A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Hurrrááááááááááá!

j.
Vendég

Timika!

Nagyon jo egészséget és sok boldogságot az új kis családnak!
Teljes szivemből gratulálok Kristófhoz! Kép

KépKépKépKép
aniko24

Timikáéknak gartulálok!Kép Én is császárral szültem. Hát az elején fáj az ember hasa, de félnaponta nagyságrendekkel javul a helyzet.

Brill! Drukkhegyek neked.

Kivi! Még van remény!Kép

Mindenkinek köszi a részvétetKép Már jól vagyokKép

Kép
Kép
sosi

Timika!Kép

Teljes szívemből gratulálok Nektek,biztos nagyon édes Kristóf baba!Kép

Duddu!Kép

Merre vagy?

Unique!Kép

Szedek magnéziumot(magnerot a neve)3x2.
Engem is nagyon aggaszt hogy ilyen sokat fáj a pocim,már alig várom hogy holnap az orvos megvizsgáljon.
Az idegesség miatt nem fájhat szerinted? Mert sajnos engem most érnek olyan külső körülmények amelyek miatt fájdogálhat ennyit a pocim.
Szoríts Nekem hogy ne legyen baj,most úgy félek hogy a sírás kerülget...Kép

Sysy
sysy77

Kristófka!

Isten hozott a nagyvilágban! Szopizzál ügyesen, és nagyon jó egészséget kívánunk neked!

Timika!

Gratulálok a szép nagy fiadhoz, és mielőbbi felépülést kívánok!

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok Lányok!

Régóta nem voltam, de muszáj ennyi jó hírre jelentkezni Kép

Évi77! Kép Kép Kép Nagy-nagy-nagy gratula, gyönyörű a gyerkőc, nagyon sok boldogásgot kis családotoknak!! Kép

Timika Kép Kép Kép Nagy-nagy-nagy gratula Nektek is, Kristófka, üdv a nagyvilágban, nagyon sok boldogágot Kép

Duddu Kép Kép Gratula a két picurkához és a szívhangocskákhoz!!! Kép Kép

Kivi! Kép Kép Nagyon-nagyon szorítok, szerintem még nincs veszve minden, ne add fel!

Réka
korek

Szijasztok! Kép

Timikának hatalmas gratula Kristóf Bercihez! Kép Várom én is a képeket nagyon! Szép méretekkel született, nem mondom Kép Én spec. kiegyeznék kicsit kisebb súllyal is Kép

TündérlányKép
Nyöszörgök, fájdogálok, finiselek Kép Igen, hacsak Stella anyánk nem előz be, én jövök! Kép Bár szerintem még jól érzi magát odabenn Laura, azért már nagyon kíváncsi rá az egész család! Kép
Hétvégén mehetsz babalátogatóba újra Timikához! Kép

SysyKép
Nem tudod kiiktatni valahogy a külső ingereket? Ha gondolod, írj priviben, segítek, ha tudok. Tényleg nem tesz jót a babának, ha zaklatott vagy! És hidd el (és biztos, te is így látod utólag) nincs az a probléma, ami megérné, hogy bármi gond legyen belőle. Igazam van vagy igazam van? Kép

NorwellKép
Gratula a cukorterheléshez! Tényleg álombeli eredmény! Kép Csak így tovább! Kép Mazsola jól elvan anyuban Kép

Évi79Kép
16. héten nem híztál semmit még???? Ez kicsit aggasztó, nem? Kép Kép

Puszilok mindenkit! Ha lesz valami, Duddunak megírom! De még 2 hétig azért ne legyen... Kép (bár ahogy látom, Õnagysága eltűnt valahova... Kép)

Unique
36+4

KépKép
unique

Sziasztok Csajszikák!

Unique!
Hát persze, hogy igazad van! U.ezt akartam Sysynek írni! Kép
Én volnék Õnaccsága? Valamikor dolgozni is kell.. Most is munka közben írok.
Kérdésedre: korábban is beszélgettem álmomban, csak akkor soxor vicceskedtem Zuram szerint. Mostanában meg mindig aggódom v.mi nagyon értelmetlenen. Szóval hormon is, meg gyári gyogyó is szerintem. Kép Kép

Sysy!
Aranyos vagy, hogy hiányoltál! Kép
Biztos megnyugtat holnap a dokid. Majd jelentkezz! De az biztos, hogy nem lenne szabad idegeskedned. Bár tudom, hogy könnyű ezt mondani.. Kép

Tündérke!
Köszönjük a híreket! Akartalak ma hívni, de ki voltál kapcsikolva.. Kép

Timika, Kristóf!
GRATULÁLOK!! Ügyesek voltatok akkor is, ha császár volt! Ekkora babóca nehezen bújt volna ki! Sok-sok tejcit és nyugodt éjszakákat kívánok! Kép Kép

Évi77!
Ugyan már, örömmel adtam át ilyen jó híreket! Én köszönöm, hogy meglátogathattalak! És még mennyi mindent nem kérdeztem meg, őőőrület! Kép
Jó olvasni, hogy jól alakulnak a dolgok otthon Dórival! Gondolom, Apa is sokat segít...

