A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Dina.
Nállunk semmi. Kép
j.
Vendég

Halihó!

Hol vagytok?

Itt még mindig esik a hó és szerencsére úgy néz ki hogy meg is marad! KépKépKép

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Sziasztok Lányok!
Nagyon rég jöttem, tudom, és most csak beugrok.
A táblát egy kis ideig még nélkülöznötök kell, mert nem bírok eléggé visszaolvasni, de ígérem, hamarosan felrakom.
Velem minden rendben, csak egyik karácsonyozásból megyek a másikba.
Wish-ről tudok: neki sincs most alkalma és ereje netezni, de később biztos benéz hozzánk. Kép

Majcsi!
Döbbenten olvaslak és nagyon-nagyon sajnálom, ami Veled történt. Remélem, van ok és megtalálható!!
Kép Nagyon szomorú vagyok. Kép

Lányok!
Akivel nem "találkoznék": Mindenkinek nagyon-nagyon békés ünnepet kívánok!

réka
Vendég

Belep a hó!!!!!! Rettenetsen esik. Most már jó lenne ha megmaradna. Évek óta nem volt fehér karácsonyunk.
mátra

Sziasztok Lányok!

Lassan már megyek haza, és még vásárolni egy két apróságot az ünnepekre! Remélem azrét holnap még lesz valaki a topicban, lehet hogy még én is benézek.

Mindenkinek puszi

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Sziasztok lányok!

Benéztem így karácsony előtt, hátha csupa jó híreket olvashatok. Erre tessék...KépKépKép

Valér! Kép
Erre nincsenek szavak...Kívánom, hogy a karácsonyotok hozzon egy kis megnyugvást.

Majcsi!Kép
Nagyon sajnálom, hogy megint át kell ezt élned...Kép Ilyenkor biztosan semmi sem vígasztal, így csak annyit mondok, hogy sírd ki magad jó alaposan, és aztán erősödj meg hamar!

Seszi!Kép
Köszi, hogy így örülsz a jó eredményemnek! Aranyos tőled!Kép

Velünk minden rendben, bár most rám is rámtört a depi, főleg a karácsony miatt. Igyekszem túlesni rajta!

Mindenkinek kívánok nagyon békés és szeretetteljes Karácsonyt, és sokkal jobb esztendőt mint az elmúltak!
Kép

Puszi
Adri és Levike
23+1

Kép

Kép
adriana

Sziasztok!

Majcsi!
Rettenetesen sajnálom!Kép Kép Kép
Minden vígasz kevés...

Köszönöm a drukkokat csajok..., de sajnos én sem tudok jó hírrel szolgálni...
Kontroll: Apánál "...mérsékelten gyengébb paraméterek láthatók..." Kép
Persze ez eltörpül Majcsi tragédiája mellett...

Ui:
Juca!
Te csak "ragyogj" továbbra is!Érthető!

Puszó Mindenkinek, akinek ma nem írtam!(nem ment...)
Brill

Kép
brill

Sziasztok!
Jó reggelt Mindenkinek aki még bekukkant a topicba!
Remélem hogy jól fognak telni mindenkinek az Ünnepek, és mindenki megkapja amire vágyik.

Puszi

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Lányok!

Áldott karácsonyt kívánok, és egy sokkal-sokkal boldogabb új évet mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziszatok!

Hát először is drága Majcsi! nagyon nagyon sajnálom ami veled történt, erőt és kitartást kívánok nektek. Egyszerűen nem tudok mit mondani, de kívánok minden jót, hogy nektek is teljesüljön minden vágyatok!

Nem jó ilyeneket olvasni így karácsony előtt, de sajnos ezeket nem befolyásolhatjuk, viszont én is szentül hiszem, hogy mindennek megvan a maga oka, és mindennek megvan a maga ideje. Kitartást a pocakosodni vágyóknak és sok egészséget a pocakosoknak. Remélem karácsony után már boldogabb híreket olvashatunk.

Pusszantás mindenkinek és mégegyszer boldog karácsonyt kívánok: Niki

kancellárka

Lányok!

