A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Mindenki kihasználja a jó időt? Csak én ülök a szobában és írok, mint a gép? Kép
mátra

Unique!
Gratulálunk! Várjuk a beszámolót és a képeket. Kép Sok-sok tejcsit kívánunk!!

Nicol

Kép
nicol

Ironram!Kép

Lehet hogy beelőzöl?Kép
Én jól vagyok,minden rendben,úgy érzem hogy még egy darabig egyben leszek.
Mit mondott neked a doki,meddig tudod még kihúzni?

Sysy
37+2
sysy77

Jó reggelt!

Duddu, Zsúka!
Megérkeztetek rendben?

Mindenkinek szép napot!
mátra

Sziasztok!

Mátra!
Igen rendben vagyunk. Köszi. Kép

Eszter!
Ne ijesztgess! Pihenj sokat, Marcinak még bennt van a helye! AZért, ha tudsz, írj, hogy hogy vagy!

Lányok!
Nem tudok se visszaolvasni, sem írni sokat, mert kicsit felgyorsultak az események. Az egyik nyerőnek tűnő háznál megversenyeztettek minket és úgy tűnik mi nyertünk, de ez azt jelenti, hogy ma alá kell írni az előszerződést. Így most nem lesz időm semmi másra, mert közben dolgoznom is kell. Szóval bocsi előre, de most kicsit "ritkulok".. Kép
de ha sikerült mindent megoldani, nem szabadultok tőlem!! Kép Kép

És egy tábla gyorsan, ha valami hibádzik, szóljatok:

Kép
Kép
Kép
Vendég

Duddu!
Hajrá a házért, mindent bele. Szép legyen ám!
Egyébként 4. cn.
Puszi
mátra

sziasztok.

Bocsi de meg nem olvastam vissza,most agamrol irok,meg a kalandos hetvegemrol.

UNIQUE GRATULALOKKépmar nagyon nagyon vartuk Laurat.SOk sok boldogsagotKép

nos,szombaton bepakoltuk a szenet.Kozben kaptunk egy telefont Serbiabol hogy meghalt a sogorom apja,le kellene menni a temetesre.Na el is indultunk Vasarnap reggel 7 kor.Nagyon hosszu volt az ut.Mikor beertunk Beogradba valami nagyon nagy dugo volt a fouton.Csigatempoban haladtunk.
Egyszercsak arra lettem figyelmes hogy mintha elottunk folyna a viz.Persze apam meg Sasa asztmondta locsoljak az utat.
Ahogy haladtunk egyre emelkedett a viz.Es mintha egy nagy hullam jott volna arra eszmeltunk hogy meg egy centi es befolyik a viz a kocsiba.Akkor jottunk ra hogy gaz van.Kiontott a Sava.en ugy bepanikoltam hogy ellep minket a viz,hogy rosszullettem a kocsiba.Szerencsere mi kijutottunk,de mogottunk lezartak az utat.Mindent ellepet a viz,a pinceket a kocsikat.a tobbiek ottragadtak,oket nem tudom hogy szedtek ki.
tovabb utaztunk mar nagyon untam.
hegyes volgyes tajakon,5 ora mulva mar a helyszinen voltunk.Ott setaltunk romantikaztunk ,nagyon szep volt a videk.A temetes maga 2 oraig tartott ami neklem egy orokkevalosagnak tunt.aztan jottunk haza.este 10 kor ertunk,vissza.Osszesen utaztunk 9 orat.megtettunk 600 km ert.erdekes volt az egesz de megbeszeltuk a parommal hogy nem surun megyunk ilyen messzire.

bocsi hogy hosszu voltam de szerettem volna ezt megosztani veletekKép

Kép
monyoka

Sziasztok!

Visszaolvastam, de erőm nem volt jegyzetelni, az agyam meg szita, úgyhogy bocsi ha valki kimarad.

Először is!