Dido!
Örülök, hogy hamar elmúlt a veseprobléma.
Az orvosod mit mondott rá?
Hogy álltok az Eger kérdéssel?

Mátra!
Milyen volt a konferencia? Remélem, a napocska a te kedélyeden is javított!! Kép

Drága Kivi!
Tényleg nem biztos még ez a méhenkívüli. A másik topikban a Te idődnél későbbi UH-n nem látta meg Dévai az ikreket(!), pedig neki híresen jó gépe van. És nálunk is elsőre csak egyet látott. Szóval türelem és ott lesz az a pici! Kép Kép Kép

Junko!
Ugye te is már kifelé jössz a gödörből?? Ugye?!
Ha nem, akkor vigyázz, mert odaküldöm a boldogságmanókat!!! Kép

Kanci!
Köszi a buksimi pótlást! Kép
Gratulálok az új lakáshoz! Mi is gondolkodunk a dolgon...
Az émelygés lehet ám éhségtől is. Legalábbis nálam ez szokott lenni, hogy eszem egy falatot és már jobb is. Bár az idősebb kismamik biztos tudnak egyéb trükköket is.. Kép

Évi79!
Már AFP! Hát tényleg rohan az idő. És még nem híztál? Mármint kilóban, igaz?

Brill!
Ezek SZUPER hírek!! Kép Végre!
Annyira drukkoltam, ezek szerint érdemes folytatnom! Kép
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KoRéka!
Köszönöm a gratulációt! Hát veletek mi újság?
Nagyon szűkszavú voltál. Köv. mensi után lesz a műtét? Ne félj, minden rendben lesz! Kép

Monyó!
Hogy vagy? Mesélj kicsit magatokról! Kép

Puszi mindenkinek:
réka
Vendég

Kép
Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!

Először is Timika: nagyon-nagyon gratulálok!!! KépKépKép

Hű csajok borzalmas a napom volt... reggel arra ébredtem, hogy annyira megvan, hogy olyan érzésem volt, mintha folyamatosan pisilnék...Kép
Nem akarom jobban részletezni, de nagyon durva volt + olyan érzés volt, mintha tekergették volna a méhemet Kép Aztán reggel még felhívtam a dokimat, és azt mondta, hogy ez a norcolut után természetes, mert meg volt vastagodva a mnyh-ám, így ez most szépen válik le... úgyhogy ekkor egy picit megnyugodtam... így is 5x kellett ma átöltözzek, úgyhogy elég sz@r a napom, és ráadásul totál gyenge vagyok, szédelgek + hányingerem is van... Remélem még ezek a tünetek is normálisak, mondjuk nem kevés a vérveszteség, és kb. egy literre legalább saccolok - legalábbis nekem nagyon úgy tűnt....KépKépKépKépKépKép
De holnap már mindenképpen kellene dolgozni menni, remélem jobban leszek!!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!
Én is szeretnék felkéredszkedni a táblára!Kép
Felteszel Duddu?
Bea

Kép
bea27

Timika!
Gratulálok Kristófhoz! Kép Sajnálom a császárt, de gondolom így is nagyon boldog vagy. Sok-sok tejcsit és örömöt nektek!Kép

Nicol + Vivi

Kép
nicol

Sziasztok!

TIMIKA!!!
Gratulálok Kristóf babához!!!Kép
Sok tejcsit és sok boldogságot!!

Rékám!
Én szerintem 8hét 4 napos vagyok.

Brill!
Örülök a jó híreknek!Kép

Norwell!
köszönjük jól vagyunk!Kép

Tündi!
Köszönjük a híreket!
Te hogy vagy?

csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Csibe Drága!
Javítottalak. Ennyire gyogyi vagyok? Vagy a múltkor mást mondtál? Mindegy, a mensi alapján tényleg 8+4.
Hogy vagytok? Tünetek vannak? Mikor mész legközelebb? Márc. 20??

Bea!
Egy kicsit többet is írnál magadról?

réka
Vendég

Kép
Ez Kristóf baba megszületésére!
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

na megint én!

Rékám!
Pontosan! március 20-án megyek újra!
Akkor nuha szűrésre!
Tünetek semmi,csak a lufiefektus!Úgy fel tudok fújódni!
Puszi:Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!

