A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Lányok! Mi van veletek? Nagyon nem ír senki sem? Ennyire sok a munka? Vagy szép az idő odakinn?

Nekem sem esik jól semmit csinálni! Csak itt punnyadok, mint a fene! Várom a 4 órát, hogy mehessek haza, mert még meg kellene csinálnom a beadandómat, holnap suli és még a felénél sem vagyok!

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Sziasztok!

Évi!!!
Ne szomorkodj, az eredményed egyáltalán nem rossz! A normál értékek: AFP-nél 0,7-2,5-ig (de van, ahol 3 mm a felső határ), a bHCG-nél 2,5 az a határ, ami fölött további genetikai vizsgálatokra küld az orvos. Egyébként beszéltél már a dokiddal? Biztosan meg fog nyugtatni, vagy ha csak az uh-tól leszel nyugodt, akkor csinál egy uh-t. Most már a genetikai uh fog következni, meglátod, nem lesz gond!!! Próbálj meg nem szorongani (bár hazudnék, ha azt mondanám, hogy én hót nyugodt voltam, míg az AFP-re vártunk...) Szorítok Neked!!! Meg egyébként is: van, aki vigyázzon Rátok, nézd:
Kép

Musti!
Nagyon remélem, hogy minden rendben van Veletek!!! Csak nyugiban a melóbanKép, semmi idegeskedés vagy egyéb rossz hatású dolog... A 37 nagyon jó hő!

Dina!
Lehet, hogy igaza van Duddunak, és csak trükk... de akkor is szép!Kép

Duddu!
Látod, milyen kis naiv vagyok? Én nem is gondoltam, hogy esetleg kamu lehet...Kép Norwell gyogyit játszik...
Kép

Timi!
Gyönyörűek vagytok!!! Szabad egy iciripicirit irigykedni?KépKépKép Persze csak egészséges mértékben...
Apa szeme irtó büszkén csillog... Puszika Kristófnak!!!

Mátra!
Szerintem nem Nikinek akartad írni a képes dolgot...Kép Köszi, jól vagyunk, Mazsola épp bokszmeccset rendez, míg pötyögök... Lótás-futást csak finoman, tessék vigyázni Magadra!!! Pusszantlak (remélem, apával minden okéban van...)!

Unique!!!Kép
Fordítsd balra a fejed, és látni fogod! Hát, a békám szerint hidegfront lesz, épp most brekegte a fülembe, hogy adjam át üdvözletét Nektek!!!KépKépKép Egyébként viccen kívül: estére tényleg hidegfront érkezését jósolják, és bár itt hétágra süt a nap, borzasztó szél fúj. Szóval drukkkkkk+++++++++++++++++++++

Junko!
Sokat gondolok Rád, remélem, elérnek a szurkolásaim Hozzád!!!!!

Brill!
Vasárnap.... akkor még hármat kell alukálni... Drukk ezerrel!!!

Reni!
Jó, hogy minden oké Veletek!!!

Pusszantás mindenkinek!

Sziasztok

Norwell+Mazsola (27+0!!!Kép)

Kép
Kép
norwell

DudduKép
Hat ettöl felek en isKépKép

TimiKép
Gyögyörü szep a kisbabad!

DidoKép
Jobbulast kivanok Neked! Hat meg en milyen kivancsi vagyok a dokival valo talalkozasra! Igazabol nagyon sokat varok most ettöl!
Termeszetesen utana jelentest irokKép

AngieKép NorwellKépBrillKép MatraKép MustiKép

Es mindenkinek SZEP NAPOT!!!

Judit

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok Lányok, lassan megyek haza, és holnaptól suli! Kép Kép

Nem megyek mindennap, de a fontosabb órákra azért benézek, na és persze jó lenne tudni, hogy mikor lehet majd levizsgázni.

Mindenkinek szép hétvégét kívánok!

Brill Kép
Szorítani fogok érted, és izgulok, mert nem tudom, hogy mikor tudom majd visszaolvasni a dolgokat!

Puszi mindenkinek! Kép

Dina (16+5)

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Norwell!
Bocsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Kép Egyébként sajnos nem. Épp most csapta rám a telefont Kép Mazsola reagál arra, hogy itt jól érzed magad Kép

Dido!
Te voltál az egyetlen, aki ezt megkérdezte. Remélem már jobban vagy.

Évi79!
Ne pityeregj! Remélem Norwell kicsit megnyugtatott. Tudom, úgyis az UH fog teljesen, de nyugi.- Ez is árthat a picilánynak.

Dina!
Már ennyi? Te jó ég! Jó hétvégét!

Timi!
Gyönyörűek vagytok!
mátra

Sziasztok, Duddu, Angel,Jucmuc, Breni, Anita, Évi 79, Dido, Norwell és a többiek!
Hazajöttem?
AMUGY VAN VALAKI SZEGEDRÕL, VAGY KÖRNYÉKÉRÕL?
Annyira szeretnék már 3 hónapos terhes lenni, nem 3 hetes, mert akkor bizti tudom, hogy megmarad a baba, így meg csak izgulok.
musti

Most kátom, hogy Timika, Csibe78, és Junko azok Szegediek, de jó!
musti

Ezt elírtam.
musti

Unique!Kép

Merre vagy?Kép
Talán megindult valami hogy nem jelentkezel?

