A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

Puszedli! Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana: várom! (de addig is találtam magamnak: Kép

Kép JÓ ÉJT!!!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

JAJ, ugyanazt találtuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana: ezt nem hiszem el!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: És mindketten 22.56kor írtunk!!!!!!!!!

Kép

Kép

*puszedli*

És még laptetű is...! :D

Jóéjt neked is!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

*puszedli*

Kísérteties!!!! Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Szép jó reggelt!

Hőm lemenőben....hát úgy látszik nem kerüljük el a lombikot. :roll:
Tudjátok mit jelent ez?.....Este tornáznom kell. :shock: :D
Kép
vizkriszisback

Krisz, azt hittem, hogy a Gyógyszertárban nincs és ezért a dm-ben és Rossmann-ban kerestem. Rosszul írtam, végül a dm-ben nem volt, a Ross. meg 3680 Ft volt.Mintha a fogam húzták volna.
Ma Uriginozok 3 napig és utána áfonyázok, mert a 2 együtt nem megy az Urogin használati utasítása alapján.

babaimádó
Kép
babaimado

Rana! Akkor most a péntekhez kell előszőr szorítani, íme++++++++++ és ha jól látom 3 nap a tesztig, ezért++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Hogy miket a régiségen? Tükör, tálalószekrény , füszerpoc, ebédlőasztal, hálószobaszekrény, vasaló, mérleg edények, stb, stb. :D :D
Krisz! Köszi az infót, lehet, hogy beszerzem az aszpirint, csak úgy magamtól. Orvossal ezt nem lehet megbeszélni, nem az a "fajta" :roll:
Skrisz! Mélypont valóban mindenkinél van, hol egyikünket kell onnan rángatni, hol a másikunkat. Akkor én most jó erősen megragadom a grabancod! :D De komolyan! Lássuk be, minden szempontból igen megterhelő az amit mi csinálunk, az lenne az abnormális, ha e közben folyton csak tralla-láznánk. Küldök egy nagy ölelést :!: Én pempős mézet ettem végig. Nem tudom, hogy segítettek e petikéknek nőni, de a nyálkahártyám tegnap már 11 volt. Oda biztos rásegített. :wink:
Petné! Ne dolgozz már ilyen sokat, nem látják a munkahelyeden, hogy fáradt kismami vagy?
Baba! Úgy látom, hogy ügyesen kúrálod magad, csak elűzöd végre ezeket a kellemetlen tüneteket!
Kisbuta!
Rizsnyák nevetséges, de igaz. A fiamnál kicsiként egyszer alkalmaztuk, nagy sikerrel. A másik trükk, amit gyerekorvostól tanúltam: 1 dl gyümölcslé, 1 dl mentes ásványvíz, ebbe mokkáskanál só, mokkáskanál szódabicarbóna, jéghidegre hűteni, és 5 percenként egy teáskanállal adni. Ez is bevált, ez mindíg bennmaradt. :D

Kép
estike66

Sziasztok!
Babaragacsok,tüszőnövesztők,baciűzők mennek!!!Most itthon kell a lakást kicsit kitakarítani,de aztán rohanok anyumhoz.Úgy sajnálom,hogy nincs több időm most rátok,de mindig becsülettel visszaolvasok,és nagyon drukkolok!!!!
Vendég

400 oldallal ezelött írtam ide először!

Nyulasz,
reméljük hamar meglesz az a takarítás és újra körünkben leszel .... nem csak mint olvasó. :wink: :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok!
Estike remélem jobban vagy már?!

Skrissz, teljes mértékben megértelek! Semmiképpen ne legyen ám lelkifurid emiatt az érzés miatt, mint már írták a többiek is ez a természetes! Azért próbáld egy kicsit "eltávolítani" magad a témától, hagyd hogy magától menjenek a dolgok a maguk útján!;-)

Rana, kérdezted mióta szedek Me-et: 2007 október 2. Napi 2000mg-ot kéne szednem, de még 1 év alatt sem tudtam elérni ezt az adagot... :evil:
Szomorú vagyok, én nem kapok kistücsök ikont? :P :lol:

Dezsinával mi történt? "Igazoltan" van távol? :?:

