A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Adél! Kép

Ha elolvasod azt az oldalt, amit feljebb ajánlottak, akkor biztos, hogy minden infót megtalálsz. (www.endomertiozis.hu)
UH-val csak a nagyok mutathatók ki, ezért csak azzal a külön vizsgálattal derül ki tutira, ez a laparoszkópia, ami egy mûtét.
Az a lényeg, hogy csak laparral lehet csak biztosra megmondani hogy nincs, egyébként lehet akkor is ha nem veszik észre. Tudom ez egyáltalán nem megnyugtató, de ez van.

Leone

KépKép
leone

Karmen,
Lehet, hogy csak a doki nem akart idegesíteni. A nyálkahártya vastagsága milyen hormontól alakul ki?
Ez a ciklus második részében végig ugyanolyan, majd leválik, ugye? Mert nekem 15. napon volt 9 mm.
Progi szintem 22. napn 86,2 volt, de ezt még pár hónapja nézték.

Bromokriptint szed valaki? Dokim szerinte ez szinte népbetegség már, hogy a prolaktin magasabb kicsit és ez már lazán meddõséget okoz... Mindenhol azt olvasom, hogy a stressztõl lehet.
adél

Leone,
Á, meg sem akarom nézni, mert akkor tuti elképzelem, ha nincs is. Azért jó volt megkérdezni tapasztaltakat... A többieket nem foglalkoztatta ez a kérdés?

CatEye,
Mennyibe kerül ez az Elek Csaba könyv? Hol rendelted meg?
épzeld, eredetileg ezért mentem dokihoz, mert 3 napig pecsételtem mensi elõtt, erre az utrogestantól mega bromotól már 7-8 nap is van, õrület... Most bízok a Clostyban.

Lányok,
Mi a tapasztalatotok, hogy a férjecskémnek mennyi idõ után javasolt elmenni sperma vizsgálatra? Szegénykémet nem akarom kitenni ennek, mert elvileg nálam vannak gondok.
adél

/ch{:-}
Névtelen

AdelKép
Az Utrogestantól nekem is a 3 nap barnázás átment 8-10 napba, és a mensim sem jött meg tõle ezért abba is hagytam, mert a progim jó volt nélküle is, tehát elég volt a Closty. Viszont ha terhes leszek akkor fogom szedni. Az elek Csaka könyv szállítással és csomagolással együtt 1380 Ft, és a Házipatikán lehet megrendelni.

A párodat sajnos ki kell vizsgálni minél hamarabb. Engem addig nem is gyógyszereztek, amíg Õt meg nem nézték. Mindkettõtöknél lehet gond, az nem jelent semmit, hogy Nálad van. Például Nálunk is én vagyok a fõ "hibás", de a páromnál is találtak bacikat a jó spermaeredmény ellenére, és ez növelné a vetélés kockázatát, ha nem kezelnék ki.
Egyébként is mi mennyit szenvedünk a "síró ki csomag miatt" Õk is ki fogják bírni, azt az egy alkalmat.

CatEye

Cat
Kép
cateye

BoguKép
BÁrcsak sikerülne most a Holdacskával! Egyébként én meg nem voltam babás, pedig azt hittem, mert 3 napot késett. Nincsenek darabok a mensiben és nem is fájt nagyon. De hogy mitõl hülyült meg, azt nem tudom.
Mivel a Hold 29 és fél nap alatt járja körbe a Földet, ezért úgy gondolom, hogy elég a már megadott dátumhoz mindig ennyit hozzáadni, és így kb. tudod, mikor vagy megint. Az óra, percnek nincs akkora jelentõsége, mert elõtte egy pár órával érdemes akciózni, de fél nappal elõtte is ok. Csak utána nem olyan jó.
A másik lehetõség, hogy megnézed, mikor volt Holdad legutóbb, (pl. újhold után két nappal) és követed, mikor van Újhold az adott hónapban, és hozzáadsz két napot.

Krissi
Krissi

Szia Barba!

Megkaptam a mélt, benne vagy a bázisban!

