A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

sziasztok.

Sysy nemsokara eljon te napod is,nagyon szoritok nekedKép

kati.Nagyon szep mindket nev amit valasztotatok.Meddig akarsz dolgozni meg?

junko.Jol erzem hogy szomoru vagy?ez jon le abbol amit irtal.Marmint a babareszrol.Orulok hogy atkoltoztetek es jol erzitek magatokat.Kép

sosi.Kivanok neked szep dominans tuszotKép

juca.Nagyon szep a pocid Képnem meselsz hogy mit tanultal a szulesfelkesziton?kivancsi vagyokKép

matra.Olyan jo latni hogy ilyen boldog vagy a paroddal(Kép).csak igy tovabbKép

Norwel.Ne parazz,Kende baba nagyon jol erzi magat anyuci,puha meleg pocijabanKép

hat ennyi,nem vagyok a toppon,akinek nem irtam bocsi.

Kép
monyoka

Jó reggelt mindenkinek!
Itt is nagyon esik az eső!
Jöhetne a jo idő!

Juca!
Mikor mész a földhivatalba?
Én minden nap ott járok el mert ott az ovink!
Én találkoznék veled nagyon szivesen!

Sysy!
Nagyon ügyesen kihuztad!
Izgultam,hogy ne legyen semmi!
Megkérdezhetem hogy ki után lesz Andriska a kisfiad?

Mátra!
Drága,igen kb annyi idős voltam mint most te amikor a kisfiam született!De nem az évek számitanak!Sok olyan ember van körülöttem aki joval 30 fölött szült.Akkor talált rá a megfelelő partnerre!Ezt nem mindig mi alakitjuk és mi szabályozzuk(sajnos)!Akkor már ma este ujra együtt a pároddal!
Az interneten rendeltem a Baby mark ovulácios tesztet!Megprobálom!

Sosi!
A 11.napon már biztos fog látszani a domináns tüsző!Amikor valamilyen beavatkozás van akkor már a 10. napon van az első ultrahang!Akkor már sokmindent látnak!

Junko!
Örülök hogy tul vagytok a költözésen!Milyen kiskutyátok van?
Ne legyél szomorú!Minden rendben lesz!
Nagyon szoritunk érted mindannyian!
Én ma kezdem el a clostyt.
Miért kell a lapar?
És mikor lenne?

Bea!
Drukkolok!
Teszt?????

Brill!
Hogy vagy?
Holnap ultrahang!
Várom hányan vannak a kicsikék!

Puszi Aniko

KépKépKépKép
aniko24

Hello Lányok! Az eső ellenére is szép és vidám napot mindenkinek.

Bea ???? Mit mutat a teszt??? Jelentkezz!!

Semmi kedvem dolgozni (de sajnos ez nem kívánságműsor), de nézegetem azokat a gyönyörő gyöngyvirágokat (az egyik kedven virágom ), és hátha jobb kedvre derülök. Mátra, köszi a sok szép képet.
Vendég

Syssy,Anikó,Angie!!
Úgylátszik csak késik!De jó sokat!Mert a teszt nem mutat semmit!!Viszont a hőm olyan magas,mint 1 hete folyamatosan!!Én már nemértek semmit!!Szerintem lassan megjön!!Kép
Azért köszi az érdeklődéseteket!Kép

Kép
bea27

Anikó! Édes, én nem a korra, hanem a súlyra gondoltam Kép Kép Kép Kép Kép Kép Igen, együtt töltjük az estét. Már nagyon várjuk mind a ketten. KépÉn is azt a tesztet használtam, egyértelmű, és elég jó az árra is.

Monyóka!
Köszi, nagyon-nagyon-nagyon.

Angie!
KépKép Kép
Én is szeretem őket. Kép
mátra

Bea, ez semmit nem jelent. A kolléganőm mesélte, hogy amikor el kezdtek próbálkozni, az első hónapban megjött, aztán második hónapban elmaradt, és csinált teszted, de negatív lett, és csak a harmadik tesztje lett pozitív. Elment a dokihoz, és a doki azt mondta neki, hogy hát kislány, magának már egy 8 mm-es babája van, tehát már második hónapban van. A lánynak megjött, holott terhes volt, és 8 hetes terhességet csak harmadikra mutatott ki a teszt. Mindenképpen csinálj még holnap is egyet. Gabrielt vegyél, az az egyik legerősebb, 25-ös. (Qupidot sajnos nem lehet már kapni, az 10-es.) Láttam egy másikat is, most nem jut eszembe a neve, de egy mászó kisbaba van rajta. Az még erősebb, 20-as. Clearblue a leggyengébb, 50-es. Még ne csüggedj! Ha sosem volt ilyen hosszú a ciklusod, akkor az elég gyanús. És ugy-e tudod, hogy a nagyon halvány csík is terhességet jelent. Hajrá!! Én durkkolok!
Vendég

Angie!Köszi,aranyos vagy!Kép
Eddig a Rossmannban vettem a teszteket,de majd talán holnap ellátogatok a gyógyszertárba!Még nemtudom!Most olyan rossz lett a kedvem!Meg mennem is kell dolgozni!Mondjuk azt nem is bánom,mert legalább "kikapcsol" az agyam!
A Barátnőmnek 26 napos terhességet nem mutatott ki egy teszt sem!!Mindenkinek szép napot!Kép

Kép
bea27

Mátra! De gyönyörőek!!!!! KépKépKépKépKép
Le is mentem őket, és kiteszem a képernyőmre. Máris felvidultam! Köszönöm szépen! Én még a fréziát szeretem nagyon!
De jó, hogy a párod (Kép) most veled tud lenni. Élvezzétek egymás társaságát amennyire csak lehet. Puszi!

