A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Évi79!
Szépek vagytok nagyon!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok!

Meggyógyultam ám! Este még nagyon felment a lázam, de 8 órától ágyban voltam már, addigra csak hőemelkedés volt, később tök lement. És egész éjjel nem jött vissza, reggel sem, és napközben sem Kép Semmi más bajom sincs, csak még nem pihiztem eleget, de erre való a hétvége Kép Ez tényleg 1 napos nyavalya volt Kép

Eszti
Bírom ahogy írsz Marciról Kép

Tündi
Vendég

Eszti!

Én eddig 9-10 kilót. Remélem ez nem sok, mindenestre a dokinéni nem kapott a szívéhez, mikor megtudtaKép Miért?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Móni23
Nekem is megajánlották a Forgács intézetetel is mentünk a konzultációra, de nem maradtunk ott, mert fizetős az inseminátio is. Rátaláltam a Nyírőre, ahol nem kell fizetni a beavatkozásért és semmivel sem rosszabbak az erdmények. Itt is csinálnak lombikot is. Úgy gondoltuk,hogy a fizetésünk elég nagy részét kifizetjük TB-re akkor éljünk legalább a lehetőségekkel. Épp elég kifizetni a gyógyszereket is. Ha érdekel leírom ,hogy kiket szabad keresni ott. Amit kifizettünk voln a beavatkozásra abból megvan a gyógyszer.Nem olcsó játék. De egykis pihi jót tesz és ne feledd,hogy azért van hormonszinted azért mert most nem szedsz gyógyszert.
Sajna én is híztam és most a pihizős hónapban tornázni fogok, hogy lemenjen a súlyomból ,bár azt hiszem vért fogok vele izzadni.
cinca

Sziasztok!

Úgy látom, hogy le vagyok maradva, és azt is látom, hogy sokan vagytok újjak! Üdv itt!
Vissza kellene olvasnom kb 2 napot, de most nem birok, talán később.

Rólam csak annyit, hogy ma megkaptam a várva-várt szurit. Nem tudom, hogy valakinek mond-e valamit "CHORAGON 5000 NE" ebből kettőt kaptam egyszerre. Kíváncsi leszek reggel a hőmre, most nagyon bízom, hogy megtalál minket a pocaklakó!

Ági

Kép
Kép
Ági279

Bocsi!
Még annyit szeretnék, hogy... Ma beszéltünk a PATIKÁBAN, a neved nem tudom, de azt mondtad, hogy már nem írogatsz, csak olvasol. Azt sem tudom, hogy itt vagy máshol. Segítenél nekem egy kicsit, e-mailben? Írnál nekem? agi279@freemail.hu
Ági

Kép
Kép
Ági279

Kép
Kép
Vendég

Szia Csajszik!

DinaKép
Meglestelek Titeket! Nagyon szépek voltatok és BOLDOGOK! Kép

KanciKép
Micsudi magyaros ruhád volt!! Néptáncosként értékelem az ilyesmit. Meg is kaptam, hogy nekem miért nem olyan... És én találtam egy képet a párodról... Kép

MóniKép
Semmiképp nem kergetnélek hiú remények felé, de tényleg picit korán teszteltél. Nekem az inszem utáni 14. napon volt olyan halvány, hogy alig látszott.

EszterKép
De jóó, tényleg lehet, hogy találkozunk. Szerinted mikor lehet elkezdeni? Még korai? Mert már mennék, mert a tánc abbahagyása óta nagyon hiányzik a mozgás! Kép
Marci tudja, hogy kell Anyát kínozni Kép azért biztos kedves élményeid is vannak vele kapcsolatban, csak azt kifelejtetted.. Kép

ÁgiKép
Most aztán HAJRÁ!! Drukkolok!

Jó éjt:
réka
Vendég

Réka,
Ez azt jelenti, hogy 2 babót láttatok az uh-n?????????

Kép
móni23

Sziasztok!
Végre sikerült megnéznem Évi79 esküvői képeitKép
Nagyon szépek voltatok így hárman, sugárzik rólatok a boldogság. Mégegyszer gartulálok!

Kancellárka, ti is nagyon szépek voltatok és nagyon aranyos a történetetek isKép

Én még anno felraktam két képet, egy esküvőit meg egy ciciset. Csak ennek a kettőnek a mérete felelt meg, kicsinyíteni meg béna vagyok. Apát meg nem akartam bevonni, mert kiakad, hogy közzé teszem a képeket.Kép

Rólam: csinálom a Norbi update diétát, heti 4 alkalommal járok aerobikra. Erősítek a terhességre. Nem akarok megint fehér bálna lenni.Kép
Ja, a képek a Sosi story címen vannak.

