A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Bea, Doris!
akkor ha jol ertem, a Folsavat tartjatok fontosabbnak? Tehat pl. minden nap egy folsav, es ket, harom naponkent egy elevit? Koszi, hogy ennyit segitetek. Ne haragudjatok, csak meg nagyon kezdo vagyok ezen a teren, de nagyon szeretnenk gyereket, es eddig nem jott ossze.
Puszi, Julcsi
julcsi

JulcsiKép
Ne butáskodj, miért haragudnékKép Azért vagyunk, hogy segítsünk egymásnakKép "Sajnos" itt már sokan vagyunk profik a témában...bár ne kéne, de szívesen megosztjuk bárkivel a tapasztalatainkatKépJól értetted, a folsav a legfontosabb (pl. nyitott hátgerinc megelõzése szempontjából...stb.) de az Elevitet is érdemes 2-3 naponta szedni mert sokféle vitamnt pótol a szervezetbenKép

Puszi: Doris
doris

VirágKép
Kiderült, hogy Titkosak a "bunkó" adatai, ezért nem tudok Neked segíteni... Marad a viszontzaklatásKép

doris

Doris!
Koszi szepen minden tanacsot, most ertem vissza a gyogyszertartbol, mar mind a ket vitamint megvettem :-)
Hogy csinaljatok ezeket a helyes mosolygo arcokat? Es mi a velemenyed a cickafark tea ivasarol?
Koszi, Julcsi
julcsi

JulcsiKép
Én a gyógynövényeket szívbõl merem ajánlaniKép A cickafark-palástfû teakeveréket többen is isszák itt a Lányok közül és dícsérikKép Én azért nem iszom, mert eddig még nem volt rá szükségemKép Idd bátran de csak úgy, ahogy õk javasolják (ciklus 14. napjáig...) Mosolygó pofit úgy tudsz csinálni, hogy leütsz egy kettõspontot : és egy zárójel bezárt ) Szünetet ne tegyél közéKép Szomorú arcocskát egy kettõspont : ill. egy zárójel kinyit (-al tudsz létrehozniKép
Szünetet ne üss közé.

Sok sikert: Doris
doris

Julcsi

Nagyon szívesen. Egyébként ezekrõl a magzatvédõ vitaminokról elég megoszló véleményeket olvastam. Senki nem a vitaminok fontosságát kérdõjelezi meg, csak sokan azt mondják, hogy ilyen mesterséges összetételben való adagolása nem a legoptimálisabb módszer, mert nagyon megterheli az emésztõ, és kiválasztó szervrendszert. Sokkal jobb lenne, ha pl. a folsavat a spenótban, karfiolban vinnénk be a szervezetbe. Ez biztos így is van, csak az a baj, hogy szerintem fõzve ezek a vitaminok elpusztulnak, nyersen meg nem sokan esznek karfiolt. Bár én úgy is szeretem. A lényeg, hogy az Elevit az a magzatvédõ, amely a magyar normáknak, és az itt élõ nõk testi, genetikai felépítésének a leginkább megfelel. Ezt egy doki írta, ezért nem ajánlják a Maternát, mert az már nagyon nagy adagban tartalmazza ezeket az anyagokat.

Bea
Bea

Kép
Akkor holnapkezdem oket!
Julcsi
julcsi

Julcsi, ügyi vagyKép

Doris
doris

Nati

Bocs, egy kicsit késõbb olvastam az írásod. Jól értem, hogy még csak holnap leszel a 14. napon? 35 napos ciklusoknál az ovi kisebb eséllyel van a 14. napon, ezért a hõemelkedés még bõven bekövetkezhet. Az érõ petének meg kell repednie, a hõ akkor ugrik fel, tehát az, hogy eddig még nem tapasztaltad azt a néhány tizedes emelkedést, nem utal anovulációs ciklusra. Ha a hormonjaiddal minden rendben van, ne kezdj el feleslegesen pánikolni! Az többet árthat.

Bea
Bea

Timici

De jó hallani Rólad, jól vagy? A baba? Biztos nagy már!Kép

Többször kellene Nektek régi topicosoknak átugrani, hogy lássuk, elõbb-utóbb mindenkinek sikerü...

Bea
Bea

BeaKép szia.

Örülök, hogy ilyen kedvesen fogadsz.
Ha megadod az e-mail címedet, akkor szívesen irok magánban, nem akarom ezt a topicot terhelni a babás dolgaimmal.

