A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Kép
mátra

Sziasztok!
A szüleimnél géphez jutottam, gondoltam, benézek. Hát itt is szakad a hó. Szegeden állítólag 7ágra süt a nap. Jöhetne már a tavasz!

Sosi, sajnálom, hogy megjött! Jövő hónapban reméljük összejön. Most én is várakozóban vagyok. A hőm el kezdett felfele mozogni, bár reggel megmértem, 36,5 volt, és amikor rögtön utána ismét megmértem 36,7 lett. Nem igazán tudok ezen még eligazodni. Ha nem jön ebben a hónapban össze a baba, akkor majd folytatom a mérést, és hátha belejövök.

További jó pihenést mindenkinek!
Vendég

Kép Kép
mátra

Zsóka!
Szerencsére mi azokhoz a párokhoz tartozunk, akiknek mindenféle beavatkozás nélkül sikerült a baba. Sőt, időben sem tartott sokáig, mindössze másfél hónapos próbálkozás után megfogant Mazsola. Úgy, hogy abban sem voltunk biztosak, hogy egyáltalán van peteérésem... Meg vagyok győződve róla, hogy apukám odafenn beprotezsált a Nagyfőnöknek... Sajnos ő már nem érhette meg az unokáját...Kép Bocs, nem akartalak elszomorítani!

Szia

Norwell+Mazsola

Kép
Kép
norwell

Sziasztok lányok!
Itt is brutál hóesés van!
Ez már azért sok!Kép

Zsokuci!
Mihez lesz a stimud?
Inszemhez vagy már egyből a lombikhoz?
Örülök,hogy ma megjött neked!!!

Kivi!
Még a multkor kérdezted hogy a korházon belül hol rendel az orvosom!
Bevallom neked,nem tudom!Én mindig az alagsorba megyek a vérvételre és utána a magánrendelöjébe ami máshol van!Engem még csak ott fogadott!
De az lehet hogy a vérvételnél egymás mellett ücsörögtünk már egy párszor!
Különben hogy vagy?

Niki!

Nekem van egy barátnőm akinek szintén viszerek voltak a méhén!A Dévai betege nála is szült!Háromszor is!(Fiúkat)De a lényeg az hogy nem volt semmi gond,csak császár volt mind a három alkalommal!Remélem nem izgulsz sokat,és jol vagy!
Mikor mész legközelebb orvoshoz?

Brill!
Nagyon izgulok érted!Féloránként benézek,hogy irtál e már!!!!

Puszi AnikoKép

KépKépKépKép
aniko24

Szia Norwell,

ennek igazán örülök - mármint, hogy elsőre megfogant Mazsola Kép Én szerencsére azok közé tartozom, akiket nem zavar, hogy másnak elsőre sikerül, és a pocakos/babás kismamák látványa sem zavar, sőt, a barátnőim, akik már terhesek vagy szültek, támogatom őket, meg érdeklődöm, és szinte hétről-hétre nyomon követem, hogy éppen hol tartanak a babókájuk a fejlődésben. Kép

Sajnos az én apum sem érhette meg az unokáját, 10 éve, hogy meghalt Kép De remélem, hogy ő is megpróbál segíteni odafentről a lombiknál, és elintézi, hogy legalább elsőre sikerüljön, ha már spontán nem lehet.

Na megyek, picit eldőlök, mert nagyon fáj a pocóm Kép Később jelentkezem!

Szia!Kép Kép

Kép

Kép
zsókuci

Szia Anikó!

Hát, ha a sors is úgy akarja, akkor március vége felé kezdődik a stimum. Egyből lombikra megyünk.

Nagyon várom már, hogy ott tartsak, hogy bökjem magam - minden perverzió nélkül Kép - mert akkor már elindulnék azon az úton, ami a babához vezet..., és azon az úton, amitől még nagyon félek...

Puszka!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Valaki megtudná nekem mondani, hogy mi az a PRG szint az én hormoneredményemen?
Előre is köszi mindenkinek!
A TSH-t sem tudom, hogy mi. Az is minusz jelzést kapott.
ildike25

Szia Ildike25!

A TSH:
Pajzsmirigy hormon.
Ha plusz és emelkedett akkor nem minden estben kell gyogyszeres kezelés,de ha minusz akkor alulműködik és thyroxin pótlásra van szükség!Nekem 10 éve alul müködik és napi 0.75mg L-thyroxint szedek rá!
Nem akadájoz semmit a teherbeesésnél ha rendesen be van állitva!
A PRG-hez nem tudok hozzászolni nem tudom mi az!
Remélem tudtam segiteni!

Szia Aniko

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!
Rég jártam errefelé, és mi minden történt!
Duddu!
Gratulálok a két szívecskéhez!Kép
Évi77!
Neked is gratulálok Dórihoz, nagyon aranyos!
Mi jól vagyunk, jövő héten megyek a nyaki redő vizsgálatra, remélem, nem lesz semmi gond.
Puszi Mindenkinek!
Bogi
11+6
dbogica

Sziasztok!