Kép
Kép
sosi

Valaki kérdezte a hízást. Én anno összesen 18 kg-ot híztamKép
A vége tényleg nagyon kényelmetlen, de megériKép

Kép
Kép
sosi

MóniKép
Ha már én kezelem a táblát, gondoltam ezt a kis ötletet elsütöm. Kép Kíváncsi voltam, hogy észreveszitek-e, de hamar lebuktam...
Szóval igen, kettő a petezsák és benne a szikhólyag Kép Kép, de sajna még szívverést nem láttunk... Kép
Még nem szabad beleélnünk magunkat, mert a dokinéni szerint 80%, hogy elmehet az egyik Kép
Azért remélem, nem történik ilyesmi...

Sosi!
Látta a Sosi story-t! Kép Kicsit rövid, de naggggyon szép történet!
Vendég

Duddu!

Hajrá! Hajrá! Nagyon szurkolok mind a kettő babáért! Kép Nagy gratula hozzájuk!!!!

Zsu

Zsu
valér

Duddu!
Épp tegnap jutottál eszembe, mert volt egy olyan boszorkányos megérzésem, hogy legközelebb az lesz a híred, hogy hárman vagytok! Kép Teljesen meg voltam győződve róla, hogy így lesz... Nem tudom, miért. De azért az egyik biztosan megmarad, ugye??? Nagyon szurkolok Nektek!!! A szívverést meg én úgy tudom, hogy csak a 6. hét körül tudják megnézni, és hiperszuperultra gép kell hozzá. Mikor mész legközelebb uh-ra???Drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!!!

Norwell+Mazsola (ő is drukkol, megkérdeztem! Kép)

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Ennyi jó hír olvastán muszáj nekem is beírnom Kép

Duddu Kép Szívből gratulálok neked a kis ikrekhez! Kép Én optimista vagyok, hogy egyikükkel sem lesz semmi baj! Kép Szívhangot szerintem 1-2 héten belül fogtok már hallani Kép Doki néni mit mondott erről?

Kancellárka Kép Neked is gratulálok és problémamentes pocakosodást kívánok!

Évi79 Kép Nektek pedig nagyon sok boldogságot kívánok! Kép Én is megnézegettem a képeiteket, nagyon szépek voltatok! Kép

Rólunk: csütörtökön voltunk CTG-n, ami még egyáltalán nem mutatott méhösszehúzódásokat. Néha szoktam kicsit érezni a hasam alul és a derekam (kicsit hasonló érzés ahhoz, mint mielőtt megjön). Jól vagyunk és sokszor még nagyon furcsa belegondolni, hogy napok kérdése és Kristóf fizikailag is itt lesz velünk Kép Nagyon várom már, de kicsit sajnálom is, hogy nemsokára vége a babás állapotnak, mert nekem szerencsére semmi problémám nem volt a 9 hónap alatt és én élveztem, hogy babát várok Kép

Pussz mindenkinek!

Timi+Kristóf

KépKép

KépKép
timika

Ági 279
Choragontól szabadulnak ki a petécskék 36 óra múlva. Amikor hormonkezelésbe részesülünk nem biztos a hőmérőzés mert mesterségesen van beavatkozva a ciklusba. Nekem azt mondta a dokim, hogy nem érdemes hőmérőzni, viszont az meg volt határozva, hogy hány órakkor kapjam meg a szurit. Neked is időre kellett menned?

Duddu
Kérlek sokat pihizzél duplán mami!!!! Insemnél is sok ikres van.Kép. Semmivel ne törődj, csak magatokkal. Szurkolok,hogy minden rendben legyen és jól tapadjanak a babók +++++++++++++++++++++. Mit szólt a párod amikor kiderült?

Sosi
Mit kaptál, hogy 18 kilócska felpattant? Sajna nekem a Choragon és az utrogestán nem tesz jót a súlyomnak.Kép
cinca

Dudumami!

Nagyon gyorsan lebuktál a két kis manóval! Én is rögtön kiszúrtamKép Drukkolunk mindkettőjüknek, hogy kapaszkodjanak erősen, de ezt ők úgyis tudják ám! A szívhang még nem kell, hogy hallatsszon, nekünk még 6 hetesen sem volt, csak a petezsák látszott. Semmi gond nem lesz!!!Kép
Dokinéni szimpi volt?

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Cinca!

