A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Andy! ez jó jel, nagyon szoritok nektek!!

Puszi: Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Edi!

Azért nem vagy még "Agg"-korú! Nehogy kitaláld, hogy milyen öreg vagy!
Itt közülünk senki nincs olyan mérhetetlen aggastyán korban.
És mindenki annyi idõs, amennyinek érzi magát. Én pl. megálltam úgy 21 éves koromnál.

Senki nem tud olyan módszert,a mivel meg lehet állítani a lassan 10 napja tartó menzimet?

Nelli
nelli2

Nikie! Koszi kerdesed, jol vagyunk (remelem), a picur mozgolodik, de ha nem erzem egy ideig akkor fraszt kapok. De hat az ember elete innentol kezdve mar mero aggodas...Kép

orsoly
orsoly

Orsoly Kép
Klassz, csuda jó lehet érezni a mozgolódást odabenn!
Mi is fogjuk érezni, igaz lányok?

Edi Kép
Ne izgulj az évek miatt, mindenki annyi, amennyit érez.

Jovi Kép
Boldog szülinapot! Volt buli?

Nelcsi Kép
A 10 nap, az elég sok, mindig ennyi szokott lenni?
STOP! Egyebet nem tudok a megállítására.., ti lányok?

Nikie
nikie

Virág: a József Attila ltp.-n lakom (9.ker, Üllõi út-Ecseri út)...hol találkozzunk? Írok magánban, jó?Kép

Edi: nincs sértõdés, megyekKép

Most pedig jön a kedvemKépKépKép De nem a mensi miatt, csak a lakáshitellel szívunk, de nagyonKép

Puszi:
Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Sziaszok! Szia Jovi!

Bocs, nem akarom megzavarni a beszélgetéseteket. Engem most kivételesen nem a terhességi téma érdekelne, bár én is már nagyon szeretnék babát.
Jovi légyszives írj nekem magánba a lakáshitel felvételrõl meg, hogy mik a hátulütõi. Címem: sz.agica1@freemail.hu
Köszi

Sziasztok: Ági
Névtelen

NELLI:hívd fel az orvosod, hogy szerinte kell-e tenni valamit! Lehet, hogy ennyi idõ után ez normális, de ha nem gyogyóval el lehet állítani.
JOVIKépké beszéljük meg magánban!
EDI:ez jó szöveg volt és a megjegyzésembõl logikusan következik!KépTõlünk nyugatabbra teljesen normális, hogy 35 körül szülik az elsõt!
ÉVA:HOL VAGY????
Virág
Virág

LányokKép Azt meg el is felejtettem, hogy köszönöm a jókívánságokatKépKépKép
Nikie: nem volt buli

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Virág!Kép
A tali délutánjára ha nem muszáj ne csinálj programot, mert úgysem tudsz minket otthagyni.Kép

Orsoly!Kép
A Beszti-féle tésztasali nagyon finom.Kép

Nelli, Nikie!Kép
Aranyosak vagytok, a korom miatt nem aggódom Kép csak a baba miatt (hogy nem lesz) Kép, de remélem nemsokára már a baba miatt is csak úgy, mint Orsoly (hogy miért nem fogad szót ez a gyerek és jelzi percenként, hogy jól van) Kép

Edi

Edi
edi

LányokKép Azt meg el is felejtettem, hogy köszönöm a jókívánságokatKépKépKép
Nikie: nem volt buli

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Karmen!
Aranyos vagy hogy szorítasz, de majd megklátjuk mi lesz ebbõl.

Orsoly!
De írigyellek! Én is szeretném már ha valaki mozgolódna odabent!

Nelli!
Ez a tíz nap kicsit sok már, menj el dokihoz.

Puszi

Andy
Andy

Andy Kép
Bocsi, nem válaszoltam neked. Szegeden legutóbb elég régen voltunk, 5 éve. Akkor is tetszett, igaz tél volt. Szép város, tényleg. A Vadasparkban még gólyák is voltak, jó sok, sokáig néztük õket, még fotót is csináltam.
Ha legközelebb megyünk Szegedre, akkor már be lesztek Ti is meg mi is babásodva, és akkor majd egy kicsit tologathajuk együtt a piciket a Tisza-parton, igaz?
Legközelebb lehetne ott is a tali.

