A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Bettike, mit jelent a besárgulás? Miért sárgul Kata? :oops:

Bírom ezt a + hozzáállást benned! Addig tesztelsz, amíg nem lesz +! :lol: Így is kell! :wink: Hanyadik dpo-n vagy az új pé szerint?

Ki lesz a következő tesztelő és mikor???

Kép
szilcsi

Ez aranyos. :lol: Tényleg, ha nem küldenek e-mailt, az ember lánya észre sem veszi, hogy elmaradt a mensije... :lol:
Na de majd ha átpakolja a pé napját...! :wink:

Kép
szilcsi

Szilcsi, a dpo miatt sárgultam be a táblán!

Bettike, én meg vagyok zavarodva, akkor most mikor tesztelsz?

Szirom, én jobban vagyok, különösebben nem értem hogy milyen betegségem volt, mert semelyik betegségem nem szokott ilyen gyorsan elmúlni! Szerintem kerülget vmi csak nem tud kitőrni( de nem is fog mert én legyőzőm).

Kép
kata05

Szilva! Üdv újra itthon! Ennyi idő után még nem töröd a magyart? :lol: Egyik kolléganőm kiment Frankfurtba dolgozni, aztán pár hónap múlva azt írta, hogy "kedvelek itt lenni" :lol:

Szilcsi, Szirom: front miatt nem szoktam rosszul lenni, de nagyon alacsony a vérnyomásom megmértük és 95/61 volt délután, ez a Bromocriptin hatása, különben normális volt. Sőt HSG előtt 154-et mértek....

Bettike: fokhagymakrémleves, finomfüves kefírben pácolt csirkemell kevert salátával és jegeskávé -ezt ettem ma! Isteni volt!!
Jó a tesztelős ötleted, végülis fő a határozottság! :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szilcsi
Vhencsi görbéjén van jelölve sokáig a világöszölddel a nausea, ami émelygést-hányingert jelent magyarul :wink:
Guszta a sütike is :D De úgyis fogynom kell, szóval elég ha nézem :lol:

Bettike
másik görbésoldalon még nem nézted, hogy hova teszi a pé-t? Nekem a circle a 14. napra tette, mikor a 17. napon volt :? Igaz a ferty idővel átpakolta a 23. napra :lol:

Kép
gaby25

Kata és Szilcsi! Hát a tesztelés napja attól függ, hogy melyiknek hiszek az alábbiak közül! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Sosem voltam egyszerű eset, hát ebben miért is lennék az! :lol:

Kép
bettike
Eger

Gaby! De próbáltam! Az a 4. változat! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
bettike
Eger

Bettike
ezt most nem értem :shock: mi alapján tett be 3 féle pé-t, semmi különbséget nem látok a 3 görbe között :shock: vagy csak én vagyok a vak? Kép

Kép
gaby25

Bettike
hát ez egyre érdekesebb :shock: :lol:

Kép
gaby25

Bettike, sztem a 25. napon volt pé!
Vagyis a 7. dpo-n vagy ma, szóval jövő vasárnap teszt! :wink:
De lehet, hogy jövő mondjuk szombattól érdemes lenne minden nap nyomatnod egy tesztet, biztos ami biztos alapon :wink:

Szezso, akkor jól gyanakodtam a vérnyomásra. :? Nekem mikor elmentem dokihoz, már második napja irt sz*rul voltam, akkor mért 80/60-at. Azta napi két kávé kötelező, ebből egy talán le is megy. Utálom az ízét. :roll:
Meddig kell szedned ezt a gyógyit?

Fokhagymakrémleves, hm isteni! Imádom!!!

