Sziasztok!
Drága Monyókám!!!
Meleg, puha pocó... hát ez az, hogy puha...

Bár soha nem volt kockahasam...
Olyan édes vagy, ahogy így izgulsz...

És igen, írd fel a kérdéseidet nyugodtan egy papírra, már volt úgy nekem is, hogy a végén, mikor kijöttem a dokitól, eszembe jutott, hogy a háromszázhatvanadik kérdésemet nem tettem fel, és átkoztam magam, hogy nem írtam fel...

Mondd el neki a tüneteidet, azt, hogy mit érzel, a hőmérésről se feledkezz meg, és nyomtasd ki a görbédet, hogy meg tudd neki mutatni. És micsoda hülyeség az, hogy miért pont most jönne össze???? MIÉRT NE????????? Tudod, én sem voltam biztos még a peteérésemben sem, most meg Kende baba itt csücsül a pocimban...

ja, és nekem a doki, amikor először voltam nála, uh előtt manuális vizsgálatot csinált, és már akkor mondta, hogy (idézem) valószínűleg nyertünk...

Ugyanis, ha jól tudom, akkor a terhesség során a méh felpuhul, amit a szakavatott nőgyógyász kéz meg tud állapítani. Úgyhogy ne izgulj!!!! Gondolok Rád holnap! Mikor is mész? (Csak azért kérdem, mert én holnap négyre vagyok hivatalos a doktor bácsihoz...

) Pusszantlak! KÜLDJÉL NEKEM RÉTEST!!!!
Mátra!
Kendemami, ez tetszik!

Mindenesetre vannak dolgok a világon, amiket én sem értek... kicsi vagyok én még ehhez, ahogy drága barátosném szokta volt mondani...
Bea!
Tesztelj még egyet!!!!!! Nagyon drukkolok!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Évi79!
Szióka!!!! Rég nem voltál! Hogy vagy? Az Algopyrin miatt ne aggódj, szerintem egy félből nem lesz probléma!
Zsúka!
Nagyon szép a házatok!!!
Dudduka!
Én már csak ilyen vagyok...

Bár a pihizés nekem sem mindig jön össze, most meg főleg, mert kocsit szeretnénk venni, nem ártana mászkálni utána, csak hát... Hosszabb utakra kicsit félek menni.
Dina!
Ez nem érvényes: szakrendelésen nem jár fénykép??? Én ott kaptam eddig mindig (a dokimnak ugyanis nincs a rendelőben uh-ja, így mindig a szakrendelőbe kell mennem, de nagyon készségesek). Majd 4 hét múlva, részletekben!
Juca!
Az jutott eszembe tegnap, mikor láttam a Fókuszban RR-t, hogy ugyebár ő "rettegett az elhízástól" (ő mondta így), hogy a francot érdekelne, hogy most 3 vagy 4 kilóval többet nyomok, vagy nem jön rám a 38-as ruha, ha a kisbabámat nem tudom ellátni a tejemmel, mert csontsovány vagyok, mellesleg meg fél napot az edzőteremben töltsek ahelyett, hogy a kicsivel foglalkoznék??? Na, kösz, nem... Barátnőm, aki 1,73 magas és novemberben szült, most 73 kiló, és még mindig szoptat. Õ is tudja, hogy van rajta 3-4 kiló plusz, de amíg szoptat, esze ágában sincs egy falatot sem megvonni magától.
Jövő hét csütörtökre vagyok bejelentkezve fogdokihoz, lányok, én úgy fosok!!!! ÚÚÚÚÚÚÚÚÚTÁLOM A FOGORVOSOKAT, és azt, amit csinálnak az emberrel!!!! Meg attól félek, hogy nem akar majd injekciót adni, mondván, kismama vagyok... Majd holnap azért megkérdezem a dokimat, hogy szerinte kaphatok-e szurit... fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúj...........
Na, jó hosszú lettem, de azért még majd jövök!
Pusszantás mindenkinek!
Sziasztok
Norwell+Kende baba (29+5)