Pussza,
Timici
fules7@freemail.hu

U.i.:régen megvolt az e-mail-ed, csak elszálltak a leveleim és így most nem tudom, profilod meg nincs.Kép Help me!
timici

Timici

Most már van profilom.

Bea
Bea

Bea! Na erre valo a parolas, pl tegnap is paroltam fincsi karfiolt magamnak. Igy az asvanyi anyagok stb nagy resze azert benne marad...

Julcsi! En nem szedek vitamint (25 hetes kismama vagyok), nem is szedtem. Dokineni megkerdezte, akarok-e (mar a terhesseg alatt), mondtam, ha nem szukseges, nem tomom magam ilyenekkel, inkabb ettem sok fini gyumolcsot meg zoldseget. A folsavat szedtem, az tenyleg jo, de azt is abbahagytam a 12. heten. Ja, a verkepem tokeletes, sot most jobb volt mint a terhesseg elejenKép

Puszi: orsoly
orsoly

Sziasztok!

Julcsi,
én is Clostilbegyt-et fogok szedni ettõl a héttõl és majd Duphaston-t. Kép Folsavat én is szedek folyamatosan, napi 2-t.
Az elõzõ orvosom vitaminkúra-mániás, mindenkinek azt javasolja, hogy ha teherbe szeretne esni, kezdjen el elõtte szedni napi 3 folsavat, napi két magnézium pezsgõtablettát és napi egy Centrumot.
A gyógyteák nem ártanak, én is most fogom kezdeni azt is. Kép
Te mikor kezded a Clostit?

Leone

KépKép
leone

Timici, köszi mégegyszerKép Tényleg nagyon rendes volt ez a nõ, holnap reggel magy a férjem anyagot leadni. Gondolom, hétfõre lesz eredményKép

Doris: azon gondolkodom, ha megyek hozzád látogatni, mikor menjek. Asszem jobb, ha szerdán teszem tiszteletemet, kedden még úgyis kómás leszelKép Jó így?

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Ja és a húgom Angliában él, és õ is szedett mind a két terhessége alatt folsavat. (Van egy 4 és fél éves kisfia és egy 1 éves kislánya.)
Pedig ott járványok alkalmával sem írnak fel antibiotikumot, nagyon megnézik, hogy tényleg kell-e valami mesterséges készítményt adni a páciensnek. Kép

KépKép
leone

Sziasztok Lánykák!

Jó régen jelentkeztem már, látom szép számmal gyarapodtunk!
Sziasztok új lánykák: Nati, Bogu, Timi, Leone, Laura, Julcsi bocs, akit kihagytam Kép

Nadine Kép
Neked nagy nagy gratula, de jó ilyet is hallani, hogy valaki az elsõ hónapban babás lesz...

Doris, Cateye Kép
Olvasom, hogy izgi hét elé néztek! Drukkolok, hogy minden jól menjen és jó híreket mondjanak a dokik a vizsgálat után.

Virág Kép
Nem semmi ez a telefonálgató, de az sem ahogy Ti elbántatok vele. Olyan jókat vidultam, fõleg a férjed hirdetésén...

Nekem ismét megjött. Kedd óta volt barna rém, néha már azt hittem, hogy megjön, de aztán mégse. Végül 2 órával ezelõtt megjöttnek nyilvánítottam...
Tudom, hogy most ritkábban van táblicsku, de Gitta vagy Karmen szeretném, ha most pár hónapra kivennétek a táblából. Most pár hónapig nem próbálkozunk élesben, de azért teszünk a baba projekt érdekében.
Jövõ héten lesz a férjem mûtétje (tudjátok a belgyógyászati), ami után remélhetõleg elhagyhatja azt a gyógyszert ami lehet, hogy rossz a babásodásra. Akkor 3 hónap ugye míg a spermák újratermelõdnek.. Vagyis jövõ év elején remélem újra tudunk próbálkozni..
Addig a dokival rendbe rakjuk a hormonjaimat...

Azért olvasgatlak majd Titeket továbbra is (enélkül már nem is tudnám elképzelni a napomat) és írogatok is néha..
Amint újra élesben mennek a dolgok szeretnék majd visszakerülni a táblába (de csak egy kis idõre Kép )

Addig is jó babásodást mindenkinek!

