A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Timi!

Na, válaszoltam. Remélem sok időd van, mert rengeteget írtamKépKépKép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Duddu!
Nem tudtam a termésedet visszaolvasni, így csak a sajátomra reagálok: a férjem SZÓ SZERINT angyal. Tudod, nekünk ez a vezetéknevünk. Így hát hű a nevéhez KépKépKépKép
Hát ha te fiúkat érzel!! akkor no comment. De látod, Juca is hol fiút, hol lányt érez. Hamarosan kiderül.

Syry!
Reméljük jobban van a lábad. Nagyon sajnálom, hogy ez történt veled. Mielőbbi gyógyulást kívánok! Biztosításod volt?

Anikó!
Mi finomat főzől? De jó is lenne inkább otthon főzőcskézni, nagy pocakkal, nyugiban!! Ami késik nem múlik........
Vendég

Junkó, Dido nagyon-nagyon szorítok!

Duddu!
Bocs, csak már én is úgy szeretném, hogy ott lakjatok Kép

Rettenetesen szédülök. Ma bementem a Rossman-ba és kísértésbe estem. De megálltam Kép
Megyek ma Pestre a párom (Kép) után. Lesz este egy bő szabad órám és nagyon félt, hogy mit fogok csinálni egyedül a sötét Budapesten Kép
Még vagyok egy kicsit.
mátra

Mátra!

Csak suttogva írom: a szédülés az jóóóóóóóóóóóóóó... Hogy mit fogsz csinálni a sötét fővárosunkban? Hát keresel egy gyogyótárat, és tesztet veszelKép Holnap reggel megcsinálod, majd még melegében jössz a jónál is jobb hírrel hozzánkKép Mi meg jól körbevigyorogjuk a fejünket örömünkben. Na, milyen a terv?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Niki!
Mi lenne ha ráadásul "nagy fogalmazónak" tartanád magad?Kép Lehet,h. egy novella írónő veszett el benned.

Junko, Dido!
Nagyon sokat gondolok Rátok!

Évi79!
Az a baj,h. én is kis esküvőt szeretnék, na meg a pénztárcánk is.Kép De nekünk a család az én részemről kb. 60 fő...De majd szelektálunk sajnos

Fleur!
Mi van Veled?

Angie!
Hát anyum örült neki nagyon, bár az első perc után rögtön megkérdezte,h. úristen mekkora lesz akkora a pocid?Kép Mondtam,h.nyugi, ez nem baj.És mint egy anya, elkezdte mondani,h. mostmár akkor fel kell nőnöm stb.Kép Vicces volt anyukám, de hát neki mindíg a lánya leszek.
Nagyon jó, és örülök,h. ilyen magas a hőd, rewmélem én is,h. így marad.Kép Minden nap szoktad mérni? Ha igen nem tuod lerajzolni? Mennyi szokott lenni az átlaghőd, PÉ után? Mi is nagyon szeretünk ám téged, ugye Lányok!Kép

Bea!
Én is egyre jobban érem a szagokat.edig a párom régen is azt mondta,h. olyan az orrom,mint egy rókának.Kép Szerintem megkérdezem a dokitól,h. csinál-e UH-t.Bár nem tudom, mert azt hallottam,h nem tesz túl jót a korai UH?!? De lehet,h. ez is csak egy téves feltevés.
Viszont ma egész nap aprókat szúrogat a pocim lent, néha még a szeméremcsontomnál is.Ez ugye normális??? Ha vki tud válaszoljonKép Na már látom előre milyen parás kismami leszekKép

Nárcisz!
Persze,h. a kis Kukacok szeretik egymást,hisz egy csodálatos anyukájuk van, aki szintén nagyon szereti Õket.Kép

Duddu!
Köszönöm a véleményed.Kép Én is nagyon remélem,h. minden rendben lesz a szervezéssel,mert nem szeretnék idegeskedni.Kép

Mátra!
Nagyon szeret Téged a párod (Kép) Nagyon örülök,h. boldogok vagytok.Kép

Puszi!

Pupy
Vendég

Évi77!

Én is támogatom a tervedet, amit Mátrának javasoltálKép Nos Mátra??KépKép
Vendég

Pupy!