Unique!
Ugye mondtam, hogy csak szégyenlős!!! Hát mikor máskor ha nem hétvégén jött volna elő Kép GRATULÁLOK! Laura üdv idekinn, ugye hogy jobb kint! Kép

Duddu!
Nem kaptál képet az uh-n? Olyan kíváncsi fáncsi vagyok! És amúgy örülök, hogy bejönni látszik az egy fiú egy lány felállás Kép

Évi! Tündéri még mindig Dóri! Olyan kis édes. Ha nem lenne már eldöntve a mienk neme, akkor megkérdezném, hogy hogyan sikerült ilyen édes kiccsajt összehozni ;)

Timika!
Kristóf is édes, olyan kis kisimult, semmi gondom a világban arcú kispofa Kép

Brill!
olyan kíváncsi vagyok már az uh eredményedre, gondolom te még jobban Kép

Peteéréskereső Lányok!
Olvastam, hogy drágálljátok az lh-tesztet, persze jogosan. Próbáljatok kicsit utánakérdezni, mert az Evidence standard tesztet lehet venni patikában, csak sosincs sehol raktáron, viszont meg lehet rendeltetni sok helyen és az "csak" 1500 Ft körül van.

Rólunk:
Ma megyek kukkolni Kép Jaj nagyon várom már. Most még csak a magándokihoz, de van nála is uh. Jaj lenne már négy óra!!! Remélem kapok képet, eddig még nem kaptam, de mondjuk ha most nem jövő héten a kórházi kötelezőn tuti lehet kérni és oda már apa is tud velem jönni.
Viszont lenne egy kérdésem. Ehhez a nődokihoz akkor kezdtem járni mikor terhes lettem és a magán rendelésére járok. Szerintetek az egyértelmű, hogy akkor nekem ő a választott orvosom, vagy ezt külön kéne neki mondani, hogy akkor ugye nála szülhetek?! /Én meg a hülye kérdéseim!!!/

Üdv mindenkinek ezen a szép tavaszi napon! Niki

kancellárka

Sziasztok lányok!
Remélem jol telt mindenkinek a hétvégéje!
Réka!
Én azt hiszem hogy talán a Mátra és a Zsúka napjai nem stimmelnek de majd ők jobban tudják!
Szoritok a házvásárláshoz!
Nagyon ügyesek voltatok!

Cinca!
Veled mi van?
Régen hallottunk felőled!
Neked van mostanában valami beavatkozás?

Eszter!
Mi az a kissebb kényelmetlenség amire az orvosod pihenést mondana?
Remélem még Marci ezt az egy hetet bent tölti amit mondasz!

Juca!
Lenne egy kérdésem hozzád!
Nem tudod véletlenül hogy mitől lehetett ez a mellfeszülés a ciklus 20.napjátol!De annyira hogy hozzá sem lehetett érni!Mert ez a 6-ik honapja hogy szedem a gyogyszereket és még ilyen nem volt!Értetlenül állok ez elött a tünet elött!
Hogy telt a hétvégétek?
Remélem Stöpszlinek izlett minden és nem küldött vissza semmit!

Mátra!
Gondolom megjött a szerelmed és minden rendben volt!És felhőtlenül telt a hétvége hátralévő része!

Puszi Aniko

KépKépKépKép
aniko24

Aniko!
Megjött, de már el is ment. Sajnos nem tudtunk annyi időt együtt tölteni, mint szerettük volna, de nagyon jót beszélgettünk, mikor hazaért. Hihetelen volt, mert azt hittük, most ültünk le, és közben kiderült, hogy eltelt 4! óra. Észre sem vettük. Kép
mátra

Sziaszok lányok!!!!!!
Tudtok nekem segíteni abban, hogy mostmár mérem a hőmérségletem, nem értem még el a középidőt, de ugrál. Hol fel, hol le 36,0 36,0 36,7 36,3 36,0 36,3 eddig. Szerintetek valami jelentősége van, hogy nem szépen emelkedik, hanem így ugrál? Vagy ne tulajdonítsak neki jelentőséget??? Kezdő vagyok még ebben! Kép
Mátra! Elkezdtem a teát is inni a Berry mellé. Konkrét egy tea, fél óránként járok pipilni. Kép Munkaidőm negyedrészét a mellékhelységben töltöm! Kép Legalább kitakarít! Megírod hogy neked pontosan miben segített??????
Puszi mindenkinek!
Nyuszi
nyuszifülû

NyusziKép
Bocsi, hogy idepofátlankodok a Megint megjöttből, de oda is szoktál írni. A ciklus első felében nem baj, hogy ugrál a hőd, az teljesen normális. Pé után már nem szabadna ugrálnia, de ott is van egyszer-egyszer visszaesés emelkedés (1-2 tized), az még belefér.

Kép
Kép
tiza

Kedves Unique!

