyon szomorú, hogy így mennek a dolgok. Szerintem se aggódj és fõleg ne idegeskedj, mert az nem esik jól az egészséges és ragaszkodó kis bébikezdeménynek a pocakodban! Meglátod minden rendben lesz!
ANDI28:A 19 nap miatt ne fájjon a fejed! Nekem gyakran csak a 20 után megy fel a hõm és mégis normális a ciklus hossza!!
EGCSI: Isten hozott és lehetõleg hamarosan tovább is visz egy jobb topicba! A lényeg, hogy kizárólag a pozitív információkat engedd közel magadhoz! Fontos a pozitív hozzáállás!
ANDY: ez utóbbi rád is vonatkozik!Hajrá!Kép
NIKIE: Kösz a cikket! Ne hagy magad lerázni a dokid által, csináltasd meg!A fa alatt pedig már ott lesz az UH fotó egy cuki pocaklakóról!
DORIS: te most hogy állsz?Elvesztettem a fonalat - illetve a görbét!Kép
Virág
Virág

ORSOLY! El tudnád nekem küldeni Radványi doktornõ elérhetõségét?
Elõre is köszönöm!Kép
Virág
Virág

Edith!
Ez a hõ tényleg nem jó!Kép Nem kellene elmenned a dokihoz?

Alice!
Veled mizujs?

Andy
Andy

Edit!

Tesztet csináltál?

Nelli
nelli2

Nelli2Kép

Nem csináltam tesztet. Szerinted érdemes még? Nem túl alacsony a hõm a babához?

Edit
Edith

Sziasztok, lányok!
Én is egy jó ideje babára áhítozó vagyok és néha be-beolvasgatok hozzátok. A Gynoflor-Floragyn problémával kapcsolatban: pont most csináltam meg a kúrát Gynoflorral. Tényleg majdnem ugyanaz, mint a Floragyn. Igazi laktobacik vannak benne Kép)))
De ha felíratjátok és gyógyszertárban veszitek, spórolták párszáz forintot, ha jól emlékszem, 1500 alatt van az ára.
csokimacs

EdithKép
Ne haragudj, szerintem ne tesztelj, mert nagyon drágák ezek a kütyük és kár lenne kidobni az árát...várj egy néhány napot a hõdbõl az derül ki, hogy meg fog jönni...
AndyKép
Igen a következõ ciklusom már jó lett, átküldjem?Kép
VirágKép
Mire gondolsz konkrétan? Én ma a ciklusom 8. napján vagyok. Egyébként a HSG-t követõen 3 sikertelen ciklust javasolt az orvosom (ez elzáródott petevezetõ esetén 6 hónapot jelent) és utána szeptemberben vár egy 24. napi UH-ra amikor is majd egyeztetjük a laparoszkópia idõpontját. Így most eltoltuk a Kaális-projectet is szeptember-októberre ezért napjaim viszonylagos nyugalomban telnekKép Persze ha eltekintünk attól az aprócska tényezõtõl, hogy nõvérkém 2 hónapos kismacskája épp nálunk lakik (sajna már csak 3 napig) és mit mondjak életünk teljesen átalakult de a lakásunk isKépKépKép Olyan mintha bomba robbant volna, pedig csak egy 20 dkg-os kiscica tart minket "terrorban"KépKép Becsületes neve Walter, mert van egy W a homlokán, viszont mi már elkereszteltük Vandál Walternek mert kitetovált minket is és a bútorainkat isKépKép Egyébként egy tüneményes dögice de attól tartok kissé elkényeztettem ill. meghízlaltam... Ezt csak abból gondolom, hogy már hajnali 5-kor kukorékol a hálószobánk ajtaja elött és nem lehet Neki nemet mondani, ezen kívül akkora a pocija mintha lenyelt volna egy teniszlabdát....KépKép Mit csináljak, folyton éhesKépKépKép Egyszóval kissé aggódva várom haza a Nõvérkémet mert elviszik Vandálkánkat és elég úncsi és békés lesz az életünkKépKépKép Viszont a Párom nagyon örül, hogy akkor végre visszakerülnek a függönyök a lakásba...valahogy nagyon nehezen viselte, hogy egy szõrpamacs ekkora rumlit csinált ezen kívül nem szeret úgy ébredni, hogy egy apró mukika tûhegyes fogakkal rágcsálja intim és kevésbé intim testrészeitKépKépKép