Szurkálás teljesen normális, ne izgulj!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Látszik, hogy nálunk ma teljes a világbéke, mert itt rontom a levegőt már jó ideje egyhuzamban. Alszik a pipiKép Úgyhogy most ráérekKép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Mátra drága!
ESSÉL kísértésbe!!!! Ez most olyan, ami nem is tartozik a bűn kategóriájába Kép
Vendég

Pupy!
Két hónapig mértem a hőmet, és most úgy döntöttem, hogy ebben a hónapban nem fogom. Tegnap és ma néztem meg merő kíváncsiságból. Lehet, hogy a fennmaradó pár napban még megnézem. Direkt nem csináltam görbét, nem akartam ilyen részletekkel foglalkozni ebben a hónapban. Most megyek ebédelni, már nagyon éhes vagyok.
Vendég

Lányok!
Szerintem hagyjuk Mátra döntésére a tesztkérdést.
Tudjátok, aki sokszor csalódott már, az tud várni, mert tudja mérlegelni, mi a rosszabb.
Persze ettől még én is azért drukkolok, amiért Ti is, hogy - ÉviMami szavaival élve - körbevigyoroghassuk a fejünket, csak sajnos a Mátra betegsége is bekavarhatott kicsit!
Ha Mátra tesztel, utána tutti hamar hírt kapunk róla! Türelem... Kép
Bocsánat, de ezt muszáj volt leírnom.
Remélem, nem haragszotok meg!

Angie!
Milyen szerencsések vagytok a nevetekkel! Kép
Irigylésre méltóan szép! Kép
Vendég

Sziasztok Lányok!
Jo sokat irtatok!
Bocsánat ha valakit kihagyok!

Junko,Dido!
Egésznap rátok gondolok!
Nagyon nagyon szoritok!

Réka!
Portugália nagyon jo hely!Én Madeirán voltam tavaly az is egy portugál kis sziget!És csodálatos volt!Az emberek nagyon barátságosak a kaja fergeteges és gyönyörű minden!Várjuk délután hogy mesélj mi volt az ultrahangon!Sajnálom,hogy nem tudsz jönni a talira!Kép

Mátra!
Ez aztán az önfegyelem!
De azért már nagyon várom!Kép

Brill!
Mikor lesz meg a szövettani eredmény?

Pupy!
Sajnálom a megprobáltatásokat de ugy látom már oldodik félig a dolog!Kép

Bea!
Sajnálom,hogy ilyen rosszul vagy!De azért szeretnék már én is rosszul lenni!Kép

Dina!
Gratulálok a kisfiuhoz!Kép

Bogi!
Neked meg a kislányhoz!Kép

Valér!
Visszaolvastam!Kép
De már leirtad,hogy mi van most veled!Kép
Én is csak azt tudom kivánni neked,hogy találd meg ujra a boldogságod és minél elöbb légy boldog!És gyere közénk mert te is ide tartozol!

Angie!
Egyszerűen hihetetlen ez a lakásvásárlás sztori!
Nagyon sajnálom!De okosan csináltátok a szerződést ami véd benneteket!
Lecsot főztem és császármorzsát csináltam még!
Kép

Kanci!
Én is imádom a naplodat!
Szeretem olvasni nagyon!

Puszi AnikoKép

KépKépKépKép
aniko24

Réka!

Igazad van... Bocsi Mátra. Azééé' drukkolok ezerrel, csak nem mondom, jó??Kép

Anikó!

Lecsó, nyami... Ezer éve nem ettem. Nyitom az ablakot, küldesz nekem fénypost?Kép

Junko!

Remélem már túlvagy a dolgon, és nem is volt olyan vészes, ugye?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Ha már ennyi szabadidőm lett teszek fel képet. Tényleg, nem unjátok a képeimet meg az állandó locsogásomat? Mióta itthon vagyok nekem egyfolytában szájmenésem vanKép

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Duddu!
Tényleg igazad van.Ez valóban Mátra döntése. Mi ugye csak azt szeretnénk ha itt mindenkinek minél hamarabb babája lenne.Kép Én is várom a képeket és a hírt a4D-rőlKép

Angie!
Szerintem is nézd meg az elkövetkező napokban a hődet.Mégha nem is minden nap,akkor minden másnap.Kép

Évi!
Dehogy ununk, te kis bolondKép És ezek a képet, hát komolyan odanyúltam a monitorhoz,h. megcsikizzem a pociját Dóri babánakKép

Anikó Drága!
Már kinyitottam az ajtót, én is kérhetnék egy adagot a lecsóból.Kép Húúú, most komolyan ennék...Kép
Vendég

Évi!
Ez a tigrises cucc.....zabálni valo!
Annyira szép ez a kislány!
Már elküldtem a kaját!KépKépKép
Nyisd ki az ablakot!Kép

Norwell!
Mi van veled és a kis Kendebabával?
Arcod szine helyrerázodott?