Nikie
nikie

Nikie!
Most van csak ennyi ideig, mert elhúzózó volt a ciklusom. 3 hétig néha pirosodás, egyéb semmi. Biztos emlékeszel rá, szenvedtem miatta eleget. Most pedig nem akar elmúlni. Biztos hormonális probléma, csak már nagyon unom. Olyan végeláthatatlannak tûnik ez is.

Orsoly! Bökdösd meg a kis lusta babócát, hátha felel, amikor ideges lennél miatta, mert nem mozog. Az én lányom is ilyen lusta volt. Most pedig nem lehet megállítani.

Nelli
nelli2

Nikie!
Most van csak ennyi ideig, mert elhúzózó volt a ciklusom. 3 hétig néha pirosodás, egyéb semmi. Biztos emlékeszel rá, szenvedtem miatta eleget. Most pedig nem akar elmúlni. Biztos hormonális probléma, csak már nagyon unom. Olyan végeláthatatlannak tûnik ez is.

Orsoly! Bökdösd meg a kis lusta babócát, hátha felel, amikor ideges lennél miatta, mert nem mozog. Az én lányom is ilyen lusta volt. Most pedig nem lehet megállítani.

Nelli
nelli2

BogárKép
Köszi szépen, szívesen mennék Veled. Majd magánba megbeszéljük pontosan, hogy az Õrsön hol tudsz felvenni és hánykor, jó?
Még egyszer köszi.Kép

EdiKép
Nagyon feküdt ez a beszólás!KépKépKép

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

Zsuzsu
Rendben. Írok magánban a mail címedre.
puszika
Bogár
bogár

Jovi Kép
Nem baj, ha nem volt buli, majd most bepótoljuk, nálunk sem szokott mindig.

Orsoly!
Az a tészta-sali olyan jó? Milyen lehet? Jól hangzik, már éhes is lettem.. Hozhatnál ilyet.

Nellcsi Kép
A mensiddel kapcsolatban csak találgatni tudunk, de a doki biztos pontosabbat mond.

Edit hol van, szabin?

Nikie
nikie

Sziasztok lányok!Kép

Csak bejelentkezem, hogy én is vagyok, olvaslak benneteket, de semmi érdekesrõl nem tudok beszámolni. Várom a mensimet ami nem tudom mikor kéne, hogy megjöjjön mert ez az elsõ fog.gátló mentes hónapom. Gyógyszer elõtt mindig 24 napra jött, most a 28-on vagyok és semmi. Kiváncsi vagyok mikor óhajt megjelenni.

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Jóestét jóreggelt mindenkinek!
Ma csak most vagyok, de elolvastam mindenkit, mindenrõl tudok, és igyekszem visszafogni a szófosásomat.
Gitta, örülök, hogy megvagy biztos rendben lesz minden!!! Kép
Vanda, meggyõztél, a bogyót úgy fogom szedni, majd elõkotrom ahova leírtad az adagolást. Egyébként a prolaktinom 75-90 közt volt a 4 vérvétel alkalmával.
Jovika, boldog szülinapot Kép, ez a 18.volt ugye? Kép
Jovika, mi is házvételben gondolkodunk, egyre forróbb az ügy, de a hitel buktatói engem is nagyon érdekelnének!
Zsuzsu, nem tudom lefixáltad-e már a talira menést, meg bárki akit érint, az Õrs felõl jövök, társuljatok nyugodtan, ha nem vagyok itt éppen, akkor ajánljatok másoknak légyszi, vagy írjatok mail-t.
Apropopó kutyus, képzeljétek el anno 10 éve kaptunk egy bolhaírtó port, megfürdettük a foxinkat, és a portól rózsaszín lett az egész kutya, Kép volt feltûnés a lakótelepen! Kép
Nikie, tudod le kellett volna támadni a gólyákat a vadasparkban, hogy gólybácsi, most aztán már hozzál nekünk kicsikét! Kép Ja és ha már magadnak kérsz, szólhatnál az érdekemben KépKépKép
Puszi Hurki, szép álmokat, holnap jövök
vereshurka

Sziasztok!

Bocs, hogy csak most jelentkezem, de átaludtam a fél délelöttöt, utána meg a dokinál jártam, és csak most fértem géphez!