bera
bera3

JoviKép
Elmentem a számodat és Te is írd be az enyémet a mobilodba jó? Így tudunk SMS-t váltani. Kedden tuti használhatatlan leszek az altatás miatt ezért tényleg jobb a szerda de váltsunk SMS-t elötte jó?
BeraKép
Nagyon köszönöm a drukkolástKép Én is kívánok Nektek nagyon sikeres mûtétet és mielöbbi felépülést. Szívbõl kívánom, hogy jövõre már ne ide, hanem a Friss...-be kerüljKép

doris

Jovika,Kép
nincs mit, csak jó hírek legyenek, azt kívánom. De miért is ne lennének azok. Egy szekérrel!!!!+++++++++++++++KépKépKép
Pussza,
Timici
timici

Szia Bea, Kép

igen tudom, hogy még bekövetkezhet a pém, csak fogalmam sincs mikor ti. júni 19-én volt a mûszeres befejezés, utána 30 nap vérzés, két hét szünet, majd megjött a hatodik héten. Aztán 35 nap szünet után lett megint menzim. Tehát eddig még csak kétszer menstruáltam azóta.
A múlt hónapban is mértem a hõmet, de az én laikus szemem nem fedezte fel, mikor lehetett a pém. Szinte alig volt hõmérsékletemelkedésem, csak a legvégén pár napig. Pedig a múlt cilus elején is látott a régi dokim érõ petét.

Viszont a hõmérõzés szerintem nagyon jó dolog, ennek segítségével sikerült anno második próbálkozásra teherbe esnem, mégha el is vesztettem õt. De az akkori ciklusban jól látható volt a peteérés ideje és a ciklus két felének különbsége. Ezért aggaszt egy kicsit a mostani állapotom.

Bera, Kép

Nagyon sajnálom, hogy tolódik a baba projekt. Kép

Nati
nati

NatiKép
Kitartás, hidd el néhány hét alatt rendbejön a szervezeted és akkor gyönyörû babás görbét produkálsz majdKép

doris

Nati!

Én március végén kezdtem el hõmérõzni, gyönyörû volt a görbém. Május 8-án volt a mûtéti befejezés. Kép

Azóta a görbéim sem jók, a mensim van hogy 3-4 napos, csak valami barnás, élénk piros vért aztóta nem láttam, pecsételés mindig van, de a ciklusom 28-29 napos.

De ma!!!!! Fél órája nagy változás történt! Ugyan volt 2 nap pecsételés, de most lett élénk piros vér, és ebben a hónapban már a görbém is jó volt! Mindenféle bogyó nélkül!
Örüljetek velem, én nagon örülök! Kép Kép Kép Kép Kép
Holnap kezdem a Clostit. (Még sohasem szedtem.)

Szóval, Nati, úgy gondolom, talán még a szervezeted nem teljesen "tért magához". Kép
Majd a következõ ciklusban jobb lesz! Hõmérõzz szorgalmasan és teázz is, szerintem az is segíthet! Szorítok neked! Én is hasonlón mentem keresztül, de már kezdhetjük a babagyártást! Kép
(De azért próbálkozzatok addig is!)

Üdv, Leone

KépKép
leone

Doris: beírtalak, szerdán sms-ezek Neked, kedden meg nagyon gondolok majd RádKép Vigyázz magadra (ill. vigyázzon Rád a doktorKép).

Timici: hétfõn, vagy kedden beszámolok az eredményrõl, remélem a maca csak lélekerõsítõ gyanánt kell majdKép

Lányok: holnap nem dolgozomKép (igaz, ma este 8-igKép), így csak hétfõn találkozunk.

Sziasztok, kellemes hétvégétKép

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Lányok, ma vagyok a 13 cn-on eddigi 36,8-ról ma reggel 36,6-ra esett a hõm, semmi nyák, viszont beleszúrt a jobb oldalamba többször is. Szerintetek ebben a hónapban van peteérésem? Mi ez a szurkálás? Jó ez? Mármint nem esik jól, de ha azt jelentené, hogy lesz petécském örülnék is neki én a mazo Kép
És ha van petécském, fürjecskét meg megmûtötték és már szabadna 2 napja de mindig elmaradt a sex, és szednie kell antibiotikumokat...na szóval akkor én ma lerohanjam vagy sem?Hurki
hurki

Julcsi! Ugy tudom normál esetben elegendõ 1 hónappal elötte elkezdeni. Én voltam genetikai vérvételen amikor eldöntöttük hogy babát akarunk, ott javasolta a genetikus hogy mivel a 21. kromoszómán csökkent az aktivitás (pontosan most nem tudom, el van rakva a lelet) 65%-ra igy
javasolt 3 hónappal a terhesség elött már szedni a terhesvitamint. Nekem ott azt mondták napi 1x kell szedni és nem kellett más mellé. A Kaáliban is csak Elevitet szedettek velem, nem volt külön folsav. Genetikus szerint elég ami a terhesvitaminban van.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok megint!

