A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok! Eddig én mégcsak olvasója voltam ennek a topiknak. Kíváncsi vagyok a véleményetekre - ti nagyon profik vagytok a babavárás kérdésében.4 éve kiderült, hogy endóm van - kezelések - októberben megyek lombikra. Mindenféle gyógymódot kipróbáltam már - 3 hónapja talpmasszázsra is járok. A masszõr csaj azt érezte 3 héten kersztül, hogy babás vagyok. Közben megjött a menszim, de a szokásostól eltérõen 2 és1/2 napig tartott és csak alig volt meg. (Nagyon meg szokott lenni.) Ezek után még mindig érezte a babát a masszõr. Csináltam tesztet és persze negatív. Ti mit gondoltok? Volt már valaki hasonló helyzetben? Köszönöm: Anna
Névtelen

JovikaKép
Ne keseredj el, szerintem a 9. napon péd volt. Ez azt mutatja, hogy a ciklusod 23 nap körüli lesz. Akcijó volt????

Zsuzsu,
Sajnálom, annyira reménykedtem, de kitartásKép

Pusssz,
Moni
mj

MoniKép

Köszi, hogy drukkoltál. Tudod, a ciklus végi kissé lehangolt idõszakomnak már vége van, szóval mind testileg, mind lelkileg nagyon jól érzem magam.Kép
Fábián nagyon rendes és hihetetlen agya van. Mikor beléptem a rendelõbe már mondta is, hogy "Hogy van Zsuzsanna?", aztán meg fejbõl tudta, hogy két éve volt dermoid cisztám, meg mindent. Nem tudom, hogy ennyire mindent meg tud jegyezni, vagy elõre felkészül az aznapi betegekbõl, de mindenképpen dícséretes a hozzáállása és nagyon jól is esik. Jövõhét pénteken meg, bár egész héten szabin lesz, miattam bejön a magánrendelõjébe, hogy uh-ot csináljunk.
Szóval nagyon rendes, örülök, hogy õ az orvosom.

Te mikor voltál nála utoljára? És hogy vagy? Mekkora már a babuci?

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

Rita, Cateye, Zsuzsu! Sajnalom, hogy megjott. Kép Pedig nnyira siettem bekukkantani hozzatok, hogy olvasak valami jo hirt! Na, majd akkor legkozelebb. Kép Es en is csatlakoznek hozzatok. Ha megjon, akkor a kovetkezo mar clostys honap lesz.

Zsuzsu! Neked aztan tenyleg szuper dokid van. Kép Nala csak jo kezekben lehetsz. Elobb-utobb ott lesz a pocidban a baba. Kép

Szia Anna! Kép Hat Te is regota varsz mar a babokara! Ahhoz sajnos nem tudok hozzaszolni, hogy a talpmasszor erzi a babat. Ha keves volt a mensid, es esetleg nem tudod mi van, akkor szerintem nezesd meg magad egy dokival. Az UH tutira kimutatja, ha babocad van. Kép Ugy legyen! Kép

Jo munkat mindenkinek!
Puszi!
Andi
andi28

Zsuzsu,
Bizti, hogy szabin lesz? Ugyanis múlthéten jelentkeztem be nála erre a hét péntekre 3.45-re. Te hányra mész? Már volt egy hónap szabin, egész júliusban!!!! és most jött vissza róla. A most péntek volt azóta az elsõ magánrendelése egy hónap óta! Nem hinném, hogy szabira menne megint.

Holnap megyek hozzá amúgy a kórházba reggel 7.30 körül. Csináltunk egy baktérium tenyésztéses vizeletet és holnapra lesz eredmény.
Különben jól vagyok, babuci is növöget és állandóan rúgkapál Kép

AnnaKép
Sajnálom, de nem tudok hozzászólni a dologhoz. Elképzelhetö, hogy a talpmasször valóban érez valamit. Csak azt tudom tanácsolni légy egy kis türelemmel (tudom, könnyü mondaniKép) és mindenesetre próbálj meg felkészülni arra, ha végülis nem jött össze, nehogy lelkileg nagyon megrázzon a dolog. A leveledböl úgy érzem nagyonis görcsölsz most ezen az igen - nem dolgon (én is görcsölnék, hidd el).

Nagyon elképzelhetö, hogy lelki okok miatt volt olyan a menzid amilyen volt, amire még a masször kijelentése ilyen mértékben befolyásolt. Próbálj meg lazítani, úszni egyet, vagy kirándulni.

A hödet azért holnap reggel megmérhetnéd. Nem áll semmiböl Hüvelyben vagy popóban. Ha 37 felett van az érték, akkor van esély, ha ennél kevesebb akkor nem igazán. Én elsö lépésnek ezt tenném.

Pusszancs,
Moni
mj

Kedves Lányok !

