A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Sziasztok!

Szilcsi!!!
Ez szuper! Hatalmas gratula!! :lol: :lol: :lol: :lol: Az első februári zebra! :lol: :lol:

Snufi!
Az én LH tesztem is így nézett ki tegnap. :lol: :lol: dolgoztunk is rajta. :oops: :lol:

Szezso!
A tegnapi volt az első LH teszt ebben a hónapban. De most ahogy írtad csináltam egyet és ez a csík már erősebb. Teljesen olyan mint a kontroll csík. Főleg ahogy szárad. :lol: csak ma nem lesz akció apa dolgozik mire haza érek. :cry: A tegnapiból azért még lehet befutó nem? Vagy még a holnap reggel is jó lehet?

Zöldi!
Ez jó hír! Mennek a drukkok! Most már nem kell sokat várnod a zebrádra! :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

SZILCSÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ GRATULÁLÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓK
HŰDEJÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
sonjus

Babaimádó!
Szerintem nagyon szépen alakul a görbéd! :lol:

Gabi!
Sajnálom! :cry: :cry:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

sziasztok! :) az előbb jól kiörömködtem magam :)

Én csak bíztató görbéket láttam ma, nem tudom mi a gondja annak akinek nem tetszik a sajátja :shock:

Snufi!
Nemtom mikor megyünk! Szerintem mikor menjünk?

Köszönjük a gratulációt :oops: Nálunk Update van, így tegnap fűszeres pipicicit csinált a párom, pirított zöldséggel :) Nagggyon jó dolgom van! Ja és vettünk Update 1-es fagyit is, de nem kívántam este :( nem vagyok kívánós :(

Zöldike!
Hajrá! Szóval február végére baba lesz a pocakban :) ÁMEN

Mindenkit ölelek, akinek név szerint nem írtam :)
sonjus

Robcsi! Nagggggyonnn köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Babaimado! Én mondtam ám tegnap, ha felmegy a hőd, akkor lesz ott pé! És ugye szaggatottan bár de van! :wink:

Athiz! Jobb kedved, de azért sírd ki magad, az nem árt!

Kép
bettike
Eger

Bettike
most már neked is kéne melegedni :wink: Küldöm a hőemeleőket+++++++++++++++++ :D

Kép
gaby25

Az én görbém:
Kép

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Sziasztok!

Remelem a fiam hagy egy kicsit mert allandoan itt ugral korulottem hogy: Mami, gyere jatszani, Mami gyere konyhaba stb. :lol: Most is kiabal a masik szobabol. :roll:

Csuda jo hirekre jovok ma, eljen Vakond es Szilcsi!!!!!!!!!!!!!! Annyira orulok es GRATULALOK MINDKETTOTOKNEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Milyen sok babas van ebben a topikban, olyan jo latni hogy lassan de biztosan mindenki bebabasodik! :D
Ugy latom a tabla alapjan most Szilva es en vagyunk soron.
Bettike koszonom hogy a ketloheresbe tettel, annyira izgulok, olyan jo lenne ha sikerulne!!! 2006 december ota probalkozunk, ezt beirnad a tablaba?

Helyzetjelentes: 27 cn, 12 dpo, ho: 37,1
Kép
Ha holnap fontmarad a hom tesztelek. Ki tesztel holnap???

KépKép
KépKép
tontica

Bettike, köszikösziköszi!

Sonjus, én is ölellek! :D

Sajna mennem kell, tényleg szépek a hőmérsékletek, úgyhogy nyugi csajok, és hajrá babák!

Puszpusz
Vendég

Tontica
Bíztató a görbéd :wink: Én vasárnap tesztelek, persze ha addig nem jön meg :wink:

Kép
gaby25

tontica,
Nagyon szép a hőd!!!! Várjuk a holnapi ++++ tesztet!!!!
Szorítok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

babaimádó,
Küldök neked 2 tized fokot még....... Na, milyen vagyok? Nekem ez a 3. cn és a 36,8-ból mehet!!! :wink:
Jajjjjjjj! Teszek is fel egy tickert!!!! A múltkorit romba döntötte a 45 napos ciklus......... :?

athiz,
Szia!!! Gyere amint tudsz!!!
mfpan

Lili! Te is kedves vagy!A Te görbéd is mintha okés lenne...