Aniko!
Aranyos vagy. Kép
Még nem jó az eredményem, de már valamicskével jobb.
Sajnos még mindig az egekben jár az ösztradiolom (51335), de legalább már csökken.
Nincs gyógyszer, a szervezetemnek kell lerendezni a dolgot.

Juca!
Tudom, hogy szorítasz!És köszönöm is!!!Kép

Mátra!
Neked is rengeteg erőd van!Ne becsüld le!
Igazság szerint tegnap, amikor megtudtam az eredményt, nekem is kicsordultak a könnyeim...De aztán ezt betudtam a hatalmas hormonszintemnek!Kép
Ma egészen másképp érzem magam.Kifejezetten jól vagyok...Kicsit fura is, ahogy belegondolok...
A hasam sem feszít már annyira (v csak megszoktam).Egy kellemetlen dolog van továbbra is, a 15-20 percenkénti pisilés.
Tavaszhozó képeid jók!Én az orchideáimból merítek ilyen hóeséses napokon.Most több is virágzik éppen az ablakban...

Norwell!
Azért van még próbatétel punkció után is!
Jó lenne Mazsolalesőnek egy mobil UH készülék!Kép

Zsókuci!
Üdv itt!
Kép
Örülök, hogy megjött a mensid és hogy nem lesz akadálya a HSG-nek.Aztán szúrhatod Magad!És remélem minden simán megy majd a lombiknál!Kép

Szóval, az ösztradiolom már "csak" 5 és 1/2 szeres.Holnap ismét vérvétel (már "haza" járok a Kaáliba.Kép) A dokim ma nem volt, de azt megtudtam, hogy punkció mindenképp lesz, mert így nem maradhatok...Ha nem rendeződik a hormonom, akkor viszont nem lesz transzfer.

Puszó Mindenkinek!
BrillKép

Kép
brill

Sziasztok!
Nálunk kb.10 órája esik a hó. Milyen jó lenne ha egyszer dec 24-én tenné ugyanezt.
Sosika
Ne kámpicsorodj el. Legközelebb sikerülni fog! Jó a hőmérőzés,de az utolsó nap is leeshet a hőd. Nem megbízható mindíg. Befolyásolhatja stress, enyhe gyulladás a szervezetbe. Én vizsga után 38 fokos lázat tudtam produkálni annyira izgultam.
Brill
Most minden pozitív energia rádirányítva++++++.
Közeledik a punctio napja és reméljük, hogy a tranzferé is. Szorítok értetek és hogy még csökkenjen a hormon szinted. Most akkor abba is kellett hagynod minden gyógyszert? vagy kapsz még valamit?

Szia Zsokuci
Itt mindíg megértő emberekre találsz! Üdv a csapatbanKép.
Mátrus
Nagyon szépek a tavaszhozó képeid!!!Szinte érzem a levegőben a tavasz illatát!!
cinca

Kedves Brill!
Akkor holnap minden eldöl!
Sajnálnám ha üresjáratban kellene a punkciot megcsinálni!De reméljük rendezi a saját szervezeted ezeket a fránya hormonokat!Nagyon kiváncsi vagyok mit mond holnap az orvosod,mert biztos van erre valami megoldás!Nagyon szoritok és küldök neked egy angyalkát hátha segit!
Kép

Zsokuci!
Akkor hát lombik!
Igen,már az is joérzés amikor magadnak adhatod be a szurit mert egy lépéssel közelebbinek érzed a célt!Nekem is magamat kellett szurnom mert Dunakeszin lakom és messze volt minden nap a Kaáli!Nem mondom,az első szuri után nem tudtam 10 percig felállni a székről ugy remegett kezem-lábam!De aztán belejöttem!
Reméljük ugy lesz ahogy irtad és apukád is segit nektek odafenntről!

Puszi Aniko

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

Ezúton is szeretném megköszönni a kedves fogadtatást! KépKépKép

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok Csajszikák!

Most végre van energiám összeszedni a gondolataimat. Mert mindig annyi minden akarok írni, de egyszerűen képtelen vagyok rendezni a soraimat, a szó szoros értelmében, aztán végül inkább nem írok semmit... Kép

Sosi!
Sajnálom nagyon! Kép
A hődet érdemes mérni, mert úgy tűnik, elég jól mutatja a valóságot (mert nem mindenki ilyen szerencsés). Az enyém is ilyen volt. De előfordult azért az is, hogy mensi 1. vagy 2. napján esett csak le a hőm. Képzelheted, hogy beleéltem magam. Szóval várható mensi előtt nem érdemes reménykedni. Csak egy kicsit!! Kép Kép Kép
Remélem, már jobban vagy!