Igen, minden hónapban akkor kell szerelmeskedni, amikor a Hold ugyanott van, amikor születtél. Függetlenül attól, hogy hol tart a ciklusod. Persze rögtön mensi elõtt azért elég kicsi az esély.

Üdv:
Krissi
Krissi

CatEye,
Na valaki, aki úgy járt, mint én. Uccsó hónapban a ciklus második felében durva volt, mert képzeld a cicim is tök duzzadt volt és érzékeny. Végül nem tudtam, hogy csökkentsem a 3*1 Utrogestant vagy növeljem...

Ti mióta próbálkoztok? Nem lehet, hogy simán is sikerülne, csak nem vártátok ki... Mi 6-7 hónapja, de ez foglalkoztat...
Én 28 éves vagyok, Te?

A dokim is azt mondta, hogy nem nagy cucc a férfiaknak az ilyen, de én inkább az izgulástól kímélném meg: hogy vajon trmékeny vagyok-e?....
adél

Lányok!
Nem tudom feltenni sajnos elég ügyetlen vagyok.
Bejeletnkeztem hétfõre a dokihoz, de a tesóm és anyukám bepánikolt hogy miért nem holnap megyek. Nagyon aggódnak ne hogy baj legyen a hétvégén, mert így is gyógyszerrel jött össze. Most jól megijesztettek méás nem is kellett.

Andy
Andy

AndyKép
Küldd el nekem a fájlt, megpróbálom feltenni. Vagy az is jó, ha beírod ide mikor mennyi volt, bár a görbe szebben mutat.Kép
Ne legyél ideges nem tesz jót a babának!

Puszi
Laura
Laura (laura2)

Kép
Andy

Sziasztok!

1 ciklust szedtem le a clostylból, azt hiszem eredménytelenül, biztosra veszem, hogy napokon belül megjön. A félidõben valami iszonyatos görcsöket éreztem, napokon keresztül, szúrt, nyilalt, fájt, kérdésem, lányok, hogy ez normális fájdalom-e szerintetek.Azt mondta a doki, ha megjön azért, ha nem jön meg azért menjek hozzá vissza. Voltam már terhes, tudom, milyen az, úgyhogy biztosra veszem, hogy ebben a hónapban nem vagyok az.

gabina
Névtelen

Gabina
a fájások abból is adódhattak, hogy megérezted a tüszõrepedésed. Az orvosod nem említette, hogy ilyen lehetséges, pláne középidõben?
Én a Closti-szedés alkalmával mindig megérzem, hogy mikor reped meg. Ekkor alul mindig szúró fájdalmat érzek.
Remélem nálad is csak emiatt lehetett, persze jó, ha behív a doki és megvizsgál, nyugi...
bogár

Kép
Andy

Sziasztok! Kép

Jovi!
Úgy legyen! Kép

Andi!
Köszi!
Szerintem is jó lett, jobb mint az a piszkos fehér, ami volt. KépÍgy is volt már vagy 20 éve!!! festve egyszer, szerintem már pont ráfért! Kép

Vica!
Szerintem a vacsorafõzést nekem akartad ajánlani! Kép

Krissi!
Válaszoltam! Kép

Jovi!
Beírtam! Kép

Kismazsi!
Gratulálok! Kép

Egcsi!
Kár, hogy nem leszel egy ideig! Siess vissza jóhírekkel! Kép

Cateye!
Beindultak a dolgok, most már jönni fog a babuka, meglátod! Kép

Adél!
Én szedek bromot, mit szeretnél tudni róla?

Lányok!
Jelentem, már jobb a hangulat otthon! Kép Bár akció még mindig nem volt, ezért errõl a hónapról fájó szívvel, de lemondtam. Kép
Még mindig nem tudom, hogy mi van velem, ez a ciklusom totál csõd, így nem is bánom annyira, hogy ez most kimarad. Minden második nap felmegy a hõm 37 fölé az elsõ naptól kezdve!!! A 14. napon mértem 37,1-et! Ezt mi okozhatja? Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata? Úgy néz ki, mintha nem is lett volna pé-m, a szúrkálásokat sem éreztem. Kép
Na, mindegy, majd lesz valami! Kép

