A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

sziasztok.
Megegyszer koszonomKép

mae tele agatyo,de keszulok szepen.Az este teljes szintu rendbehozas odalent,apa le is ellenorizte hogy jo lesz-e a fazonigazitasKép
A tablat csak lerajzolom egy kockas papirra,van nyomtatonk de nincs beuzemelve.

norwel koszeKéptegnap is ezt mondtam a paromnak hogy mert pont most jonne ossze.Erre o azt mondta hogy most maskent csinaltuk mint eddig.Na ez igaz.
most kisparna,meg misszionarius poz.azelott megvolt a dolog es mar mentem is tovabb,10-15 percet fekudtem.
Most ...utan nem keltem fel reggelig.

angi.Rozsaszin volt,de olyan nagyon pici,hogy csak lampanal lehetett latni rendesen.nem elem bele magam.Ra vagyok keszulve a hormonvizsgalatra.

juca.szinte tudtam hogy ezert hivjakl igy a ferjedKéparanyosKép

ja,4 re megyek a dokihozKép

Kép
monyoka

Sziasztok!

Unique!
Olyan jó olvasni, hogy minden rendben nálatokKép
Már úgy várom, hogy láthassam fotóról Laurát, hiszen olyan sokat váratott magáraKép

Zsúka!
Ez olyan szörnyű, hogy történhetnek meg ilyenek. De jobb félni, én már mindenkinek ezt mondom, úgyhogy jól teszitek, ha szereltettek be riasztót.
Mondjuk ezt a műa. teraszajtó felmelegítést nem nagyon értem, mert a műa. nyílászárók magját fém váz adja, és a vasalatai is fémek?!?!?! de biztos, hogy mindenre kitalálták már, hogy hogyan lehet feltörniKép.

Monyóka!
Du. várunk, hogy mi volt a dokinál. Csak nyugi, minden rendben van/leszKép.

dido

dido
dido

dido.Csak holnap vagy holnaputan tudok jonni a hirrel hogy mi volat.Bent maradunk anyoseknal,nem leszek itthon.

Kép
monyoka

Monyóka!
Hát eljött a nagy nap! Minden kérdés a papíron? Meglátod, a doki azt fogja mondani, hogy minden a legnagyobb rendben a szervezeteddel, és remélem hogy már ott lapít a kis huncut a pocidban. Gondolok rád, és írj nekünk, ahogy net közelbe kerülsz. Várunk nagyon!!!

Duddu!
Szegénykém, nagyon sokat dolgozhatsz, hogy ilyen ritkán tudsz jönni, és akkor is csak ilyen keveset írsz. Nagyon várom már az UH képet a kicsikről. Mikor is mész újból, vagy a napokban voltál? Most hírtelen elveszítettem a fonalat. Végül mégis elvállaltad annak a nagy rendezvénynek (fellépésnek) a szervezését, azért vagy ennyire elfoglalt? Találtatok kivitelezőt? A miénk nagyon rendesnek tűnik. Jövő héten kötjük meg vele a szerződést, aztán indul a munka. Már nagyon várom.

Hello Mátra! Gondolom, jól telt tegnap délutánod párocskáddal (Kép)
Vendég

Csajok!!Ki ért ehhez?Ma vagyok a 39.-40.napon a teszt nem mutat semmitKépViszont a hőm egy hete olyan stabil,hogy csak na..............!KépMagamhoz képest magas!/37.1/El kéne mennem dokihoz?Vagy mi a fenét csináljak?Meddig várjak még?Tegnap kértem egy Nődokitól tanácsot,de még nem válaszolt!KépTalán holnap!

Kép
bea27

Bea!
Ma újabb tesztet csináltál, és ismét negatív lett? Én azt tudom tanácsolni, hogy ha sosem szoktak a ciklusaid ilyen hosszúak lenni, akkor még várj pár napot, és jelentkezz be jövő keddre egy nőgyógyászhoz. Épp tegnap olvastam egy cikket az interneten a HCG hormonok alakulásáról terhesség alatt, és ott azt írták, hogy nem feltétlenül nő meg a szint az első 10-20 napban annyira, hogy kimutatható legyen. Lehet, hogy te pont ebbe a kategóriába tartozól. Persze, ha valamilyen gyógyszeres kezelés alatt állsz (erről nem emlékszem, hogy beszéltél volna), akkor az is nagymértékben befolyásolhatja a ciklus hosszát. Tehát, én az orvost javaslom.
Vendég

Sziasztok!

Duddu!
Mértékkel hajszold magad! Különben befenyítenek az ikrek, és lesz ne mulasss! Kép Már ilye kis mikulányinak is nagyon határozott elképzeléseik és eszközeik vannak a szülőkkel szemben, úgyhogy csak óvatosan! Kép
Jógára meg tessék menni! Nem biztos hogy elsőre ráhangolódsz, de pár alkalom után már nem olyan "nevetséges" a dolog. Szerintem! Kép

Zsúka!
Szépek vagytok!
Szomszéd! Kép

Monyó!
NAgyon drukkolok neked! Minden ok lesz!

Mátra!
Ugye milyen rózsaszín tud lenni a világ? Kép
Épp ezért kellenek a szürke foltok, hogy mégszebb legyen amikor ilyen! Kép

Dido!
nem tudom, de feltételezem, hogy ha a műanyag borítást megbontják, a fémrészekkel könnyebben boldogulnak, mert egyszerűbben hozzá tud férni, mintha faragnia kéne a fát.
Sajnos mindennek van előnye és hátránya.Kép

Junkó?