Syry!
Nagyon sajnálom a baleseted,de még szerencse hogy nagyobb bajod nem lett!Kép

Puszi Aniko

KépKépKépKép
aniko24

Pupy!
Ment neked is egy adag!KépKép
Puszi

KépKépKépKép
aniko24

Imádlak benneteket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Elmentem, holnap estefelé jövök. Ha esetleg történne valami, Duddu híradózik majd. (Ezt még ő sem tudja Kép Kép Kép)

Mindenkinek szép hétvégét
mátra

Jó utat Mátra, és érezd jól magad nagyon! Várunk vissza!KépKép

Anikó!
KÖszönöm, isteni a lecsó amit készítettélKép
Vendég

Évi 79Kép

Most olvastam másik topicban ( biztos már ide is írtad, csak én vagyok bamba ), hogy a Shöpfiben fogsz szülni. Ki az orvosod?

Én a Ferencihez járok, de a Shöpfis topicokban nem sokat írnak róla.

Puszi, Kati
Vendég

Köszi csajok, aranyosak vagytok!!! Ezért szeretlek Titeket! Kép

Zsu

Zsu
valér

Évi!
Olyan aranyos baba Dóri!
Én is ilyen szépet szeretnék Kép

N

Kép
narco

Sziasztok!

Most jöttem a dokitól, és semmit sem látott, úgyhogy szerencsére nem kell műteni. A következő hónaptól újra mehet a projekt, mennem kell a ciklus közepe felé uh-ra, a hónap végén vérvételre újabb hormon vizsgálatra. És kaptam valami gyogyit arra is, hogy ne stresszeljek, de zet még nem tudom, hogy beszedem-e. A férjem kérdezte még a múlt héten a dokitól, hogy nem-e kellene neki is valami vizsgálat, most azt modta, hogy ártani nem árt, ha elmegyünk egy genetikai tanácsadásra.

Most gyorsan, és röviden ennyi, mert nemsokára indul a buszom, hazautazom Anyukámhoz, úgyhogy majd csak hétfőn v. kedden leszek újra.

Mindenkinek kellemes és pihentető hétvégét kívánokKép!!!

dido

dido
dido

Dido!

Örülök, hogy nem kell műteni, és hogy várnotok sem kell, mehet tovább a próbálkozás! Remélem gyorsan kárpótol benneteket a sors egy gyönyörű egészséges babával!

Nárcisz!

A tieitek is ilyen szépecskék lesznek, ráadásul duplán!

Anikó!

Köszi a lecsót!Kép Pont így szeretemKép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Dido!
Nagyon örülök Neked! KépKépKépKépKépKép
Vendég

Sziasztok!

Angie!
A talit én is úúúúúúúúúúúúúgy sajnálom... Tök jó lett volna...

Anikó!
Igen, már "csak" egy egész halvány foltocska látszik, végül is három hét után nem rossz eredmény...KépKépKép Énislecsótakarok!!!Kép Bár nem biztos, mert savat csinál (igaz, mostanában mi nem???Kép) Kende baba jól van, legalábbis a mozgásokat tekintve... Jövő szerdán megyünk dokihoz, kíváncsi leszek, mit mond, mert olyan kis érdekes nyilallásokat éreztem odalenn a héten már többször is... Lehet, hogy egy picit megnyíltam???

Dido!
A rossz ellenére nagyon örülök, hogy a műtét miatt legalább nem kell izgulni. És annak is nagyon, hogy a köv. hónaptól indulhat a projekt újra. Egy genetikai tanácsadás pedig tényleg nem árthat. Pihizzél nagyot anyudnál, és várunk újra! Puszi Neked!

Évi77!
GYÖNYÖRÛ, IMÁDNIVALÓ, MEGZABÁLOM EZT A CSAJT!!! Már csak szuperlativuszokban tudok beszélni a lányodról... Nagyon szép hölgy lesz belőle 20 év múlva. Lássuk csak: szerinted a néhány hónapos korkülönbség gondot okoz?KépKépKép
És ne légy butus: nem ununk Téged és Dóricicát, igenis tessék jönni, dumálni, képet feltenni!!!

Zsu!
Jaj, de jó, hogy újra itt vagy!!! Kép Nagyon sokat gondoltam Rád/Rátok!

Mátra!
Nagyon klassz lett a sztori!Kép Vigyázz Magad(tok)ra!!!! És hát tudod... +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Pupy!
Ne legyen lelkiismeret-"gyulladásod", azért annyira nem húztam ám fel magam!Kép Aranyos vagy!Kép Egyébként a nagy mérgelődésben pont azt felejtettem el, ami a leglényegesebb (és amit Mátra is írt): nem az egyház a lényeg, hanem a HIT!!! Én ugyanúgy tudok imádkozni egy katolikus, mint egy református templomban (sőt, az egyszerűsége és emberközelisége miatt ez, és az evangélikus vallás jobban is tetszik, mint a katolikus, ami telve van pátosszal...), sőt, én itthon is szoktam "beszélgetni" Istennel, nem kell ezért a templomba mennem... Azért örömmel látom, hogy megoldódni látszanak a problémák! Ja, és azt meg ne felejtsem el, azt bírom a legjobban, amikor egy katolikus pap tart az embernek "előadást" a családi életről, házasságról, gyereknevelésről... Hogy is van? Aki tudja, csinálja, aki nem tudja, tanítja???KépKépKép

Nálunk ilyen idő van ma, lányok (ennek örömére apa véletlenül sincs itthon, horgászikKép):
Kép

Pusszantás mindenkinek, majd talán jövök még!