Azt hittem, hogy így könnyebb lesz a szurival. De ezek szerint nem. Tegnap úgy voltam UH-on, hogy a dokim házon kívül volt, így egy másik doki írta fel a szurit. Kecskeméten keresnem kellett volna egy patikát, ahol ki tudtam volna váltani a receptek. Ott nem vagyok ismerős. Utánna vissza kellett volna mennem, hogy keressek egy nővért, és beadja a szurit. Dokitól megkérdeztem, hogy jó-e ha itthon váltom ki, és itthon szuratom meg magam. Azt mondta, hogy jó csak az nap legyen beadva. Tegnap este 19:00 kor kaptam meg a szurit, ja és ráadásul kettőt kellett egyszerre. Most ennek az idejét akkor hogy számoljam??? Mert,ha simán hozzá adom a 36 órát, akkor az holnap reggel 7:00 kor telik le. De én kettőt kaptam egyszerre. Most már nem tudok semmit! Csak annyit, hogy éjszaka óta hasogat a hasam, és ez szinte egész nap. Amikor leülök vagy felállok, akkor is elég rendesen fáj.

Ági

Kép
Kép
Ági279

Norwell!
Te kis boszi! Kép

Timika!
Köszi Kép Dokinéni is azt mondta, hogy ez teljesen normális, hogy még nincs szívhang, főleg, hogy méretek alapján még 5 hetesnek mondta őket.

Cinca!
Párom tökre örült! Persze először azért ő is eléggé meglepődött.. Kép

Évi!
Tudom-tudom, hogy semmi gond nem lesz, csak épp szívhangra számítottunk, nem két petezsákra... még mindig elég hihetetlen.
Dokinéni nagyon-nagyon szimpi volt, olyan megnyugtató az egész nő, úgy ahogy van! Zuram is ezen a véleményen van. Szóval azt hiszem, maradunk! Kép

Lányok!
Köszi NAGYON a kedves hozzászólásokat!! De mostmár ne beszéljünk mindig csak rólam! Kép
Vendég

Sziasztok Lányok!
Nem tudtam irni egy darabig,mert az igazság az hogy a kis férjecskémmel kettesben elutaztunk!
És nagyon nagyon jo volt!Ezer éve nem voltunk ketten sehol!És ha megtudja oldani valahogy az ember hogy vigyázzanak a gyerekre akkor muszáj mert ezek pezsditik fel a kapcsolatot!Sajnos az elmult hat évben nem volt erre lehetőség sem a vigyázásra sem a kettesben levésre!De most olyan jol megoldodott!
Probáltam visszaolvasni az elmult tiz napot!
Sok minden történt!

Kedves Niki!
Szivből gratulálok a zebrásodáshoz és kivánom hogy egészségben és boldogságban teljen az elkövetkezendő babaváro nyolc honapod!

Réka!
Ez megdöbbentő!Nagyon nagy gratula a két pici zsákocskához!Ez nem semmi!Vigyázz nagyon magadra!
Végül hol találtál orvost?Mert ugye nem volt nőgyogyászod?!

Cinca!
Nagyon sajnálom hogy ez nem jött össze mert nagyon drukkoltam neked!
Ha kellemetlen ne válaszolj,de miért kell nektek meddőségibe járnotok?
Én ilyenkor mondtam azt hogy a francnak kell a hat inszem!
Jöjjön már a lombik!
Nehéz ez a várakozás!Nem is az örli fel az ember idegeit amit tesznek vele ha nem ez a borzaszto várakozás!
De bizni kell és menni kell előre a cél érdekébe!

Ági!
Az a jo ha a coragon után fáj mert dolgoznak a tüszőcskék rendesen!Főleg 10 000 az tuti jol megdolgozza őket!
Akkor van gáz ha nem fáj mert akkor idő elött szétdurranak,és az a lombiknál például elveszett idő!Mert nincs mit leszivni!
Neked ez most inszem?

Évi!
Gratulálok az esküvődhoz és nagyon sok boldogságot kivánok nektek!

Kedves Norwell!
Nagyon örülök hogy nálad is minden rendben!
Remélem azért pihengetsz?!
Jo hogy megnyudodtál és hogy az orvos is többet mondott mert igy az ember nem paráztatja magát feleslegesen!