Juca, de jó, hogy ilyen kezdeményező vagy. Kár, hogy a földhivatallal kapcsoljátok össze a talkát. Ha hétvége lenne, biztos én is csatlakoznék. Úgysem tudtam veled sokat beszélgetni a moziban Kép

Jucmuc! Veled mi van? Eljöttél Mo-ra a nagyidhoz, és mondtad, hogy mész dokihoz is, és majd jelentkezel. Hazamentél már? Írj pár sort magadról.

Brenáta! Te is régen jártál erre. Minden rendben? Voltál dokinál, láttad már a babádat?
Vendég

Sziasztok!

Nemrég értem be a munkahelyemre, nagy dugó van a városban. Kicsit esik az eső és máris kész káosz van. Na mindegy az a lényeg, hogy itt vagyok és igyekeztem visszaolvasni.

Drága Mátra!

Nem egy izgalmas regényt küldtem, úgyhogy csak gyorsan dobáld félre ami nem jó Kép, mert a héten megy a következő adag. Bár most kicsit elgondolkodtam, ha esetleg ugyanennyi lenne akkor két tasakba raknám bele, hátha úgy kiviszi a postás. A gyöngyvirág gyönyörű, már a kertben is bújik ki. Egyszerűen imádom a virágokat.

Bea!

Nagyon szorítok Neked, az eredményről azonnal számolj be. Tuti, hogy sikerülni fog. Kép

Junko!

Jó, hogy itt vagy újra. Kép Fel a fejjel, itt a tavasz, nyílnak a virágok, van egy gyönyörű kutyusod (képet róla, mert így látatlanba megelőztem neki), 3 napos hétvége következik......stb. És ami a legfontosabb, hogy most minden a helyére kerül és utána jön a Picur. Kép

Monyoka!

Gyerünk pörögni, élvezni az életet, szépül a konyhád, a kerted. Kép Kérünk még képeket.

Anikó!

Aloe vera egy csodálatos növény. Mindenkinek tudom ajánlani, hogy tartson a lakásában, mint szobanövény. Gyógynövényként és kozmetikumként is használják. Például a gyógyszertárban ha vesztek sima krémet és a cserépben lévő virág két alsó levelelét levágjátok, akkor a húsos levélben lévő anyagot bele lehet rakni a krémbe és kész az aloe verás krém. Közvetlenül a virág nedvét sebre, pattanásra is lehet használni. Gyorsan szaporodik, hozza a gyerekeket és az idősebb példányoknak szép virágjuk van. Megpróbálok az én virágomról egy képet felrakni, ha valaki esetleg nem ismerné.Kép
zsúka

Bocsi nem ezt a képet akartam.
zsúka

Bea!

Ne csüggedj, igaza van a lányoknak még akármi is lehet. Kép (Pl:baba)
zsúka

matra gyonyoruek a viragok.nekem is van egy csomo kepem a kertrol es azt szoktam nezegetni ha rosz a kedvem.

bea.sajnalom,de addig ne add fel meg meg nem jon.

lanyok ki vagyok akadva.Meghalt a szomszedunk es illene elmenni a temetesre,de akkore lesz amikor mennek a nogyogyihoz.
tisztara be vagyok zavarodva,egyszeruen nem tudom(nem akarom)lemondani a nogyogyit.Felek.Vasarnap volt egy pici rozsaszin,de csak annyi hogy a tisztasagin egy ici pici latszott.
Tegnap mar ahasam is fajt,de nem gorcsolt vagy szurkalt hanem ha hanyat fekszem es megnyomom a mehem akkor faj.
be vagyok tojva hogy valami nagy baj ven.akkora ciszta amit operalni kell,vagy mioma vagy ilyesmi.
Muszaly elmennem a dokihoz mert ez nagyon nem teccik.

Kép
monyoka

Kép

a kiskecskeinkKép

Kép
monyoka

Sziasztok!

Nem vesztem el...Kép
Ne haragúdjatok, de most is csak egy "gyorsra" van időm...

Unique!
Kicsit megkésve hatalmas KépKépKépKépKépKépKép!!!

Többiektől ezer meg ezer megértést kérnék!Kép

Puszó Mindenkinek!
BrillKép

Kép
brill

Monyoka!

Annyira de annyira aranyossak. Kép
Nagyon vigyáz magadra, az egészséged mindennél fontosabb!

Brill!

Gyere sűrűbben ha tudsz. UH eredmény után mindenképpen jelentkezzél! Kép

Bocsi azt az aloe verás képet elnéztem, majd az otthoni gépről elküldöm, mert itt nincs, különben ez a nappalink egy része, amit sikerült felraknom.

Zsúka
zsúka

Monyóka!
A dokihoz nem menetelre csak egy kifogást fogadok el. Ha te halsz meg. Bocs. De az Isten szerelmére ne húzd már tovább. Tudom, hogy fontos a szomszéd temetése, de majd viszel neki virágot. Nem kell rémeket látnod, ha az orvos bizonyosságtot ad. Elég akkor paráznod.
Na. Mátra leszúrt.

Zsúka!
Már van, amit félretettem KépVárom a következő anyagot. Kép
Gyönyörűen laktok Kép
mátra

Kép

na meg ez a gorbem.