Sysy
sysy77

Sziasztok!

Musti!
Igen én jelen pillanatban még szegedi vagyok, de nemsokára Szeged környéki leszek!

Timika!
Nem lehet mást mondani, nagyon édes a kisfiú. Főleg hogy milyen pici még!!!

Tündi!
Jó rólad hallani azért, ám nem jó azt hallani ami veled van. CSak rendeződnek nemsokára a dolgok!!!

Dido!
Köszi a drukkokat, és jobbulást. ÚÚ nekem még sose nem drukkoltak talán ennyien!!!
Munka megvan? Rosszak ezek a határidők, nekem is ilyen munkám van.

Norwell!
Köszönöm a drukkokat. Jó lehet érezni a bébit.

Jucmuc!
Az én fodrászom Vácon van, Szegedről járok oda. Az is nehéz, nemhogy Olaszo-ból ide haza járni nődokihoz! Kép Mondjuk elhiszem hogy nehezen váltasz, én is ilyen vagyok, ha valakiben megbízom nehéz megválni tőle.

Évi79!
Megnyugodtál kicsit?

Dina!
Neked is jó hétvégét. Mit is tanulsz?

Mátra! AHogy olvasom a férjeddel még nem rendeződtek a dolgok, vagy ezek csak időszakos hullámvölgyek? Időnként nálunk is van ilyen, remélem nem komoly.

Nálam semmi, még reménykedek, sajnos nem bírom elképzelni, hogy ne sikerüljön. Nagy sírás rívás lesz az biztos, ha nem jelentkezik sürgősen valami jel.

j.
Vendég

Junko!
Hat igen, tenyleg nehez valtani, en kis naiv azt hittem, hogy itt majd csak azert kell felkeresnem a nögyogyit mert a naszuton teherbe estem. Mert hogy en ugye ebben remenykedtemKép
De nem baj egyszer nekünk is sikerül nem igaz?KépKép

Kedves Lanyok!
Most egy darabig nem leszek, kb.ket hetig.+1 het visszaolvasasKép Utana viszont jövök es mindenröl reszletesen beszamolok! Mar alig varom, hogy induljak. Utazas elött mindig egy kicsit izgatott vagyok. Holnap du.5-kor mar Magyarorszagon vagyok!!!

Gondolni fogok Ratok, minden jot kivanok , ja, es sok-sok POZITIV TESZTET produkaljatok !!!

Judit

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Csak nagyon gyorsan írok: mindenkinek nagyon szépen köszönöm Kristóf dícséretét! KépKépKép
Mi ma extra nyűgik voltunk, megviselt minket a front Kép

Jó éjt mindenkinek!

Timi

KépKép

KépKép
timika

Benvenuti in Ungheria, Jucmuc! Perché sei in Italia?
Scrivimi per favore!
musti

Jó reggelt mindenkinek!

Junko! Ne add fel!!!!! Reménykedj, hátha most renben lesz minden. Ne sírj. Mondom én Kép Bár mostanában már nem is sírok.
Egyébként nem hogy nem rendeződik, egyre inkább elmérgesedni látszik. Már felvetette a külön szót is. Az is igaz, hogy nem harcolok ellene-érte. Már nem. De majd lesz valahogy. A tavasz meghozza ennek is a megoldását.

Lányok ma tuti nem jövök, holnap is csak későn. Duddu, ha Uniqemamiról megtudsz valamit, küldenél egy sms-t? Gyanús nekem ez a tegnapi csend. De lehet, hogy még mindig 2in1 Kép

Mindenkinek nagyon szép napot kívánok és aki nem jön már, kellemes pihentető hétvégét.
mátra

Ciao MustiKép
Parli l'italiano? Io mi trovo qua perche' mi sono sposata con un italiano. Vivo qua quasi da due anni. Oggi vado in Ungheria perche' la nonna sta male. Parto di casa verso mezzogiorno.
Adesso non so piu' cosa scrivereKép
Ma come mai tu parli l'italiano?
Se mi dai il tuo indirizzo elettronico, la prossima volta magari ti scrivo la'.

Mindenkitöl bocsika, meg hamar beneztem ma reggel, hat nem olaszul irt valaki?Kép Muszaly volt reagalnom.
Megegyszer mindenkinek minden jot kivanok!

Judit

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Junko!Nagyon drukkolok!Kép És majd vígasztalunk, ha sírsz-az örömtőlKép Ki a Te fodrászod Vácon?Ez érdekes.Esetleg,ha van kedved egy fodrászkodás után fagyizhatnánk egyet!Kép

Mátra!Ne haragduj, de a dolgok nem szoktak maguktól megoldódni-legalábbis nálam. Mindenesetre drukkolok neked is, hogy minden úgy alakuljon, ahogy szeretnéd. Kép És bocs, hogy beleszóltam-úgy látszik, most hogy 2en vagyok igyekszem 2 helyett okoskodni..Kép

Musti!
Minden jótKépVárunk visszaKép

Norwell!
Köszi, én is nagyon örülök neki.KépBoxmeccs?KépMár most edz, hogy kint elég fitt legyenKép

Dido!
Hát én heti 4-5 napot egri vagyok, a többiben pedig V.dukai.Kép Kb. mint egy utazó nagykövet!Kép
De egri már csak májusig leszek. Jó kis hely, szeretek itt lakni. Elég nyugis, jókat lehet sétálgatni-és sok bababolt vanKép-bár még egyikben sem voltam...Ha esetleg szükséged lenne rá, tudok egy jó albérletet!Kép

Angie!
Mi újság veled? Jobban vagy?

