A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

Kisbuta! Igen, pontosan ezért okoz nekem dilemmát. a VV-s napokon, csak késő délután tudtam bökni.

Tobi! Hű, akkor neked már ilyen dilemmáid nincsenek. Drukk hegyek!

Dezsi! Én mindíg kapkodok, így vagyok megcsinálva. Sajnos.

Kép
estike66

Bogyimami! Beelőztél. Mire hattasz? Csak nem jogsira? :lol: :lol:

Kép
estike66

Na ez is bejött. :wink:

Asszem arra. :lol: de majd egy sikeres félévre is.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca!
értettem ám elsőre is :lol: :wink:
a jogsire hajtassz a laptetővel... 8)
dezsina

Estike: mi du./kora este szúrunk, mert nekem Uram szúr, és akkor ér haza. (a másik variáció nálunk a hajnali 5 lett volna, de azt vmiért :lol: nem akartam) De szerintem teljesen mindegy!!!!!! Az a lényeg, hogy nagyjából ugyanakkor (azaz ugyanabban a napszakban) legyen!!!!!

Tobi: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Dezsina,
akkor már tudom is, mi lesz a meglepetésajándékod a számára :wink: :D

Kép
kisbuta

Sziasztok, itt vagyok, nem jó hírekkel...

Elmaradt az inszem. Nem repedtek meg a tüszők, de ez a rossz hírnek tűnő tény remélem később még jó hírnek fog majd bizonyulni, ugyanis: Apa 26 millió spermiumából csak 2 millió lett volna használható (jól mozgó). (A májusi lombikkor 30 millióból 11 millió volt a jó, pedig akkor 1 db is elég lett volna a szánalmas 1 db petesejtemhez) Így holnap vissza kell menni reggel, meg UH-z, hogy megrepedtek-e a tüszők, és ha igen, Apa megint lead egy adag kiskatonát, és imádkozunk, hogy legyen minimum 5 millió (amire gondolom még kevesebb esély lesz, mint most, hiszen akkor egy nap megtartóztatás lesz csak). Ha meg még mindig nem repedtek meg, akkor imádkozunk, hogy szerdán megrepedjenek (mert ugye csütörtök szünnap), és hogy szerdán legyen elég kiskatona.
Nekünk miért nem megy semmi soha simán??????? Kép

Elmentem a cukor-és inzulinleletért, annyi a vigaszom, hogy az inzulin jó lett (4.0 a 0. perces és 5.3 a 120 perces), a cukor kicsit rosszabb, mint volt (5.4 a 0. perces és 3.8 a 120. perces).

Azon gondolkodom, hogy szerintetek nem lehet ezt a pár tüszőt leszívatni, és pár nap múlva beültettetni az embriókat, mintha eleve lombiknak indultunk volna neki????? Még mindig jobbak lennének az esélyeink, mint a múltkori lombiknál, illetve annál, mintha most veszendőbe mennének ezek a petesejtek (ma 4 18-20 mm-es tüsző volt).

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana!
hű, ezek igazán nem jó hírek! már ma kellett volna rákérdezni, hogy nem lehetne megcsinálni esetleg a leszívást. Mert azt hiszem a punkciókor nem szabad, hogy megrepedjenek a tüszők, mert akkor meg nem tudja leszívni a petikéket...
Velünk is megesett, hogy apa eredménye rosszabb volt és nem tudjuk az okát, mert elötte is és utána is jók voltak :roll:
Drukkolok Neked!!!!! :wink: :)
dezsina

Rana! Hogy most miyen kiskatona mizéria van! Reméljük, hogy holnap jobb lesz, az is igaz, hogy ha igen, akkor én ezt tökre nem értem. Kaptál újabb repesztőt, vagy arra nincsen szükség? Sajnálom :( és drukkolok holnapra!

Punkciókor még valóban nem szabad, hogy megrepedjenek.