Kép
monyoka

Monyóka!
Tündériek vagytok!
A görbéhez sajnos nem értek Kép
mátra

matra mindenkepp megyek dokihoz,ez most fontosabb.

kulomben most beszeltem atatammal,es kiderult hogy valoszinu a fia(3 eves)arvahazba kerul mert a hulye apja nem irt ala valami papirfelet.
nagyon merges vagyok most.Tudta hogy meg fog halni mert olyan baja volt.mar 4 eve beteg es nem gondoskodott a fiarol hogy jo helye legyen.megszakad a szivem a kicsi fiurol.

Kép
monyoka

Szia Monyó!

Ne nyomkodd a méhed és nem fog fájni! A görbéd alapján, ha 19-én volt a pé, még akkor is csak holnapután kell megjönnie kb., ha pedig tényleg 25-én, akkor még van legalább egy heted. Ha tudod nyomtasd ki, vagy rajzold le egy kockás papírra, és vidd el az orvoshoz.
Próbálj beszélni az orvossal, hátha ad mondjuk két három órvával későbbi időpontot, ha nem, akkor is a tiéd a döntés. A lényeg, hogy ne pánikolj. (Csak csendben jegyzem meg, hogy a fertility két gyanús jelet tart nyilván, az egyik a pé után kb. egy héttel hirtelen eső vagy emelkedő hő, aztán minden szépen helyreáll, a másik a kicsi pecsételés, szóval ha ilyenek vannak, nagyobb sanszot ad a babának, de ezt tényleg csak nagyon halkan mondom)
A kecskék nagyon édibédik, és milyen nagyok, pláne, hogy négyes ikrek!

Anikó!

Banki ügyintézésnél eddig még mindig volt valami galiba, tegnap is. Ezért mondom, hogy nem tudom mikor kell a földhivatalba zarándokolnom, de majd megírom előtte. Szerintem még biztos vagy egy hét, pláne, hogy jön a húsvét.

Angie!

Szívesen mennék hétvégén is, de már azért nehezebben mozgok, és akkor inkább Kofával együtt megyünk vagy maradunk. Hát igen, lassan nekünk is számolnak visszafelé:-)

Zsú!

Nagyon nagyon guszta a lakásotok, irígy vagyok:-))))

Lányok!

Utoljára 12 évesen volt kockás hasam, de azért csak álmodozhatok?;-P Nem élem a mindennapjaim Rubint Réka szellemben, ha dundó maradok, akkor az maradok, nem ez a lényeg, pláne, hogy nem voltam előtte sem csonti. Tegnap a szülésznőn is volt egy pici többlet, de ahogy mondani szokták egyben volt. Na meg Mátra is olyan szép vagy, a bőröd, az arcod, ha jól emlékszem a zöld érdekes szemeid, nem baj, hogy vihar esetén nem fúj el a szél, egyben vagy és ez a lényeg:-) Célként ott lebeg, hogy azért ne legyek dömpi, majd meglátjuk, a lényeg mégis az, hogy egészségesek legyünk testileg és lelkileg is, és ebbe nálunk fér bele, hogy a másik az edzőteremben töltse a fél életét, csak, hogy "szalonképes" legyen. Remélem mindenki kihámozza ebből a hablatyból, hogy mit is akartam írni:-)

Juca

tjuca

Sziasztok Csajszikák!
Végre vissza is olvastam és ha főnöknőm még késik egy picit, talán még írni is tudok egyet s mást... Kép

Juca!
Naná, hogy álmodozhatsz. Szinte ugyanezt akartam én is írni, amit te... Kép
Tekintélyes szép pocid van! Kép
Engem érdekelne mail-ben a tegnapi info, sőt a múltkori is, ha lehet! Köszi nagyon! Kép

Monyó!
Száva, kecskék, szomszéd, doki... háááát nem unatkozol! Nyugodj meg, menj a dokihoz és ne találj ki nem létező betegségeket magadnak, az teljesen felesleges. Drukkolok nagyon! Kép

Sosi, Niki!
Deeee, kaptunk képet, fel is rakom majd, csak még nem jutottam odáig. Kép

Sosi!
Húú, nemsokára én is ezeket fogom írni a költözéssel kapcsolatban. Előre félek, hogy fogom bírni..

Niki!
Mi volt az UH-n? Gyere a hírekkel!

Évi79!
És mára sikerült kialudnod magad?
Nekem is nagy gondom az alváshiány. Főleg mostanában, mikor még a ház miatt sem tudunk aludni.

Mátra!
Micsoda postás, nem semmi! A lényeg, hogy megkaptad!

Dido!
Úúúgy szégyellem magam, hogy én vagyok a hírvivő, találkozunk hétvégén, én meg elfelejtettem mondani a nagy hírt Unique-ékról. Szörnyűűűű!
Mostmár azért jó lesz, ha kevesebb munkád lesz, mert a végén még túlhajtod magad. Vagy most a szakdolid leadásáig nincs esély a lazításra?

Dido, Anikó!
Érdekes, amit írtok a progi és a "tünetek" összefüggéseiről. Tök sokat gondolkodtam, hogy vajon mitől lehet, hogy korábban nem voltak mensi előtt tüneteim, az utolsó 3-4 hónapban viszont igen. És korábban nem volt rendben a progi szintem, a végefelé viszont igen. (arra persze nem tudom a választ, hogy mitől jött helyre...)
Szóval biztosan van összefüggés. Na, ma is okosabb lettem! Kép

Dina!
Akarod, hogy javítsam a korotokat az új adat szerint?

