A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

Szezsókám,sajnálom nagyon.Mindig azt mondom,és én,nagy rutinos :? is ezt szoktam csinálni,sírd ki magad jó alaposan,nem szabad mindig erősnek mutatkozni,mert az felemészt belűlről,de utána már csak előre szabad nézni,és bízni a következő sikerében.Nagy ölelést küldök.
Skrisz,jajj már annyira izgultam...eszembe jutott ez is,hátha csak a net rossz.Ez valami szuper,nagyon ügyik voltatok :D :D :D Osztódós drukkok mennek++++++++++++++ :wink:
kukacka,köszönöm,sajnos a várakozás sosem jó,de most anyukámnál ez a lakásfelújítás eltereli a figyelmemet.
És képzeljétek,ma itt alszanak a keresztgyerekeink,három évesek,és én rettentően izgulok :D
Vendég

Hűűű,és még laptető is :D
...ti sem látjátok az alsó vonalzóm???
Vendég

Nyulasz, nem látszik a vonalzód.
Nagyon köszi a drukkokat.

skrisz72

Nyulasz!
Én sem látom. :roll:
Tudom, hogy rossz várni! :roll: De valamit Neked is szerettem volna kívánni! Vagy akkor inkább spontán babót!!! :lol: És sok sikert az ottalváshoz! :lol:

KépKép
zsófikukac

Köszi lányok :D
Vendég

Nyulasz! Köszi :D :D Akkor ma szuper estétek lesz! Gyakorolj szorgalmasan! :lol: :lol:
Szezsó! Akkor most kívánjak? Jöjjön piri és indíjom drukkjaimat januárra. :D
Zsófi! Vígjátékot nem nézek, mert akkor le kellene tenni a fenekem, arra pedig én képtelen vagyok. Viszont vidám zenéket hallgatok és tánclépésben ringatom a kicsikékekt. :lol: Ajaj, nagyon úgy tűnik, hogy akkor kedv nélkül kell dolit írnod. :roll:
Skrisz! Drukkolok a nyolcaknak :lol: :lol: Itt bőven marad tesónak való is, nem igaz?
Nem figyelgetem magam. Figyeljenek be a jelek, ha annyira akarnak :P
Ma megyek a táppénzes papíromért. Kollégáim kiszekálnak a világból. Tegnap megfenyegettek, hogy nekilátnak a melómnak, még csak az kellene! Aztán előkészülök holnapra. Holnap tartjuk párocskám szülinapját, aki hétfőn,a beülti napján utolért, Ő is 42-lett. Jön a család, és ezt úgy szeretm. :lol: :lol:
Petné! Ha javasolhatom, aludd ki magad! Nagyon!!! :lol: :lol:
estike66

A spontán csodához: másik fórumon, kedves ismerős. Mindkét petevezeték elzáródása miatt túl 4 lombikon és öreg, mint én.(bocsi Gambi, csak majdnem). Elment a férjével a múlt hónapban egyet lazúlni Sárvárra, aztán soha többet nem jött meg neki. A hét elején tesztelt egy szép zebrásat. :lol: :lol: Még nem igen hiszi a dolgot, pedig igaz. :D
estike66

Skrisz: úgy örülök, hogy írtál, és ilyen jó híreket! :-D Drukkhegyek mennek!! :-)

Nyulasz, köszi amiket írtál :oops: a síráson már túlvagyok, kedd-szerda volt a mélypont :oops: utána már úgy voltam vele, bármi jön, azt elfogadom…
A keresztgyerekeid ikrek? :roll:

Estike: köszi a kívánságot! :-) Örülök, hogy már pozitív vagy!!

Zsófi: jó dolgozatírást! :-)

SzezsoKép
KépKép
szezso

ÓÓÓÓ, Estike, ez de jó sztori! :P ráadásul itt, Vas megyében történt a CSODA!!! :lol: :wink: Mi mindig átautózunk Sárváron, ha Tapolcára megyünk :D

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezsókám! Néha meg kellen állnotok! :D lehet, hogy az a gyógyvíz valami csodaviz :?: :!: :lol:
estike66

Hihii, még egy sort se írtam ma. Így inkább elmegyek a könyvtárba. :lol: :oops:

A Sárvári Fürdőt csak ajánlani tudom! Jó nőgyógyászati problémákra és nem mellesleg dolgozunk nekik! :lol:
Igaz én még csak a kinti élményfürdős részen voltam, amikor megnyitott. Most mennék, de így lombik körül nem merek. :roll: :lol: Majd a babákkal! :lol:

KépKép
zsófikukac

Fürdőkről jut eszembe!

