A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Angi!

Ugyan nem lógsz ki egyáltalán ezen ne aggódj.
Annyira én sem vagyok benne a vérkeringésbe, de már az életem részévé vált a babanet (hogy ez jó-e vagy sem, nem tudom eldönteni-bár a főnököm biztos nem repesne ha tudná...), érdekel kivel mi van.

Építkezéshez sok sikert, mi még csak felújítunk áprilisban de én már ettől is parázok és a nagy házba bele se merek gondolni.

Kristóf baba nagyon édi. Főleg az anyukás fotó szívmelengető. És de jó lehet nekik!

j.
Vendég

Sziasztok!

Timika, Kristóf!
Gyönyörűek vagytok, Timiről sugárzik a boldogság!!! És az, hogy császár, vagy "normál" szülés, szerintem édesmindegy. A lényeg, hogy jól vagytok! Szopi: nagy dicséret Kristófnak! Kép (Én is császárral születtem anno...Kép)

Kép

Angi!
Mindenki így kezdte ám!Kép Először én is csak kapkodtam a fejem, mikor jöttem a topikba, hogy mikor kivel mi történik, de most meg úgy vagyok, hogy ha egy nap nem tudom megnézni, mizújs, akkor már szinte elvonási tüneteim vannak...Kép Apa szokott vele szekálni, hogy ha rácsatlakozok a babanetre, akkor sehallselát Dömötör lesz belőlem... Kép Bár tegnap Kristóf születéséről azért lopva érdeklődött ám... KépKépKép

Évi79!
Ez bizony már babásos pocika! Kép Le sem tagadhatnád... A hízás miatt ne aggódj. Én szeptember óta 3 kg-t híztam (pedig imádom az édességeket is), de állítólag most jön majd a feketeleves... Kép Meg amúgy vékony testalkatú is vagy, szerintem nem lesz gond. Hallgass a gyomrodra...Kép

Kivike!!!!
Nagyon-nagyon-nagyon-nagyon drukkolok Neked (Nektek), és már én is várom a csütörtököt! Mikor mész pontosan az uh-ra? Gyere minél hamarabb a hírekkel (jaj, úgy szorítok++++++++++++++++++++++++++++++++++++++) !!! Köszi a gratut a cukor miatt.

Dina!
Szerintem mindenki másképp éli meg a terhességet. Nem értem a védőnődet, hogy miért kell riogatni azzal, hogy nem normális az esti rosszullét. Ez egy hülyeség. Nekem pl. a reggeli helyett inkább délelőtti rosszulléteim voltak, kb. 9-10 óra táján, addig semmi gondom nem volt. Attól is függ szerintem, hogy mit eszel. Úgyhogy ne aggódj, minden rendben van, a védőnődnek meg toll a fülébe! Kép

Kancellár!
Mizújs Veletek?

Monyóka!
Azért ez a bimbófájás elég gyanús nekem. Tudom-tudom, nem szabad reményt ébreszteni, de a hőd tényleg elég magas... Várakozó álláspont... Kép

Brill!
NAGYON-NAGYON-NAGYON!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

No, lelövöm magam, kezdek éhes lenni. Kép Délután még jövök!

Puszika

Norwell+Mazsola (24+5)

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Tündi!
Nagyon rossz olvasni,hogy ilyen rossz hangulatod van. Rossz ez a tétlenség.
Ha segít én sokat szoktam rád gondolni!Kép

Kivi!
Nekem még mindig érzékenyek a cicieim!Ez az egyetlen jel.

Kristóf baba gyönyörű!!!!!Kép

Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Kivi!
Továbbra is nagyon izgulok értetek, és remélem, hogy minden rendben lesz csütörtökön, és csak a kis Pöttyöcskéd bújkál Anyu szeme előlKép.

Sanyi!
Köszönjük a képeketKép, nagyon szép a kicsi Fiad, na meg persze a boldog Anyuka isKép.

Móni!
Büszkeség és balítéletre szeretnénk már vagy egy hónapja eljutni, de mindig közbe jön valami, de majd most...Kép. Szerintem mindenki nevében mondhatom, hogy nagyon örülnénk, ha Te is jönnél, sőt ha minnél többen jönnénekKép. Eddig ha jól emlékszem, Juca, Dudu, Bogi, Évi79 és én megyünk, de ahogy látod, még képlékeny, hogy pontosan mikor és melyik moziba. Naaaaa, van kedved...Kép?!?!?

Angi!
Egyáltalán nem lógsz kiKép, eleinte, nehéz követni az eseményeket, de belejön ám az emberKép. És ha van kedved jönni a héten moziba, annak nagyon örülnénkKép.
Mi is azon a véleményen vagyunk a férjemmel, hogy kb. ott van egy régi ház+felújítás mint, egy új ház megépítése, csak hát ahhoz telek is kell, és sajnos az gyakran magában annyi, mint a rákerülő ház leszKép.

dido

dido
dido

Junko, Norwell, Didó! Nagyon aranyosak vagytok! Igen, tudom, hogy lassan beljövök, és nagyon szeretnék veletek találkozni. Elméletileg pénteken rá is érnék, igaz csak 5 után, és a film is nagyon érdekel, de attól tartok, hogy itt nem tudnék veletek beszélgetni, ismerkedni, mert a moziban csak néz az ember. De ha ti másképp látjátok, akkor nyitott vagyok.