doris

Cateye! Még valami: a sima tejsavas kúpok sokkal kevesebbet segítenek, mint a Gynoflor, mert az vissza is telepíti a bacijaidat, ha jól értelmezem a hatásmechanizmusát. Drága, de ha tényleg rendbeszed, akkor sok pénzt spórolhatsz a mindenféle gombaölõs kúpokon és baciellenes gyógyszereken.
csokimacs

Csokimacs Kép

Köszi az infot, gyere máskor is, csak ne maradj soká itt Kép

Edelweiss Kép
Nagyon hasznos amit az Utrogestan-ról írtál. Nekem kb. fél éve pontosan 31 naposak a ciklusaim, függetlenül a szedett gyógyszerektõl. Remélem ez nem változtat rajta ! A hõdön meg ne bosszankodj, nekem egy barátnõmnek a hõje az életben el nem érte a 37 fokot (sem a fogamzás elõtt, sem terhesen), és mégis babás lett, és édes kisfia születettKép

Edit
Te ténleg ki fogsz hûlni. Szerintem menj el dokihoz, mert lehet, hogy anov. ciklusod volt. Vagy ma még megjön.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Sziasztok

Nikie Kép
Köszi a sok hasznos infót (honlapok)

Orsoly ha erre jársz Kép
Nekem is elküldöd a Radványi doktornõ elérhetõségét? (e-mail cím a nevemnél, erre most jöttem rá...) Nikie megadta a nevét, de a telcsiszám is jó lenne... Látod, milyen kapós lett a doktornénid Kép

EditKép
Hogy alakult az e havi hõgörbéd? Mikor volt a maximuma és mennyi volt? Ez a 36,3 tényleg elég fura.

bera
bera3

EdithKép
Ne ijedj meg a hõd miatt... Megvan a hõgörbéd? Ha igen küld átKép Nem jelent feltétlenül bajt, hogy ilyen alacsony a hõd. A ciklusom elsõ felében velem is megesik ez... Esetleg nem aludtál nyugtalanabbul? Nem érezted rosszúl magad? Nem lehet, hogy késõbb feküdtél le? Nem ittál vagy ettél szokatlanul sokat, vagy mást mint azelött? Ha megjön a menzid, akkor ez a hõ nem jelent semmi kórosatKép

doris

DORIS: a macskahelyzet ismerõs, velünk is ezt csinálta egy mini terrorista. A férjed meg jobb ha szokja a rumlit, mert a kisbabák sem jobbak! Különben szerintem neki is hiányozni fog a kismaccs, ha már nem lesz veletek.
Igen úgy értettem hányadik cn. Nem egészen értem a HSG után miért kell várnotok - endo miatt? Nekem minden alkalommal azt mondta a doki, hogy nosza, amint jól esik folytassuk a bébigyártást. Ráadásul HSG után megnõ az esélye a spontán teherbeesésnek.
Virág
Virág

Sziasztok!

ANDY Kép,
megvagyok, csak fodrásznál voltam, mert délelõttös a csaj, holnap-holnapután nem tudnék menni, jövõ hétteõl pedig bezárnak 2 hétre, és annyit már nem birtam volna ki, hosszú volt. Most viszont pistike vagyok Kép Holnap Szegeden leszek, nem biztos, hogy tudok idejönni, amit már elõre sajnálok.

DORIS Kép
köszi a mélt, aranyos vagy! Remélem, igazad lesz. Lehet, hogy használt a Closti? Meg a vörösbor? Mert azt iszogatom szorgalmasan, tegnap férjecském meg is jegyezte, hogy én aztán jócskán szürcsizem az üveg tartalmát Kép. Elküldtem a régi görbéimet is, elõre is köszi! A cica miatt irigy vagyok, mert óriási macskabolond vagyok. Miért nem szereztek be egy sajátot? Nekem is van ciccem, de anyukámnál maradt tavaly ilyenkor, mikor mi kiköltöztünk, nem tudta volna megszokni az új helyet, igy fájó szivvel, de az õ érdekében úgy döntöttem, hogy nem költözik velünk. Pedig nagyon imádom, egy orosz kék kandúr, gyönyörû smaragdzöld szemekkel Kép.