Brill!
Annyira, de annyira drukkolok!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++
Nehogy már ilyen hülyeség miatt ne legyen transzfer! Ilyen nincs és kész! Mostmár ti jöttök a sorban! Sok-sok erőt kívánok, bár ma - ha jól értem - megszállt a nyugalom. Ez nagyon jó jel! Kép

Tündi!
Micsoda 'lepetés, hogy hétvégén is benéztél!
És ráadásul Timikáéktól!
Biztos tök jó hétvégétek volt! Kép

Zsókuci!
Üdv. a csapatban! Kép Ezek szerint a Norcolutot tisztáztátok, olyannyira, hogy már nem is kérdés, hogy mikor kell megjönnie... Kép
Nagyon jó tulajdonságod, hogy tiszta szívvel tudsz örülni más babájának is.
Azért nekem - ha röpke pillanatokra is, de - nem mindig ment ez. Aztán a második pillanattól már én is tudtam örülni. Kép

Mátra!
Kiereszteni mindig muszáj a fáradt gőzt, ez nem kérdés. Még ha egy törékeny tányér látja is kárát.
Most akkor nálatok hogyan tovább? Kicsit nem értettem, amit írtál. Most akkor peteérés körül jársz, de mintha megtiltotta volna a doki, hogy akciózzatok? Vagy mi is? (ne haragudj, de le vagyok maradva)

Juca!
Milyen szerencsés vagy ezzel az alvás dologgal. Én reggelente tök korán felébredek hétvégén is és nem tudok visszaaludni, pedig olyan koki vagyok, hogy a felkelés sem megy. Meg állítólag - Zuram szerint - mindig felülök álmomban és hülyeségeket kérdezek tőle. És ha nem válaszol, még meg is sértődöm... Kép ... és én ebből semmire sem emléxem. Lehet, hogy ő találja ki az egészet... Kép Kép

Norwell!
Vircsaft a pociban: Kép Kép tök jó lehetett...
Biztos azért van, hogy szokd a gyűrődést, mert lesz vircsaft kinnt is bőven.. Kép

Angie!
Ha digitális hőmérőt használsz, azt nem szabad azonnal egymás után használni. Én is reklamáltam a gyógyszertárban, hogy összevissza mér, akkor mondták ezt. Aztán visszaálltam a klasszikus higanyos 10 percesre, mert azt megbízhatóbbnak találtam.

Bogi!
Te fehér holló!
Örülök, hogy erre jártál! Kép Köszönöm a gratulációt és persze, hogy minden OK lesz a redővizsgálaton. Majd írj, hogy mi volt.
Tényleg és a mozival mi légyen? Jucaaaa?

Puszi:
réka
Vendég

Duddu!
Jól értetted erre a hónapra megtiltotta.
Te viszont próbálj pihenni. Gondold el, ha kinn leszenek az ikrek, jó pár hónapig nem fogsz tudni aludni Kép Bár addig még rengeteg idő van

Kivi!
Holnap mikor mentek????????

Brill!
+++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++ ++++++++++++++++
++++++++++++++++

x10 Elég?
mátra

Szia Réka!
Nem is irtad milyen volt a fellépés?
És hogy hogy birtad?
Mikor kell legközelebb orvoshoz menned?

Mátra!
Te mikor mész a másik dokihoz?
És mikorra van eredmény az elöző vizsgálatbol?

(Több kérdésem nincs!!!!)Kép

Puszi Aniko

KépKépKépKép
aniko24

Anikó!

Holnap jelentekezem be, majd meglátjuk, milyen időpontot ad. A csütörtöki eredmények a jövőhéten lesznek meg. Kérdezz nyugodtan. Kép Kép
mátra

Sziasztok!

Duddu!
Éjjel felülsz és hülyeségeket kérdezel? Eddig is vagy csak azóta?
Szégyen nem szégyen, de én most bíz kiröhögtelek! Kép
Bár megvallom én gyerekkoromban mászkáltam éjszaka. Legtöbbször kimentem a fürdőbe, megtörülköztem és visszamentem aludni. Anyum aggódott, Apu azt hitte hülye vicceim vannak. Én meg nem emlékszem! Kép
Tánci-tánci? Minden rendben volt gondolom, ha meg sem amlíted! Kép

Mátra!
Én is ismerem azt a mesét és nagyon szeretem is. Sok az igazság benne.
Fájdalmaid is vannak?
A kis jószágtól? Jaj!
De tudod, csak azért is te fogsz győzni! JÓ?!!!!

Brill!
Csemetém üzen neked!
Kép
ilyen voltam 1 naposan. Te már sokkal előbb is fogod látni a babád, amikor visszaültetik majd a pocidba, és olyan lesz, mint egy kis szeder. Jól nézd meg, mert ő(k) már veled lesznek hosszú, hosszú évekig. Hol nevetve, hol sírva.
Meglásd, a tested tudni fogja a dolgát!

Kép

Nemsokára TE jössz!

És ez igaz mindenkire, aki épp most küzd a maga csemetééjért!

Most mennem kell aludni.
Pocaklakóm megrángatta a madzagot, hogy elég lesz mára, most csak rá figyeljek!
Pedig még lett volna mit és kiknek írni!Kép

Sziasztok!

Eszter 31+5

Tündi!!!!!
Remélem feltöltődtél kicsit Timikáéknál!