Didó, nekünk szerencsénk volt a telekkel. Vácdukán (Váctól 8 km-re Pest irányába, 30 km-re Pesttől) találtunk olcsón telket. (Egyébként ott még mindig vannak eladatlan telkek megfizethető árban).
Vendég

Tündi!Kép

Sajnálom hogy nem vagy mostanában jó passzban.Kép

Kivi2!Kép

Aranyos vagy hogy segíteni szeretnél,ez nagyon jól esik. Estefelé megyünk a dokihoz és utána majd jelentkezek hogy mi a helyzet.Kép

Sanyi,Timika!Kép

Még egyszer gratulálok Nektek,Kristóf baba nagyon szép kisfiú!Kép
Olyan meghatóak a képek!Kép

Évi77!Kép

Hogy vagytok?
Jól emlékszem hogy Te a Szent István Kórházban szültél a Nagyvárad téren?
Adtak ott valamit az újszülötteknek vagy minden napra vittél neki ruhát és pelust?
Tudom hogy valahol úgy van hogy adnak mindent,de nem tudom hogy ebben a kórházban mi a szokás.

Sysy
sysy77

Sziasztok!

MOZIS LÁNYOK!
Van egy jó és egy rossz hírem:
JÓ: pénteken szabin leszek,
ROSSZ: a 13:45 nem jó, mert 14:30-ra megyek a doktornhöz. De azután bármikor jó. A csütörtök nem igazán jó. Remélem, össze tudjuk hozni.
Jól értem, hogy eddig a péntek 19:00 órás mindenkinek okés?

Csibe!
Mi az a nuha szűrés? De kis műveletlen vagyok...

Zsu!
Olyan jó, hogy néha írsz nekünk! Remélem, elkezdtek rendeződni a dolgaid! Kép

Móni!
Tudom, hogy nehéz döntés volt, de jó, hogy újra elkezdtétek! Nagyon drukkolok!!! ++++++++++++++
És ha van kedved, gyere csak mozizni és ez vonatkozik mindenkire! Kép

Junko!
Te kis milliomos! Kép Azért már jobb a kedved, ahogy olvasom a forgatókönyvedet a jövőre nézve, érzem, hogy kezdesz erőre kapni... Kép
Nekem is görcs lesz a gyomromban, ha arra gondolok, hogy most újra lakásmizériába kezdjünk. 2 éve lakunk itt és nagyon szeretünk itt lenni. Csak ez a 4 emelet....

Brill!
BrillApu és Te is HÕSÖK vagytok! Nagyon drukkolok holnapra!! Kép Minden rendben lesz!

Cinca!
Újra lehet drukkolni! ++++++++++++++++++++++++++

Dido!
Minden nappal eggyel előrébb vagytok. Jó lesz ez így!! Kép

Kanci!
Ugye tudod, hogy a gyorskaja nem igazán javasolt a húsdarálmányokban lévő kitudjamik miatt? Kép

Évi79!
Ez már a babától pocak az tutti! Kép Nagyon szép. Szerintem egyáltalán nem gond, hogy kilóban még nem híztál, bár nem vagyok szaki a dologban. Én, aki hízásra hajlamos vagyok, én is u.annyi vagyok kilóban, csak alakul átfelé.. Kép Kép

Tündérke!
Akkor már értem, hogy miért nem értem, hogy nem értelek el... Kép
Várom, hogy hívj, ha tudsz! Kép

Monyó!
Jó olvasni a nyugodt soraidat. Néha ilyen időszak is kell.. Kép A cicifájás pedig nekem volt korábban is mensi előtt, bár inkább érzékenység volt, mert mostanában tudom, hogy mi a fájás (amikor nem tudsz már hason aludni...)

Kivi!
Nekem is érzékenykedett, de minden tünetnek tűnő dolog el is múlhat átmenetileg. Még most is van ilyen. Ma pl. annyira nem érzek semmit, hogy majdnem elszaladtam a dokinénihez, hogy UH-zzon meg, aztán elhatároztam, hogy nem csinálok magamból hülyét.
Szóval ha nincs pontosan meghatározható tüneted, az még az égvilágon semmit nem jelent. Türelem, csütörtökön petezsákocska lesz!!! Kép

Angi!
Mindenki bekapcsolódott valamikor. Ráadásul mostanság megint oly sokan vagyunk, hogy még mi, őskövületek is alig bírjuk követni a dolgokat. Kép

Sysy!
Minden rendben lesz! Este várunk a hírekkel! Kép

réka
Vendég

Nah ebéd után újra bekukk.

Timika és kisfia nagyon édes a képeken! Pusszantás nekik és apukának is akinek köszönet a képekért.

Kivi! Nekem egyáltalán nem volt semmi tünetem, még csak most kezd egy pár napja.

Duddu, te őskövület! Kép
Örültem, hogy egyáltalán valami lement, de amúgy nem mekis hambit ettem, hanem fasírtos igazit. A mekis kajától alapból rosszul vagyok fél napig.

Valaki segítsen!
Most azon filózom, hogy jövő szerdán kéne dokihoz mennem, de akkor az ugye ünnepnap lesz. Vagy előtte vagy utána hétfőn tudok elmenni. De szeretnék inkább előtte mert anyuékhoz mennénk hétvégén, viszont pont jövő hétfőn töltöm majd be a 7. hetet, akkor már lesz szívhang vagy még nem 100% ?

kancellárka

Kanci!
Szerintem akkor már lesz szívhang! Ezt találtam Neked a neten (a hatodik hétről ír, tehát akkor Te már egy héttel idősebb leszel):

"Babánk elképesztő ütemben fejlődik, ekkor már 2-3 mm-es nagyságú. A szívcső már elkezdett pulzálni, 80-90-szer húzódik össze percenként. A pulzálás - amely jó ultrahang készülékkel már kimutatható - még a tizedik hétig frekvenciájában növekedni fog, 180-190 percenkénti értékig, majd fokozatosan csökken a megszületésig."
Úgyhogy én biztosan mennék... KépKépKép
Egyébként meg attól is függ, milyen uh-t használ a doki. Kihez is jársz? (Lehet, hogy már kérdeztem, bocsi, de rámjött a kismama-feledékenység...Kép az emiledet meg már letöröltem)... Jól vagytok?

