A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

Tücsi, írd már meg nekem priviben, hogy nálad a fogis-vérzős stimunál mi hogy volt és mi történt, kérlek.
Mabe, neked is gratulálok.

Én legszívesebben félbehagynám ezt a lombikot, mert nem hinném, hogy megfelelő lelkiállapotban vagyok. Szívem szerint feladnám az egész eddigi küzdelmet.Elfáradtam. Imádom a Karácsonyt, de ezúttal az sem érdekelt. Végig csak fapofával, vagy műmosollyal éltem meg az ünnepet. Tök elegem van mindenből. Nem akartam hangulatot rontani, de egyszerűen ki kellene írnom magamból az egészet. :cry:

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt! :lol:

Szezso: ma nem teszteltél? :lol: :lol: :lol: +++++++++++++++++

Mabe: aztaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!! Gyere vv után!!!!!! :D :D :D :D :D

(((((((((((((((((((((((Baba)))))))))))))))))))))))))))

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Babácska,írok privit.
Vendég

Sziasztok!

Tücsi! Katica! Boldog szülinapot!

Mabe! Hű de szép! Mennek a drukkok továbbra is!

Baba! Ölellek. Gyere majd msn-re.

Szezso????

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Baba, most teljesen megértelek. Most vagy túl egy sikertelen beültin. Persze, hogy nem érdekelt a karácsony. Engem sem érdekelt volna. A hülye vérzés miatt hagynád a fenébe ezt a ciklust? Tényleg beszélned kellene Hannával. Én a kaáliban találkoztam vele, mikor megismerkedtünk, és két fogigátló mellett "vérzett mint a disznó". Azért írom így, mert ő mondta így akkor. Tudom ez sovány vígasz, de azért várd meg mit mond a doki. Próbáld vele megbeszélni az érzéseidet. (Vagyok msn-en, ha gondolod)

skrisz72

Jaj, Hanna, úgy örülök, hogy jöttél. Kérlek beszélj Babával! Tudom, hogy lelket tudnál önteni belé. Nálad is valami hasonló volt.

skrisz72

Krisz! Igen, nálam is ez volt.
Én napi 2 fogigátlót nyomattam végig.
Most meg itt tartok. :wink:

Kép
hanna30

Köszönöm, hogy velem örültök :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

HCG: 136 :roll: :roll: :lol:
(erre a dokik azt mondták, hogy nagyon jó...)
Viszont semmit nem érzek...

Baba
Gondold át alaposan, nyugodtan a helyzetedet... szerintem, sokat számít, hogy fejben mi van... :wink:
Vendég

Mabe! Hurrá! Ez nagyon szép eredmény!
Mikor lesz uh?

Kép
hanna30

És végre kezdem hinni, hogy létezik pozitív terhességi teszt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Mabe! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
hanna30

Mabe, ez a 9. napon pont jó! Ne izgulj, és gratulálok! Persze még csak halkan az uhuig. :lol: Nem kell semmit sem érezned!

skrisz72

Mabe, Szezsó! Jeeeeeeeeeeeeeeee! Ez már igazi babaeső!

Katica, Tücsi:
Nagyon boldog szülinapot, jövőre meg még boldogabbat! :D

Mindenkinek puszi, holnap próbálok jönni, amint tudok, de lehet, hogy az csak este lesz.

...apa teljes frászban van, mert tegnap felhúzott és ugráltam kínomban (3x), azóta aludni sem tud, hogy nem eshetett-e emiatt baja a babának. :shock: Amúgy ugyanúgy vagyok, mint annak előtte, se több, se kevesebb tünetem nincs. A várakozásnál már csak egy rosszabb van, egy aggódó apa-jelölt. :lol:

pussza mindenkinek!

Kép
kisbuta

Mabe, Gratulálok! Ez tényleg szuper az ET utáni 9-ik napon!:-)

Drága babácska, írok privit!!!
Vendég

Hanna,
direkt írtad/raktad fel 2x ugyanazt a sztorit ?... vagy az alkohol elvonás tünetét láthatjuk? :wink: :lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok!