Vizkrisz!
Az endostop.hu-n olvastam, hogy Harkányban a gyógyfürdőben van kifejezetten endós kezelés. 3 hét tb támogatott. Csajszinak első uhun volt csokiciszta, kezelés végére eltűnt! Persze nem lesz rá szükségünk, de jó tudni! :wink:

KépKép
zsófikukac

Szép napot mindenkinek!

Nyulasz, a második vv eredményéért el kéne menni, de egyelőre még mindig hörcsög vagyok, nem cica. :(

Alle: igen, tudom én ezeket jól.... :oops:

Szezsokám, én nem értem, hogy a teszted akkor miért + még mindig, ha nincs ott baba... Tudod, vérzés megjöhet baba ellenére is (megintcsak azt mondom neked, amit magamnak szoktam mondogatni...). Nem akarok hiú reményeket ébreszteni, de nekem még sose volt + tesztem!!!! :(
Lehet, hogy januárban én is csatlakozom hozzátok, ha akkorra rendeződnek a hormonjaim. Ugye ezt most még nem lehet tudni...
Milyen állatot szeretnél? Ha van a tarsolyomban, akkor küldök neked!

Krisz, Puszi, kellemes osztódást kívánok nektek!!!

Tobi++++++++++++ Mikor tesztelsz?????????? (Pozitív sugarak irányátásának pontos dátuma miatt kérdem) :)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Igen,ikrek :D és vegyespáros :D
Vendég

sziasztok!

krisz, puszi, tobi, zsófi, estike, vizkrisz:drukk+++++

szezso, rana: nagyon sajnálom :cry: ölelést küldök nektek.

rana: gyógyulást a fogadnak!

lola: gratulálok :lol: :lol: :lol:

meli: sajnálom, hogy nincs melód.

rólam: újabb vizsgálatokon vagyok túl, aminek tudom az eredményét, az mind negatív. kissé elegem lett a sok vizsgálatból, erősön gondolkodok, hogy halasztani szeretném a lombikot januárról márciusra.

mindjárt rakok táblát!

katica
katica30

rakok táblát, szóljatok, ha vmit javítsak!

Kép

Kép

Kép

katica
katica30

Sziasztok,

Szezso,
Sajnálom, de annak viszont örülök, hogy megoldódik a dolog természetes úton.
Én is a januáriak csapatát erősítem.

Mindenki, akinek szorítani kell:
+ +
++ ++
+++ +++
++++ ++++
++++++++++
Vendég

Sziasztok!!!

2 baba van, a többiek nem indultak be.
Viszont ez a 2 szépen osztódik, ennek örülök nagyon!!
E.T. holnap lesz, 9.30-ra kell mennünk.

Estike, Tobi, Skrissz: extradrukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!

Szurizóknak meg kitartás!!!!!!!! Tüszőnövelők elindítva!Kép

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Puszikám,a két gyönyörűséges pöttömödnek+++++++++++ :D
Vendég

Katica,elhiszem,hogy eleged van a sok vizsgálatból.Én már nem nézetek semmit,el sem tudom képzelni,hogy akik már anyukák,azoknál minden tökéletes...drogosan,vagy éppen 40 kiló plussz súllyal...mi meg,aki vitaminozunk,mindenre odafigyelünk,centiről-centire vizsgáltatjuk magunkat,nekünk meg nem sikerül...de halasztani miért akarsz?
Vendég

Katica, megértelek. Egyszercsak elege lesz az ember lányának a folytonos böködésből... :?

skrisz72

bella: hajrá január!

puszi: nagyon-nagyon drukkolok tovább++++++

nyuszi: azért szeretnék halasztani, mert szeretnék vagy 2 hónapot, amikor nem járok állandóan orvoshoz. belefáradtam az orvoshoz járásba, és így nem mernék neki kezdeni a következő lombiknak, amíg nem pihenek egy picit.

katica
katica30

sziasztok!