Jovika, Marcsi, Virág, Andy, Judit, Hurka!
Köszönöm a jókívánságokat, már sokkal jobban érzem magam, bár a tüsszentés még mindig iszonyúan fáj, de már jobb! Kép

Jovika!
Sajnálom, hogy megjött! Kép

Nelli!
Próbálj meg pihenni, ennél jobbat nem tudok! Sajnálom, hogy ennyi gondod van!

Edelweis!
Légyszíves javíts a táblázatban, szerencsére most már a következõ ciklus 1cn-en tartok! Kép Kivételesen nagyon boldoggá tett ez a menzi, így nem kell rettegnem attól, hogy baba lesz, és beteg lenne a sok röntgentõl! A vaárakozást légyszíves töröld ki tõlem, meguntam, remélem, jól döntök. Kép

Lányok!
Sokkal jobban vagyok, bár még pár hétig itthon fogok pihizni! Jövök, amikor csak eszembe jut, és idõm is lesz! Kép
Ebben a hónapban nem fogok méricskélni, felesleges most, úgyis lázas vagyok, meg talán nyugisabb is lesz így. Kép Hát, hivatalosan még várakozni kellene, de azt hiszem, én végleg feladom a várakozó álláspontom! KépMások is estek már teherbe 1 hónappal a vetélésük után, mégis egészséges lett a baba! Nem tudok tovább tétlenül várakozni! A sebeim így is, úgy is begyógyulnak. Kép Bár a lelki gyógyulna be olyan gyorsan, mit ezek a hasamon! Meg különben is iszonyú belegondolni, hogy jövõre már 30 éves leszek! 30 évesen már babát szeretnék a pocimba, és ha most is olyan sokat kell várnom a babára... Kép Na, nem akarok már megint lehangoló lenni... csak ma megint találkoztam valakivel, aki érdeklõdött a baba hogyléte felöl... hát, pocsék érzés volt... De nem adom fel, nekem, nekünk lesz babánk! Kép Mindenkinek, aki itt írogat, már elindult a gólyája, max. egy kicsit görbe úton jön, így tovább tart ideérnie! Kép

Jó éjt, jó reggelt mindenkinek! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Jó reggelt Lányok!

Gitta!
Örülök, hogy jobban vagy, és most már tudsz pihenni. Tedd is azt! Mindenképpen nyugodtabbá fog tenni, ami jól jön a babukához. Ha úgy gondolod, nem veszélyes, akkor igazad van abban, hogy belevágsz a babaprojectbe! Csak nyugodtabban, mint mi. Jó is, hogy nem méred a hõdet. Sok sikert Neked.
Egyidõsek vagyunk. Én most töltöttem a 29-et.

Nekem talán csökkent a menzim mára, de ha még se így lenne, akkor délután telefonálok a dokinak, ma rendel. Hátha van valami okos ötlete.

Képzeljétek, kicsi lányomnak csütörtökön lesz a ballagása a bölcsibõl. Lesz tarisznya, vers, meg minden... Aztán hétfõtõl indul az óvoda. Szokatlan lesz ez az új helyzet, mert 2,5 évet töltött itt. Itt nõtt fel. Sajnos korán be kellett õt adnom.
Így aztán csütörtöktõl szabin leszek több mint 1 hétig.
Nagyon jó lesz otthon, de hiányozni fogtok!
Addigra nagyon sok babócáról szeretnék hallani.

Bocs a regényért!

Nelli
nelli2

Sziasztok Lányok! Jó reggelt!

GittaKép
Örülök, hogy jobban vagy és megértem, hogy nem akarsz tovább várni. Az anyósom annó szintén elvetélt az elsõ terhességénél és utána, bár az orvosok azt mondták, hogy néhány hónapig védekezzenek, ezt nem tették, és rögtön az elsõ hónapban terhes lett és 9 hónap múlva megszületett a Férjem.Kép Bár az is az igazsághoz tartozik, hogy a terhessége második felében már veszélyeztetett terhes volt és sokat kellett feküdnie, bár nem tudom, lehet, hogy ez nem a vetélés miatt volt és amúgy is veszélyeztetett lett volna.
Szóval mindent bele és kívánom, hogy hamar gyógyulj meg a mûtéted után.