Sziasztok

Norwell+Kende baba (34+1)

Kép
Kép
norwell

Norwell!

Szerintem néhány hónap korkülönbség nem árthat, én is 7 hónappal vagyok idősebb a férjemnélKép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!
Na, akkor majd összehozunk egy talit...KépKépKép

Norwell+Kende baba

Kép
Kép
norwell

Sziasztok Lányok!
köszi mindenkinek a jobbulást kívánó üziket. (Tjuca formában voltál- a jobblábas műlábkollekció felkínálásával- jól megnevettetél, de a bölcsőinstallálási buli is tetszett, úgy látom végig kitartasz a humorod mellett- és ez a fő. amúgy nem a balesetin voltam, hanem a Merényiben.)

Tjuca- Angie
olvastam a lakás-ház eladás-vétel ügyeitekről és a megpróbáltatásaitokról. Hát nem lehet könnyű és nem irigyellek érte benneteket. (bár Angie történetét nem egészen értettem, el kell mégegyszer olvasnom, hogy megértsem.) Nálunk is volt ingatlanügylet, nem is régen, csak nálunk- most már látom: szerencsére- családi berkekben zajlott. A barátom öccsétől vettem meg a lakás felét (a kölcsönt azért közösen vettük fel a párommal) április 4-én voltunk először a bankban és múlt pénteken -pont a baleset napján - utalták a pénzt az Öccsnek. Úgyhogy most már nekik kell lakást találni és akkor miénk a kertes lakás- és a Nagyi is, de azért elférünk 3-an is,sőt ha baba lesz akkor is lesz hely. Felújítás még hátra van, azt aug-szept-re tervezzük.

Évi77
Dóri továbbra is gyönyörű, képeket mindig szívesen fogadjuk és a beszámolóidat is mindig várom. Örülök, hogy a baba megszületése után is itt maradtál a topikban. Igy ezt az időszakot is látjuk, nem csak a pocakosat.

Pupy
örömmel olvastam, hogy megoldódni látszik a dolog. ez jó ötlet volt- hogy a két anyóst "összeeresztetted", meg hogy már Anyukád is tudja a hírt, hogy pocakos vagy.

Mátra
remélem hamarosan kiderül mi újság veled! És mik okozzák a tüneteket és a menzi elmaradását. Lehet hogy a következő teszt már POZITÍV lesz.

syry

Kép

Kép
syrynx

Nowell, Évi!
Ti aztán nem vesztegetitek az időt KépKépKép
Egyébként én is 8 hónappal vagyok idősebb a férjemnél!

Norwell!
Én pont ilyen okok miatt kezdtem el református gyülekezetbe járni. Túl szertartásosnak tartottam, és a lényegtől már eltérőnek. És ezért tetszik a református a maga puritánságával. Ráadásul olyan pletykákat hallottam katolikus papok gyerekeiről, magukra hagyott gyerekekről, amit nem tudtam elfogadni. Hirdet valamit, és csinál mást. De kinek nem inge ne vegye magára, vannak kivételek, de nehezen hiszem, hogy egy férfi egy életen át ellen tud állni. Az már nem is férfiember.

Anikó!
Én is kérek a lecsóból. Főztél eleget? Annyit, hogy ennyi sok éhes lánynak is küldeni tudjál? Kép

Én elbúcsúzom mára, legközelebb talán vasárnap tudok benézni a szüleimtől. Addig is mindenkinek nagyon jó pihenést, használjátok ki a holnapi jó időt (vasárnapra már esőt mond).

