A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Kedves Anikó!

Nagyon kedves vagy, hogy szeretnél rólam többet tudni... Kép Nem másik topikhoz tartozok, tavaly még ide tartoztam, de aztán történt egy nagy "csavar" az életemben, és nem volt már okom tovább a topik aktív részese lenni, ezért kiléptem... Kép Azért néha még benézek, mert kíváncsi vagyok, hogy kivel mi történik zebra-ügyileg... Kép
Ha esetleg kíváncsi vagy rám, keresd vissza a tavaly nyári beírásokat, az enyémet is megtalálod közte (ha jól emlékszem július 8-án regisztráltam magam). Kép

Üdv
Zsu

Zsu
valér

Brill!

Türelmesen várok... Kép

Zsu

Zsu
valér

Szió mindenkinek!

Syryke!!!
Szegénykém! Azért szerencsére nincs nagyobb baj! Gyógysimi és gyógypuszi!
Kép

Angie!
De aranyos vagy, hogy így izgulsz!!!Kép Barátnőm is azt írta mélben, hogy ő annnnnnyira izgul, hogy nekünk már nem is kell...Kép Sajnálom, hogy ilyen *** vevőtök van. Jól tettétek, hogy a szerződésben kikötöttétek ezt a feltételt is, de azért bosszantó, hogy őt ez nem érdekli. Védve vagytok, úgyhogy ne idegeskedj!!! Főleg, ha a gyomrodra megy, én is és apa is ilyenek vagyunk, ha valami idegeskednivaló van, azonnal a gyomrunk fájdul meg... Vigyázz Magadra!!!

MÁTRA!!!!
HOL VAGY ÉS LEGFÕKÉPP HOGY?????

Puszóka

Norwell+Kende baba

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Syry!

Pihizgess! Itt voltál a balesetin? Ha gondolod 16-án meglátogathatlak, amikor jössz az orvoshoz. És ha kell van jobblábas műlábkollekcióm is a gyógyuláshoz!

Duddu!

Köszi, azt hiszem lekéstem a harisnyáról, de nagyon köszi. Remélem neked nem lesz rájuk szükséged. Én nem is találkoztam ilyesmivel, de ráharaptam volna.

Angie!

Hát ez sz.. ügy. Én meg most akartam örömködni, hogy ma végre valahára sikerült elintézni a földhivatalt, sőt Stöpszli marketingje is működött (értsd azonnal széljegyre tették, ami eddig két hétig nem sikerült, mindenhova előbb hívtak). Igaz azért ma is földhivatal bank földhivatal volt a sorrend, de ma legalább érthetően elmondták mi is kell, nem hadováltak, így el tudtuk intézni, és még vissza sem kell holnap menni, mert már ma kiadták nekem. Igaz reggel úgy indultam, hogy majdnem bőgtem, mert már annyira abszurd ez az egész. Hétfőn még egy-két papírt be kell vinni a bankba, és ha minden igaz még aznap utalnak. Hát most majdnem bőgök, mert már annyit szívtunk. Szombaton jön a bölcső, és lesz nálunk egy utolsó ún. bölcsőinstallálási buli:-), vasárnap meg a festőkkel megyünk Dunakeszire terepszemlézni meg álmodozni. Most annyira háppi vagyok ilyen apróságoktól is, igaz egész nap fájdogált a hasam. De megbeszéltem a kicsivel maradjon még odabenn egy kicsit, hogy aki akar még tippelhessen. Végül én is tippelek, a mai napi állás szerint inkább lánynak érzem:-), de lehet holnap már fiúra tippelnék. Maradok mégis a lányos tábornál, hogy erősítsem azt:-)

Na megyek, mert jön apu, azaz nagyapi, meg a hugom, és rittyentek nekik valami harapnivalót.

Juca

tjuca

Kati!Évi!

Igen, sikerült kikapcsolnaom végre. A végén egy nagy versenynek éreztem az egészet, és úgy gondolkodtam, hogy itt csak veszíthetek.
De nem így lett.
Az első UH-n 5. hetesen megmondták, hogy 2 petezsák van, a férjem is velem volt. Azt hittem, hogy ott halok meg, de apuci csak vigyorogni tudott. Azóta sem lehet levarázsolni arcáról a mosolyt. Nagyon büszke. Fiúkat szeretne, mert úgy gondolja, hogy 3 hisztis tyúkkal nem tudna elbánni.
Neked pedig gratulálok a 30. héthez. Nagyon örülök, hiszen akkor még itt voltam, amikor pozitívat teszteltél. Nagyon büszke vagyok rád.

Csibe!
A zebrák láttán majdnem elsírtam magamat.
Minden álmom az volt, hogy egyszer zebrácskát kapjak tőletek.
Nagyon megleptél.
Köszönöm.

Junkó!
Drukkolok innen a távolból. Remélem minden rendben lesz.

Bogica!Valér!
Köszönöm

N

Kép
narco

Syry!
Sajnálom. Mielőbbi gyógyulást.

Ténylg Mátra!
Mi újság?

Angie!
Én csak drukkkolni tudok, hogy mielőbb sikerüljön rendbetenni a helyzetet.

Valér!
Mesélj valamit, hogy hogyan alakul az életed. Mi újság? Nagyon kíváncsi vagyok.

N

Kép
narco

Sziasztok, lanyok!