Tudom milyen iszonyatos a műszeres befejezés az ünnepek előtt, az enyém tavaly dec 10-én volt (Judit nap). Csak azt tudom mondani, hogy túl kell lenni rajta és előre nézni!!! És lehet, hogy megbotránkoztató, de nem lenyelni, hanem kinyílni, és elmesélni, mert különben soha nem jön ki! Az ünnepek egyrészt nehezítik, másrészt könnyítik a helyzetet.

Narco!

Pozitív hozomány, még ha sovány is, de tudod, hogy erős vagy, és érzelmileg mélyül a kapcsolatotok! Ami eddig kérdőjel volt ezentúl felkiáltójellé egyenesedik!

Na most megyek ultrahangra, szorítsatok egy picikét. Majd beugrok a hírekkel:

Juca

tjuca

Majcsi!
Annyira, de annyira sajnálom!!! KépKépKép Miért történnek olyan dolgok velünk, amiket talán meg sem érdemlünk??? Együtt tudok érezni Veled! Óriási tragédia ez akkor is, ha még meg sem született, hiszen lélekben már Veletek volt a picúr! Kívánom, hogy sikerüljön minél hamarabb talpra állnod! Egy dolgot mondanék Neked (hátha ez egy kicsit megnyugtat): az egyik rokonom legalább 3-szor vetélt el. Neki is hatamas trauma volt, mert több hetes babá(ka)t veszített el! Ma viszont van egy csodaszép ikerpárja, akik holnap lesznek 5 évesek!!! Kép El tudom képzelni, milyen nehéz lehet most Neked, de gondolj arra, egyszer Te is ott tartod a kezedben a régen megérdemelt babádat! Hidd el, a fentiek Rólad sem fognak megfeledkezni!!! Csak most légy nagyon erős!!! Lélekben Veled vagyok / vagyunk!!!

Zsu

Zsu
valér

Nekem sajnos nagyon ritkán van időm jönni de amikor benézek hozzátok olyan szomorú dolgokat olvasok, hogy belesajdul a lelkem.

Drága Majcsi,
sajnos én is tudom hogy min mész most keresztül, hihetetlenül fáj hogy neked is ezt hozta a sors, de az idő majd tompítja a fájdalmat. Az én babócám majdnem 10 hetes volt, és már mindene olyan szépen fejlődött de vmi még sem stimmelt nekem genetikai probléma volt, ami sajnos a vetélések 60%. Az orvosom is azzal nyugtatgatot hogy a következő majd egészséges lesz, amit nekem nagyon nehéz volt elfogadnom és az eszemmel tudtam hogy igaza van, meg mindenkinek aki ezt mondja de a szívem megszakadt a Picurkámért. Mi sokat beszélgettünk a férjemmel és közösen sikerült feldolgozni. Legyél erős és türelemes magadhoz, és bujj erősen a párodhoz.
puszillak

Mindenkinek Békés Karácsonyt Kívánok !

Kivi
kivi2

Kedves Lányok!

Majcsi, nagy-nagyon sajnálom Kép Kép Sok erőt kívánok Neked a közeljövőre!

Dido Kép Neked nagyon örülök, sok sikert az újraindításhoz! Kép

Mindenkinek békés ünnepeket kívánok, én már csak az új évben jövök legközelebb, remélem addigra több jó hírt lehet majd olvasni Rólatok! Kép