Timika!
Kristóf gyönyörű...Kép

Mindenkinek szép napot!
Renáta
brenáta

Sziasztok!
Két nap pakolás ás egy végleges költözés között újra jelentkezem. Semmi különös nincs velünk, megvagyunk, megtaláltam az émelygésem ellenszerét is, citromos cartedor, csak az a baj, hogy a keserű részéből a citromnak rengeteget belereszeltek, így nem lehet belőle sokat enni, és állandóan köpködöm a darabokat Kép

Remélem mindenki jól van, visszaolvasni visszaolvastam, de már elfelejtettem mit Kép

kancellárka

Sziasztok!

Ezidáig csak olvastalak Benneteket, de most már szeretnék bekapcsolódni a beszélgetéseitekbe. Babát szeretnék a párommal, első hónapban nem jött össze, és nagyon elkeseredtem. Most ép középidőben vagyok, úgyhogy nagyon ügyködünk, hogy sikerrel járjunk ebben a hónapban. Szeretném megkérdezni Tőletek, hogy alkamaztatok-e valami fortélyt a biztos siker érdekében?

Válaszotokat előre is köszönöm.

Kellemes hétvégét kívánok Nektek!!!
zsúka

KEdves Zsúka!
Üdv itt.
A legjobb fortély a görcsölés nélküli együttlét Kép Amúgy még nagyon az elején vagytok nem érdemes elkeseredni. Nagyon ritka ha elsőre összejön. Maúgy az első hónapot hogy érted? Szedtél fogigátlót? Mert ha az abbahagyása utáni első hónap akkor még két hónapig mindig nagyon kicsi az esély.
Amúgy vannak praktikák, a reggeli hőmérőzés és az ovulásciós tesztek, de ezek is akkor jók, ha már két-három hónapja próbálkoztok és kiismered a saját szervezetedet.
De majd a többiek is mondanak biztos sok okosságot neked. Addig írhatnál magadról bővebben is Kép Amúgy meg azért mielőbbi babásodást neked.

kancellárka

Amúgy a többieket legyőzte a tavaszi fáradtság? Vagy mi ez a pangás? Kép

kancellárka

Kancellárka,
Nem akarok belekotyogni, de sok doki szerint a fogigátló elhagyása utáni hónapok extrán esélyesek!

Zsúka, üdv itt! 1 hónap után tényleg nem szabad elkeseredni, amennyire én látom 4-6 hónap az átlag. (én spec. 19 hónapja várok, de azért ez senkit ne keserítsen el).
A legegyszerűbb praktikák a következők: szex előtt ne zuhanyozzatok, lehetőleg este legyetek együtt, szex után ne kellj fel reggelig.
Fontos lehet a póz is (lehetőleg ne te legyél felül), illetve szex után javasolt párnát rakni a feneked/csípőd alá, illetve ügyesebbeknek gyertyaállás.
De szerintem ez pl. egy olyan dolog, ami teljesen elveszti a helyzet szépségét, és már nem szeretkezés az egész, hanem gyerekgyártás, ezért csak ha már fél éve nem jött össze, akkor tegyél ilyeneket.
Egyébként a 2 naponta szex a legjobb, mert akkor van idejük termelődni a spermiumoknak, de ha tudjátok hogy pároddal nincs gond (mondjuk gondolom ezt nem tudjátok, hiszen még az elején jártok), akkor lehet naponta is.
Pár hónap múlva jöhetnek a további praktikák, mint hőmérzőzés (hogy lásd hogy van-e peteérésed, felmegy-e a hőm a ciklus 2. felében stb.), LH teszt (előre megmondja hogy mikor van peteérés, de sajna ez havi 3000 ft körül van), Mini-mikroszkóp (nekem személy szerint ez nem jött be, de sokan használják)

Szóval van itt praktika bőven, lehet válogatni! Kép
A legjobb egyébként szerintem a hőmérőzés LH teszttel kombinálva, mert így egyrészt látod hogy a kettő által kimutatott dolgok egyeznek-e, illetve a hőmérőzés az egész hónapról ad egy áttekinthető képet. Viszont hőmérőzni minimum 3 hónapig érdemes, akkor lehet levonni belőle következtetéseket, illetve figyelni kell arra, hogy mindig ugyanakkor mérd, és lehetőleg hüvelyben, akkor lesz pontos a dolog, szóval elég macerás tud lenni.

Na azt hiszem egy kicsit sokat is írtam...

Dorka

Kép
szdorka

Sziasztok,

Csak gyors bejelentkezés: még egyben vagyunk!

NorwellKép
Nem látom, akárhogy tekergetem a fejem... Kép
És még 2in1 Kép Kép Jöhetnek a frontok, mi akkor is ellenállunk! Kép

Puszi mindenkinek és kellemes hétvégét!

Unique
39+1

KépKép
unique

Sziasztok!!!!!