Kép
Kép

Üdv:
Gitta
gitta

KismazsiKépKépKép

Gra-tu-laaaaaaaaaKép HatalmasKépKépKép

LanyokKép

Tegnap voltunk nogyogyinal.
Nagyon szimpi volt: 4 gyereke vanKép kell ennel jobb ceger? Bekukkantott, kitapogatott: mindenem megvan, ami szuksegesKép
Sokat kerdeztem, de nem tul tudomanyosan (CateyeKép), nehogy elijesszem.
Szoval megvizsgalt, beszelgettunk, egy picit humorizaltunk,
majd behivta Biorobotot is. Mondta Neki, hogy fifti-fifti alapon Ot is ki kell vizsgalni. No ekkor szegeny Biorobot elkekult egy masodpercre - mert ugy ertelmezte, hogy itt es most kell bizonyitani.
Aztan megkaptuk a beutalokat, matyivizsgalatra es vervetelre. Ma reggel Biorobot hosiesen idopontot egyeztetett, meg a hangja sem remegettKép en meg varom a ciklus 21.napjat. ill. a 20.-at, mert az esik majd pentekre.
Lenne is egy kerdesem ezzel kapcsolatban:
ures pocival menjek, vagy falatozhatok (fagylaltozhatokKép) elotte egy cseppet?

Koszi elore:
Galuska

KépKép
galuska

GaluskaKép
Úgy látom mindenkinél beindul a gépezet. Ha csak hormont néznek akkor inni szabad, még kávét is, de ha mást is (vércukor, vas stb.) akkor nem szabad se enni sem inni.

AdelKép
Mi 1 éve próbálkozunk, sikertelenül. Végig barnáztam a fogigátló abbahagyása után, ezért áprilisban dokihoz mentem. Closty-t kaptam, ezzel csökkent a barnázás, de nem múlt el. Akkor jött az Utrogestan, 2X1 a ciklus 21. napjától. A következõ hónapban már a ciklus 18. napjától barnáztam. Ezért hagytam abba az Utrogestant. Szerencsére e nélkül is szép a progi szintem. Október elején volt laparoszkópiám, belül minden OK, petevezetõk átjárhatóak. Lehet, hogy igazad van és türelmetlen vagyok, és spontán is sikerülne de keresem az okokat, hogy miért nem. És úgy látszik sikerült is megtalálni. A dokim szerint minden rendben velünk, csak kis hormonális gond van Nálam.

GittaKép
Örülök, hogy kibékültetek.KépKépKép Ha ennyire ugrált a hõd, akkor úgy sem lett volna belõle babóca most, ne is bánd. Mikor mész dokihoz ? UH-n megnézhetné, hogy volt e pé-d.

CatEye

Cat
Kép
cateye

KismazsiKép
Nagyon nagy gratula a babucihoz, vigyazzatok magatokra ebben a hidegbenKép
Jo lenne meg par babas hirKép

Puszi:
Vica
vica72

Lányok!
Inkább leírom az értékeket:

1. 36,6
2. 36,9
3. 36,7
4. 36,5
5. 36,8 closti
6. 36,8 closti
7. 36,7 closti
8. 36,8 closti
9. 36,8 closti
10.36,6
11.36,6
12.36,4
13.36,5
14.36,6 tüszõrepeszés
15.36,7
16.36,7
17.36,9
18.36,9
19.36,9
20.36,9
21.37,1
22.37
23.37,2
24.37,1
25.37,2
26.36,9
27.37,3
28.37,3
29.37,3
30.37,3
31.37,4
32.37,4 pozitív teszt
33.37,4