Mabe, ez csodálatos hír! Drukkolok tovább!

Én is azt üzenem a januári kezdőknek és főleg a vacillálóknak, hogy ezt a szériát kár lenne kihagyni :wink: .

Kisbuta, kitartás holnapig. Majd gyere, amint tudsz, izgulok érted nagyon-nagyon.

Ha bármi hírem van Julcsiról, valahogy mielőbb értesülni fogtok róla. A januári topikban van riadóláncunk, Hanna biztosan hozza majd a híreket Nektek. Ha valami miatt mégsem, akkor majd a férjemet megpróbálom valahogy rávenni.

Kép
petne

Petne, nagyon várjuk a híreket Julcsiról! :-)

Babácska 2 részletben írtam neked!
Vendég

Hanna
Jan.5-én megyek a Kaáliba...

Kisbuta
Az ugrálás valószínűleg nem ártott meg :wink:

Hanna, Petne
Nálatok már kezd izgalmasodni a helyzet :lol:
Vendég

Mabe,hát ez szuper!!!Remélem nem gond,ha gratulálok,de ez nagyon szép eredmény :D :D :D tessék örülni,és elhinni,hogy vannak kétcsíkos tesztek :D :D :D ...és nem kell ám semmit sem érezned!!!
Petne,Julcsi nemsokára kinövi a pocakodat :D
Szezsó,már kérdeztem,de mégegyszer,mai teszt????? :D
Vendég

Hajnoca! Elvonási tünet. :)
Pezsgőt akarok inni! :)

Petne! Persze, hogy hozom a hírt.
Te meg rólunk. :)

Mabe! Akkor hajrá január 5. :)
Igen, izgalmas időszak jön a topic életében.

Kép
hanna30

Hanna,
egyenlőre csak kölyökpezsi engedélyezett. :lol: :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca!
Ááááá, lehetne inni, annyit amennyit én iszom.
De egyedül lusta vagyok.
Drágám pedig melózik.

Bogika?

Kép
hanna30

Bogika jól van köszönjük.
Élvezi a hangját és a babakocsit amit a kerijééktől kapott. Azzal kel és fekszik. :lol:
Szófosása is van egész nap!! Halandzsa minden mennyiségben! :wink: :D Már várjuk, hogy mikor kezd el érthetőbben dumálni.
Néha elejt egy - egy apa, anya féleséget. :wink:

A fácskán a gömböket szinte a fa felsőbb részeire kellett tenni előle.
Csodálta a fácskát nagyon.
Igaz megint volt egy balesetünk, de szerencsére egy 2mm x 2mmes kis sebbel megúsztuk. :( :)
A mamánál hintázott a kisszékén és közben forgolódott a tv felé. Megbillent a szék és sajnos a tvállvány üvegajtaját összetörte. Gondolhatod milyen érzés volt álomból - apával elnyúltunk egy kicsit - arra kelni, hogy ordít a gyerek és összetört valami.:shock: A kis Csöpp fáradt volt már és olyankor ha nem alszik el, túlpörgeti magát. :( A gyerek nyaka véres volt és a mama keze is!! Nem tudtuk, hogy ki honnan vérzik. Apa magához vette Bogit és érzett egy kis puklit a fején. Elvette a kezét és az meg véres volt. ... vérzik a gyerek feje!!! Ekkor rájött az ideg ... meg rám is. Kicsit lenyugodtunk és Bogica meg elaludt. Végül hazajöttünk, de nem volt semmi maradandó dolog. pl. hányás, .... stb.
Annyi csak, hogy a gyerekek este a napközben történteket álmodják újra/élik át. Éjjel arra ébredtem, hogy Bogica álmában hangosan sír..... tudtam, hogy miért. Ottmaradtam vele egy kicsit és visszaaltattam.
Szerencsésen megúsztuk a dolgot, de nem sok híjja volt.

hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca! Jobbulást Boginak.
Úgy sajnálom szegény kis picurkát. Még jó, hogy nem lett komoly baja.
Beszédhez: édes lehet, hogy tetszik neki a hangja. Olyan kis zabálnivalók, ahogy mondogatják a saját kis nyelvükön a dolgokat. :)
Szuper ám, hogy sikere volt az ajándéknak.