Na, megyek dógozni, mert utána még a nagyimat kell szemorvoshoz vinnem, be kell fejeznem még a dolgaimat.

Puszi Mindenkinek,

Rita
knérita

BERA: most olvastam utána, hogy Orsoly valami zalai falucskában romantikázik ezen a héten. El ne felejtsünk neki a jövõ hét elején írni, emlékeztessük egymást oké?
Virág
Virág

Doris!
Ha átküldöd megköszönném. Ez a cica írtó édes lehet. Én imádom õket, de biztos mérges lennék ha az ülõgarnitúrán élesítené a körmeit.

Edith!
Szerintem se tesztelj még. Szerintem is anov. ciklusod lehet.Tudom milyen õrjítõ ez a várakozás.

Andy
Andy

Csokimacs!
Üdv közöttünk, ne maradj sokáig! Kép

Doris!
Ezen olyan jót nevettem! Magamelé képzeltem, ahogy nekiáll rágcsálni a párod bizonyos testrészeit! Kép Kép Kép

Lányok!
Mi a neve annak a két bogyónak, amit terhesség alatti vérzéskor szoktak a dokik felírni? Tudom, hogy már sokszor szó volt róla, de most nincs türelmem keresgélni. Holnap megyek az endokrinológus dokimhoz, szeretnék tõle egy papírt kérni, amiben javasolja a nõgyógyászomnak, hogy ha babás leszek egybõl írja fel ezeket. Félek, hogy már megint nem kapnék megfelelõ kezelést. Ártani nem árt, de jobb ha van. Szerintem! Kép
Drukkoljatok, hogy jók legyenek az eredményeim! Kép Holnap fogom megtudni a hormon- és a toxoplazmózis vizsgálat eredményeit.

Üdv:
Gitta
gitta

Kép Edelweiss! Kép
Légyszi javíts a táblában: ma 2cn.
Tegnap nagyon beteg voltam, mostanában úgy megvisel, ha megjön. Majd leszakadt a lábam Kép és bocsi Kép ment a hasam.

Szerintem se mérd a hõdet. Mindenféle hormonnal meg vagy támogatva Kép ne stresszeld magad feleslegesen!

Kép Doris! Kép
Igen, arra Kép gondoltam. Köszi a levlet! Ha aktuális lesz, írok mi volt! Kép

Cipómamáról tudtok valamit? Megvolt a redukció?
És Alice? A nagy hallgatás mögött talán nem egy babó van? Kép

Puszka mindenkinek, újaknak - régieknek egyaránt KépKép!
Szép napot!
Kép

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Dehogy stresszelem magamat a hõm miatt. Csak kíváncsi voltam, hogy vajon most mit mutat a hõmérõ, és egy csöppet meglepõdtem. KépKép

Doris
Kitartás a kis terroristához! KépKépKép
A férjed legalább eddzésben lesz,. mire jön a baba. Kép

Beszti
De jó, hogy jelentkeztél. Nagy-nagy gratula a picurkához. Remélem jó baba és hagyja néha aludni a mamát is. Kép

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Sziasztok Lányok!!!

Csokimacs itt is összefutunkKépKép

Én most csináltam Floragyn kúrát és szerintem nagyon jó!!! Nem fáj, nem ég, nem viszketKépKép

Képzeljétek totál anovulációs ciklusom van. Az elsõ 28 napban 36,4-36,6 között mozgott a hõm, már várom, hogy megjöjjön, erre ma reggel 37 volt!!! Ez mitõl van? És akkor mikor fog megjönni??? Már nagyon várom, mert csak mensi után mehet élesben a dolog...