Nagyon sok boldogságot és egészséget és persze sok tejcsit kívánok Nektek! Nagy-nagy gratula a kis hercegnőhöz!!! Kép

Puszi
Zsu

Zsu
valér

Köszi Tiza!! Puszi!!!!!!!
nyuszifülû

Nyuszi!
Elment a mail. Nem baj a pisilés. örülj neki. Kép
mátra

Unique! Gratulálok, és gyors megerősödést és sok tejcsit kívánok Neked!

Laura Drága! Isten hozott e nagy világba! Van okod a boldogságra, anyucid nagyon szeret, és már nagyon-nagyon-nagyon várt téged! Kép Kép

Sziszka!
Bár Jucától kérdezted és kaptál is választ tőle, remélem, nem gond, hogy válaszolok pénteki kérdésedre (már akkor is próbáltam, de nálam nem jött be sokáig a babanet, és haza kellett mennem). Én is így jártam a legutóbbi mensesemnél. 29. napon csináltam egy tesztet, és halvány csíkos lett. Másnap is csináltam egyet, és azon is nagyon halványan ott volt a csík. Aztán a 32-ik napon rendesen megjött. Egy orvos azt mondta, hogy nincs halvány csíkos negatív teszt. Vagy az történt, hogy annyira akartam csíkot látni, hogy beképzeltem (de mivel a férjem is látta, nem beképzelés volt), vagy pedig azt történt, hogy megfogant, és rengeteg lehetséges ok miatt nem maradt meg. És ez nem feltétlenül rossz, sőt, ez azt jelenti, hogy képes vagy teherbe esni, és legközelebb nagy valószínűséggel össze fog jönni. Ne aggódj, meglátod, minden rendben lesz KépKép!!!

Nyuszi!
Az én hőm is furán indult az elején, kicsit aggódtam is mert a PÉ is késett (azt hittem, nem is lesz). Aztán szépen beállt, és az előírásoknak megfelelően alakul Kép. Felteszek neked egy görbét, ha gondolod nézd meg, és hasonlítsd össze a tieddel. http://www.fertilityfriend.com/home/11e379

Mátra!
Sajnáom, hogy csak ilyen keveset kaptál kedves párodból (Kép)! Gondolom, azt az időt jó alaposan kihasználtátok Kép. Puszi neked és gyönyörű szép napot! Lelkecskéd ma hogy van? Sokat gondolok rád, és nagyon drukkolok, hogy sikerüljön a terveid szerint megajándékozni szülinapjára párocskádat (Kép)

Didó!
Veled mi újság? Hogy telt a hétvégéd? Milyen eséllyel indulsz (avagy haladsz Kép) ebben a hónapban? Gondolok rád sokat! Én sajnos nem jutottam ki a BNV-re. Szombaton muszály voltam kitakarítani, és sajnos ráment az egész napom. Bízom benne, hogy a vállalkozónk mindent megvett, amit tervezett.

Mindenkinek kellemes, kiegyensúlyozott, örömteli napot kívánok!
Vendég

Bea!
Mi újság veled? Ugy-e még nem jött meg?! Jelentkezz!
Vendég

Angie!
Jól vagyok köszi, csak már készen lennék. Én is takarítottam pénteken, szombaton dolgoztam, délután a párom(Kép), úgyhogy nem igazán haladtam.
Most várom a postást, hogy hozza-e amit Zsúka küldött.
mátra

Angie! Kép
Az nem baj, hogyha nem éri el a 37-et?????
nyuszifülû

nyusziful.Ez az alaphotol fugg.
azt hogy megtudd mennyi az alaphod,ahhoz pedig egesz honapban merned kell.
Ha alacsony az alaphod akkor nem feltetel a 37.
hanykor mered reggel?

remelem hogy nem baj hogy belekotyogok.

Kép
monyoka

Minden reggel 4.55-kor. hétköznap. Nem tudjátok, hogy van-e valahol, letölthető e valahonnan valamiféle táblázat ahova a hőt be lehet írni, és magyarázatot is ad? Vagy magától kiszámol mindentKép És magyarul van? Kép
Akkor mivan ha éjszakánként felriadok többször? Akkor hogy illik mérni ?
De jó hogy segítetek köszi!!! Aranyosak vagytok. Értetlenkedek persze, még csak most "kezdek belejönni", köszönöm előre is nektek!!
Puszi!!!!!
nyuszifülû

Monyóka, dehogy baj! Hiszen ez itt egy fórum Kép!!