Réka
korek

Köszönöm mindenkinek a vigasztalást. A lelkem fáj nagyon. Kép A kórházban mindenki maximálisan rendes volt. Kép Nagyon szívesen mennék vissza szülni. Két hét múlva lesz kontrol ill. szövettani eredmény. Addig sajna semmit nem tudok. Akkor fog kiderülni, hogy hogyan tovább. Szívem szerint kezdeném a próbálkozást minél előbb, de tudom, hogy nem lehet. Nem szeretnék még egy babát elveszíteni.
Nárcisz írta, hogy a családjában mennyi vetélés volt. Én is most tudtam meg, hogy Anyukám második vetélése után születtem. A férjem családjában, volt, aki négy babát vesztett el és még sorolhatnám. Úgy látszik mégsem annyira természetes, hogy, ha egy baba megfogan az meg is születik, csak erről senki nem szeret beszélni, a másik oldalon meg azt szajkózzák, hogy védekezni kell a nem kívánt terhesség ellen. Nekem is azt mondták és azzal vígasztalnak, hogy jobb ez így, mint egy esetleg beteg gyerek. Tudom én ezt, csak, ha valaki terhes lesz, elkezd tervezni, aztán az álmai menthetetlenül odalesznek.
Kivi, Dina, ma töltöttem volna a 10 hetet. Kép
Lehet, hogy most egy darabig nem jelentkezem, vagy csak nagyon ritkán. De, ha egyszer lesz egy babám, aki eléri a bűvös 12. hetet, azt mindenképpen megírom.

Juca
Csinos vagy. Kép

Stella, Évi, Adri és a többiek Kép
Ha megszületnek a bábák, majd ugye raktok fel képet róluk. Meglesem őket.

Sziasztok

Majcsi

Majcsi
majcsi

Sziasztok!
Kicsit eltűntem, de most visszaolvastalak benneteket. Kép Rengeteget tanultam az elmúlt pár napban, most volt a zh-dömping, meg ilyenek. De végre itthon, és lehet készülődni a karácsonyra. A drágámnak egy saját készítésű fotóalbumot csinálok, kb 120 képpel, az idei bulikról, ahol ott voltak a barátaink, ismerősökről, és kettőnkről, ilyenekről. Remélem tetszeni fog neki, mert rengeteget melózok vele...tegnap előtt 4 órát, tegnap 5 órát szenvedtem vele, az egy órás vásárlásról már nem is beszélve, amikor az anyagokat vettem meg hozzá. Kép Minden oldalt külön csinálok meg, csomagolópapirokat ragasztok a lapokra, meg díszítem. Ti csináltatok vknek "kreatív" ajándékot?
Majcsi nagyon sajnálom a dolgot, fel a fejjel, tavasszal tuti sierülni fog! Vagy akkor, amikor a baba úgy gondolja, és makk egészséges ahhoz, hogy megszülessen! Tudom, hogy ez nem vigasztal, de próbáld azt az oldalát nézni, hogy nem véletlen, hogy így alakult, a baba sajnos beteg volt, és ugye te sem szeretnél egy beteg gyerkőcöt? Hamarosan megérekzik a bébi, hidd el!
Nálam mensi sehol...kezdek azon gondolkodni, hogy mi van , ha MOST. Idáig úgy gondoltam, hogy semmi esély rá, de hát...24-26 naposak a ciklusaim, ma van a 26. nap, és ilyenkor legkésőbb reggelre már meg szokott jönni. Most pedig az égegyadta világon semmi tünetet sem érzek. A hőmet is megmértem reggel, 36.9 volt. Igaz erre nem alapozhatok, mert lusta voltam végigmérni a ciklust, de azt tudom, hogy az alap hőm 36.4. Mert 3 napig ennyi volt mindig, mikor elkezdtem méregetni. Na mind1, picit reménykedem, ha addig semmi, akkor 27.-én teszt. De sztem hamarosan jövök mensi-hírekkel. Kép
MIndenkienk nagyon nagyon nagyon boldog karit kívánok! (Most beillesztenék egy ari képet, de sajnos nem tudok, mert béna vagyok. Kép )
Pussz!!! Réka
Vendég

Sziasztok!

Nem tudom, ki ér rá még ebben a karácsony előtti boldog mizériában jönni ezért én most kívánok mindenkinek NAGYON boldog karácsonyt és álmaink beteljesülését hozó új esztendőt.