Pupy! Nem tanacsot akarok adni, csak leirom, hogy mi hogy csinaltuk az egesz lagzis dolgot (es nem engedtunk senkit beleszolniKép). En katolikus, parom reformatus. Polgari es kat. eskuvo Nagybanyan, kellemes kerti vacsoraval szukebb csaladi korben (persze aztan hajnalig tarto buli lett beloleKép) Ref. eskuvo es lakodalom Bethlenben (masnap delben raktuk ki az utolso vendeget, es persze delutan osszeultunk a baratokkal egy "morzsadelutanra"). es igy az anyos is "oromanya" volt, es mi is jol ereztuk magunkat nagyon (ketszer is!). Remelem tinektek is sikerul majd jol "kiforgatni" a dolgokat, es a boldogsagotokat helyezitek majd elobbre.
ja, es a gorbed...hat le a kalappal, mintakent is lehetne hasznalniKép ezt 3-fazisosnak nevezi a szakirodalom (mert a beagyazodas utan van egy "raadas" hoemelkedesKép)

Tenyleg, MI VAN MATRAVAL???

Kosz a drukkokat a cigizessel kapcsolatban.

Juca! en meg nem tippeltem, de szerintem lany leszKép amugy meg azt hiszem tok mindegy, hogy mi lesz, csak legyen egeszsegesKép

mamik es kismamik! sok puszi nektek, mar egyre tobben vagytokKépKépKépKép

szep delutant mindenkinek!!!

Nomibogar
Kép
nomibogar

Kép
Kép
Kép
mátra

Evi 77! barmennyire is torom a fejem, nem jovok ra, hogy milyen nepdalokrol va szo...(szegyen es gyalazat neprajzos fejemreKép)...

Nomibogar
Kép
nomibogar

Kép
mátra

Sziasztok lányok!

Nagyon-nagyon-nagyon jól esik, hogy így hiányoltatok. Nagyon sokat jelent ez nekem.
Köszönöm.
Mindig mondtam én, hogy jó ide tartozni Kép

Szóval. Nem tudom, ki írta a talis táblát is, de ez plágium, amit én elkövetek. Duddu által szerkesztetett variáltam kicsit át. Kép

DINA HÍRADÓ:
Voltak Uh-n és KISFIA lesz. Minden rendben, ma vizsgázik, tegnap az anyukáját hozta haza a kórházból. Kicsit zűrös az élete, de jól van.

Tesztet nem vettem. Még bírom. Piri sehol, cici feszes és kemény a párom (Kép) már meg is jegyezte, szédülök rettenetesen. Nem fáj már a hasam sem, de még mindig nem élem bele magam. Majd kialakul. A náthám múlóban, már csak levegőt nem kapok és elég gyérül hallok. Kép
Szép órákat töltöttünk együtt, egyre közelebb és mélyebben kerültünk egymáshoz. Kicsit prédikáltam Kép a gyerekeknek, de szerintem hasztalan Kép
Holnap ismét együtt, szombaton neklem suli, neki munka.
Azt hiszem mindenki kérdésére válaszoltam.

Nárco!
Olyan nagyot sikítottam, mikor megláttalak, hogy azt hitték valami baj ért Kép Rettenetesen örülök NEKETEK, hármótoknak.
Kép Kép

Nézd meg légyszíves a táblát, stimmel-e, napok, adatok, és lehet, hogy írtad, de mikor terveznek előjönni őfelségéék? Kép

Nomibogár!
Süss fel nap, boci-boci tarka Kép Kép Kép

Angie!
Ezek a vevők már csak ilyenek. Valóban nem szabad senkiben megbízni Kép
mátra

Matra! hogy en milyen egyugyu vagyok:D Most csapkodom a homlokomKép Orulok, hogy nagyjabol jol vagy, es tovaddra is kitartastKép

Nomibogar
Kép
nomibogar

emberek! ez nem jarja...mikor en raerek, nincs itt senkiKép

Nomibogar
Kép
nomibogar

itt vagyok
mátra

jaj, de jo! legalabb egy emberkeKép
Hogy allsz az onuralommal?

Nomibogar
Kép
nomibogar

Matra! En megfogadtam, hogy ha legkozelebb kesik a mensim, nem tesztelek, mig legalabb 2 het el nem telik. Utoljara kesett 2 napot, vettem tesztet, aztan negativ volt es persze ra par orara megjottKép Hat akkora volt a csalodas, hogy nem kerek tobbet belole...valoszinu te is igy gondolkodsz mostKép En drukkolok tovabbra is NekedKép

Nomibogar
Kép
nomibogar

Az az igazság, hogy én is belementem már ebbe a csapdába jópárszor. Most nem. Bár kellene, mert jó lenne tudni mitől volt a pecsételés, de NEM.
Épp most morogtunk össze telefonon a párommal, mert ő zavarna orvoshoz. Én meg...
mátra

Most látom ez volt az 500. üzenetem. Milyen szép is lett volna, egy zebrás tesztről készült képpel elküldeni... Kép
mátra