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Ó lemaradt!
Marci a tojáshéjban!Kép

Kép

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Mátra!
Hát ennek nem örülök. Kép
És jövő hónapban lehet? Ugye lehet? Vagy ez majd az eredmény függvényében derül csak ki, ugye?
Küldök fájdalomcsillapító buksimiket!! Kép
(képzeld hozzá Brill buksimiző smiley-ját, mert nekem olyan nincs Kép)

Mátra, Anikó, Eszter!
Köszi a kérdést és az aggódást. Utólag mindig "bagatelizálom" a problémáimat és hülyének érzem magam, ha beszélek róla. Szóval ezért nem említettem, hogy nagyon jól sikerült a fellépés, óriási siker volt.
És a párom, akivel a szóló "padödö"-t csinálom, nagyon figyelmes volt és kitaláltunk egy olyan emelési módot, ahogyan egyáltalán nem kellett a hasizmaimat használnom. Szóval sokkal inkább a lelki-szellemi feltöltődésről szólt az egész, mint a stresszről, bár elég fárasztó volt a buszozással együtt. És bár még nincs fülük a kicsikéimnek (ha jól tudom), de hiszem, hogy - ha a zene még nem is, de - az ilyen pozitív rezgések bejutnak hozzájuk.
Egyébként pénteken megyek dokinénihez, így is előbbre kértem magam. Azt hiszem, kérni fogom, hogy hadd menjek 2 hetente. Legalább az elején. Remélem, egyet fog érteni velem. Kép

Eszter!
Szép dolog: csak így kinevetsz? Kép Pedig hasonszőrű voltál.... Kép
Korábban is előfordult, hogy párom szerint portugálul (!) beszéltem álmomban, pedig sose tanultam. Meg szoktam vele beszélgetni, állítólag nagyon humorosan Kép. Mostanában inkább nyugtalanul alszom, attól lehet...
Képeket,képeket... próbáld meg jpg-ben. Nagyon kíváncsi vagyok..

Szép álmokat kívánok mindenkinek:
réka
Vendég

Eszter!
Mostmár látom! Kép Nagggyon-nagggyon..... Kép Kép
Marci is szééép formás! Kép
No mostmár nyomás az ágyba!
réka
Vendég

Sziasztok Lányok!Kép

Ma nem voltam valami jól szerintem ez az idő teljesen kikészített.
Most is fájdogál a pocim.Kép
Kedden megyünk dokihoz ultrahangra,hát remélem minden oké mert most eléggé aggaszt ez a sok pocak fájás.Kép

Duddu!Kép

Az előbb néztem a szülőszobát és Te jutottál eszembe mert pont ikrek születtek benne,és hát az valami csodálatos volt!Kép

Timika!Kép

Hogy bírod ezt a zord időjárást?Jól vagy?

Unique!Kép

Veled mi újság?
Vannak jóslófájásaid?

Eszter!Kép

Neked milyen szép nagy pocid van az enyém elbújhat mögötte pedig én egy kicsit előrébb járok mint Te.Kép

Sysy
sysy77

Uniqe nagyon csenben vagy, ugye minden rendben???

Eszter a kis jószág tud néha elég kemény fájdalmat okozni. Hofi, annak idején a szívbetegséget hívta kirakatbetegségnek, mert ott állsz meg ahol jön a szorítás, ha van kirakat szerencséd van, ha nincs meg oda képzeled. Szombaton pesten egy ismerőssel mentem az úton és belekaroltam, mert annyira fájt és ezt a páromnál megszoktam Kép Szegény, nem tud semmiről igen meglepődött. Kép Nem magyarázkodtam, de látta, hogy valami nem stimmel. És igen ÉN FOGOK GYÕZNI!

Duddu drága, én is megmosolyogtalak. Pedig én is beszélek álmomban. Kép Sokszor rendes órát tartok, vagy kiosztom a feladatokat Kép Kép
De reggel olyan jó kimérgelődni magam, hogy mit beszélnek rólam össze-vissza. Egyszer, mikor festés volt nálunk, anyámmal aludtam egy ágyban. Már felnőtt fejjel. Nagy élmény volt... Hát ő is mesélt néhány dolgot. Még az a szerencse, hogy ha kérdeznek nem válaszolok. Mert különben hajaj... Kép Kép Kép
Biztos fog tetszeni Manócskáknak a zene is. Csak vigyázz, nehogy a táncot is megszokják és igényeljék a nagypocis időszakban is Kép Kép Kép Kép
Akkor aztán kaprhatja a fejét a párod az emeléseknél. Kép

Na most már alvás, holnap csak délután jövök, mert hasznos tagjaként a társadalomnak elmegyek dolgozni. Csak nem tanítok, hanem Pesten leszek konferencián. 5.40-kor indul a busz Kép Kép
Ja, és kb 19óra hóesés után ABBAHAGYTA!!!

Kivi, Brill MINDENT BELEEEEEEEEEEEE!
mátra

Jó reggelt lányok!

Bocsi, hogy most magunkkal kezdek, de nekünk - az időjárást leszámítva - tök szuper volt a hétvégénk, ugyanis nálunk vendégeskedtek Tündiék KépKépKép

Sosi Kép Nagyon sajnálom viszont, hogy neked nem sikerült jól a hétvégéd, mivel megjött Kép

Dido Kép Jobban érzed már magad?