Nyuszi! Nem gond, sőt, nagyon sokaknak nem éri el. Ez semmit nem jelent. Nekem egy amcsi doki azt mondta, hogy annyira ingadozhat a hőháztatrás különböző külső és belső hatásokra, hogy nem is javasolja, mert összezavarhat. Õ az LH tesztet és a hüvelyválladék vizsgálatát javasolta. Engem megnyugtat, ha a minden együttesen igazolja vissza a PÉ-met. Szerintem folytasd a mérést, és ha sikerült egy egész ciklus feltérképezni, akkor lehet majd kielemezni.
Vendég

Nyuszi!
Már rengetegszer feljött ez a téma ebben a topikban. Azt javaslom, hogy olvasgass egy kicsit vissza (márciusban is feltett Duddu egy linket, ahol szépen össze van foglalva a hőmérőzés). Úgy tudom magyar táblázat is van, de sajnos ebben én nem tudok segíteni. Szerintem kapsz majd tanácsot mástól is. (Ha lesz időm, körülnézek a neten)
Vendég

Sziasztok!

Annyi dolgom van most, hogy nem igazán tudtam visszaolvasni, de igyekezni fogok, hogy képbe kerüljek.

Gratulálok Laura világra jöveteléhez és sok örömet, boldogságot az Anyukájának is.

Mátra!

Aranyos vagy, hogy hiányoltál. Kép Postás ügyben mi a helyzet? Ha nem jött meg, megyek reklemálni az iktatónkba. A nálam lévő szakmai gyakorlatos egész délelőtt (szerdán) fénymásolta az anyagokat.
Na megyek, ma nagyon pörgök.

Duddu!

Anikó nagyon figyel Kép, a 6.ciklusnapon vagyok.
zsúka

Zsúka!

Jött a postás és azt mondta, hogy olyan nagy, hogy ő nem cipeli, menjek be érte a postára Kép hihetetlen nem,? Momdtam, hogy szerintem nem márványlapot küldtél KépÚgyhogy nem sokára megyek a postára és elkérem.
Igen, te a 6.on, én a 4. en. Kép
Puszi
mátra

Sziasztok!

Csak benéztem, majd estejövök hosszabban isKép.

ÉS MIT LÁTTAMKép

Unique!
GRATULÁLOKKép!!!, nagyon sok boldogságot és egészséget kívánok Laurának és az újdonsült szülőknek isKép!!!!

majd este a többitKép

ditta

dido
dido

Sziasztok!

Megjöttem az UH-ról, minden rendben van, BPD 45 mm! Kép Ja és az UH szerint 19+5 napos! Jó nagy baba! 3 nappal nagyobb mint kellene!

Egy kicsit megkésve, de NAGYON GRATULÁLOK UNIQUE ÉS LAURA BABA! Kép

Na megyek visszaolvasok, majd még jövök! Mert hát ugye utcsó héten vagyok, és dolgozni is kellene! Kép

Dina (19+2)

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Mátra!

Megszakadok itt a nevetéstől, tényleg nem márványlapot küldtem, de azért nem is olyan nagy a csomag. Kép
Majd csörgök!
zsúka

Szia Mátra!

Én nem jártam akkora sikerrel, mint Zsúka, de lehet valamit így is ki tudsz mazsizni, ha nem akkor is megpróbáltuk. http://www.afsz.hu ott a Lépj előre egyet program, ami neked kell(het). Ott érdemes a módszertani útmutatót olvasni, az általános rizsát, és van egy tábla, amin azt osztják fel, hogy melyik megyében hányan kapnak támogatást. Társfin: 25% többi eus pénz. Ennél több infót sajna nem sikerült kiszedni a népekből, és ezért nem is érdemes feljönni Pestre. Bocs, de tényleg ez volt a max. amit tőlük várni lehetett. Arra az egyszerű kérdésre, hogy eddig hány támogatási szerződés született, és hányan részesülnek támogatásban nem kaptam választ. Részint mert nem publikus, részint, mert fogalma sem volt a csajszinak:-(

Anikó!

Nem tudom mitől lehet a mellfeszülés, nekem mindig azt mondták, hogy a magas progi szintnek a jele. Egy tankönyv szerint működő nőnek az ovuláció után pár nappal elkezd feszülni a melle, székrekedése lesz... és a mestruáció közeledtével enyhülnek a tünetek, vagy erősödnek, ha terhesség áll fenn. Én nem vagyok tankönyvi eset, de tény, hogy piros előtt általában ment egy kicsit a hasam. Lehet, hogy ez nem logikus, de én tényleg nem vagyok orvos, még boszinak sem mindig vagyok jó:-)
Most ennyi, majd még jelentkezem:

Juca

tjuca

Lányok!