Szezso!
ölelés és poztitiv gondolatok :)

Nyulasz miért nincs a táblában? :shock: :roll: :?: Kilépett?

Puszedli!
gratula a babókhoz! drukk holnapra!

katica!
csodállak a kitartásért. Rengeteget vizsgáltattad magad :x szerintem jár a pihi :)

Krisz! Tobi! Estike!
drukkok!!!
dezsina

Katica,én ezt is megértem.Nem vagyunk egyformák,én ha lehetne,egy napot sem hagynék ki.De ha így érzed,akkor mindenképp halassz... :wink:
Dezsina,igen,nyulasz kilépett :lol:
Vendég

Sziasztok,

Bella, akkor januárban együtt megyünk? Én ma bejelentkeztem, december 10-én megyek Szmatonához megbeszélni, amit kell.
Ma ráadásul véremet adtam, voltam laborban, általános + IR kontrollon (brrr, cukros lötty, de jól viseltem).

Katica, én csodáltalak a kitartásodért, ennyi vizsgálat ilyen gyors egymásutánban...én már attól kezdtem rosszul érezni magam, hogy minden hónapban min.2 dokihoz mentem, mikor pedig nem vagyok beteg! Szóval megértelek, ha besokalltál, és 2 hónap nem a világ. Ha meg tudod beszélni a dokiddal, akkor tégy úgy, ahogyan azt te érzed jónak. :)

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

köszi lányok. kicsit sok volt, heti 2-3 orvosi látogatásom volt az utóbbi pár hétben. no meg 8 hét alatt 7 vérvétel.
a kaáliban még szeptemberben azt mondta a dokink, hogy akkor megyünk, amikor akarunk. így szerintem nem probléma, ha csak márciusban megyünk. addigra szerintem meglesz a fülöp dokitól is az eredmény.

katica
katica30

Sziasztok!

Puszi, drukkolok annak a két kis életrevalónak ++++++++++++++++

Rana :shock: még mindig kishörcsög? Szerintem ez már több mint kettő, meg kéne kérdezni fogdokit, rendben van-e ez így? És jobbulást!

Skrisz,
ti is ügyik voltatok! Nagyon drukkolok ++++++++++++++

Estike, Tobi, babaragacs indul ++++++++++++++++++

Viszkriszi, Zsófi ++++++++++++++++++++

Petne, jó karácsonyi készülődést! :D Julcsi mit kap?
(én már a november végi beültire tekintettel mindent beszereztem)

Baba,
nálunk egyszer volt olyan vendégsereg, hogy az egyik fele cukorbeteg volt, a másik fele lisztérzékeny, és nagyon szuper tortát kaptak. Besétáltunk egy cukrászdába, és részletesen elmagyaráztuk a cukrásznak személyesen, hogy miből lehet a torta. Igazából receptet adtunk neki egy speciális rendelésre. És megcsinálta és jó volt. Lehet, hogy ezen a téren kisebb cukrászdákkal jobban jársz, ők talán rugalmasabbak.

én még nem hívtam dokimat, mert mindenfelé állt fejem. A kaális dokim miomának nevezte, bár nincsenek olyan tüneteim, amit a miomához kapcsolnak (vérezgetés, fájdalom, stb.), ezért remélem, hogy még nem olyan nagy, ha az is. De tudjátok, unokatesóm méhét a nyáron méhtestrák miatt vették ki, ami lehetett egy elvadult mioma is, és akkor már precedens is van rá a családban...

Kép
kisbuta

Sziasztok!

Krisz, örülök, hogy jól alakulnak a dolgok. Vigyázz magadra, hétfőig szedd össze magad. Mennek a drukkok.

Szezsó, sajnálom. De akkor ez már biztos?

Nyulasz, jó gyakorlást. Bár a 3 évesek iccccikét piccikét mások, mint az újszülöttek, de szép kihívás. Én is izgulnék :wink: :oops: .