Hermi
Hermi

RitaKép
Megnéztem újra a görbéidet és ennek fényében még bíztatóbb a mostaniKép Egy biztos. Még korai lenne bármit is mondanom, de az már tisztán látszik, hogy a mostani egy teljesen normális, jó eddig kétfázisú görbe és nagyon kecsegtetõ a vonala ill. az, hogy szépen gyorsan 37 fölé lépettKép Ezen kívül kevésbé ingadozó mint a korábbiak, tehát ez is reményekkel tölthet el... Ettõl függetlenül azt mondom, próbáld nem túlzottan beleélni magad, hanem mondjuk gondolj arra, hogy ..." na végre, sikerült egy tisztességes görbét produkálnom"...KépKép A többi az már csak hab lenne a tortán...KépKép Reméljük így leszKépKép Várom a reggelenkénti hõállás-jelentésedetKépKép
A Párocskámnak eddig még soha életében nem volt állatkája és idegenkedik az egésztõl... Kizárólag azért egyezett bele Wandálka befogadásába két hét erejéig, mert nem akart nekem fájdalmat okozni, sõt, azt akarta, hogy örüljek, mert tudja, hogy mennyire hiányzik nekem az állatka. Viszont az igéretet már megkaptam, hogy ha családi házba költözünk, akkor mindenféle állatot tarthatok a kertbenKépKép Addig meg beérem az átmeneti pesztrálgatás szerepével...Kép
VirágKép
Bocsi, kissé elnagyoltan fogalmaztam... Szóval a laparoszkópiára kell várni ill. minden nõgyógyászati beavatkozás elött célszerû 3 hónapig pihentetni a szervezetet így most mûtéti szempontból pihi van, de babagyártás szempontjából folyik a "munka"KépKép
AndyKép
Átküldöm a görbémKép A cicuka imádnivaló, édes, drága egy igazi kis Tündérmaccs de mivel még nagyon babuka, ezért nem tud magasra ugrani és így csak a karmocskáival felcsimpaszkodni tud mindenhová... Ennek viszont nyoma marad a függönyön, bútoron...stb. Így mentettem ami menthetõ és leszedtem inkább a függönyöket mert nem volt szívem bezárva tartani egy helységben. Több mint 10 órát kéne a lakásban egy börtönben töltenie így viszont 80m2-en rohangálhatKépKép
GittaKép
És ez így igaz... Ez a kis gazfickó minden testrészedet, procikádat és mozdulatodat játéknak veszi és harapdál meg rendetlenkedik legyen az egy szabadon maradt lábfej, kézfej, kitüremkedõ poci és egyebek...Kép Mondjuk elég rémisztõ, ahogy a maga 20 dk-jával felpúpozza magát és beleugrik az arcodba mert még azt is játéknak veszi, ha beszélsz és mozog a szádKépKépKép A hálóba úgy szoktam beengedni, hogy szólok az Andrisnak, hogy "védõöltözet fel" mert jön a TetkókaKépKép
A bogyók nevét sajna nem tudom...nagyon drukkolok, hogy jók legyenek az eredményeidKépKép

doris

AndyKép
Sajna nem látom az e-mail címedet...írnál Nekem magánban? A profilodat nem hozza fel a rendszerKép

doris

LányokKép

Szerintem is anov. volt ez a ciklusom. A hõm egyszer sem ment 36,8 fölé (legalábbis amikor mértem).

Lehet, hogy a stressz miatt? Most iszonyú sok munkánk volt. A tesztelést én is amiatt halogattam, hogy most semmilyen tünetet nem éreztem, ami miatt esetleg babára kellene gondolni.

DorisKép

A hõm elég siralmas görbét írt le. Tipikusan anov., szerintem. Csak idegesit, mi van akkor, ha most már csak anov. ciklusaim lesznek?KépKépIlyenkor mi segít?

Jó lenne, ha tényleg megjönne, ilyenkor az ember még örül is nekiKép Hátha a következõ hónap...Kép

1. 36,7
2. -
3. -
4. 36,7
5. 36,7
6. 36,7
7. 36,8
8. 36,6
9. 36,7
10. 36,6
11. 36,6
12. 36,7
13. 36,8
14. 36,7
15. 36,6
16. 36,7
17. 36,6
18. 36,6
19. 36,7
20. 36,7
21. 36,6
22. 36,5
23. 36,5
24. 36,5
25. 36,5
26. -
27. -
28. -
29. -
30. -
31. -
32. -
33. -
34. 36,3

Ugye? Kép
Edith

Virág, Bera3!