Ja és Mátra! Bocsi, ha erőszakosnak tűntem, de én tényleg nem a magam kíváncsisága miatt akartam, hogy tesztet csinálj, hanem az egészségedet féltem. Duddunak biztos úgy jött le, hogy nagyon nyomulok, de nem ez volt a szándékom. Puszi, vigyázz magadra, és nagyon szép napokat kívánok a pároddal (Kép)
Vendég

Lányok, ugorjátok át ezt a részt! Syrynek mesélek Kép

Syry!
Megpróbálom röviden a lényeget, de azért előtte még olvasd el a tegapi írásomat is: CSAK azért esett a választásom erre a vevőre, mert belement, hogy lakhassunk a lakásba addig, amíg felépül a házunk. A vevőnk hitelügye az igért 4 hét helyet 3 hónaposra sikerült, ez idő alatt végig bújkált, nem lehetett telefonon elérni, mi pedig beparáztunk, hogy át akar verni. Kinyomoztam, hogy valóban van hitelügye az Erste-nél. Tegnap végre megígérte a bank neki, hogy utalják nekem a pénzt, csak kérnek még egy nyilatkozatot, hogy a csúszás ellenére sem állunk el az eladási szándékunktól. Ezt a nyil.ot ügyvédnél csináltuk, és akkor jön elő ez a nő, hogy ki akar minket rakni a lakásból, mert neki elege van az ügyből, és hogy mi milyen embertelenül álltunk az ő ügyéhez. Na itt megjegyzem, hogy a három hónap alatt kétszer beszéltemv vele, abból egyszer titkos számról hívtam, azért vette fel, és egyszer hívott ő könyörögni, hogy értsük meg az ő helyzetét, és sikeresen félretájékoztatott. Plusz még egyszer hívta apu, és megmondta neki, hogy nem bújkáljon és te tájékoztasson félre, és én írtam múlt héten egy sms-t ugyanezért. Fúúú, de ideges lettem (most is, ha rágondolok). Aztán szerencsére kötöttünk vele bérleti szerződést (pedig a legelején annyira őszinte embernek tűnt, hogy gondoltam, ráér a bérleti szerződést később is aláírni. HÁLA ISTENNEK, a szüleimre hallgattam, és nem halogattuk). Ez a bérleti szerződés véd minket.
Vendég

Norwell!
Köldtem neked is fénypostán!KépKépKép
Örülök,hogy jobb az arcod!Szerintem a kinyilást azért nem adják olyan könnyen!Biztos minden rendben lesz!De pont egy jo példa van elötted,hogy Sysyért is hogy aggodtunk és milyen szépen kihuzta a végéig!És minden rendben volt!

Angie!
Föztem jo sokat igy neked is ment egy adag!KépKép
Jo hétvégét neked is!

Mátra!
Érezd magad nagyon jol és persze vigyázz magadra!

Lányok!
Én megkérdeztem a doktornénit erről az oltásrol(bárányhimlő).Azt mondja ő ajánlja mert nagyon brutál szövödményei vannak most már a bárányhimlönek és ezzel enyhébb lefolyásu lesz ha esetleg késöbb még is elkapná!
Most oltották be a kisfiamat kullancs ellen!Alig birtuk lefogni!Annyira sajnáltam!KépDe ez is azért kell mert amit a kullancs terjeszt majdnem mindent tudnak gyogyitani csak az agyvelőgyulladást nem,és az halálos!
Én igy jobbnak láttam ha beoltatjuk!

Gyönyörű idő van ma!Kép
Mindenkinek további szép napot!
Puszi Aniko

KépKépKépKép
aniko24

Helló lányok!
Nem tudom, volt-e valakinek a levált pete bevérzése miatt görcsölése?
Képzeljétek, el kellett mennem a kórházba egy nőgyógyászhoz, mert a párommal összebújás után annyira begörcsöltem, hogy valami sokkot is kaptamKép
légyszi, aki hallott ilyenről, vagy volt ilyene, írjon!
azt mondta a doki, hogy ettől függetlenül lehet, hogy összejött a dolog, de én ezt nem tudom elképzelni. Megvizsgált mindenféle uh-al, me minden elképzelhető módon.
mára elmúlt, remélem, nem fog megint megismétlődni, mert azonnal vissza kell mennem...
Meg hétfőre kontrol uh-ra is visszahívott. Akkor már a saját dokimhoz megyek.
puszi zita
ebba

Sziasztok, leanykak!
Annyit irtatok tegnap ota, hogy az ember lanya nem gyozi visszaolvasniKép

Pupy! merem a homet januar ota, ha nem mas jo lesz amikor elkezdjuk a kivizsgalasokat, a dokim mondta, hogy vigyem majd a gorbeimet is (ha csak nem tortenik egy csoda, es nem kerul sor a kivizsgalasraKép).

Duddu!
Kosz a gratut a cigimentesseghezKép nekem igazan ne art egy par kg plusszba, mert 1,70 magassaghoz van 52 kg-mKép A pocid hogy van, kerekedik-e szepen?

Evi! Doribaba olyan, hogy csattan ki az egeszsegtolKép Nalunk azt szoktuk mondani az ilyen megennivalo gyerekre, hogy "uuuugy megdrincsolnam!!!"