Remélem sikerül a képet is feltöltenem, de ez a kedvenc idézetem és szeretném megosztani veletek is:

"Mint szomjazónak a pohár víz,
Úgy kell mindig egy kis melegség,
Hisz arra született az ember,
Hogy szeressen, és hogy szeressék.
S hogy ne a hóban, csillagokban,
Ne ünnepi foszlós kalácson,
Ne díszített fákon,
Hanem a szívekben legyen karácsony"

Kép
Kép
mátra

Sziasztok Mindenkinek!
Rakok fel egy táblát, ahogy ígértem:
Kép
Kép

Nagyon kellemes, de főleg BÉKÉS készülődést kívánok mindenkinek!
Teljen ez az Ünnep úgy, ahogy megálmodtátok!
SZÉP KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDENKINEK!

Puszi:
réka
Vendég

....Olyan jó néha angyalt lesni
s angyalt lesve a csillagok közt
Isten szekerét megkeresni.
Ünneplőben elébe menni, mesék tavában megferedni
s mesék tavában mélyen, mélyen ezt a világot elfeledni.

...Szent tükrébe végre egyszer
Pillantsatok tiszta szemmel,
tiszta szemmel, Istenszemmel
milyen szép is minden ember!
Minden ember szépségtenger
s mint a tenger csillagszemmel
telve vagytok szeretettel...!

Wass Albert: Karácsonyi versek I
Vendég

Sziasztok!

Nagyon szép üzeneteket kaptam, könnyekig hatódtam, és köszönöm!
Az AFP és az uh eredmény is jó, mindketten megcsodálhattuk a gyerkőcöt. El sem tudom mondani mennyire jó élmény volt. Kívánom, hogy mielőbb átélhessétek ezt a csodát!
Azt hiszem a dátum már megint ugrott, most éppen 18 hetesnek mérték. Na és persze nem egy exhibicionista a lelkem, mert csak "kuksolt ki a méhlepény mögül" persze, amikor a szonográfus ezt mondta, hogy nini ott a két kis szeme, akkor mi csak rámondtuk, hogy látjuk! Nekem mondjuk a pára, meg a könnykezdemény is rontott a látásomonKép, de a gerince az valami csodaszép, és ahhoz nem kellett semmiylen magyarázatKép

Juca

tjuca

Juca!

Nagyon szép lesz a Karácsonyod.
Örülök a jó eredménynek. Minden irigység nélkül.

Majcsi!
Nagyon várlak majd vissza!

Junko
Vendég

Sziasztok, lányok!

Majcsi!
Tudom, hogy most nagyon nehéz Nektek, de adjon erőt az a gondolat, hogy Isten tudja, mit miért csinál.
Nagyon sokat gondolok Rád, és felejtés helyett fájdalmad enyhülését kívánom Neked, és azt, hogy minél előbb egy egészséges, gyönyörű gyermek vigasztalhassa meg a szívedet!!!

Juca! Kép
Örülök a jó eredményeidnek, én majd 29-én megyek vérvételre az AFP-hez. Tudsz nekem esetleg referenciaértéket mondani, hogy mitől meddig jó? (Úgy tudom, hogy három eredményből számolnak egy értéket.)

Puszilok mindenkit, és békés, meghitt karácsonyt kívánok (kívánunk):

Norwell+Mazsola

Kép
Kép
norwell

Sziasztok Lányok!Kép

Mindenkinek nagyon békés és boldog Karácsonyt kívánok!Kép
Vigyázzatok magatokra és egymásra!Kép
Teljesüljön minden kívánságotok!Kép

"A házakban mindenhol kalács illatozzon,
Fenyőfák alatt gyertyaláng ragyogjon.
Szívekbe költözzék nyugalom,s szeretet,
Hozzon a Karácsony békét és örömet!"

Puszi mindenkinek!Kép

Sysy
sysy77

Kép
sysy77

Lányok!3cnKép
Boldog Békés Ünnepeket és még boldogabb Új Évet kívánok Nektek!
Szerettem volna feltölteni Nektek valamit, amitől könnybe lábad a szemem, akárhányszor megnézem, de sajnos nem sikerül. Nagyon szép!Duddunak el tudom küldeni, mert láttam van e-mail címe, ha valaki megadja a címét, szívesen átküldöm, nem bánjátok megKépPuszi Nektek!!!
katka30

Lányok!