Sonjus! nekem ma tetszik az enyém, monyokának nem tetszik az enyém:-) Nyami-nyami..én is kérek..tényleg jó dolgod van. Ez volt az élettárskötési ünnepi vacsora? :D

Bettike! Így legyen ötösöd a lottón! Vagy inkább annyi kisbabád, amennyit csak szeretnél!:-)

babaimádó
Kép
babaimado

Gaby! Piri nem fog meglátogatni! Helyette odaküldi a gólyát!!!

Mfpan! Nagylelkűséged egy ölelést vált ki belőlem:-)

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!
Csak gyors bekukkantás, mert a munkahelyemről írok...

Szerintem járvány van a topikon :lol:

SZILCSI: NAGYON ÖRÜLÖK NEKTEK!!!! :lol:

Lili: na ugye, pozitív lett az LH teszt! Ha pozitív, akkor 24-36 órán belül lesz tüszőrepedés, úgyhogy ha holnap letámadod apát úgy is jó lesz :lol:

Szirom: nem gondolom, hogy rossz lenne a párod eredménye, csak a rend kedvéért írtam le, hogy ha rossz, akkor nem kell HSG :lol:

Bocs, hogy nem írok mindenkinek, de mennem kell dolgozni :(

Azért puszi, és ha délután tudok, jelentkezem! És teszek görbét is! :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Hú lányok, egy kicsit elkettyentem!
Most kaptam sms-t, hogy megszületett ma 4.15-kor a volt párom kislánya (felesége írt), én gratuláltam és kérdeztem minden rendben van-e, mire visszaírt, hogy nem igazán, mert nem sírt fel a kicsi, elvitték, zárt inkubátor, majd nyitott és most infúziót kap, még fél percre sem volt vele :( Próbálják nyugtatni....
sonjus

Istenem............Sonjus.szorítok annak a babának

babaimádó
Kép
babaimado

Köszi Baba!
Nagyon remélem, hogy minden rendben lesz!
54 cm, és 3005 g. Szerintem elég erős lesz és nem lesz gond!
sonjus

Szezsó!
24-36 óra között, vagy lehet mondjuk 12 óra múlva is. Bocs hogy hülyeségeket kérdezek, de most csinálok ilyen először.
Köszi!! :)

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Sonjus!
Nagyon drukkolok a babának! A súlyából ítélve elég erőnek tűnik, hogy átvészelje.

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Sonjus
Minden erőnket küldjük a babónak, annak elégnek kell lennie :wink:

Kép
gaby25

na miután ilyen jól megtanultam feltenni a görbémet, most megpróbálok képet küldeni a srácaimról, igaz, hogy a kép 2 éves, meg egy kicsit meg vannak sülve a srácok,de sebaj
Kép

Kép
klarissza32

sonjus,
Nagyon szurkolok, hogy minden rendben legyen a Picikével!!!!
Erős kis pöttöm, nem lesz semmi baja!!!!!!!
mfpan

Klarissza
jóképű srácok :)

Kép
gaby25

Sziasztok!

Ilcsi: Gratulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :) Délután megyek nézem a teszted aztán le is fotózhatjuk ám, tök jó közeliket lehet csinálni a gépemmel :wink: :lol:

Sonjus: A babához ++++++++++++++++++ (amúgy ez sajna nem súly/hossz függvénye :( ) De nagyon sok drukk+++++++++ írj majd ha megtudsz valamit!!!!!! Ismeretlenül is szrítunk!!!!!!!!

Csajok akkor ki tesztel holnap?????????????????????? mennek a drukkok+++++++++++++++++++++++++
Puszka

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Ha esetleg nem jönne meg vasárnapig és akkor tesztelek, most nézem, pont Csenge napja lesz, és ezt a nevet néztük ki. Hátha szerencsét hoz :wink:

Kép
gaby25

klarissza,
Nagyon sármos kiskrapekok!!!! gyönyörű kék szemük van, szőkés hajuk.... Hercegek!!!!

gaby,
Hát ez nagyon jó jel!!!!!!! Pont így jön ki!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink: :lol:
mfpan

naná, hogy szerencsét hoz! Ez is egy előjel Gaby!
Én nagyon-nagyon szorítok!