Magánban megírtam a dokinõ tel. számát. Keressétek a postaládátokban!

Üdv:
Nyuszat
nyuszat

LányokKép

Vagy ezzel dokihoz kell menni? Még a következõ látogatásig van 3 hetem. Elõbb el kellene mennem?

Edit
Edith

VandaKép
Sajnálom...ez az elsõ nap a legrosszabb aztán majd könnyebb leszKép Köszi a cinculkát, írtó édes pont mint a mienk most otthonKép Nagyon fog majd hiányozni...Kép Sajnos én sem hallottam Cipómánáról ill. Alice-rõl semmit de nagyon várom már, hogy jelentkezzenek...Kép
HermiKép
Ez tényleg nem jó, reméljük hogy hamarosan megjön és akkor próbálkozhattok végreKép
EdithKép
Ez a ciklusod tényleg nem túl bíztató... Figyú! A stressz bizony nagyon bekavarja a hormonokat. A Kaális tájékoztatóban külön fejezetet szenteltek ennek, hogy próbáljuk kiiktatni az életünkbõl a stresszt meg a feszültségeket... Könnyem meglehet, hogy ez okozza. Viszont semmiképp se idegesítsd önmagad azzal, hogy Te már csak "ilyen" ciklusokat fogsz produkálni. Ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy így is marad a hõgörbédKép Szedsz valamit? Iszol valamilyen gyógyteát? A korábbi ciklusaid milyenek voltak? Hüvelyben méred higanyossal azonos idõben?

doris

Sziasztok!

GittaKép
A gyogyik: Duphaston és Utrogestan (ebbõl úgy tudom, hogy terhesség idején a hüvelykapszulát kell használni).

EdelweissKép
Nekem még mérnem kell a hõmet és 36,8 és 37,1 között ugrál. Hát enyém sem könyv szerinti, pedig "szedem" az Utrogestant.

SzmonkaKép
Úgy látom, hogy 1 nap van köztünk. Nyugodj meg, nem lesz semmi gond, nekem is mostanában sokszor van olyan, hogy nem is érzem magam terhesnek.

Egyébként velem semmi újság. Jól vagyok, pénteken megyek újból UH-ra, majd beszámolok az eredményekrõl.

Üdv, Panka

panka

PankaKép
Feltétlenül jelentkezz majd, hogy mi volt az UH-onKép
EdithKép
Szerintem nem szükséges hamarabb orvoshoz menned, ráérsz a megbeszélt idõpontbanKép

doris

Panka!
Köszönöm!

Üdv:
Gitta
gitta

DorisKép

Pár napja elkezdtem inni palástfû-cickafark teát, napi 1x2-3 dl-t. Talán jobb lenne egy kicsit felemelni az adagot, ugye?

Amúgy hüvelyben mérem higanyossal, azonos idõben. Lehet, hogy egy kicsit ez is stresszel, mert félek, hogy elalszom az ébresztést, és nem tudom ugyanakkor mérni.

Amúgy Elevitet és folsavat szedek, váltva. Mit kellene még szerinted?

Talán lazítanom kellene egy kicsit.Kép

Edith

Sziasztok!

DORIS Kép

Kép, nagyon ari vagy, hogy megnézted! És úgy teszek, ahogy mondtad, nem képzelek be magamnak semmit, csak szépen mérem mindig a hõmet. Állatot én is nagyon szeretnék már, macskákat, meg egy labradort, de most csak egy közös udvar van, ahol ez nem lehetséges, sajna.

PANKA Kép
jó, hogy jelentkeztél, éppen tegnap gondoltam Rád, hogy mi újság van, hogy vagy, stb, mert elég jól eltûntél. De annak örülök, hogy jól érzed magad, remélem, hamarosan mindenki követ téged Kép. Várjuk a beszámolót!

VANDA Kép
köszi a leirást, amit küldtél, nem tudom, mikor lesz lehetõségem megnézni a tár.hu-s oldalt.