Eszter!
Ezekre az érzésekre még én is emlékszem!
Nekem igazábol az volt nagyon kemény amikor a medence-csontomat nyonta szét!De a gyomorrugdosás sem volt piskota!Meg néha a holyagot is ugy eltalaálta hogy majdnem abban a pillanatban bepisiltem!
De már várom hogy mégegyszer legyen!
Kérdezted a hizást én csak zárojelben és nagyon halkan mondom hogy 25 kilot sikerült!
De észnélkül ettem!Folyamatosan éhes voltam!És ehhez hozzá kell tennem hogy az édességtől undorodtam!
De nem szabad,nem jo se a babának mert nincs annyi helye ficánkolni és a mamának sem mert nehéz ezt a terhet cipelni!
De gondolom hogy te már rutinos vagy és kordába tartod a kilokat!

Sziasztok Aniko Kép

KépKépKépKép
aniko24

Most sikerült vissza olvasnom, de mostanra már nem látok rendesen. Elég szita a fejem, de megpróbálkozom.

Dido!

Veled mi van, hogy nem "látlak"???

Kancellárka!

Gratula a zebrához, és vigyázz magatokra!

Márta!

Tudom, hogy már sokan írták neked, nem kell erőltetni a házasságot. Én sem vagyok férjnél, de januárban töltöttük a 9 évet. Szerintem így is jó.

Anikó!

Ezek a tüszöcskék dolgoznak, szinte megállás nélkül. Bocsi de nem tudom, hogy pontosan mi is az inszem. Én most valahogy nem vagyok képben, mert a dokimmal nem tudtam találkozni. Tőletek informálódom.

Sorry, de csak ennyire futotta!

Jó éjt!

Kép
Kép
Ági279

KépKép

Kép
Kép
Ági279

Szia Ági!
Megprobálok bemásolni neked egy szöveget.:

Intrauterin inseminatio(művi megtermékenyités)
Feltétele,hogy legyen átjárhato petevezeték.
Ez esetben az ovulácioindukcio (petesejtérlelést)végzünk a tüszőérés ultrahangvizsgálattal történő monitorizálása(nyomon követése)mellett.
Az ondobol mosási és centrifugálási eljárással kivont mozgo spermiumokat kevés,néhány tizedmilliliter tápoldatban a méhürbe juttatjuk.
A megtermékenyülés ez esetben a nőszervezetében történik.
A beavatkozást végezhetjük a házastárs ondojával(homolog inseminatio)vagy azoospermia esetén donor spermával(heterolog inseminatio).
A kezelés eredményessége 10-15% között van.
Ez a beavatkozás viszonylag csekély megterhelést jelent a női szervezet számára,ezért minden ciklusban ismételhető.
Ha hat inseminatios kezelés során sem sikerül terhességet elérni,indokolttá válik a szervezeten kivüli megtermékenyités(in vitro fertilizatio)vagyis a lombik.

Ez a pontos orvosi meghatározása.De van egy könyv aminek az a cime,hogy Várva várt babák,ezt a Dévairol és az ő pácienseiről irták és abban olvastam hogy ezek a nögyogyászok álltal végzett beavatkozások(amit nem meddőségiben csinálnak)az is inseminationak számit.
Ha megtudod beszélni az orvosoddal hogy adjon igazolást neked,hogy csináltatok ilyet(Persze csak ha arra kerül majd a sor)akkor annyival kevesebb insem kell a meddőségiben.
Én ennek hiányában jutottam el nyolc insemhez mert nekem kettőt a nőgyogyim csinált,hatot meg a Kaáli!
És ezt utolag tudtam meg hogy van ilyenre is lehetőség!
De nálad reméljük nem kell igy belemenni a dolgok sűrűjében!

Puszi AnikoKép

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

Hát jó sok minden történt két nap alatt!
Duddu!
Annyira örülök a két kis manónak. Biztosan minden renben lesz velük. Jó, hogy a drnéni szimpatikus volt! Hihetetlen, hogy nem sokára hárman lesztek. Vagyis négyen. Mondták, hogy mikor lesz a szülés várhatóan?

Kép

Eszti jobban vagyok köszi. Találkoztam a hölgyeménynel, egyszerre értünk oda. Nem volt semmi különös, kultúráltan viseledTEM ő úgy csinált, mintha nekem gyakorolt volna kegyet, hogy nem vett fel. (Bár lehet Kép ) Aztán, mikor a többiek tudomást szereztek a dologról, (persze nem tőlem) szabály szerűen lehülyézték. Ez arra volt jó, hogy 30-40 ember, mind nekem néz állást Pesten Kép Valami majd csak lesz...

Ági279
Nem erőltetem Kép Én monddtam le. Bár most, mintha kicsit bánnám, de jó döntés volt.
Így is az volt a hétvége témája, hogy ha én velem történik valami és lesz gyerekünk mi lesz vele...