Egyszer már jártam erre nem is olyan régen, most lenne egy kérdésem. Fõleg olyanhoz aki kapott Gynevac kúrát.
Nekünk július 18-án volt az 5. inszeminációnk esély nékül, mert a bal oldali petevezetõm elzáródva és csak azon az oldalon voltak használható méretû tüszõk. Az orvosom most egy hónapig szabin van, de ez alatt gondoltam, hogy ne üljünk tétlenül elkezdenék egy Gynevac kúrát. Úgy gondoltam, ha megjön a menzeszem beadatom az elsõt (bár állítólag bármikor el lehet kezdeni. Ellenben a csütörtökre várt menstruációmnak a mai napig híre hamva sincs. 33. napon vagyok, általában 28-31 naposak a ciklusaim. Múlt csüt.pénteken fájogatott a hasam, aztán el is múlt. A melleim viszont még mindíg fájnak. Na, nem ragozom tovább, szerintetek elkezdjem a Gynevacot, mert ugye az mégis csak egy gyógyszer, vagy várjak míg megjön, mert még leírni sem merem, de mi van, ha lakik odabent valaki (esélytelenség ellenére)?
Mi a csodát csináljak ?

Bocsi, ha hosszú voltam. Elõre is köszi a választ !

Sziszuka
sziszuka

MoniKép
Én a jövõ hétrõl beszéltem, akkor lesz szabin. Meg az utána következõn is. Tényleg jó sok szabija van, de hát már nem mai csirke (vagyis kakas)Kép.
A jövõ hét péntek lesz a ciklusom 15. napja és akkor csinál uh-ot.
Remélem a vizelet eredményed jó lesz!
Biztos jó érzés, ahogy rugkapál odabent a pocaklakó.Kép Azt már tudjátok, hogy fiú e vagy lány? Vagy nem akarjátok megtudni? És a nevekkel hogy állsz?

zsuzsu

Moni!

Bár úgy lenne, ahogy mondod. Ma jönne meg. Csak semmi jelét nem érzem.
Még az is elképzelhetõ, hogy hormonális problémám van.

Anna!
Én most egy picit hasonló cipõben járok. Nem akar megjönni, de a teszt negatív.
Menj el dokihoz, Õ biztosra meg tudja mondani, és nem izgulsz tovább!

Nelli
nelli2

SziszukaKép
Tesztet már csináltál?
Szerintem csinálj egyet és lehet, hogy már nem is lesz szükség gynevac-ra.Kép
Azt egyébként csodálkozva olvastam, hogy a dokid annak ellenére, hogy csak a "rossz" oldalon voltak tüszõk, csinált inszemet. Én még ilyet nem hallottam.
Szerintem várj még néhány napot és csak akkor kezd el a gynevacot, ha már megjött. Biztos, ami biztos alapon.
De szerintem jó esélyeid vannak, hogy már nem fog megjönni.Kép

Zsuzsu
zsuzsu

Sziasztok Lányok!

Bejelentkeztünk ma a dokimhoz, és persze megnéztük Pöttömkét is (ezt nem hagyhattuk ki KépKép). Még a szívhangját is meghallgattuk. Olyan jó volt. Már olyan régen vártam erre. Olyan gyorsan ver a szivecskéje, hogy szinte csak egy szörcsögés hallatszott. A doki meg nagyon elégedett volt vele. Kép
A WC-t még mindig "ölelgetem", sõt egyre jobban. Szinte az egész hétvégém ezzel telt el, de nem baj, megéri. Kép

Lányok, javítottalak benneteket a táblicskuban.

Kép
Kép

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Sziasztok! Kép

Andy!
Kép

Nelli!
Ki tudja, ebbõl még minden lehet! Kép

Rita!
Kép De még nem dölt el minden, úgye? Kép Amíg nem jön meg, addig minden lehetséges!

Cateye!
Kép Te se add fel!

Lányok!
Remélem mindenki jól érzi magát és kellemesen telt a hétvége! Kép Sajnálom, hogy egyeltlen babás teszt sem született! Kép
Ma elkezdtem a mászkálást orvostól orvosig. Kiborító, a vérvételnél kb. 20 méteres sor volt! "Fejlõdik" a kórház, a tágas épületbõl átkerült a vérvétel egy kicsi, zsúfolt folyósóra! Kép Na mindegy, az egész hetem a sorbanállásról fog szólni! Kép De legalább meglesz az eredménye.
Kérdeztem az orvosom, azt mondta, hogy ne izguljak, a hányingerem valószínûleg az epekõ miatt van! Pedig érdekes, a hõm ma reggel is 37 volt, ilyenkor már rég le szokott esni! Holnap megyek a nõgyogyimhoz, õ biztosan észrevenné, ha baba lenne. De ebben nem nagyon hiszek, inkább csak az idegességtõl lehet. Utána merek csak elmenni a röntgenre. Ki gondolná, hogy egy mûtét miatt, mennyi helyre kell rohangászni! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Zsuzsu !

Köszi ! A próféta szóljon belõled. Arra gondoltam, hogy szerdán csinálok egy tesztet, akkor leszek a 35. napon.
Az inszemet az én kimondott könyörgésemre csinálta, mert azért volt egy tüszõ a jobb oldalon is csak kisebb mint a másikon. Én márszeretnék túllenni a 6 inszemen, mert a lombik sikerében jobban bízok !