Timika!
Gratulálok! Méretek 40gr híjján egyeznek Olivérrel! Most még olyan picik, de maaaaajd....Kép
remélem nem csalódásként éled majd meg a császárt, végül is, ahogy a hírekből kiderült, a fiatalember dönött így!
Sok-sok tejet és boldogságot nektek!

Unique!
Ahogy az idődet elnézem, azért ti még ráértek tényleg jó egy-két héttel. Stellánál az előny, hiszen ott kettőnek kell osztozni azon a kevéske helyen, ahova olykor egy is már alig-alig fér! Kép

Duddu!
Te legalább alszol, legalábbis úgy emlékszel,hogy aludtál. Én nem sokat aludtam első pocakkal az elején. Olyan volt, mintha nem is gyerek lenne a pocakban, hanem koffeintabletta vízhajtóval! Kép

Syssy!
A pocakfájdogálás az keményedéseket jelent? Az előző vizsgálatnál mit mondtak rá? Biztosan írtad, de valahogy kimaradt, bocsi.
Nekem a keresztcsontom fájása lassan állandósulni látszik, ám ez azért más jellegű mint neked. keményedések is csak 3-4 alkalommal jelentkeznek pár napja, viszont ennyi kell is már ebben a pocakkorban.

Kivi!
Nagyon remélem a többiekkel együtt, hogy doki készülékében a hiba!
Drukk!

Brill!
remek hírek!

Zsókuci!
Sajnálom, hogy így megvisel a dolog, de valamit valamiért. Remélem legközelebb nem tabletáktól, hanem a szülés után lesz ilyenben részed. Merthogy akkor is ilyen. Kép Kép

Didó!
Engem is érdekelne, hogy mitől lehetett olyan vesegörcsöd?
Eger?

Évi77!
JÓL vagytok?
Kezditek felfogni a helyzetet?
Én sokáig mentem be csak azért a gyereket megnézni, hogy elhigyjem, hogy tényleg van!Kép Illlen kis hülle vagyok no. Kép

Mátra!
A fájás nem jó, de a kedved mintha tényleg jobb lenne, az viszont remek!
KOnferencia?

Tündi!
Kicsit helyre rakott Timika remélem! Kép

Kancellárka!
Émelygés! Kép Aból még nem feltétlenül lesz róka. Ennyi is elég lesz hogy elhidd, tényleg pockod van! Kép

Norwel!
Gratula a terheléseshez! Kép

Évi79!
Figyelsz is magadra, vagy csak ilyen jól alakul, hogy még nem híztál?
Bár az az igazság, a hízás nem hízás kérdése az utolsó harmadban derül ki igazán. Na nem mintha riogatni akarnálak, szó se róla, de akkor durvulnak el a dolgok sokszor!

Korek?

Sziaasztok!

Eszter Márton 31+6

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Kedves Timi!

Engedd meg, hogy nagyon sok boldogságot és egészséget kívánjak mind a kettőtöknek (bocsi hármótoknak, apukát kifelejtettem)! Õszintén szólva egy kicsit drukkoltam, hogy a kiírt 18-án szülessen a baba, mert nekem is akkor van a szülinapom, de nem jött össze. Mondjuk nem baj! Ugye? A lényeg, hogy rendben vagytok! Hát minden jót kívánok Nektek! Kép

Puszi
Zsu

Zsu
valér

Timi!

Óriási Gratula nektekKépKépKép Éljen, Éljen, ÉljenKép

Brill,
Ezek nagyon jó hírekKép Drukkolok nagyon neked szerdáraKép

Kivi,
Remélem, hogy csak a doki uh-jával volt gond, mikor mész legközelebb?
Drukkolok nagyon!!!!!

Norwell,
Ezek nagyon szuper eredményekKép Nagyon ügyi vagyKép

Sysy,
Biztosan nagyon jó híreket kapsz a dokitól holnap, várom a híreketKép

Dido,
Örülök, hogy már jobban vagyKép

Kancellárka,
Szupi az új lakásKép Az émelygést meg sajnálomKép

Én ma már a 3. szurimat kaptam, pénteken megyek uh-ra, remélem sok szép tüszőm lesz!

Móni

Kép
móni23

Unique!Kép

Mindjárt írok Neked email-t.

Duddu!Kép

Próbálok nem idegeskedni,de hidd el ez nem könnyű!Kép

Ironram!Kép

Keményedik is a hasam és ráadásul olyan émelygősen fáj.
Az előző vizsgálatkor kaptam rá hörgőtágítót,de attól meg rosszul voltam és azóta nem szedem(szédültem tőle,remegett a kezem és felment a pulzusom).
Bárcsak már holnap ilyenkor lenne...