Mi is nagyon boldog, békés karácsonyi ünnepeket kívánunk mindenkinek!

Timi+Kristóf

KépKép

KépKép
timika

Katka!
Végre jelentkeztél! Kép
Várom a mail-t szeretettel, aztán hátha én fel tudom rakni.
Köszi előre is:
réka
Vendég

Sziasztok!

Mindenkinek Békés, Boldog Karácsonyt kívánok!!!Kép

Puszó
BrillKép

Kép
brill

Jó reggelt Mindenkinek! Elküldtem Rékának a mellékletet, amit sajna nekem nem sikerült feltennem, pedig nagyon szerettem volna Veletek megosztani. Talán neki sikerül. Ha nem, akkor szívesen elküldöm bárkinek e-mailbe, ha szeretné. Az én címem:ervinne.kasza@mail.kabelnet.hu
Mégegyszer Boldog Karácsonyt Mindenkinek
katka30

Mindenkinek Békés, Boldog Karácsonyt Kívánok! Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

Sziasztok!

Mindenkinek Boldog Karácsonyt kívánok!
Csibe
Kép

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Boldog karacsonyt mindenkinek.

Gabi es SasaKép

Kép
monyoka

Sziasztok!
Remélem mindenkinek jól telik az ünnep! Egyetek sok fincsi sütit, meg karácsonyi kaját, hátha a babák is szeretik, és szivesebben jönnek. Kép
Igazából csak azért ugrottam be, h beszámoljak arról, h MENSI SEHOL...egyelőre...már 2 napja késik, és egy percet sem szokott. Tünetek sincsenek, csak mintha kavarogna picit a gyomrom. Na mind1, nem reménykedem, kedden veszek egy tesztet, ha addig semmi. kopp kopp
További szép ünnepet mindenkinek! pusz
Réka
Vendég

Nagyon szorítok Neked Réka!
Én most rettenetesen görcsölök, nem is reménykedem semmiben ebben a ciklusban.
Egyébként 23-án a szaloncukor kötözgetése közben a NatGeo-n néztem az élet az anyaméhben-t. Ó áldott téli szünet. A szívem majd meg szakadt. Nekem most ez az ünnep is egy kínzás.
Remélem nektek jobban telik.
mátra

Sziasztok lányok!

Nagyon Boldog karácsonyi ünnepeket mindenkinek!!

Gondoltam, kihasználom, hogy netközelben lehetek ma és irok nektekKép Picit visszaolvastam és láttam, hogy időnként van TACSIFÜL HIRADóKép Nagyon-nagyon örülök neki, hogy Tündi ilyen rendes és folyamatosan tájékoztat benneteket rólunk és ezáltal még mindig közétek tartozónak érezhetem magamKép KÖSZÖNÖM TÜNDI!!!!!

Láttam, hogy sajnos elég sokan jártok ideKép Az is sajnos, hogy egyáltalán szükség van ilyen topicraKép De SOHA nem szabad feladni!!! Nemrég Tündi ezt irta nekem:"Nem,nem adjuk fel! Épp ezért meg is lesz a jutalmunk! Csak még nem álltunk ki minden próbát..." Én mindig erre gondoltam, ha depis voltam és nekem segitett átvészelni a rossz időket!Kép Persze nagyon-nagyon nehéz elviselni a kudarcokat, keresni az örök miért?-ekre a választ, reménykedni hónapról-hónapra, nagyot koppanni ezért vagy azért, baba után vágyakozva átsirni sok-sok éjszakát, de ne feledjétek

Az új évre azt kivánom mindenkinek,hogy minél előbb rózsaszin legyen az egész táblicsku és egymás után jöjjenek a kismanók!Kép Nagyon szoritok nektek!