Estike, igyekszem kialudni magam. Az éjszakák már nagyon nehézkesek… viszont a délutáni alvások csodákra képesek.
Gratula Gambinak. Hasonlókat kívánok a várakozóknak!!!

Katica, jó, hogy jöttél. Köszi a táblát. Megértem, hogy eleged van. Pihenj, ha úgy érzed.

Puszedli, hatalmas drukkok holnapra. ++++++++++++

Kép
petne

Katica, én is megértelek, nekem a nyaram telt így, mint neked, és enyhén szólva elegem volt. Sajnos most úgy néz ki, kezdhetem elölről az egészet a szemét TSH miatt...

Nyulasz! Jó ovizást! :wink:

Kisbuta! :shock: Unokatesód hány éves volt, amikor kivették a méhét??? Remélem, van már gyereke. Olyan rettenetes ez....
Igen, van még höri, és a seb se teljesen okés szerintem, ezért felhívtam a dokit, de ő azt mondta, ez még normális. Mondtam, hogy hétvégén hívom, ha nagyon gáz. Azt mondta oké. De azért remélem, hogy lassan javul már, csak reggelre dagad be mindig nagyon, és akkor fáj is. Most estére sokkal jobb lett.

Most ment el Brizo, jót beszélgettünk. :)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana, 32 éves volt, és még nincs gyereke. Ennek megfelelően irtóra maga alá került. Nemrég találkoztam vele (ölég messze lakik), annyira drága, mondta, hogy nagyon drukkol nekem, hogy legalább nekem sikerüljön. És nem értem, meg az egész család se. Ha van valaki a rokonságban, aki mindig kedves, aranyos, vidám, a légynek se árt, senkiről még rosszat se gondol, de mindenkinek segít, és nagyon megérdemelné a boldogságot, az pont ő...

Na, de most igazából 2 viccet hoztam nektek, bocs azoktól, akik már ismerték:

Nők közötti barátság:
Egy napon a feleség nem jött haza, a férj megkérdezte hol aludt, a
felesége azt válaszolta,hogy az egyik barátnőjénél.
A férj felhívta a 10 legjobb barátnőt, de egyik sem igazolta ezt.
Férfiak közötti barátság:
Egy napon a férj nem jött haza este, a felesége megkérdezte hol aludt, a férj azt válaszolta, hogy az egyik barátjánál.
A felesége felhívta a 10 legjobb barátját, 8-án igazolták, hogy ott aludt, 2-en hogy még ott van.

Nyuszika felhívja telefonon a hentest:
- Van disznófüled?
- Van.
- Hát marhanyelved?
- Van.
- És csirkelábad?
- Az is van.
- Hát akkor nagyon hülyén nézel ki...

Kép
kisbuta

Kisbuta!
a barátságos vicc nagyon jó :lol: :lol: :lol: :lol:

Nyulasz!
nahát :shock: :P
dezsina

Sziasztok!

Debreceni hírek:
Nyh:9mm :D , jobb oldalon (ahol a múltkor 5 készülődött)egy 12,5 mm-es, 4 kisebb tüsző(nem tom mennyivel), a bal oldalon 3 db 12,5-es. (Amúgy a bal oldalt jobban érzem.)
Kaptam 4 fajta szurit, mivel lehet kevergetni őket...így 2 vagy 3 szúrás lesz naponta.Hétfőn 10.cn kontroll.Ha naponta 2 mm-ert nőnek a tüszők akkor hétfőre már 18mm-esek lesznek.Akkor már lehet nem is kapok több növesztőt, csak repit és szerdán punkció, vagy még kapok egy adag szurit és csüt punkció.Ezeket csak én számolgatom, doki még semmi ilyesmit sem mondott. :lol:

Kisbuta
Jók a viccek!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Rana
Javuljon meg gyorsan a TSH-d!!!Fel a fejjel!!Nekem 2x volt 9 hónap kényszerpihenő az endo miatt.Neked nem kívánom...de elteltek ezek is. :)

Petne
Akkor pihizz amikor tudsz!!!Kitartás!!!
Én is aludtam ma egy órát du. a kocsi hátsó ülésén amíg a párom bent volt órán az egyetemen. :D Hazafelé Debiből, álltunk meg 2 órára az egyetemen.