Kép
szilcsi

Gaby: nekem is eltartott egy darabig, míg rájöttem, hogy Bettike a méhnyaknyákkal variálva érte el, hogy 3 kül.helyre tegye neki a pé-t :lol:

Bettike: a legbrutálisabb görbe után most megkaphatod a legtalányosabb görbe címet is :lol: :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Bettike
és ha itt variál a ferty, azt sem értem, miért nem szaggatottal jelöli :shock:

Kép
gaby25

Szezso
te kis szemfüles :P :wink:

Bettike
és melyik a frankó méhnyaknyák :?: :roll:

Kép
gaby25

Szilcsi: Bromo-t majd a terhesség 12.hetéig kell szednem :lol:
Addig együtt kell élnem ezzel úgy látszik...Régebben tejeskávéval nyitottam a napot, de leszoktam róla, most egyet sem iszom, de be kellene vezetnem megint...
A 80/60-nal Te nyertél! Jesszus, ez nagyon alacsony! :shock:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso, Szilcsi
én már rég orvosi javaslatra iszom a kávét, de megszerettem :wink: A régi lakásban a hálóból a gadrobon keresztül kellet a wc-re menni, és szinte minden reggel meg kálltam a gadróbban, kapaszkodtam az ajtófélfában, de volt olyan hogy simán ráestem a cipőkre :lol: na jó, ez nem is olyan vicces :?
Aztán volt olyan, hogy nyár volt, diétáztam, és menzi volt, én meg rosszul lettem a sugárban a wc-n, és barátnőmék segítettek át az sztk-ba, ahol tolokocsiba ültettek, és felvittek a délközi ügyeletre. iszonyat alacsony volt a vérnyomásom, kaptam valami cseppeket, és 20 percig feküdnöm kellet :? Amióta kávézom, nincs ilyen :wink:

Kép
gaby25

Szezso! Nagyon ügyi szemfüles vagy! Köszike! És már két cím nyertese is vagyok! :lol:

Egyébként a 27. napi watery az igaz!
De én akkor nem tudom mit éreztem a 17. napon! :shock:

Amúgy úgy döntöttem, hogy várom mensit! Egyenlőre! Arra fel lehet készülni legalább! :lol:

Csajok! Aki még nem látta, vagy már ha látta is este tv2 9-kor üvegtigris! Baromi jó magyar vígjáték! :lol: NÉZZZÉTEK!

Kép
bettike
Eger

Bettike
láttam, de akarom nézni :D

Kép
gaby25

Én sajna képtelen vagyok megszeretni a kávét.
Ájulós sztori: egyszer nyolcadikban iskolai ünnepségen narrátorként leájultam a színpadról a mikrofonnal együtt. Csak az egész iskola volt ott. :oops:
Aztán úgy 5-6 éve Badacsonyban, a hegy tetején ájultam el. Úgy hoztak le onnan egy német házaspár segítségével. :oops:

Üvegtigris: nem szeretem a magyar filmeket,ezt láttam, de egyszer elég volt.

Bettike, milyen címeket fogsz még nyerni a görbéddel??? :shock: :wink:

Kép
szilcsi

Szilcsi
iskolai ünnepségen én is ájultam egyszer, igaz nem a színpadon :wink: viszon nem összecsuklottam, hanem dőltem előre mint egy fadarab, kedves fiú osztálytársam megijedt, és elugrott előlem :evil: így az államal értem a padlót :(
Egyszer gyógyszertárban is ájultam, de akkor beteg voltam, és akkor összecsuklottam, meg az átjárhatósági és eü küret után, no de akkor össze is pipiltem magam :oops: :? A tüzijátékon is le kellett ülnöm már párszor, mert éreztem hogy szédelgek. Nem bíroma tömeget és a meleget. :?

Kép
gaby25

Gaby: ez nyári ájulós sztorid nem semmi! :shock:

Szilcsi: iskolai ünnepségeken én is rendszeresen beájultam. A gimnázium utolsó évzáró ünnepségén is ez történt, amit tűző napsütésben, délben rendeztek. Még a bizonyítványomat sem tudtam átvenni...

Én sem bírom az Üvegtigrist különben.

Ma a National Geographicon zsinórban 21:00-tól Élet az anyaméhben sorozatot nyomják hajnali 2-ig.
21:00 Élet az anyaméhben -ikrek
23:00 Élet az anyaméhben - állatvilág
01:00 Élet az anyaméhben

Egy dolgozó nőnek ezek eléggé embertelen időpontok :( Asszem az utolsót fel kellene venni...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso
ezeket nem ismétlik majd meg?