HurkaKép
Köszi a felajánlást, de idõközben már Bogárral egyeztetünk fuvar ügyben.Kép

NelliKép
Aranyos lehet egy bölcsis ballagás.Kép Szerintem, mivel a kislányod bölcsis volt, hamar meg fogja szokni az ovit is, de azért nagyon jó, hogy otthon maradsz vele az elsõ héten. Jó pihenést Neked is!

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

Sziasztok!

Nikie!
Nagyon remélem én is hogy babásak leszünk végre. Most volt pont 2 éve hogy próbálkozunk igazán megérdemelném már hogy babás legyek.

Gitta!
Én megértem a döntésed, iszonyú tétlenül várakozni. Nekem mikor kiderült, hogy endom van és 6 hónap szünet lesz én azt hittem beleõrölük. Csak sírtam, sírtam.
Szerintem is nyugisabb ha nem méred csak akciózzatok sokat.

Éva!
Mi van veled? Nagyon kíváncsi vagyok már!

Puszi

Andy
Andy

Jó reggelt Lányok!
GITTA: Nem értem, miért kellene annyit várnotok. Nekem a terhesség-megszakítás után egyáltalán nem kellett. Persze tudom, a kettõ nem ugyanaz, de szerintem már vártatok éppen eleget, úgyhogy akcióra fel!Kép
NELLI: irigyellek a kislányod miatt, nagyon cuki lehet. Meg ez a bölcsiballagás ez nagyon vicces!KépDrukkolok, hogy elmúljon.
ANDY:szerintem is megérdemled!Kép
EGCSI:sajnos ilyenkor nem lehet tudni, az is lehet, hogy elhúzódik 30 fölé. De hogyhogy 24 napra jött meg gyógyszerrel? Nem 28 a normális? Legalább 5 éve nem szedek gyógyszert, úgyhogy már nem emlékszem.
HURKA:ez a foxi-ügy nagyon tetszett (vizuális típus vagyok).Nem fotóztátok le?
ÉVA:jelentkezz!!!!
Puszi,
Virág
Virág

Sziasztok!

Gitta! De jo, hogy ilyen gyorsan gyogyulsz. Kép Remeljuk a kovetkezo babara nem kell mar sokat varni, es veletek is marad.

Eva! En is hianyollak! Remeljuk azert nem irsz, mert ketcsikos lett a teszt es gyorsan otthon maradtal. Kép

Képzeljetek! Nekem azt hiszem megbolondult a szervezetem. Ma reggel, a 19. napon 37.3 volt a hom szajban!!!! Nekem meg sosem volt ennyi. Lehet, hogy a penteki tuszorepeszto szuri az oka? Marcsi! Neked nem vitte fel nagyon a hodet? Vagy talan a Duphastontol van? Azt hittem rosszul latok, ezert megmutattam a paromnak is. Raadasul nem is aludtam tul jol, mert 4 ora utan ki kellett mennem pi..ni, es utana nehezen aludtam vissza. Es 7-kor mar ilyent mutatot a homero.

Nelli! Remeljuk most mar tenyleg vege lesz a mensidnek. Biztos nagyon aranyos lesz a kicsi lanyod a ballagason. Kép

Andy! A kovetkezo szegedi talira en is szivesen jelentkezem. Kép A nyar elejen jartunk mi is ott. Olyan szep varos. Kép

Marcsi! Sajnos mar csak egy honapig vagyunk egy idosek. Szeptemberben oregszem egy evet. Kép De en is ugy vagyok vele, hogy 22-nel tobbnek nem erzem magam, es allitolag ennyinek is latszom.

Andi
andi28

Andi!

Kívánom, hogy jót jelentsen a magas hõd. Nem szeretnélek elkeseríteni, de mikor én is rosszul aludtam, és felkeltem éjszaka, 37-et mutatott a hõmérõ, pedig elõtte és után 36.6 körül volt. Ilyen éjszaka után csalóka az eredmény, de azért bizzunk a legjobbakban! Holnap kiderül.

Gitta! Miylen jó, hogy mindenki ugyanazt javasolja, mint én. Nem lehet hülyeség! Akcióra fel!

Én már kezdtem azt hinni, hogy ma elmegy, de nem. WC-kor egész sok jött. Na nem akarlak untatni vele Titeket, csak nagyon elkeserít. Ez a ciklus is normálatlan lesz. Remény semmi.