Kati!
Szerintem is tündéri nőszemély vagy! Csak mostanában kicsit sokat kell nélkülöznünk! Kép

Eszter!
Mizújs? Remélem, csak azért nem írsz, mert pihengetsz!

Norwell!
Mindig óvaintesz, aranyos vagy! Kép
Ne aggódj, hisz úgy vigyázol magadra!

Anikó!
Néha másirányból kell megközelíteni a problémát. Legalábbis nekem bevált, hogy máshonnan, vagy más problémákra koncentráltam és ezzel ki tudtam lépni ebből a tehetetlenségből. Persze az inszem is segített kicsit.... Kép Kép
Olyan pozitív csajszi vagy, biztosan sikerülni fog!

Bea!
Hányadik ciklusnapon vagy? Szerintem se add még fel! Kép

Zsúka!
Tudom, nem ezt a képet akartad felrakni, de nagyon szép a lakásotok! Van esetleg még info-d az Aloe Vera növényről? Nagyon érdekelne...

Erről jutott eszembe, hogy lehet, hogy majd ide is leírom eladó lakásunk paramétereit, hátha valakinek megtetszik..

Na megjött főniasszony, úgyhogy ennyi voltam.
Miljó puszi mindenkinek:
réka
12+5
Vendég

Juca!

Ne legyél irigy, nem egy olyan nagy lakás és van rajta hitel bőven, ezért gondolkodtunk idáig a gyerek kérdésen is, hogy ha én nem dolgozom akkor mi lesz, miből fizetjük a részleteket, de most már úgy gondoljuk, hogy legrosszabb esetben eladjuk na meg az autót is, mert a gyerek mindennél fontosabb. Azért megmutatom, hogy az alsó szint így néz ki.
Kép

Duddu!

Köszi szépen.
Aloe vera ügyben, röviden tömören ennyit tudok az internetről, ami a külső használatra vonatkozik.

A növény friss leveléből kivont áttetsző anyag, mely a levél belső húsa, kiválóan alkalmas ízületi és reumás panaszok kezelésére bedörzsöléses, vagy dunsztkötéses módszerrel. Égési (napégés is), vágási sebek, sérülések kezelésére is rendkívüli hatással bír, fertőtleníti a sebet és gyorsítja a forradási folyamatokat. Hatásos még allergiás bőrkiütések, pattanások, herpesz, övsömör, pikkelysömör és számos bőrprobléma orvoslására.
zsúka

Réka!

Leírom, csak pl. a pontos lista Kofánál maradt. Tudod, ami késik nem múlik:-)

Juca

tjuca

Juca!
Én is kérek mailben infot a tegnapiról (címem a profilomban). Na meg annyira aranyosan írtad a kilókról meg az alakról a mondandódat. Én az ilyen gondolkozású embereket nagyon szeretem. A testi-lelki egyensúly a lényeg. Ez fog az arcon, a szemeken látszódni, és sugározni. Teljesen egyetértek veled, és amint látom, te ezt rendesen gyakorlod is. Van humorod, pozitív vagy, minden mondatodban ott van a szeretet, a józanság, ésszerűség. Tehát úgy teljesen egyben vagy, lelkileg és testileg Kép (és ez mind nem bók, hanem így is gondolom).
Miért hívod a férjed Kofának? Ez valami rövidítés?
Nem szoktál kísértésbe esni, hogy megtudd a baba nemét? Én a kíváncsi természetemmel nehezen fogom ezt fel. Látod, ezért is nagyon tisztellek.
Nem baj, ha már kint laktok, akkor összehozzuk a találkát, vagy elmegyek meglátogatlak. Reméljük Stöpszlike már az új otthonotokba fog érkezni.

Zsuka!
Láton nagy növénykedvelő vagy. Akkor majd tőled fogok ilyen téren tanácsokat kérni. Az Aloe verarol pedig nagyon érdekelne a kép. Hol lehet ilyen növényt kapni? Én már ettem olyan joghurtot, amiben aloe vera darabkák voltak, és nagyon fincsi volt.

Monyó!
Nagyon sokat idegeskedsz. Nem szabadna, hiszen ez nagy mértékbe befolyásolja a működésedet. Itt mi mind azért vagyunk, hogy egymást bíztassuk és a tapasztalatainkat megosszuk egymással. Te is sok jó tanácsot kapsz a lányoktól, de sokszor úgy érzem, lepereg rólad. Persze, semmi közöm hozzá, és elnézést, ha rosszul látom, de annyira szeretném, hogy nyugodtabb és boldogabb, bizakodóbb legyél. Szeretnélek átölelni, megnyugtatni és reményt önteni beléd, de nem tudom, hogy így betűkön keresztül mennyire lehet. Remélem, nem voltam bántó. Én tényleg azt szeretném, hogy mielőbb kisbabád legyen.
Vendég

Zsúka!

Nem is pici, és nagyon ízléses. Mi laza 17 milla hitelt vettünk most a nyakunkba, ebből van egy 37 nm-es ingatlan, amit ki akarunk adni (itt lakunk most ki tudja meddig, tehát Stöpszli ide jön) és egy 74 nm-es dunakeszi panel. Inkább nem mondom mennyi lesz a törlesztőrészlet, de optimisták vagyunk, mások nem is lehetünk! Az irígység egy picit annak is szólt, hogy az időzítés nálunk lehetett volna jobb is, de így alakult, szeretnék már én is Dunakeszin rendezkedni, tervezgetni, csinosítani...:-)

Juca

tjuca

Zsúka, hány négyzetméter a nappali-ebédlő-konyha? Mert a mienk is hasonlóan fog kinézni, csak ennek a tűkörképe lesz. A miénk 40 m2 lesz összesen, de nem tudom térben elképzelni, hogy az mekkora.

