Mivel szeptemberben lesz Hannoverben egy 1 napos továbbképzés vizsgával. Be akarják itt kint vezetni, hogy szoliba csak olyanok dolgozhatnak, akiknek erröl papírjuk van, kellö felvilágosítást tudsz adni a kuncsaftoknak...stb. No erre megyek én meg a "kedvenc" kolléganöm. Te jó ég 1 egész nap vele
Nekem holnap jön a fodrászcsajszi házhoz, meg jönnek a magyar barátaink is, soval óriás fodrászkodád lesz itt nálunk
Vettem festéket is 10 perces a legújabb fekete kollekcióból a "misztikus barnás fekete" színt. Még szolizni is akarok a héten, ugyhogy teljes regenerálódás mire megyek haza. Már csak 1 hét!!!
Nekem van p.é, elég intenzíven. Szerintem a jobb oldalon érhetett pete,mert tegnap azt hittem kilyukad a jobb oldalam,meg már 5.-e óta iszonyat mennyi átlátszó folyásom van, még ma is! Már TB nélkül nem is merek elmenni itthonról. Ez most annyiar érdekes, mert egyfolytában olyan érzés, mintha bepisiltem volna. Nálam a ciklus 18-19-20-21-22 napjain van a p.ém valamikor. Úgy mint elötte is.
Akkor kedves Kosok, akcióztatok a horoszkóp szerint is?
Csicsy én hallottam már "habdauerrol", ami igaz nem tart olyan sokáig, de nem is roncsolja a hajat annyira.
Ma szabadnapom van, ugyhogy takarítás a meló,meg valamit fözni is kéne apjuknak,mert déleöttös ma meg holnap.