Nelli
nelli2

Nelli,
Emil mentKép
Puszi,
Moni
mj

Moni! Válaszoltam.
Puszi:
Nelli
nelli2

Andi!
Ez a hõ nagyon jó!Kép Nekem is ilyen magas volt mikor tüszõrepesztõt kaptam. Ez nem baj csak így maradjon.

Nelli!
Szerintem ideje lenne felkeresned a dokidat. Ne várj tovább vele!

Andy
Andy

Jó napot, jó szurkolást Kép
Ha lenne petém, ma kívánnék boldog peteérés napot magamnak, és buzgón hancúroznánk a párommal Kép Elenben nincs érett petém Kép, nem is lesz amig rendbe nem raknak, a párom elment üzleti tárgyalásra hancúr helyett Kép, fáj a derekam mint állat Kép, allergia tombol Kép, DE olyan szép az élet Kép, és teganp láttam egy kicsibabát és ilyenünk lesz itt mindannyiunknak olyan szép volt! És lehet hogy veszünk egy házat végre Kép csak még szerezni kell hozzá pár gurigát Kép

Gitta, doki mit mondott? Ne legyél szomimomi Kép (=szomorú), lesz nekünk babuka tuti. Van egy nõvérem és mielõtt én lettem volna anyu elvetélt egyszer. Velem terhesen 4 hónapig vérzett, alig jött rá, hogy terhes pont a vérzés miatt. És íme itt vagyok én, szép is okos is ügyes is, jobbat kívánni nem lehetne Kép hûû de megszaladt ma az egom! Kép Szóval mindent bele, ne várjunk senkire és semmire! Kép
Puszi egoHurki Kép
vereshurka

Sziasztok!

Nemrég olvastam, most belinkelem nektek a dohányzás hatását a petesejtekre.
Remélem nem cigiztek...

dohányzás-kontra petesejtek

Nikie
nikie

NelliKép
Köszönöm, megkaptamKép
Bocs lányok nem akartalak untatni titeket, de Nellit a bölcsis dolgokról kérdeztem. Mert nálam is aktuális lesz majd.

LányokKép
És azt hallottátok, hogy Magyarországon, szinte az összes Európai országgal egyetemben olyan víztisztítás folyik amiböl nem távolítják el a gyógyszerszármazékokat?

Szóval a dolog lényege, hogy elmegy a víztisztítóba a lötty, majd a csapban tiszta vízként visszajön az összes "emberek által kiürített" gyógyszerrel együtt. A konklúzió "csak" annyi volt, hogy ezek a gyógyszerek a meddöségben is nagyon nagy szerepet játszhatnak.

Azt hiszem mostantól nem fogok csapvizet inni, pedig szokásom, de ki garantálja azt, hogy mondjuk az ásványviz az valóban ásványvíz???? Valóban olyan minöségü, nem szennyezett, stb, stb, stb.
No mindegy, ez persze már csak egy olyasfajta költöi kérdés volt, amin nem érdemes gondolkodni, mert viz ugye az lételem.

Puszi mindenkinek és nagyon drukkolok ám.

A talival kapcsolatban: Látom, sokan hoznak édességet úgyhogy azt hiszem csinálok egy kis amerikai krumplisalit (Marcsi! A receptet is hozom. Mea culpa).
Husit viszont hozhatna még valaki, meg üdítöket is, köztük szénsavmentes ásványt! A coca colát is imádom, persze a cukrosat, de csak mértékkel, és hamár lónyálat iszom (nagggggyon ritkán), akkor az legyen normál coca cola kóla!

Pusszancs,
Moni
mj

Sziasztok!

Andi28!

A duphaston kicsit megynomja a hõt. Én nem nagyon mérem már, de nekem is volt tõle 37,3. Az lenne a jó hogy amikor jön a mensid ideje akkor nem zuhanna le a hõd hanem szép fokozatosan tovább emelkedne.

Orsoly!
Attól tartok ez nekem is gondot fog jelenteni. Téged nem tud esetleg a férjed elvinni? akkor jó lenne ha én is mehetnék veletekKép. Ha nem kénytelen leszek valakihez betársulni Rékoskeresztúr városközpontban.