Talan az 510. uzenetnel osszejonKép az is egy "kerek" szam, nem?Kép

Nomibogar
Kép
nomibogar

Pupy!
Párom evangelikus, a papája szereepet is tölt be az egyház irányításában. Én katolikus. Nem volt szó arról, hogy melyik templomban legyen az esküvő. Õk természetesnek vették volna azt is, ha a katolikusban van, én azt, hogy náluk. Én hiszem Istent és ezért úgy gondolom, hogy nem a külsőségek számítanak, hanem, hogy előtte állunk. Ez akár lehetne a szabad ég alatt is. A katolikus egyház a maga túl ceremóniázott és már-már embertelen külsőségességeivel nem értek egyet. Anyám, nagyanyám lenyelték ezt, de nehéz volt nekik. Egy a lényeg. Inteligens ember felül tud ezen emelkedni. A ti boldogságotok és életetek a fontos. Egyébként, ha te "engedsz" nem kell rezerválist adnod, mintha fordítva lenne. Anyósod álláspontját már tudjuk, de te hogyan vélekedsz? Már a hit beli vonatkozsát nézve a dolgoknak? Mert a másik szempont nem érdekelne a helyedben. Ha te és a párod megegyeztek, akkor már nincs is min vitázni. Sírás és veszekedés helyett beszéljétek meg, aztán ha nem megy, még mindig ott a sírás és a veszekedés. Kép
mátra

Nomi!
Ha így haladok... Kép
mátra

Drága Mátra!

Hát nagy meglepetés volt, hogy bevettél a táblába.KépKépKépKépKép
de honnan tudtad, hogy mennyi idős vagyok?
A moszatkák december 25-re várhatóak, de szerintm érdemes levonni belőle egy hónapot.
A 37. hétig kell kibírnom, aztán minden rendben van utánna.

N

Kép
narco

Sziasztok Lányok!Kép

Rég nem jártam erre,mert egyszerűen nincs időm.
Ne haragudjatok hogy mostanában hanyagollak titeket,de elég zűrösek a napjaim.
Andriskának sokat fáj a hasa,úgyhogy elég sokat kínlódunk.
Valaki írna nekem egy pár sort hogy kivel mi történt az utóbbi két hétben?
Előre is köszönöm!Kép

Puszi mindenkinek!Kép

Sysy
sysy77

Narco!

Itt a helyed! Kép
Írtad, hogy mikor jött meg az utolsó mensid... Kép

Sysy!

Röviden. És bocs, ha valaki kimarad. Brill sajnos elvesztette a babáját, Dido is hasonló cipőben jár. A kezdeti sokk után próbálunk mindannyian talpra állni velük. Õk a helyzethez képest derűsek. Nárcisz visszatért két pocaklakóval a hasában. Kép Zsúka Berlinben van, Dinának kisfia lesz. Junko holnap megy HSG-re, Dido is orvoshoz. Duddu új házban lakik, Jucánál pittyeg a besz@rásjelző. Kendemami is pakol már a kórházba. Angiék a ház eladásával harcolnak. Pupy is pocakos lett, ő az anyósával kelt birokra az esküvőjük miatt. Vallási eltérések vannak. Az újak küzdenek a babáért, remekül beilleszkedtek. Szervezzük a talit, május 27, júnis 3, 10 időpontokra. Szabadtéri piknikes a terv, de lehet, hogy Jucánál a kórházban fagyizunk Kép, persze várunk titeket is. Én kétségek között egy napi mensivel, azóta keményen álló cicikkel és szédülésekkel, viszont egy negatív teszttel. Többet egyenlőre nem vagyok hajlandó csinálni.
Na egy lélegzetvételre. Ja a babák tündériek, mindenki szép, jól van. Hasfájások és nem alvások tarkítják a kismamatársaid mindennapjait.

Lányok aki kimaradt, attól bocsi.
mátra

Narco, Duddu!

Hát az én életem nagy fordulatot vett november óta. KépKépKép Most egyedül vagyok, vagyis nem egészen, mert van egy kutyusom (fekete 2 éves, labrador kisasszony). Kép Vettem egy autót is, de jobb híján a kutyával mászkálok ide-oda... Nagyon hiányzik a "régi" életem, a család, a jövő tervezése, de hát nem úgy alakult a dolog, ahogy terveztük... Kép Most csak előre szabad néznem és hinnem kell abban, hogy minden jóra fordul. Nagyon fáj a szívem és a lelkem, ha olyan ismerőst látok, akinek kisbaba van a kezében, vagy éppen babát vár, hisz akár én is lehetnék a helyében... Ezért nem is szeretek erről a témáról beszélni, de Ti itt a topikban valahogy mások vagytok... Kép Ide szívesen visszajövök és igenis örülök mindenki jóhírének, minden rossz érzés és írigység nélkül!!! Kép
Szóval ennyi röviden.
Azt hiszem továbbra is maradok az "olvasó" funkciónál, és ha alkalom van rá, nagy örömmel és szeretettel gratulálok az új zebrásoknak - remélem egyre többen lesztek ilyenek. Aztán egyszer majd talán én is beállhatok újra a sorba és akkor majd értem is lehet szurkolni - újra... Kép Talán...