Kérdeztétek, hogy mi van a poncsó alatt, hát:
Kép

;-P

Juca

tjuca

Juca!

Gyönyörű vagy!Kép
Én is, én is, én is szeretnék ilyen lenni.

Puszi
zsúka

Juca! Kép

Nekem is kellmár akkora pocak! Már igaz van de nem ilyen szép nagy! Még kevesen veszik észre! De a tiéd nem lehet nem észre venni! Kép

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Juca!
Köszönöm szépen!
Nekem ez nagy segitség!
Legalább nem gyötröm magam hogy lehet hogy volt ott valami!Nem értettem az egészet,hogy miért történik de igy már világos!
Gyönyörű vagy!
Csodaszép a pocakod!
Istenem,de szeretném már én is!
Küldjél olyat is amin állsz(oldalrol)!

Dido!
Hogy vagy?Kell valamikor orvoshoz menned?Vagy csak probálkozni kell?Te hogy nézed hogy mikor van peteérésed(bocs ha irtad)?Én most rendeltem a neten ovulácios tesztet mert nekem a hőmérőzés nem vált be!

Junko!
Ha jol nézem akkor te végeztél is a clostyval ebben a ciklusban!Milyen volt a költözés?

Kérdeztétek,hogy mi van a Katival!
Én napi kapcsolatban vagyok vele és remélem nem haragszik meg ha irok rola egy pár sort nektek!
Nagyon sok a munkájuk azért nem tud jönni!
Nagyon nagy a pocakja már neki is,megkell hogy mondjam gyönyörű kismama!Kislánya lesz és Petra lesz a neve!Minden rendben van vele jol vannak!
Puszi Aniko

KépKépKépKép
aniko24

Anikó, te már régről ismered Katit, vagy itt ismerkedtél meg vele? Milyen a kedved? A pozitívság nagyon sokat tud segíteni, és csodákat is tud tenni. Olyan dolgok történnek az emberrel, ha optimista, bizakodó és pozitív, amitől csak úgy le tud esni az álla. Jaj de milyen nehéz optimistának lenni, akkor amikor az ember türelmetlen. Jó lenne a dk-i és környékieknek valami kis fagyizást összehozni. Én nagyon kíváncsi vagyok rátok.
Vendég

Angie!
Én már régota ismerem a Katit nekünk egy oviba járnak a fiuk!
A kezdetektől jo barátnők vagyunk!Tündéri egy nőszemély!De ha megismered látni fogod!Csak nagyon elfoglalt igy nem biztos hogy eltud majd jönni a talira!
De majd megprobáljuk!
Igazad van optimistának kell lenni,csak ugy érzem egyre nehezebb!Most márciusban volt három éve hogy probálkozunk!És én már probáltam minden oldalrol megközeliteni lelkileg a dolgot de mindig kudarc a vége!Én hiszek a csodákban és bizom is hogy engem is megtalál egyszer,csak borzaszto félelem lesz urrá rajtam minden egyes ciklusom vége felé!Ezen kellene változtatni tudom,és akkor biztos nem lenne olyan görcsös az egész!De most megprobálom!Ezt megfogadtam!
Puszi Aniko

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!!!

Eszter!
Miért ne maradnátok együtt még? Sokat-sokat pihenj!!!!!

Jucus!
Szép a pocid! Nekem is van linea nigrám...Kép Szóval ezt rejtegetted a poncsó alatt!!!Kép

Nyuszifül!
A peteérés előtt (ahogy már többen is írták) egy-két tized eltérés belefér, és a lényeg, hogy a peteérés után a hőd legalább 0,5-et felszökjön (és utána jóóóóóóó sokáig fenn is maradjon...Kép)!

Mátra!
MI AZ, HOGY NEM VISZI KI A POSTÁS??????? Jujj, ez most nagyon felhúzott!!! Neki ez kutya kötelessége, vagy nem???? *Norwell ideges* Annnyira fel tud húzni az ilyen hozzáállás! Na, mindegy, mondtam már, hogy túl fejlett az igazságérzetem...Kép

Duddu!
Csak tessék vigyázni Magadra, és nem túl sokat dolgozni, idegeskedni stb!!! Puszi a 12+4-es Kismaszatoknak!!!!Kép

Monyóka!
Nem semmi a sztorid!