Dido!
Az uromben orom: megiscsak jo, hogy tulveszelted bonyodalmak nelkul, es nem kell sokat varni a probalkozassal sem. En oszinten szurkolok neked tovabbra isKép

Kendemami, Tjuca!
Tik-tak-tik-tak-tik-takKép

Rolam: 25 cn. ennyiKép

Szep hetveget azoknak, akik nem jonnek be holnap.
A tobbieknek: szep delutant!

szep delutant mindenkinek!

Nomibogar
Kép
nomibogar

Dido!
Nagyon örülök,hogy rendben volt minden az orvosnál!
És hogy a jövöhonapba ujra lehet probálkozni?...
Ez nagyon jo hir!Kép

Junko!
Nagyon sokat gondoltam rád!Jelentkezz ha majd tudsz!

Puszi Aniko

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

Moszatkákról megjött a scannelt kép Kép

Íme:
Kép

Aranyosak nem?

N

Kép
narco

Sziasztok!

Syry!
Sajnálom a balesetet!Gyógyulj meg minél hamarabb!

Nárcisz!
Örülök, ha örömet okoztam!Kép
Én nagyon szívesen adnék mindenkinek zebrát!

Mátra!
Nagyon drukkolok neked és sokat gondolok rád!
Jó utat!Kép

Brill!
Te is nagyon sokszor az eszembe jutsz(főleg amikor bemegyek a suliba és meglátom a kolegámat).Biztos vagyok benne, hogy Szmatona dokinál jó kezekben leszel!

Dido!
Nagyon sajnálom!Kép
Sok erőt kívánok neked!

Most írtam Junkonak sms-t! Megírtam neki, hogy mindenki nagyon drukkol neki, de még nem jött válasz!Ha ír és megengedi, hogy tudósítsak, akkor szólok!

Rólunk:jól vagyunk.most voltunk vízitornán, amit nagyon szeretünk!Már úgy várom, hogy érezzem, hogy mozog!

Szép estét!
Csibe
18+1

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!

Csak ad hoc, ahogy eszembe jut:-)

Angie: hát igen, azt hiszem azzal szerencsénk volt, hogy az eladó is normális. Mi sokat e-maileztünk, meg telefonáltunk. Még a babáról is érdeklődött:-) A szerződés szerződés mindent le kell írni, mert sajnos tényleg nem mindenki az, aminek látszik. Nálunk is az volt a kérés, hogy az eladó visszabérelhessen. Mi belementünk, pláne, hogy nem zökkenőmentesen mennek a dolgok, és most ugyebár nem hajt minket a tatár.

Syry!

Én komolyan gondoltam, hogy ha a felépüléshez kell merevítő szívesen odaadom. Humor nélkül nem menne, nem akarok senkit megrémíteni, de a babvárás vége nem egy gyalog galopp, de néha még magamon is jókat röhögök.

Duddu!

Köszi rendi vagy. Ha lehet itthon is kapni ilyen harisnyát érdekelne, tervezünk még lurkókat:-)

Narco!

A Margitban fogok szülni. Te melyik orvosnál voltál? Hol fogsz szülni? Én kedvelem a Margitot, és a szülészet össze nem hsonlítható a többi részleggel, szép és modern, fel van újítva. Én azt szeretem, hogy minden megy, mint a karikacsapás, nem kell elolvasni 3 Dosztojevszkij regényt, mire elintézem a dolgokat.

Dido!

Örülök, hogy nem kell műtét! Innentől már hupa jön:-)

Pupy!

Örülök, hogy megoldódtak a gondjaitok.

Kis kismamik!

Émelygés és hányás ellen nincs orvosság. Igyatok nagyon sokat, nehogy kiszáradjatok, és bejön a minél hidegebb mindenből, ez pláne jó, hogy jön a nyár.

Mátra!

Egyetértek teszt ügyben. Tisztelem a döntésed, és nagyon szorítok!!!

Híradó!

Ki szeretne híradózni? Mátra én rád gondoltam :-) E-mail címem: telekes.judit@gmail.com, ha megírod a számod, akkor Kofa fog szólni, ha van valami. Ja és jellemzően a telefont normális állapotomban sem tudom kezelni, nem hogy felfokozott idegállapotban :-)

Most ennyi jutott eszembe.

Jó éjszakát mindenkinek!