Unique!
Olyan jó ezeket a híreket olvasni! Bár remélem beszámolsz majd az eseményről is, ha majd naccsasszon engedi! Kép

Velünk minden rendben. Tegnap halmozotta ellenőrzött napunk volt.
De védőnénink járt itt, MArci jelezte is, hogy még mindig úúútálja, ha hallgatóznak utána, ezért a szívhang keresését alaposan megnehezítve amennyire tudott kioldlazott, de mivel nem mehetett elég messze és megtaláltuk, büntiből további négy centit nyújtott az írhámon jobb oldalt. Szülés után olyan leszek mint egy sharpei kutya!
Nst-én is minden rendben volt, mocorgott is, nem kellett külön megrázogatni. Már minden készen áll a szülésre, sőt dokibácsink azt mondta, ha tegnap du szültem volna, már akkor is minden rendben lenne.
Ezen felbuzdulva miután hazaértem kaptam is jópár megkeményedést, ami eddig nem igen volt.
tehát mostantól várunk. Kép (mintha eddig nem ezt tettem volna! Kép de azért engedéllyel megnyugtatóbb!Kép)

Juca!
Ugyan nemolvastam vissza csak ezt az oldalt, de ugye nem a kilókat feszegettétek? És csak nem Rubint Réka az RR????

Sziasztok!

Eszter 37+1

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok!

Olvasgatlak benneteket mindig, de írni már nem sok kedvem van. Nyűgös vagyok, semmi sem jó, nehezen viselem ezt az utolsó időszakot.Kép

Évi79!
Köszi, hogy érdeklődsz felőlünk, szerintem a híradós apuci lesz, már megmutattam, hova és mit írjon, ha itt az idő.Kép

Monyó!
Örülök, hogy végre itt tartasz, és léptél az ügy érdekében. Szorítok!

Fura látni, hogy én vagyok a tábla legtetején! Már nagyon jó lenne, ha Levike kibújna a héten!
El sem hiszem, hogy már itt tartok...
Lányok, csak bíztatni tudok mindenkit, hogy ne adjátok fel, de ne is vegyétek túl komolyan a "babagyártást"! Aki nem ismerné a történetemet, leírom, hogy mi is túl görcsöltül a témát, és sehogy sem akart sikerülni, és mikor feladtuk, nem törődtünk vele, akkor sikerült. Szóval bárkinek sikerülhet, és fog is, nagyon drukkolok, hogy így legyen. Mert még ha nehéz is így a végefelé, de csodálatos dolog várandósnak lenni, és kívánom is ezt az érzést mindannyiótoknak!
Kitartás!!Kép

Kismamik, Ti pedig élvezzétek ki a pocakosodás minden percét!Kép

Puszi, és majd jelentkezünk amint van valami.
Adri+Levike
39

Kép

Kép
adriana

Sziasztok Lányok!Kép

Itt vagyok én is,egyenlőre minden rendben.
Ma megyünk délután NST-re,már nagyon várom,hogy mit mondd a doki. Izgulok is egy kicsit hogy minden rendben legyen. Szorítsatok nekünk!
Este majd megírom hogy mi volt.

Adriana!Kép

Jó hogy jelentkeztél,örülök nektek!Kép
Én is nehezen bírom már ezt a várakozást,dehát nincs mit tenni. Egyszer majd csak kibújnak ezek a babák.Kép

Ironram!Kép

Még a végén lehet hogy tényleg beelőzöl?
Neked nyílik már a méhszáj?
Pihenj sokat!Kép

Évi79!Kép

Biztos nem lesz semmi baj,pihizzél sokat,mert nekem is mindig azt mondták hogy az a legjobb gyógymód.Kép

Bea27!Kép

Szerintem csinálj még egy tesztet egy pár nap múlva,és azért nem árt ha elmész dokihoz is.
Én továbbra is szorítok neked!Kép

Monyóka!Kép

Szorítok neked hogy minden rendben menjen a dokinál!Kép
Majd számolj be hogy mi volt!Kép

Sysy
37+5
sysy77

Unique, drága druszám!
Gratulálok nektek, jó egészséget kívánok, sok boldogságot, szeretet, meg mindent! Kép Fotót én is nagyon várom!
Vendég

Mátra
Kicsit visszapörgettem a napokat, bele-beleolvastam a dolgokba, és látom hogy hurrá szauna meg vízi torna.
Nem tom, valaki hozzászólt-e már ehhez a kérdéshez...?!?!?!??!?! Ha nem, akkor ismételném önmagam egy picit: szaunát nem javasolják a babaproject idején, férfiaknak pláne nem, de nőknek sem. A rendkívül magas hőmérséklet nem tesz jót sem a spermiumnak sem a petesejtnek. Valamint, azt hiszem, a helyedben én végre egy tuti P2-vel nem kockáztatnék semmit nyilvános fürdőhelyen. Persze te dolgod, csak én erre a szauna dologra mindig felkapom a fejem, olyan ez, mint Juca + a progipótlás Kép
Vendég

Sziasztok!