Andy
Andy

Sziasztok, már teljesen el vagyok veszve csak nagyjából olvastam vissza, és üdvözlök minden új topiktagot, és remélem nem sokáig maradnak itt, az õszi babaesõ mindenkit elérhetne!
Kismazsi, nagyon örülök, olyan szomi voltál még a talin, most biztosan Rád sem ismernénk, gratulálok!
Andy, neked is nagyon gratulálok, vigyázzatok magatokra, és ha tudsz akkor hamarabb menj dokihoz! Kép
Bogár, csak most olvasom a rosszhírt, remélem nem vert le nagyon, és majd ebben a ciklusban több sikerrel jártok biztos, ne légy szomi kérlek!
Cateye, a buta beteget könnyebben lehet félrekezelni, legyünk csak okosbetegek! Kép illetve ne is legyünk betegek! Kép
Adél, én is bromot szedek, mit szeretnél tudni?
Galuska, a vérvételnél a hormonjaidat nem érdekli a kaja, viszont a vércukrot igen, bár a dokik szerint ha reggel jnem cukros kakaóval és lekvároskenyérrel nyitod a napot akkor ehetsz elõtte nyugodtan.Kép
Érzem a hasamat tegnap óta szerintem meg fog jönni hamarosan, csak kicsit vagyok szomi, a hõm totálisan összezagyvált, szerintem konziliumot hívnak össze majd a dokik ha meglátják. KépNa puszika mindenkinek Hurki
hurki

És még egy kérdés, nekem sosem érzékeny vagy fáj a mellem, sem középidõben sem a végén sem menstruáció alatt...ez rossz?
Hurki
hurki

Gabina,
Nekem is ez az elsõ Clostis hónap, de még csak a 12. napon vagyok. Holnap du. megyek ultrahangra. Azt mondta, hogy 10, 11, 12. napon no sex, de a 13. napon majd meglátjuk... Neked hányadik napon volt repedés?

Galuska,
Nekem doki azt mondta, hogy ne egyek elõtte.

Gitta,
Van egy ismerõs lány, akinek bár 2. Clostis hónapja
volt, a hõje is összevissza volt, a doki 14. napon azt mondta, hogy nem bizti, hogy lesz repedés és pár napja írt, hogy csinált tesztet és babás! Szóval a szervezetünkben annyi mindentõl függ ez a dolog, hogy attól, hogy semmi nem stimmel még sikerülhet. Az én dokim azt mondja, hogy hõmérés nem fontos.
Engem egyébként idegesít. Akkor egész nap nem tudok elszakadni a témától....
adél

Lányok,
Felhívtam a dokimat, csak hogy tudassam vele a hírt és jól megijesztett. Azt mondta ma vagy holnap mindenképpen menjek hozzá UH-ra. Úgyhogy (ki is kérdezte?) megyek holnap Sztanyikhoz 15.20-ra. Szorítsatok légyszi!!! Megnyugtató volt egyébként ahogy beszélt, csak a sürgetés riasztott meg ...
M.
kismazsi

Kismazyi,
De jó Neked, hogy Te már a baba miatt mész... Én 16:40-re megyek holnap a Sztanyikhoz.
Neked Clostis hónap volt? Ha igen, hányadik?
És miért félt a doki? Mi volt a gond...
Bocs, de én nem vagyok képben.
adél

Gitta!

Bocs, hogy beleszólok:
Már a múltkor is feltünt, hogy az alsó táblában ketten még mindig szerepelnek, pedig a baba már megvan (Klári ill. Lora). Vagy ki kéne öket onnan szedni, vagy egy uj oszlopot vagy táblát nyitni a babáknak.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Adél! Mi sajnos elveszitettünk 3 évet, mire a lombikra eljutottunk, pedig rögtön kezdhettük volna ezzel. A férjem olyan biztosan mondta, neki nem kell vizsgálat, miért lenne bármi baja is? AMikor a természetgyógyász mondta neki, hogy herevisszér sérve van, azt sem volt hajlandó elhinni és megvizsgáltatni magát. Utólag kiderült sajna ez a helyzet, igy a lombikot nekünk csak most nyáron kezdték. 3 év hiába volt. Szerintem ne gondolj arra, hogy ezzel nagy tehernek teszed ki a férjed ha elmegy egy rutin vizsgálatra. Inkább legyetek nyugodtak, minden rendben nála, mint hiába teljen az idõ. Ne mondjam, én utólag mit érzek, hogy ennyit idõt elvesztegettünk. Mindenkinek azt javaslom, hogy inkább beszélje rá a párját a vizsgálatra. Nekünk is azzal kellett volna kezdeni.

