A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Lányok, no most van az, hogy nem tudok bekapcsolódni :oops: :wink: Pedig úgy olvasgattam, hogy emlékezzek rá, aztán mégse nagyon...

Pussz mindenkinek! :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

ennek a hülye circle-nrk nem lehet megadni mikor legyen vége ?
Megnyomtam, hogy add a new chart, hozzátettem a decemberi adatokat, és most meghülyült, hiába van ott, hogy január 6-án megjött, egybe adja ki az egészet :shock:

Kép
gaby25

afi akkor csutre tied a druk.heeee a nem holnap van???hu de izgi.

katica.:(sajnalom.

mafpan.csokis tortat sutottem.szerintem jo a turotorta a ferjed bizti orulni fog

bettike:)nem szoktam magunknak csinalni.ha nagyon megkivanom levagok belole egy darabot diszites elott.persze ha nem kerek,akkor nem lehet.

csiken hat tenyleg eleg halovany a teszted.varjunk hetvegeig,bizti erosodni fog.

klarisza en potyinel(babam)fuvodtam fel rettentoen.azota nem.

vakond+++++++++++++++++++++++++++++++++

szilcsi.sajnalom a vizsgat.(szerintem nyugodtan tesztelj holnap.ha baba van kimutatja.

szilva.igen igen igen.nalatok is kezdodik a kivizsgalas.remelem csak ici pici baj van.

Kép
monyoka

meg ket nap es kezdem a tuszonovelomet szedni :shock:
azta hisz nemreg teszteltem pozitivat es mar megint kezdodik elorol.
ez a stimus honap utan juniusig pihi,ezt beszeltem meg a ferjemmel tegnap. :lol:

ja es ha elmulik a menzim en is merek hot. 8)

Kép
monyoka

a másikba fél évre visszamenőleg megadtam a ciklusokat görbe nélkül, hogy átlagos ciklushosszt számoljon ki. No mindegy.
De az nem gáz, hogy ennél a számításnál a piros vonal alatt van még a 15 napon és utána? Mellesleg én a 16 napon és a 17-en éreztem valamit :roll:

Sonjus
mikor elkezdtem mérni, menzi előtt pár nappal voltam, és simán 37-nél jött meg, viszon az utóbbi két ciklusnál leesett :roll:

Kép
gaby25

sziasztok!

koszonetkeppen MINDENKINEK a sok-sok jo szoert es a tovabbi drukkokert is fel akartam tenni a tesztemet, de sajna csak egy nagy homalyt latok...nemtom csikken a Tied gyonyoru eles kep, hogy csinalod? :shock: vagy a fenykepezonk buta??? :roll:

megprobalom azert es tenyleg szivbol koszonom a sok ram gondolast! remelem minden rendben lesz mindannyionkkal!!!
Kép

remelem nagyon-nagyon sokan kovetitek a peldamat, szivbol kivanom!!!
vakond
vakond

Hűha vakon
Ez erős zebra a javából :D Szólj mikor gratulálhatunk :wink:

Kép
gaby25

Én meg most épp ott tartok, hogy lehet, hogy nem mérek majd hőt. De meglátjuk mit mond a doktor.

Lányok, kéne nekem vérvétel, meg az uramnak kispasivizsgálat, és ha miden oksi, akkor nekem átjárhatósági, ugye? Így szokták csinálni, ugye? És ha ott is minden rendben, akkor mi van?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ez aztán rendes csík, Vakond :lol:
A mi gépünkön van egy opció, ott lehet makrót állítani. Azzal szoktam a virágokat is fotózni :wink:

Gabi! nem azért nem mondok semmit a görbesztoridra, mert nem akarok, hanem mert nem tudok, bocsi. Biztos lesz, aki tudni fogja!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Én is megcsináltam a fertilitycircle-vel:

Kép

Mit szóltok hozzá? Nekem egyezik a másikkal.

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Vakond beszedni a bogyókat és örülni! :D

Bettike eddig én is úgy tudtam, hogy a kékeszöld vonal a beágyazódást jelöli, de hát mindig tanul valamit az ember. Nagyon drukkolok.

Lassan átkeresztelhetjük a topikot Csodák topikjára. Remélem ezek a csodák még nagyon sokáig kitartanak, de legalábbis addig amíg itt mindenki babás nem lesz.

Katica, sajnálom a mensit, de szerintem se számítsd bele a barnázást.

Gabi a circlés görbéd jobb :D Az utolsó hónapot én is vezettem benne, de nekem totál rossz helyre tette a peteérést. Valakinek ez jön be jobban, van akinek a másik.