Didó, szerinted 40 m2 ideális méret? Képzeld, még mindig nem jutott eszembe, amit e-mailben akartam kérdezni. Csodák azért vannak, de megértem, hogy nem éled bele magadat. Jobb is így, mert inkább legyen egy kellemes meglepetés, mint egy nagy csalódás. Én azért reménykedek, mert kedves férjem elég gyakran megkörnyékezett a termékeny napjaimon.
Vendég

Juca!
Mi is legalább ekkora hitelt fogunk fölvenni. Majd sírva vigadunk együtt. Kép
j.
Vendég

Sziasztok!

Most tudok egy picit jönni, de előre is bocsi, akinek nem tudok írni, visszaolvastam, de sajna szita az agyam, és nem mindent tudtam felfogni. Kép

Dudu Kép
Hát nem is tudom, hogy javíts-e, mert ha a mensihez nézzük, akkor hamarabb kellett volna hogy legyen a megtermékenyülés. Szerintem egyelőre maradjon ez a kor, és majd a köv. UH-n megkérdezem a dokit, ha akkor is lesz eltérés. Kép

Zsúka Kép
Nagyon szép a nappali, irigyellek érte! Kép

Monyo Kép
Elhiszem hgoy szívesen elmennél a temetésre, de szerintem a doki most fontosabb a számodra. Én is megjártam a múltkor, temetés+UH, és nekem ugye rosszul sült el, de én már tudom, hogy van benn valaki, és rendben van, de neked meg azért fontos most elmenned, hogy a doki bizton állíthassa hogy ha van valaki, akkor nyert ügyed van! Kép HUH ha ezt most érti valaki akkor szóljon! Kép Ja és tünemények a kiskecskék!

Lányok! Kép
Képet nem képtam, mert szakrendelésen voltam, sajnálom én is, de majd 4 hét múlva, amior a saját dokim csinálja, ő biztosan ad majd. De sajna akkor már nem lehet egyben látni őt mert már jóóóóóó nagy baba lesz! Kép

Dina (19+3)

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Angie!

Kertészetekben lehet venni, én Halásztelken az Orhidea Kertészetben vettem.
Az alsó szint 60 m2, ebben egy kicsi előszoba, konyha, ebédlő, nappali és egy 6 m2-es fürdő.
Jó lenne ha 1 méterrel nagyobb lenne mindenhol, akkor kicsit tágasabb lenne, de nem elégedetlenkedek, mondaná a férjem, hogy "Neked, soha semmi nem jó, csak én", de ez így van jól.
Nagy konyhát nem akartam, mert csak a kacatokat gyűjtőgetném benne, közelről így néz ki.
Kép
zsúka

Kép
zsúka

Zsúka, ez a konyha pont akkora, amekkorának lennie kell. A miénk is kb ekkora lesz, viszont én pont fordítva gondolom, hogy végre egy jó nagy konyhát szeretnék, ahova aztán pakolhatok kényelmesen (na meg ahonnan a gyerek jó ki tud majd mindent pakolni a konyha kellős közepére Kép) A kis panel konyhából végre egy kényelmes nagyba költözhetek és nem kell többé az iróasztal alatt tartanom a konyhagépeimet dobozban Kép
Vendég

Juca!

Nagyon jól csináljátok, így ha bármi történik el tudjátok adni a lakást és minden rendben van. Mi is 33 m2-ről indultunk, ez a lakás garázzsal együtt 127 m2. Van rajta szoc.pol. (2 gyerek Kép), áfa, 11 millió hitel.
4-en lakunk egymás mellett és mi az egyik szélén. A kertünk 180m2, egy díszkert tulajdonképpen. 20 évig fogjuk nyögni, bár az igazi egy családi ház lenne, dehát a telek nagyon nagyon drága.

Junko!

Küldjél a házikótokról képet, na meg a kertről és én is csatlakozom a közös síráshoz.
zsúka

Zsúka!
Gyönyörű a lakás, nekem nagyon tetszik!! Kép

Dudud!
Örülök, hogy jelentkeztél és jól vagy Kép

Most rohanok, megyek Pestre, a párommal (Kép)is ott találkozom. Így nyerünk legalább 3-4 órát együtt, meg nekem is van dolgom.
Remélem tudok még ma jelentkezni Kép

Puszi mindenkinek.
mátra

Mátra!
Drága,jol félre értettelek(tiszta hülye vagyok)!
Bocs!A kilokrol csak annyit hogy amikor terhes lettem azt gondoltam,hogy én milyen csinos kismama leszek majd!50kg.kezdtem a terhességem és gyönyörűen feljött rám még 25kg!Már nem tudtam magamra mit huzni!Mint egy bálna akkora voltam!És utána is jo sokáig megmaradt a hasam!Igy a bordás has nekem is csak álom!De majd a következő baba után!

Zsúka!
Gyönyörű az otthonotok!
Gratulálok!

Juca!
Szolj hogy mikor jössz és egyeztetünk!
Szeretem ahogy és amit irsz!

Bea!
Ne add fel!Holnap is tesztelj!

Réka!
Köszönöm a kedves szavaid!
Megprobálom én is hogy nem görcsölök rá ugy a dologra!Várom az ultrahang képet!