Úgy látszik, ez a hetem már ilyen "csakberohanokésírokegypársort"-ban telik... Most is keveset és csak magunkról...Kép
UH: Egy baba maradt velem/ünk!KépKépKép
Eddig minden rendben van Vele!Kép Dobog a kis szivecskéje!Kép 2 hét múlva ismét UH...
Hivatalosan 7 hetes, valójában "csak" 5. De nincs mit tenni, így kell számolni, még akkor is , ha tudjuk a fogantatás pontos dátumát.Kép
A képet majd Apa felrakja hajnalban...Még Õ sem látta a csemetéjét!Kép
Nagyon boldog vagyok!KépKépKép

Puszó Mindenkinek!
BrillKép

Kép
brill

Sziasztok!
Uj vagyok errefele, de ugyanabban a csonakban evezgetek, mind tiKép
Tjuca! Elsosorban hozzad szolok, mert felkeltette az erdeklodesemet az, amit utoljara irtal (nagyon halkan mondtalKép). Hol olvastad ezt, en mar napok ota keresgelek, mert hasonlokat tapasztaltam magamon (pe utan egy hettel kis hoeses, aztan pecsetelgetes). Koszi, ha valaszolsz!
Szep napot minden babavaro maminak!

Nomibogar
Kép
nomibogar

Drága Brill!
Én is nagyon boldog vagyok KépKépKép!! Azt az egyet annál jobban fogjátok majd szeretni. Aztán később lesz majd másik Kép
Nagyon vigyázz magatokra.
Vendég

Brill!

El sem tudom mondani menniyre örülök, és nagyon várom a hajnali képet:-)

Nomibogar!

Ezt fertility friend írta. Ez persze csak egy jel, de semmi biztosíték nincs, ne éld bele magad!
Pé után a mensiig 14 15 nap telik el. Ennek közepén szokott gyakrabban előfordulni babásoknál, hogy ugrik egyet a hő, vagy van minimális pecsételés, de aztán minden visszaáll, és ha minden jól megy nem jön meg a mesi még 36 hétig:-)
Viszont, ha sokat pecsételsz közvetlenül piros előtt, mondjuk pár napig, az a másik fix ideám, hogy akkor joggal lehet gyanakodni progeszteronhiányra. Nem írtad mióta próbálkoztok, most hol állsz, hány napot kell még várnod egy tesztig. Drukkolok, de mint mondtam annál nagyobbat lehet koppanni, minél inkább felpörögsz, és minden aprócseprő jelnek nagy jelentőséget tulajdonítasz.

Juca

tjuca

Sziasztok lányok!
Nálam nem működik rendesen a babanet!

Brill!
Nagyon nagyon örülök hogy minden rendben!
És boldog babaváro nyolc honapot kivánok nektek!
A barátnőm is ma volt ultrahangon és neki is egy babája maradt a hárombol!És már pulzált a kis szive!
Sysy!
Nagyon szép nevet választottatok!Nekem különösen kedves mert apukámnak is ez volt a neve!
Adriana!
Én visszaolvastam!
Én sajnos nem tudom az agyam más irányban forgatni!Pedig már tudom hogy az lenne a megoldás!De nehéz nagyon!
Nagyon szoritok,hogy a szülésed könnyen menjen!

Dido!

Kérdezted hogy 4 honap mulva hányadik clostys honapnál fogok tartani.10.honapja fogom akkor már szedni!

Monyoka!
Várom mi volt az orvosnál!

Bea!
Megértem amiről irsz!
De amig a hőd ilyen jo és nem jön meg addig ne add fel!És tényleg ugy van hogy nem mindenkinek emelkedik magasra a hcg-je!

Réka!
Ház?Aláirtátok a papirokat?

Eszter!
Örülök,hogy még egyben és hogy jol vagytok!

Évi!
Megnéztem a képeket és gyönyörűek vagytok!
És Virág tüneményes kislány!Gratulálok!

Mátra!
Hogy telt a napod a pároddal?

Zsúka!
Gyönyörű az otthonotok!

Puszi Aniko

KépKépKépKép
aniko24

Kedves Nomibogár, kedves Főldim Kép!
Üdvözöllek közöttünk!
Én már megjártam a beleéléssel, terhességre utaló jelek boncolgatásával. Természetesen, azok alapján, amit írsz, akár terhesség is lehet, de csatlakozom Jucához, hogy ne éld bele magad, mert nagyot koppanhatsz. Hanyadik próbálkozásotok? Itt sok tanácsot, ötletet olvashatsz, csak győzzed energiával és idővel a visszaolvasgatást. Én az elején volt, hogy órákig csak olvasgattam-olvasgattam.
Érezd jól magad közöttünk! Hajrá, és jön majd az a baba, ne aggódj.
Vendég

Brill!

Nagy-nagy gratula a babához! Boldog pocakosságot kívánok Nektek!!! Nagyon várom a hajnali képet!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Köszönöm Csajok a segitséget!!Kép
Tegnap csináltam tesztet,nem ma!!De mindegy,mert negativ lett!Arra az elhatározásra jutottam,hogy hétvégén megint csinálok egy tesztet!Hátha..........!
De,ha már hétvégén nem jön meg akkor tutira van valami!Vagy valaki!Egyébként nem állok gyógyszerkezelés alatt!KépHála a JÓ ISTENNEK!!KépRemélem nem az zavarja be a ciklusomat,hogy az utolsó mensimnél iszonyatosan fájt a fogam,és agyon gyógyszereztem magam!!Kép
Na jó,most lépek!