NIKIE Kép
képzeld, az általad belinkelt nexus-os oldalra sem enged fel ez a kutya rendszer, 24 órás tiltás van rá, úgyhogy azt sem tudtam megnézni Kép

ANDY Kép
képzeld, kész a napszemcsim! A tévérõl még semmi hir, a párom este hivja a szerelõt.

Na, elmentem haza, legyetek jók (de ne nagyon Kép), én holnap valszeg nem tudok idejutni, de azért próbálkozom.

Pusszantás,

Rita
knérita

LányokKép

Én most hazamegyek. Próbálok nem rágódni a bajokon, mert most sok nyugalom kell és pozitív gondolkodás, igaz? Kép

További szép napot mindenkinekKépKép

Edith

Monka!
Nagyon orulok, hogy babat varsz! Ha ez megnyugtat, nekem sem volt az elejen tunetem. Semmi hanyinger, esetleg egy kicsit faradtabb voltam es sokat mentem pisilni.
Ne nyugtalankodj! Kép

Edelweiss, Panka!
Nektem is nagyon gratulalok!

Lanyok, nagyon varjuk a zebrasokat a szomszedban, mindent bele!!! Kép Kép Kép
Udv mindenkinek,
Kakukkfu
kakukkfu

Nikie,

en nem iszok gyogyfuveket, mert nehany honappal ezelott ittam nehanyszor, de tobbszor rosszul voltam tole, egyszer hanytam is. Zsuzsu ajanlotta, hogy igyak cickafarkfu cseppet, eppen tegnap rendeltem meg, mert sajnos nem volt a gyogynovenyesnel. Amint megkapom, fogyasztom is majd szorgalmasan.

Doris!
Nagyon aranyosak ezek a cicas sztorik. Majd en is szeretnek allatocskat, ha egyszer lesz csaladi hazunk.

Andi
andi28

Edit!

Ne haragudj, hogy olyat javasoltam, amit mindenki ellenez. Én csak arra gondoltam, hogy jobb biztosra menni, mint találgatni, idegeskedni.
Persze a többiek biztos okosabbak ebben.

Nelli
nelli2

ciao lányok!

láttam, hogy sokatoknak van gomba-baja...
hát igen, a gombák makacs dolgok.
szóval ti nagyrészt dokihoz jártok, és gyógyszereztek, ugye?
azért kérdem, mert van valahol egy klinika, ahol nem feltétlenül gyógyszert adnak, hanem gyógyfüveket, és tök speckós diétát, személyre szólóan.
tenyésztenek nyálból, vérbõl, szóval sokféleképp, és csak gombával foglalkoznak.
ha akarjátok, megkérdem, és leírom a címet!
azért mégis jobb mondjuk macskakarom teát inni, mint azt a sok gyógyszert...!
persze, a diéta nem vidám:
no méz, gyümi stb.
dudus

EdithKép
Napi 2-3 csésze gyógyteát javasol a füveskönyv így annyit nyugodtan ihatszKép Viszont ha úgy érzed stresszel a hõmérõzés akkor én a helyedben hanyagolnám egy kicsit... A pihenés és lazítás nagyon jótékonyan hathat a ciklusodra. Nem készültök valamerre kikapcsolódni? Igazán a fejünkben kell rendet tennünk és csak utána várhatunk "csodákat" a testünktõlKépA lelki nyugalom lenne a legfontosabbKépKép
Andi28Kép
Most még mi is a férjem szüleivel élünk egy fedél alatt és bizony Õk nem szeretik az állatokat... Most még finoman is fogalmaztam, így egyenlõre elképzelhetetlen, hogy saját Mukikám legyen de ha elköltözünk biztosan begyûjtök egy páratKép Érzelmileg nagyon-nagyon sokat jelent egy kis állatkaKép Remélem Neked is sikerül valamikorKép
KakukkfûKép
De aranyos vagy, ez nagyon jól esettKépKép Kicsit elérzékenyültem attól amit írtál...Kép
RitaKép
Jól teszed, ne gondolkodj egyenlõre hanem méricskélj és ebbõl még minden jó "kisülhet"Kép DrukkolokKép

Puszi Mindenkinek és kellemes estét kívánokKép

Doris
doris

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?