Nadine:
Gratulálok, nagyon jó babavárást kivánok!

Cateye:
Szoritok neked is, hogy minden OK legyen.

Leone: Örülök veled együtt!

Lányok:Kérdésem van. Ez a Maca Vibe dolog csak receptre kapható vagy anélkül is ? Lehet szedni orvosi javallat nélkül is ? Gondoltam amint hazaérünk mindent bevetek, hõmérõzés,vitaminok ami belefér. A párom nagyon magabiztos, azt mondta õ nem próbálkozik, csak szóljak mikor akarok terhes lenni. Azért én realistább vagyok. Inkább szedetem vele a Macát, úgy is én osztom a vitaminadagját, mit számit ha pár bogyóval több. Észre sem fogja venni. A mi elsõ "éles" hónapunk a november lesz.

Pusszantás,
Egcsi
egcsi

Sziasztok Csajszikák!

Itt régnemlátott Mamacs kapirgál Nektek! Nem olvastalak el benneteket, mert nem nagyon vagyok NETközelben, úgyhogy írok inkább magunkról! Nemrég eltávolodtam a babatémától, de most valahogy összejöttünk megint!(a téma meg én) Asszem mult csütörtökön volt a 14ik napom és voltunk is együtt akkor! Nem akarok beképzelni magamnak semmit, de a derekam/vesém körül a medencém és a hátam napok óta fáj, és 1re jobban fáj. A pocim nemrég mensisen elkezdett fájdogálni, és ma kb 40* pisiltem. Na mármost a hátfájás lehet takaritástol, tornázástol,sok üléstöl stb. A pisilés lehet a kapucsinotol(gyorsitja a vérkeringést). Szoval én megint cak reménykedem. De volt még olyan is tegnap (valoszinûsithetõ beágyazodás), hogy iritált a hangos zene(addig az volt a jo) és délután!este fele eléggé begyorsult a szivverésem. Csak ültem a kanapén törökülésben és koncentráltam,relaxáltam andalito zene mellett. Aztán aludtam picit,és utána jobb volt!Kép Hát kb ennyi a sztorim.
Irjatok mailt ha van kedvetek! A táblázat mûködik még? Ha van valami infom, akkor jelentkezek!
Pusza!Mamacs
mamacs

Szia Mamacs, nagyon szorítok, hogy jók legyenek a megérzéseid!!! Kép Szoktál hõmérõzni? Hûû de kíváncsi vagyok!! Remélem igaz, és örülhetünk Nektek! Kép

Egcsi, a macat drogériában, dm-ben rossmannban ilyen helyeken lehte kapni, nem gyógyszer de csodaszer Kép

Lányok ha még itt vagytok légyszi nézzétek meg az elõzõ levelem bemásolom ide újra válaszoljatok lécccci! ma vagyok a 13 cn-on eddigi 36,8-ról ma reggel 36,6-ra esett a hõm, semmi nyák, viszont beleszúrt a jobb oldalamba többször is. Szerintetek ebben a hónapban van peteérésem? Mi ez a szurkálás? Jó ez? Mármint nem esik jól, de ha azt jelentené, hogy lesz petécském örülnék is neki én a mazo Kép
köszi puszi Hurki Kép
hurki

Hurki: ess nekiKépKépKép Ez tüszõrepedésKép Aztán 2 nap múlva tessék ismételniKépKépKép

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Hurkikám! Illenkor má mindenki a családjával van elfoglalva, csak mi melózunkKép

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

HURKI!

Nem szoktam hömérözni!Soha nem csináltam! És az a gáz,hogy megérzésem volt már máskor is!Kép És voltak már soxor babás tüneteim,itt is a csajok megesküdtek hogy baba van és nem volt! Immáron két éve nem szedek gyogyot! Szoval ez van!Kép

Pussz!
Mamacs
mamacs

Hurki! Írtam Neked magánban
Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Jaj de izgi, tényleg nekem is lehet pé??? de nyák nincs az nem baj? És csak 13. nap? nem csak a tea miatt van?
Én nem melózok, itthon vagyok és várom a zuram, most jött haza, tudod nem lehet lekötözni sem, sportoló a fürjed?Jovi, mert azt mondták az enyémnek, hogy nagyon sok sportolónak van hereviszere, fõleg ha kemény fizikai terhelése volt.
Hûû de izgi, olyan régen reménykedhettem már. Kép
Mamacs, akkor ne éld bele magad, hanem milyen kellemes meglepi lesz majd ha nem jön meg! Kép
Hurki
hurki

Sziasztok!