Sysy
sysy77

Timi!

Gratulálunk Kristófhoz!!!
Nagyon sok tejcit , és boldogságot.

Csak csendben jegyzem meg, hogy Kofa szerint egy nő után fordult meg Kristóf, mert mindig a csajok vannak a háttérben. Szerintem meg csak egyszerűen még maradt volna benn, de nem volt szerencséje, mert ki kellett jönnieKép

Sebaj, az a lényeg, hogy megszületett, egészséges, teljék benne nagyon sok örömetek!!!

Juca

tjuca

Dudu!

Kedves vagy, de inkább olyan változó a hangulatom. Mondatjuk úgy, hogy a középállapot minusz egy.

ÉS ahogy azt én mindig tudom is és érzem is előre, elérekett 1cn. Hát még csak nem is izgulhatok...de nem baj. Nem akartam itt a nagy örömködésbe belerondítani.

MA viszont milliomos lettem. Kép Eladtuk a lakásunkat aminek a fél ára átkúszot a számlámra. (Jól tudom ám a családi kasszát kezelni.) Ott melegszik egy kicsit, majd a bankos néni kicsit levon belőle és átkerül a kis házunk jelenlegi tulajdonosának a markába. És aztán felújítás, költözés, kutya idomítás,kertásás, gyermekek elkészítése és boldog családi élet, holtomiglan.

j.
Vendég

Unique!Kép

Holnap megírom Neked hogy mi a helyzet mert már háromszor írtam meg és egyszerűen nem küldi el a net.Kép

Sysy
sysy77

Timi!

Kép

Az a lényeg, hogy egészséges és biztos csodaszép is. Vigyázzatok nagyon magatokra.
mátra

Lányok rövid leszek. Nagyon elfáradtam, ráadásul holnap is mennem kell Kép
Jó volt, de már elég. Jó lenne egyszer olyan konferenciára is elmenni, ahol mondanak is valamit Kép
A kedvem tényleg jobb.

Duddu édes, szerintem 2. cn. Ez már az igaz mensi Kép Kép Majd eldől melyik az aktuális Kép

Sok puszi mindenkinek, szép álmokat, holnap többet írok.

Dina te sem voltál ma? Ugye nincs semmi baj?
mátra

Sziasztok!

Timika és KristófApu!
Nagy-nagy gratuláció Nektek!Kép
Fotót szeretnénk az ifjúról!Kép

Dudu!
Örülök, hogy nem volt megterhelő a tánci.
Nagyon köszi a megjegyzés részt!Kép

Eszter!
Köszönöm Olivernek is az üzit!"Átjött"!!!Kép

Sysy!
Úgy sajnállak a pocifájás miatt.Holnapra drukk!Kép

Dido!
Örülök, hogy jobban vagy!Orvos azért látott?

Niki!
Már az álomházikó is kiválasztatott???Nagyon belehúztatok!Kép

Mátra!
Pihenj jó mélyen, mert holnap is biztos lefárasztós napod lesz...Meddig tart a konferencia?
Örülök a kedvjavulásodnak.KépHátha, még fájdalmad sem lenne...

Évi77!
Nagyon ügyik vagytok Dórikával!De miért ne lenne meg az összhang, amikor eddig is megvolt...Kép

Évi79!
Nagyon rohan az idő!Már Nálad is ezek a vizsgálatok jönnek!

Norwell!
Grat a cukorhoz!Ha a tökéletes eredményeidnek van köze a fejliluláshoz, akkor rajtam nem fog múli a többi eredmény sem!Kép

Tündi!
Köszi a híreket, ha nem lennél...Kép

Csibe!
Már Te is elhagytad a 8. hetet???
Örülök, hogy jól viseled a "csodádat"!Kép

Móni23!
Szorítok a sok szép tüszőhöz péntekre!Kép

Junko!
Jó sok mindent kipihálhattok már a tervezetből!Csak így tovább!Kép

Zsókuci!
Holnapi napod talán már könnyebb lesz a mensivel!Kép

22.30-kor megkaptam Apától a repesztő szurit (Ovitrelle).Nem lenne ellenemre, ha még sokat csökkent volna eddig az időpontig az ösztradiolom.Kép Hátha megúszom a hyperstimut...

Nagyon köszönöm mégegyszer a drukkokat!Biztosan tudom, hogy segítenek!Kép
Puszó Mindenkinek!
Brill Kép

Kép
brill

Timike
Nagyon sok boldogságot mindhármatoknak!!!!és sok-sok tejcsit.