Szilvia, nekem soha (a 2 hónap alatt) nem esett le mensi előtt a hőm, sőt peteéréskor sem.

Szilcsi, sajnálom, hogy nem sikerált, de majd legközelebb. Tudod pocakosoknak kedvezőbb az elbírálása is :D Azért jól tetted, hogy megvígasztaltad magad :D Ja, és ki fogod bírni! (és ezen a vizsgán két csíkkal fogsz átmenni) :D

Kép
Kép
robcsi03

Szilvia, neked akartam írni még az előbb, hogy a görbéd alapján lehet, hogy teljesen másfajta vizsgálatok várnak rád, mint amire számítasz :D

Gabi nézz át a másik hőmérősbe és nézzed meg az én görbém!

Kép
Kép
robcsi03

Vannak adósságaim:

Katica! Nagyon sajnálom! :(

Szilcsi! Neked is ugyanezt tudom írni, csak más miatt persze :(

Csikken! Drukkolok, hogy erősödjön!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

robcsi: milyen vizsgálatra gondolsz? :wink:
Kívánom, hogy neked legyen igazad, de az a pecsételés nem véletlenül van (mensi előtt szokott).

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

afonya,
nem talalom a linket, amit vmelyik nap raktal fel az unatkozoknak :lol: ....tudom, hogy itt van vmelyik elozo oldalon, de nem latom, grrrr :evil: .esetleg olyan kiszamolos oldalad is van, hogy ma hanyadik het, hanyadik nap ha dec 26 az utolso mensim???koszi!!!
vakond
vakond

Vakond
ha dec 26 az utolsó mensid akkor a szülés október 2. esedékes
Vendég

További kalkulátor :D
http://www.babaszoba.hu

de itt a babaneten is van kalkulátor.

Szilvia én babás vizsgálatokra gondoltam. :D

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Szirom!
Megkaptam a recepteket,EZER KOSZONET ERTE!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Afi!
Nagyon aranyos vagy hogy felajanlottad!!Koszonom szepen!!!!!!
DRUKKOLOK HOLNAPRA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mennyi szep gorbe!!!! :shock: :shock: :shock:
Sok-sok drukk nektek lanyok!!!!!!

Zebrasoknak:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zoldi!
Remelem minden jol alakul!!

Koszonom mindenkinek a sok biztatast!!!! :D :D :D :D :D :D

Kép
Kép
ancsa81

Lányok, segítenétek picit? :wink:

Kérdeztem a vizsgálatokról feljebb, jól tudom őket? Nekem még sosem kellettek, de holnap meg szeretném beszélni a részleteket a doktorommal.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Robcsi
megnéztem, neked pé után a piros vonal felé ment, csak 2 napra rá ment kicsit alá. Ez a circle görbe nagyon furi nekem :? MOndjuk az előző ciklusban a ferty 16. napra tette, és aszerint 11 napos volt a luteális fázis. Azért akartam azt is betenni most a circle-be, hogy ott mit ad ki. Mondjuk azt nézem, hogy a circle magasabbra tette az átlaghőt is :roll:

Szilva
magasabbra tette neked is az átlaghőt, nem?

Kép
gaby25

Vakond!!Gratulálni AKAROK!! :D

babaimádó
Kép
babaimado

Szirom
jól írtad a sorrendet :wink:

Kép
gaby25

Szirom
jól emlékszem, te adtál meg múltkor egy görbés oldalt? Ha igen írd már le mégegyszer légyszi

Kép
gaby25

Gabi! Jó, köszi, de ennyi? Vagy van még valami más is?

Meg még azzal nem vagyok tisztában, hogy én most magánrendelőbe megyek, és onnan írhat-e mondjuk a doktor beutalót vérvizsgálatra, vagy hogy van ez? És nekem a lakhelyem szerinti körzeti sztk-ba kell mennem vérvételre? (A dokim persze tök máshol dolgozik).

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom!

Nekem a sorrendem ez volt:
-hormon tukor(azt hiszem igy hivjak :? )
-UH-os ciklus kovetes(Clostyval+Choragonnal)
-PCT teszt
-HSG
-lapar+hysteroskopia

Egyik sem volt jo!Azt nem tudom hogy ha minden vizsgalat ok,akkor mi lehet a kovetkezo lepes! :?

Kép
Kép
ancsa81

Szirmi! Persze, hogy beutalhat a doki vizsgálatokra. Majd ő megmondja, hova kell menned.

babaimádó
Kép
babaimado

Szirom
Köszi a mai szavazatot is, nagyon rendi vagy!