Adri
De jó, hogy jelentkeztél!
Nagyon jó volt olvasni rólatok!
Örülök, hogy minden rendben van!
Remélem Levike úgy dönt, hogy visszafordul Kép

Éva
Jajj, nagyon szép nevet választottatok!
Majd visszakeresem a képet a picurról
és meglesem Kép

Monyóka
Mizujs veled csitritárs?
Igen, köszike, már rendben vagyok, végre.
Már már megbarátkozom ezzel a fránya lépcsővel
is Kép
Persze, már gép képes vagyok, pedig a héten még
a gépünk is behalt, leégett a táp, de azt
szerencsére megoldották.
Ha minden igaz, lesz laptopom is hamarosan.

Unique Kép
Megkaptam a mailt, igyekszem is válaszolni
rá, mielőbb.
Hogy vagytok?
Biztosan hatalmas már a pocakod!!!!!
Laura bírja még a "bezártságot" ??? Kép

Junko
Mizujs veled?
Mesélj!

Brill
Már csak pár nap! Kép
Drukkolok nagyon nagyon nagyon!!!
Alfi és Totya is nagyon drukkolnak Nektek! Kép
Marshall-lal mizujs?

Réka
Jajj köszi Kép
Örülök, hogy veletek minden ok Kép
Igyekszem minél többet jönni mostmár Kép
Majd jól belehúzok, aztán majd csak
lestek, hogy be nem áll a szám Kép Kép Kép

Sysy
Ti hogy vagytok?

Tündike
Jó, hogy jelentkeztél! Kép
Sajnálom, ami történik, remélem, minél előbb
rendbejönnek a dolgok! Kitartás! Remélem
hamarosan már el is felejted ezeket a dolgokat,
és a kisbabócáddal a karodban mosolyogsz majd!
Kép

Dido
Mizujs veled???

Timika
Kristóf gyönyörű szép baba!!!!

Na, most már csendben maradok Kép

Puszi mindenkinek!
Sziszka

szisszka

Kedves Kancellárka és Szdorka!

Először is köszönöm az ötleteket és a jó tanácsokat!
Egy kicsit bővebben magamról. 29 éves vagyok, 12 éve ismerkedtem meg a férjemmel, nyáron lesz 4 éve, hogy összeházasodtunk. 1 éve hagytam abba a fogamzásgátló tablettát, nem hiszek abban hogy 3 hónap elegendő idő a gyógyszer kiürüléséig. 2. hónapja szedem a Materna vitamintablettát. Úgy gondolom megérzem a peteérésem körüli időszakot, olyankor szúró fájdalamat érzek vagy a jobb vagy a bal oldali petefészkemnél. Ebben az időszakban minden nap szeretkeztünk.
Dr. Zacher Pált választottam orvosomnak, akinél már voltam egy kicsit beszélgetni, és természetesen meg is vizsgált. Õ is azt mondta, hogy a 4. hónap után jelentkezzek és akkor a menstruációmtól számított 10. napon megnéz UH-on. Hát körübelül itt tartunk.
Amiről nehéz lesz lemondanom az az esti 1 órás forró fürdő, de muszáj lesz azt hiszem.
Próbálok visszaolvasni, de nagyon nehéz képbe kerülnöm.
Irnátok Ti is valamit magatokról?
zsúka

Sziasztok Lányok!Kép

Unique!Kép

Írtam Neked emailt.
Most már beszélgetni fogok Laurával hogy bújjon már ki mert Sysy néni nagyon kíváncsi rá!Kép

Szisszka!Kép

Köszi kérdésed mi jól vagyunk,csak sajnos közbejött egy szomorú családi esemény a férjem nagymamája ma reggel meghalt,és ez most nagyon nem tett jót nekem. Sokat keményedik a hasam és ez azt hiszem hogy az idegállapotom miatt is van.
Jó lenne nem időnap előtt megszülni.Kép
Egy kicsit most elvagyok keseredve...Kép

Sysy
sysy77

Sziasztok!

Brenáta!
Köszi a drukkokat. A váci fodrászom Tündi, de most nem is tudom mi a teljes neve. (8 éve oda járok...) Ott a posta környéki utcában van, nagyon precízen vág. Fagyi jöhet, csak én olyan ritkán vagyok Vácon, hogy nehéz lesz összehozni.
Szóval véleményed szerint a sírást így se úgyse kerülöm el? Kép

Jucmuc!
Én is azt hittem hogy megy ez a gyerkecsináls secc-pecc. Aztán lett nagy csodálkozás, hogy mégsem.
Én is tanulok olaszul...Kép

Mátra!
JÓ azért nem adom fel, de a hétvégén bizti befordulok ha nem lesz semmi. Amúgy is, mert dolgozom kell...A férjeddel való kapcsolatot nagyon sajnálom. Nem érné meg valahogy rendezni?
Mitől lett fal köztete? Persze csak ha nem vagyok túl indiszkrét...

Niki!
Jaj nem irigyellek a költözködés miatt. Na ez az amit szívesen kihagynék. Remélem te nem sok mindent csináltál.

Zsúka!
Szia, jaj egy hónap az semmi. Nem szabad elkeseredni, akkor én mit mondhatnék? Kép Reméljük hamarabb összejön neked mint itt sokunknak. Jónak tűnik a dokid. Mások szóba sem állnak az emberrel legalább fél év probálkozés elött.
Ja én pé-ig majd minden este vettem, Büki/Thetys fürdősós fürdőt. Én úgy hallottam az jót tesz. Csak pé után nem szabad.