A nyálkahártya szerintem a progeszterontól vastagszik meg.
Nekem is néztek progit, de nem tudom mennyi volt, csak hogy minden rendben volt vele.

Igen, sokan szedünk Bromocriptint. Nekem nem kicsit volt magasabb, hanem nagyon. Viszont több orvos is azt mondta, hogy nem okoz meddõséget. Ha magas az értéke, akkor vetélést okozhat, ezért kell szedni a terhesség 10-12 hetéig. Amugy valóban lehet magas a stressztõl, lehet nekem is attól van. A munka nagyon stresszes.

Kismazsi! Minden rendben lesz, szerintem csak õ is meg akar róla bizonyosodni hogy nincs gond!

Karmen
karmen

AdelKép,KarmenKép

A méhnyálkahártya az ösztrogéntõl vastagszik meg. Ezért szoktak ilyen tartalmú gyógyszert szedetni velünk, mert a Closty levékonyítja. Érdekes ilyen gyógyszert szedetnek a klimax tünetekre is, mert ezek is a hirtelen ösztrogen csökkenéstõl vannak (hõhullámok, izzadás stb.)

AdelKép
Azt tanácsolom én is, hogy ne húzzátok az idõt várakozással. Karmennek igaza van, hogy magától nem oldódnak meg a dolgok legtöbbször, és évekig húzódnak ezek a kezelések. Fõleg ha a férfinál van a gond, mert az hosszabb idõ, nem gyógyítható egyik ciklusról a másikra.

HurkiKép
Mikor mész dokihoz ? Tombol a PCO-d?

KismazsiKép
Biztos amiatt kell menned, hogy az elõzõ babád elment. Ne idegeskedj, szerintem csak progipótlást akar adni.

AndyKép
Köszi a hõgörbét. Érdekes, hogy a 26. napon bement 37 alá. Nem csoda, hogy akkor el voltál keseredve. Támogatom anyukádat, hogy mihamarabb menj dokihoz.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Kimazsi!
Most úgy megijedtem én is, hogy inkább kérek holnapra idõpontot. Most az asszisztensnõt hívogatom.
Te is clostit szedtél.

Cateye!
Hát még én hogy megijedtem mikor lement a hõm. Egész nap csak bõgtem. Most meg attól félek el ne vetéljek. Igazad van kell valami progipótlás.

Puszi

Andy
Andy

CatEye,
Hát akkor nekünk ugyanaz a dolog. Mintha csak az én sztorimat írtad volna le. De szóról szóra.
Én sem tudom megemészteni, hogyha minden olyan nagyon rendben van, akkor vajon miért ennyi idõ a teherbeesés??? Nekem ne mondják azt, hogy ez normális.
És Colstit mennyi ideig szedted? Akkor gondolom szépen megért a petéd a gyogyótól és egyébként is csak nem repedt meg, ugye? Még egyet nem értek: UH-on nem látta a doki, hogy nem reped, repedt meg?

Karmen,
Köszi, ezért is kérdeztelek benneteket. Tényleg hülyeség várni. Én azt hiszem jövõ év elején javasolni fogom. Magától nem jut eszükbe gondolom...

Andy,
Annyira jó volt látni a görbédet..., bíztató ... 14. napon voltatok együtt? Hány hónapja szedted a clostit? Majd visszaolvasok is ez ügyben... jó a sok jó tanács...
adél

SziasztokKép

kismazsiKépKépKépKép GaratulaKép

Nálam még mindig semmi...

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

HurkiKép
Nekem sincs soha semmilyen mellfájdalmam. Ez nem gond a doki szerint, ez alkati dolog.

AdelKép
Április óta szedem a Clostit, és csak a lapar hónapjában nem szedtem. Sajnos elõször rossz "lóra" dokira tettem, és 5-6 ezer Ft-ért semmit nem csinált fél évig. Április óta nem UH-zott egyszer sem, és én rágtam mindent a szájába, hogy mit csináljon, mert magától eltökölt volna rajtam még 3 évet is. A laprt is saját kérésemre csinálta. A hõgörbém és a hormonvérvételem alapján azt mondta, hogy van tüszõrepim, pedig nem volt, csak tüszõérésem, ez pedig nem ugyanaz. A lapar után dokit váltottam, és ennél 1 hónap alatt többre jutottam mint az elõzõnél, fele annyi pénzért.
A türelemrõl meg annyit, hogy tavaly októbertõl türelmes voltam idén áprilisig. De ha egy hónapban 25% az esélye, hogy teherbeesik az ember akkor 4 hónap alatt ha tényleg nincs gond, akkor meg kellene fogannia. Fél évet bírtam türelmesen....