Marcsi
Marcsi

Moni!

Nagyon örülök annál is inkább mert a férjem nagy krumplis ám.

Marcsi
Marcsi

Andy!

Koszi az infot. Remelem, hogy masfel het mulva is ilyen horol szamolhatok be. Kép
Viszont addig sem allunk le a dologgal. Paromnak penteken lesz matyivizsgalat. Mar teljesen ki van bukva. Nem gyozom nyugtatgatni.
Remelem minden rendben lesz nala, mert ha nem. Kép Akkor nem is tudom, hogy mi lesz. Kép De egyenlore erre gondolni sem akarok.

Andi
andi28

Anyáim és nagyanyáim!

Visszatérve az öregedés témához, nálam számos bizonyíték van erre: már nem járok mekibe és nem iszom lónyálat, viszont felfedeztem a fokhagyma, a szalonna, és a finom bor varázsát (a kilók pedig rakódnak rám).

Marcsi
Marcsi

Marcsi!

En is csak neha-neha mérem mar. Most szerintem akkor jopár napig nem is fogom. Addig legalabb nyugodtan él bennem a remény. Kép

Moni! Kép
nem kuldenéd el nekem a mailbox-os cimemre a krumplisali receptjét? mi is nagy saliimádok vagyunk a párommal. Bar biztos nem lesz olyan finom, mint a tied a talira. Koszike.

Andi
andi28

Andy!

Ma délután felhívom a dokit, hátha tud valami okosat mondani. Elmenni nem tudok most. Meg múltkor voltam, és azt mondta, egyenlõre nem akar gyógyszerezni, pedig szinte biztos hormonproblémám van. Bízik abban, hogy magától visszaáll.
Szomorú vagyok most.

Nikie! Én szinte rosszul leszek a füsttõl, nagyon utálom a cigarettát. Emellett még antialkoholista vagyok.
Annyira nem élek bûnben, és tessék. Mégis vannak problémáim.

De emellett próbálok a jó dolgokra is koncentrálni.
Hurka! Neked mostanában nagyon pozitív a hozzáállásod. Honnan veszed ezt?
Eddig Doris volt ennyire optimista!
Õ egyébként nagyon jól érzi magát a nyaraláson.

Nelli
nelli2

Nellcsi Kép
Vérvételen voltál már? Errõl mit mondott az orvosod?
Az elsõ gyerkõc elõtt nem volt semmi gondod? Érdekes.
Nikie
nikie

MARCSI:akkor neked legalább van valami hasznod az "öregedésbõl"!Én viszont nem szoktam le a mekirõl mag a kóláról viszont rászoktam a szalonnára, borra is... Az eredmény: 5 kiló súlyfelesleg. Süthetnénk szalonnát a talin!!!
NELLI:ne legyél már annyira elkenõdve!Egy elbénázott ciklus még nem a világ! A következõ rendben lesz! (ezt mondogasd magadnak és higyél benne + igyál cicafarok teát!)Kép
ANDI:téged már kivizsgáltak vagy a pároddal kezdik?
Virág
Virág

AndiKép
Persze, hogy elküldöm. Ez egy naggggggyon fincsi amerikai krumplisali. Én uuuuutálom a majonézes salikat egytöl-egyig, de ez tényleg fincsi.

Csak le kell fordítanom a receptet magyarra, meg a mértékegységeket kiszámolnom. Szóval még kérek egy kis idöt rá.

Pusszancs,
Moni
mj

Lányok, az jutott eszembe, ha már a víznél tartunk, hogy anyósom amikor nem sikerült összehozniuk a férjemet Kép akkor Parádon volt szanatóriumban és lõn csoda, még a suliban az ofõéknek nem sikerült a baba és parádról hozatott vizet mindig inni (az akkor még nem volt divat venni a vizet), szóval ezzel azt akarom mondani, hogy ha választhatunk a margitszigeti meg vera meg gellérthegyi meg tudjafene milyen víz közt, meg a parádi közt, igyunk parádi vizet, persze nem muszály azt a rém büdöset, mert attól az életkedv is elmegy Kép
Puszi Hurki Kép
Szívesen elvállalom a talira a víz-kóla vitelt (rögzítse már légyszi aki rögzíti Kép) hány literben gondolkodjak?
vereshurka

Andy! Nincs meg az email cimed (otthon van) légyszi irj most te. Ezen az oldalon sem tudtam megnézni, mert neked nincs a neved után ott a cimed.