Dorka!
Jó hallani felőled! Mi újság veletek? Ha jól emlékszem inszem lenne, nem? Vagy teljesen rossz helyen tapogatózom?

Sziszka!
Velem semmi, várakozó állásponton vagyok. 4 tüszőt produkáltam a hónapban (kis segítséggel) és azt várom mi lesz belőlük. Kicsit kezdek leereszteni,de folyton csak azt ismételgetem, nem lehet, hogy nem sikerül. Mert akkor tényleg nem fogom érteni mi a baj.
Tük jó hogy jewlentkeztél, gyere is gyakrabban és írj, veletek mi a helyzet?

Brill!
Vasárnap el ne felejts tesztelni. Kép
Még jó hogy szólok, ugye?

Sysy!
Sajnálom ami veletek történt. Remélem azért hamarosan megnyugszol.

Dudu!
Ilyen fáradt kismami vagy, vagy ilyen sok a munka? Szeginke. Kép

j.
Vendég

Sziasztok!
Megjöttem és a terhesség tünetei kezdenek elözönleni: fáradság, farkasétvágy, aludni vágyás kis hányinger. Úgy volt, hogy Rubint Réka kismama kazijára tornázok, de nem bírok, szörnyű. Ma amugy is nehéz napom volt, állandó fegyelmezés a kölkökkel!

Üdv: ZSÚKA!
Nekem az a tippem, hogy ne fürödj az együttlét után, úgy aludj el, ha napközben van az akció, akkor 20 percig maradj fekve. Ja és minden szex után gyergyázz a lábaddal, mindig a férjed legyen fölül. Egyébként ne parázz mi januárban kezdtük és azt hiszem 3 hetes terhes vagyok, az elöző hónapban is volt, de az felszívódott a menszesszel, ez megesik minden nővel, amúgy fél egy év a normális idő!
musti

CIAO JUCMUC!: So parlare l'italiano, perché sono una professoressa italiana in un liceo, ho frequentato l'universita alla facolta di lettere italiana. Amo gli uomini italiani. Ho molti amici in Italia.
Ti do il mio indirizzo email: mustosadrienn@t-online.hu
Scrivimi per favore
ti saluto e spero che tua nonna guarirerá presto!
Adri
musti

AnnácskaKép
Szóval még Te is egyben!
Ezeket a mai lurkókat egyszerüen nem lehet kirobbantani sem Kép!
Pedig milyen nehezen akartak beköltözni!!!
Drukkolok nektek, hogy mielőbb osztódjatok!

TimikaKép
Gratula Kristóf babához! Nagyon aranyos és olyan picike!!

Musti - JucmucKép
Anch'io ho capito la vostra conversazione Kép!
Ma io sto giá dimanticando la lingua, perche' non ho occasione di usarla.

Pusza
Stella
37+1

Kép
stella9

Junko!Kép

Köszi az együttérzést,aranyos vagy!Kép
Talán a temetés után egy kicsit jobb lesz,de már most nagy ürességet érzek.Kép
Az életnek mennie kell tovább és szerencsére itt van Andriska a pocakomban,és nála nagyobb erőt semmi sem tud adni.

Stella!Kép

Hát még Ti is egyben?
Szorítok Neked is hogy minden rendben legyen!Kép

Sysy
sysy77

ZSUKA!
Magamról:2 és fél éve ismerem a férjem. Pedagógus vagyok, és 27 éves, szegedi. Szeptembertől nem szedek gyógyszert. Januártól láttunk neki a dolognak, sajnos az első kezdeményezés elment, most szerdán csináltam meg a tesztet, az most pozitív, remélem ez megmarad.
Nem tehetsz semmi, mert ha gyenge nem marad meg. Az én dokim azt mondta hőmérőzzek minden reggel és én csinálom most is.Ha magas a hő azonnal akció, és utána pár napig. Egyébként érdemes kihagyni a peteérés előtt pár napot, a többit már leírtam a technikáról. Ne gondolj görcsösen erre, mert az kihat a szervezetre, csináld azt amit eddid, és élvezd az együttlétet!
Adri
musti

Sziasztok!

Mátra!
26 éves mosógép?!Csak nem a "híres" NDK-s modell?Anyukámnak az szolgált addig.
Ismét fájó szívvel olvasom, hogy otthon nem javul a helyzet...Kép Remélem azért hamarosan megoldjátok!Kép
A kocsi le van tojva...Lényeg, hogy nem esett bajod!
A vasárnapi teszt csak "tájékoztató jellegű". Biztosat, majd a hétfői vérvétel mond...

Junko!
Várakozás...Nálad is...Kép Bírni és bízni kell!Kép
DM koncert gondolom fergeteges volt...főleg így többecskénKép!

Timika!
Nagyon édes Kristóf!Kép Köszi a képeket!

Dido!
Betegen nagyon kaki dolgozni...Kép Gyógyulj meg!Kép

Musti!
Lehet már gratulálni???...Gratula!Kép

Jucmuc!
Már Mo-gon vagy!Kép
Várjuk a beszámolót! Szerintem itt is Mindenki gondol majd Rád! Vigyázz Magadra!