CatEye

Cat
Kép
cateye

JoviKép
Holnap reggelre Te mutatsz II-t nekünk ? Szeretném!!!! Mégsem csak takarítás volt ott, meg költözködés!!!!!!

CatEye

Cat
Kép
cateye

JOVI:mikor tesztelsz???
HURKI:nem az a bej, ha nem fáj, hanem az jelent valami hormonproblémát ha a második félidõben fáj. Lapar mikor?
MARCSI:drukk-drukk a rengeteg petécskéhez!
Virág
Virág

CATEYE:klassz, hogy így beindultak Nálatok az események!Remélem felkészültetek a "kis síró csomagra"!Kép
Virág
Virág

Kép
Virág

CatEye,
Hova jársz dokihoz?
Én, mint írtam a Sztanyikhoz, (Margit korház).
Nekem is azok alapján mondta, hogy van repedés. De ezt nem igaz, hogy 15-16. nap nem látja a petefészken, hogy megvolt vagy nem?! Erre is rákérdezek, mert honnan tudjam, hogy nekem van-e....
Egyébként az én dokim csodálkozott, mikor az Utrogestantól jobban kezdtem vérezni. Akkor még én nem Clostiztam. Ez az elsõ hónap. Állítólag max 4 hónapig szedhetõ.
adél

Halihó!
KIsmazsi, nyugi nyugi, babuka nem szereti az idegeskedést, nem lesz semmi gond, ad progit és megdícsérget meg gratulál, te meg majd ki csattansz majd a büszkeségtõl Kép
Adél, A férjednek miért is kell jövõ évig várni? Az én párom olyan ügyes volt, hopgy nagyonn unszolások nélkül egy év után elment dokihoz, aztán persez onnan húzódik a dolog mert meg kell ismételni a rossze redményt, aztán szedetnek vele turbóbogyót ami sz*rt sem ér, aztán nyári szabadság a dokinak aztán mûtét, ez egy fél év. És vigyázz ha a férjed olyan, hogy azt hall meg amit akar, nekünk is mondta a doki, hogy ettõl még akár teherbe is eshettem volna...ja persze, Kép
HA magas a prolaktin :
a prolaktin a tejtermelésben játszik szerepet, a nagyon nagyon magas szintje nálunk nem szült nõknék is tejcsorgást okozhat, de ahhoz nagyon nagyon magasnak kell lenni, de attól alattomos, mert egyébként észre sem veszed, hogy ez az értéked rossz. A terhes anyákban magas, amig pedig tejük van rendesen addig nem esnek teherbe általában mert magas a prolaktin szóval ilyen rókafogta csuka. Nincs peteérés mert meggátolja ez a gennyes Kép prolaktin és ha nem akarsz vagyonokat költeni a pé jelõ tesztekre akkor méred a hõd, ami persze ha annyira zagyva mint az enyém akkor úgysem mond semmit, úgyhogy vagyonokat akkor már inkább az ulrahangra adj ki. Juj de zagyván írok, remélem eligzodtál rajta.
Cateye, amig nem jön meg reménykedek, végtére is senki nem tudta megmondani a hõgörbémbõl volt-e pé-m, szóval remélek remélek. ha a 18.napra ráfogjuk a pé-t akkor olyan 32-33 napra kellene megjönnie, ami a tea nélkül egészen jó eredménynek mondtahó, most direkt tesztelem a bromo hatását tea nélkül. Majd köv ciklus középidõ felé megyek ultrahangra párszor nézni hogy van-e pé, meg hogy megrepedt-e, na majd akkor derül ki, hogy van-e pco, én mostmár tényleg nem tudom van-e. És azt vajon lehet tudni, hogy minden terhesnek fáj-e a melle akkor is esetleg ha elõtte sosem fájt?
Hurki
hurki

Jaj de hosszú lett de szégyenlem, és még ki is felejtettem, Adél Kismazsi-nak is õ a dokija...Kép
És a clostitól nekem is erõsebb lett a vérzésem és szurkált is!
HUrki
Cateye, a dokid mit mondott mik a tervei veled?
hurki

Zagyva HurkiKép

Terhességnél is szerintem alkatfüggõ a mellfájdalom. UH-n nem látszott eddig a PCO-d ?