Brill Kép Nagyon sajnálom, hogy elmarad a mai punkció KépKépKép Lehet tudni, hogy miért nőtt meg ennyire az ösztradiol szinted?

Zsókuci Kép Üdv itt és mielőbbi pocakosodást kívánok! Kép

Dbogica Kép Hogy viseled eddig a várandósságot? Gyere gyakrabban és mesélj! Kép Drukkolok a 12. heti UH-hoz!

Junko Kép Úgy beszéltem meg Tündivel, hogy ő fog majd "tudósítani" Kristóf érkezéséről Kép

Sysy Kép Én elég nehezen viselem ezt az időjárást, de ez nem a baba miatt van, hanem mert alapból útálom a telet és a hideget! Kép Szedsz magnéziumot?

Duddu Kép Örülök, hogy nem volt megterhelő a fellépés, de azért inkább próbálj sokat pihenni az ikrekkel, jó?

Kivi Kép Nagyon szorítok ma neked, majd írj az UH után!

Képzeljétek! Üzi írás közben elmentem a mellékhelyiségbe és azt hiszem távozott a nyákdugeszom egy darabja KépKépKép

KépKép

KépKép
timika

Timika!

Hűha!!!!!! Kép
És most mi lesz?

j.
Vendég

Junko Kép Ha én azt tudnám Kép Lehet órák, de napok kérdése is Kép

T.

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

Timika!
Akkor Nálatok is elindultak a dolgok, ez nagyon izgi KépKépKép. Rendben fog menni Nálatok is minden, és remélem a szobát is meg fogod kapni, és nem lesz pont foglalt.

Niki!
Kideürlt végül, hogy a családban van-e akinek volt trombózisa? De ne szabad aggódni, mert minden rendben lesz majd meglátod Kép.

Norwell!
Remélem rendeződött a vérnyomás probléma, de ez az érték még egyáltalán nem olyan vészes, csak e fölé ne nagyon menjenKép.

Majcsi!
De jó, hogy újra be-benézel ide Kép . Örülök, hogy rendben alakulnak a mensieid.
Nálad nem is fognak semmilyen vizsgálatot csinálni? A szövettanból nem derül ki soha semmi Kép , de mit mondott a doki, mi lehetett a baj?

Mátra!
Nagyon sokat gondolok Rád, hogy az eredményeddel minden rendben legyen, és drukkolok, hogy találj egy megfelelő orvost.

Móni!
Üdv. újra ittKép.
Nagyon sajnálom, hogy megint nem sikerült...Kép

Dina!
Nagyon helyes Babócád vanKép, köszi, hogy felraktad a képetKép.

Junkó!
Sajnálom a Nővéredet, ez olyan szomorú, hogy az ember már sehol nincs biztonságban, még a saját lakásába is betolakodnak ezek a patkányokKép.

Brill!
Annyira sajnálomKép, olyan sokat gondoltam Rád, és drukkoltam, hogy minden rendben legyen. Én azért még továbbra is szurkolok, hátha megmenthető még ez a hónap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsóka!
Üdv. nálunkKép! és mielőbbi pocakosodást kívánok NekedKép!

KöszönömKép, már jól vagyok, olyan hirtelen ahogy jött, el is múlt. Csak hát, nem jókor volt, emiatt nem ez a hónap a legesélyesebb nekünkKép.

dido

dido
dido

Szép jó reggelt!

Zsókuci!
Üdv köztünk és sok sikert a lombikhoz!

Brill!
Sajnálom, de remélem minden rendbejön és menni fog a lombik rendesena maga útján, én nagyon drukkolok mára is és a továbbiakban is!

Mátra!
Nagyon féltelek, de tudom hogy erős vagy, add ki magadból hát azt a sok feszültséget tényleg.
Itt pedig egy kis buksisimiféleség Duddu nevében is: Kép

Anikó!
Köszi, most már kevésbé parázok, teljesen úgysem fog elmúlni. A császár nekem is eszembe jutott, de az még olyan messze van, hogy egyenlőre el kell jutni odáig.

Duddu!
Én nem nevettelek ki, a párom dettó ugyanez. Éjjel megébred és addig kérdez amíg nem válaszolok, bármit csak hang legyen Kép

Dido!
Nem voltunk még otthon, telefonon meg nem akarom közölni anyuékkal, hogy nagyszülő korba léptek, úgyhogy az még várat magára, csak rémlik, hogy a nagypapámnak az egyéb sok problémája mellett trombózisa is volt. De nem aggódok!!!