Zsúka!
Üdv köztünk! Kép
Tanácsokkal már elláttak a lányok, úgyhogy gyors babásodást kívánok Neked!Kép

Szisz!
Szeretjük, ha "be nem áll" a szád.Kép
Nagyon drukk én is Neked! Totyinak, Alfinak külön buksisimi!(átadni!Kép)
Marshall érzi a tavaszt!Tiszta szerelem...Kép

Sysy!
Együttérzésem.
Nagyon szép lett volna, ha megismerheti a dédunokáját..., de sajnos nem mi döntünk...Kép
Ne idegeskedj, Te is érzed, hogy nem tesz jót!

Puszó Mindenkinek!És továbbra is köszönöm...Kép
BrillKép

Kép
brill

Sziasztok Lányok!Kép

Szép jó reggelt mindenkinek!Kép

Brill!Kép

Köszönöm.Kép
Mi is nagyon fájlaljuk hogy már nem érte meg a dédijét de majd fentről biztos néz bennünket.Kép

Nem aludtam éjszaka valami jól,sokat forgolódtam.
Azt hiszem hogy a kisfiam dolgozik odabent rendesen,de hát ez a dolga.Kép

Sysy
sysy77

Sziasztok!
Húúú, egy órája csak olvasok és jegyzetelek. No most nem menekültök... Kép

Musti!
Azt elfelejtettem, hogy nekem a székrekedésre Dufalac-ot ajánlott a doki. Ez egy szirup, gyógyszertárban recept nélkül kapható és kismamiknak is való. Hatásos, viszont hihetetlenül "megkvartyogtatja" a gyomrot, ami azért nem kellemes, de legalább van eredménye.. Kép
Akármi is van ráírva, 20 ml-nél ne igyál többet egyszerre.

Brill!
Már csak egyet alszunk és jöhet az az információs teszt... Kép Igyekezzetek azért minél érzékenyebbet venni!! Naggggyon drukkolok! Kép

Timika!
Nagyon jó nézni a képeiteket!! Olyan kiegyensúlyozottak és boldogok vagytok! Nnna ez jó csöpüögősen hangzik, de tényleg ezt látom. Ja és Apán a büszkeséget is!
Majd írsz, ha tudsz, addig is gondolunk Rátok! Kép

Annácska!
Köszi! Hát Stella nem úgy néz ki, mint aki beelőz... Kép bár mostmár ki tudja.. Kép

Breni!
Nem a kora a lényeg, hanem, hogy minden rendben van, igaz?

Junko!
Nekem is ez a gondolat jött be, hogy muszáj sikerülnie és ha nem, majd csak túléljük valahogy. Úgy tudnám megfogalmazni, hogy korábban mindig arra készültem, hogy elég erős legyek, ha nem sikerül. És szerintem ez elvett a hitemből és mikor hinni kezdtem, jöttek is a picikék... Kép
Nem a munka sok, én vagyok fáradtabb, de most többet is pihenek.
Ezért is maradok le mindig ennyire. Néha már nem vagyok biztos benne, hogy mindent lekövettem a táblában. Szóljatok, ha valakit kihagytam!

Mátra!
Kocsi, mosógép, párod! Jó lenne rájuk cseregarancia igaz? Ha valami nem működik, csak egy ideig szabad erőltetni, ugye tudod? Kép
Örülök, hogy megúsztad a "balesetet".

Dido!
Jobbulást Neked! És jó munkát!
Jó is az ha van munkád, meg nem is, mert ilyenkor nélkülöznünk kell egy darabig... Kép... de kibírjuk valahogy! Kép

Évi79Kép
Nézd csak mit találtam:
Magasabb AFP-érték ikerterhességre, ritkán kóros terhességre utalhat, de az esetek 80%-ában teljesen normális terhesség esetén is előfordul.
És a beírások szerint még csak nem is vagy a határérték felett. Türelem, nyugalom! Mást nem tudok mondani. Én is nyugtalan lennék a helyedben.

Norwell!
Ez a majom nagyon cuki! Kép

Zsúka!
Üdv. itt! Nagyjából ugyanazt írtam volna, amit Dorka, szóval nem ismétlem. De a forró fürdő tényleg nem a legszerencsésebb és a párodnak sem ajánlott. De ez csak a tényleg forróra vonatkozik. Kép

Kanci!
Jó, hogy benéztél! Egyszer befejeződik ez a soklaki élet és akkor sokkal jobb lesz! Kép

Dorka!
SZIA!! Még hogy sokat írtál??!? Pedig magadról semmit. Kép Azért örülök, hogy köztük vagy még!

Sziszka!
Nnna kíváncsifáncsi leszek arra, mikor be nem áll a szád!! Kép Jó, hogy jelentkeztél és hogy gyógyulgatsz! Kép

Sysy!
Sajnálom a dédit! Kép Én is minden elhunyt rokonomról úgy gondolom, hogy figyel felülről és büszke, ha valami jót csinálok! Kép
Pihenj sokat!