Kép
hanna30

Azt el is felejtettem..... nagyon szép a pocakod és karácsonyi bulis kép. :D

hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca! Nagyon-nagyon szépen köszönjük. :wink:

Kép
hanna30

Mabe,
szép halkan, de szívből gratula!!! :lol:

Szezso,
nagyon-nagyon szorítok!!! :wink: ++++++++++++++++++++++++

Baba,Drága,
úgy megölelgetnélek!!!!! :oops: Tarts ki, jövőre mi is babázunk, jóóó?

Minden Kismaminak és Leendő Kismaminak a legjobbakat!!! :P

tillidian

Sziasztok!

Mabe: nagyon szép HCG!!!! :-D Gratulálok! :lol: 25-ös tesztet használtál?
Nekem a dokim azt mondta, hogy Et+11.-en 20 felett kell lennie a HCG-nek, akkor sikerült :wink:

Baba: nagy ölelést küldök!!! Néha van, hogy az ember besokall. Elmúlnak az ünnepek, és mire kezded a szurikat, már erőd teljében leszel, és SIKERÜLNI FOG! :wink:

Nyulasz, Puszi: ma is teszteltem, talán egy hajszálnyival erősebb.

Zsófi: én szombat éjjel azt álmodtam, hogy pozitívat tesztelek :wink: ezt 2x egymás után álmodtam, ugyanazon éjszaka :lol:

Hanna: én is megnéztem, hatalmas a pocakod! :-) és nagyon szép!

Petne: Neked is mennek a drukkok! :-)

Hajnoca: nem semmi ez a kis karácsonyi baleset :-( tényleg szerencse, hogy nem lett nagyobb baj...

Mondanom sem kell, én már tiszta ideg vagyok a holnap miatt. Nagyon izgulok...

Szép estét!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso! Köszi szépen!
Holnap és az után is minden rendben lesz! Nyugi kismami!
Drukkolok ezerrel! :wink: :wink:

Kép
hanna30

Hanna, a Törley alk.mentes nagyon fini ám.

babaimádó
Kép
babaimado

Baba! Nem szeretem sajna.
Csak bizonyos pezsgőt iszok meg. :oops: :oops:

Kép
hanna30

Szezsó, Mabe! Hipp-hipp Hurrá!!! Óriási gratula!!!! :D

Kisbuta!
Nagyon-nagyon drukkolok!

Mindenkire sokat gondolok, de még nem otthonról, ezért a távirati stílus. Bocs :roll:

Kép
estike66

Mabe!
Ez szuper! Én két naposakat kaptam vissza és ET+11-en volt 123 a hcg-m!!!! :wink: :lol: lehet mindkettő megkapaszkodott? :lol: :wink:
Nekem se volt tünetem, cicim 4-5 nappal a hcg után kezdett fájni és megnőni és hányni is csak egy hét múlva kezdtem. Igaz én amúgy is hányós vagyok.

Hanna!
Én is innék Veled pezsit! :wink: :lol:

Szezso!
Hatalmas drukk holnapra!!!! :lol: Látod, az álmok valóra válnak! :lol: Én is megálmodtam a kétcsíkos tesztem. :lol: És érdekes, mióta babás vagyok, szinte minden éjjel Vele(ük) álmodom. :lol:

Hajnoca!
Nálunk a sógornőm kislánya leszedegette a fáról a mézeskalácsdíszeket és mindről lenyalogatta a tortadarát, ami a dísz volt rajta! :lol:

Brizo, Rana, Esti és a többiek, merre vagytok????

Nyulasz!
Reggel elküldtem Neked Vukot, de visszafordult a piszok! :evil:

KépKép
zsófikukac

Istennek hála a sok gyönyörű pocakos és nemsokára pocakos (előbb becsületesen hányós :lol: ) kismamáért és a szívük alatt a pici kincsekért!