Sziszuka
sziszuka

Gitta!

Neked nagyobb esélyed van, szorítok nagyon!
Az én hõm és negatív tesztem egyértelmûen azt mutatja, hogy nincs baba.

Ha jól tudom, akkor, a cickafarkfû-palástfû tea a ciklus rövidítését segíti. Igaz? Mert akkor mostantól teljes erõbedobással elkezden inni.

Ha nem jön meg a héten, elmegyek dokihoz, hátha hormonprobléma van. Talán tud valami okosat mondani.

Edit!
Mi újság? Fej fej mellett haladunk. Remélem, Neked van esélyed!

Nelli
nelli2

SziszukaKép

Reméljük, hogy nem fog szerdáig megjönni és még utána se egy jó darabig!Kép
Akkor most már értem, miért csinált a doki inszemet. A helyedben biztos én is így döntöttem volna, hiszen az ember mindig reménykedik.
Nagyon drukkolok Neked és mindenképpen írd meg, mi lett a teszt eredménye!

Lányok!
OFF: Tegnap életemben elõször voltam a Szigeten (a férjemmel és a barátnõmmel), napi jegyet vettünk és este 9:30-ig ott voltunk. Hát, egyszer érdemes megnézni, bár mindhárman úgy éreztük, hogy egy kicsit már kinõttünk a dologból, mert fõleg fõiskolás korú emberek voltak.
A koncertek jók voltak és az nagyon tetszett, hogy mindenki felszabadult volt és jókedvû.

Zsuzsu
zsuzsu

Doris!

Sikerult beszelnem Loraval Kép. Nagyon jol vannak mind a ketten. Kép Sokat pihen, szinte mar biztos, hogy kisfiu lesz, bar nevet meg nem talaltak neki. Atadtam az udvozletedet Kép, Õ is sok puszit es kitartast kuld minden ismerosnek. Edelweiss babocajanak nagyon orult, Kép ujjongott a telefonba amikor elmondtam neki. Kép

Gitta! Kitartast ehhez a sok sorban allashoz Kép !
Gyorsan epulj fel a mutet utan!

Zsuzsu! Meg en sem voltam soha a Szigeten. De szerintem ugy ereznem magam, mint Te. Hogy en mar oda oreg vagyok. Kép Majd elmennek a gyerekeink.

Moni! Irigyellek a babarugdosasert!

Andi
andi28

Andi28Kép
Köszi szépen, örülök, hogy jól vannakKép

Puszi: Doris
doris

Sziasztok lányok,

meséltema görcsimrõl...

ma voltam bácsinál, de õ nem talált semmit. A hétvége egészen jól telt leszámítva a vasárnap estét, amikor kb 20 percig fel állni sem tudtam, mert annyira fájt a hasam. Az orvos azt mondta várjunk, és ha nem javul, akkor menjek vissza egy hét múlva... de õ nem lát semmi elváltozást.

hát ezt fogom tenni várok, és remélem elmúlnak. a tablettát abbahagytam, vagyis nem fogom szedni, és 3 hónap múlva élesben lehet már próbálkoznunk.

más jellegû: a párom már elõre aggódik értünk, bármikor, ha a baba kerül a szóba azon kezd el aggódni, hogy mi lesz, ha valami baja lesz, ha nem lesz egészséges... stb. én meg mindig mondom, hogy úgyis egészséges lesz, és egy csomó betegséget eleve ki lehet szûrni... de õ ezzel nincs meggyõzve. Szerintetek mi egyebet mondhatnék, hogy menyugodjon?

köszi
puszi mindenkinek

Orsi
kovacs.orsolya@balzer.hu

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!

Kezd el legalább 1 hónappal a próbálkozásotok elõtt a magzatvédõ vitamin és folsav szedését, amivel sokat segíthetsz abban, hogy egészséges babátok szülessen.
Tényleg sok rendellenességet ki lehet szûrni a terhesség során. Sok betegség örökletes, így ha nem volt a családban beteg, akkor nagy eséllyel nektek sem lesz. Mondd el neki, hogy Te eddig milyen egészséges életmódot folytattál (reméljük, így is van), nem cigiztél, nem vedelted az alkoholt. Biológiailag a legjobb korban vagy a terhességhez.
Mindenkiben van egy egészséges félsz, hogy egészséges babaája szülessen, bennem is volt az egész terhesség alatt, de nem szabad, hogy mániásan rettengjünk ettõl.
Minden tõlünk telhetõt meg kell tenni a baba érdekében az egészséges életmód területén, minden szükséges vizsgálatot el kell végeztetni, és pihenni kell sokat, nem idegeskedni, nem stresszelni magatokat!

Ne aggódjatok, nem lesz gond!

Nelli
nelli2

Sziszuka,
A Gynevac adható kismamáknak isKép

Ha gondolod, várj vele amíg valóban ki nem derül mi az ábraKép Drukkolok.