babaimádó
Kép
babaimado

Köszönöm!

gaby ne jöjjön meg, legyen baba, ne jöjjön meg, legyen baba
gaby ne jöjjön meg, legyen baba, ne jöjjön meg, legyen baba
ráolvasás :lol:

Kép
klarissza32

Köszi csajok :D Azért nem élem bele magam :wink:

Kép
gaby25

na jo.en tobbet senki gorbejere nem mondok semmit.

babaimado.szerdai gorbedet neztem.az anovu ,most latom hogy a mai mar emelkedest mutat.
nem kell mindent enyire a szivedre venned.ez egy program,te erzed hogy volt pe-d vagy nem.

Kép
monyoka

Sziasztok!

Vakond, Szilcsi :D :D :D :D , annyira örülök!!! halk gratula! remélem nem kapok ki érte!
3 napig képzésen voltam, kiokosodtam korrupcióból, meg költségvetést osztottunk szoroztunk.
Hát gyerekek rá is kell hajtanunk, mert olyan kevés gyerek van, hogy kihal a nemzetünk. A néhány évvel ezelőtti születésekhez képest felére csökkent a tavalyi születetések száma, de ahogy most látszik idén se lesz több gyerek.
Mondjuk úgy látom itt mindenki megtesz mindent a tendencia megfordíása érdekében.
:D
Görbémet szeretném még felrakni, de az új gépemmel most még nem megy :evil:

Kép

Kép
[/url]
stella40

Stella
Mi rajta vagyunk az ügyön, hogy sokasodjunk, és ne haljon ki a nemzet :wink:

Kép
gaby25

görbeKép

Kép
klarissza32

13. napon nem kellene még tesztelnem ugye? Mondjuk, holnapra várom a pirit, úgyhogy nem kéne türelmetlenkednem. Csak ez a barnázgatás idegesít. Mi van ha van ott valaki és ha ma elutazunk egy hétre, abból még baj is lehet.

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Jéééé!! Sikerült lementenem jpg-ben!
Kép
Hát nem tom!?

Kép

Kép
[/url]
stella40

Stella
Ez aztán a korai pé :shock:

Szilva
holnap reggeliből tesztelj :wink:

Kép
gaby25

Gaby, hozzon szerencsét a Csenge név!!!

Én holnap tesztelek! :lol: De komolyan, szeretném, ha erősödne az a halvány csíkocska, egy kcsit nyigodtabb lennék.

Enikő, a mi gépünkkel is lehet szép közelieket csinálni, csak én műszaki analfabéta vagyok és nem értek hozzá. :oops: De majd este páromat megkérem, vagy téged... :oops: ezek szerint jó a géped, hurrá!!! :lol: :lol:

Sonjus, sok erőt a babának és a mamának is, kicsi szívem minden erejével kívánok nekik minden jót!!! +++++++

Athiz, sajnálom. :cry: Fel a fejjel, kibékültök egyszer úgyis, hiszen nem tudnélküled élni, nem igaz? :wink:

Kép
szilcsi

Nekem nem lesz holnap reggel. :lol: Ma éjszaka indulunk, a férjemmel vezetünk felváltva. Reggelre érünk oda. :D

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Gaby!
Nekem mindig ilyen korán van! 23-24 naposak a ciklusaim. Fel vagyok gyorsulva.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Stella! Szép görbe!
Remélem, sikerült!

Sonjus! Írj, ha van valami változás!!Ezer drukk!!

babaimádó
Kép
babaimado

Athiz! Remélem, hogy meg tudjátok beszélni és rendbejön minden!!!

babaimádó
Kép
babaimado

Szilcsi!! nagy nagy gratula!! :) de örülök!!! nyugi! semmi baj nem lesz. az október jó hónap :) én is azt akartam, de ha már szeptember az sem rossz :)
Nekem is ment a hasam tesztelés után. szerintem a hormonok. van akinél székrekedés, van akinél hasmenés. ilyenkor teljesen felborul az emésztés. állandó farkaséhség és egyszerre kajaundor :)) mindig egyél valamit! akkor jobb lesz. egy nap egyél legalább 6 szor, de kevesebbet. Igyál nagyon sokat! Ja, ezeket persze többi most tesztelőnek is írom, de ők eddig nem panaszkodtak :) vagy nem vettem észre, és akkor bocsi.