AdelKép
Én a Schöpf Méreibe járok, elõtte az Istvánba jártam, a "nem szeretem" dokihoz. Jó lenne indítani egy topicot a nem ajánlott orvosokról, akkor felírnám a nevét. A Closty szedhetõ tovább is mint 4 hónap, ha UH-n kísérik, nehogy túlstimuláljanak vele. Ráadásul cisztásodást okoz, és a nyálkahártyát vékonyítja, ezért kell folyamatosan UH-zni mellette. Én szerencsére nem vagyok cisztásodó, soha nem is volt nekem, ezért szedhetem. Szerintem UH-n kell látnia, hogy bevérzés van-e ott a megrepedt tüszõ helyén, vagy a nem megrepedt tüszõ. De lehet, hogy csak késõbb látja. Nekem a 23. napon látta, hogy nem repedt meg. A Sztanyikot dícsérik mindenfele. Elégedett vagy Vele ?

CatEye

Cat
Kép
cateye

Jovi!
Mikor tesztelsz? Már nagyon kíváncsi vagyok!Kép

Én átrakattam az idõpontot az elõbb holnapra. Szóval holnap majd gondoljatok én rám is este.

Adél!
A 15 és a 16. napon voltunk együtt.Az én történetem elég a hosszú. A lényeg hogy 2 éve próbálkozunk és tavaly is szedtem clostit, de közbe jött egy betegség endometriózis. Nyáron kezdtük újra a babprojektet és idén most szedtem elõször megint clostit. Úgy látszik ideiglenesen kigyógyultam az endoból.
Csak az a baj szülés után is visszatér sosem lehet kigyógyulni belõle teljesen.

Andy
Andy

HurkiKép
Fent leírtam, hogy mit mondott a dokim. Többször megyek hozzá ebben a hónapban mint közértbe. Lesz PCT-m, tüszõrepesztõ injekció, és spontán kamaty vagy inszem, a PCT függvényében. Mellette kaptunk Sumetrolimot, Dalacin kenõcsöt, és minden baktériumölõ kütyüt, mert a párom sperma eredménye a doki szerint kiváló tenyészcsõdör, de baktériumos. Röviden ez volt. A gyogyikért fizettem több mint 5000 Ft-otKépKépKép.

VirágKép
Mi van Nálatok ? Ritkán jösz mostanában. Már beindult a karácsonyi hajtás?

CatEye

Cat
Kép
cateye

Hurki! Én is igy tudom, hogy amig szoptat az anyuka addig nem esik teherbe, de menszesze sincs. Nekem meg a magas prolaktin mellett nagyon is bõséges a menszeszem. Akkor miért nem menstruálnak a szoptató nõk? Ezek szerint nem a prolaktin miatt.

Karmen
karmen

Cateye! Köszi hogy javítottál, én csak gondoltam a progitól vastag.

Karmen
karmen

Hurki,
Ezt szépen leírtad, mindent értek.
Jesszus, én szinte biztos vagyok benne, hogy férjecském tökélets.
Elvileg mi élesben május óta próbálkozunk, de tavaly év végén is volt 2-3 hónap, amíg nem védekeztünk. Utána munkahelyet váltottam és voltunk olyan hülyék, hogy védekeztünk...
Tehát ha jövõ év elején elmegy, akkor kb egy év lesz. De én úgy tervezem, hogy most összehozzuk.... ha, ha,...
Nekem a dokim azt hitte, hogy akár a bromótol is elmúlik a mensi elõtti pecsételés.