ZsuzsuKép
Úgy nézett ki a 19. héten, hogy kisfiú. Azóta eltelt 6 hét és nem láttam a kismanót.

Hát igen a névkérdés. Mivel a párom amerikai olyan nevet kellett találni ami azért nem ösmagyar (Bendegúz, Álmos, Elõd....) és nem öshülyeKép amerikai (Bruce, Lee, stb), mert ugye a gyerek is kettös állampolgár lesz.

Egyelöre a Kristóf = Christopher maradt fenn a rostán (Olivért, Adriánt párom kiszórtaKép, Richard, David, Daniellel meg én futok ki a világból, mert annyira tömegnév) Bocs, nincs szándékomban senkit megsérteniKép

Ha mégis lány lesz akkor Sophie lesz. Ez tuti.

EdelweissKép
Ölelgesd, csak a WC-tKép)) Nálam a 16. hét végéig tartott. A 17-en meg megmozdultKép

Pusszancska,
Moni
mj

Nelli,

köszönöm, amiket mondtál... én is úgy gondolom, hogy minden esélyünk megvan arra, hogy teljesen egészséges kis apróságunk szülessen. Sosem cigarettáztam, alig iszom alkoholt, és 4 éves korom óra szinte folyamatosan versenyszerûen sportoltam valamit, és nem régen mûltam 22 éves... szerintem ennél jobb nem is lehetne Kép

majd megpróbálom meggyõzni valahogyan.

köszönöm, hogy felhívtad a figyelmem a vitaminra, de azt a családtervezési szolgálatnál is mondták már... a jövõ hétre vagyunk bejelentkezve... majd mesélek milyen volt Kép

puszi

Orsi

ps. ti hogy álltok a baba kérdéssel?

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi,
Egyszer (jó 12 éve) a barátnömmel dumcsiztunk mert halálra aggódtam magam valami pasiügy miatt. Egész nap azon az ügyön görcsöltem és nem járt más az eszembe.

Barátnöm akkor megkérdezte: "És miért jó az neked, hogy ennyire rágódsz a témán?" - és akkor belémcsapott a felismerés. Tényleg miért is???? Jó ez nekem egyátalán? Tudok valamit tenni azon kívül amit már megtettem? Nem volt a válasz, ígyhát leálltam az agyam felesleges járatásávalKép és azóta próbálok nem túlaggódni minden dolgot.

Ha olyan mértéket ölt az aggódásom, akkor pszichológiailag öngyógyító módszereket (megbeszélem magammal hangosan, leírom a naplómba, felállítok egy ellene/mellette táblicskut, stb). Szóval, megpróbálom valami racionális mederbe terelni a dolgokat és a továbbiakban úgy élni, mindamellett, hogy minden esetben utánajárok a problémának, a gondnak. Olvasok róla, beszerzek minden infót, stb.

Érdemes lenne leülni pároddal és megdumcsizni mi a várható legrosszabb, mennyi az esélye a dolognak, minden vizsgálatot elmondani neki részletesen, megeggyezni abban, ha látnak valami deformációt a gyereken (vagy ha valamilyen eredmény rossz) akkor legyen e abortusz vagy vállaljátok e betegen is.

Könyveket venni neki ahol le vannak írva a gondok, nemcsak a babával, hanem a mamával kapcsolatban is (toxoplazmózis, vérzés és ilyesmik). Az ismeretlentöl mindig félünk, vagy valamilyen módon tartunk töle, de ez az ismeretlen azért valamilyen módon számotokra is kiismerhetö, alátámasztható és elmagyarázható.

A másik pedig, az, hogy kockázatot vállalni pedig kell és érdemes. Itt mindenki vállal kockázatot aki gyereket akar. Ez benne van a pakliban. És még valami.

Amikor megszületik a gyerek akkor meg azért fogtok aggódni, hogy hogy eszik, alszik, kakil, pisil, mászik, milyen oviba, suliba menjen, milyen fiúkkal/lányokkal barátkozik. Szóval ha egyszer elkezdted, akkor sohasincs végeKép

A follsavat javaslom, hogy már most kezd el szedni. 2*1 (1*1) formában, mert idö kell ahhoz, hogy a vasraktárakat feltöltsed, mert nagyon nagy jelentösége van föleg a terhesség elsö 3 hónapjában!!!!! Amerikában follsavat már törvényileg kevernek a kenyérbe, azóta pedig a velöcsözáródási rendellenességek 1/3-ukra csökkentek vissza! Bizonyítottan az ember legfontosabb alkotórésze, amit én speckó évekkel ezelött elkezdtem szedni (napi 1 db). Volt is róla egy hírblokk nemrég a CNN-enKép

Üdv,
Moni
mj

Sziasztok Lányok!

Olyan szomorú vagyok, hogy senki sem lett zebrás!Kép

Pedig, igaz, hogy csak most tudtam, de rohantam a géphez, hogy olvassam a jó híreket.