Kép
bea27

Juca!
Irtátok,hogy majd kell egy Dunakeszis segitő!
Vállalom!
Nagyon szivesen segitek nektek is Angienek is!
Az én vállam elbirja!KépKépKép
Nekem az a tapasztalatom itt hogy nagyon sok uj ház uj lakás épül és rengeteg fiatal költözik ide!Itt szinte mindenki uj és nincs beilleszkedési idő!
Mi is egy uj részen lakunk és izgultam hogy mi lesz!De mindenki akkor tájt költözött ide és igy ez a dolog felsem merült!Fiatalok és jo fejek!De majd megmutatom ha találkozunk!Meg még egy pár jo kis helyet!

Cinca!
Mi van veled???
Olyan rég jelentkeztél!

Puszi Aniko

KépKépKépKép
aniko24

Anikó!
Te egy szuper csajszi vagy! Ugy-e ezt már sokan mondták neked. A tündéri Katinak csakis egy tündéri barátnője lehet KépKép. Csaknem a Dunapark lakóparkban laktok? Ott lakik az öcsém. De nem is tudom, hogy miért pont arra a lakóparkra gondolok, hisz épült ott jó pár másik is. Nemrég jártam a belső fóti úton, és teljesen meglepődtem, hogy ott is mennyire kiépült. Már nagyon várom, hogy kiköltözhessünk Dukára, de még az építkezés el sem kezdődött Kép, viszont két hét múlva már kezdik Kép. Már alig várom, hogy legalább a nagy gödröt lássam, hogy el is higgyem, hogy elindult valami.

Cinca!
Már én is kerestelek. Hol vagy, mi van veled? Jelentkezz, plíííz!

Bea!
Remélem, nem lesz most egyszer igaza anyukádnak (olvasnalak a másik topikban), és hatalmasat fog tévedni. Jelentkezz, amint megcsináltad a tesztet. És ne aggódj a fogászati röntgen miatt. Ha muszály csinálni, kérj köpenyt a dokitól, az megvéd. Egyébként nem hinném, hogy egy sima fájdalomcsillapító ennyire felborítaná a működésedet. Akkor elég sok nő össze-vissza menstruálna, és hála Istennek azért nem így van.

Én is búcsúzom mára mindenkitől. Jó pihenést, és akinek pont most aktuális, annak jó hancúrozást Kép.
Vendég

Sziasztok Lányok!Kép

Megjöttem a dokitól.Kép
A CTG-vel minden rendben,a szívhang és magzatmozgás is nagyon jó volt.
Megvizsgált a doki és azt mondta hogy egy ujjnyira nyitva vagyok és innentől fogva bármikor megszülethet a kisfiunk. Hú hát ez nem semmi,gondolhatjátok hogy mennyi minden jár azóta is a fejemben.
Azt mondta a doki hogy ha nem történik semmi akkor jövő hét szerdán kell menni újra CTG-re.
Most már rendesen izgulok!Kép

Sysy
37+5
sysy77

Sysy!!De jó neked,hogy te már itt tartassz!!Kép
Neked,hogy jött össze?Mennyi idő alatt?
Szabályos volt a ciklusod?

Kép
bea27

Sziasztok!

Rég "jártam már erre!KépDe szerencsére sikerült visszaolvasnom!
Laura!Üdv idekinn!Sok boldogságot a kis családnak!Gratulálok a szülőknekKép
Mátra!Nagyon jó olvasni a boldogságodat!Jól áll nekedKép
Angie!
Holnap megyek dokihoz, majd ha netközelbe érek jelentkezemKép
Brill!
Hatalmas gratula a bébihez!A mi picikénk is 5 hetes volt, amikor 7nek kellett volna lennie...De ez a legkevesebbKépÉn holnap megyek meglesniKép
Bea!
Drukkolok!És szerintem is igazavan Angie-nak, hogy nem vsz., hogy a gyogyik "zavarnának meg" ennyire;)
Monyóka!
Remélem minden jól ment a dokinál!
Na, mára ennyit!Mindenkinek szép estét!Szép álmokat azoknak, akiknek az esne jól, és eseményteljes éjszakát a termékeny napokon tartóknakKép
balra el..
Renáta
brenáta

Szép jó estét Mindenkinek!

Monyoka!

Nagyon de nagyon szorítottam Neked. Remélem minden rendben volt a dokinál. Írj, hogy mizujs Veled!

Brill!

Örülök a boldogságodnak! Nagyon vigyáz magadra na meg a babucira! Kép

Bea!

Teljes szívemből szorítok, hogy összejöjjön, csak még egy kis idő és hamarosan minden kiderül.

Sysy!

Örülök, hogy minden rendben volt a dokinál és jól vagytok. Jaj de jó lesz ha a tábla tetején leszel és karodban tarthatod a bébit. Kép

Nomibogar!

Üdv itt közöttünk. Kép

Mátra!

Merre jársz??????????
Ma ment a második anyag, remélem a postás kiviszi. Kép

Juca!

Hogy érzed magad?

Anikó!

Néztem a táblát és arra lettem figyelmes, hogy ha ebben a hónapban összehozzuk a babát akkor Te, Mátra és én egyszerre lennénk babássak. De jó lenne! Kép

Angie!

Ép nem aktuális, de azért megyek hancúrozni. Kép

Jó éjszakát!