Több barátnõm is szült mostanában. Megjövetel körül egyiknek sem fájt a cicije, csak utána.
adél

KismazsiKép

Gratulálok!!!!

Hermi
Hermi

Andy! Olyan szép ez a görbe! Kép

Lányok! Nem tudja véletlenül valaki, hogy mi van akkor, ha munkanélkülirõl megy az ember gyesre? Akkor nem kap semmi pénzt? Tudom, hogy régen már volt szó errõl, de akkor még nem gondoltam, hogy valaha fontos lehet. Most viszont sajnos oda kerülök. Kép Köszönöm elõre is!

Andi
andi28

ANDI:mi a gáz a munkahelyeden? Lehet, hogy már írtad, de ahogy Cateye is észrevételezte, mostanában keveset tudok jönni!
CATEYE:hát igen, összecsapnak a hullámok...És ez így megy szeptember közepe óta és egészen karácsonyig nem lesz másképp!Azért biztosan túlélem!Kép
Néha úgy vágyok egy kis nyugalomra - de ez egyet jelentene a munkám elvesztésével, sajna!
ADÉL:itt mindenkinek tökéletes a férjecskéje!!!De tényleg. Legfeljebb a matyikák lusták...
EGCSI:jó hírek a madárkákról! Nagyon jó utat és gyere, amikor tudsz - ha másképp nem egy internet café-ból!Kép
Virág
Virág

CatEye,
Én szeretem a Sztanyikot, megbízom a döntéseiben. Bár elõször furcsa volt, ahogy beszél, kicsit lassan, de megszoktam.
A SM-ben dolgozik egy távoli ismerõsünk, dr. Vereczkey. Állítólag világhírû hormonspecialista. Amcsiba jár elõadásokat tartani.
Arra gondoltam, hogyha határos idõn belül nem jutunk semmire, hozzá megyek el. Te kihez jársz?

Férjecském meg azt mondja, hogy határozzam el, hogy kinek hiszek és ne foglalkozzak mással.

Andy,
Figyelte ultrahangon a doki a repedést?

Lányok,
Én még mindig nem értem, hogy honnan tudom meg, hogy megreped-e??? Mi van ha 13. napon doki azt mondja: elég nagy, holnap akciózzunk, mert reped. De honnan tudom meg, hogy megrepedt-e valóban? Ha nem reped meg, elhal ott a pete?
adél

Adél! Ha addig nem jön össze, akkor év elején tényleg menjen el vizsgálatra. Én rengeteget gondolok arra, hogy a házasság után, amikor akartuk a babát, miért nem mentünk mindketten alapos vizsgálatra, miért hittük azt, hogy mindenkinél minden rendben. Felelõtlenség volt, mert igy a folyatos halogatás majd kezeléssel elment 3 év! Tényleg csak tanulj más hibájából, jobb túlesni rajta, nem olyan szörnyûek a vizsgálatok.

Amúgy remélem nálatok minden rendben lesz!

Az én dokim is csak azt nézte van-e tüszõ és mondta, hogy 2 nap múlva kell akciózni, addig tilos. Nekem se nézték megrepedt-e és nem is kaptam rá szurit. Sajna, ezek szerint.

Karmen
karmen

Andy, Adél Kép
Bocsánat, hogy csak most válaszolok, de az aluszékonysági tünet kitört rajtam Kép és csak most ébredtem ...
Én MÉG nem szedtem Clostit. Voltam ugyan hormonos vérvételen és fel is írta nekem a bogyit, de csak a köv. ciklusban kellett volna elkezdeni. És ez most úgy tûnik elmarad ...
Talán ezért is akar a doki ilyen hamar látni, hogy ha valami hormon kell, azt gyorsan tudjuk pótolni. Na meg az elõzmények miatt (aki holnap születne, ha megmaradt volna és ezt most tudom elõször nyugodtan leírni) Kép

Jovi Kép
Drukk neked is!!!

Lányok, holnap - ha máskor nem - doki után mindenképpen jelentkezem.

És mindenkinek köszönöm a gratulákat, remélem ilymódon tényleg kiürül ez a topik...

M.
kismazsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?