Puszi

Norwell+Mazsola

Kép
Kép
norwell

Lányok
Sanyi itt is beelőzött a képekkel ügyesen, úgyhogy nekem már csak egy rövid szüléstörténet maradt Kép:
Tegnap reggel 1/4 8-kor a nyákdugó egy része távozott, majd rövidesen elfolyt a magzatvíz. Apa haza melóhelyről, és 3/4 9-kor már a kórházban voltak. Fájásai nem jöttek, ezért bekötötték neki az oxitocin infúziót de. 11 órakor, aminek hatására elkezdődtek a fájások. Sajnos egy-egy erősebb fájás hatására a baba szívhangja gyengült, harmadszorra már hívta a szülésznő az orvost. Az megvizsgálta Timit, és azt mondta, hogy mintha ujjacskákat érezne a fej helyett, és nem kéz ujjakat. Így azonnal UH, amin beigazolódott, hogy Kristóf baba megfordult. Ezután következett a császár, ami elkerülhetetlen volt anyuka és baba érdekében egyaránt. Aztán rövidesen meg is született Kristóf baba Kép Sőt, a délután folyamán már SZOPIZOTT is! Kép Úgyhogy ezzel Timike kicsit kárpótolva lett a császár miatt, reméljük azóta már sokkal jobban van Kép
Ma du. fél 4 körül beszélek majd vele telefonon, ha van még hír, mindenképpen megírom Kép

Tündi
Vendég

Én meg ezt találtam a 6. hétről:
Most alakul ki a szívcső, az emberi szív kezdeménye is, de ekkor még nem pulzál, ezért szívműködés még nem látható.

Amúgy köszi.
Dr. Nagy Miklóshoz járok (mondjuk ez túlzás) de szerintem nem valami nagy teljesítményű uh-ja van (Pizza hát Kép mellett).
Jól vagyunk, köszi, ebéd után mindig jó, csak azt kell kitalálni ma mit kíván a drága. És ti? Te már lassan kerekedsz nem?! Kép
Üdv: Niki

kancellárka

Tündi!
Köszike a sztorit!!! Mikor jöhetnek haza a kórházból?

Kanci!
Oké, de hétfőn Te töltöd a 7. hetet, nem? Ilyenkor napokon belül hihetetlen fejlődésnek indulnak a kicsik. Nem tudod esetleg telefonon felhívni a dokit, hogy mikor érdemes hozzá menned? Én anno felhívtam mobilon a Kardirexes Nagyot Kép, hogy mikor és hogyan menjek.

Pizza.... mmmmmmmmmmm de régen ettem már!!!

Kerekedés: hát, igen, kezdem!Kép Bár szerencsére a hízás (eddigKép) elkerült, 3 kg-t sikerült szeptember óta.
Még a terhességem elején kaptam a férjem unokatesójától egy kismamanacit, és felpróbáltam. Lógott rajtam, mint a tehénen a gatya, még jól ki is röhögtem magam, hogy mikor leszek én akkora, hogy ez jó legyen??? Válasz: most.... Úgyhogy nemsokára Te is a nyomdokaimba lépsz...Kép Gondolom, várod már!

Puszika

Norwell+Mazsola

Kép
Kép
norwell

lanyok.bar tudom hogy szamotokra ez termeszetes de nekem megis elorelepest jelent.
Csutortokon megyek dokihozKép
remelem hogy vele le tudom rendezni a vizsgalatokat es esetleg a kismamasagot is.
most meg izgulok hogy milyen lesz az elso talakozas,mert szeretnek megbizni benne hinni abban hogy segit.mindenesetre remelem hogy mostmar semmi nem jon kozbe es eljutok hozza.

dudu meg az is lehet hogyha elkezdodik valami folyamat akkor visszakonyorgom magam a tablaba es persze kozetek is.
addig is drukkoljatok ertem is egy hangynyit hogy sikeruljonKép

Kép
monyoka

Lányok, kérlek, gondoljatok ma rám. Megyek 5-re az I. számú női klinikára. Furcsa dolgok történnek mostanában velem. Eddig soha életemben semmi gondom nem volt nőügyileg. Február eleje óta pedig érdekes dolgok történnek velem. Február elején el kezdett fájni az alhasam, és elmentem dokihoz. Csináltak vér és vizelet vizsgálatot. Mindkettő rendben volt, semmi jel gyulladásra, vagy bármi másra, de fájt tovább a hasam. Elküldtek hasi ultrahangra, de ott sem találtak semmit. Persze a hasam továbbra is fájt, aztán megjött, és a menses után mintha visszaállt volna minden a helyére. A jelenlegi ciklusom 8-ik napja körül el kezdtem esténként émelyegni (ilyenkor még nem lehet terhes az ember lánya), és néha ismét fájt a hasam. Az öcsém, aki orvos, mondta, hogy lehet, hogy pszichésen produkálom ezeket a tüneteket, ezért nem mentem el dokihoz. Most vagyok a ciklusom 20-ik napján, de még mindig émelygek és fáj a hasam, bár már nem annyira gyakran. Tegnap pedig valami rózsaszínes váladék jött belőlem, és mintha most lázam lenne (sajnos nincs nálam lázmérőm, de elég forrónak érzem magam). Ezért döntöttem úgy, hogy most már nem halogatom, és anyu barátnője beprotezsált a férjéhez az I-esbe. Gőzöm sincs, hogy mi lehet ez. Remélem, nincs semmi női bajom pont most a gyerektervezés előtt. Nagyon szomorú lennék Kép
Vendég

Monyóka
Én drukkolok neked nagyon, hogy összejöjjön a dokis téma!