Juca

tjuca

Narco!
De aranyosak! Emlékszem,mi együtt kezdtünk,akkor nekem is lassan itt az ideje, hogy ilyen képem legyenKép

Lakás téma!
Mi is az Erste banknál vettük fel a hitelt, és svájci frank alapút, ami nem jött be. de mikor már megkötöttük,akkor mondták,hogy nem is olyan jóKép
Az eladók miatt én is sírtam az ügyvédnél. Képzeljétek,nekünk 8 örököst kellett kifizetni,akik közül egy eltűnt és holttá kellett nyilvánítani...mondjam tovább? egy évünkbe tellett,mire lezajlott ez az egész,és mikor elmentünk nászútra,még minket akartak beperelni,hogy késünk.na szerencsére már vége.
Mátra!
Mi van veled?

puszi zita
ebba

Pupy!!Az első pár hétben/2-3 hétben/ nembaj,ha szurkál a hasad,meg a melled!!Nyugi!!Én is "parás" kismama vagyok!!KépDehát ez van!!Már előre félek,hogy milyen aggodalams anyuka leszek!!Úr Isten.............!Jut eszembe!Először a mensim maradt ki,aztán jött a szurkálós korszak,majd a teszt már pozitiv lett,aztán jött a cicifeszülés /az más nálam,mint a fájás/,aztán az émelygés,hányinger,majd a fogkrémtől való undorodás!!Itt tartok most!KépMost szerintem kezd jönni nemsokára a poci növekedés,aztán passz!!!!Remélem tudtam segiteni!!Kép
Angie!!Miért nem irsz nekem??Megbántottalak valamivel??Ugye nem??Kép

Kép
bea27

Juca!

Én szívesen híradózok, úgyis itthon vagyok.

Nem akarlak elkeseríteni, de a Margit, és a többi szülészet is borzalmas.
Itt egyáltalán nem foglalkoztak velünk, az orvosok sem, a nővérek sem. A szülésznők úgy kezelik a gyerekeket, mint egy zsák krumplit, mindent úgy kell kiszedni beéőéük, és mindenért lecsesznek. Nem csak az én tapasztalatom, hanem a barátnőmé is, aki rooming-in-ben volt.
A mellettem fekvő ikres anyuka a Nyírőben inszeminálódott, de mondta, hogy az is nagyon gáz.
Igazából a hírek szerint egy sem jó, ezt szóvá tettem a háziorvosomnak is, aki azt mondta, hogy mindenhonnan csak kritikákat hall.
Szóval miután az őszinteség fontos számomra, így nem szeretnélek hitegetni.
De vígasztalásképpen mondom, hogyha minden rendben van, akkor csak 3,5 napot kell bent lenni, így minden rendben lesz majd.
Beszámolódat a szülés után is várom.

N

Kép
narco

Narco!

Édibédik, kis kukacok!
Viszont most orvosi infóra lenne szükségem, ha nem tudod, az sem baj.
Ma voltam az uccsó uh-n, ahol megjegyezték, hogy a lepény III. fokban érett. Amúgy minden rendben CTG is ok, meg a kenetem is megatív lett. A szülésznőm azt mondta, hogy minden rendben, csak nagyon a végén járok a terhességnek (ezt eddig is tudtam). Viszont itthon kezdtem parázni, hogy ez most mit jelent, kap elég kaját Stöpszli, meg oxigént? Nem kellett volna csinálni egy flowmetriát? Igaz az előző uh a 28. héten volt, és akkor még csak I-II. fokban volt érett a lepény, és azt ugye nem tudom, hogy mikor érett meg ennyire. Most állandóan nézem, hogy mozog Stöpszli, ha meg alszik felrázom :-( Ja most nem nézték a méhszájam, a múlt héten 2100 volt, remélem most megint nyílt egy kicsit. Bízom abban, hogy azt mondod, csak túlreagálom a dolgot, de most elkezdtem pánikolni ezen az érett lepény dolgon:-( Lehet, jövő héten felhívom a dokit. Eddig soha nem pánikoltam, most meg nagyon.

Juca

tjuca

Ebba!
Neked is biztosan nem sokára eljön majd ez a perc. Sok jó tanácsom nincsen, nekem az jöt be, amikor nem figyelek oda. De végülis ez is azért volt, mert más kötötte le afigyelmemet.
Mindenesetre nagyon drukkolok +++++++++

Szeretnék kérdezni valamit a kismamáktól.

A vldőnőtől jelentkeztetek-e már, és nálatok lesz-e környezettanulmány.
Az enyém szeretne jönni megnézni a helyet 1 hónapon belül. A barátnőm szerint neki egyszer sem jött, és ez hülyeség.
Szóval kíváncsi vagyok a véleményetekre.