Zsúka
zsúka

Szia Lányok!

Voltam ma nőgyógyásznál. Ma 11. cn, 11 mm-es a nyálkahártyám, és a bal oldalon van egy 12 mm-es domináns tüszőm. Általában a 16. napon van pé-m, tehát még 5 nap. Szerintetek ennyi idő elég, hogy megnőjjön a tüsző? És ez milyen nyálkahártya?

Kép
Kép
sosi

Sziasztok Lányok!Kép

Elveszett az üzenet amit írtam az előbb.Kép
Voltunk CTG-n és minden rendben van!Kép
Megvizsgált a doki és azt mondta hogy nyitva vagyok 1 ujjnyira,úgyhogy most már bármikor beindulhat a szülés. Hú nagyon izgulok,milyen jó lenne tudni,hogy mikor jön el az idő,de ez a jövő titka.

Évi77!Kép

Megnéztem a szülőszobát,nagyon szépen felújították az osztályt,pozitív hatással volt rám. Nagyon rendes a szülésznőm,és szimpatikus.
Remélem hogy minden rendben lesz!Kép
Meglátogattam a kolléganőmet aki hétfőn szült és nagyon jól néznek ki a szobák is.Azt hiszem jó helyre fogok kerülni(legalábbis remélem).Kép

Sysy
37+5
sysy77

Én ezt nem értem azt hittem elveszett az üzenetem,bocsi lányok!Kép

Sysy
sysy77

Bea27!Kép

Tényleg jó érzés itt tartani,de azért egy kicsit tartok is az előttem lévő dolgoktól!Kép
Nekem 30 nap körüli a ciklusom,és a 2. próbálkozásra összejött,úgyhogy nagyon szerencsésnek érzem magam.Kép
Ti mióta próbálkoztok?

Zsúka!Kép

Köszi szépen nagyon aranyos vagy!Kép
Én is egyre többet gondolok erre,és ez nagyon jó érzés!Kép

Sysy
sysy77

Sziasztok Lányok!

Most estem be az ajtón, pár perce értem haza a melóból. A 3. mondat amivel fogadott a Kedvesem ez volt: -Fel kell rakd a Bnetre az UH képet, mert megígértem a csajoknak!

Ok. már teszem is, íme:

Kép

Mindenkinek Puszi, köszi a drukkokat!
(Brill)a.p.u.

Kép

Kép
brill

Jó reggelt Csajszik! Kép
Nálatok sem lehet belépni ide a kezdő oldalról vagy csak nálam rossz a bnet?
Hát! Szétcsúsztam tegnap este rendesen. Nektek mondom el, mert senki másnak nem tudom, remélem nem baj ha ezzel traktállak titeket. Eltört a mécses! Kép
Ugye már jó ideje nem sikerül a baba, voltam orvosnál is, a párom úgy érzem 100%-ig mellettem volt. Õ mondta hogy próbáljuk meg Szegedet is. Sokat mesélek neki arról hogy mi hogy működik, mit kell mérni, milyen hormon stb....! Érdekelte is, vagy csak meghallgatta. Mindig mikor meséltem neki nevetve mindig azt mondta: Na ma mit olvastál a neten?? Tegnap estig ez ment is, megint nevetett rajtam. Úgy éreztem nem vesz komolyan, túlzásba viszem ezt az egész babagyártást, bemagyarázok magamnak mindent, és persze mint minden nő kombinálok. Rákérdeztem, most akkor mondja meg mit gondol de őszintén, úgy érzem a bajommal mintha egyedül lennék, nem akarok neki olyan "problémát" amit tiszta szívéből nem akar. Kibökte, hogy persze akar kisbabát, de nem tudja mikor! Éreztem a hangján hogy nem is igazán akarja. Teljesen kiakadtam. Mi a sz.-nak csináltam végig akkor eddig? Minek küzdök, meg akarok dolgokat, és számolgatok? EGyoldalúan nem lehet kisbabát csinálni, nem akarok ráerőltetni semmit. Persze rögtön eltört a mécses. Fejemre húztam a takarót és bőgtem. Kimentem a wc-re picsogni, mert nem akartam hogy hallja a zokogásom. Reggel vártam a buszt majdnem eltört a mécses, és most is hogy ezt írom. Minden álmom és vágyam szertefoszlott. Lehet hogy jobban szeretem a párom mint saját magam? Nem tudom. Lehet hogy nem kellene vele foglalkoznom, és számolgatni a középidőt? Akkor az lenne bennem,hogy az akarata ellenére csináltam.
Nem tudom lányok. Mit tegyek? Már majdnem elindultam orvost keresni a folytatáshoz, de mondtam neki, majd szóljon ha úgy érzi..! Azt modta menjük Szegedre persze, vizsgáltassam ki magam....stb..! De akkor meg minek????
Ne haragudjatok rám! El kellett mesélnem.
Sok puszi! Legyen szép napotok!!!!
nyuszifülû