Kivike
Nagyon szurkolok értetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++

Brill
Küldöm én is továbbra is a sok-sok pozitív energiát, jól alakulnak az erdményeid.+++++++++++++++++++++++++++++++++
Brill neked hős a párod, hogy meg bír szúrni. Az én párom az injectios tű láttán már eldobja magát. Este mindíg menni kell a barátnőmhőz amikor tüszőrepit kapok.

Zsókuci
Igyál sok folyadékot. Sajna a stimutól ez van. Pihizzél sokat.

Lányok megyek a héten újabb gyógyszert irattani. Alig várom ,hogy kezdhessem megint agyógyszer szedést.
cinca

Sziasztok!

Timika!
Nagyon-nagyon sok boldogságot és egészséget kívánok MINDANNYIÓTOKNAKKép!!! Én is várom nagyon a képeketKép.

Kivi!
Nagyon drukkolok Nektek, hogy minden rendben legyen, de nem is lehet máshogy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!

Brill!
Ennek úgy örülökKép, és továbbra is mennek a drukkok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Évi77!
Én is nagyon kíváncsi vagyok a szülstörténetre, ha majd lesz időd ugye mesélsz nekünkKép?!?!

Mátra!
Mikorra kaptál végül időpontot az Istvánba?

Dudu, Eszter, Brill!
Csütörtökön nem volt a dokim, ügyeletre meg nem akartam menni, mert onnan rögtön a kórházba küldik az embert, ráadásul az elektromos kispárnát a derekamra kötve javult is egy kicsit a dolog, úgyhogy úgy gondoltam várok még egy napot, mert azért nekem nem fájt annyira, mint ahogy Juca leírta, hogy milyen is tud lenni. Az éjszaka még szönyű volt, akkor vertem a fejem a falba, hogy miért is nem mentem le az ügyeletre, de másnap, mint amit elvágtak, pontosan olyan hirtelen elmúlt, mint ahogy jött, úgyhogy nem mentem vele végül dokihoz. Anyukám is azt mondta, hogy életében egyszer görcsölt vesére, és utána soha többet, és eddig sajnos nagyon követem minden nyavajában, úgyhogy majd meglátjuk, hogy lesz-é folytatás, bár azért nagyon remélem, hogy nem.
Eger: úgy néz ki, hogy magamnak már lenne állás, bár nem akarom elkiabálni, de Csabának még sajna nem találtunk. Most hétvégén megyünk haza, és szerdáig otthon leszünk, és onnan közelebb van Eger, úgyhogy majd átmegyünk és körülnézünk egy kicsit, állásközvetítőirodát keresünk, és megnézzük a környéket is. Eddig Felsőtárkány és Noszvaly az esélyes a telek ill. ház szempontjából, de majd ez is kiderül akkor. Úgy terveztük, ha találunk munkát lemegyünk albérletbe, amíg eladjuk a lakásunkat, és vagy felújítunk, vagy építkezünk, de jó lenne akkor menni, ha már mindkettőnknek van munkája, úgyhogy lassan, de biztosan azért remélem alakul a dolog.

Lányok!
Mikor megyünk moziba? Mit szólnátok ehhez a héthez? Nekem jóKép!!!!!!!!!!!

dido

dido
dido

Dido!

Sok sikert a terveitekhez, azért egy nagyon izgalmas időszak elé néztek ti is. Nekem bizony erősen görcsbe rándul időnként a gyomrom. Hogy hogy fojuk bírni, meg az építkezéssel járó konfliktusok...de megéri, remélem.
Eger csodajó hely sztem. Egyszer egy nagyon igényes borfesztiválon voltam ott a szüleimmel (kár hogy én voltam a sofőr). CSak jó emlékeim vannak. Jó kis kávézók, a vár, a görbe utcák, a történelem osonkodása minden lépésed mögött. Klassz.

Örülök hogy jobban vagy.

Brill!
Egy hős a férjed. Kép Akkor szerdán mesz, ugye?
Vagy rosszul emlékszem?
Remélem is hogy nem lesz hiperst. Nagyon-nagyon, de hisz tudod...

Cinca!
Na ez őrület, már én is alig várom, hogy bevegyem az első bogyót.
Most sikerülnie KELL, kész.

j.
Vendég

Brillnek és Kivinek mennek a leghatalmasabb drukkok és pozitív energiák, de azért jut kicsi máshova is, de azt hiszem most nekik vana legnagyobb szükség rá!

Timikának és az újdonsült családjának nagyon nagy gratula! Várunk beszámolóval képekkel már nagyon.
Tündinek köszi a hiradózást, nagyon izgi volt Kép

Didonak sok sikert az egri léthez és minden jót, ha minden igaz és bírni fogom, akkor oda megyünk hosszú hétvégére nyaralni, de az még odébb van.