Most beszéltem az öcsémmel telefonon. Babát várnak. Kb. 6 hetes terhes az újdonsült felesége. Örülök a hirnek, de kicsit szar érzés, hogy beelõztek. Tudom hülyeség, de most kicsit depis lettem.

Egcsi
egcsi

Egcsi: tökéletesen megértelek, én is hasonlóan szoktam érezniKép De sebaj, gondolj arra, hogy mennyi babaruhát örökölsz majd tõlük, hiszen pont mire az a baba kinövi (3-4 hó), a tied belenõKépKép

Hurki: nem sportolt, legalábbis nem versenyszerûen.

Most, rohanok, itt vár a mh. elõtt.

Puszi:
Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Hurki!

Nem ismerem a sztoridat,de én két éve probálkozom! Ha egyszer elkezdek reménykedni, föleg jelek miatt,akkor abbol mensikor bögés lesz!Kép Én már csak ilyen vagyok!

Nagyon fáj a hátam!Kép

Mamacs
mamacs

Jó reggelt Lányok!

Annyira nincs idõm olvasni Benneteket, nagyon hiányoztok. Nagyon stresszes most az életem, rengeteget kell dolgoznom. Nem tudok a munkahelyemen és otthon is maximálisan megfelelni. Nem tudom, hogyan tovább, mert így nem lesz baba. A stressz nem tesz jót.
Nagyon nagyon kéne a baba! A legjobb megoldás lenne! Most olyan depis vagyok! Bocsi!

Nelli
nelli2

Sziasztok Lányok!

Itt vagyok újra. Hát eléggé kipurcantam az elmúlt napoktól, mert minden nap 5-kor kellett kelnem és egy csomót utaztunk. Na majd most hétvégén alszok sokáig, mert haza megyünk a szüleimhez és hétfõn meg szabin leszek.

Leírom, mit álmodtam, szerintem nagyon jó!
Szóval, álmomban már egy ideje nem voltam a babaneten és amikor újra jöttem, több babás hír is fogadott! Az egyik JovikaKép volt, akinél kiderült, hogy az a mensiszerû valami nem is mensi és babás!Kép Utána jelentkezett be HurkiKép, aki szintén babás lett!KépÉs volt még egy harmadik zebrás hír is, de komolyan mondom, nem emlékszem a szerencsés leányzóra, így csajok, most mindenki esélyes!!!
Na mit szóltok? Remélem jövõbe látó álom volt ez, már ránk férne néhány zebrás hír, nem igaz?

VirágKép
Remélem a zaklató lekopott! Elképzelem, amint Hurki férje nyög a telefonban ... szegény pasi, megbánja azt is, hogy megszületett!

Új LányokKép
Remélem nem maradtok sokáig és zebrásak lesztek!

DorisKép
Tudom, hogy nem vagy ma, de én is szorítok nagyon!

Az altatás témához: engem eddig egyszer altattak, a dermoid ciszta mûtétemnél. Amikor az intenzíven félig-meddig magamhoz tértem, a férjem ott ült mellettem (egyedül õt engedték be az intenzív osztályraKép) és ahányszor felébredtem, mindig érdekes történeteket meséltem neki, amin jót szórakozott. Az egyik az volt, hogy találkoztam Nelson admirális feleségével egy nagy hajón és jól elbeszélgettünk (nem hiába végeztem töri szakonKép), meg mindenféle más érdekességet.
Másnap kétszer elájultam, viszont utána már jól voltam. A torkom se fájt, pedig nekem is ledugták azt a csövet.Kép

Jaj, annyi mindent tudnék még írni, de most kicsit abbahagyom és inkább elolvasom alaposabban az elmúlt napok termését, mert eddig csak átfutottam.

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

Sziasztok!