Puszi
Zsu

Zsu
valér

Helló Junkó!!Köszi az érdeklődést!!KépJól esett!!KépNem vagyok sajna jól!!KépÁllandóan émelygek!KépÉs ez olyan Sz@r!!KépHála a Jó Istennek nem hányok,de ha tudnám elintézném inkább úgy,csak ne lenne ez az egész napi émelygés!!Na meg a szagok!!!KépFÚJ!!!Undoritó minden!!A kajálás is alig megy!!A fogkrémtől meg öklendezek.Már alig várom,hogy láthassam a Babámat!!KépÉs tudjam,hogy minden rendben,de addig még van 2 hét!!KépSzerintetek akkor már megmondja,hogy mikor szülök,illetve mikorra vagyok kiirva??
Mátra!!GRATULÁLOK!!Az önuralmadhoz!Én is régebben "faltam" a teszteket,és amikor már nem voltam rájuk kiváncsi,akkor jött össze a baba!!KépNekem nagyon rendszertelen volt a mensim,és a teszt,csak a 45.napon mutatta ki JÓ ERÕSEN!!TUTI szerintem,hogy terhes vagy!!Annyit van eszembe,hogy nehogy történjen valami!!Már legszivesebben kiiratnám magamat táppénzre!!De még nincs sok értelme!!Azért majd kikérem a Háziorvosom véleményét!!Hú!!De hosszúra sikeredett!!Kép

Kép
bea27

NárciszKép
Hatlamas gratula!!! Mit látok? Ikrek??? Olyan jó, hogy itt vagy!!!

TimikaKép
Én azt hiszem mindkét oltást beadatom Laurának, de erről még igazából a gyerekorvossal nem beszéltem. Édesanyám nagyon mellette van (gyógyszerész), hogy adassuk be. Kép

SysyKép
Minden rendben Veletek ( a pocifájáson kívül) Írtam, hogy ha érdekel homeopátia pocifájásra, írj egy gyors mailt, küldöm a megoldást Kép

Na megyek, mert mire visszaolvastam, elkezdett üvölteni a drágám... Én ezt nem értem. Ma óránként akar cicizni Kép Nem bírom Kép Most már csak elalszik lassan... ma szinte egész nap fenn volt Kép

Puszi

Unique

KépKép
unique

MátraKép
Topictali: talán jún 10 jó, de még nem biztos. A másik kettő sajnos nem Kép És még a jún 10 sem biztos, az a helyzet, hogy Laura cica nehezen bír meglenni az óránkénti cicizések nélkül. Kép Erről le kéne szoktatnom Kép Épp most folyik a szoktatás azzal, hogy hagyom inkább sírni, de addig nem adok neki, amíg el nem jön az ideje. Így különben egész nap szopizhatnánk Kép

Puszi

KépKép
unique

Unique!

Bár nem értek hozzá, én csak tanítom Kép, de mi lenne, ha mikor sír és kéri a cicit, kapna egy pici teát. Akkor rájönne, hogy nem érdemes, és kivárná a cicit...
mátra

Mindenkinek szép álmokat!

Kép
mátra

Sziasztok Lanyok!

Pupy!
Csak csatlakozni tudok az elöttem szolokhoz, szerintem is probald meg a paroddal elintezni a dolgot az anyos semmikeppen nem szolhat igy bele! Mi lenne ha a te anyukad is elkezdene ragaszkodni bizonyos dolgokhoz? Vegülis a TI esküvötök. Hajra!!!

Matra!
Mi ujsag veled? Jol vagy?

Dido!
Köszönöm szepen! Vegülis a fizetöset valasztottuk, mert oda csak par het a varakozasi idö.
Igy majus 24-en mehetünk. Nagyon varom mar.

Brill!
Nagyon örülök neki, hogy jobban vagy, sokat gondoltam rad. Sokszor szeretnek en is ilyen erös lenni. Köszi a drukkokat ideertekKép

Junko!
Holnap gondolok rad a HSG miatt! Meglatod ügyi leszelKép

Norwell!
Nemsokara elöbujik a te kis szobraszod, mar tenyleg csak par hetKép

Puszi mindenkinek!

Judit

Kép
Kép
jucmuc

Nagyon szép álmokat Lányok!

Mindenkinek köszönöm a véleményeket, de mire elolvastam az egész napi termést, nagyon álmos lettem.Kép Most megyek és alszunk egy nagyot.De reggel - csak szólok előre- kisregénnyel kezdem,mert jegyzeteltem ám.Kép

Puszi Mindenkinek!Kép

Pupy
Vendég

Kép
Kép
Kép
mátra

Jó reggelt!

Szép napot mindenkinek!

Kép
mátra

Sziasztok!

Junkó!
Mennek a drukkok neked mára!!!
Ahogy tudsz, várunk az eredménnyel.

Én ma reggel ahogy a doki kérte csináltam még egy tesztet ami teljesen negatív lett. Igazán nem is tudom, hogy most örüljek vagy sem. Így valószínű, hogy nem fog kelleni a műtét, és ha esetleg méhen kívül volt, akkor sem okoz már gondot, hanem felszívódik. Csak olyan rossz látni a 3 pozitív teszt utánKép.

Majd du. a doki után jövök még.

dido

dido
dido

Szép jó Reggelt Mindenkinek!Kép

Akkor indul a kisregény!Kép

Előszőr is Mindenkinek kszönöm a tegnapi hozzászólásaitokat. Annyi változás történt,h. anyukám felhívott,h. elment az anyósomhoz és megbeszélte Vele a dolgokat.Belement az anyós abba,h. ha átjön a ref. érsek akkor kettős szertartás ha nem jön át akkor római katolikus.Kép Ja és anyummal együtt sírtunk,mert kiböktem neki,h. van Babóca.Kép Pedig csak jövő héten akartam elmondani Neki.