Kép

Sziasztok!
Nem olvastam még vissza két nap szabi után, de gyorsan előtte a segítségeteket kérném.
Sajnos a hétfői uh-n a határ érték feletti nyaki redő vastagságot mért a doki, ami nem túl jó, de nem is a világ vége, viszont ilyenkor az a rutin, hogy javasolják a magzatvízvételt és az abból történő kromoszóma és genetikai rendellenességek kiszűrését. A pánikolós kismama pedig persze hogy alá írja, ha van rá 5 perc gondolkodása, mondjuk még lemondható, csak így tuti van időpont. Viszont csak utána kezd el gondolkodni és érdeklődni.
Na mindegy a lényeg és amiben a segítséget kérném, hogy emlékszem,valahol olvastam, hogy Bp.-n vérvételből is csinálnak ilyen szűrést és hát ugye az kisebb kockázattal jár. Nem tud véletlen valaki valamit róla, hogy hol csinálják mennyire ugyanaz mint a magzatvízvételes eredményben, meg elérhetőséget (telefon, honlap) ha tudna nekem adni hozzá valaki, azt nagyon megköszönném, elvileg ha beférnék még van esélyem a 12. heti vérvételesre is és akkor a 16. hetivel nagyobb biztonsággal ki tudnák szűrni, hogy van-e valami vagy nincs.
Előre is ezer hála!!! Kép
Üdv: Niki

kancellárka

Niki!
Én is irtam erről régebben!
Nekem megvan az elérhetőség leirom neked!
1125.Bp.Istenhegyi ut 29-31./ Géndiagnosztikai központ/
Tel.:224-54-42 224-54-43.
És ugy tudom a Czeizel is csinál valahol az Angol utcában!De azt déliutánra megtudom ha gondolod!

Angie!
Köszönöm a kedves szavaid!
Jol esnek!

Zsúka!
De szép is lenne ha összejönne ugy hogy mindannyian egyszerre!

Sysy!
Örülök nagyon hogy minden rendben!
Most már tényleg itt az idő lassan!

Brill apu!
Köszönjük a képet!
Már nagyon vártuk!
Jo egészséget és sok boldogságot nektek!

Nyuszifülü!
Nem baj hogy leirod ami fáj mert azért vagyunk hogy segitsünk egymásnak!
A férfiak másképp működnek mint mi!
Ne szomorkodj!Lehet hogy csak azért csinálja hogy te ne görcsölj annyira!És hogy ne gyötörd magad!És majd meglátod amikor összejön ő lesz a legboldogabb a világon!
Nálunk is volt tegnap egy siros beszélgetés(lehet,hogy valami front volt)!

Puszi szép napot mindenkinek!

KépKépKépKép
aniko24

Jó Reggelt! Talán ma szebb időnk lesz KépKépKép

Kancellárka!
Én nem nagyon tudok neked tapasztalatból tanácsot adni, de mivel az öcsém ovos és már a kismama barátnőm kapcsán feltettem neki ezt a kérdést, ő azt válaszolta, hogy természetesen a vérből is sokmindent ki lehet mutatni, de a baba kromoszóma rendellenességeit nem, mivel a baba egy külön "egység", saját vérrel rendelkezik. Nem tudom pontosan, hogy mit jelent a nyaki redő vastagság, és mit lehet ebből megállapítani. Itt egy forum linkje, ahol egy amerikai nőgyógyász válaszol a kérdésekre: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9041994&la=53874957. Ha ma felteszed a kérdést, holnap reggelre meg is van a válasz. Ha gondolod, próbáld ki.

Nyuszifül!
Neked sem tudok nagyon okos tanácsokat adni, csak a saját tapasztalatomat megosztani veled. Én, amikor hozzámentem férjecskémhez, nagyon nem volt még kész a gyerekre. Én pedig már 33 éves voltam, gondolhatod, hogy első dolgom a gyerekszűlés lett volna. De félre kellett magamat tennem, ahhoz hogy tényleg a szerelmünk gyümölcse legyen majd a gyerekünk, és ne csak én akarjam. Az jutott akkor az eszembe (és ezzel sikerült is végérvényesen megnyugtatni magamat), hogy lehet, hogy végül addig rágom a fülét, amig belemegy, de aztán huszon-harminc évig az fog eszembe jutni, ha a gyerekemre nézek, hogy apád nem is akart, csak én. Félsikernek tartottam volna a dolgot. Másfél évvel később ért meg a férjemben a vágy, és most már teljes odaadással akarja a babát. Nem is kell beszéljünk róla, csak érezzük egymás lelkét. Én úgy gondolom, hogy ez az igazi, de van, aki nem így gondolkozik, és nem csinál ügyet belőle, nem jutnak eszébe ilyen dolgok, mint nekem. Én kívánom, hogy megtaláld a nektek legmegfelelőbb megoldást!!!!! Kép
Vendég

Nyuszi!
Még annyit, hogy az orvoshoz mindenképpen menjetek el, főleg így, hogy ő is akarja. Jó tudni, hogy eddig miért nem jött össze. De ha ellenállást fedezel fel a párodban, én azt javaslom, hogy hagyd későbbre. Ha valóban fenntartásai vannak a gyerekkel kapcsolatban, akkor akár az is lehetett az akadája a teherbeesésednek. Én azt tapasztalom, és egyre többet hallom, hogy nagyon sok mulik a pszichén, és ez a férfiakra is vonatkozik.
Vendég

Zsúka!
Köszi a képet. Az a kardlevelű az aloe vera? Ha kész lesz a házunk, én is beszerzek egyet.