Én még mindig nem hiszem el, hogy lakik valaki a pocakomban, pedig minden jel arra utalKép Azt hittem, hogy majd amikor meglátom a zebrás tesztet, ki fogok ugrani a bőrömből az örömtől. Ehelyett állandóan kételkedem,idegeskedek és folyton valami jelet keresekKép Ha nem fáj akkor az a baj, ha meg fáj akkor miért fájhat?Kép De valószinű ez a normális reakció, ha az ember ennyit vár a csodáraKép Kedden megyünk dokihoz meg uh-ra, remélem minden rendben van odabent.

Még egyszer DRUKK mindenkinek!!

Puszi:
Vali + Pocaklakócska

Kép
Kép
tacsifül

Tacsifül nagyon szépeket írtál ám!
ÉN is kívánok mindenkinek Boldog karácsonyt. Ki lehet ezt a néhány napot használni,hogy nincs idegeskedés,meg olyan sok munka. Mindenki pihenjen sokat,ne stresszeljen,mert az nem jó a babagyártásban.Kép
puszi mindenkinek,aztán ne egyétek úgy tete magatokat,mint énKép
zita
ebba

Mindenkinek NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT Kívánok!KépKépKép

Sysy
sysy77

Sziasztok!
Remélem, mindenkinek kellemesen telt az ünnep! Kép
Nekünk minden időben a helyére került, nagyon jól sikerült a fenyőfánk (csak sk. mézeskalács van rajta), kivéve a filléres gagyi hófehér égősort, u.is az csak a szentestét bírta ki, de serencsére nélküle is tetszik nekünk. Szuper ajándékokat kaptunk és a család is örült mindennek.
Szóval szép csendesen, de minden klappolt. Hát kell ennél több?
Remélem, Nektek is hasonlóan jó élményeitek vannak! Kép

Vali!
Mi nem nagyon ismerjük egymást, de mindig örömmel olvastuk Tündi híradóit! Nagyon gratulálok Neked és köszönjük a szép szavakat! Kép
Remélem, még olvasunk rólad és azt is, hogy teljesül a kívánságod számunkra is! Kép Vigyázz magatokra és ne aggódj sokat, mostmár itt a Te időd is, nem lehet semmi gond!

További szép ünnepet kívánok mindenkinek!
réka
Vendég

Lányok!
Dobok fel egy táblát. Ha nem sikerült minden eseményt lekövetnem, légyszi' szóljatok!

Kép
Kép
Vendég

"Ha elmúlik karácsony, a szeretet lángja halványabban ég,
de ha vigyázunk rá nem alszik ki még..."

Sziasztok!
Remélem mindenkinek jól telt a karácsony.
Nekünk reménykedéssel telt, főleg minekután mindhárom este úgy émelyegtem mint még soha, de ma reggel megállapítottam a Jézuska tőlünk messzebb lakik, később fog hozzánk ideérni, ugyanis ma reggelre megjött, így nem maradt más hátra mint előre az új évre. De sebaj, most úgy gondoltam ráhajtunk a lakás eladás/vásárlásra teljes gőzzel a babaprojekt pedig megy a maga útján. Kicsit a párom azt hiszem belehajszolt a görcsös akarásba, és ma reggel mikor megjött, éreztem hogy ez nem jó. De nem keseredem el, Jézuska tudja mikor ér rá hozzánk jönni és lehet úgy gondolja, hogy inkább megvárja, hogy új és tágasabb lakást találjunk a bővülő családnak Kép
Pusszantás mindenkinek: Niki

kancellárka

Sziasztok!

Kancellárka
Szomorúan olvastam a rossz híreket,Kép de az a fő, hogy Te nem keseredtél el olyan nagyon, és tudod hogy ha nem most majd következő hónapban majd sikerülni fog. Kép

Lányok!
Remélem, hogy mindenkinek nagyon jól telt a karácsonya, olyannyira, ahogyan eltervezte.
Nekünk jobban nem is telhetett volna! Nem nagyon akarom még elszólni magam, de már napok óta fájogatott a hasam, émelyegtem, illetve nagyon érzékeny a mellem. A mensi még sehol de ne is jöjjön, mert tegnap teszteltünk a párommal, és zebrássak vagyunk!!!!! KépKépKépKép
Ennél szebb, boldogabb karácsonyt nem is kívánhattunk volna magunknak, sőt senki másnak sem. Kép
Szinte a fellegekbe járok, na meg a párom is! Annyira örülönk az apró ajándéknak ott a pocakomban.