Katica
Akkor menjetek amikor úgy érzitek! :D Drkollok, hogy minél hamarab sikerüljön a babó!

Zsófi
Te egy egészet szúrsz? :shock: Én is néztem a neten, sokszor azt írják a long protokollhoz, hogy 1 deca per nap...én rá is kérdeztem a Kaáliban telcsin anno, hogy jól emlékszem-e, hogy csak egy fél kell...de azt mondták itt így szokták. Nekem továbbra is megy a napi fél.

Na pusszancs mindenkinek!!!

(Most meg már a jobb oldalt érzem. :lol: )Növögetnek. :lol:
vizkriszisback

Kisbuta! Ez a történet tényleg szomorú.... :cry: Ilyenkor úgy érzem, befoghatom a számat az én bajaimmal.....

Viccek: Kép

Vizkrisz, tüszőnövik mennek! +++++

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Nyulasz! Mi van a második vonalzóddal? :shock:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Vikrisz!
Igen 1-et. Itt ennyit szokatak. Azt hiszem, hogy majd a másik szuri mellé már csak fél kell. :roll: Drukk a tüszőnövesztgetéshez!!! :lol:

Kisbuta!
Egy ismerősöm is íg járt, 24 évesen. :( :cry: Hozzájuk képest mi szerencsések vagyunk!!!!

Vicc jó volt, és mennyire igaz! :evil: :lol:

KépKép
zsófikukac

Sziasztok,
köszönöm a drukkokat!!!
változatlanság kedvéért most sem jött össze :( na de majd jövőre :wink: :) . Egyenlőre elegem lett.... és sajna nem a Leiden volt a kulcs a sikerhez :roll:

Megadrukk Estike, Puszi, Skrisz +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

pusszantás Mindenkinek

KépKép
tobi

Kicsit eltüntem, nem írtam egy pár napig ............... de azért néha olvasgattalak benneteket :wink

Puszedli neked a mai transzfer után napokhoz kívánok sok-sok babaragacsot, pihizzél sokat.
Te ugye szeded a meforalt, neked is a punkció előtti 2 napban nem kellett szedned?

vizkriszisback
Hogy-hogy 4 fajta szurit kaptál, melyik az a négy?
Szerintem szerdára neked már tuti punkciód lesz, olyan szépen növegetnek hétfőig a tüszőid :roll:

Drukk Estike, Skrisz +++++++++

Rana tényleg jó volt egy kicsit dumcsizni tegnap, másodszorra is köszike a tel.számot :wink:
Fogaddal mi a helyzet?

Kellemes hétvégét mindenkinek

Kép
brizo

Rana sikerült betennem a kis méhecskés macis képedet, KÖSZIKE!

Kép
brizo

Brizo!
Azért remélem minden rendben...gyere gyakrabban. :D

Tobi!
Nem is tudom mit mondjak. Nagyon sajnálom! :cry: Ölelés!!!!
Nem csak holnap akartál tesztet csinálni?

Puszi!
Sok sikert a punkcióhoz!!!!! ++++++++++++++++++ :lol:

KépKép
zsófikukac

Zsófi,
de úgy gondoltam ha ma is kimutatja akkor holnap is ha nem akkor meg úgyis mindegy, voltam vérvételen is......... Tudod csak az dühít, hogy lombikról lombikra egyre szebb embriókat kapok vissza, kiderülnek rejtett dolgok, kezeljük és mégsem. Sehol semmi. Most bőgök egy nagyot. Jövőre sikerülni fog, úgy hiszem. Mert 1× mindenkihez eljön a gólya :wink:

KépKép
tobi

Tobi!
Sírd ki magad, aztán jövőre már biztos sikerül!!!!!! Nagyon tetszik a hozzáállásod, erős csaj vagy!!!! Büszke lehetsz magadra!! :D
És igen, egyszer mindenkihez odaér a gólya! Hozzátok is!!!!!
Lettek fagyibabáitok?