A hétvége nagy híre, hogy megtaláltuk álmaink otthonát. A héten fogjuk lefoglalózni!
Ikerház és van benne 3 szoba meg nappali konyha egyben. És augusztus lesz az átadás és akkor még a baba születése előtt be tudjuk fejezni és be tudunk költözni.
Pusszantás: Niki Kép

kancellárka

[color=#ff6000]
Timikának elfolyt a magzatvize ma reggel, úgyhogy már útban vannak a kórházba Kép Drukkolok a gyors, sima szüléshez, ha lesz még infóm jelentkezek! Kép
Kár, hogy Kristóf nem a hétvégén szeretett volna megszületni, akkor mindjárt láthattuk is volna Kép

Tündi
Vendég

Jó Reggelt,
csak röveiden mert nem túl jó hír.
Voltunk UH-án a doki ott ahol kellett volna nem látott semmit ellenben a jobboldali petefészkemben igen, így most az a nagy helyzet hogy abban kell bízni hogy nem emelkedett a HCG szint mert akkor méhenkívül van az én kis Drágám, de ha emelkedett nagy valószínűséggel műtenek. Sajna megint hoztam a formám. Elnézést mindekitől hogy most nem válaszolok de ígérem pikk-pakk összekaparom magam és írok.

Brill,
miden oké volt pénteken?

Tündike,
maximálisan megértelek de tudod, hogy ebben a babavállalás kérdésben az is nagyon fontos hogy te is jó érezd magad, valahogy ki kell találj valamit ami elvonja a figylemedet, sőt amiben örömödet leled. Tudom hogy nem könnyű, sőt most magam is megfogadom az iménti tanácsomat. Asszem még is jól jön az a sielés Ausztriában, eddig vakartuk a fejünket hogy mi lesz de a sors megoldotta. Sajnos.

puszó
Kivi
kivi2

Sziasztok!
Beszöktem a könyvtárba, hogy elolvassam mi történt és milyen jó hírek! Nagyon szorítok Timikának!!!!! Biztos minden rendben lesz és olyan gyönyörű baba lesz, mint Dóri!!

Köszönöm a buksisimit Kancellárka és Duddu!
Nagyon jól esik. Most egészen jó kedvem ven, bár fél óra késéssel értünk föl. Az autópályán rengeteg volt a baleset. Rettenetesen felelőtlenek az emberek.

Még egy kcsit itt tudok lenni, Tündi szólj, hogy mi van Timivel.

Dina? Te jól vagy?

Kivi? Brill?
Uniqe?????????
mátra

Kivi drága, nagyon sajnálom Kép Kép Kép Kép Kép
mátra

Sziasztok Lányok!Kép

Timika!Kép

Nagyon szorítok Nektek hogy minden simán menjen!Kép
De szeretnék már én is itt tartani,de hát ami késik az nem múlik!Kép

Tündi!Kép

Ha van valami hír légyszíves jelentkezzél!Kép

Sysy
sysy77

Sziasztok!

Kivi, ne keseredj még el. Az amcsi barátnőm (bár 3 gyerek után már nem tervezték, de) teherbe estett, és amikor elment a dokihoz, azt mondta, hogy valószínűleg méhen kívüli (lehet, hogy még egy kicsit örült is, mert már nagyon nem akart többet). Pár nap múlva kellett visszamennie, és akkor mondta a doki, hogy semmi gond, minden ott van, ahol lennie kell, csak nem látta az első UH-n. Én nagyon gondolok rád!! Kérlek, rögtön számolj be, ahogy tudsz részleteket.

Timika!!!! Kép Kép Kép Kívánom, hogy minden a legnagyobb rendben menjen!! De jó, de jó!!! Tündi, kérünk szépen beszámolót, ha megérkezett a kis emberke.
Vendég

Sziasztok!

Ne haragudjatok, csak ezt az oldalt olvastam vissza, így nem tudok mindkinek írni, pedig szeretnék!

Dudu!

Nagyon-nagyon szépen köszönöm neked, hogy tudósítottál a történésekről, és azt is, hogy meglátogattál minket a kórházban, annyira, de annyira jól esett!Kép

Timika drága!

Kitartás, nagyon-nagyon drukkolok neked, hogy sima és könnyű szülésed legyen! Remeg kezem-lábam, mert bennem is feidéződnek ezek az izgalmas és csodás órákKép Hamarosan magadhoz ölelheted a kisfiadat, és az érzés minden fájdalmat feledtet! HAJRÁÁÁÁÁÁÁ!!!
Jaj, de várom a híreket!!!

Kivi!

Továbbra is veled vagyunk és drukkolunk!

Rólunk csak annyit, hogy pénteken délelőtt hazajöhettünk a kórházból, igazán nem kellett sok időt benn töltenünk, csak szülés után 2 és fél napot. Szuperül megy a szoppantyú, Dóri nagyon ügyes, nem kell sokat biztatni. Az első két éjszaka még együtt aludtam vele, de ma már az ágyában aludt, én meg matracon mellette a földön, és csak kétszer kelt fel kajcsizni, aztán aludtunk is tovább. Ha ez így megy még a héten, akkor jövő héten visszaköltözöm apa mellé a mi ágyunkba. Bár lehet, hogy ez csak álom maradKép

Unique!

Veled mi újság? Jóslófájsz még? Neked is nagyon-nagyon drukkolunk!!! Hamarosan kint lesz a Ti kis tündéretek is!