Niki!
Az a baj,h. a párom nem nagyon szereti megbántani a mamáját.De ugye ki szereti?? Én sem kérem ezt tőle, csak annyit,h. áljon ki értünk.
Elolvastam Buborék naplóját.Csodálatos!!Nem csak az én szívem, de a Babócám szívkezdeményétKép is megsimogattadKép

Dido!
Sokat fogok ma rád gondolni, remélem minden rendben lesz a dokinál! Nekem amúgy teljesen mind1,h. milyen sorrendben csak mindenki kövessen a narancsba, és együtt menjünk át a sárgába.Kép
Az amit anyósról írtál, olyan mintha én írtam volna.De remélem mostmár minden jó lesz.

Angie!
Megmondom őszintén arra nem is gondoltam,h. esetleg a református lelkész nem adna össze pocakosan, majd ezt is megkérdezzük.
Rettenetesen sajnálom,h. ennyire *** a vevőtök!! Remélem azért megoldódik ez az egész, az a lényeg,h. védve vagytok a törvény által. És remélem,h. ez az idegeskedés nem lesz rád(RátokKép) rossz hatással.
Jövő héten csütörtökön megyek a dokihoz.És utánna szombaton megyünk haza és akkor mondjuk el.Bár anyukám,meg a legjobb barátnőm már tudják.Kép
Nagyon köszönöm a görbe dicsit.Kép

Brill!
Annyira örülök,h. ilyen pozitívan tudsz előre tekinteni.Kép KÜldök Neked virágot!Kép

Brill!
Örülök,h. jól vagytok!Vigyázz magatokra!Kép

Nárcisz!
Remélem minél hamarabb megismerjük egymást!Kép Sajnálom,h. te is hasonló helyzetben vagy mint én.Egyáltalán azt sajnálom,h. ezek a helyzetek kialakulhatnak.De igazából remélem így egy időre minden jobb lesz, h. anyum beszélt Vele.Amúgy meg 250 km választ el TőleKép
Ha jól láttam azt írtad,h. az 5. heti UH-n már látszott a két petezsák.Te már az 5. héten csináltattál UH-t? Kérted, vagy maguktól csinálták?És hol voltál vizsgálaton? Azért kérdezem mert én pont 6. hetes leszek jövő csütürtökön mikor megyek a dokihoz, és esetleg....Kép
Én is küldök Neked egy zebrát!!KépKép

Norwell!
Pupynakbüntudatvan.Kép Nem akartam ám,h. miattam ideges legyél.Nehogy valami bajod essen.De sajni az anyósom soha nem fog tisztelni,mert ő úgy tekint rám,mint aki elvette a fiát Tőle.
Már nagyon várom én is,h. Kende baba kint legyen és feltegyél sok-sok képet!!Kép

Évi!
Remélem is,h. ez az egyszeri nap, lesz az egyik legszebb az életünkben.)

Syrynx!
Köszönöm a gratut.Kép Én viszont rettenetesen sajnálom,h. eltört a lábad.Pihenj nagyon sokat, és tudod ebcsont beforr.Kép
Örülök,h. tetszett a grafikon, de azt el kell,h. áruljam, ez volt az első hőgörbém, mert mégcsak most kezdtem el mérni április 7-én a hőmet.Kép

Nomi!
Én is nagyon bízom benne,h. minden rendben lesz az esküvővel.Az egyetlen gond,h. nekünk kell mindent állni, ezért annyira nem tudunk nyújtózni, csak addig míg a takarónk ér.(Lehet,h. éjjel megettem egy szólások és közmondások könyvet??Kép) Amit pedig a görbémről írtál, egész belepirultam.Kép Én is észrevettem rajta,h. 3 fázis jól látható.KépKívánom,h. mindenkinek ilyen szép görbéje legyen.(de ugye most nem voltam beképzelt??Kép) Te szoktad mérni a hődet??

Mátra!
Köszönjük a táblákat.Kép Örülök neki,h. ilyen jól telt a tegnapi napotok.Kép Én már nagyon kíváncsi vagyok arra a tesztre..Kép Birkatürelmed van ám.Kép
Hát kettőnk között igazából én vagyok a vallásosabb, és én úgy érzem kompromisszumot kötöttem, azáltal,h. belemegyek a kettős szertartásba.És én nagyon szeretnék abban a templomban férjhez menni, sok emlék köt oda.Kép

Valér!
Remélem,h. hamarosan újra beálsz a sorbaKép

Bea!
Nagyon sajnálom,h. émelyegsz. Én nekem ez a legnagyobb félelmem, mert kevés dolog van,mint amit ettől jobban utálok.Szerencsére én az álmosságon, a szédülés és a cicfájáson (de az nagyon) nem érzek MÉG! semmit.Kép Mikor voltál először UH-n? Jobbulást, neked is küldöm a virágot!KépKép

Lányok, most befejezem.Kép

Kérlek Titeket, nyugodtan szóljatok,h. hagyjam abba a reggeli novella írásokat.oké??

Puszi Mindenkinek!Kép

PupyKép
Vendég

Jó reggelt!

Pupy!
Én nem megbántásra, megbeszélésre gondoltam, de látom és örülök, hogy sokkal jobban megoldódtak a dolgok. A református meg tuti összead, mert ők csak megerősítik a polgári házasságot (ezért lehet náluk több templomi).
A legfontosabb, hogy ne idegeskedj, látod minden megoldódik. És élvezd a készülődést is, mert az az egy nap nagyon hamar elröpül viszont nagyon szép emlék marad majd.
A naplóról csak annyit, hogy akkora csodának érzem azt hogy egy új élet fejlődik bennem, hogy muszály megosztanom, egyszerűen csak kijött belőlem, pedig nem vagyok egy nagy fogalmazó vagy naplóíró típus. Viszont örülök, ha másoknak is tetszik.