Tündi
Vendég

Duddu!Kép

Köszi az együttérzést!Kép
Most még nagyon ideges vagyok!Kép

Monyoka!Kép

Én tiszta szívből szorítok Neked hogy minden rendben legyen,és rendeződjenek a dolgok!Kép

Sysy
sysy77

Monyoka! Részemről nagyon szorítok, hogy mindenben megfeleljen a doki az elvárásaidnak és siker koronázza a kapcsolatotKép

Angie! Köszi jól vagyok. 4.cn-en, már távolinak tünik a fájdalmas mensimegjövetelKép Mi is építkezünk. Hát nem tudom, ez eddig elég sokba van és azt mondják most még a java. Állnak a falak, fent van a tető, víz, fűtéscsövek beszerelve, félig a villany is.
Annyit mondhatok, a mestereket nagyon szorosan kell fogni!!!!! Iszonyú, hogy mit meg nem engednek némelyek maguknak.

Kristóf Baba nagyon édesKép Igazi császáros szépségKép

Évi79! nagyon csini kismami vagy! Ne akarj sokat hízni, ez így pont jó. Én 18 kg-ot híztam össz. 16 hetesen még csak 3-4 kg-nál tartottam, a java ezután jönKép

Kép
Kép
sosi

Csajok!

Mozi: Mindenkit várunk, aki szeretne jönni. Büszkeség és balítélet. Péntek este, akkor keresek majd egy mozit, valószínűleg Westend, mert anno Bogi azt mondta, neki az a legjobb.

Pussz:

Juca

Most ért véget az értekezlet, és nagyon sok a melóm, de amint tudok jövök:-)

tjuca

Az előbb akartam írni, de mindig visszadobta!

Monyoka!Kép persze hogy szorítunk!

Olvasok ám én szorgalmasan, de annyi az új csajszi, hogy a sok új info láttán csak ámulok.

Kati (19+3)
Vendég

Angie34
Ezek a pszichés dolgok valóban működnek. Bár ha lázasnak érzed magad és rózsaszín folyás is van, akkor az már nem pszichés dolog, hanem valami egyéb. Jobb ha megnéz a doki. Egyébként szerintem nekem is pszichésen volt gondom az elmúlt hónapokban. Mindig csak a jobb oldalon fájt az alhasam. Kb. október óta. Most febr. közepén voltam dokibácsinál, aki megultrahangozott és azt mondta nem lát semmi bibit. (teljesen beképzeltem magamnak hogy cisztám van...)Erre tökre megnyugodtam, és lám, most két hete konstatáltam, hogy abszolút nem fáj már semmim azon a "környéken". (lekopogom, néha még nagyon halványan érzem, de tényleg csak leheletnyit és nem napokon át folyamatosan mint pár hónapja.) Remélem nálad sem lesz semmi gond. Mindenképpen menj el dokihoz, hogy kiderüljön van-e valami.

Mozi, szívesen mennék én is, de a Büszkeség és balítéletet pont láttam. Jó, nem fogjátok megbánni. (képzeljétek a párommal voltam, meg lehet nézni vele ilyen filmet!!! szerintem fantasztikus, vannak pasik akik csak a piff-puff filmeket bírják nézni...)
Duddu
még az egy héttel ezelőtti kérdésedre válaszolva, munkám: bérszámfejtő, tb-ügyintéző, úgyhogy gyed-gyes ügyben lehet hozzám fordulni, ha kérdés van.
Újdonsült kismamák: Évi77 és Timika- gratulálolok én is a picurokhoz!!! Sok örömet kívánok hozzájuk!

Kivi2
nagyon drukkolok neked/nektek, hogy a picur jó helyen kapszkodjon. Remélem minden ok lesz a továbbiakban.
Üdv mindenkinek
syry

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Kancellárka!
Nekünk akkor már volt szívhangunk,nektek is biztos lesz!Kép

Duddu!
Nucha szűrés=nyaki redő vastagság mérése, ezzel szűrik a Down-kórt.

Aztán ápr.25.körül AFP
genetika máj.10.
eddig ezeket mondta doktornő.Sok vizsgálatra a körzeti doki és védőnők küldenek.Pl.vérvételek.Legalábbis nekem ezt mondták.

Kivi!
Drukkolok Neked!!!!!!

Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Kivike
Továbbra is megy a szorítás értetek!++++++++++++

Junko
Te mire készülsz insemre vagy lombikra? Ugye milyen lassan telnek a napok.

Monyóka
Megy a drrrrrukkkk!

Sosi
örülök, hogy jól vagy. Sajna ilyen ha az ember "szakemberrel" végeztet munkát a házon. Amíg rajtuk tartod a szemed minden szépen halad, de ha nem figyelsz egy kicsit elkanászodnak a dolgok. Mi használt lakást vettünk és sokmindent meg kellene rajta csinálni csak sajna az isten pénze nem elég még az anyagok árára sem, nemhogy a munkadíjakra. Az a szerencsénk, hogy a párom sokmindent meg tud csinálni, de vannak dolgok amihez kell a szakember.
cinca

SysyKép
Írtam mailt!

Puszi

KépKép
unique

Sziasztok!

Timi!

Nagyon szép baba Kristóf, és nem kell apasági bizonyítvány az fixKép

Lányok!