Egcsi! Kép
2000 decembember vége a húgom, aki 3 évvel fiatalabb nálam, bejelenti a családnak, hogy júliusra várja a második babát. A sógornõm elkezdi kérdezgetni, hogy milyen tünetekkel jár a terhesség eleje, mibõl lehet észrevenni. 1 hét múlva kiderül, õ is terhes. Nekem sem jött még meg, de nem foglalkozok vele, nehogy beleéljem magam valamibe. A sógorom kérdezgeti, nem rossz-e nekem ez a babaesõ, mert tudják, hogy volt már egy vetélésem (és még egy gyerekem sincs). December 23-án kb. 10 nap késéssel megjön, erõsen görcsölök, este szövetdarabot találok. Ez a második korai vetélésem, kellemes karácsonyi ajándék. Én csak ilyet érdemeltem???
Szóval nem volt könnyû, de mégis túltettem magam rajta. Azóta sincs még gyerkõc, viszont a húgoméknál és az öcséméknél aranyos, egészséges babák születtek tavaly nyáron. Kép
Nekem, volt májusban megint egy vetélésem, mûtéti befejezéssel, a kórházban a szomszéd ágyon olyan feküdt, aki elvetette a babát, mert még nem akarták (de házas volt több mint egy éve, így én nem nagyon értettem meg). Az sem volt túl jó érzés.
De töretlenül próbálkozom és reménykedek, és megpróbálok minél kevesebbet foglalkozni mások ilyen jellegû dolgaival. (Az egyik barátnõm a múlt héten szült, a másik meg mindenórás.) Kép
Lépten nyomon ilyenekbe ütközöm, de nem szomorkodom, te se tedd! Kép Ne éld bele magad!

Tudjátok:
Egy nõ két dologért képes bármit megtenni: hogy legyen gyereke, vagy hogy ne legyen!

Mamacs! Kép
Te se éld bele magad. Olyan mintha gyõzködnéd magad, hogy lehet ezeket a tüneteket mással is magyarázni, de már el is hitted hogy terhes vagy. Ne tégy ilyet, inkább ne higgyj a tüneteknek, különösen ne a 14. nap után pár nappal! Jobb egy kellemes meglepetés, ha tényleg úgy van, mint egy nagy depi! A depi a következõ lehetõségét is csökkentheti!
Nagyon remélem, hogy tényleg összejön, Kép Kép de kíméld magad érzelmileg!

Bocs, hogy hosszú voltam!

Leone

KépKép
leone

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek!Kép

Tegnap teljesen ledöbbentem a dokim viselkedésétõl.Kép Visszavittem neki, a vérvétel eredményét. Megnézte, azt mondta, hogy 10 felett van a progim, tehát biztos, hogy van peteérés, minden rendben, nem kell csinálni semmit. Én mondom erre neki, hogy és mi lesz a barna rémmel? (persze neki nem ezzel a kifejezéssel mondtam)Kép
Beszedjem a Norcolutot? Erre azt mondja közönyösen, hogy jó próbáljuk meg hátha segít. Jó kilátások!Kép Elõtte meg úgy beszélt velem, mintha elfelejtette volna a két hónappal ezelõtti terhességem meg, hogy elvetéltem. Ilyeneket kérdezett, hogy mi volt ez a pozitív terhességi reakció nyáron? Meg, hogy mióta nem esek teherbe? Most nem azért, de mi a sz*rnak van az a rohadt karton, ha azt se tudja mit írogat rá. Ráadásul, ha az ember magánrendelõbe jár akkor elvárhatja, hogy normálisan viselkedjenek vele, nem?
Teljesen a lelkembe gázolt ezekkel a kérdésekkel, mert lehet, hogy neki egy vetélés semmi, de azért nekem nem volt egy kellemes élmény. Kép Kép Kép
LeoneKép
Örülök, hogy végre normális mensid van, így most már tudod mikor vedd be a Clostit.
HurkiKép
Képzeld nekem annyira fájt ebben a ciklusban a bal oldalon a hasam, hogy még az orvosi ügyeletre is elmentünk, mert nem tudtam mi ez. Aztán a nõgyógyász azt mondta, hogy valószínû azon az oldalon érik a pete. Volt, hogy felállni sem tudtam úgy szúrt.És a bal mellem is nagyon fájt amíg meg nem jött. Ennyire még nem fájt soha.

Bocs a regényért, meg hogy kiborultam.

Laura
Laura (laura2)

Sziasztok lányok!
Megint itt vagyok, de még mindig csak az elmúlt idõszakot olvasgatom vissza.
Igy kicsit késõn, de sok szeretettel gratulálok Nyuszatnak és Anyeznek is, remélem idõvel még el is olvassák!
Kiváncsi vagyok, lesz-e még több zebra, megyek is vissza olvasni.
Barbi

Kép
Kép
barbi

Köszi, Laura, jól esik, hogy még emlékszel a problémámra. Kép
Az én dokim sem szokott emlékezni a dolgaimra, bár én nem magán orvoshoz járok. Megértem, hogy rosszul esett.
Végül miben maradtatok? Szedni fogod a Norcolutot?