Dido, Junkó!
Mennek a drukkok szorítok értetek!

Mátra!
Csodállom az erődet a kitartásodat a hozzáállásodat, de ez már nem az első, hogy ezt megmutatod nekünk. Dinának sok puszi.

Unique!
Kép? :D

Szép napot Kép mindenkinek!
Niki

kancellárka

Unique!

Nem azt szeretném megmondani, hogy hogyan csináld, csak egy jó tanácsot szeretnék adni. Ha nem akarod, akár el se olvasd, vagy engedd el a füled mellett, de le kell írnom. És ha egy hangyányit is segítettem vele, már megérte. Szóval előre is ne haragudj...
Én nem hagynám az éhség miatt sírni, de teát nem adnék. (bocs Mátra...) Ha óránként kér cickót, akkor óránként adnék neki. Mint ahogy adtam is az első hetekben. EZ AZ IDÕSZAK ELMÚLIK!!! A babáknak is vannak növekedési ugrásaik, az első épp a 6. hét környékén jön el, mikor bizony többet kívánnak enni. Utána 2 majd 3 hónaposan is számíthatsz ilyen ugrásra. Pont attól fog több tejcsid termelődni, ha többet szoppant Laura. Ha teával tölti meg a pici gyomrát, akkor épp az értékes tejcsinek nem marad benne hely, kevesebbet fog szopizni, ezáltal kevesebb lesz a tejed, és innen egyenes út vezet a tápszerhez... Szerintem fontold meg! Persze ha szomjas, az másKép
Ha pedig nem az éhség miatt kéri a cicit, csak hozzád akar bújni, szerintem az se baj. Élvezzük ki ezeket a pillanatokat, ezek csak a mieink, anyáké... Lesz idő, mikor úgy kell becserkészni őket, hogy ugyan gyere öleld már meg anyucit kicsim... Elkezdi érdekelni őket a külvilág, a saját kis kezük, az egész világ, akkor majd gyorsan lerendezik ám a szopit, hiszen annyi dolguk vanKép
Tényleg ne haragudj, csak a segítő szándék vezérelt. Ha úgy érzed sok voltam, esküszöm nem kotyogok bele többet a dolgodba, és tényleg ne haragudj.
Puszillak!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Lányok!
Ma már jobban vagyok. Tegnap nagyon fájt a hasam estig, amíg haza nem értem, és drága férjemtől nem kaptam egy órás talpmasszázst, simit. Régen nem a hasamban kötött ki minden feszültség, de sajnos ez ma már nem így van. Hát igen, a kor Kép

Juca!
Annyira sajnálom, hogy te is ebben a cipőben jársz, bár a másik oldalról. Én a vevőmet is megértettem volna, ha rendesen és egyenesen áll a dolgokhoz. Nem a banki szituáció bánt, hanem a hozzáállás. Nem szabadna, hogy pocifájást okozzon ez nekünk. Remélem, azért Stöpszlike nem érzézel ebbő semmit odabent. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy végül fiú vagy lány lesz. Már nem sok van hátra. Izgi! Kép
A lakás tervezgetés, szín kiválasztás, álmodozás nagyon jó dolog. Sajnos, nekünk még fal sincs, amire ráálmodjuk a színt és a képeket. Na de ami késik, nem múlik.

Pupy!
Örülök, hogy végül megoldódott a dolog. Mátra jó dolgokat írt, és én is hansonlóan gondolkozom. A hit a lényeg, az hogy hidd, hogy Isten előtt teszel fogadalmat, az épület és egyéb külsőségek már nem a lényeghez tartoznak. Ma megint megnéztem a hőmet, és már 36,92. Kúszik felfele. Maradjon is ott!! azt mondom neki Kép De jó, fogunk találkozni. Már alig várom!!! Anyukád hogy fogadta a hírt, azon kívül, hogy együtt sírtatok.

Dido!
Persze, neked sem lehet könnyű az ügyfeleiddel. Én nem értem az embereket, hogy miért csinálják ezt. Ennyire kiment divatból a becsületesség és egyenesség? Megdöbbenek!! Ma nagyon sokat gondolok rád, és én örülök annak, hogy magától felszívódott a petezsák, nem kell a műtét. Mensi még sehol? Kell szedni továbbra is a clostyt?

Norwell!
Hát persze, hogy izgulok érted, és mindenkiért itt a potikban. Nagyon sokszor eszembe juttok, és imádkozom reggelente a metrón értetek. Az ott a legjobb hely. Mindig van ülőhelyem, mert végállomáson szállok fel, és 20 perc időm van. Olvasni úgysem szeretek abban a félhomályban. Eleget rontom a szememet a monitorral, nem kell még ott is. Így hát marad az elcsendesedés, gondolkozás, imádkozás. És hát van amiért. Jaj, még mindig annyira sajnálom, hogy nem tudunk találkozni. KÁR!!! KépKépKép

Jucmuc!
Drukkolok, hogy a párodnak ez a második vizsgálat jobb eredményeket hozzon.