Mozi, akkor Kossuth 19.00? Előtte beülhetnénk valahova egy teára, és akkor jöhetne Syry is, meg Angi is megismerne minket. Ötlet, hogy hova?
Bogi, hozd el a tanítványod, ez egy igazi angol mű, angol humorralKép Na jó vicceltem.

Most alszom mert beállt rajtam a kóma brutál, bocs, hogyha keverem a neveket, időpontokat, eseményeket...

Juca

tjuca

Sziasztok!
Csodálatos Kristóf, Timika, Sanyi hatalmas gratula a kisherceghez!!!!!!!!

Angie, szorítok, de szerintem már túl vagy a vizsgálaton. Mit mondott a doktor?

Monyóka ügyes vagy, hajrá, hajrá, hajrá

Sosi!
Látom már jobb a kedved.Ez jó, tudod, a következő hónap tartogat még csodákat Kép

Kivi, Brill tovább drukk

ÕskövületDuddu!
Hogy vagy?

Tündi köszi a történetet. Nem soká a tiedről ír majd Timika, bízzunk benne.

Évi, csak kerekedj szépen még egy pár hónapig Kép

Tjuca! Nem viszed ugye túlzásba a munkát?

Bocs, ha valaki kimaradt
Én teljesen lemerültem ebben a két napban. Kép Hogy egyes emberek milyen jól megélnek abból, hogy órákat szövegelnek a semmiről! Szakmát kellene változtatnom.

Más. Pénteken délután Pesten vagyok és kb.9-ig szabad, mint a madár Kép Van még hely a moziban? Kép Szombaton színház (ha minden jól megy) teljes kultúra bomba a vidéki agyamnak és lehetőségeimnek. Kép Egyébként szégyen, hogy ha el akarok menni egy JÓ és SZÍNVONALAS moziba értelems emberek közé, vagy uram bocsá' színházba, majd' két órát kell utaznom és napokat szervezkedni. Kép
Honap meló, úgyhogy csak délután, este jövök megint.
Mindenkinek puszika
mátra

Szia Duddu!Már régóta szeretnék Babát,de igazából januártól kezdtük el "élesbe gyártani" a babát!
Egy asztrológus meg is irta,hogy májusig/a szülinapomig/ meg fog foganni a baba!KépDe jó is lenne!!KépMit irjak magamról?Szivesebben irnék a mail-edre!Szabad?
Bea

Kép
bea27

Sziasztok Lányok!
Alig jöttem vissza a topikba, már megint eltűntem: elkapott valami nyavalya, egész múlt héten itthon voltam, holnap megyek újra dolgozni, de még mindig iszonyúan náthás vagyok és a torkom is fáj. Egy adag gyógyszert már beszedtem, de ha nem lesz jobb, pénteken vissza kell mennem a dokihoz.
Közben be-benéztem hozzátok, olvastalak is Titeket, de sajnos képtelen vagyok követni ezt a sok-sok mindent.

Timika
Gratula a babához!!! Nagyon édesek vagytok!!

Kivi
Drukkolok, hogy minden rendben legyen! A jó UH-on lehet látni, hogy hogyan fejlődik a babuka.

Duddu
Még nem is gratuláltam az ikrekhez!! Vigyázz nagyon magatokra! És annyira csodálom, hogy ennyi mindenre van energiád!!

Brill
Nagy-nagy drukk Neked!!! Úgy szeretném, hogy ne csalódj!!

Mátra
Sok-sok erőt kívánok Neked! Mikor lesz meg a csütörtöki vizsgálat eredménye? (Gondoltam Rád 9 órától!)

Sosi
Gondolom, már jobban vagy. Amikor írtad, hogy leesett a reggeli hőd, már sejtettem, hogy ez nem jó jel. Tudom, hogy milyen csalódás ez - meg hát rajtunk kívül biztosan minden babanetes is tudja. Én is minden hónapot reménykedéssel kezdek, aztán csalódással végzek. Aztán meg annyira dühös vagyok, hogy azt mondom, elég, nem is akarom. Aztán jön megint a félidő, és megint kezdődik a reménykedés. Sokszor az agyammal is kialakítom az esetleges pozitív tesztet, így nem is jön meg pár napig, aztán veszek egy tesztet, látom, hogy negatív, ezután még aznap vagy másnap meg is jön persze. Új hónap, új remény, remélem, sikerülni fog és a köv. hónapban boldogan fogod írni, hogy végre nem jött meg!!!

Angi
Olyan aranyosan írtad, hogy szeretnél erősebben idetartozni. Szerintem itt olyan fantasztikus emberek vannak, hogy bátran kérdezhetsz bármit, lesz, aki válaszol és rögtön befogadnak. Látod, az elmúlt hetekben nekem is olyan bajaim voltak, hogy nem is írtam hetekig (bár időnként bejöttem olvasni), és olyan jó volt visszatérni, mert tudom, hogy itt nem vagyok egyedül, magamra hagyva.

Monyoka
Drukkolok Neked! Olyan klassz, hogy belevágsz! Kívánom, hogy jó dokit találj!

Tündi
Még régen akartam Neked is válaszolni, amikor írtad, hogy nem tudsz örömködni…stb. Tudom, hogy ilyenkor a legtöbb biztatás nem használ, de szerintem az jó, ha kiírod magadból a fájdalmadat, és látod, hogy ez nem hagy hidegen senkit.

Ne haragudjatok, hogy nem reagáltam mindenre, ezt is most gyorsan emlékezetből írtam, ami az elmúlt napokban megfogalmazódott bennem – és sajnos nem is olvastam el minden hozzászólást. Most mennem kell még készülni, de még 11 óra körül benézek.