Ma Kende baba nem nagyon aktivizálta magát, most egy picit többet mocorog, lehet, hogy amiatt, hogy fejjel lefelé van vagy csak érzi a frontot? Általában ebéd után elég jól szokott akciózni, ma ez nagyjából elmaradt, egy-két lájtos moccanásra futotta csak... Remélem, minden rendben van... (ennyit a nem parázásrólKép).

Pusszantás mindenkinek, majd este még jövök (ha apa ideenged...KépKépKép)

Norwell+Kende baba (29+4)

Kép
Kép
norwell

Nagyon csendes volt ma a topik.

Én elballagok haza (húú de magyartalan)! Szép estét mindenkinek!
Vendég

Itt vagyok újraKép.

Mátra!
Sajnálom, hogy ez a hónap sem volt a tiétek, de majd a mostaniKép

Brill!
Tudom ám én, hogy az ember jobban észre veszi a saját poci változását, de te még így is olyan csini vékonyka vagy, hogy a kívülállóknak még nem szúr szemetKép

Eszter!
Akkor csak pihengess és ne erőltesd meg magadKép

Niki!
Szerintem külön meg kell beszélni a magándokiddal, hogy szeretnél nála szülniKép

Angie!
Aranyos vagy, hogy érdeklődszKép. Ez a hónap szinte fizikailag lenne csoda, ha összejönne, de majd a következő hónapban...Kép
Remélem nálatok jobban alakultak a dolgokKép
A szombatom nagyon jó volt, moziba voltunk és hatalmasta sétáltunkKép, de.11-kor mentünk el itthonról és este 7-re értünk haza, és olyan szép idő voltKép. Vasárnap viszont munka voltKép.

Juca!
Csodaszépek vagytok a pocakoddal együttKép.

Anikó!
Nálunk most csak próbálkozni kell(ett volna), még a köv. hónapra van clostim, és utána kell visszamennem a dokihoz, hogy hogyan tovább. Novemberben még nem hittem volna, hogy ez így el fog húzódni, és nem azért megyek újra, hogy pozitív tesztem vanKép. na mindegy.
Egyébként én nem hőmérőzök, és nem is nézem semmivel a peteérést, itt még nem tartokKép, de szerintem nem is fogok.
A mellfeszüléssel kapcsolatban, bár Jucától kérdezted, az utóbbi 3 hónapban volt nekem is, és nem rögtön a clostil szedésével kezdődött nálam sem, de jól becsapott minden alkalommalKép Én nem tudtam, hogy ez a magas progi szint jele, de ha tényleg így van örülök neki, mert nekem semmilyen tünetem nem volt eddig sem a peteérésre, sem a mensi megjövetele előtt/alatt, még menstruációs hasfájásom sem volt soha, és így egy kicsit kiszámíthatóbb a dolog.
Bár ha így van, akkor ebben a hónapban nagyon nem jó a progim, mert most abszolút nincs semmi hasonlómKép

Na túl sok lesz belőlem, úgyhogy megyek:

dido

dido
dido

Dido!
Az igazság az,hogy én is észlelek magamon változásokat amiota a clostyt szedem.Például a billings,én soha ilyesmit nem tapasztaltam de 14-ik napon olyan mint a nagykönyvben!Mondjuk mégsem történt semmi,de majd legközelebb!A mellfeszülés engem is megtévesztett!De azt gondolom,hogy ez mindenkinél másképp van,amikor én terhes lettem a kisfiammal nem fájt a cicim,nem éreztem semmit!Egyszerűen csak nem jött meg!Pedig akkor is vártam a nagytüneteket!De semmi nem volt!Szerintem ne szomorodj el mert nem biztos hogy rossz előjel ha nem érzel semmit!
Nekem is kell majd visszamennem az orvoshoz de csak négy honap mulva!Addig csak ultrahangal nézi egy másik nőgyogyász,hogy van e ciszta,de semmi több!

Puszi Aniko

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok lányok!Kép

Anikó!

Azért a tündéri nőszemély egy kicsit erős voltKép

Köszönjük az érdeklődéseket, jól vagyunk. Tényleg sok a meló, de hát a vendéglátás erről szól.

Minden úgy van, ahogy Anikó barátném mondja. Kislány lesz, és Petrát szeretnénk.Kép Bár a fiamnak tetszik az Alexandra is. Így most ezen megy az agyalás.Kép

Ha friss híreim lesznek, jövök.