Kép
estike66

Rana, sajnálom. Viszont jobb lenne, ha felhívnád a dokidat, és megbeszélnéd vele ezt a lombikos dolgot. Mi ebben nem adhatunk tanácsot.

skrisz72

((((((((((((((((Rana))))))))))))))))) Nagyon drukkolok Nektek!!!!!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Tobi, drukk szerdára!!!!++++++++++++++++++++++++++

skrisz72

Rana,
Remélem holnapra megrepednek a tüszők. De szerintem ezt már nem fogják lombik keretén belül leszívni, mert ugye ott pontosan kiszámolják, hogy a repiszuri után mikor kell menned. Úgymond spontán tüszőrepedéskor szerintem nem vállalják ezt be, mert könnyen előfordulhat, hogy mire oda jutnának megrepedne a tüszők.

Meglátod, holnapra szépen megrepednek és apának is jobb lesz az eredménye.
Vendég

Köszönöm lányok a vigaszt....
Azt mondta a doki, hogy a 2 milliót nem érdemes felküldeni, mert az Mission Impossible (nem így mondta, hanem úgy, hogy csoda lenne, ha az sikerülne). De én azon morfondírozok, hogy akkor is megcsináltatjuk az inszemet, mégis csak nagyobb esélyt jelent, mint ágyban, párnák közt. Történtek már csodák, nem?

Szerintetek mit csináljon a férjem, hogy jobb legyen az eredménye? Pihenés, vagy pont hogy edzés tesz jót vajon? Szegény most is banánt majszol. Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana!
semmi esetre se üljön forró vízben :) Pihi, nyugi, no para! :wink:
Mega-giga drukkok holnapra.
dezsina

Halihó!

Estike: 1 szavazat az esti szurizásra! Főként amiatt, amit Kisbuta is írt, hogy reggel van UH meg vérvétel, így ha módosítanak az adagon, akkor már aznap mehet.

Rana: mit jelent az, hogy 26 millióból 2 millió volt a jól mozgó??? Apa most 26 milliót produkált és az előkészítés előtt volt 2 millió a jól mozgó???
Csak azért, mert inszemeknél nekünk is elég rossz szokott lenni a jól mozgók aránya, 10%, de az előkészítés után mindig felpörögtek 90%-ra.
Forró fürdőt ne vegyen, de amúgy nem tud semmit tenni a párod, ez valamilyen szinten lutri, de könnyen előfordulhat, hogy jobb lesz az eredménye. Nálunk is volt rá példa, hogy 3-4 nap kihagyás után rosszabb volt az eredmény, mint 1 napnál. De lehet, hogy ezt már írtam :roll:

SKrisz: igen, minden oké :-D érzem, hogy dolgozik az Ovitrelle :-)

Tobi: drukk szerdára!!! :-D csak 1 nap lesz köztünk!!!

Szép napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Rana! Én a borra szavazok. :wink:

Kép
estike66

Szezsó! Köszi a szavazatot! valahányszor ránézek a vonalzódra, gyorsabban kapkodom a levegőt. Mi lesz, ha én tartok itt? :o Irtam már, hogy drukk hegyek? :D j, bizti többször is, mert ma nem nagyon megy a meló :( Pedig volna mit. És nem sokára eltünök és itt marad a káosz,ami felett csak én tudok uralkodni.

Kép
estike66

Szezso!
holnapra egy kalappal :D

Tobi!
szerdára drukkok!
dezsina

Estike! Te mindig a borra szavazol! :wink: :lol:

Szezso, Én úgy értettem, hogy preparálás után lett 2 millió. Azt hogy érted, hogy nálatok preparálás után felpörgött 90%-ra a szám???? :shock: Hogyan érzed, hogy dolgozik az Ovitrelle?? Nekem úgy fáj mindkét petefészkem, hogy járni alig bírok, nem tudom, minek állnak ellent ennyire a tüszőrepinek????? Írtad, hogy egyszer nem tudtál megrepeszteni egy 26 mm-es tüszőt (torna meg minden). Ez inszemkor volt? És mi lett vele?

Doki azt mondja, lehet, hogy 40 óra is kell az Ovitrelle-nek. Sajnos én azon már túl vagyok, mi van akkor ha EGYÁLTALÁN nem repednek meg??? :shock: Akkor ciszta lesz belőlük???