Tagnap déli émelygésnek az lett a vége, hogy hirtelen megkívántam és bevágtam egy fini hamburgert, ami végülis helyre tett, ennek örömére viszont este újra bekajáltam kicsit túlságosan, és akkor meg attól émelyegtem, na így tegyen az ember lánya a kispocok kedvére Kép

Mindenkinek szép napot! Üdv: Niki

kancellárka

Igen Kivinek én is szurkolok természetesen.Kérlek majd jelentkezz, ha van fejlemény, vagy ha nincs akkor is.

Niki!
És a gyermek ahogy nő, ennél csak még szeszélyesebb lesz...Kép

j.
Vendég

Junko!
Olyan, mint az anyja Kép

kancellárka

Niki!
Kép Ja nem akartam, mondani, hogy lehet kisjány lesz? Mert hát a nők, a nők azért tudnak alakítani.

j.
Vendég

Junko!
Kiegyeznék egy kiscsajjal is, úgyis akárminek készül hisztis lesz és nagy zsivány, mindkét szülője az, úgyhogy mást nem is örökölhet. Most próbálunk a hülyeségeinkről leszokni, hogy legalább ne tőlünk tanulja majd ael Kép

Évi!
Azért ez már pocak!!!

kancellárka

Sziasztok Lányok!

Tegnap voltam védőnéninél és azt mondta, hogy minden rendben van, Kép csak egy kicsit furinak tartja, hogy nekem inkább estére vannak rosszulléteim, nem pedig reggelente. Az a fránya rókakoma a hétvégén megint meglátogatott, és teljesen elsz..rta a napomat. Kép Na de mindegy, a lényeg, hgoy most már jobban vagyok, tegnap egész du. feküdtem, pihiztem, és ez lehet hogy jót tett! Kép

Elkezdtem visszaolvasni, de megakadt a szemem azon, hogy Timika is megszült! Kép

TIMIKA! NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK NEKTEK A KIS PICURRAL A KARJAITOKBAN! REMÉLEM, HOGY MINDEN RENDBEN VAN MÁR! PUSZI NEKTEK KépKépKépKép

A többit ha mindent végig olvastam!

Pusza Kép

Dina (14+3)

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Dina!
Ne aggódj, hogy neked este vannak rosszulléteid, az unokatesóm is így volt, sőt tegnap este én is szarul voltam. Ez nem törvényszerű. Viszont remélem nem találkozol többet a kis vukkal Kép

kancellárka

De örülök, hogy bekukkantottam! Dóri születése óta nem tudtam hozzátok benézni! Kép

<font color="ff0000">TIMI!!! Kép
Nagyon-nagyon soxeretettel gratulálok nektek! Kristófkának sok tejcsit és nyugalmas éjszakákat!</font>

Seszi
seszi

Sziasztok Lányok!Kép

Unique!Kép

Írtam Neked emailt!Kép

Brill!Kép

Köszi az együttérzést,jól esik!Kép
Remélem ma minden rendben lesz a dokinál!

Dina!Kép

Örülök hogy már jobban vagy,vigyázz magatokra!Kép

Sysy
sysy77

Mozi!

Aki bújt, aki nem, ma biztosítós nénihez kell mennem, szerdán nők napja, plusz az anyóskám szülinapja, csüt. pént. OK. Ki jön? Én megyek!!!
Ja és mikor menjek??? Dido? Duddu? Bogica? Mások? És akiket kifelejtettem a szaknévsorból?
Most a tettek mezejére lépek, mert különben sosem lesz ebből moziKép

Juca

tjuca

Sziasztok!

Sajnos most rengeteg a munkám, de délután hozok képet Timkáról és Kristófról! IGÉREM! Kép
Na meg majd egy kis szüléstörténetet is írok Kép
Addig is köszi a türelmet!

Szép napot!

Tündi
Vendég

Nnnnaaa, azért nagy felületesen kicsit visszaolvastam Kép

Unique
Örülök hoyg azért elvagy, ügyi vagy a cuccokat illetően, hogy már minden kész!
Timika apuka a hétvégére jósolta a szülést, de úgy látszik szégyenlős a kissrác, hoyg mindjárt idegenek is lássák, azt nem lehet Kép Megyünk majd látogatóba igen, vagy ők jönnek, még nem tudni Kép

Csibe
Köszi, szarul Kép Céltalanul, ragyásan (ez már marhára idegesítKép), nem várakozóan, csak úgy semmirekellő módjára telnek a napok. Iszonyat szar érzés Kép

Réka
Szarakodik a telcsi aksim, azért nem értél el, pedig itt volt az asztalon előttem bekapcsolva Kép De köszi hogy gondoltál rám, próbálunk délután dumcsizni, ha neked is jó, oké? Majd hívlak!