Zsuzsu!
Most, amikor a lombikra készültünk leszívás elõtt én is kaptam tüszõrepesztõ injekciót. Hétfõn pontosan éjfélkor kellett megkapnom a szurit, és szerdán délelõtt 11-kor volt a tüszõ-petesejt leszívás. A lombiknál meg nagyon fontos a pontosság, hogy pontosan kapjam meg a szurit, és a szurihoz képest pontosan idõben legyen a leszívás.
A szuritól a leszívásig 35 óra telt el.
Szerintem ha megkapod a szurit kb. 36 óra múlva lesz a tüszõrepedés. Ennek ismeretében érdemes idõzíteni az akciókat. Sok sikert.

Andy!
Tudom, hogy most nem tudod olvasni, de hátha késõbb visszaolvasol.
Nagyon sajnálom, hogy megjött neked! Pedig olyan esélyes voltál! Fel a fejjel!! Lesz ez még jobb is.

Zsuzsu, Cateye!
Látom ti sem tudtok nekem örömteli dolgokat mondani. Nektek is csak azt tudom mondani, hogy muszály tovább küzdeni, mert érdemes. Sajnos még nem tudjuk élvezni a küzdelmeink gyümölcseit, de biztos hogy az a gyümölcs nagyon édes lesz.Kép Ezért kell mindent megtennünk.

Rita!
Tehát a lényeg, hogy még nem jött meg. Igaz? Akkor még minden lehetséges.Kép

Nelli!
Te se add még fel. Ennyi esélyes közül valakinek össze kell hogy jöjjön az a babuka.

Jovika!
Tényleg jó magas a hõd a ciklus elsõ felében. Nekem még a ciklus 2. felében sem szokott ilyen magas lenni, igaz én csak szájban mérem. Biztos, hogy az elõzõ mensi rendesen megvolt?

Edelweiss!
Nagyon örülök, hogy minden rendben van. Boldog kimamáskodást kívánok!
Tudom, hogy mindig boldogan menetelsz a WC irányába, de a terhesség tudata kárpótol mindenért.

Lányok!
Nekem a múlt héten hétfõn jött meg a mensim. Szerdáig tartott, tehát 3 napig. Azután csütörtök-péntek-szombat-vasárnap estig semmi. Aztán tegnap este megint megörcsöltem és jött a piros. Még ma is egy kicsit, de már nem annyira.
Most akkor mi van? Valakinek volt már ilyen?
Most megint menstruálok, vagy ez már csak egy kis utóvérzés? Mert amúgy 5-6 napig is tart, most meg csak 3 napig volt.
Mit gondoltok?

Virág!
Nem értem, hogy mit nem olvastam el rólad az archivban?
Tudod a címem? Csak ha írni akarnál, azért kérdem.

Cuppantás

Éva
Éva

Doris! Szivesen. Kép

Moni! En imadom a Kristof nevet Kép, paromnak sajnos nem tetszik. Kép A tomegnevektol nekem is iszonyom van.

Eva! Mult heten rendesen piros verzes volt? Nem csak sotet barna? Mert nalam sajnos szokott ilyen lenni, hogy elotte heten nehany napot barnasozik, volt ugy, hogy nagyon erosen. Kép (Bar azert a mensi mennyiseget nem eri el. )

Edelweiss! Kitartast a WC-olelgeteshez!! Kép

Andi
andi28

Lányok!

Ennyi rossz hírt egy oldalra nem is lenne szabad leírni.Kép

Andy, Nelli, Rita, Cateye, Zsuzsu! - Sajnálom!Kép

Jó erõsen foghattuk egymás kezét, mert ma reggelre az én mensim is bejelzett. Még csak egy nagyítóval látható pici pötty, de már ott van. 1-2 nap és nekem is itt a "megint megjött..." Úgy látszik ez a nagy meleg nem kedvez a babásodásnak.

Moni!Kép
Imádom ezeket az érvgyûjtögetõ írásaidat. Jelentkezem hozzád egy mesterkurzusra.

Edelweiss!Kép
Gratulálok Pöttömkéhez és nagyon boldog babavárást kívánok.KépKépKép

Edi
Edi

Orsi!

Kérdezted, mi van a baba területén. Sajnos semmi. 38. napon vagyok, de a teszt negatív lett, és a hõm is alacsony. Nekem nem szokott ilyen lenni, max. 35-36 napra megjön. Szóval valami gond van, de mi, nem tudom.

Nelli
nelli2

EdiKép
Úgy sajnálom, pedig én már reménykedtem helyetted is.... Köszönjük mégegyszer a kedves vendéglátástKépKép

doris

Edi!

Sajnálom, hogy neked is meg fog jönni. Már biztos?

Andi!

Nekem a múlt héten rendes erõs vérzés volt. Nem tudom, hogy most akkor ez a kisebb vérzés micsoda. De a múlt héten nagyon görcsöltem is és a vérzés is nagyon erõs volt. Most meg csak úgy cseppekben.