Niki megnéztem a honlapot. Csodálatosak voltatok. Az esküvő leírásán meg majd elbőgtem magam.

Sosistoryban is kigyönyörködtem magam. Kép

Dina!
Boldog névnapot!

Kép
mátra

Nálunk esik a hó Kép

Tavaszt akarok és madárcsicsergést. A múl héten a cinkék már énekeltek, majdnem tavasziasan. Most meg nem tudják mi van. Kép

Kép

Kép

Kép Kép

Kép

Csak, hogy egy kicsit csalogassuk a tavaszt...
Meg jó ránézni is.
mátra

Dina!
Csatlakoznék az elöttem szolohoz és
Nagyon boldog névnapot kivánok én is neked!

AnikoKép

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

Most nincs időm olvasni!
Csak egy kép és NAHÁT!
DUDDU!!!! HÛHA!!!
Kép

a jó élményeim egyike Olivérrel!

majd még jövök...

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Dina!

Isten éltessen sokáig!!!

Kép

Norwell+Mazsola

Kép
Kép
norwell

Dinadin!
Ezek szerint Edina vagy?
Isten éltessen!
Kép
réka
Vendég

Sziasztok!

Réka!
Nekem is feltűnt egyből a tábla és őrült mód keresni kezdtem a hozzászólásod,hogy most mi is a helyzet!!!
Gratulálok és drukkolok,hogy erősen kapaszkodjon mindkettő!Pihenj sokat!

Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!

Timika!
Az csak jó, ha olyan a pocakidőszak, hogy semmi komoly!
Szerencsére nekünk sem volt komplikáció (és nem is lesz!), csak hisztis tyúk vagyok. nekem a legszebb élményem a szülés volt az egész terhességből, és nagyon remélem, ez most sem fog változni!

Kilók!
Köszi lányok a válaszokat! Miheztartás végett kérdezem, mert azt tudom, hogy a 9-10kg az elfogadott, de már megint 7-nél tartok. Igaz pontosan ugyanannyi, mint Olivérrel ebben az időben, de jó lenne itt megállni és nem felmenni 13kgval.

Duddu!
Ajánlás szerint a 13. héttől javasolják a kismamajógát. Szóval még egy kis türelem, és akkor jöhetsz. Akkor még mennyi is... 3-5 közös hetünk lehet!Kép
rengeteg jó élményem van Olivérrel! DE mint említettem, nekem sokkal maradandóbb és intenzívebbek azok, amikor már kint volt, most másfél évesen pedig minden nap egy meglepetés. Ma pl. megtanulta hogy "kuka". Eddig is kivitte a szemetet, de most már mondja is mit csinál!
Már néhányszor megtapasztaltam, hogy furán viszonyulok a gyerekekhez, leginkább akkor néztek rám rossz szemmel, amikor az egy-két hónapos babámra azt mondtam, hogy olyan kis "lárva". Pedig nekem tényleg olyan volt és ettől még ugyanúgy szerettem, de napról napra jobban szeretem, ha ez még lehetséges. Egyúttal ahogy teljesül a vágyam azzal, hogy önállósul, sajog a ketyegőm, mert... mert már nem kellek annyira, mint !lárva" korában. Ugyanakkor ez sem igaz, mert fizikailag ha kevésbé is van rám igény, lelkileg anál nagyobb, és azt hiszem ez sokkal fontosabb is, mert maradandóbb. Szerintem.

Mátra!
Érdekes lehetett a szitu a nővel! Ám akkor nyertesként sikerült távoznod! Ez a lényeg!
Esküvő... lehet, hogy valóban kevésbé fontos, mint a hétvégi témátok. Bár azt kell mondanom, hogy első látásra egy életerős, kedélyes nőnek láttlak, úgyhogy nem két-három évezni nekem!
A betegséget pedig sajnos ismerem, bár nem tudom neked pontosan melyik volt, de hiszem, ha akarod, nem tud jól lakni a kis dög!
Nálunk már fújják a magukét a verebek, gerlékKép és persze a macskák isKép.

Anikó24!
Szia!
Persze, hogy vévivcsinálná az ember mégegyszer és még hányszor, ha lehetne ezt a sok "macerát" egy várandóssággal, de csak azért, mert a végeredmény a csoda az egészben! A gyermek! Tudom, azért sokan vannak, akiknek a terhesség "9" hónapja is olyan, hogy még maradna abbn az állapotban sokáig, csak én nem ilyen vagyok. De remélem senkit nem bántottam meg a hablatyolásommal!
Kilókra figyelek, de lehet, hogy nem lesz most sem kevesebb. Kép Azért igyekszem!Kép

Évi77!
Súlyban bajnok vagy! Persze, hogy nem kapott szívéhetz a doki, annyi amennyi előírva vagyon!
Gratula!
egy irigy mami Kép

Jó éjt!

eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Duddu!