No mostanra ennyi voltam. Puszi mindenkinek:
réka
10+2
Vendég

Kép
Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!
Itt én új vagyok,gondoltam leirom a történetemet mert nagyon el vagyok keseredve..Február 15.-én volt az első inszeminációm a Kaáliban,a teszt és a vérvétel is kimutatta,hogy sikerült.Hát,repestem az örömtől..Mondanom sem kell,hogy megterveztem az egész jövőnket...szóval úsztam a boldogságtól.Aztán tegnap mentem az első ultrahangra,ahol még a dokit is meglepte amit látott,pontosabban amit nem látott..A baba felszivódott.Csináltak egy vér vizsgálatot,ami megerősitette,hogy méhen belüli volt,de a elhalt.Egy világ tört bennem össze.Most beutalt immunológiára,hogy megtudjuk,ha valami gond lenne-mielőtt jön a következő inszem.Naná,hogy én már a legrosszabbra gondolok előre is..Totál kiborultam..pedig az egész inszem alatt-után olyan optimista voltam csak arra öszpontositottam,hogy sikerül!!Na igen,erre nem számitottam..Biztos van köztetek is olyan,aki járt már igy,ez annyira igazságtalan!Noémi
noémi73

Helló Csajok!Már rég jártam itt,gondoltam benézek!Kép
Mennyi új "arc"!!
Mi aztán mindent megtettünk ebben a hónapban,hogy összejöjjön a baba!!
Egy kérés!!Aki még fiatal terhes /pár hetes!/ Leirná nekem a tüneteit?Olyan kiváncsi lennék rá,hogy ilyenkor mik a tünetek az elmaradt havi után!!!KépNem mintha okom lenne az "aggodalomra",ez csak puszta kiváncsiság!!Kép
Angie!Mi van veled?Hogy vagy?Kép

Kép
bea27

Sziasztok lányok! Úristenkém de régen jártam itt, s ahogy a hozzászólásokat olvasgatom zajlottak az események. Timika gratula neked Dudu szintén,s a többieknek is. Velem minden rendben
pancsi20

Sziasztok!

Szia Pancsi!

De jó hogy benéztél! Hát merre jártál? Mi van veled azon kívül, hogy minden rendben?

Brill!
A DM koncert állat volt. Magam is meglepődtem mennyire élveztem, ugyanis a férjem a nagyobb rajongó. Simán elmennék a nyárira is, kár hogy már nincs hely a dühöngőbe. Mondjuk a "hátha"nagy hasammal vicces is lenne.Jaj a májamat kenegeti mikor ilyeneket írtok, hogy többecskén. Kép
Szép vasárnapot...

Dudu!
Akkor én is megpróblok hinni benne, csak borzasztóan félek a kudarctól. Hogy beszakad a lábam alat a talaj. 20 cn. és izgatottan várom a jeleket. Semmi nincs csak viszonylag magas hő. De hát az a clostytól is lehet...De. Sikerülnie kell, mert az most annyira belsimulna a velünk történetekbe. Ház, költözés, bódogság.
Neked mikortól kezdett gyanussá válni a dolog? Mindjárt túl vagy a 12 héten, ez annyira jó. UH mikor lesz már megint?

Cinca!
Földim merre vagy?

Sziszka?
Te is mát túl vagy a 33. cn-en.

Noémi!
Sajnálom ami veled történt érthető ha kivagy. Sok lánnyal megtörtént már ez, remélem ők majd tudnak valami vigasztalót mondani. Főleg hogy ők azóta már majdnem mind babásak, vagy remélem hamarosan ismét azok lesznek. Kép

Szia Bea!
Hát én sajnos nem tudok neked jeleket mondani, én is várom őket.

Sziasztok,
j.
Vendég

SZIA BEA27!
Én is pár hertes lehetek. A tünetek: farkasétvágy, kis alhasi fájdalom, fáradság, mellnövés ennyi!
Amúgy én is 27 vagyok.
Adri
musti

Sziasztok!
Most számoltam ki a Babaszoba honlapon lévő kalkulátorral, melyik hétben járhatok, és az 5- ben, én azt hittem, csak a 3-ban.
Remélem ez pontosan mér, az 5. hét tünetei is igazak rám. Ha az előző nem ment volna el, akkor már a 10-ben lennék.
Az 5. jobban hangzik, mint a 3.
SZERINTETEK PONTOS AZ A KALKULÁTOR?
ADRI
musti

Musti!

A fogantatás pillanatában már két hetes vagy, legalábbis én úgy tudom.
Magyarázat: végül is az élet akkor már elkezdődött mikor elkezd érni a kis petesejt-ezt csak én gondolom.
Így sztem jó a kalkulátor.

j.
Vendég

Musti!
Azt hiszem oltári marhaságot íram az elöbb. Bocs, nem is tudom mit kotyogok bele. Kép

j.
Vendég

Sziasztok!

Junko!
Nem írtál akkora a balgaságot. Ugyanis az utolsó mensi első napjától számolják, mert az a biztos dátum. És a tényleges terhességet 2 héttel hosszabbnak veszik. A peteérés mindenkinél máshol lehet a cikluson belül.
Szóval a kimaradt mensi idején már 4 hét körül jársz. Kép
Nekem akkor kezdett csak gyanús lenni, mikor nem jött meg. Korábban milliószor bedőltem mindenféle tünetnek, így itt már ilyenekben nem hittem. És tényleg egészen másmilyenek a tünetek, mint amilyet vársz... Kép

Pancsi!
De jó, hogy benéztél! Már sokan hiányoltunk! Kép
Valaki írta, hogy nem tűntél el végleg, de ki hiszi ezt el, amíg nem jelentkezel...
Köszi a gratulációt. Hihetetlen, nem?