Puszi mindenkinek: Kati (24+2)
Vendég

Úgy bele merültem az anyagokba, amiket Zsúka küldött, hogy észre sem vettem, mennyi az idő Kép

Juca!
Köszönöm, tudtam használni, amit küldtél linket. Olyan nagyon szép a pocid!!!!! Nekem is kell!

Anikó!
Ne csináld! Ha volt is ott valaki, ő döntött úgy, hogy most nem marad. Biztos meg volt rá az oka. Nekem is rossz volt, sőt, a mai napig nincs olyan nap, hogy ne gondolnék rá, pedig már lassan iskolába menne. De ez a döntés született, és tudom, hogy egyszer visszajön hozzám. Drága nem szebad ilyentől elkeseredni. Ezért is van igazuk a lányoknak a korai teszteléssel kapcsolatban. A nők nagy százaléka nem is tudja, hogy terhes, mert a mensivel együtt megy a baba. Okos a természet, nem szabad vele perlekedni. Ha viszont egy kicsit belekotyoghatok a dolgaidba, javasolnám az aloe verás italokat Neked is. Ártani semmi képen nem árt, és jót tennél vele a szervezetednek. Kitartás. Simizd meg a kisfiadat, és hidd el lesz neki nem sokára egy tündéri kihúga, kisöccse. Kép

Dina!
Te kis telehtetlen! Kép Ott a manócskád és most a pocak mérettel nem vagy elégedett Kép Lesz az még neked is akkora. Kép De meg fogom simizni, az tuti.!!! Gratulálok az UH-hoz. KÉPET!!!!

Kendemami!
Nálunk ez már megszokott Kép Mentségére legyen szólva, hogy arra gondolt, hogy ha kihozza és nem vagyunk itthon, akkor elázik, mert nem fér bele a posta ládába. Csak ehhez az volt a mese, hogy nehéz és nagy. Nem értem én az embereket. Kép

Dido!
Ez az lesz!!! Sajnos még semmi hírem nincs. Nagyon elcsüggedtem. Ami lett volna akkor, az csókosabbé lett. Kép
mátra

Mátra!
Köszönöm!Annyira aranyos vagy!
Igen tudom,ha egyszer már tul leszek mindenen és visszatekintek akkor majd rájövök hogy miért is volt ez a sok nehézség és megprobáltatás idáig!Csak a jelenben nehéz megélni!De mindent megteszek,hogy sikerüljön!Nagyon nagyon szeretném,hogy a kisfiamnak mihamarabb kistestvére legyen!Igazad van az aloeval kapcsolatban már rendeltem is!Nagyon sok jot hallottam rola én is!És terhesség alatt is végig lehet inni!És hogy a te p2 is emlitsem!Már akkor eldöntöttem,hogy inni fogom én is!Sajnálom,hogy a párod elment megint!Mikor jön haza?

Puszi Aniko

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

Köszi az elismerő szavakat, mindenkinek lesz majd pocija, kicsi és nagy, meg önállósodó, meg utána lapos ás kockás:-)

Ma megint voltunk szülésfelkészítő tanfolyamon, és megint okosabb lettem jópár dologgal. Ha valakit érdekel lista, hogy mit érdemes vinni a kórházba, az szóljon és átküldöm e-mailben.

Dunakeszis csajszik!

Ha majd megyek a földhivatalba, még nem tudom mikor, valamelyikőtökkel szívesen találkoznék, persze, csak akkor, ha alkalmas. Szívesen beszélgetnék egy kicsit a céltelepülésről, ahova majd csak valamikor nyáron megyünk, most már egészen biztos.

Mátra!

Örülök, hogy ha keveset is, de valamit sikerült használnod, ezt legalább nem hagyta a postán a postás. Biztos nagyon tuti lesz a dolgozatod, de mondd csak rekordot szeretnél dönteni ennyi szakdolgozattal???Kép

Na mára elteszam magam.

Ja és oldalfotó majd megy, de nem lehet mindent egyszerre:-)

Unique!!!! Bébi!!!!

Fotót akarok Lauráról, olyat, amin a buksija is rajta van:-P

Juca

tjuca

Anikó!
Ez nagyon jó hír! Mit rendeltél?
A párommal (Kép)honap este találkozom újra és terveim szerint csütörtökig leszünk együtt. Aztán meg a jövő zenéje. Kép Lassan ki kellene alakítani egy állandóra szóló koncepciót. De a tanév végéig nem akarjuk a gyerekeket macerálni.