Leone

KépKép
leone

Virág!
Megcsináltam mára a tiramisut a barátnõmnek, és vasárnapra is csinálok egy adaggal a sógoromnak (akit BOGÁR is ismer)

Hurki!
Hát a Te szöveget marha jó!

Zsuzsu!
Örülök hogy a jólesõ fárdságon kívül más bajod nincs. Mikor lesz tiszta a levegõ(d) és ebédelhetünk együtt? (kedd nem jó, mert káli).

Leone!
Teljes együttérzésem a történtekért. Nekem csak egy missed ab-m volt de az engem teljesen padlóra küldött. Nagyon példamutatóan küzdesz. Szerintem az igazán egészséges lelki állapot bizonyítéka az, ha a környezetedben született babákat minden rossz érzés nélkül kezedbe tudod venni, és gyönyörködni bennük. Én már annak örültem, hogy mindezt meg tudtam csinálni a BESZTI kis NÁTÁNJÁVAL (amúgy sajnos más baba nincs a környezetemben).

Marcsi
Marcsi

Virág!
Megcsináltam mára a tiramisut a barátnõmnek, és vasárnapra is csinálok egy adaggal a sógoromnak (akit BOGÁR is ismer)

Hurki!
Hát a Te szöveged, stílusod marha jó!

Zsuzsu!
Örülök hogy a jólesõ fárdságon kívül más bajod nem esett a hosszú utazáson során. Mikor lesz tiszta a levegõ(d) és ebédelhetünk együtt? (kedd nem jó, mert káli).

Leone!
Teljes együttérzésem a történtekért. Nekem "csak" egy missed ab-m volt de az engem teljesen padlóra küldött. Nagyon példamutatóan küzdesz. Szerintem az igazán egészséges lelki állapot bizonyítéka az, ha a környezetedben született babákat minden rossz érzés nélkül kezedbe tudod venni, és élvezni a társaságukat. Én nagyon örültem, hogy mindezt meg tudtam csinálni a BESZTI kis NÁTÁNJÁVAL (amúgy sajnos más baba nincs a környezetemben).

Marcsi
Marcsi

Végre újra itt lehetekKépKépde sajna megint csak röviden tudok jönni. Ezek itt a vért kiszívják belõlem. Babát akaroooook....

Leone
Le a kalappal elõtted!!!!!!!!!KépKép

LauraKép
Megértelek, én is kiborultam volna. Egyáltalán nem voltál hosszú. Ezt ki kell adni magadból, mert különben a következõ alaklommal ráborítod az asztalt nemdebár?!Kép

Zsuzsuka
Örülök, hogy újra közöttünk vagy. Ezen a héten én sem tudtam jönni, de már jelenkeztek az elvonási tüneteim...
Hogy lehet ilyet álmodni? Miért nem álmodtad meg a 3. lánykát is, mert most a mézesmadzagot huzogatod elõttünk. Jaj...

Nellike
Asszem sajna nem vagy egyedül. Ezen változtatni kellene! Bárcsak tudnánk, nem?

Hurki
Olyan jót nevettem megint. Többet kellene találkoznunk. Minden reggel vagy minden órában... mert mindig ilyen jó Kép kedvem lesz.

Ritácska
Hogyan vagy? Keveset hallani felõled vagy csak én vagyok itt kevesebbet?

Mamacs
Én is éreztem már hasonlókat, jó is reménykedni egy picit...és lehet, hogy nemcsak reménykedés, de inkább ne éld bele magad.

Most már abbahagyom, mert nem lesz hely a Nektek.

puszika
a kisregényes
bogár

Marcsi
most küzködöm a hosszú nyálzsinórommal a számbanKépKépKép
bogár

Sziasztok!

Hát igen, roppant felháboritó, hogy az ember lányának a munkahelyen még dolgoznia is kell KépKép, igy már nekem is megvonási tüneteim vannak. Meg olyan furcsa a hasam, mintha meg akarna jönni, de hát hol van az még? A 20. napon vagyok, de egyelõre tartózkodom attól, hogy bármilyen következtetést levonjak a 37,2-es hõmbõl.

BOGÁR Kép
köszi, hogy hiányolsz, ari vagy! Kérdésedre válasz: fent Kép. Jó lenne egy táblicsku, hogy lássuk, ki hol tart éppen, nem is tudom hirtelen, hogy most ki csinálja, de biztos nem ér rá szegény.

Bocsi, hogy a többieknek nem irok, de megint mennem kell KépKép, még jó, hogy péntek van, már rámfér a pihi.