Brill
Amikor Stella lombikja volt, annyira drukkoltam neki, hoyg el sem tudom mondani. Most neked is legalább ennyire drukkolok! Minden erőmmel!!!!!

Na, húzok melózni, mert már fejemre nőnek a táblázataim... Kép

Tündi
Vendég

Évi79!
Ez már pocak, és semmi kétség, hogy a Babucitok mutogatja már magátKép.

Juca!
Épp ma reggel kérdeztem én is, hogy akkor mikor is megyünk mozibaKép. Nekem a csütörtök jobb, de jó a péntek is, ha a többieknek az a jobbKép. Hány óra körül gondoltad? Ha jól emlékszem a WestEndet beszéltük meg.
A kérdés rossz, most néztem meg és a WestEndben csak 13.45-tól adják már a filmünket. Nekem ugyan ez az időpont is jó, csak félek egyedül vagyok vele. Nézzünk másik mozit?

dido

dido
dido

Esetleg a Kossuth, nem messze van a WestEndtől és 16.30 ill. 19.00-tól vetítik.
Duna PLaza 16.15-től adják.

dido

dido
dido

Sziasztok.

Evi,kristof,Kristofpapa.Gratulalok.Egeszseget es sok sok boldogsagot kivanokKép

brill.Neked szoritok hogy ez legyen az elso es egyben utolso lombik.)

unique.sokat gondolok ratok.Kivanom hogy minden rendben menjen.

tundi latom nem vagy a toppon.Remelem mihamarabb tuleszel a melyponton es visszater a regi eros jokedvi Tundi.

dudu.KismamaiKépkoszi a kerdesed jol esett.Velunk semmi ujsag.Varakozo allasponton vagyunk epp.
Erdekes modon a hom fent van(36,8)ami nalam soknak szamit.Es a cicibimbom is faj.Meg az is elofordulhatott hogy volt pe-m.
szepen eldegelunk tervezgetunk,majd ha az ido is engedi epitkezunkKép

Kép
monyoka

Timika,
Nagy-nagy gratula sőt még nagyobb a kis Kristófhoz!! Aki ügye nem is olyan pici!! A szülés folyamatába egy kicsit elvesztem akkor végül is császár lett a vége? Mert szülés alatt megfordult a pici? Hűű ilyen is van?!!? Szegénykém biztos jól össze lehetett kavarodva.

Tüncike,
Nagyon megnyugtatott hogy ilyen pozitívan állsz a gondomhoz, így remélem ezt magadnál is kamatotztatod!! Köszönöm és a tudosítást is Timikáról!!

Norwel,
Hát én bízok benne egy kicsit hogy nem a legszupibb Uhgép így csütörtökön megyünk a SOTE 1re ott remélem többet látnak. Nektek is gratulálok a szép cukorterheléses erdeméynhez. Nagyon ügyik vagytok. :o))

Sysy,
Hát azt nem tudom hogy az idegeskedés miatt fáj-e a pocid de azt tuti hogy nincs rá jó hatással, van egyismerősöm aki szintén pocakos és sajna szegénykénykém elég zaklatott mostanság az élete de ajánlott neki a doki homepátiás nyugatató bogyókat amióta azt szedi láthatóan jobb a hangulata. Esetleg nézz utána bár he nincs köze a poci fájáshoz akkor lehet hogy felesleges csak eszembe jutott. A doki majd ugyis megnyugtat. Szorítok :o))

Dudu,
Nagyon ari vagy így legyen tényleg nincs mit tenni csak nyugodtan várni ami nem könnyű de hiszek az én kis Pöttyömben és nyomom a vitaminokat hogy segítsek neki az erősödésben. Talán csütin lesz valami. Bízok benne.

Zsukci,
Jobban vagy már, remélem hogy igen és alább hagyott az eszméletlen vérzés!! Egyél sok vasat attól egy kicsit jobb lesz a közérzeted és lesz erőd a holnapi melóhoz.

Duddu, Csibe,
Nektek volt cicifeszülés, vagy éreztétek a melletetket, mert nekem ez az egyetlen kézenfogható tünetem de mintha ez is kezdene alább hagyni. Meddig tartott?

Móni,
Biztos lesznek szép tüszűk pénteken!! Küldöm a tüszőnövesztő energiákat!!

Brill,
Hűűűű akkor már a tűszőid hez eljutott a hír hogy lassan-lassan pukkani kell. Szorítok ezerrel!!

Márta,
Pusszancs a buksidra!!

Dido, Cinóca,
Köszönöm a sok ++++++++++++ :o)) Igyekszem bezsebelni őket. Didó veséd jobban van?