Giga-mega drukk mindenkinek! Pussz! Tücsi
Vendég

Sziasztok!
gyors bekukkantás... drukkhegyek a háttérből :!: :!: :!: :wink:
most nem annyira tudok jönni, de olvasgatlak Titeket... melóhegyek és készülődés apa szülinapjára... :D
dezsina

Kép Bogyókám :-)

Kép

Kép Vigyori :D

Kép Elöbb a belét eszem ki

hajnoca
Dunakeszi

Estike, igazából nem 3 nap, az az eredeti ciklusom lenne, de most ki fog tolódni, mert később volt a pé. Úgyhogy az a 3 nap az igazából 5. Végülis az sincs messze.

Tücsi, rád is gondoltam ám, de tücsköt nehéz találni. Majd nyitott szemmel járok!

Csajok nektek vmelyik gyógyszeretek nem vízhajtó? Én mostanában annyit járok WC-re, de már éjszaka is, nagyon unom. Nem tudok rendesen aludni. És már arra gondoltam, hogy vagy a Met vagy a Letrox okozza, mert eddig nem volt ilyen. Meg melegem is van éjszakánként, remélem, nem korai klimax. :? Ma éjszaka azt álmodtam, hogy terhes vagyok, de valahogy nem tudtam neki örülni, mert azon aggódtam, hogy minden rendben van-e, és néztük a hasamról készült röntgen (!) felvételt az orvossal meg Apával, hogy minden oké-e. Ráadásul hajnalban felébredtem, aztán nem tudtam visszaaludni, csak forgolódtam-tépelődtem (fogam, babaproject, költözés), úgyhogy tök hulla vagyok. Ettől a háztól is hányok már, ahol lakunk, minden bajom van már. Kezdek bedilizni. Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Hát ki ez a kis mosolygós Bogyóka itt???? :D :D :D

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Dezsi, de jóóóó: nem vesztél el! :lol:

Hajnoca, Bogyika, nagyon aranyos, nekem a faleveles kép tecc a legjobban!;-)

Rana, tücskök már csak ilyen bújkálósak!;-) A kérdésedre nem tudok válaszolni, ugyanis én a Met előtt is nagy pisi-túrás voltam! :oops: :lol:
Vendég

Sziasztok!
Én is drukkolok mindenkinek ezerrel, ezért jövök minden nap olvasni. +++++++++++++++++++++++++++++++++

VKrisz,
nekem is feszült a mellem a beülti utáni néhány napig, szerintem a szuriktól, aztán egyik napról a másikra lepunnyadt.

Rana,
őrülten kedves ez a kis koala, el vagyok bűvölve tőle!
Nekem a rizsnyák akkor segített, mikor egy fél pohár tiszta, bubormentes víz sem maradt meg bennem. De fogra nem hiszem, hogy jó lenne...
És mi van, ha egy nap kihagyod a clexant, amikor műtik a fogadat??? Vagy ez nagyon eretnek gondolat? Esetleg a kontrollon a dokidat is megkérdezheted, mi a javaslata, ha olyan fogászati beavatkozás vált szükségessé, ahol valószínűleg vérezni is fogsz?

Skrisz,
nem lesz semmi baj!!! Csak no para, és akkkor örömükben növekedésnek indulnak!

Szép napot nektek!

Kép
kisbuta

Sziasztok!

Hajnoca: Bogyinkó nagggyon édes!!!!!!

Rana: nekem is gyakran vannak hőhullámaim. :roll:

Most értem haza a dokitól, el vagyok keseredve, azóta sírok. :cry:
Hormonok jók, de a tüszők alig nőttek (legkisebb 9x9es, legnagyobb 13x15ös) és már csak 7-en vannak (vagy 8-an). Punkció kedden vagy szerdán. Addigra jó, ha marad 5???? :cry: :cry: :cry: Szombaton újabb uhu, akkor tán okosabbak leszünk.