Juca!
Hát, ha rekordot nem is, de maximalista vagyok Kép
ez a kockás has utána csak egy utópisztikus álom ugye? Bár, ahogy Anikó képét elnéztem a kisfiával az ölében Kép Biztos akkor voltál annyi mint én most, mikor szülni mentél Kép

Brill????????????????
mátra

Angie!!Szia!Kép
Még nem jött meg!!Holnap tesztelek eggyet!!Az utóbbi 1 évben még ennyit nem késett!Bár elég rendszertelen a ciklusom,de 40 napig nem húzta ez idáig!Kép
Majd meglátjuk................KépBizakodom!Kép

Kép
bea27

Szép álmokat, jó éjt mindenkinek

Kép
mátra

Jó reggelt!

Szép napsütéses, boldog napot mindenkinek!

Kép
mátra

Jó reggelt!
Ezer éve nem olvastalak benneteket, mert felváltva nagytakarítottam Anyukámnál (akit csípőprotézissel műtöttek 2 hete) és magamnál és a nap végére ( mindkét nap) nagyon kipurcantam. Vasárnap meg voltunk Budaörsön az IKEA-ban vásárolni. Ez innen Gyula mellől egész napos program.Kép
De látom, hogy Unique mama végre a kezében tarthatja a kis LaurátKép GRATULÁLOK/ A szülés részleteiről nincs hír? Kép LaurárólKép?

Rólam: Holnap megyek nőgyógyászhoz. 11.cn-n szerintetek már látszik a domináns tüsző(ha van)? Sajna nem tudok igazi kzépidőben menni, mert Húsvétra esik. Azt hiszem egyébként ezt a hónapot leírhatom, mert pénteken kiegyünk egy baráti társasággal egy kb 15 km-re levő nyaralóba (Körös part) hétfőig. Én a gyerekkel hazajárok majd esténként aludni, mert ott nem olyanok a körülmények.Kép Mindenesetre pénteken indulás előtt és hétfőn, ha hazajöttünk lesz akcióKép

Kép
Kép
sosi

Sziasztok csajok!

Nem tudtam figyelmesen, visszaolvasni, így csak egy-két mondat.
Először is gratulálok Unique családnak, sok-sok boldogságot, örömöt és persze kitartást! Kép

Dudu!
Neked pedig a lehet kislány, lehet kisfiúhoz.Kép Nagyn klassz lehetett. Képet nem tudtatok kérni? Most már tényleg ne idegeskedj, túl vagy az nehezén. Ház?

Anikó!
Akkor hát neked is megjött? Kép. Én ma veszem be az utolsó colsty-t de már egyáltalán nem érdekel, és sok esélyt sem adok neki. Csak a laparig jussak már el.

Költözést túléltük,sokat dolgoztunk az elmút napokban, de sajna ma már muszáj volt bejönnöm az irodába. A ház klassz, bár most még inkább putri szerű, a sok nylon zsákkal, meg kacattal. Õrület ez sok lom, ami körbevesz minket.
Derekam leszakad, kezem fáj, de nagyon boldogok vagyunk. A kiskutya meg egyenegesen tünemény.

Hát ennyi.
j.
Vendég

Sziasztok Lányok!Kép

Szép napot mindenkinek,bár itt esik az eső és ez eléggé lehangoló.Kép

Adriana!Kép

Mi újság? Régen jelentkeztél. Levi nem jelzi még hogy kintről szeretné megnézni a nagyvilágot?Kép
Már csak Te vagy előttem és utána valószínűleg eljön az én időm is.Kép

Unique!Kép

Remélem nyugodtan telnek az elő napok,és Laura biztos jó kislány!Kép
Sokat gondolok rátok! Jó lenne már ha én is ott tartanék!Kép
Most már egyre többet foglalkoztat a szülés gondolata,és kezdek izgulni miatta.Kép

Junko!Kép

Szorítok Neked hogy ez mégis a Te hónapod legyen!Kép

Bea27!Kép

Teszteltél már?Kép
Várom a fejleményeket,szorítok Neked!Kép

Rólunk: Mi jól vagyunk,nagyon sokat helyezkedik a kisfiam,néha fájdalmasan nagyokat mozog,de egyszerűen imádnivaló. Holnap megyünk NST - re már nagyon várom,remélem a doki mindent rendben fog találni,majd beszámolok a fejleményekről.Kép

Sysy
37+4
sysy77

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?