Ó, egy kérdés mindenkihez!!
Kérdeztem a dokit arról a gyógyszerről, amit közületek is sokan szedtek már (Clostyl azt hiszem), de azt mondta, hogy nekem nem ajánlja, mert a petefészkem amúgy is hajlamos a cisztaképződésre, és ezzel csak ártanánk neki. Ti mit gondoltok erről?????
rolly

Jó éjt mindenkinek!
Ki kell kapcsolnom a gépet.
Rolly
rolly

Unique!Kép

Írtam Neked emailt!Kép

Puszi!Kép

Sysy
sysy77

Megjöttem a dokitól ,és hála istennek szerinte minden rendben van.
Fejfekvésben van a baba,és már 1900 gramm.Kép
Azt mondta szedjem továbbra is a magnéziumot és arra kért hogy pihenjek mint eddig és ne végezzek nehéz munkát(mondjuk ezt eddig sem tettem).
Április elején kell legközelebb mennem a magánrendelésére és utána már a kórházba kell majd menni vizsgálatokra.
Már most várom a következő ultrahangot és remélem hogy ezután sem lesz baj.

Sysy
sysy77

Sziasztok!

Dido!
Remélem, tényleg soha az életben nem lesz vesegörcsöd...
Az állásokhoz továbbra is sok szerencsét mindkettőtöknek, mert az nagyon kell hozzá!
Hamarosan beindul a gépezet, meglátod!Kép

Cinca,Junko,Dudu!
Apa az én szememben is hős!Én biztos nem tudnám szurkálni Õt...Bár mindig azt mondja, hogy Neki ebben az időszakban semmi más teendője nincsen, így vmilyen szerepet vállalnia kell.(szerintem azért élvezi is Kép)Persze holnap azért már más dolga is van!Kép

Kivi!
Nyugalom...!KépKép

Évi79!
Megnéztem a pocis képeket.KépJól mutattok!Kép

Dina!
Ha a védőnéni azt mondta, hogy rendben, akkor rendben!Ne aggódj!Neked este van rosszulléted, másnak reggel, megint másnak délelött...Kép

Tündi!
A képekkel valóban megelőztek, de a story leírása a Tiéd lett.Köszönjük!Kép

Monyoka!
Örülök, hogy végre van orvos!Nem elbizonytalanodni már a találkozás elött!Kép

Timika,KristófApu(Sanyi)!
Mégegyszer gratula a tündéri jövevényhez!És még ügyesen szopizik is!...Kép

Angie!
Ne viccelj!Itt Mindenki "kicsiben" kezdte, aztán...Volt, hogy visszaolvastam az archívumban, mert kerestem vmit...Had' ne mondjam, milyen képzavar! KépKépKép
Az 5 órai drukkot "kissé" lekéstem, de bizakodom, hogy mindent rendben találtak!Kép

Mátra!
Neked is pihenni kellene!A lemerültség nem azt jelzi?Csak aggódom érted...Kép

Rolly!
Sajnálom, hogy megtámadott vmi kórság.Gyógyulj meg teljesen, addig ha teheted ne dolgozz!
Ezt mind memóriából írtad???Irigykedem!Kép

Juca,Dido,...!
A mozihoz, beüléshez nekem is nagy kedvem lenne...De majd meglátjuk.Kép

Köszönöm továbbra is a folyamatos drukkot!Hálás,hálás,hálás!Kép Kép Kép
Holnap délelött punkció!Kép
Délután beszámolok mindenről...

Puszó Mindenkinek!
BrillKép

Kép
brill

Sysy!
Nagyon örülök a hírnek!Kép
Megnyugodtál?

Puszó BrillKép

Kép
brill

Szia Brill!Kép

Igen megnyugodtam,mert a doki azt megnyugtatott!Kép
Most már csak nem lesz semmi baj!Kép

Sysy
sysy77

Brill
Várom a híreket, hogy mi volt. Szorítok értetek.

Lányok ki hallott a Vargha Intézetről és van e tapasztalata valakinek vele kapcsolatban?
cinca

Rolly
A dokidnak igaza van a clostival kapcsolatban. Az peteérést elősegítő gyógyszer, és ha neked ezzel nincs gondod, akkor jobb ha nem kapod. Valóban lehetnek cisztáid tőle, ha alapból is hajlamos vagy rá.
Ami a kiírást magamból illeti, megtettem. Ugyanis nincs mit kiírni magamból. Kissé üres vagyok, és mint írtam céltalan. Erről többet nem tudok írni, mert különösebben nem fáj a lelkem, csak nem találom a helyem, nem látom a célt magam előtt, és nem tervezek semmit. De ha változás lesz és úgy érzem meg kell osztanom veletek, akkor persze meg fogom tenni. CSak egyenlőre nem érzem szükségét, hogy lekössem az energiáitokat a semmiért, amikor sokkal fontosabb dolgok történnek a topikban Kép

Brill
Végtelen drukkok mennek!

Tündi
Vendég

Lányok, ti nagyon kedvesek vagytok, és ez nagyon megnyugtat és jól esik. Örülök, hogy közétek tartozhatok, és valóban nem vagyok egyedül a problémáimmal, kétségeimmel, mert ilyen tud lenni bőven, amikor az ember belevág valami nagyba.

Köszönöm, hogy gondoltatok rám. Tegnap minden rendben ment, a doki nagyon rendes volt (gondolom azért, mert anyu kolléganőjének a párja). Megvizsgált, citológiára küldik a mintát, amit vett, de nem csinált hüvely UH-t. Gondolom, nem tartotta indokoltnak. Semmi elváltozást nem talált, csak annyit mondott, hogy a méhem egy kicsit ferdén áll, mintha már szültem volna. Pedig aztán én tutira nem szültem. Kérdeztem, hogy ez rosszat jelent-e. Azt mondta, hogy ez csak egy megállapítás, de nem jelent semmit. Remélem, nem jön ki rossz eredmény a citológiáról. Közben várakozok, hogy ebben a ciklusban történt-e valami nagy találkozás Kép. Jövő héten kiderül!