Puszi: Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Nikie!

Dorka véletlenke lett. Akkor nem is szedtem gyógyszert. Súlyomnál is voltam.
Most sokat fogytam, szedtem gyogyót.
Vért még nem vett. Ha legközelebb is ilyen lesz, biztos kérem Azt mondta, hogy félévig (most már csak 3 hónapig) próbálkozzunk, és ha nem jön össze, akkor néz UH-t a peteérésre, meg vesz vért.

Virág! Rendben! Próbálok túl lenni rajta. Csak nem tudom, meddig fog tartani, és ez rossz.
A sült szalonnát és kolbász hagymával én is nagyon szeretem.

Ígérem mostantól próbálok optimistábban nézni a világba!

Nelli
nelli2

Nelli Kép

Szerintem ne várj addig, a vérvétel (azaz a hormonvizsgálat) nem árt, és jobb elõbb tudni, hogy minden érték helyes-e vagy sem. A görbéidre mit mondott a dokid?
Ha a görbéid alapján lehet gond, akkor kérd az orvostól, hogy küldjön el vérvételre.
Ne ess abba a hibába, mint pl.én akkoriban.

Milyen vizsgálatokat csinált a dokid? Kellene egy csomó.

Nikie
nikie

Sziasztok Lányok!

Ahogy nézem még vannak itt a régiek közzül és emlékeztek még rám.
Sajnos a meló helyemen nincs már régóta Internet azért nem tudtam jelentkezniKép
Visszaolvasgatni még nem volt idõm ugyanis a fõnököm gépénél ülök és lopva irok nektek,de remélem sürübben lelép mostanában hogy tudjam mi hir van veletek.
Azért szeretnék gratulálni azoknak akiknek azóta összejött a baba és nagyon drukkolok mindenkinek hogy mihamarabb jó nagyra nõjön a pocakjuk.
Velem semmi változás egyenlõre,de mostanában úgy vagyok vele hogy nem gondolok állandóan arra hogy mikor fog összejönni akkor talán könyebb lessz.
Millió puszi mindenkinek

Alice
Alice

Nikie!

Egyenlõre UH-t csinált. A méhem és a nyálkahártya rendben van. A hormonba azért nem akar még belekavarni, mert még magától rendezõdhet. Õ biztos benne, hogy hormonprobléma.

Az biztos, hogy ha még egyszer ismétlõdik az ilyen jellegû ciklus, visszamegyek, és csináltatok vérvételt.
Csak már múlna el! Hány napos lesz megint a ciklusom, ha a 9. napon még megvan?

Nelli
nelli2

Marcsi! Oks, megkerdem ferjuramat, mit szol a taxizashoz, bar mar igy is annak hivja magatKép Nem baj, nekem kenyelmes am igy!KépKépKépKép Ha visz, akkor termeszetesen elmegyunk erted isKép

Rita! Ilyen ejszaka utan szerintem nem mervado hogy mit mersz, teljesen abnormalis ertekek tudak kijonni. BocsiKép

Ugy latszik en meg baromi fiatal vagyok, mert meg mindig eszem mekdoncit es iiiimaaadom a kolatKép Igaz mostanaban csak angyon mertekkel iszom, bar kivalo a savas szajizreKép

orsoly
orsoly

Karmen!
Írtam emilt már. De most a nevemnél láthatod a címem.

Nelli!
Akkor hívd fel mert ez akkor se jó, hogy ilyen sokáig van meg. Kíváncsi vagyok mit mond majd. Ne légy szomi!

Moni!
A krumpli salit imádom, de amerikait még nem ettem.

Lányok!
Két napja viszketnek a melleim, de még csak a 24. napon vagyok. Volt már ilyen valakinek?

Andy
andy

ALICE:jó, hogy jelenkeztél, a régiek már hiányoltak! Írd meg hogy hol tartasz, hogy Edelweiss kijavíthasson a táblicskuban. Tudsz róla hogy lesz tali szept. 14-én Ediéknél?
ANDY:mindenesetre nem rossz jel...
Virág
Virág

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?