ezek nem is egymásnak szólnak drágáim.
gyerekek. mindenki itt adja ki a fáradt gőzt.
én is piszok dilis és ideges vagyok, kikészít ez a karácsony előtti hajtás. pedig nem is veszek ajándékokat, csinálok. de tegnap délután nem tudtam babakocsival felszállni a második buszra sem, olyan tömött volt. dugók mindenhol, imádok sütni-főzni, de már előre tartok a karácsonyi melótól...van még pár hímzés, ami nincs kész, domi beteg, és a legrosszabb, hogy a férjem hajnali 6-kor elmegy, és este 6-kor jön haza. olyan piszok ideges vagyok. és mindenki körülöttem.
őrület. a karácsonynak valami egész másnak kellene lennie. a legtöbb melóhelyen évvégi hajtás van ilyenkor.
én azt mondom, annál jobban fogod akarni a gyereket, minél többedik gyerek. de nagyon nehéz erről beszélni. és persze ezt nem lehet kilóra mérni, na vajon ki akarja jobban, meg vajon hányadik gyerekemet akartam jobban...
én a második gyerekemet jobban akartam mint az elsőt. mert már tudtam milyen jó. és a harmadikat is nagyon szeretném. és a negyediket is...
de igenis el kell ismerni, főleg a második gyerek után megszállja az embert valami hihetetlenül nagy nyugalom. mert aki két gyerekkel végül nem tud kiegyezni, az nagyon telhetetlen.
de igenis el kell ismerni, egy gyerek akkor is jobb, akármennyire is akar az ember másodikat, sokkal jobban mint az elsőt, mint egy se. mert tudod milyen terhesnek lenni, szülni...
nagyon nehéz dolgok ezek.
direkt nem czinkebnek címeztem a hsz-t, mert itt nem ő és a topik többi tagja vitatkozik valamin, amin nem értünk egyet. hanem mindenki kivan, mert stimuzik és nem jön össze, vagy felesleges stimuznia és így sem jön össze (még), és egyszerűen itt adjátok ki a fáradt gőzt.

[/url

pusza:Andi