Junkó!
Lélekben veled vagyok! Pihenj sokat a beavatkozás után, és várjuk az eredményt nagyon nagyon izgatottan. Én pozitív vagyok veled kapcsolatban. Szerintem nincs ott gond.

Mátra!
Hát te milyen kis frappánsan összegezted Sysynek rólunk a dolgokat. Gratula! Én már csak miattad izgulok. Tök jó ez a kitartás és akaraterő, de ha nálad minden rendben lenne, akkor meg is érteném. Viszont tudjuk, hogy nemrég még milyen eredményeid voltak. Ezért is kellene leküzdened a félelmedet a negatív teszt miatt, és megnézni, hogy mi a helyzet odabent. Mert ha nem baba, akkor én javasolnék neked sos egy dokit, hogy megnyugtasson, hogy semmi gond. Nem kéne találgatni, izgulni, reménykedni. Mátra drága! Én nagyon féltelek, mert te egy akkora kincs vagy, te vagy Brill2 (Kép). Kérlek, vedd komolyan magadat.

Duddu????????
Ugy-e nagyon vigyázol magadra. 4D?? Fiú-lány párosítás bejött? De jó is lenne!!

Zsúka Drága!
Sokat gondolok rád! Hogy van a lelkecskéd? Sikerült kikapcsolódni? Várom nagyon a berlini beszámolót. Képek? Én is voltam már ott többször is. Neked nem volt furcsa a Friedrichstrasse, hogy egy darab fa nincs az ut szélén? Az elején csak néztem, hogy mi annyira furi, aztán rájöttem a kulcsra: nulla növény. De úgy egyébként szépen megcsinálták. Puszi, és gyere, ha sikerült visszaolvasni a nem kevés termésünket.

Anyukák!
Az én anyukám és sógornőm is gyógyszerés és az öcsém orvos. Mindenki amellett van, hogy az oltást be kell adni. Nagyobb a kár, ha elkapják a betegségeket.

Hűha, ma ismét hosszúra sikerültem, de este annyit írtok, hogy nem bírom ki reggel reagálás nélkül. Remélem, megbocsájtotok.
Szeretlek Benneteket, és nagyon jó veletek. Egyetértek Mátrával!
Vendég

Pupy!!Először 5 hetesen voltam az UH-án.Ahogy kimutatta a teszt rá egy hétre!!Hüvelyi UH-át csinált!Nemértem,hogy másnak ilyenkor miért nem azt csinálnak!NEMÉRTEM!!KépNa mindegy!!Borzasztó,hogy mennyire érzékeny vagyok a szagokra!!Én meg még nagy naivan azthittem,hogy a mensim előtt még tökéletesebben érzem a szagokat!!Hát ez ahhoz képest KUTYA FÜLE!!!De Te voltál már Dokinál??Most mennem kell dolgozni,este jövök!!Szép napot mindenkinek!!Kép

Kép
bea27

Sziasztok!

Nem tudok most visszaolvasni, majd késöbb...
De ez most fontos! A többiektől bocsi!Kép

Junko, Dido!
Nagyon-nagyon drukk Mindkettőtöknek!!!KépKép

Mátra Neked is folyamatosan!KépKép

Szép napot Mindenkinek!
Puszó
BrillKép

Kép
brill

Sziasztok!

Évi77 Kép Írtam emilt a profilodban található címre.

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm az oltásokkal kapcsolatos hozzászólást!

Pussz: Timi

KépKép

KépKép
timika

Unique!

De jó olvasni téged.
És hogy mostmár ilyen problémáid vannak, hát ez csodálatos.
Mndjuk én segíteni nem tudok, de annyi van, hogy a szoptatások között érdemes 2 órát tartani, mert különben állítólag elapad. Ezt csak egy helyről olvastam, de azóta nem nyert megerősítést.

Évi!
Remélem is, hogy bent maradnak a Mikulásig, de hogy leszedik ezért a fejemet majd ha nagyon lesznek, az biztos.

Pupy!
Nem akartam a 7. hét előtt elmenni UH-ra, de megjelent egy fehér folyásom.Ezzel elrohantam a Szabolcs utcai Kh-ba, ahol Canestent írt fel a doki ( megjegyz: az első trimeszterben nem adható, mert vetélést okoz). Majd átballagtam a Margit Kh-ba, mert ott szült a barátnőm, és ott a doki azt mondta, hogyha egyébként panaszt nem okoz, akkor Õ inkább nem adna rá semmit, mert minden veszélyes, de egy Uh-t nézne. Még nem töltöttem be akkor az 5. hetet, csak 4hét +4 nap volt, így nem látott semmit. Mondjuk nem is nagyon kínzott meg, hogy lásson. 5. hét +4 nap volt, hogy meglátták a 2 petezsákot, utána kerültem Kh-ba kedden, és 6. hét + 4 nap volt a köv Uh. Akkor voltak 4-4 mm kukackák.

Aranyosak voltak, és nagyon egymás mellett helyezkednek el, amennyire csak lehet.
Szeretik egymást Kép

N

Kép
narco

Timika!

Sajnos nem kaptam meg, amit írtál! Megpróbálod mégegyszer? Köszi!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Nárcisz!

A tejcsi java része szopi KÖZBEN! termelődik, így nem tud elapadni attól, ha valaki nem szoptat 2 órán át. Szép is lenne ha így lenne, mert akkor reggelre már egy csepp se lenneKép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi77 Kép Elküldtem mégegyszer, remélem megkapod Kép

KépKép

KépKép
timika

Monyoka!
Küldtem nekedKép

Késöbb még jövök!
Nagyon fözöm!Kép

Puszi Aniko

KépKépKépKép
aniko24

Timika!

