Szép jó Reggelt Mindenkinek!
Akkor indul a kisregény!
Előszőr is Mindenkinek kszönöm a tegnapi hozzászólásaitokat. Annyi változás történt,h. anyukám felhívott,h. elment az anyósomhoz és megbeszélte Vele a dolgokat.Belement az anyós abba,h. ha átjön a ref. érsek akkor kettős szertartás ha nem jön át akkor római katolikus.

Ja és anyummal együtt sírtunk,mert kiböktem neki,h. van Babóca.

Pedig csak jövő héten akartam elmondani Neki.
Niki!
Az a baj,h. a párom nem nagyon szereti megbántani a mamáját.De ugye ki szereti?? Én sem kérem ezt tőle, csak annyit,h. áljon ki értünk.
Elolvastam Buborék naplóját.Csodálatos!!Nem csak az én szívem, de a Babócám szívkezdeményét

is megsimogattad
Dido!
Sokat fogok ma rád gondolni, remélem minden rendben lesz a dokinál! Nekem amúgy teljesen mind1,h. milyen sorrendben csak mindenki kövessen a narancsba, és együtt menjünk át a sárgába.
Az amit anyósról írtál, olyan mintha én írtam volna.De remélem mostmár minden jó lesz.
Angie!
Megmondom őszintén arra nem is gondoltam,h. esetleg a református lelkész nem adna össze pocakosan, majd ezt is megkérdezzük.
Rettenetesen sajnálom,h. ennyire *** a vevőtök!! Remélem azért megoldódik ez az egész, az a lényeg,h. védve vagytok a törvény által. És remélem,h. ez az idegeskedés nem lesz rád(Rátok

) rossz hatással.
Jövő héten csütörtökön megyek a dokihoz.És utánna szombaton megyünk haza és akkor mondjuk el.Bár anyukám,meg a legjobb barátnőm már tudják.
Nagyon köszönöm a görbe dicsit.
Brill!
Annyira örülök,h. ilyen pozitívan tudsz előre tekinteni.

KÜldök Neked virágot!
Brill!
Örülök,h. jól vagytok!Vigyázz magatokra!
Nárcisz!
Remélem minél hamarabb megismerjük egymást!

Sajnálom,h. te is hasonló helyzetben vagy mint én.Egyáltalán azt sajnálom,h. ezek a helyzetek kialakulhatnak.De igazából remélem így egy időre minden jobb lesz, h. anyum beszélt Vele.Amúgy meg 250 km választ el Tőle
Ha jól láttam azt írtad,h. az 5. heti UH-n már látszott a két petezsák.Te már az 5. héten csináltattál UH-t? Kérted, vagy maguktól csinálták?És hol voltál vizsgálaton? Azért kérdezem mert én pont 6. hetes leszek jövő csütürtökön mikor megyek a dokihoz, és esetleg....
Én is küldök Neked egy zebrát!!

Norwell!
Pupynakbüntudatvan.

Nem akartam ám,h. miattam ideges legyél.Nehogy valami bajod essen.De sajni az anyósom soha nem fog tisztelni,mert ő úgy tekint rám,mint aki elvette a fiát Tőle.
Már nagyon várom én is,h. Kende baba kint legyen és feltegyél sok-sok képet!!
Évi!
Remélem is,h. ez az egyszeri nap, lesz az egyik legszebb az életünkben.)
Syrynx!
Köszönöm a gratut.

Én viszont rettenetesen sajnálom,h. eltört a lábad.Pihenj nagyon sokat, és tudod ebcsont beforr.
Örülök,h. tetszett a grafikon, de azt el kell,h. áruljam, ez volt az első hőgörbém, mert mégcsak most kezdtem el mérni április 7-én a hőmet.
Nomi!
Én is nagyon bízom benne,h. minden rendben lesz az esküvővel.Az egyetlen gond,h. nekünk kell mindent állni, ezért annyira nem tudunk nyújtózni, csak addig míg a takarónk ér.(Lehet,h. éjjel megettem egy szólások és közmondások könyvet??

) Amit pedig a görbémről írtál, egész belepirultam.

Én is észrevettem rajta,h. 3 fázis jól látható.

Kívánom,h. mindenkinek ilyen szép görbéje legyen.(de ugye most nem voltam beképzelt??

) Te szoktad mérni a hődet??
Mátra!
Köszönjük a táblákat.

Örülök neki,h. ilyen jól telt a tegnapi napotok.

Én már nagyon kíváncsi vagyok arra a tesztre..

Birkatürelmed van ám.
Hát kettőnk között igazából én vagyok a vallásosabb, és én úgy érzem kompromisszumot kötöttem, azáltal,h. belemegyek a kettős szertartásba.És én nagyon szeretnék abban a templomban férjhez menni, sok emlék köt oda.
Valér!
Remélem,h. hamarosan újra beálsz a sorba
Bea!
Nagyon sajnálom,h. émelyegsz. Én nekem ez a legnagyobb félelmem, mert kevés dolog van,mint amit ettől jobban utálok.Szerencsére én az álmosságon, a szédülés és a cicfájáson (de az nagyon) nem érzek MÉG! semmit.

Mikor voltál először UH-n? Jobbulást, neked is küldöm a virágot!

Lányok, most befejezem.
Kérlek Titeket, nyugodtan szóljatok,h. hagyjam abba a reggeli novella írásokat.oké??
Puszi Mindenkinek!
Pupy