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi,
mi szorítunk azoknak is!!! Végülis ha marad, akkor lesz beülti, és akkor semmi nincs veszve! És szépen meg fognak még nőni, csak ne pánikolj semmin. Nyugalom, bízz bennük!
Mi meg drukkolunk:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
kisbuta

Ne sírj, Puszedli, keddig még sok idő van, nőnek majd még azok! Kép Ha pedig netántán mégis csak öt maradna, az is nagyon szép szám (nekem egy lett a múltkor)! Annak kell örülni, ami van, nekem ezt mindig újra és újra kell tanulnom.... (és nem sikerül sosem) :roll:

Kisbuta, örülök, hogy neked tetszik a koalamaci! :wink: Ha már Hajnoca nem örült a zsiráfnak.... :roll:
Én is gondoltam rá, hogy kihagyom a Clexane-t, de ezt a fogdoki is javasolhatta volna, de nem tette. Nem tudom, mit mond holnap. Az antibigyó hála a Jó Istennek szépen levitte a gyulladást, úgyhogy itt az idő, most vagy soha, a kövi pár napban kell megműteni. Úgyhogy egyrészt sürget az idő, és addig amíg még szedem az antibiotikumot (keddig) nem is tudok visszamenni a hematológiára kontrollra, másrészt meg nem is nagyon forszírozták, hogy menjek vissza, harmadrészt meg oda én se megyek vissza szívesen (amilyen állapotok ott vannak....). Majd esetleg rákérdezek a házidokinál, bár ő biztos nem konyít ehhez (sem) annyira. Na holnap kiderül. Addig már csak egyet kell(ene) aludni (ha tudnék), hogy a te szavaiddal éljek....

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Puszi, nem szabad elkeseredned! Én anno a félkarom adtam volna ennyi tüszőért! Hát nem elég neked egyszerre 1 vagy két baba? :wink: mert annyi biztosan lesz, szóval semmi ok az aggodalomra!;-) Nagyon-nagyon szorítok a tüszőcskéidnek!
Vendég

Rana,
azért mert nem írtam, hogy örülök neki ég örülök neki. :D :D :D :D :D
Azóta azt a agifet keresem és már 3x kellett újra indítanom a gépemet. :evil:

hajnoca
Dunakeszi

Akkor örülök, hogy örülsz! :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Én is itt vagyok de mostanába nem küldi el az üzimet a gép.
melánia

Na tessék,amit az előbb írtam meg tegnap az elszállt.
melánia

Puszi:NE SÍRJ!!!!!! Még csak csütörtök van.Jövőhétig még szép nagyra fognak nőni azok a sejtikék!!!!!!
Igyál igyál sok folyadékot és fehérjét egyél!!!!!!! Méhpempő is mehet!

Rana:nem vagyok teljesen képben de akkor most műteni fogják a fogad????
Ja és genetikustól engem is elküldtek hematológiára de nem mentem még el.Ott mit csinálnak?????

Engem kirugtak.Ez van.Nincs meló.Nem csak engem hanem másokat is.Most szabin vagyok.Nov.30-ig van munkaviszonyom.
melánia

Aaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh.
Ez durva. :cry:

Lógott már a levegőben vagy váratlanul ért?

hajnoca
Dunakeszi

((((((((((((((((Melánia)))))))))))))))))

Puszi, ne sírj!Sok idő van még addig!Hidd el nekem, megnőnek azok!Én sosem csapnálak be, higgyj nekem!Puszillak.

babaimádó
Kép
babaimado

Puszedli!
Ne sírj kérlek! :cry: Nyugodj meg és koncentrálj arra, hogy nagyon szép tüszőid lesznek és szépen megnőnek!!!! Kép

Rana!
Hát remélem megoldódik ez a fogdolog! :lol: És nekem nagyon tetszik a kukac, le is mentettem. :lol: Köszi.

Szezso!
Hogy vagy? Remélem minden ok és szépen beágyazódtak a kis drágák.
Hogy átalakították T-án a rendelőt. Csak lestem. :lol:

Skrisz! :lol:
Holnapra drukk az uhuhoz, hogy nőjjenek még!!! Mi van csajok ezekkel a tüszőkkel? :shock: :roll: Tessék nőőőnniii!!! +++++++++++++++++

Melánia!
Ahogy leírtad, ez már benne volt a pakliban, nem? Nem tudsz tovább tp-ra menni, hogy ne tudják megszüntetni a munkaviszonyod?