Kancellárka,
Olyat egyél amit kívánsz annak bizti örül a babó.

Junko,
Köszönöm.

Angie,
Úgy legyen ahogy a barátnődnél!!

Évi77.
Olyan hamar hazamentetek a korházból, vagy ez a bevett szokás, örülök hogy a pici Dorca ilyen ügyesen szopizik.

Anikó,
hát mi is bízunk benne hogy olyan pinduri volt hogy csak ügyesgéppel lehet meglátni, de a vérvétel meg is erősítette hogy még igazán nem is látható amit meg annak véltek annak meg kiszámolták a sokkal magasabb hcgt kellett volna mérni a méretek alapján így most ott tartunk hogy nagyon türelmesen várunk.

Évi79,
Tudom hogy nálad is mennyit keresték a picit, de félek a legrosszabbtól.

Köszönöm a drukkokat továbbra is beosztom őket.

Kivi
kivi2

Sziasztok!
Timika!
Sok szeretettel gratulálok Kristófhoz!!Sok tejcsit és örömet kívánok mindannyiótoknak!
Lányok!
A mozit illetően nekem jó lenne a 13.45, de gondolom Duddu dolgozol, ugye? A Kossuth mozi nem biztos, mert délután még tanítványom lenne, és csak holnapra tudnék biztosat, el tudom-e tenni.
Puszi:Bogi
dbogica

Sziasztok Lányok!

Sanyi vagyok Kristóf Apukája,Timika párja.Ezúton is szeretném megköszönni a drukkokat mindenkinek,külön megköszönni Tündi segitségét a folyamatos tájékoztatásért.Mindketten jól vannak,a pici már szopizott is-Kép
Fogadjatok szeretettel pár képet amit küldünk Nektek:Timika,Kristóf és Sanyi
Kép
Kép
Kép

KépKép

KépKép
timika

Sanyi, Kristófapuka, Timi,
Nagyon gratulálok ehhez a tündérhez. Nagyon szép baba, és nagyon ügyes, hogy már most megy neki a szopiKép
Móni

Kép
móni23

Lányok,
Mi ez a mozi dolog, erről asszem lemaradtam. Mit néztek és mikor, és én is mehetnék?

Kép
móni23

Sziasztok Lányok!

Először is hatalmas nagy gratula Timikának és Kristófnak WELCOME a nagybetűs életbe! Neki biztos nem lesznek ilyen problémái, mint nekünk lányoknak itt a topikban, de majd biztos lesz sok más nagy kihívás, amihez már most kívánok nagyon sok erőt és egészséget.

Tegnap nem tudtam jönni, mert elmentünk Gyöngyösre az autónkért, és hát addig bizony sok minden történt itt veletek.

Kivi, mikor lesz eredmény? Annyira igzulok érted, és tényleg, teljes szívből azt kívánom, hogy úgy legyen, mint a barátnőmnél. Kérlek, ne aggódj!!!

Brill, nagyon drukkolok neked, hogy elsőre összejöjjön a dolog, és ne érjenek folyamatos csalódások. Próbálj egészségesen étkezni, E vitamint szedni, hogy erősödjön a méhed, és gondolkozz pozitívan. Pihenj sokat, és ne stresszelj. Persze, nekem sem mindig sikerül a saját tanácsomat megfogadni, de azért ha próbálkozunk, az már fél siker.

Mátra, téged is hasonlókkal tudlak bíztatni. Legyen a következő hónap másabb, mint az eddigiek!!!

Lányok, annyira jó, hogy ilyen összeszokott ez a kis csapat, moziba jártok, találkozgattok, tartjátok személyesen is a kapcsolatot. Tudom, hogy még nagyon friss vagyok itt a topikban, de néha mégis úgy érzem, hogy kilógok közületek, mivel nincs még közös élményem veletek, és félek, hogy csak untatlak titeket a szövegemmel. Pedig nekem annyira jól esik olvasgatni rólatok, a fejleményekről, ahogy megfogannak és alakulgatnak a kis életkék. Talán, ha egyszer én is tudok veletek találkozni, jobban kíváncsiak lesztek rám is.

Amúgy egy-két lánnyal elég sok közös pontunk van. Mi is eladtuk a házunkat és albérletben lakunk most (a régi saját lakásunkban, mert visszabéreltük), és ha minden igaz, április közepén elkezdjük az építkezést. Biztos nem lesz könnyű, de úgy döntöttünk, hogy belevágunk, mert utána olyan házban fogunk lakni, amilyent mi terveztünk, és a mi ízlésünk szerint való. Egyébként semmivel sem drágább az építkezés, mint egy régit megvenni, és azt felújítani, sőt.

Sosi, te hogy vagy?
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?