Azért veszek még egy tesztet, és a héten megcsinálom még1x, ha az is zebrás lesz akkor biztosra mehetünk. Következő lépés majd a dokimtól egy időpont lesz. Hú de nagyon várom már!!!

Pusza Mindenkinek

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Dina!
Gratulálok, gondoltam ám rátok, ezek szerint Jézuska nálatok kezdett. Kép Ez nagyon jó. Vigyázz magatokra és sok egészséget kívánok.

kancellárka

Sziasztok!

Ezt történt karácsony előtt:

Kiskatonám ahogy meg volt beszélve elment spermatogramm vizsgálatra. (júniusban 10 millió spermája volt 40% ok! 60% problémás "péterfy kórház" - prosztatagyulladást állapítottak meg (magán andrológus), ki is kezelték (8 hét).
Drága andrológus közölte vele a mostani vizsgálat után, hogy olyan kevés a spermája(1 millió), hogy ne bízzon a természetes fogantatásban, ő nem tudja ezt kezelni, gyógyszeres megoldás sincs, viszlát!!!!

Nőgyógyászom, mivel érdekesnek tarotta a két eredmény közötti drasztikus különbséget, a Budai Meddőségi Centrumot javasolta. Január végére kaptunk volna időpontot, de mivel látták, hogy párom kissé ki van borulva most szerdán megyünk az andrológushoz!!! Hát röviden ennyi! Elég jó kis karácsony volt! A párom maga alatt van!!

Nem értünk semmit!!!!!

Ja!

Nekem a 28. naptól rózsaszín 1-1 pötty 31. napig!
Egy jó kis hancúrozás után a 31. napon sok-sok rózsaszín egy kis vérrel!!
Ma reggel meg semmi!!!

Ezt sem értem!
mot

kancellárka
Köszi a gratulációt4 Remélem hogy nem szóltam ég el magam és minden rendben lesz. Ígérem, hgoy most erre a picurra még jobban fogok vigyázni, már amennyire tőlem telik. Nagyon szeretném ha a köv. karit már hármasban ünnpelnénk...! Kép

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Dina!!!

Nagyon-nagyon gratulálok Neked, és problémamentes 9 (vagyis már csak 8 Kép) hónapot kívánok! Azt hiszem, ez gyönyörű karácsonyi ajándék! (Mi annak idején párom szülinapjának reggelén csináltuk meg a tesztet, és nálam is hasonlóan kezdődöttKép)
Azért Jézuskát majd küldd át máshova is!Kép

Kancellárka!
Nem is szabad elkeseredni, látod, mindig van egy-egy új emberke, aki erőt ad, hogy lám, mindenkinek sikerülni fog! Nagyon drukkolok Nektek is!

Jó pihit mindenkinek!

Norwell+Mazsola

Kép
Kép
norwell

Dina!
Micsoda meglepetés! Gratulálok, vigyázz magatokra és akkor minden rendben lesz! Kép Hát azt elhiszem, hogy a fellegekben jársz! Jézuska jól végezte dolgát. Remélem, legközelebb nem jövő Karácsonykor szeretne dolgozni. Kép
réka
Vendég