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,
Lombiknál tüszőrepiszur után 36 órára szokták a leszívást csinálni. Létezik, hogy a repiszuri nem repeszti meg őket? Hány szurit kaptál?
Vendég

Ha jól tudom, akkor a kiskatonák újratermelődési ideje 1 hét. :(
Ezért is van az önmegtartóztatás.

Ami a psiknak nem tesz jót kiskatonailag az a szoros alsónemű és ruházat, a biciklizés, ...
http://www.gyerekabc.hu/Gyermekre-varva ... -eltt.html
...
7. Vásárolj néhány boxeralsót!

Néhány szakértő állítja, hogy a szűk alsónadrág viselete, - mivel a herék közelebb kerülnek a testhez- csökkentheti a spermiumok számát. Más vélemények szerint ez csak akkor jelenthet valós problémát, ha valamilyen okból amúgy is alacsony a spermiumszám.

Amíg eldöntik a vitát, nem nagy áldozat egy darabig boxeralsót hordani a siker érdekében.
8. Felejtsd el a forró fürdőket!

A szauna és a forró fürdő kerülendő a baba-projekt alatt, ugyanis a magas hőmérséklet valódi sperma-gyilkos. Mivel három hónap szükséges az újratermelődéshez, ezért ha például januárban szaunáztál, legközelebb áprilisban számíthatsz ismét ütőképes sperma-csapatra. Mivel a herék számára a testhőmérsékletnél pár fokkal alacsonyabb hőfok ideális, már három hónappal az első próbálkozás előtt célszerű elkerülni a szaunát és a forró fürdőket!
9. Kerüld a bringázást!

Rossz hír a fanatikus bringásoknak, hogy - tekintettel a bicikli nyereg formájára - a kerékpározás csökkentheti a spermiumok számát és mozgékonyságát. Különösen igaz ez azokra, akik napi 2-3 órát töltenek a biciklin. Sérülhet a herezacskó és a herék is, ami termékenységi problémákhoz vezethet. Nem beszélve a passzos biciklisnadrágról, ami ugyanolyan hatással van a spermiumokra, mint a szűk alsónadrág. Ráadásul biciklin ülve, a herék folyamatosan be vannak szorítva a test és a nyereg közé, ami tovább izzasztja, melegíti őket. Óvjuk hát őket az ilyen megpróbáltatásoktól, hiszen a természet nem véletlenül alkotta meg ilyennek a férfitestet. Persze ez főként a gyermekvállalásra készülőkre vonatkozik.
10. Relaxálj!

A sok sikertelen próbálkozás idegesítőleg hathat rád, a stressz pedig tovább csökkentheti az esélyeket. Pihenj sokat, menj el úszni, sétálj egyet! Ártani nem árthat. Sőt!

hajnoca
Dunakeszi

Én úgy tudom 72 óra, de lehet, hogy rosszul emlékszem :?: :roll:
Vendég

http://shop.builder.hu/enciklopedia_res ... htm4?id=50

Az L-karnitin és az acetil-L-karnitin (ALC) a mellékherékben nagy koncentrációban találhatók meg, és kritikus szerepet játszanak a spermiumok anyagcseréjében és érésében. Befolyásolják a spermiumok motilitását (mozgékonyságát), és antioxidáns tulajdonságokkal is rendelkeznek.

hajnoca
Dunakeszi

én is 72 órára voksolnék :roll:
úgy emlékszem, hogy egyszer mentünk valahogy úgy, hogy csak 2 napot hagytunk ki...és tök jó lett :!:
dezsina

Rana, szerintem most inkább ne borozzatok. Majd én iszom helyettetek. Nyugi kislány! Meg fog mindenki repedni. Cisztára ne is gondolj. Ha meg mindenáron gondolni akarsz rá, akkor azt is gondold hozzá, hogy magától felszívódik. Csak lécci, lécci ne aggódd magad halálra. Nem jó a stressz. Mindenekelőtt próbálj jó dolgokra gondolni. Az elmúlt egy hétben csak paráztál mindentől. Komolyan mondom, ez így nem fog sikerülni. Tessék összeszedni magad, és mondogatni, hogy most sikerül! Sok jó kiskatona lesz, szép kövér petesejtek, szuper embrió. És lám ebből lesz a kis vasgyúró. Gyerünk, mondjad!!!

skrisz72

Ez az elöbb lemaradt.