Tesztelők, remélem folytatjátok ezt a szép +++ hullámot!!

Bettike! baba névhez beírhatod hogy Tímea/ Dávid v. Dániel
De jó hogy már alattam s szépen gyülekeznek a táblában :))

Most ennyi, menni kellene aludni egyet, ma valahogy nagyon álmos vagyok. Csak Esztert kell még rávenni valahogy :)

judis

Hello, koszi a drukkokat Mindenkinek!!!

Gaby: en is nagyon drukkolok Neked, akkor osszefoglalva:
holnap: Szilvi, Szilcsi, en es vasarnap: Gaby!
Addig ne jojjon meg senkinek!!!

Sonjus: biztos minden rendben lesz a kislannyal, nagyon szurkolok Neki!!! :idea:

Klarissza: nagyon jokepu gyerkocok es hogy hasonlitanak egymasra! :D Annyira furi az a nagy leeses a gobredben!

Szilva: nem az a baj hogy 13 dpo, hanem hogy mar igencsak keso van a teszteleshez. Na jo, azert egy probat meger ma is ha annyira akarod, jo sokaig tartsd vissza a pisit! :lol: Hu, ilyenkor nagyon nem jo ilyen sokat a kocsiba ulni!

Stella: szerintem inkabb a 14 cn. a nyero pe. szempontjabol, a 9. ki van zarva!!!
Volt a 14 cn. kornyeken akcio?

KépKép
KépKép
tontica

Szilcsi,
GRATULÁLOOOK!!! :D :D :D

Voltam dokinál, UH volt (a vérvétel szerinte nem indokolt, nem volt hajlandó vérből HCGt nézetni :x ) Szóval azt mondta hogy egészen biztosan terhes vagyok, mert 23 mm vastag a méhnyálkahártyám, de a baba még nem látszik. Pénteken (jövő hét pénteken) kell visszamennem újabb UHra. Közöltem vele hogy magamtól Utrót használok, azt mondta ártani nem ártok vele, de minek kezdtem el? Mondtam neki: Azért hogy megmaradjon a baba. Azt mondta folytathatom. Hát egyelőre ennyi.
Vendég

kicsit be van lassulva a babanet... Nálatok is?! Hozzászólok valamit, aztán 20 perc múlva be is rakja.... :?
mfpan

Stella: nem akarlak remisztgetni de ha tenyleg igaz hogy ilyen koran van pe-d az nem jo, valahol azt olvastam hogy a 12. cn-n elott nem igazan tud osszejonni a baba.

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok lányok!

Ti biztos tudtok nekem segíteni! :D Az érdekelne,hogy milyen hatása van az E vitaminnak,ami miatt javasolt szedni a teherbeesés előtt?
Pontos infót nem igazán találtam róla a sejtmegújító hatásán kívül.
Köszönöm ,ha válaszoltok!

Minden babásnak gratulálok, mindenki másnak pedig gyors babásodást kívánok!

Engi
engi

Afi: juj de jo, GRATULALOK!!! Nem csodalkozott hogy osszejott a babo? :wink: Nagy drukk hogy par het mulva latszodjon a bebi es dobodjon a kis szivecskeje!!!

KépKép
KépKép
tontica

Áfi, ez jó! szép vastag a nyálkahártya! :wink:
Akkor jövő pénteken már szívhang is lesz? Én tuti elbőgöm magam, ha először meghallom majd... :oops:

Párom aranyos volt, először felkapott és megpörgetett a levegőben, aztán lerakott, mint egy hímes tojást és megkérdezte, hogy lemenjen-e a bolba uborkáért, mert ő tudja ám, hogy a terhes nők azt szeretik nagyon. Mondtam neki, hogy ha hazaállít uborkával, a fejéhez vágom (utálom az uborkát). :lol:

Holnap hármas tesztelés!!! Izgalmas!!!

Judis, köszönöm a jótanácsokat, pont így érzek egyébként: farkaséhes vagyok, de a kaja gondolatára is émelyegni kezdek. Nem is tudom, mit ebédeljek, semmit nem kívánok.

Kép
szilcsi

Áfi,Áfi,Áfi hurrá Áfi

Kép
klarissza32

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?