Zölddisznó, Sonjus, Áfonyaaa, Babaimádó, Vakond, Robcsi, Judis, Bettike, Monyoka, Mfpan, Snufi, Katica, Csikken, Athiz, Csibe, Klarissza, Szilcsi, Szilvaqueen, Ancsa

Légyszives ma is szavazzatok a Mátéra. Ez az utolsó nap, ma éjfélig lehet szavazni. Minden szavazat számít. Olyan jó lenne nyerni....már csak egyszer kell aludni és kiderül, sikerült-eSmile

http://www.jatekfutar.hu/szavazolap.html
Referencia szám: 2006_00776 Máté

Természetesen képet teszek fel a boldog Mátéról a nyereménnyel, ha sikerül valamelyiket megcsípnünk.

Köszönjük
Máté és Zsani
Vendég

robcsi: én is arra gondoltam :lol:

gaby: igen, magasabbra rakta nekem is az átlaghőmet, akkor mégis van különbség a két görbe között :o

Szilvi

szilvaqueen

http://www.ivillage.co.uk/ Innen volt valahonnét, Gabi! Most nem találom a belépőoldalát, piros színű volt, az tuti. De baromira bonyolultnak találtam, és nekem a múlt hónapra nem tett be pé-t, ezen kicsit megsértődtem, mert abban azért nem kételkedtem.

Ancsa! Nincs mit! Remélem, hogy tudod használni!

Nekem uh-s követés már volt, mert amikor dumáltunk erről először, akkor épp középidőben voltunk, hopp, meg is nézett gyorsan, aztán mondta, hogy jöjjek is vissza két nap múlva stb. De az rendben volt.

A PCT az mi? És onnét kezdve mindet elmondhatnátok röviden :) A HSG az átjárhatósági, ugye? De hogy abból kétféle van, olyasmit olvastam?

B. imádó! Az a baj, hogy amikor terhes voltam, ez akkor is nyűgös dolog volt, mert a lakcímem szerint 2. kerületi vagyok, magánba jártam dokihoz Újpestre, a szülőotthonban szültem (ahol nincs labor, csak az sztk-ban, de oda nem tartozom), a Szentendrei-szigeten lakunk, és az itteni védőnővel álltam kapcsolatba. Ő például sokszor segített, hogy Szentendrén levegyék a véremet, mint hogy be kelljen menni a Kapásba, de már nem ő a védőnő, és most babás se vagyok. No, ez a bajom csak :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Zsani!
En mar reggel szavaztam!!!! :wink:

Szirmi!
A PCT az ellenanyag vizsgalat!Nem minden orvos hisz benne :? !Este egyutt vagytok es masnap reggel kell menni,vesz le mintat es megnezi hogy vannak-e benne kiskatonak!

A HSG!Igen,atjarhatosagi!Nekem rontgenes volt,nem tudom a masik milyen!A reszleteit szeretned tudni??

Kép
Kép
ancsa81

Maganba jarok es abba a korhazba kellett mennem ahol dolgozik!

Kép
Kép
ancsa81

Szirom, én nem voltam ilyen vizsgálatokon, de az tuti, hogy a magánban felírhatja a vizsgálatokat és szerintem oda kell menni ahol ő dolgozik. De ezt se tudom biztosra.

Vakond. Én úgy fotozok, hogy nem megyek olyan közel a géppel hozzá hanem a fokusszal hozom közelebb és vigyázni kell ne mozogjon a kezed. :) :) Pedig most tuti nehéz remegés nélkül megállni :):)

Szavaztam MÁTÉra

Monyoka én is remélem erősödni fog :) :) Ha nem akkor rárajzolok egy erős vonalat filctollal :lol: VAGY AZ ÚGY NEM ÉR????

Csikken

KépKép
Kép
csikken

Zsani szavaztam ma is

babaimádó
Kép
babaimado

Zsani! Én is!

Kép
bettike
Eger

szirmi! Pedig én akkor is azt gondolom, hogy az újpestiben az sztk-ban le kell, hogy vegyék!

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Nagyon forgalmas ez a topic!! :lol:
Sajnos én manapság nem igazán tudok jönni, mert a férjem a szakdogáját írja. Övé a gép. :roll:

Vakond!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Katica! Nagyon sajnálom! :cry:

Judis!
Hogy vagy? :D

Gabi!
Mikor lesz kiskatona vizsgálat :?:

Kaptam a fertitől 5 napot, és elég jól kiértékelte az eredményeimet. A múlt havi görbémről levette a vonalat és kiírta, hogy nem is volt pé-m. :shock: Múlt hónapban 38 napos volt a ciklusom, a leghosszabb idáig, de szerintem ebben a hónapban előbb lesz pé-m mert tegnap már fájt a mellem. Pedig csak a 13 napnál járok. Lehetséges ez? Ja és a hőm is leesett 36,6-ról 36,3-ra. Na majd holnap kiderül.