.... A szakirodalom áttekintésekor számos tanulmányt találunk, amelyek azt igazolják, hogy az L-karnitin és/vagy az ALC napi 2-3 grammos mennyiségben fogyasztva jelentősen javítja a sperma minőségét, a spermium koncentrációt, és az összes spermium számát.

hajnoca
Dunakeszi

Egyébként ha belegondolsz, akkor van olyan férfi, akit kétszer egymás után behívnak és találnak nála spermiumot a második adagban is.
De mindig azt szokták mondani, hogy 3-5 nap megtartóztatás lombik előtt.
Vendég

Estike: persze, hogy írtad :-D néha nem jó kulcsembernek lenni, de így legalább sakkban tarthatsz egy csomó mindenkit a cégnél :-D

Dezsi, köszi neked is a drukkot, meg Mindenkinek!!!

Rana: úgy értettem, hogy pl. 30 millió/ml volt a létszám, ennek 10%-a volt jól mozgó. Előkészítés után 90% volt a jól mozgók aránya.
Inszemkor volt igen, hogy nem repedt meg, de nem lett cisztám :-) Összeesett olyan 10 mm-esre, majd felszívódott.
Simán megrepedhetnek még, ne izgulj. Tenni úgysem tudsz sok mindent :wink: Ja, de igen, ne stresszelj, és bízz a testedben!

Kicsit jobban érzem a hasam, meg minden belső szervemet. :roll:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso,
Ez ilyenkor szerintem tök normális.
Drukk neked holnapra.
Vendég

Hajnoca, kicsit több az, mint 10, de 2 hét ide vagy oda már igazán nem számít.
Szegény Julcsi szobája egyelőre raktárként üzemel, október végén készül el a szekrény a hálószobánkba, ahova majd a kupi nagy részét át tudjuk pakolni, és csak azután tudunk nekilátni a festésnek és berendezésnek. Addig semmit nem is veszünk, mert nem lenne hova tenni.

Estike, nekem 2 okom is van a reggelt javasoni.
1. akkor biztosabban otthon vagy, és nagyjából azonos időben kelsz
2. én is reggel böktem, és sikerrel jártam :wink:
De persze életviteltől függ.

Dezsi, látom Apa szülinapjára focipálya dukál :lol: .

Rana, sajnálom a híreket, de millió drukk, hogy holnapra megrepedjenek, és apának is jó eredményei legyenek. Lehet, hogy ez az egész még jól fog elsülni, mert holnap sokkal több mozgékony kiskatona lesz, és így még nagyobb eséllyel indultok.
Semmiképpen ne gondolj arra, hogy mi lesz, ha nem repednek meg, vagy hogy apának nem lesz jó eredménye, mert akkor bevonzod a bajt. Csak optimistán!!!

Kép
petne

Szerintem 1 nap L-karnitin és/vagy az ALC nem fog segíteni. Nem vagyok hívő, de Isten sem 1 nap alatt teremtette a világot. Most már lesz, ami lesz alapon holnap kiderül, hogy milyen fából faragták a "srácokat". Bízzunk benne!!! És sok-sok pozitív energia!!!! Csak semmi pesszimizmus. Én nagyon drukkolok.

skrisz72

Petne, én kinéztem a kislányunknak egy Hello Kitty-s szőnyeget. :lol: Már ha kislányunk lesz egyáltalán. A gyerekszoba nálunk is kupiszoba. Van benne laminált lap, csempe, ragasztó stb. Remélem nem azért nem jött eddig, mert tele van a szobája mindenféle vacakkal. :lol:

skrisz72

Rana!
:) most ugyi megnyugodtál... 8) cool 8) Holnap minden kiderül. Le kell szokni arról, hogy azon izgulsz, amit nem tudsz megváltoztatni. Optimistán előre :wink: :arrow: Csak ügyesen :!:

Szezso!
holnap mikor jössz a jó hírekkel? Tudsz jönni egyáltalán?
dezsina

Köszi lányok a tippeket. Igen, csak egy repiszurit kaptam (talán kevés volt..).