Renáta!
Örülök, hogy minden rendben van. Majd írok mailt.
Vendég

Nagyon drágák vagytok!!! Köszönöm szépen a biztatást !!!!
Végül is van még pár évem. Kép
Kár volt mindenbe úgy beleélnem magam, de furcsa, hogy úgy érzem mintha egy kicsit így jobb lenne most a lelkemnek. Nem esett jó a tegnap este, nagyon fájt, de valahol érzem hogy lehet hogy ez lesz a legjobb. Jön ha szeretne, ha nem nem. Nem görcsölök tovább!
Sok-sok puszi nektek!!!!
Üdv: Nyusz
nyuszifülû

Sziasztok Lányok!

Egy kicsit visszasunnyogok a háttérből. Három emberkének szeretnék írni.

Unique Kép
Gratulálok a kis királynőhöz, és kíváncsi vagyok Laura fotóira. Kép

Kancellárka
Az Istenhegyi Klinikán csinálnak ilyet (T: 224-5442) vagy a Bolgárkerék úton (T:273-1913) és ott azt hiszem 25.000,-Ft, de az a baj, hogy itt sem 100%-ig megbízható az eredmény. Itt is csinálnak minden alkalommal UH-t is és, ha magas kockázati tényezőt állapítanak meg, akkor magzatvíz mintavételre küldenek (és nálatok tarkóredő eltérést már találtak). Persze ez tényleg nem jelent biztosat mert Annácska Petijének sem volt rendben a tarkóredője és mégis egészséges. Õk voltak chorionboholy mintavételen. Én azt hiszem, akkor lennék nyugodt, ha meglenne a mintavétel, persze tudom, hogy itt meg már fenn áll a vetélés kockázata. Szorítok Nektek és kitartást kívánok. Kép

Nyuszifül
Ne legyél ennyire elkeseredve. A férfiak egyszerűen másként működnek. Az én férjem is nagyon szeretne babát, és ne hidd, hogy nem bántja (és néha nem okolja saját magát), hogy már kétszer elvetéltem, de ennek ellenére szerinte nem katasztrófa, ha mondjuk csak egy, két, vagy három év múlva lesz gyerekünk. Míg nekem a világ vége. Õk tényleg máshogy működnek. Ha már csak azt nézed, hogy a férfi az év mind a 365 napján tud gyereket nemzeni, addig egy nő (csak ha a pete élettartamát nézzük) kb. 12 napon termékeny egy évben.

Velünk amúgy nincs semmi érdekes. Újra lehet próbálkozni, de elsőre természetesen nem sikerült. Kép Szóval hozzuk a szokásos formánkat. Kép

Mindenkit puszilok. Látom nagyon sok az új.

Tündi Kép
Neked pedig szurkolok továbbra is, hogy végre megvalósuljon az álmod.

Majcsi
majcsi

Anikó, Majcsi!
Köszönöm a telszámokat, megyek is körbetelefonálok.

Angie! Neked is köszönöm.

kancellárka

Nyuszi!
Neked még sok-sok éved van!! Fiatal vagy!
Örülök, hogy megkönnyebbültél KépKépKép. Ezért vagyunk mi fontosak itt a forumban egymásnak KépKépKép.
Vendég

Kancellárka!

A gyermekek kor szerint (vagy valami hasonló) alatt a tavaszi babás topicban megtalálod Annácskát. Õ minden kérdésedre tud válaszolni, mert hasonló cipőben járt. Nyugi, nem lesz baj, nála is kiimádkozta a topik:-) és a Petikés fényképpel azt hiszem 101 %-ig elégedettek lehetünk!
Viszont nem régen szült ezért lehet, hogy csak kicsit később tud neked válaszolni. Lehet, hogy a profiljában ott van az e-mail címe.
Egy nagy kalpaggal és ne izgulj!

Nyuszi!

Ez a tipikus besokallás jele. Már írtam, hogy ne a gyártáson legyen a hangsúly. Képzeld el, időre enni, füttyre pisilni, stopperre aludni... Szóval még a legbirkatürelműbb ember is kipurcan. Persze vizsgáltassátok ki magatokat, de aztán tudatosan álljatok le, és törődjetek magatokkal, egymás lelkével, és amikor feltöltődtetek, akkor vágjatok neki újra. Lehet, hogy csak a stressz gátol, lehet, hogy más is van a dologban, egy biztos, az út göröngyös, és egészséges lelkek kellenek hozzá, hogy végig tudjátok csinálni. Szintén egy hatalmas kalappal!:-)

Juca

tjuca

Anikó!

Köszönöm szépen. Már nagyon várom, hogy egyet traccsoljunk;-) Szeretnék már Dunakeszi lakos lenni, de ami késik nem múlik! Igen a sok fiatal vonz minket is, meg barátságosnak tűnik a társaság!

Angie!

Vácdukán egy egyetemi évfolyamtársam lakik. Igazi lokálpatrióta:-) Meg egyszer SAPARD pályázattal kapcs. voltam egy megbeszélésen, ahol lekapcsolt a polg. mester, nagyon törekvő, felettébb laza, és agilis muksó volt, még a lehetetlent is megpróbálta volna, csak egy kis pénzt kapjon a falu, nem sok hasonlóval találkoztam:-) Biztosan megtaláljátok a helyetek, na és a gyerek(ek) meglátod segítenek beilleszkedni, orvos, védőnéni, játszótér, szomszédok, ovi... gondolom nem csupa néma Levente anya lakik arra:-)

Juca

tjuca

Leírom, hátha más is tudja hasznosítani, bár nagyon remélem nem lesz rá senkinek szüksége.
No felhívtam Istenhegyi Klinikát, mert a kolléganő 35 év felett szült nővére is ott volt, így van referencia legalább. Végtelenül kedves volt a pasi a telefonban, azt mondta hogy a nyaki redő vastagsága az egy dolog akkor még mindig vizsgálni kell az orrcsontot, meg a szívműködést meg kismillió dolgot, azt mondta az ipse említsem meg, hogy volt egy ilyen eredmény és akkor még jobban oda fog figyelni. És akkor leveszik utána a vért is. Szóval egy hét múlva csütörtökön megyek Bp-re. Remélem nem lesz gond.

kancellárka

Brill-ék Kép
Köszi a képet, jó látni a bébit, meg a boldogságotokat!