Évi!
Örülök,hogy jol vagytok!
Te is rakjál fel képet a kis Virágrol!

Monyoka!
Nem semmi amin keresztül mész mostanában!
Szerintem is az orvoshoz feltétlenül menj el!Az most nagyon fontos!Tök béna vagyok a hőmérőzéshez de szerintem a te görbéd nagyon szép!
Édesek a kiskecskék!Konyhád?Hogy halad?

Puszi Aniko

KépKépKépKép
aniko24

lanyok nem is tudom mit mondjak.Nagyon szepen koszonom a hozzaszolasokat.
egy kicsit most osszejottek a dolgok,de holnaptol minden rendben lesz.Sok minden tortent,es hat bevalom oszinten kicsit izgulok a dokival valo elso talakozastol,talan ezert tunok ilyen idegesnek.
Mindenkepp megyek a dokihoz,meg egy hetet nem birok ki,ezt a par napot is olyan turelmetlenseggel toltottem.
beszeltem a szomszeddal,es mondtam neki hogy nem birok menni.Megertette.Egy ko gordult most le rolamKép
oromomben csinaltam gyorsan almas es turos retest,most sulKép

zsuka gyomyoru a hazatok,nagyon teccik.Foleg az hogy a nappali ossze van kotve az ebedlovel.Isteni.En is valahogy igy szerettem volna,de nem megoldhato.

aniko.A konyha kesz,marmint a bepucolas.Most le vagyunk egve ugyhogy ez most egyenlore igy marad.
ugy tervezzuk hogy a parom minden fizujabol megveszunk valamit hozza.Majusibol a lamperiat es igy tovabb.nyar vegere kesz lesz teljesenKép

juca,mikor meglattam a rozsaszint es nem jott meg,nekem is rogton a beagyazodas jutott eszembe,de gyorsan elhesegettem a gondolatot ha 11 honapig nem jott ossze mert pont most tenne.?

lanyok tele vagyok kerdesekkel.Felteszek egy parat aki gondolja valaszoljon.
Szerintetek nem ciki ha felirom egy papirra a kerdeseimet es onnan puskazok a dokinal?felek hogy a nagy izgalomba nem elfelejtem a kerdeseimet.
szerintetek ha 25-ik napon volt pe-m akkor meg latszani fog az Uh-n a helye?
persze most is vannak tuneteim,mint mindig.mondjam el neki?fajo mellbimbo,hanyinger,piles stb.
ha veletlenul megtermekenyultem,akkor azt ki tudja tapizni,vagy az uh meglatja?

na ennyi mert lesul a retesem.

Kép
monyoka

Monyoka!

Csak nyugodj meg először, olvasom a soraid és szinte hallom a hangodon, hogy teljesen odavagy meg vissza.
Egy problémát megoldottál, a szomszéd megértette a gondodat, így nyugodt szívvel tudsz elmenni a dokihoz. A kérdéseidre majd a tapasztalt lányok válaszolnak, csak egy dolgot mondanék, hogy szerintem abszolút nem ciki ha felírod, sőt ha ilyen őszintén el is mondod a dokinak még tuti, hogy még szimpatikusabbnak talál.

Különben meg szégyeld magad, ilyeneket írsz, hogy éppen rétest sütsz, ráadásul még nem ettem, de most azt hiszem neki állok. Kép

Zsúka
zsúka

Évi!

Megnéztem az albumotokat, nagyon szépek vagytok és hát Virág...........csodálatos. Kép
Csak azt tudom mondani, hogy mindenkinek örülök akinek van babája vagy most babás és drukkolok mindazoknak akik még nem babássak, de azok lesznek hamarosan, remélem velem együtt. Kép

Zsúka
zsúka

Sziasztok!

Drága Monyókám!!!
Meleg, puha pocó... hát ez az, hogy puha...KépKépKép Bár soha nem volt kockahasam...
Olyan édes vagy, ahogy így izgulsz...Kép És igen, írd fel a kérdéseidet nyugodtan egy papírra, már volt úgy nekem is, hogy a végén, mikor kijöttem a dokitól, eszembe jutott, hogy a háromszázhatvanadik kérdésemet nem tettem fel, és átkoztam magam, hogy nem írtam fel...Kép Mondd el neki a tüneteidet, azt, hogy mit érzel, a hőmérésről se feledkezz meg, és nyomtasd ki a görbédet, hogy meg tudd neki mutatni. És micsoda hülyeség az, hogy miért pont most jönne össze???? MIÉRT NE????????? Tudod, én sem voltam biztos még a peteérésemben sem, most meg Kende baba itt csücsül a pocimban...KépKépKép
ja, és nekem a doki, amikor először voltam nála, uh előtt manuális vizsgálatot csinált, és már akkor mondta, hogy (idézem) valószínűleg nyertünk...Kép Ugyanis, ha jól tudom, akkor a terhesség során a méh felpuhul, amit a szakavatott nőgyógyász kéz meg tud állapítani. Úgyhogy ne izgulj!!!! Gondolok Rád holnap! Mikor is mész? (Csak azért kérdem, mert én holnap négyre vagyok hivatalos a doktor bácsihoz...Kép) Pusszantlak! KÜLDJÉL NEKEM RÉTEST!!!!Kép

Mátra!
Kendemami, ez tetszik!KépKépKép Mindenesetre vannak dolgok a világon, amiket én sem értek... kicsi vagyok én még ehhez, ahogy drága barátosném szokta volt mondani...Kép

Bea!
Tesztelj még egyet!!!!!! Nagyon drukkolok!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Évi79!
Szióka!!!! Rég nem voltál! Hogy vagy? Az Algopyrin miatt ne aggódj, szerintem egy félből nem lesz probléma!