Éva
Éva

MoniKép
Gratulálok a kisfiúhoz! A Kristóf nagyon szép név és angolul is jól hangzik.Kép
A Sophie meg magyarul Zsófi, aminek én szeretném majd nevezni a lányomat, ha lány lesz.Kép Szóval arra is áldásomat adom.KépKépKép

ÉvaKép
Köszönöm szépen a hasznos információt. Ezek szerint ha hétfõn és kedden reggel kapok szurit, akkor szerda este már akciózhatunk, ugye? Bár az még csak a 13. nap lesz. Hát ez elég érdekes lesz, ha arra gondolok, hogy nekem általában 29-30 napos ciklusaim vannak.
Egyébként kiváltottam a clostit és az injekcióhoz szükséges ampullákat is.
Hát Lányok, szerintem néhány gyengébb idegzetû már a fiolák látványától is elájul. 5x2 ampulla van benne. Choriogonin a neve.

Éva, nem tudom, mi lehet ez a mensiddel. Nekem még soha nem volt ilyen. Dokidat már kérdezted?

EdiKép
Annyira sajnálom, hogy megjött, bár 1 pötty még nem mensi.
Lehet, hogy tényleg igaz az a megfigyelés, hogy a meleg nem jó a teherbe eséshez. Én már úgy szeretnék egy kis rossz idõt, mondjuk a jövõ hétre!Kép

zsuzsu

Nelli,

de, ha jól vettem ki a táblázatból, akkor ez még csak a második ciklusod, amikor próbálkoztok?... tehát aggodalomra semmi ok Kép Kép Kép

puszi
Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Edi!

Ennyire nem lehetünk azonos hullámhosszon. Nekem is egy pici pötty volt pénteken. De azóta semmi. Szóval légyszi szólj odafönn, hogy jöjjön már meg nekünk!

Nelli
nelli2

Sziasztok Lányok!!!

Nagyon sajnálom, akiknek megjöttKépKép
Viszont nekem is, és nekem ez most jó hírKépKép Végre kezdõdhet az akciózos ciklusKépKép

Edelweiss, légyszi javíts ki, köv. ciklus 1 cn.

Hermi
Hermi

LányokKép Köszönöm a sok együttérzõ mailt, olyan jó, hogy Ti vagytok Nekem. Még nem jött meg, de mindjárt megjön érzésem van (görcsölgetés) és hányingerem is.

EdiKép
Kedves amit írtál, de úgy látom Te is csatlakozol a ma búslakodókhoz. Pedig bíztam Benned.Kép

ZsuzsuKép
Én is bízom a lehûlésbenKép

ÉvaKép
Ez a vérzés teljesen talány. Nem tudod felhívni a dokidat, hogy mi lehet ? Nem lehet, hogy valami korábbi hormongyogyi hatása?

CatEye

Cat
Kép
cateye

Cateye!

Ha hányingered van, nem jelenthet jót? Még bizakodj!

Lányok,
Lassan elérjük a 22000-dik beírást. Mindig úgy találom meg ezt a topicot, hogy a legnagyobb számot keresem. Jó lenne, ha átvándorolnánk a "friss kismamák' topicjába, és behoznánk a lemaradást.

Nelli
nelli2

Hermi!
Végre!
Most aztán mindent bele! Kép Babát bele! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

HermiKép

Ez szuper hír. Akkor mindent bele augusztusban!!!!

NelliKép

Sajnos nem tudom mit higgyek. Lehet, hogy a hányingert már lelki alapon produkálom. De köszönöm, hogy bizakodsz. Én is mindig más sikerében vagyok biztos.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Bepótolom a mai hiányzásomat Kép.

HERMI Kép
Kép

ÉVA Kép
köszi, hogy ilyen bizakodó vagy, én már kevésbé. A múlt hónapban is pont igy kezdõdött, 36,9, másnap már meg is jött Kép, és attól tartok, most is meg fog.

ZSUZSU Kép
jó, hogy irtad ezeket, mert ha a köv. ciklus sem jön össze a HSG után, akkor én is ilyen kúrát kapok, csak nekem a Closti után valami másik gyógyit is mondott (a nevét ne kérdezd), kétnaponta UH-val akarja követni a tüszõk érését, és ez után adja majd a szurit, akkor próbálkozhatunk. Eredetileg a doki már ekkor inszemet akart csinálni, de rábeszéltem, hogy egy-két ciklust azért spontán próbálkozhassunk, és ha nem jön össze, akkor legyen az inszem. Majd számolj be, kiváncsian várom, hogy Veled mik történnek.

EDI Kép
sajnálom, hogy neked is bejelentkezett. Tényleg kicsit sok mára a negativ hir Kép

GITTA Kép
kitartás! Hogyan csinálják a mûtétedet?

EDELWEISS Kép
de jó lehetett hallani a kis szivecskéjét! Remélem, mi is hamarosan átélhetjük ezt...