Most csak ennyi, majd még jelentkezem!
Puszi mindenkinek!
Éviék

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Na most már észrevettek.. Kép Miért kell nekem mindenhol ott lenni...
Megyek, délután újra jövök, Kivi ne add fel, amit Angie mondott elég biztatóan hangzik.
Timika! Hajra-hajrá-hajrá!
mátra

Drága Kivi!

Ne szomorodj el!Remélem a Kati nem haragszik meg hogy megemlitem de neki sem láttak az első ultrahangon semmit!Azt mondta a doktornő hogy a következőn majd látni lehet!És amikor ment akkor sem látott semmit!Neki ugyan ezt mondta hogy akkor itt méhenkivüli terhesség van!Elküldte egy specko gépre és még a kis szivecskéjét is lehetett látni!Azt gondolom csak rossz volt a gépe a dokidnak!Nem tudsz valakit aki egy nagyfelbontásura betudna protezsálni??Akkor azonnal választ kapnál mindenre!
Nagyon szoritok!

Brill!!!
Lélekben veled vagyok!Várom hogy irjál!!

Niki!
Örülök hogy már megnyugodtál!Nem lesz semmi gond!A szülés meg hipp-hopp itt lesz,meglátod!

Timika!
Nagyon szoritok!Ez annyira izgalmas!
Tündi!
Várjuk a hireket!!!!
Puszi Aniko

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok,

Köszönöm a hiányolást, megvagyunk még Kép 2in1 Kép

ÉviKép
Úgy örülök, hogy itt vagy! És hogy minden rendben volt a szülésnél! Mesélsz a szülésről? Honnan tudtad, hogy ez most már az? Minden érdekel... Kép Akár priviben is Kép Puszilom Dórikát! Olyan zabálnivaló kislány! Kép

TimikaKép
Nagyon drukkolok Nektek! Ügyesen! Kép

DudduKép
Már a babás Duddu írja ezt a felébredős dolgot, vagy a babás előtti Duddu is élt át ilyeneket? Kép
Simán lehet a hormonoktól... Kép

MátraKép
Neked is köszönöm a kedves szavakat! Kép

KiviKép Nagyon sajnálom. Ezek nem túl jó hírek. Annyira reménykedtem! Pihend ki magad, kicsit kényeztesd magad!

SysyKép
Köszönöm kedves! Kép Egyben vagyok még! Nem túl jó hírek ezek a pocakfájós hírek. Szedsz Te elég Magne B6-ot? Eleget??? Furcsa, hogy ennyit fáj a pocód. Nem kellene.. Kép

Lányok,
Írom egyben: szóval még egyben vagyunk, minden rendben. Jóslófájások vannak, elég rendszertelenül, főleg akkor, ha sokáig fekszem. A derekam már szinte állandóan fáj, de reggelre a legrosszabb, ébredés után Kép
Sokszor fáj a köldököm feletti terület is, ha sokat vagyok fenn egyszerre.
Hétvégén nagyot haladtam előre a babaszobával. Minden ruci kimosva, vasalva a helyén, minden babaholmi tisztán a helyén, bölcső, bútorok berendezve, képek a falakon. Táskák összecsomagolva (még az is, amiben hazahozzuk Laurát). Már csak 2 nyamvadt csavart kell venni, hogy a kiságyat teljes díszbe hozhassam. De ez nem annyira vészes, hiszen az első időkben úgyis bölcsőben fog aludni Kép
Szóval már nagyon megnyugodtam, minden OK. Már "csak" Laura hiányzik. Kép még azért remélem, 1-2 hetet kibír odabenn, a benti mozgolódások alapján még élvezi a bentlétet, rendezkedik még a drágám. Kép De már én is érzem, hogy nagyon kicsi a helye odabenn. És már egyre kevesebb levegőt kapok. A pocim még nem "szállt le", ebből is gondolom, hogy még van egy kis idő. Majd a következő melegfronttal talán... Amíg ilyen hideg van odakinn, de is jöjjön Kép

StellaKép
Nagyon drukkolok Nektek is! Sokat gondolok Rátok! Kép

Puszilok mindenkit, itt vagyok, olvasgatlak Benneteket!

Unique
36+4

KépKép
unique

Juj de izgi! Timikának mennek a drukkok és persze mindenkinek akinek szüksége van rá.

Évi! Jó hogy jelentkeztél!

Na most kezdem először érezni a kispockot a pocakomban, kicsit émelygősre vette a szervezetem a figurát és tudom, hogy ennem kéne, de nem hiszem, hogy bármi is lemenne.

kancellárka

Timikának bekötötték az infúziót 11 órakor, mert egyenlőre nem indultak be a fájásai Kép Nem is tágul, a doki szerint éretlen a méhszája. Úgyhogy ha nem indulnak be a dolgok, akkor emelik az adagot, nem tudom meddig. Reméljük, hamarosan rendeződik a folyamat magától, de addig extra drukkokat küldjünk, lányok! Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok.

Timika nagyon nagyon nagyon drukkolokKép

kivi brill,ertetek is szoritok nagyonKép

Kép
monyoka

Sziasztok!