Szezso, még most se értem, hogy lett a 10%-ból 90% preparálás után. :roll: Vagy úgy érted, hogy előkészítés után mondjuk 4 milliónak a 90%-a volt jól mozgó???

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Dezsi: reggel fél 8-ra megyek, nem tudom, mikor érünk haza, de amint fórumképes leszek, jelentkezem :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Skrisz,
tudom, hogy nem oszt nem szoroz, de gondoltam már most jó megalapozni a továbbiakat, ha a holnap sem hozna nekik eredményt. ... amit inkább nem szeretnék.
Ezért jöttek a cikkek.

[size=9]Nem akartam egyből azt írni, hogy 'már mindegy" és nincs mit tenni csak várni a csodát hogy hátha.

Amúgy nálunk apa is kondizott azon a nyáron és fehérjeport vagy mit ivott és ivott olyan lötyit amiben van ez az L-karnitin. ... és én is jártam kondizni és ittam azt a löttyöt.[/size]
Aztán mint tudjuk egyszercsak - sokmindenen keresztül bukdácsolva - Bogyis lettem.

hajnoca
Dunakeszi

Mostmár lehet hogy jobb is lenne, ha csak szerdán repednének meg, és addig apa katonái is tudnának még erőt gyűjteni.... :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana, na nézzük csak :-)
Előkészítés előtt: mondjuk 30 millió/ml, ennek 10%-a, azaz 3 millió jól mozgó (90%, azaz 27 millió, közepesen jól vagy egyáltalán nem mozog)
Előkészítés után: 30 millió/ml, ennek 90%-a, azaz 27 millió jól mozgó (a fennmaradó 10%, azaz 3 millió közepesen jól vagy egyáltalán nem mozog)

Ami annyit jelent, hogy a kevésbé jól mozgók és az egyáltalán nem mozgók nagy része is felélénkült :-D

Holnap kikérdezem :lol: :lol: :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso!
akkor holnap gyere majd ahogy tudsz! megadrukkok :D

Rana!
holnap Téged is várunk a jó hirekkel!
dezsina

Hajnoca, persze, persze, jó hogy megírtad Ranának, hogy milyen lehetőségek vannak, csak nem akartam, hogy azt higgye, 1 nap alatt megváltjuk a világot. A fehérjeporon én is gondolkodtam. Alapvetően szeretem az ízét. Nekem epres volt, amikor kondiztam. Vajon jobb a hatása, mint a tej, sajt, túró...stb-nek? :roll:

skrisz72

Tudjátok mi jutott eszembe, csajok? (Pozitív gondolat:)
Igaz, hogy a nagyszámú kiskatona termelődéséhez több nap kell, de nekünk nem az a lényeg, hogy sok legyen, hanem hogy azok közül legyen nagyobb a jól mozgók aránya! Szóval elég, ha 10 millióból 5 millió jól mozog, nem kell ahhoz 40 millió.... :)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Kösz Dezsike, úgy legyen... :)
Te kimaradtál itt vmelyik nap az iwiwezésből, ugye??? (Én nem jelöltelek..) Küldhetek privit ezzel kapcsolatban?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rana33 2008.10.20 14:48-kor.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana, ez a beszéd! Ezt már szeretem!

skrisz72

Rana!
naná, hogy küldhetsz! sőt!!! :wink:
dezsina

Skrisz!
még sosem ittam ilyen fehérje port... :roll: mi az? és mit lehet tudni róla?
dezsina

Ez az Rana, csak pozitívan!

Szezsó, drukkok mennek holnapra.

Kép
petne

Dezsina, tejjel kell összeturmixolni. Van epres, csokis, vaniliás. Tömegnövelésre használják, akik kondiznak. Én speciel egy dekát sem szedtem fel tőle. De jól esett este meginni egy ilyet. :lol:

skrisz72

Skrisz!
óó :x akkor az nekem nem javasolt... :) már mint a kilók miatt :roll:
ha nem ez a reklám helye, azért mondanál egy márkát?
dezsina

Ez a fehérjepor, ez nem pont fogyókúrázóknak való??? :roll: (Ezért nem híztál tőle Krisz...)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?