MONI Kép
mibõl gondolod, hogy nem a progim a gond? A ciklusom 28-29 napos szokott lenni, talán még sose volt ilyen hosszú, mint most (32. nap). Szerintem egyértelmûen progi, túl vékony a nyálkahártyám a megtapadáshoz. Ettõl függetlenül lehet, hogy rábeszélem, hogy a ciklus során többször is nézzünk hormont, a mostani ciklusom úgyis gyógyimentes lesz a HSG miatt. Ja, nem szedek se Duphastone-t, se Utrogestan-t. Szerintem pedig kéne, úgy érzem. Na, majd a doki megmondja, mit lát a görbémbõl.

Na, befejezem, lassan megyek haza, mindenkinek további szép napot!

Pussz,

Rita
knérita

Sziasztok Lányok!

Képzeljétek, sikerült! Bezábrásodtunk!!!
Csütörtökön voltam dokibácsinál a görcseimmel. Még be sem léptem, már sorolta is, hogy vagy vakbelem van, vagy epekövem, de még az is lehet, hogy vesekõ. Miután megvizsgált, közölte, hogy gyanusan nagyobb a méhem, de ez nem jelent semmit, valakinek ilyen veleszületetten, ne ijedjek meg. Azért csinálhatnék egy tesztet, de ne reménykedjek túlzottan, mert s, ismét felsorolta, hogy milyen bajaim is lehetnek. Õszintén, nem vettem túlzottan komolyan. Szombaton azért már kezdett gyanús lenni a dolog. Elhatároztam, lesz ami lesz, de másnap csinálok egy tesztet, a bizonytalanságnál, már egy negatív teszt is jobb, gondoltam én. Vasárnap reggel mikor megláttam a két csíkot, el sem tudom mondani mennyire boldog voltam Mondtam páromnak, hogy csináltam egy tesztet s odaadtam neki, de annyira remegett az egész testem, riadtan kérdezte, mit mutatott a teszt. Mikor közöltem vele, s elmagyaráztam neki, majd meggyõzõdtem róla, hogy mind a ketten két csíkot látunk, majdnem sírva fakadtunk. Egész nap csak a baba volt közöttünk a téma.
A jelek: nem volt semmiféle barna trutyi, holott ilyenkor már azért szokott mutatkozni. Mintha egy teniszlabda lenne a pocomban, s elég gyakran görcsöltem, de sehol semmi. Ha hiszitek, ha nem eddig menszikor mindig fájtak a cickóim, most nem.
Ma viszont, már elég rémesen éreztem magam testileg, egyfolytában az órát nézem mikor lehet, már hazamenni, és még csak most jön a java! Ez nem panasz volt, ha lefordulok is a székrõl, nagyon boldog vagyok és semmi sem érdekel azon kívül, hogy a babával minden rendben legyen. Ugye szorítotok? Annyira hihetetlen, hiába várta már az ember ezt a pillanatot régóta, annyira jó érzés, hogy egy pici lény nõdögél benned.
Most beszéltem a dokival 12-én megyünk hozzá.

Bocs, hogy kisregényt írtam, de annyira szeretném világgá kürtölni, de még nem lehet.

Szorítok mindenkinek és huzlak benneteket magammal, csak jól kapaszkodjatok!

Sajnos még péntek óta nem tudtalak elolvasni benneteket, többek között, mer rengeteg a munka, de igyekszem pótolni.

Pusz
Alma
Alma

Alma!

Végre egy jó hír! Ennyi rossz után! Hatalmas gratula Nektek! Vigyázz magatokra, pihenj sokat! Ne most hozz be minden lemaradásodat!
Hurrá!

Nelli
nelli2

Alma,
gratula nektek... nagyon vigyázz magatokra

Orsi
remélem mindenki ilyen jó hírrel fog minket meglepni lassanként Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

AlmaKép
Szívbõl gratulálok !!! Nagyon vigyázz magatokra és boldog babavárást!Kép Úgy szeretnélek már követni!
Lujza
lujza

AlmaKépKépKép Szívbõl gratulálok és nagyon boldog 9 hónapot kívánok NektekKépKépKép

doris

Alma nagy gratula! Ez nagyon jó hírKépKép

Hermi
Hermi

Alma
De jó!! KépKépKép Hatalmas gratula!!! Nagyon boldog 9 hónapot kívánok Nektek! Mikor szeretnéd a babafejet, most vagy a doki után? KépKépKép Ennél jobb hírt...

Lányok, úgy sajnálom hogy olyan sokatoknak megint megjött. Kép Egyedül Herminek örülök, mert indelhat élesben a dolog. Kép

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Alma! Kép

gratulalok!!! Kép

kamilla
kamilla

AlmaKép

Végre Neked összejöttKép Ideje volt ennyi rossz hír után. Nagyon sok boldogságot kívánok Nektek. Látjátok lányok még sem reménytelen.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Szijasztok Csajszik!