Zsúka!
Nagyon szép a házatok!!!

Dudduka!
Én már csak ilyen vagyok...Kép Bár a pihizés nekem sem mindig jön össze, most meg főleg, mert kocsit szeretnénk venni, nem ártana mászkálni utána, csak hát... Hosszabb utakra kicsit félek menni.

Dina!
Ez nem érvényes: szakrendelésen nem jár fénykép??? Én ott kaptam eddig mindig (a dokimnak ugyanis nincs a rendelőben uh-ja, így mindig a szakrendelőbe kell mennem, de nagyon készségesek). Majd 4 hét múlva, részletekben!Kép

Juca!
Az jutott eszembe tegnap, mikor láttam a Fókuszban RR-t, hogy ugyebár ő "rettegett az elhízástól" (ő mondta így), hogy a francot érdekelne, hogy most 3 vagy 4 kilóval többet nyomok, vagy nem jön rám a 38-as ruha, ha a kisbabámat nem tudom ellátni a tejemmel, mert csontsovány vagyok, mellesleg meg fél napot az edzőteremben töltsek ahelyett, hogy a kicsivel foglalkoznék??? Na, kösz, nem... Barátnőm, aki 1,73 magas és novemberben szült, most 73 kiló, és még mindig szoptat. Õ is tudja, hogy van rajta 3-4 kiló plusz, de amíg szoptat, esze ágában sincs egy falatot sem megvonni magától.

Jövő hét csütörtökre vagyok bejelentkezve fogdokihoz, lányok, én úgy fosok!!!! ÚÚÚÚÚÚÚÚÚTÁLOM A FOGORVOSOKAT, és azt, amit csinálnak az emberrel!!!! Meg attól félek, hogy nem akar majd injekciót adni, mondván, kismama vagyok... Majd holnap azért megkérdezem a dokimat, hogy szerinte kaphatok-e szurit... fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúj...........

Na, jó hosszú lettem, de azért még majd jövök!

Pusszantás mindenkinek!

Sziasztok

Norwell+Kende baba (29+5)

Kép
Kép
norwell

Monyoka!
A kérdéslista nagyon jó ötletnek tűnik. A hőgörbéd alapján nem 100% hogy a 25. napon volt PÉ-d. Lehetett a 19. napon is, ahogy nézem a görbédet. A doki majd úgyis többet fog látni. És egyébként is, miért ne lehetne 11 hónap után, hogy pont most essél teherbe. A pecsételgetés rózsaszínes vagy barnás volt? Ha rózsaszínes, akkor az lehetett a beágyazódás is. De lehet, hogy jobb, ha nem képzelődsz, mert nagyobb lesz a csalódás, ha nem úgy van. Még csak pár napot kell kibírnod. Sok kitartást!!
Vendég

Monyó!

Írj fel mindent és bátran kérdezgess!
A többi holnap kiderül:-) Terhességet biztosan nem fog tudni mondani, ahhoz még nagyon korán van.

Norwell!

Évinek is és nekem is volt fogáaszti beavatkozásunk sajna:-( Előre ne foss, nincs miért. Ha kell szuri, fognak adni, pláne így a végén. So relax no para. Nekem az jön be, hogy becsukom a szemem, kitátom a szám, és addig így is marad, míg azt nem mondják vége. Így nem látom, mikor mivel közelítenek:-) Stöpszli szegény nagyon félt, belapult, és fél napig meg sem moccant, már komolyan kezdtem aggódni, de nem lett semmi baja! Azóta is itt ugrabugrál:-) Azért majd írj mi volt.

Ja a konstrukciónál és kivitelezésnél Kofának mondtam, hogy koncentráljon: fog, mosoly, fog, mosoly, így biztos tőle örökli majd a lurkesz a fenn említett tulajdonságokat:-) Kofának nincs egy kezelt foga sem, szerencsés ember, nekem viszont majdnem mind tömött, és finoman szólva csámpásak is.

Juca

tjuca

Norwell, akkor neked el kell menned az én fogorvosomhoz (nő) Kép. A férjemnek már a fogorvos szótól is görcsbe ugrott a gyomra, de amióta ehhez a dokihoz járunk, azóta mindig ő találja ki, hogy nem kell ellenőrzésre menni. A dokinéni mindig mondja, hogy milyen erős fájdalomra kell számítani, és rád bízza a döntést, hogy kérsz-e szurit vagy sem. Nálam már tudja, hogy magas a fájdalomküszöböm, és inkább hadd fájjon egy kicsit, mint aztán fél napig lógjon a szám. Az injekcióval kapcsolatban pedig tényleg jó, ha kikéred a dokid véleményét. Hát sok kitartást, és ha mégsem adnának szurit, akkor erős kapaszkodást az ovosi szék karfájába! Kendebabának meg úgysem fog fájni Kép Ti is már szépen növekedtek Kép
Vendég

Juca!
Irtam neked feljebb (12:01). No answer KépKép Kofa ügyben KépKép
Vendég

Angie!