KépKép
zsófikukac

Tobi, nagyon nagy ölelést küldök. Sajnálom, de nekem is tetszik a hozzáállásod. Hinni kell, ez az egyik kulcsa a sikernek.

Mindenkinek mennek a drukkok továbbra is.

Kép
petne

Tobi! Itt is nagy ölelés!!!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Sziasztok!

Tobi: annyira sajnálom!!! :cry: Én végig úgy gondoltam Rád, hogy tuti sikerült...De látom erős csajszi vagy, nem adod fel! :wink: A gólyák ezt csípik :lol:

Zsófi: i.kata az inszemesben is Deca-val szurkálódik, neki is hőhullámai vannak... :roll: Mensit mikorra várod?

Vkrisz: Tapolcán úgy van, hogy a stimu kezdete előtt 1 Deca, stimu alatt meg fél. Amúgy ügyi vagy, nagyon szépek az eredmények...

Rana: gólyád van? Vagy valamilyen madarad? Olyan üres most az aláírásom, mindenképp kéne valami...Fogad?

Puszi: már kismami vagy!!! :lol:

Kati: elhiszem, hogy besokalltál. Mi is ezért tartottunk szüneteket az inszemek közt...Nem lehet bírni, az ember belefárad...

Kisbuta: nagyon jók a viccek! :lol:

Akkor gyűlik a januári csapat: Dezsi, Bella, Alle és én :-) még valaki???

Estike: hogy vagy ma?

Nyulasz: megvolt az Eisprung?? :-D

Petne: igen, biztos. Rendesen megjött, bár azt gondoltam durvább lesz, de szerencsére nem...

Csajok, mi a tapasztalat, a lombik utáni ciklussal? Mire számíthatok? Tudom, hogy egyedi, de mégis...

Ma kicsit shoppingoltam, rámfért és jót tett a lelkemnek :D

Szép hétvégét!!!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Kati a táblához: 1. lombik után fagyibébik januárban :lol: Kösziiiiiiii!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Tobi, itt elolvastam a részleteket. A másik topikban már nem kell részletesen megírnod. :cry: Ölellek!

Estike, ++++++++++++++++++++++++++++

Puszi, babaragacs szállítmány elindítva!!!

Vkrisz, nagyon kis ügyi vagy. Szépen fejlődnek a tüszőcskéid. Na és a mny.... az külön csoda. :lol:

Most már bizti, hogy hétfőn lesz a beülti. Holnap délben kell telefonálnom az időpontért. Azt mondta a biológus néni, hogy jó a helyzet, szépen fejlődnek. Úgy örülök! :lol:

skrisz72

Tobi! Kép

Brizo, látod nem vagy béna, sikerült betenni a macis méhecskéket! :)
Figyi, neked ki mondta, hogy punkció előtti két napban nem kell a met?? És miért? Jó lenne ezt kideríteni a kövi punkciómig, bár sajnos lehet hogy addig még ráérek... :(

Szezso! Ez a gólya van, amit sztem te is ismersz:
Kép

meg ilyen kismadarak (az első elvileg repül, de lehet hogy megint csak az én gépemen mozdulatlan, mindenki másén mozog, mint múltkor a tücsök... :roll: ) :

Kép
Kép
Kép
Kép

Fogam még fájogat, és kicsit be is van még dagadva, de már nem olyan vészes. Jó lenne holnap már sétálni egy kicsit a városban Anyukámmal! :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Krisz, gratula, csak így tovább! :wink:

Szezso, mit shoppingoltál?

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Skrisz: drukk hétfőre! :-D

Rana: az tetszik, amin a nagy kék madár és a kicsi kék madár van. Hogy lehet ezt betenni az aláírásba? :roll:

Vettem egy csizmát, egy garbót és egy pólót :-)

SzezsoKép
KépKép
szezso

Nekem is az tetszik, örülök, hogy neked is! Cuki, ugye? :wink:

Rákattintasz a hsz-om fölött, hogy "idézet", ott kijelölöd a képhez tartozó [img] kezdetű és végű sort és bemásolod az aláírásodba a profilodban. :) Ezt Kisbuta találta ki, hogy így lehet, nem én!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?