Noémi!
Szia!
Nekem is inszeminációval sikerült összehozni a két babót, szerencsére elsőre. Elhiszem, hogy kiborultál, hiszen nagyon beleélted magad. De azért nem olyan végzetes dolog ez, sajnos előfordul. De nem jelent a jövőre nézve semmi komoly gondot. Egyszer azt olvastam, hogy minden 5. terhesség elmegy ilyen korán, csak sokan nem is tudnak róla.
Hidd el, van remény, bíznod kell benne és akkor sikerülni fog! Kép Egyébként miért kellett inszemeznetek?

És akkor gyorsan magunkról, mert aztán megyünk nagyihoz ebédölni:
Voltunk tegnap dokinéninél, minden rendben. Mindketten megvannak és mostmár dokinéni is kimondta, hogy valószínűleg maradnak is. Kép A kisebbik felel meg a valós korunknak (!), a nagyobbik 3 nappal idősebb a mérete alapján. Amúgy már komolyak a méretek: 29 és 33 mm! Kép Sokat mozogtak, alig lehetett lefotózni őket, még integettek is!
Szóval tegnap végre először tényleg repkedtem az örömtől, még az sem érdekelt, hogy beültünk kajálni és bármit rendeltünk az nem esett jól. Pedig elég ciki volt, hogy mindent otthagytam.. Kép
Tettem fel képeket az albumomba:
https://www.babanet.hu/album/main.php?album=6299

Aztán tegnap reggel volt nagy ijedtség, mert kis pecsételést produkáltam. De felhívtam dokinénit és azt mondta, hogy teljesen normális hormonális tünet, ha nem erősödik, nincs gáz és ne csináljak semmi aktivitást a hétvégén. Most elhatároztam, hogy nem fogok tovább parázni. Bízom a dokimban és ő tök nyugodt volt. Szerencsére, azóta megnyugodtunk, mert délutánra és ma reggelre nyoma sincs az egésznek... Kép

Brill!
Vártalak a hírekkel, remélem, nincs semmi baj!! Kép

Puszi mindenkinek:
réka
Vendég

Brill?????

Most csak ennyi.

Juca

tjuca

Duddu!

Nagyszerűek a képek, bár másik baba képén ott néztem, hogy jé, már a talpa is megvan, mikor rájöttem, hogy az a köldökzsinór:-)

Musti!

Junko nem írt hülyeséget, bár a filozófiai oldalát még nem hallottam:-P Tény, hogy azért az uccsó menzi első napjától datálják a terhességet, mert csak a mesterséges beavatkozások (ott is csak a lombik) esetén lehet tudni a pontos fogantatási dátumot, de az utolsó menstruáció első napja biztos, és ahhoz lehet igazodni, vagy attól eltérni. De ezt majd tapasztalod a dokinál:-)
Még nem is küldtem neked zebrát!

Na majd most repül a kis zebri:
Kép

Pá:

Juca

tjuca

Sziasztok!

Csak csendben...

Ez a Kaális teszt:

Kép

De persze nem bírtunk magunkkal és elszaladtunk még egy tesztet venni:

Kép

Még ne nagyon gratuláljatok légyszíves, ez még csak "tájékoztató jellegű"!Kép Holnap reggel megyünk a Kaáliba megerősítésért...

Puszó Mindenkinek és köszönet!
BrillKép

Kép
brill

Sziasztok! Junkó hááát szakdogám leadva, ezzel voltam elfoglalva, meg persze ide-oda rohangálás.
Mátra kérdezte szerintem mi van velem.
Dudu háát tényleg hihetetlen, de megvan...
Brill ok csak csendben, csak halkan hogy senki meg ne halljaKép)))))
pancsi20

Sziasztok!
Köszi az infót, meg a képeket! Aranyosak vagytok. Akkor ezek szerint pontos a kalkulátor. Ez jó, mert kevessebb van három hónapból, remélem nem lesz baj addig, mert akkor megtudhatja végre a család, még a doktortól félek, hogy mit mond.
musti

Sziasztok!!!

Brill!
Hmmmmmmmmmmmmmm, akkor most mit szabad mondani????KépKépKép MÉG EZER DRUKK MEGY A HOLNAPI REGGELHEZ!!!! (Halkan és zárójelben jegyzem meg, hogy egyrészt az első Mazsolás tesztem nekem is Gravi volt és ugyanilyen halvány, de a második olyan volt, mint a felső, és erős!!!!)

Pancsi!
Mizújs Veletek???

Juca!
Hogy vagytok? Épp azt néztem, hogy milyen rég nem írtál...

Duddu!
Meglestem a bébiket!Kép Irtó édesek! Vigyázz Magadra, pihizz sokat!!!

Junko!
Nagyon szorítok Neked!!! Egyébként a tünetek nem mindig és nem mindenkinél jelentkeznek, nálam is "csak" hasfeszülés (mensi-előérzet) és mellbimbóérzékenység volt a gyanús.

Sysy!
Õszintén sajnálom...Kép

Noémi!
Üdv köztünk, és sajnálom, ami Veletek történt... Remélem, minél hamarabb bebabásodsz Te is!

Mi holnap megyünk uh-ra, már nagyon várom!!!Kicsi drukkot kérhetek???Kép

Pusszantás és szép napot mindenkinek!

Norwell+Mazsola (27+3)

Kép
Kép
norwell

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?