Majcsi
Köszönöm a drukkokat, én is drukkolok nektek! Kollegám feleségének is 2-szer ment el a babája, és most természetgyógyászhoz jár, állítólag gyenge a méhe, de részeletek nem tudok, a lényeg hogy orvosi felügyelet alatt is áll. Te jársz valakihez most, hátha lehet tenni többet is a babáért!
Vendég

Juca!
Innen a topikból Brenáta is dukai, és őt már jól kifaggattam. Jó alaposan leírt mindent a kis falúcskáról. Már alig várom, hogy ott lakhassak, csakúgy mint te DKeszin. Azért remélem, hogy egy kis pocaklakóval a hasamban fogunk beköltözni az új otthonunkba. De cuki lenne.
Egyébként sajnos játszótér nincs Vácdukán Kép. Renáta, javíts, ha rosszul tudom. Na de sebaj, majd viszem a lurkókat Dkeszire, és ott is barátokra lelünk Kép.... na jó, elég volt az álmodozásból (kb ennyit engedek meg magamnak egy nap Kép), megyek vissza a munkámhoz, a tömény valóságba.
Oldalképet mikor kapunk?
Puszi
Vendég

Köszönöm a sok biztatást!
Még talán abban tudtok nekem segíteni, hogy Szegeden vagy Kecskeméten kihez lehetne fordulni? Tudtok valakit akinél érdemes egy kört tenni?

Puszi!
Nyusz
nyuszifülû

Nyuszi!
Csibe és Junko szegediek. Õk tudnak neked segíteni.
Vendég

Jajj! Nagyon szépen köszi! Kép Angie neked is pusz!
CSIBE és JUNKO tudtok nekem segíten??? ?)
Írnátok nekem erre a címre, lehet nem lesz egy darabig netem, csak e-mailem!!
kis.h@bauerfeind.hu
Puszi!!!!
Nyusz
nyuszifülû

Sziasztok kedveseim.

Most hogy nem vagyok annyira aktív, belekerültem abba az ördögi körbe, hogy nem bírom az eseményeket sem követni. Így már szinte azért nem írok, mert nem akarok senkit megbántani, ha nem reagálok a vele történtekre.

Így most is maradok főleg magamnál: Kép
Jelenleg borzasztó sok minden foglalkoztat, a ház, a választások, a munka, húsvéti nagyon fontos mini nyulak és csirkék, papír vackok és szalvéták beszerzése, lassan elkanászodó kiskutyánk megnevelése, így nem jut időm (és kedvem) a bébin sem töprengeni.

Azért rólam mégis annyi, hogy ma voltam UH-n. (12. cn) A mnyh-m csapnivaló, 6 mm. Erre tüszőrepedés után szednem kell majd valami bogyeszt (látszik, hogy nem ettem egy csepp joghurtot sem, és nem is ittam ásványvizet, sem cickát, ellenben fogyott a sör és a kávé).
Mindegy ebben a hónapban egyáltalán nem akartam ezzel foglalkozni, mert elegem lett. De hát ezt úgy is tudjátok.

Most a jobb oldalon volt három tüsző és a balon egy, de ezek sem voltak olyan nagyok mint múltkor.
Jelenleg már nem is érdekel az egész, inkább kikönyörögtem május 12-re egy HSG-t. Bár ezer százalékig biztos vagyok benne, hogy nincs semmi bajom egyébként. Most próbálom magamról lerázni ezt az egészet, és boldog vagyok, mert olyan jó kis házunk van. Kép

Na azért egy pár szó:

Brill!
Gratulálok a kis bébihez, jól látszik a fotón. Vigyázz rá nagyon.

Sysy, Adri, Eszter
Kitartást így a végére. Kép

Nyuszi!
Mi is kell neked, csak sima nőgyógyász?

Monyó!
Mi volt a dokinál?

Mindenkinek, akinek nem írtam sok pusszancs, sok locsolót, piros tojást, miegymást. És végre szép időt.
j.
Vendég

Junko!!!!
1,5 éve nem esem teherbe, elmentem orvoshoz, aki a 14-ik napomon küldött hormonvizsgálatra, ezen kívül még egy csomó bajom van ( rendszertelen, hasfájás stb..), de a doki szerint semmi bajom,UH-ra sem küldött, próbálkozzunk tovább. Hát ezért keresek valakit Szegeden vagy Kecskeméten, itt már nem akarok elmenni senkihez sem. Esetleg szülni. ... Egyszer....
Szóval egy olyan dokit keresek, akihez délután v estefelé lehet menni, és ért ahhoz amit csinál!!!!
Puszi!
nyuszifülû

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?