Ha jól emlékszem a zebrás képeden három csíkos szerepelt, tehát, ha még egyből lenne kettő???Kép Na jó csak vicceltem, tudom, hogy már késő. Grat, maradjon is ott mind a két kis lurkócska!!!

Eszter!

Most tartok a 27. héten kb. 6-7 kg-nál, bár nincs a közelünkben egy hiteles mérleg sem. Leginkább a védőnéniét szeretem, mert az egyre kevesebbet mérKép Viccet félretéve, kezdő súlyom 70 volt ledobtamm kettőt, és most lehetek 76 kb.

Lányok!

Mikor megyünk mozibé? Lassan leveszik a palettáról! Nekem a kedd szerda csütörtök jó.
Gyors válasz kellene!!!!!!!

Juca

tjuca

Szia Lányok!

AnikóKép
Kikapcs. 6 év után?!!? Nem semmi.
Remélem, azért nekünk majd sikerül egy kicsit korábban is.. Kép Kép
Évi77 dokinénijéhez kerültem, aki az István Kórházba tartozik.
Te jó ég! Ennyi inszemet végigcsinálni!! Én nem tudom, kibírnám-e. Bár a cél érdekében biztosan. Most is fel voltam készülve még egyre vagy kettőre... Kép

ÁgiKép
Dido elutazott, azért nem ír. Kép

MátraKép
Nem mondtak még szülés időpontot és védőnénihez sem küldtek még. Gondolom azért, mert még nem volt szívhang. De a kalkulátorok szerint október 19. viszont a méretük szerint már most 1 héttel le vagyunk maradva, bár ez még módosulhat.. Kép
Jól alakult a tali a nőcivel és a 30-40 ember, az marha sok! Ebből muszáj összejönnie egy jó kis melónak! Kép
És köszönjük a tavaszt!

IronramKép
Olivéres jó élményekből jöhet még! Főleg fotó! Kép
Egyébként pedig mindenki úgy viszonyul a gyerekéhez, ahogy akar. Na jó, annyi kitétellel, hogy legalább annyira szereti, mint Te Olivért és Marcit! Kép
A jógáról azóta magam is olvastam, hogy még korai, pontosabban azt írták, hogy 8. hétig lehet, aztán pedig a 14.től ismét. Érdekes... A dokinéni azt mondta, hogy bármit csinálhatok, táncolhatok is, csak hasizomgyakorlat, lovaglás, kerékpározás kizárva. Húúú, ez tök jó! Remélem, találkozunk, bár amilyen alvásigényem van mostanában, lehet, hogy a szombat 9 kicsi korai lesz... Kép Kép

Juca!
Azt hiszem 2 pont elég! Így be vagyunk sz.rva egy cseppet! Kép Kép
Nem a mozi csak csütörtökön jöhet szóba, az is egy ici-kicsit még bizonytalan, de elég valószínű, hogy jó.

Puszi mindenkinek:
réka
Vendég

Dudu!

Gratulálok a duplázáshozKép
Végül is te megmondtad, hogy ikrek lesznek.
Remélem tényleg nem lesz semmi gond. De hát miért is lenne?

Timika!
Kitartás. Kép

j.
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Nem jött be a tavaszcsalogatásom Kép Kép
Szakad a hó és sajnos meg is marad.
Van valahol jó idő???????????
mátra

DUDDU!!!
Kép WOW!
Nekem is a tábla tűnt fel elsőre, aztán izgatottan kerestem a hozzászólást. De jó! Gratulálok és drukkolok, hogy meg is maradjon mindkettő!
Kép
A magyaros ruha elsőre a párom ötlete volt, ő mindenképpen díszruhát szeretett volna, így hát gondoltam passzoljunk akkor egymáshoz. És az én kis néptáncos és sárközi múltamhoz is passzolt. Bár én csak 5 éves koromban 2 évig táncoltam, de a nagymama varrta sárközi ruhát nagyon imádtam. (arról is van kép a gportálon asszem).
Ja és ugyan tényleg van a férjemről is kép, de hát azért nem teljesen látszik rajta ;)

Mindenkinek köszönöm a gratulációkat is meg minden dícséretet, pusszantok mindenkit.