Cupp,

Rita
KnéRita

Sziasztok LányokKép
Bocsika, de csak most értem be, mert másfél óráig vártam az altatáshoz szükséges tüdõszûrésem leletére. A szûrést már két hete elvégezték, csak egy papírt kellett legépelni....
JoviKép
Rendben, akkor SMS-ben konzultálunkKép
HurkiKép
Ha a Párocskádnak van kedve és nem okoz Neki fájdalmat, akkor mindent beleKép
EgcsiKép
Ismerõs az érzés, de fel a fejjelKép Leszel még Te is nagyon boldogKép
ZsuzsuKép
Köszi az altatásos tapasztalatodat. Nekem már sok volt, de egyik sem tubusos. Hétfõtõl már nem jövök de mire újra itt leszek Te már az új munkahelyeden dolgozol majd. Sok sikert kívánok és gyere közénk amikor csak tudszKép
LauraKép
Talaán kéne keresned egy másik orvost...
BogárKép
Hányadikán lesz a hsg-d?

Gittáról tudtok valamit?

doris

Nati

A lányok leírták már, úgyhogy csak ismételni tudom õket. A szervezeted szép lassan helyre fog állni, ha nem stresszel, hõmérõzz nyugodtan. Ha ma vagy a 14. napon, akkor még nem is kell semmit sem látnod, az ovid valószínûleg néhány nap múlva lesz. (35 napos ciklus esetén)Addig csak nyugalom, mert ha reggel már nem tudsz aludni amiatt, hogy vajon mennyi lesz a hõ, akkor nem is fog megbízható értéket mutatni. Ha ebben a hónapban a pé elmarad, akkor annak valószínû az az oka, hogy a szervezeted még nem állt vissza a régi kerékvágásba. Az, hogy a babóci egyszer összejött (még ha sajnos valami miatt most nem is tudott megmaradni), az azt mutatja, hogy teherbe tudsz esni, vagyis pánikra semmi ok. Utána pedig már az orvos is (tekintettel a kórelõzményre)valószínûleg folyamatosan sokkal erõsebb orvosi kontroll alatt fog majd tartani. Adj idõt a szervezetednek, ha ez a hónap kimarad, annak valószínûleg oka van. Ne siettesd a dolgokat, hagyj idõt a szervezetednek a regenerálódásra!

Bea

Bea
Bea

Sziasztok Lányok,Kép

Ma voltam vérvételen a hormonvizsgálat miatt és most nem ájultam el, pedig szokásom. Kép Kép Az eredmény kb. két hét múlva lesz meg.
A következõ hormonvizsgálat és akkor már a Torch vizsgálat is a következõ ciklusban lesz. De nehéz lesz kivárni az eredményt, olyan kíváncsi vagyok!
Szerintetek pét jelent, hogy leesett a hõm 36,3-ra a 14. napon? Eddig 36,6 és 36,4 között volt. (az utolsó három napon 36,4). Nyák is volt/van bõven, meg a minimikroszkóp is szép kristályosodást mutat. Most már csak el kell indulnia a hõmnek fölfelé.
Úgy döntöttem próbálkozunk, ha már ilyen pozitívak a jelek. Bár még mindig be vagyok tojva.

Egcsi! Teljesen megértelek. A tesómék már a másodikat tervezik, a sógornõmék szintén, nekem csak egy missed ab. jutott júniusban. Én sem tudom ezt jókedvûen megélni. Totál padlóra kerültem. És szégyen nem szégyen, de bevallom, hogy nagyon irigykedem másokra. Sõt dühös is vagyok, amiért velem ez történt, mások pedig önként elvetetik a babájukat.
Lépten nyomon terhes nõvel találkozom. Szerintem nem is igaz, hogy csökken a magyarok száma! Én ha babát látok, inkább elmenekülök. Leone, te hogy tudsz ilyen optimista lenni?

Volna még egy kérdésem. A mûtét elõtt a ciklusaim második felében már voltak menzesz elõtti tüneteim: teltségérzet, megnövekedett étvágy, mellfeszülés igen erõsen. Viszont amióta megmûtöttek nem jelentkeznek ezek a tünetek. Szerintetek ez jó? Normális?
A menzim is valahogy könnyebben zajlik le, nem fáj annyira.

+Még egy kérdés, azokhoz akiket mûtöttek: azt vettem észre, hogy szárazabb lettem bent. A mûtét után 7 héttel kezdtünk el házaséletet élni, de elég nehezen ment, mert fájt. Most már ugyan nem fáj, de mintha jóval szárazabb lennék. Észlelt valaki hasonló tüneteket magán?

Nati
nati

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?