Köszönöm: Nárcisz

Kép
narco

Juca!
Ne haragudj, de nem biztos, hogy tudok ebben segíteni, de nem mondtak semmit?
Sajnos mindenre külön rá kell kérdezni.
Hogy hívják a szülésznődet?
Nekem Vámosi az orvosom. Összevetve mindent úgy kell kihúzni belőle, egy kicsit mehéz megtalálni.
Szülésznőt viszont nem fogok fogadni azt hiszem.

N

Kép
narco

Narco!

Én meg vagyok elégedve az orvosommal, csak mivel olyan, amilyen, ezért baromi sok betege van. A szülésznőm is rendi, mindig mindent elmagyaráz, és nagyon segítőkész. Szóval nekem bejött a Margit eddig, majd beszámolok. Ja és soha nem kaptam hülye gyogyót!!! Pedig sok van a rovásomon, pl. egy bokaficam is. Ikrekkel kérdezz rá Stellánál meg Duddunál, bár az Istvánról most hallottam pont egy horror sztorit, ott az infrastruktúrával volt baj (katonai kempingágyon aludt a szülés utáni éjjel a kismami, mert máshol nem volt hely. Ágyneműt, huzatot a férje vitt...), és nem a humánerőforrással, akikkel elégedett volt:-) Hát messze vagyunk még nyugattól az biztos, de én tényleg nem panaszkodhatom, és már jártam sajna ott egy műszeres befejezéssel, és akkor is nagyon rendes volt mindenki. Persze van egy-két orvos, akit kerülök, meg a csecsemősökről sem mondanak sok jót, de kompromisszumot mindenhol kell kötnöd. A fenti dologgal kapcs. is én voltam a hülye, mert megvárhattam volna az orvost, csak éppen a császárműtőben volt, és nem volt kedvem megvárni, és itthon a melegben pukkant meg az agyam és kezdtem pánikolni :-)

tjuca

Szia Lányok!
Ne haragudjatok, hogy most csak magunkról írok, de most értünk haza és csak ennyi telik:
Szóval két kislány van a pocimban. UH-s dokinéni szerint 100%. Kép Hihetetlen nem? Nőuralom lesz a családban.

Drága Dido!
Azért Téged észrevettelek! Örülök, hogy a lehetőségekhez képest a legjobban alakult. Hajrá az újabb projektért! Kép

Ígérem, holnap visszaolvasok.
Mindenkinek jó éjt!
réka
17+1
Vendég

És ki az orvosod?
Bár éreztem, hogy mire számítsak egészségügy terén, de többet vártam. Nekem a segészeten nagyon jó volt, pedig az gázosebb hely.
A vélemények, amit hallottam, az nálam is ugyanez volt.

A nőgyógy könyvben nem rtaláltam semmit, de szerintem a fejlettségére utal. Azt jelenti, hogy jól ellátja a feladatát, mert teljesen érett lepényről beszélnek a szülés végén.
Hát ennyit gondoltam.

N

Kép
narco

Duddu!

Hát ez szuper. A férjed hogy fogadta, az enyém " retteg tőle" Kép

N

Kép
narco

Most olvastam, hogy a sebészet helyett segészetet írtam!!!!!! KépKépKép

Haha

Kép
narco

Narco!

Vámosit nem ismerem. Nekem Sztanyik az orvosom a szülésznő pedig Panni a vezetőszülésznő. Persze, hogy magyarázott, meg kérdezgette, hogy milyen, és mennyi fájásom van, meg mikor. Tehát, ha van valami izgalomra okot adó dolog biztosan szólt volna. Az én orvosom sem egy kommuni9kációs szakember, de mindent elmond, és baromi szigorú. Nem lehet nála semmit elmismásolni, és inkább kétszer elküld pisilni, meg megméreti a vérnyomásom, csak nehogy toxémiám legyen. Ja mert a lábam is vizes. Van egy két orvos, akiket csak arcról ismerek, de valahogy nem jönnek be. Persze ízlések és pofonok! Ja és azért fogadtam szülésznőt, mert az orvos pünkösdre elutazik, és akkor pótorvosom lett volna, akit csak névről ismerek. Így első szülésnél meredek, hogy sem az orvost sem a szülésznőt nem ismerem. Nem bántam meg, minden héten pofa-( láb, kézfej) vizit, ctg a szülésznővel, plusz az idétlen kérdéseimmel is hozzá megyek: aranyér, szem és orrdagadás... és ő is mindig kérdezget, meg magyaráz, a múltkor még rajzolt is :-) ja és ő tanácsolta az almanapot is vizesedésre. Ma hallottam egy másik csajnak azt magyarázta, hogy miért nem jó, ha egész nap ücsörög, meg hogyan kelljen fel vízszintes helyzetből. Ezek bizony néha nem evidens dolgok, és inkább fecserésszen, mint valami hülyeséget csináljon az ember.

Juca

tjuca

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?