Sziasztok!
Dinadin hatalmas gratula! Nagyon örülök, hogy ilyen gyorsan sikerült! (mármint ahhoz képest, ahogy itt megjelentél Kép ) Mostmár elfeljteni minden rosszat, és élvezd, h ott mocorog nemsokára valaki a pociban! Kép
Kancellárka ne csüggedj, itt vagyunk 2006 küszöbén, és tuti, h ez már a ti évetek lesz! Sőt, ezt mondom mindenkinek! Új év, tiszta lap, újabb lehetőségek, mindenkinek sikerülni fog!
Én meg csak nagyon halkan jegyzem meg, h kb minden jel arra utal, hogy hozzám is beköltözött valaki. Illetve inkább a jelek hiánya utal erre. Kép A 24-26 napos ciklusom már a 30.-nál jár. (és SOSEM szokott késni egy percet sem, max hamarabb) Hasfájás sehol, a hőm napok óta 36.9, bár ma reggel csak 36.7 volt, de ezt felírjuk annak, h majd' meg fagytam, mikor felébredtem, máskor pedig arra ébredek, h melegem van...elfelejtettem kicsavarni a radiátort mikor először felébredtem, és visszaaludtam. Na hát ennyi van most velem...délután megyek tesztet venni, és asszem meg is csinálom, mert nem bírok várni hnap reggelig. Egyébként is rá van írva, h a nap bármely szakában elvégezhető (One step-et fogok venni)! Kép
A hővel kapcsolatban lenne egy kérdésem...az OK, h ha nem jön meg, akkor fent marad a hő...de ezek szerint az egész terhesség alatt hőemelkedése van az embernek? Mert reggelenként nekem 36.9 volt, délutánonként pedig 37.3-37.5, ami ugye igencsak hőemelkedésnek számít. Vagy egy idő után lemegy a hő, miután beágyazódott a picúr? Hogy van ez? Kép
Pussz mindenkinek és szép napot! Réka
Vendég

Norwell és Duddu
Köszi a gratulát nektek is! Már a Jézuskát tovább is küldtem a többi babára váró leendő anyukának és apukának! Remélem, hogy hamarosan tőletek is hasonló jó híreket fogunk hallani!Kép
Egyébként a párom azt mondta hogy kislánya lesz! Hát remélem hogy bejön az érzése! De ha kisfiú az sem lesz baj, csak egészséges legyen az a fő!!!KépKépKép

Duddu
Nálad majd lekésőbb januárban fog jelentkezni a Jézuska, de lehet hgoy hamarabb is. Kép De az már rajtatok is múlik! Kép

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Sziasztok!

Dinadin Kép

Szívből gratulálok!

Ezt történt karácsony előtt:

Kiskatonám ahogy meg volt beszélve elment spermatogramm vizsgálatra. (júniusban 10 millió spermája volt 40% ok! 60% problémás "péterfy kórház" - prosztatagyulladást állapítottak meg (magán andrológus), ki is kezelték (8 hét).
Drága andrológus közölte vele a mostani vizsgálat után, hogy olyan kevés a spermája(1 millió), hogy ne bízzon a természetes fogantatásban, ő nem tudja ezt kezelni, gyógyszeres megoldás sincs, viszlát!!!!

Nőgyógyászom, mivel érdekesnek tarotta a két eredmény közötti drasztikus különbséget, a Budai Meddőségi Centrumot javasolta. Január végére kaptunk volna időpontot, de mivel látták, hogy párom kissé ki van borulva most szerdán megyünk az andrológushoz!!! Hát röviden ennyi! Elég jó kis karácsony volt! A párom maga alatt van!!

Nem értünk semmit!!!!!

Ja!

Nekem a 28. naptól rózsaszín 1-1 pötty 31. napig!
Egy jó kis hancúrozás után a 31. napon sok-sok rózsaszín egy kis vérrel!!
Ma reggel meg semmi!!!

Ezt sem értem!
mot

Mot!
Én már olvastam feljebb is az üzeneted, de nem igazán tudok hozzászólni. Azért magán andrológus ide vagy oda, szerintem olyan nincs, hogy nincs megoldás. Nagyon jó, hogy meddőségis andrológushoz juttok, ő biztos megbízhatóbb választ fog adni. És azt se felejtsétek el, hogy a férfiak eredménye is hónapról hónapra más lehet. Szóval mindenképpen több vizsgálat kell.

A rózsaszín pöttyhöz meg végképp nehéz hozzászólni, hiszen annyi mindentől lehet. Próbáld nem figyelgetni magad, bár ez nekem sem szokott menni a ciklus vége felé annak ellenére, hogy nekünk elég csekélyek az esélyeink.

Remélem, hamar választ kaptok minden kérdésre!
réka
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?