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Köszi lányok, csak az a bajom, hogy a szülőotthonban nincs labor, a helyi erő az ottani sztk-ba jár. De gondolom, nem én leszek az első, akinek föl kell írnia ilyesmit, majd kiderül végülis.

Ancsa!
Ez a PCT elég gáz vizsgálat :roll:
Lehet, hogy hülyeség, de bennem annyi maradt meg az átjárhatóságiról, hogy van, akit altatnak és van, akit nem. A röntgenesnél nem, ugye?
Nem, minta holnap kellenének ezek, csak próbálok agyilag felkészülni.

Igazából attól parázom még, hogy a dokim nem érzi annyira sürgetőnek a vizsgálatokat (úgy érzem, úgy látom), mint én, és közbe meg tökre bírom őt és nagyon nem szeretnék másik orvost. Halál nyugodt volt eddig, szerinte semmi bajunk, lehet gyerekünk, sőt ugye már van is, van pé-m, szépek a görbéim, ne idegeskedjek.

Gabi! Ez az: http://www.ivillage.com/fertilityplanner

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

zsani: Szavaztam Mátéra!!! :D Remélem, hogy nyertek!

Szilvi

szilvaqueen

Zsani!
Én is szavaztam! :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Babaimádó! Még akkor sem volt arra lehetőség, amikor babás voltam, mert nem ott laktam. Pedig akkor kötelező vizsgálatok vannak ugye. Ez meg ugye nem kötelező és még drága dolog is. Na, ezért nyavalygok, nem bírom, ha nem látom át a dolgokat :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Csikken!
Szerintem nem kell rajzolgatni vonalat, erősödik az magától is. :lol: :wink: Nyugi ott a baba, nem jó ha idegeskedsz. :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Zsani,
vagy 5x szavaztam, remélem megnyeritek!
Csikken,
kipróbálom a fotózási technikádat!
Vendég

zsani: még a férjem is szavazott :D

Szilvi

szilvaqueen

Mutassak jó közeli képet? Ez a tavaly nyári kedvencem, tök jól sikerült. Szerény vagyok nagyon :oops: :lol: (és kicsit off, bocs :wink: )

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok, ma sajnos teszteltem egy negatívat:( de a hőm még fent van, mensis fájdalom is van, de csak kicsit, viszont semmi vérzés.
Felrakom a görbét, mindenkinek szép napot!!!! Kép

Veramama
veramami4

Jaj de mennyi sokat írtatok!
Köszönöm mindenkinek a vigasztalást, megpróbálom túltenni magam ezen, csak hát ugyen nincs sikerélményem, és ez olyan rossz.
De ha holnap reggel lenne egy + tesztem, mindjárt tojnék nagy ívben a nemsikerült vizsgára! :lol: Olyan rossz, nem merek tesztelni, lehet, várni kéne még. Azt hiszem, várok még pár napot, végül is nem biztos a pé időpontja... :shock:

Csikken, sztem jól látszik a vonalad, no para! Erős kiskoma az ott bent, meglátod! :wink:

Szilva, nekem elég fura ez a görbe, mivel alig megy feljebb a vízszintes vonal az átlaghőnél... :shock:
De lehet, hogy én is kipróbálom a circle-t.

Nem is tudom, valaki kérdezte, ma megyek házibuliba. Ilyen csöndesülős-beszélgetős este lesz, 11 felé otthon akarok lenni, holnap meló. De jó lesz kicsit barátnőzni... Inni viszont nem fogok. :wink:

Kép
szilcsi

Lili
nem tudom mikor lesz, majd ha foglal magának időpontot.
Hogy-hogy utólag kivette a pé-t ferty? :shock:

Kép
gaby25

Szirom, Ancsa, Csikken, Babaimádó, Bettike, Szilvaqueen-duplán:), Lili, Áfonyaaa
Köszönjük a szavazatokat, sokat segítettetek!
Ha felteszik a friss állást, akkor jelenkezek még ma és megírom hogy állunk.

Többiek is szavazzatok légyszi:)

http://www.jatekfutar.hu/szavazolap.html
Referencia szám: 2006_00776 Máté

Máté és Zsani
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?