Bocsi, most látom, nem is olvastam. Szülésfelkészítős dolgokat össze fogom írni egy word fájlba, csak egyelőre a fele Kofánál van.
Most itt pirulok, majd ezentúl a hibáimat fényezem, mert abból is van szép számmal:-)
Kofa: gyerekkorában annyit fecsegett, hogy az egyik tanár ráragasztotta, azóta még saját anyukája is így szólítja. Amúgy Kovács István, és most mindenki húzta a kampány alatt, de volt már Kovi és Koko is, ezeket nem kedveli.
Költözés most úgy néz ki, hogy Stöpszlivel, mert nálunk sem minden gördülékeny, de az eladó még rosszabbul áll. Persze, hogy fogunk találkozni, az ajtó nyitva áll, csak előtte szóljatok! Egy kicsit félek a szocializációtól, mert ismerem a gyüttment érzést:-) Heves megyei falvakban nagyon erős! Azért remélem megtaláljuk majd ott a helyünket, és szeretünk majd ott lakni. Persze, ha már ott leszünk, akkor többször is összefuthatunk, na meg kiket kérdeznék minden apróságról ha nem titeket???Kép

Juca

tjuca

Juca!
Hát még rám is vár a szocializáció, mivel hiába, hogy 16 éve Fóton laknak a szüleim, és sokat jártam már DK-n, de mégis senkit sem ismerek a szüleimen kívül. Úgy hogy majd mindannyian Anikó és Kati vállara támaszkodunk (csak bírják ki szegények Kép). Ráadásul Vácdukán, ahová mi fogunk költözni, 1000 emberke lakik, és gondolhatod, hogy ott még a fű növésének az irányát is ismerik egymás kertjében, nemhogy az emberek egymást. Én még sosem laktam ilyen kis településen, úgyhogy lesz min dolgoznunk a kapcsolatkialakítások terén. Régen ez nagyon ment nekem, de valahogy így 35-höz közel már nem annyira. Azt hiszem, kezdem érteni a szüleimet Kép Egyébként lehet, hogy jobb gyerekkel költözni, mint pocakosan. A végén már úgysem megy semmi olyan lendületesen, és nehezedre esne a pakolgatás. Azért drukkolok, hogy simán menjenek a dolgok. Mi is kölcsönből építkezünk, tehát együttérzek a velem egy cipőben járókkal.
Vendég

Monyóka!Kép

Igen eljön lassan az én időm is,most már így a vége felé egyre többetfoglalkoztat a gondolat.

Aniko24!Kép

Köszi hogy velem együtt szorítasz a legjobbakért!Kép
Andris azért lesz a neve,mert a férjem és a nagyapja is az és szerettük volna hogy továbbvigye a nevet.Kép

Bea27!Kép

Tudod amíg nem jön meg,addig van remény ne add fel!Kép
Holnap szerintem csinálj még egy tesztet,hátha az pozitív lesz. Én nagyon szorítok neked!Kép

Sysy
37+4
sysy77

Sziasztok!

Anikó!
4 hónap múlva hányadik clostilos hónapod lesz?

Mátra!
Ez már csak így szokott lenni, ezért próbálunk mi is protekciózni.
Érezzétek jól magatokatKép!!!

Monyóka!
Örülök, hogy megoldódott a dolog, mert a doki nagyon fontos. És csak nyugodtan írd össze a kérdéseid, mert akkor fogsz megnyugodni, ha mindenre kapsz választ.

Zsúka!
Nagyon szép lakásotok van...én úgy irígykedemKép.

Dudu!
Sajnos így van, de hamar itt lesz a június, vagy is inkább a júliust várom, mert addigra mindent le kell tudni.

Éva!
Virág már most nagyon tündéri kislányKép.
Ha van ilyen én benne vagyokKép

Angie!
Igen, ez kellemes méret, főleg ha egy tér az egész, és nincsennek benne falakKép.

dido

dido
dido

Babácska és Mamája is nagyon jól vannak! Nagyon boldogok!
Étvágy az van, tejcsi is beindult.
Laura gyönyörű és tiszta Apukája!
Ha minden jól megy, holnap hazamehetnek!
Vendég

Kép
Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!

Unique mégegyszer gratulálok!!!!!!!!!!!
Örülük, hogy minden rendben. Képeket a kis Lauráról!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dido!

Köszönjük a dicséretet.
Képzeld el most törtek be a hétvégén a szomszédunkhoz, teljesen kikészültünk. Nekünk nem volt még riasztónk, úgyhogy éppen ma szerelték be hozzánk is. Könnyű bejönni azon a teraszajtón, pedig ez tetszik a legjobban a lakásban, egész délelőtt süt a nap kora délutánig. Kép Műanyag az ablak, felmelegítik, és utána feszítő vassal már nyílik is. Kép

Angie!

Ígértem képet a virágról. Balról a második.
Kép
zsúka

Kedves Duddu,Évi,Anikó,Sysy77,Norwel!Kép
Nagyon-nagyon jól esik,hogy biztattok!Kép
Most nincs itthon tesztem,de valamelyik nap,veszek!Szombatra gondoltam,de ünnepnap/HÚSVÉT!/
Nemtudom!!Tudjátok azért nemnagyon szeretek tesztezgetni,mert Nekem mindegyik egy rémálom!KépÉs mindig már előre tudom az eredményt!1 csik!KépMindegy!!Majd meglátom!!Ki,mit ajánl??Milyen tipust?Valami nagyon profi kéne!!Duddu!A 42 nap jön holnap!De 39 napja múlt el!Én már tényleg csak abban bizom,hogy a reggeli hőm viszonylag magas,és ezt a szintet tartom is lassan 1 hete!KépÉs én aztgondolom,hogyha ez igy marad addig nem jön meg!KépVagy ez hülyeség?

Kép
bea27

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?