Ma tényleg szörnyű idő volt sok helyen. Ilyen nagy szél itt sem volt, bár nem voltam kint ma. Középiskolában volt egyszer, hogy nem engedtek haza a suliból az orkán erejű szél miatt. Akkor hatalmas por is volt.
A bőrgarnitúrák tényleg nagyon drágák. De szépek. Nekünk nem lesz. Megvannak a bútoraink, nem drágák, ki kell majd cserélnünk néhányat,mert nagyon kényelmetlen már, de alapvetően nem változtatunk rajtuk, mert egyelőre arra nem fog telni. Nem is nyugtalanít, inkább az, hogy odaköltözhessünk. Pedig az a baj, hogy a régi lakásba voltak kitalálva a bútorok, de az új helyre nem igazán férnek úgy el, ahogy kéne. De az jó, ha majd már ott tartunk.
Ritkán én is elaludtam a kisfiammal, de a három év alatt azt hiszem ez összesen háromszor volt. Pedig olyan jól tud esni.
Meg ez kell a szervezetnek is. Pihenés nap közben. Csak ugye lehetőség sincs, és egyébként sem tudok nappal aludni sajnos. Pedig úgy szeretnék.....
El fog telni az az idő, hogy költözhessetek, de biztosan így még lassabbnak tűnik, hogy nem érzi otthon magát az otthonában az ember. Én ilyenkor egyre többet gondolok az új szép otthonra, amilyen lesz, és ez akkor kicsit helyrerak, de ezt most túl kell valahogy élni. DE nagyon jó lesz Nektek a szép új házban. Pláne, ha meg is nyugodhattok, hogy a helyszín is megfelelő.
No, megyek. Jó éjszakát Nektek!
Ildi