Nagyon köszönöm a biztatást, drukkolást, de sajnos zárva volt az állatkert, nem találkoztam a zebrával!Kép Tegnap este megjöttKép Javitsatok a táblában léccike! És most nem volt elég egy gyogyo görcs ellen, kettöt kellett bevennemKép Máskor elég volt egy! Szoval ez van!Kép Mára már jobban vagyok lelkileg is testileg is, de tegnap este iszonyatosan éreztem magamKép Világvége hangulat stbKép MIKOR LESZEK MÁR ÉN IS OLYAN BOLDOG MINT ALMA?

ALMA! NEKTEK GRATULÁLOK ÉS NAGYON JO EGÉSZSÉGET KIVÁNOK! EL TUDOM KÉPZELNI MENNYIRE ÖRÜLSZ!!!!!

Olvastam az oroszlánoknak szolo horoszkopot! ÉN IS OROSZLÁN VAGYOK! De a páromat nem akarom elhagyni!!!! A babás részét szeretném a dolognak!!!!

Na jok legyetek!

Most elég szomoru MamacsKép
mamacs

Kedves Lanyok!!!

Mar egy ideje en is olvasgatlak Benneteket, s orulok, hogy ide talaltam. Remelem befogadtok engem is.
Mi 'meg csak' 6 honapja probalkozunk babaugyben. Merem a homet, probalom kiszamitani a legeselyesebb napokat, mindent megteszunk a baba erdekeben. De ugy tunik, hogy valami megse mukodik. A nogyogyaszom persze elkuldott, hogy egy ev probalkozas utan jojjek vissza. A mult honapban osszeszedtem egy csunya bakteriumos fertozest, s nogyogyaszom epp szabin volt. Igy egy masikhoz mentem el, aki nagyon kedvesen fogadott, s azt mondta, hogy kezdjuk el a vizsgalatokat. Mivel neki az az elve, hogy a sracoknal a vizsgalatok sokkal egyszerubbek, ezert a ferjemnel kezdi, s jovo heten lesz a vizsgalat.
Ez a rovid tortenetem.
Remelem nem voltam tul hosszu.

Sziasztok:
Eszti
(voltakepp ez a masodik nevem, az elso Dori. De mivel mar van egy Doris a topikban, ezert ugy gondolom, hogy ez igy egyszerubb.)
Névtelen

Sziasztok LányokKép

Megérkeztünk Görögországból, csodás volt minden, bár nem igazán pihenni mentünk.
Elolvastam az elmúlt nap terméseit és láttam a sok negatív hírtKép
Mindenkinek kitartást kívánok, remélhetõleg az új ciklus meghozza a babócát.
Nálunk semmi ujság, most láttam, hogy a 29.napon vagyok, de semmit nem érzek.Illetve mindazt amit máskor is mensi elõtt szoktam érezni.Persze a remény éltet, de a múlt hónapban is a 38. napra jött meg, úgyhogy még nem élem magam bele semmibe.
A héten elutazunk a nyaralónkba, úgyhogy aug. végéig nem leszek, de Dorison, vagy Nikién keresztül értesítelek benneteket ha van valami fejlemény.

Edelweiss: Nagyon nagy gratula Pöttömkéhez, boldog babavárást kívánok.Már én is úgy ölelgetném a wc csészétKépKép

Alma: Ez szupi!!!!!!!!!!KépKépKép Neked is hasonló szépeket és jókatKép

Mamacs: Sajnálom, hogy megjöttKép Remélem azért az új albiban jól érzitek magatokatKép Hátha az új hely meghozza a szerencsét, akarom mondani a babócátKépKép

Most megyek, mert a bõrõndök itt hevernek, még nem volt erõm kicsomagolni.

Millió pussz Mindenkinek:

Ildi
hercegné

Rita!
Laparoszkópia lesz (már ha jól írtam le Kép )

Alma!
Gratulálok! Pihizz sokat, vigyázz magatokra! Kép

Mamacs!
Pedig én annyira reménykedtem! Sajnálom, de talán legközelebb!

Eszti!
Üdv közöttünk, ne maradj sokáig, vár a másik topic! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

LányokKép
Szép jó reggelt MindenkinekKép
MamacsKép
Sajnálom, de így indulhat a következõ ciklus....
IldiKép
Jó pihenést kívánok nektek és küldj SMS-t nyugodtan bármi vanKép
EsztiKép
Üdvözöllek körünkben és köszönöm, hogy ilyen figyelmesen választottál nevet MagadnakKépKép Kedves vagyKép A matyivizságlatot tényleg jó a legelején elvégeztetni, mert ha a Párocskádnál lenne gond (ne legyen!!), akkor rengeteg idõt és kellemetlen beavatkozást spórolhattok megKép Próbálj meg nem görcsölni a dolgon mert az gátolja a sikert, egy egészséges párnak is átlagosan egy évet javasolnak a próbálkozásra de maximálisan egyet értek a kivizsgálással már mostKép Kívánom, hogy ne maradj itt sokáigKép
LányokKép
Megírtam Andynek a jókívánságaitokat és ezt üzeni: "Mondd meg a Lányoknak, hogy nagyon aranyosak, nem vagyok letörve, mert tudtam, hogy ez lesz. "

doris

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?