Ja és vettün a hétvégén egy zsír új autót! Bár használtat akartunk, de a régi olyannyira tönkre ment, hogy nem tudtuk volna eladni, így meg majdnem fél millióért beszámolták. Jövő hétfőn hozhatjuk el, jó kis családi autó Kép

Pusszantás mindnekinek : Niki Kép

kancellárka

Niki gratula az új kocsihoz!!!
Jó is az! Főleg, ha a régit is jól sikerült beszámítani. Akkor a trónörökös abban hagyhatja el a kórházat... Kép
mátra

Mátra!

Nálunk süt a nap!!! Igaz, hogy este esett a hó egy kicsi meg is látszik belőle.

Niki!

Én is gratulálni szeretnék az új autóhoz!

Kép
Kép
Ági279

Sziasztok!

Sajnos csatlakoznom kell Mátrához, mivel nem vagyunk túl messze egymástól. Itt is szakad a hó. Úgy maga a dolog szép lenne, de most, mikor majdnem itt van már a tavasz? Ez kész nevetséges!

Köszönöm szépen a köszöntéseket! Nagyon jól estek! Kép

Voltunk hétvégén dokinál. Minden rendben van, kaptunk képet is, de még nem sikerült beszkennelni. Mindene megvan, szép, gyönyörű, ... és sorolhatnám. Habár a már nagyobb pocakosok tudják ezt. A dokibácsi azt mondta hogy 13 hetes vagyok. Az UH pedig azt hogy 13+6 napos szombaton. Hát ez egy kicsit furi lenne, mondta ő is, mert akkor még megsem jött az utcsó mensim. Na mindegy.
Ja egyébként tudja valaki hogy mit jelent a következő kifejezés: BPD 23,3 mm? Nagyon kiváncsi lennék rá. De a pontos méretét a babócámnak nem tudom, mert azt most nem mondta a doki. De ha jól tudom, akkor kb. 6.5 cm-esnek kellene lennie nem? Na mindegy alényeg a BPD! Azt mondta erre hogy jó!

DuduKép
Gratula a párocskához! Én is nagyon szerettem volna ikreket, de sajnos nem jött össze, a doki is azt mondta hogy majd legközelebb. Kép Egyébként javítanál a táblában 13+2 naposra? Ez a mai(hétfői) állás. El sem tudom képzelni. Tök jó érzés!

Most egyelőre ennyit, majd jövök még! Bocsi annak akit kihagytam.

PuszaKép

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek!

Hello Mátra! Mi még nem ismerjük egymást. Hát sajnos felénk sincs valami szép idő. Én is nagyon várom már a tavaszt, és lesem a napocskát, hogy mikor bujik már elő.

Duddu, nagyon köszönöm a jó tanácsot, tényleg nem szabad a korom miatt görcsölnöm, mert manapság nagyon sokan szülnem 35 felett. Gratulálok a babókhoz! Megmaradást, és egészséges fejlődést kívánok nekik. JAJ DE JÓ! Most már azt is tudom, hogy mi az az inszem, mert Anikó gondosan leírta. Jól látom, hogy egy évet próbálkoztatok, és utána az első inszemre úgy néz ki, hogy összejött? Pár nap múlva peteérésem lesz, és remélem, házilag megtörténik majd az inszem Kép

Egyébként akartam tőletek kérdezni, hogy második hónapja, amióta jobban figyelem magamat, érzek alhasi fájdalmakat, főleg a két petefészkem környékén, de nem csak a ciklusom közepe felé, hanem folyamatosan érzek kisebb aktivitást azon a környéken. Gondoljátok, hogy a peteérést/tüszőrepedést érzékelhetem? Már gondoltam, hogy elmegyek dokihoz, nehogy valami más legyen a dologban.
Vendég

Lányok!

találtam valamit a BPD-ről:
BPD : biparietális átmérő. A két falcsont /a fül fölötti nagy csont/ között távolság.

Teháta fej átmérője lenne?

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

DinaKép
A "megint megjött"-be szoktam írni, de láttam a kérdésed. Itt találhatsz a különféle rövidítésekről tájékoztatót: http://www.inetcom.hu/andrea/babasmamas/adatok.htm
gtünde

Lányok!