Jól megríkattatok! Úúúúúúúúúúúúúgy örülünk nektek!!!!!!!!!!!

Sok helyen született meg a csoda ebben az évben. Még ha egyelőre "csak" a szívekben is.

Sok jót, örömet!!!!!!!!!!!!!!!!

(pocaksimogatós kismamáim: dec. 22-én három helyen törtem el a bokám. megműtöttek, itthon vagyok, fekvőgipsz. ne sajnáljatok, csak gondoljatok rám kérlek. apa és Janka versenyt rikoltoznak hintalovazás közben. készüljetek!!!!!!!!!!!!!!!!)

Kép

Kép
julika79

Julika, gyors felépülést kívánok!

babaimádó
Kép
babaimado

Mabe, Szezso
Hatalmas gratula az erős csíkokhoz!!! :D

Julika
Jobbulást!!!

Babaimádó
A fogigátló nálam is okozott pecsételő vérzést anno amikor azért kezdtem el szedni, hogy ne legyen babó...tud okozni ilyet.A 2. hónapban már nem volt vele gond, de ugye nálad nem lesz 2. hónap.Fel a fejjel!!!Előre kell nézni!De ha úgy érzed most nem vagy kész lelkileg, pihenj! :) Kitartás!!!

Nálam 29.cn.Piri még nem jött, de az előzmények miatt ez nem csoda.Arcom olyan mint egy varacskosdisznónak :? sajna.

Szép jó éjt!!!

Rana
Megkaptad az utalt pénzt?
vizkriszisback

Julika, gyors gyógyulást!

Hajnoca, Bogikának is minden jót!

Szezso, nyugi, minden rendben lesz!

Jó éjt!

Kép
petne

Szép jó reggelt!
:D
30.cn.Én éjjel éreztem a jobb petefészkemben 2 szúrást. Felébredtem rá, elég erős volt.Reggeli hőm 7.15-kor 37,2.Tegnap 5.45-kor 36,8. Ezek legalábbis arra utalnak, hogy a végén lett pé vmikor, de hogy mikor :roll: ...24.cn-nél nem lehetett hamarabb (20.cn-en volt egy 12 mm-es tüszőm)...de akkor mi szúrkált az éjjel? Költői kérdés.
Apát nem is terhelem már ezzel, majd észreveszi ha megjön.Szerinte túl sokat figyelem a testem és szte nem tesz jót, hogy mindennap idejövök és olvasom a hol rossz hol jó híreket...tudja fene. :roll:

Szép napot nektek!!! :D
vizkriszisback

Julika
Mielőbbi gyógyulást!

Hajnóca
Bogika bibijére nagy puszi.

Szezso
A tesztem 10-es érzékenységű. Ma is ellenőriztem :oops:
Apa nevetett, hogy most a szülésig mindennap tesztelgetni fogok? :roll: :oops: :lol:

Zsófi
Én a stimu alatt voltam rosszul... akkor hányogattam is... :oops:

Pezsgő
Szilveszterkor azért fogok inni egy pohárral. :wink:
Vendég

Vizkrisz
A szervezet hormonháztartását a stressz befolyásolja ám!
És az, hogy folyamatosan a tested legapróbb rezdülését is figyeled egy erős stresszt okoz.
Egy kis lazítás? :wink:
Vendég

Sziasztok!
Bogyimami,örülök,hogy nem lett nagyobb baj,gondolom mennyire megijedtetek.Buksisimi Bogyinak :wink:
Julika,nahát,pont kari elött így félrelépni :lol: :lol: :lol: (ez nem volt valami sajnálós,ugye?)Puszi nektek!
Szezsó,nagyon izgi,de meglátod,szép kis hcg lesz ma!!!!Gyere mindenképp!!!
Kukacka,tuti visszafordult vuk,mert itt nem járt :lol:
Kisbuta,érted kezem-lábam csuriban,remélem nem váratsz estig.Gyönyörűséges mozizást kívánok mára!!!!
Vkrisz,volt nekem is,hogy a 22.nap volt pé,és azért is biztos,mert 36 napos lett akkor a ciklusom.Hát,van ilyen is.
Rana drága,nagyon eltüntél,ugye minden rendben?És Dezsikém is nagyon eltűnt,kezdek nagyon aggódni :(
Vendég

Estike,neked miért nem mutizza a vonalzód,hogy mennyi idős a babátok?
Skrisz,gratula a 9.héthez :wink:
Vendég

Nyulasz, köszi. Nekem 9. hét, neked még 9 nap! :lol: :lol:

Hajnoca, szegény Bogika... edződik... :wink: jobbulást neki!