Bogyimami!
Bogyi egy kis tündérke!!! :lol:

Ma voltam Tapolcán, doki megvizsgált, majd lérdni, hogy beszéltünk-e már a lombikról. :shock: Hát mondom persze, már el is kezdtük volna, ha a múltkor nem lát még semmit. :roll: Egy pillantra besz..tam, hogy nem akar kezdeni, de aztán szépen felírta a decapeptylt, kedden kezdem. Szóval kár volt aggódnom, ráértem volna hétfőn menni. Nya mindegy. Ja és angyon kedves volt, közölte, hogy a bal petefészkem nagyon csúnya, van egy 3, 5 cm-es endom benne és így spontán soha nem leszek terhes. :evil: És mikor kérdeztem, hogy volt-e pém, megkérdezte, hogy minek azt tudnom, úgyse lehet spontán babám! :evil:
Dehát nem a kedvességéért szeretem. A lényeg, hogy csinál nekem kisbabát! :lol:

KépKép
zsófikukac

Melánia, ez nagyon durva, akkor is ha "számítottál rá"! Ölelés!

Zsófi, hu de gyökér volt most a dokid! :evil: Nyah, mindegy az a lényeg, hogy a lombikhoz ért! :P :lol:

Szezso, hooool bújkálsz? Annyira érzem, hogy sikerült neked! :wink: 8)
Vendég

Melani,
nagy ölelés, nem lehet most könnyű neked. De biztos vagyok benne, hogy ennek így kellett lennie, szerintem jobb helyet fogsz találni helyette. Tudom, hogy mostanában sokminden összejött neked, de ne add fel soha!!!!

Én is most keresek állást, bár engem még nem rúgtak ki, de nem szeretnék két szék között a földre esni.

Kép
kisbuta

Csajok igen számítottam rá.Nem vagyok elkenődve,nyugi. :lol:
Van valaki aki ért itt ehhez a táppénz utáni felmondáshoz???? Védett vagyok én még nem???? Majdnem 2 hónap táppénz után nov.1-től felmondtak nekem rendes felmondással.Határozatlan munkaviszonyom volt.
Én úgy tudom hogy ilyenkor 30 napig védett vagyok.Tud valaki valamit erről????
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melánia 2008.10.30 15:24-kor.
melánia

Csajok arik vagytok.Köszönöm a vigasztaló szavakat de tényleg jól vagyok.Valahogy úgy érzem hogy megszabadultam a terhektől ami rám szakadt.Megkönyebbültem.
melánia

Meli,
mennyi ideje voltál a cégnél?

hajnoca
Dunakeszi

Zsófi:uhhh,tényleg bunkó volt a dokid.De az a lényeg hogy te bízz benne.
melánia

hajnoca:tavaly szept.5-től.
melánia

hajnoca:Bogyika elragadóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!! :lol: :lol: :lol:
melánia

meli!

úgy tudom,hogy a munkaviszony megszűnését követő 3 napon belül ha elmész betegállományba,akkor semmit nem tud csinálni a munkáltató.
és csak 3 napon belül mehetsz el passzív táppénzre!
lola29

csajok!
én már annyira annyira izgulok! nem bírom ki szombatig!!!!!!
lola29

lola:köszi de most egyenlőre nem akarok táppénzre menni.Nov.30-ig van munkaviszonyom az 1 hónap felmondásiidő miatt.
melánia

lola:akkor tesztelsz????
melánia

Bizony, Lola, mi is izgulunk, kezünk-lábunk csombékban, hogy végre neked sikerüljön, és megnyisd az őszi zebraesőt!!!!

Kép
kisbuta

Lola, én már eddig sem bírtam volna! :lol: Akkor holnap reggel tesztelsz? :wink:
Vendég

Kisbuta:te mivel foglalkozol??? Jöhet privibe is:

Lola:hanyadik napon vagy???? Szoritok nagyon én is!!!!!
melánia

Lányok!!!! Kép Ezeket Nektek küldöm, köszönöm a biztató szavakat, nagyon jól estek!!!!! :oops:

Lola: Kép

((((((((((((((((((Meli))))))))))))))))))) Sajnálom a kirúgást, remélem "a stresszmentesség bebabásít"!!!!

Kép

Kép

*puszedli*

a következőnek laptetője lesz!!! :D

Kép
kisbuta

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?