Rolly, rólad nem sok mindent tudok, de látom, hogy egyidősek vagyunk. Neked sincs még gyereked? Te mivel foglalkozol?

Brill, jól esett a bíztatásod, és nagyon bízom benne, hogy a mai punkció (bár nem igazán tudom, mi az) jól alakul. Várom a híreket.

Kivi, minden nap többször is eszembe jutsz. Annyira izgulok érted, és veled vagyok. Holnap minden kiderül. Azért készülj fel mindkét eredményre, nehogy nagy traumaként érjen. Inkább jobb kellemesen meglepődni. Én azt kívánom, hogy a kis életke benned ott maradhasson 9 hónapig.

Lányok, mi újság a mozival? Hány érdeklődő van? Elképzelhető, hogy én is tudok menni, és végre megismerhetem néhányatokat.
Vendég

Sziasztok!

Rolly!
Először is gyógyulást neked! A clostyval kapcsolatban, sztem ha nem muszáj ne szedd. Bár az is igaz, most nem nagyon emlékszem rá, ti hogy álltok, milyen vizsgálatok vannak mögöttetek, mióta próbálkoztok.
Én köztudottan gyógyszer ellenes vagyok, ám most mégis beveszem a pirulákat. Bár nálunk az alapvizsgálatok szerint minden rendben van (bár egyszer rajtakaptak, hogy nincs peteérésem, ám általában van)mégis azt mondta a dokinő, hogy ha másfél éve nincs siker, be kell venni, mert valami gubanc van. Ugyanis a többi vizsgálatot, csak egy hónap closty után végzi el. Úgy mint HSG vagy lapar meg ilyesmi. Az én türelmem most fogyott el. De ha nem muszáj, és cisztára hajlamos vagy, és a doki se ajánlja akkor hagyd.

Mátra!
Jó feltöltődést hétvégére. Mi a férjemmel negyed évente járunk színházba, és már letelt, úgyhogy jó hogy mondod... Bár én meg Depeche Mode koncertre megyek Pestre. Várom nagyon.

Angi!
Mi volt a dokinál?

Cinca!
Az inszemnél még nem tartok. Most fogom először a clostyt bevenni mint azt fent is írtam Rollynak. De nekem már ez is sok, nem bírja a gyenge lelkem, hogy segítség kell. Kép
Gyanús nekem azonban hogy én sem fogom elkerülni, és ha majd ott tartok, sajnálni fogom hogy nem léptem hamarabb. Na de ezen már kár keseregni, soha nem szabad eltékozoltnak tekinteni az elmult időt. Jókat szexelünk és kész.

Monyó!
Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz csütörtökön. Arra számíts, hogy majd egy csomó vizsgálatra el kell menned. Nagyon örülök, hogy megtetted ezt a lépést.

Sysy!
Örülök, hogy minden rendben van. Kicsit próbálj megnyugondi, és élvezni ezt a szép időszakot.

Sosi!
Na mi ezért fogunk gerendaházat építeni. Gyorsan megvan és kevesebb idejük lesz a szakiknak átverni minket. Ráadásul a kert végéből folyamatosan figyelem majd őket. Kép
Fiatal ácsok, kőmívesek fiúk mezítelen felső testtel...
Kitartás a házhoz!

Réka!

És már nézegettek is lakásokat?
Mit szóltak az ismerősök, rokonok az ikrekhez? Vagy nem mondtátok el még senkinek? Lehet hogy már írtad persze... Számomra még most is annyira hihetetlen, hogy ikreid lesznek, és megálmodtad.

Juca!
Te mikor leszel Keszis?

Körkérdés!

Mit gondoltok HSG-t csináltassak majd a köv. hónapban, vagy rögtön laparoszkópiát? Én az utóbbira hajlok, de az mégis csak egy műtét.

j.
Vendég

Ja Brill, Brill!
Várom a híreket!

j.
Vendég

sziasztok.

junko.Hat most beijesztettel.Mostmeg nem akarok kivizsgalasokat.Azt szeretnem csk hogy tegyek rendbe a menzimet.Ha rendbevan futunk meg nehany kort a parommal.Remenykedek meg,hogy csak hormonproblema.

brill.Szoooooooooooritok.

roly.jobbulastKép

sysy orulok hogy minden rendben van,csak pihenges tovabb.

lanyok koszonom szepen a drukokat.Képazt szeretnem meg kerdezni hogyha hormonproblemem van,azt nehez helyrehozni?azt gyogyszeresen gyogyitjak?sokaig tar?

Kép
monyoka

Junko, Sosi,
Az építkezés bátor dolog, elismerem. Nekem az apósom nyugdíjazott építési vállalkozó, és amikor kértük az árajánlatot különböző vállalkozóktól, monduk nekik, hogy apósom szakmabeli. Hát, ennek ellenére megpróbáltak árban átverni. Jól tudták, hogy apósom tisztában van az anyagárakkal és munkadíjjal, mégis jóval magasabbat adtak első nekifutásra. 3 hónap alatt végre úgy tűnik sikerült találni egy tisztességes vállalkozót. Szerintem, mi nem mertünk volna belevágni após nélkül. Sajnos olyan világot élünk, hogy senkiben nem lehet bízni (a jó barábokban azért talán Kép ). A felújításnál is ugyanez van. Legyetek nagyon résen, és nézzetek utána az anyagáraknak, hogy legalább legyen fogalmatok, hogy mi mennyibe kerül. Kérjetek részletes árajánlatot, amin külön oszlopban fel van tüntetve az anyagár és a munkadíj, és mindkettőnek nézzetek utána, ha van jártas ismerős a családban, baráti körben.