Bocs, közben megtaláltam. Valamiért a '97-es levelek közé került, azért nem láttam meg elsőre. Mindjárt válaszolok!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!
Én arról beszéltem, hogy 2 óránál gyakrabban nem szabad szoptatni.
Mondjuk a barátnőm ezt nem tartotta be, de a prlaktin ritmusa állítólag ezt igazolja.
Bocsi, ha félreértehtő voltam.

N

Kép
narco

Sziasztok Csajócák!

Angie!
Még előtte vagyunk, de én is remélem, hogy bejön. Bár hetek óta úgy érzem, két fiúcska bújt belém.... Kép
Elhiszem, hogy kiakadtál tegnap. Szörnyű, hogy ilyen dolgok viszik el az ember energiáját! Kép
Öröm, az ürömben, hogy ahogy olvastam, azért jogilag rendesen védve vagytok. Ügyesek voltatok! Kép Férjecskéd pedig egy angyal, de szerintem ezt már írtam! Kép

Junko, Dido!
Veletek vagyok ma gondolatban!
És várom a híreket! Kép Remélem, a legjobbakat! Kép

Dido!
Azt hiszem, Te kérdezted: Portugáliába megyünk nyaralni Lisszabonba és Portóba. Ott van város, múzeum..stb, ha nem bírnám a meleget, de van tenger és gyönyörű természet, ha a szmogot nem bírnám. Kép
Teljes időzavarban vagyok, ezért az e-mail még várat magára, de nem sokáig. Kép

Mátra!
Nagyon tetszett a tömör összefoglalód Sysynek. Remélem olvasta! Kép
Egyébként bár igazad lett volna velünk kapcsolatban, hogy már az új helyen lakunk. Még csak múlt hétvégén vettük át, most várunk a felújításos árajánlatokra és talán 2 hét múlva kezdődhet a munka..

Drága Zsu!
Hihetetlen, hogy néhány hónap alatt (ami már majdnem 1 év..) mennyit fordul a világ, igaz? A Te esetben SAJNOS! Bár talán megtalálod a pozitívat is benne, talán így kellett lennie... nem tudom.
Tudom én, hogy a babás téma most nem aktuális nálad, de annyira jó néha olvasni Rólad is, ugyanúgy, mint a többi régebbi topiklakóról.
Köszi, hogy bejelentkeztél, ha csak néhány szóban is! Kép Jó tudni, hogy velünk vagy.
Kívánom, hogy mielőbb megtaláld a Téged igazán megérdemlő férfit, akiből aztán gyermekeid apja lehet! Kép

Kati!
Tényleg hihetetlen, hogy hogy rohan az idő... Kép
Én is mindjárt a felénél járok, pedig még most csináltam naponta a teszteket.. és ez már így marad! Örülök, hogy jól vagytok!

Syry!
Szegény, jól megjártad. Anyagilag is sok lesz? Vagy volt biztosításod?
És hogy oldod meg a bevallásokat otthonról? Van szoftvered, meg minden? Tudod én is TB-ügyintéző, bérszámfejtő voltam, úgyhogy tudom, mi van ilyenkor!
Mielőbbi felépülést kívánok Neked!! Kép

Juca!
Sajna, hogy későn jöttek a harisnyák.
Viszont Kismamik!
Ha valaki vizesedik, szóljon, mert nagyon jók erre. Orvos nagybácsim küldte és persze ajánlotta!! Kép
Szörnyű, hogy mi minden kell a Földhivatali bejegyzésekhez. Nekünk, hogy töröljék az előző tulajt, az ügyvédünk azt hazudta, hogy a napokban szülök és nem tudunk beköltözni... Kép... bejött!

Pupy!
Nem irigyellek a lagzis kérdések miatt.
Viszont nagyon fontos szerintem, hogy hogy sikerül ezt most összehozni. Nem gondolhatsz majd fintorogva vissza! És nem utolsó sorban a jövőbeni viszonyokat is meghatározhatja, ha sikerül nektek most felülkerekedni.
Nagyon drukkolok, hogy boldog és NYUGODT esküvőtök legyen. Hiszen, most neked nem lenne szabad idegeskedni...
...tudom, én dumálok, aki meg sem állok... de már nem sokáig. Kép
Nagyon egyetértek azzal, amit Mátra írt Neked tegnap!

Nomi!
Büszke vagyok Rád cigiügyben! Csak így tovább! Nem eszel emiatt éjjel-nappal? Bár néhány plusz kiló külön jó a babának! Kép (rajtam 3 kg plusz volt, mostmár több Kép)

Majcsi!
Megértem, hogy elkap a depi néha.
De azért féllábbal velünk vagy! Kép
Egyébként mi újság Veletek?

Lányok!
Annyira sajnálom, hogy nekünk most kimarad ez a tali. Kép Pedig sok új barátot ismerhetnék meg. Így ismeretlenül annyira nehéz követni, hogy kivel mi van. Ezért is van, hogy úgy tűnhet az újabbakat kicsit hanyagolom, mert nem tudom követni.
De ez persze legyen az én bajom.

Kismamiknak és Babáiknak buksimi!

Mindenkinek szép napot:
réka
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?