Megvan a helyes jelentés! A köv. honlapon tök jó le van írva minden, szerintem átlagemberek számára is érthető módon. Kép
http://babafalva.hu/portal/modules.php?name=News&file=article&sid=22

BPD = a koponya keresztirányú átmérője (a két halánték közötti távolság)

Tehát 23,3 mm-es az ici-pici fejecskéjének az átmérője!!! Most hívtam az apját és mondtam neki, hogy olyan nagyfejű mint Õ!Kép Pedig a kollégái között neki van a legkisebb feje. Kép

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

GTünde

Köszi szépen, megnéztem. Ott is nagyon jól le vannak írva a jelentések, sőt még a hetekhez számított nagyság, súly, és későbbiekben a cm is.

Még egyszer köszi! Kép

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Angie! Én úgy gondolom, hogy a tüszőrepedést érzed. De ha máskor is van mocorgás, akkor szerintem érdemes megmutatni egy fehérköppenyesnek, mert te is megnyugszol. Próbáld meg, semmit nem veszíthetsz. Van jó orvosod?

Agi279 Küldj egy kicsiiiiiiiiiiittttttttt!!!
Szeretném a napocskát láni. De most úgy esik, ahogy csak lejöhet. Éjszakától.
Dina, nem lehet, hogy a Jézuska komolyan vette a karácsonyt és a Húsvéti Nyuszit is ő helyettesíti?
Én nem bánom, de akkor hozzon babát!

Évi77 mi a helyzet?
mátra

Mátra!

Itt is süt a napocska, de attól függetlenül iszonyat hideg van kinn, majd lefagyott az arcom.

kancellárka

Mátra! Igen, van egy magán dokim, bár nem hiszem, hogy ha teherbe esnék, hozzá járnék, mivel nem szeretnék ott szülni, ahol ő szülés. Anyunak a kolléganőjének a férje az SOTE I-ben orvos, és lehet, hogy hozzá fogok járni. Azt hiszem, várok még egy ciklust a dokival.
Vendég

Sziasztok!

Dina, Isten éltessen névnapod alkalmából! Mindig elámulok azon, hogy megy az időKép Még csak most lettél zebrás, és közben 13 hetes lettél...

Niki!

Gratulálok az új autóhoz! Legyen nagyon sok örömötök benne!

Mátra!

Akinek ennyi ember keres munkát, annak biztos nagyon hamar találnak is!Kép A tavasz meg lassan de biztosan itt leszKép Nálunk most is süt a nap, tök jó.

Eszti!

Én is még néhány héttel ezelőtt is úgy gondoltam, hogy maradnék még pocakos egy ideig, mondjuk hátralevő életemreKép De most már várom, hogy babázhassak, mert tényleg kezd nehéz lenni. Na, azért nem vészes, egy-két hetet még kibírok, ha kell, de azért nagyon megölelgetném már az én kis csomagomatKép Neked sincs már sok hátra, azt pedig fél lábon is...

Mi még mindig egyben vagyunk, frontok jönnek-mennek, de ez az én kis tündéremet nem zavarja. Õ még maradna, aminek örülök is, mert ebből gondolom, hogy jól érzi még magát odabent. Meg aztán ideje is van még, holnap töltjük be a 39. hetet. Mérete szerint péntekre vagyok kiírva, kora szerint pedig 8-ra. Meglátjuk.Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

"Végzős" pocakosok kitartás! Már nincs messze hogy a kezetekben tarthassátok a kisbabátokat.

Bárcsak már én is ott tartanék, bár aztán akkor meg majd nem tudom mit fogok kívánni Kép

De már estére kipuklisodik a hasam, nekem nem is tűnt fel, de a férjem lefényképezett a pocakosnaplóhoz és amikor visszanéztem a képeket akkor tűnt fel Kép

Én mindenkinek nagyon szorítok, hogy összejöjjön a kis várvavárt pocaklakó.

kancellárka

Sziasztok!

Dina!
Boldolg névnapot tegnapra!KépKép
Várjuk a képet...

Dudu!
Hárman vagytok?!KépDe jóóó!Biztos erősen kapaszkodnak!

Niki!
Grat az új autóhoz!Kép

Móni23!
Üdv újra köztünk!Kép
Ahogy írtad, még ne add fel...

A feltöltött képeket Mindenkiről megnéztem...Kép

Pénteken voltunk a Kaáliban.Sajnos egyáltalán nem reagáltam a stimura...Kép 6 nap szuri után minden ugyanolyan a petefészkemben, mint elötte.Sok-sok PCO-s tüszőcske...
Most másfajta szurit próbálunk (Merional) dupla mennyiségben.Holnap reggel ismét UH, vérvétel.

Bocsi lányok, hogy nem írtam Mindenkinek...
Puszó
BrillKép

Kép
brill

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?