Elnézést a többiektől, hogy ennyire eltértem a témától.
Vendég

Monyó!

A csomó kivizsgálás vérvételt jelent (sztem ez lesz az első). Ahhoz hogy megismerjék a homron háztartásod, a ciklusban többször is vetetnek majd le tőled vért. Van egy-két hormon eredmény amire bizony sokat kell majd várni 2-3 hét, legalább is nálunk) Gyógyszeresen sztem könnyen rendbe tudják tenni a dolgokat. Ne aggódj.

Ja és a pároddal nem futni kell, te kis buta. Kép

j.
Vendég

[color=#ff6000][b]
Timi lekerült az alapítványi szobába, ahol már csak ketten vannak a babával. Mindketten jól vannak, Timi már egyedül felkel és sétál. Kristófnál kezdődik a sárgulás, ezért kaptak egy mobil kékfény készüléket, amivel alulról melegítik a babát, megelőzendő a sárgulást. Ha minden rendben lesz, pénteken hazamehetnek Kép

Monyóka
Attól függ, melyik hormonoddal lehet gond. Prolaktin, progeszteron, nem nagy ügy. De egy pajzsmirigy vagy tesztosteron már kacifántosabb. Higyjünk abban a verzióban, hogy simán nincs peteérésed, de ennek megállapításához - normál esetben - szükséges a cikluson belül 2 vérvétel és UH. Ne félj tőlük, és ne utasítsd vissza! Ugyanis ha tényleg nincs peteérésed, akkor úgysem fogsz teherbe esni, mégha 3 évet próbálkoztok is spontán.

Junkó
Szerintem nem te fogod eldönteni, hoyg melyik vizsgálat legyen, hanem az orvos mondja meg. Én alapból a lapart választanám ha erre mégis lesz lehetőséged, de kórházanként megvan a szokás, hogy szoktak haladni a kivizsgálásokban. Mindenesetre akármelyik is lesz, bevállalhatod!

Tündi
Vendég

Monyóka
Ja, és attól függ hogy meddig tart a kezelés, hogy milyen mértékben tér el a normálistól a hormonszint. Bizony tarthat hónapokig, de hát egyszer el kell kezdeni, ha úgy érzi az ember, hogy nincs rendben valami...
Tudom, most nem nyugtattalak meg, de asszem tudnod kell, mi várhat rád! Egy biztos: egyáltalán nincs mitől félned, és ha lesz is valami probléma, ne tragédiaként éld meg!

Tündi
Vendég

Szia Lányok!
Napközben ma nem tudok írni, de délután vagy este jövök!

Brill!
Egész nap Rátok gondolok és küldöm a pozitív energiákat!!! Kép

Lányok!
Akkor péntek este 19:00 óra. Lefoglaljam, esetleg megvegyem a jegyeket? Ma megyek a WestEndbe. Csak valakinek össze kellene számolni a létszámot.

Később még jövök, good bye:
réka
Vendég

Timika
Mi is gratulálunk az újabb Kristóf babáhozKép
Jó egészséget és sok tejcsit kívánunkKép

Duddu
Neked pedig az ikrekhez gratulaKép(bocsi, csak most olvastamKép)

Babus és egy másik KristófKép

Kép
babus2005

Tündi!

A dokinő azt mondta választhatok. És ő is inkább a lapart ajánlja.

j.
Vendég

Sziasztok!
Beköszönök hozzátok gyorsan, mert ma névnapozunk.

Építkezés szép dolog, mi is azt csináljuk papíron elvileg, de mégsem, a pasi így is úgy is felépítette volna a házat, csak mivel még építés előtt megvesszük, ezért kicsit alakíthatunk rajta, így megbízási szerződéssel végülis vele építtetjük és nem kell anyagárakkal foglalkozni, mert csak egy végső fix árat kaptunk. A párom épp ma reggel foglalózta le.

Junko! A rönkház az gyönyörű, mi is szemeztünk vele, de mégsem mertünk belevágni. A tietek is bizti szép és jó lesz.

Monyó!
Drukkolok a vizsgálathoz.

Brill! Hajrá! Majd mesélj! Drukkolok ezerrel!!!

Üdv: Niki

kancellárka

junko Tundi.koszonom a valsztKép

tundi,semmit sem fogok elutasitani.Mindent megcsinalok ami helyrehozza a menzimet.Felek egy kicsit de lelkileg erositem magam a dologra.Valamilyen szinten orulok hogy vegre velem is tortenik valami es abban bizok hogy konnyen orvosolhato dolgot talalnak majd.

Kép
monyoka

Sziasztok!

Junko!
Ne válaszd a HSG-t!!!!
Nekem utólag mondta,hogy már nagyon sajnálja,hogy nem a lapart ajánlotta, de nem akarta a szervezetem terhelni!Biztos tanult az esetemből! Inkább altassanak!!!!

Csak ennyit akartam!
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Junkó
Az tök jó! Kép Akkor viszont kérdezz rá, hogy megcsinálja-e egyben a histeroscopiát is (méhtükrözés). Ha már úgyis altatnak, akkor ne csak lapar meg átjárhatósági legyen!
Én alapból laparra mennék, gondolom tudod miért ezt pártolom....

Monyóka
Jó hogy így állsz a vizsgálatokhoz, próbáld ezt megtartani!!!! És drukk holnapra!

Tündi
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?