Most nem tudok visszaolvasni csak annyit van időm írni, hogy a hormonszintem 27000-re csökkent...Tovább nem lehet húzni a dolgot, úgyhogy este repesztő, szerdán délelött punkció!Kép

Este reagálok!
Húúú, amit nehéz volt nem észrevenni: TIMIKA DRUKK!!!Kép

Köszönöm Mindenkinek az extákat!Kép

Puszó Mindenkinek!
Brill Kép

Kép
brill

Brill!
Ez nagyon jo hir!
Nagyon szoritottam!
Akkor most kezdődnek a nagy dolgok!
A Mikulás hozza ezt a kisbabát én ugy érzem!

Kép

Timika!
Mennek a drukkok nagyon!!!

Puszi AnikoKép

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

TIMIKA!!!!!!
Hajrá!!!!Drukkolok!!!Kép

Köszönöm érdeklődéseteket, jól vagyunk!Kép

Most azonban rohanok,este feltétlenül benézek és visszaolvasok rendesen!Már Timika miatt is!!!Kép

Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!

Húúúú, beindul a babaeső!!!Kép

Timika!!!!
Õrületes drukkok mennek Nektek!!!! Kristóf biztosan ügyis kissrác lesz! Kép *fájfájfájfáj*, *nyíliknyíliknyílik* SZÜLÜNK!!! Kép

Mátra!
Ezt a Mátrát már szeretem!Kép Persze a másikat is, csak rossz olvasni, amikor nem érzed jól Magad...

Évi77!
Nagyon jó hallani (olvasni), hogy minden rendben Veletek! Szabad kérni szüléstörténetet? Nagyon kíváncsiak vagyunk ám... Kép

Brill!
Nem hiába szorítottam... Kép Akkor most még estig a repi miatt, utána a punkció miatt lilulok majd, jó??? Kép ++++++++++++++++++++++++++++++

Kivike!!!
Remélem, hogy a doki gépe sz*rakodik csak, és tévedett! Szerintem is próbálj meg egy olyanhoz elmenni, ahol nagyfelbontású uh van, sokat számít! Nagyon drukkolok Neked is! Mikor mész újra dokihoz? ++++++++++++++++++

Szijja Csibe!Kép
Mizújs Veletek??? Rég jártál erre! Hogy vagy?

Évi79!
Jó hallani Felőled is! Bizony, az idő rohan, mindjárt a félidőnél lesztek Ti is! Kép

Unique!
Timika után Te következel! Gondolom, már alig várod!!! (Mellesleg én is a miénket...Kép) Pihizz sokat!

Monyó!
Hogy vagy? Mizújs Veled?

Nálunk: megvan a cukorterhelés és a vérvétel eredménye. A cukrom: éhgyomri 4,4 lett, a kétórás meg 4,9! Nem is lehetett volna jobb! Örömömben meg is ettem egy nagy szelet sütit...Kép
A vérképem a védőnő szerint egy kicsit romlott, de (idézem) még így is feltűnően jó. Hogy mi romlott, azt konkrétan nem tudom, mert sms-ben küldte az infót, de majd holnap felhívom.

Pusszancs mindenkinek, és TIMIKÁNAK MÉG EGY ÓÓÓÓÓÓRIÁSI ADAG DRUKK!!!!!!!

Sziasztok

Norwell+Mazsola (24+4)

Kép
Kép
norwell

[color=#ff0000]
Kristóf baba sajnos megfordult, úgyhogy most viszik a műtőbe Timikét, császárral fog megszülni. Emiatt nagyon el van keseredve, kell majd lelket öntenünk belé ha lesz rá lehetőség. Addig is reméljük, hoyg ha meglátja Kristófot és a karjában tarthatja, kárpótolva lesz mindenért!
Még délelőtt mondtam neki hogy mindenki puszilja és drukkol nekik Kép Szerintem hamarosan jövök a számokkal is Kép

Tündi
Vendég

Brill Kép
Szuper hírek, aggódtam érted a hétvégén! Örülök, hoyg azért rendeződik a hormonszinted, és nincs veszve semmi! NAgyon szoritok nektek!!!!!!

Kivi
Hát valahogy nincs rossz érzésem veled kapcsolatban, úgyhogy nem is aggódom, ugyanis nincs miért! Kép

Mátra Bébi Kép
Hogy vagy?

Unique Béjbe!
End jú? Kép Olvasom, hogy azé "nyöszörögsz", szóval tartsál ki te is, Laura hamarosan Kristóf után indul, de azé jobb lenne ha nem kívánkozna ki ebbe a csúnya időbe még Kép

Évik Kép
Édik vagytok, babaképeket meg pocakképeket plííííííz Kép

zizi Tündi
Vendég

Kristóf baba megszületett, 3300 gr-mal és 49 cm-rel Kép

Jó egészséget, sok boldogságot, és mielőbbi felépülést kívánunk! Kép

Tündi
Vendég

YESYESYESYESYESYES!!!!!

ÓRIÁSI GRATULÁCIÓ TIMIKÁNAK ÉS KRISTÓFNAK ÉS SOK-SOK-SOK TEJCIT!!!

Norwell+Mazsola

Kép
Kép
norwell

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?