Julika, nagyon sajnálom, persze, hogy gondolunk rád! Remélem gyorsan összeforr a csontocskád. Eb csont beforr! :lol:

Kisbuta, extra drukkok mennek!!!!

Mabe, Szezso, Zsófi +++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsófi, szerintem vuk nálam járt az éjjel. Arra ébredtem, hogy bazi hányingerem van. De nem lett semmi, csak kellemetlenkedett. Azt hiszem keveset ettem tegnap. Bezzeg a 6 gombóc fagyi lecsúszott. :lol:

skrisz72

Sziasztok!
Nem, nincs semmi baj, azon kívül, hogy ma reggel megjött :( , csak tegnap este értünk haza a több napos vendégeskedésből.

Szezso, Mabe, milyen szép zebrák vannak itt!!! Ügyesek voltatok! :lol:

Katica, Tücsi, utólag is:
Kép

Vkrisz, lehet, hogy mégis van ott baba, ha ilyen szép a hőd??? :roll: Nem az én számlámra érkezik a pénz, hanem a barátnőmére, mert ő vette meg a teszteket. Majd megkérdezem, hogy minden pénz megérkezett-e. Tudom, hogy nem vigasztal, de az én fejem is v.disznó. :?

Kisbuta, remélem, ma jó híreket kapsz!!! +++++++++

Hát már tényleg nagyon kilógunk innen a fórumról, mi páran nem babások... :(

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

[quote="nyulasz"]E írta:nyulaszstike,neked miért nem mutizza a vonalzód,hogy mennyi idős a babátok?

Estike vonalzója szerint már meg kellett volna születnie a babának :wink:
Vendég

Mabe,tényleg,Estike elírta a dátumot...2008?
Rana,sajnálom pirit...és nehogymá kilógva érezd magad innen :twisted: Mellőlem évekig babásodtak be,mi meg csak csináltuk sorba a lombikokat...igenis idetartoztok!!!
Vendég

Sziasztok!

Mindenkinek mennek a drukkok, és várom a jó híreket.

Velünk minden rendben, a ma hajnali vizsgálat alapján doki bácsi úgy tippelte, hogy mégis kihúzzuk 2009-ig. Úgy legyen!

Kép
petne

Petne, édes kis bakkecske lányod lesz. :lol: Nem könnyű természet a miénk (én is az vagyok), de nagyon kitartóak vagyunk, ha el akarjuk érni a célunkat. Az én anyukám nagyon meg volt velem elégedve gyerekként. Jó gyerek voltam. :lol:

Rana, ne beszélj butaságokat! Igazából mi babásak lógunk ki a sorból. A babavárós topikban lenne a helyünk, de addig innen nem mozdulunk, míg mindenki nem produkál zebrás tesztet!!! :lol: Úgyhogy hajrá lányok!!!! Mindent bele!!

Kisbuta, gyere már!!!!

skrisz72

Sziasztok!

A vérvétel elmaradt, reagens hiány miatt :shock: :shock: :shock: :shock:

Helyette egy délben végrehajtott 25-ös teszt képével tudok szolgálni:

Kép

Aggódok viszont a még mindig fennálló mensis tünetek, plusz a kevés barnázás miatt :roll:

Tudom, hogy tesztből nem lehet HCG szintre következtetni, de Ti mit gondoltok, elég erős ez a teszt egy normális szinthez?

Majd jövök még, de ebédelünk.

Csók

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso, ez erős teszt, ne aggódj! Mennyi utrót nyomatsz?

skrisz72

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?