Minden rendben velünk, csak a párommal volt egy kis bibi ami lelkileg kikészített egy kicsit így nem volt lelkierőm jönni, szinte semmihez sem volt kedvem. Most már jobban vagyok helyreraktam magamban a dolgokat így ismét itt vagyok. Már nagyon kiváncsi voltam mi van veletek.
Hogy eltelt az idő már jimmorison is babázik. JIMMORISON: NAGYON NAGY DRATULA NEKTEK ÉS SOK TEJCIT ÉS EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK NEKTEK! A NAGYFIADNAK PEDIG KITARTÁST!!!!
Nitacska: kitartás, azt hallottam, hogy pozitiv teszt nem lehet rossz teszt, csak a negatív. HCG-t nem tud egyik teszt sem produkálni. Minden rendben lesz,csak kicsit türelem és pihizz amikor tudsz!
Levente egyre többet ficánkol, bár múlt héten megint sztájkolt, gondolom nem tett neki jót a rosszkedvem.
Olivér egyre szofogadatlanabb és durvább, de állom a sarat. Amúgy nagyon kreatív mindenből játékot csinál, álltalában mindent kinevez fúrónak és állandóan szerel. Múltkor a vasaló volt a nagy fúrógépe. Állanóan szerepjátékozik.
Most mennem kell, mindenkinek nagyon kellemes húsvéti ünnepeket kívánok a végére is!!!