Kép
gaby25

Szezso, én haza sem jutok, mire elkezdődnek ezek a műsorok. :(
Bár kikötöttem, hogy tízkor akárhol is tartunk, én hazamegyek, mert reggel hatkor csörög a vekker.
Gaby, nem semmi. :shock:
Az iskolai ünnepségek mindig eseményszámba mentek, az volt különleges, ha épp senki nem ájult el. :(

Kép
szilcsi

Gaby: szerintem már ezek is ismétlések, úgyhogy elképzelhető, mert egy csomó mindent csomószor ismételnek.

Még 1 info: a gynevac-os topikban olvastam, hogy megint lehet kapni az injekciót.

SzezsoKép
KépKép
szezso

Ti mennyit alszotok egy nap átlagban?
Párom szerint a hat óra bőven elég kell legyen, hát nekem kevés a hat óra. Én általában többhöz nem jutok sajnos.
Mi lesz velem, ha rámtör (remélem, hamarosan) a terhességi álomkór??? :shock:

Kép
szilcsi

mire jó ez a gynevac? :roll: :oops:

Kép
gaby25

Szilcsi
én 7-8 órát alszom :wink:

Kép
gaby25

Sziasztok,

Sonjus, tudom, hogy nem ártana kivizsgáltatni magam, de még 1-2 hónapot adok magunknak.
Az előző terhességnél ami elment több mint 50 napra mutatta ki a teszt. :( Aztán volt két uh amin teljesen rendben volt. semmi bajom nem volt mégis elment.

Én eddig egyszer ájultam el- Szénmonoxid mérgezésem volt. visszajött a kéményből aminek távoznia kellett volna-

Valahogy még ezt az Üvegtigrist sose sikerült megnéznem.- pedig már jó pár árszt láttam belőle. csak sose az egészet.

Bettike. akkor még van időd a mensiig. jövö hét végén szerintem ráérsz tesztelni.

Rolikának meg hőemelkedése van. vagyis 38,4 popsiban- Remélem nem a műtét követekezménye mert ha lázassabb lesz akkor be kell mennünk vele kórházba.

Csikken

KépKép
Kép
csikken

Bocsi, nem tudok visszaolvasni, KO vagyok, na mit gondoltok errol? :lol:
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tontica, gratula!!!
Figyu, én vagyok a béna az uhképhez, vagy tényleg KETTŐ van ott?????? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Csikken, drukk Roli gyógyulásához. Remélem,nem kell visszamennetek vele!!!

Kép
szilcsi

Csikken
szénmonoxid mérgezsés :?: :shock: az nem játék :?
halottam már olyat, hogy a teszt nagyon sokára mutatta ki a terhességet, de hogy ez miért van? :shock: A következő most már tuti megmarad Kép

Tontica
én két pöttyöt látok, ikrek? :shock: :roll: :wink:
Csak nem azért vagy KO mert mindig álmos vagy? :wink:

Kép
gaby25

Csikken
jobbulást Rolinak Kép

Kép
gaby25

www.gynevac.hu

Ez egy lactobacilus injekció, krónikus gyulladásokra, amikor már semmi nem segít. Állítólag ismeretlen eredetű meddőségen is segít(het), 8 héttel a kúra után várható az "eredmény" :-D
Ha nem is segít, de ártani nem árt, és én már eljutottam oda, ami egy kis esélyt ad, az jöhet...

Szilcsike, alacsony vérnyomással nem elég a 6 óra alvás :lol: én ma és tegnap délután is szunyáltam 1-1 órát...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Csikke: jobbulást Rolinak! Jó, hogy időben kerültél dokihoz a szénmonoxid mérgezéssel!

Tontica: én már láttam ilyen UH képet, a kolléganőmét, és ő ikreket vár!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso, én is érzem, hogy nem elég, de ennyi van oszt kész. :lol:
:lol: :roll:

A szén-monoxid mérgezés nagyon durva!! :cry: :? Csikken, még jó, hogy nem lett komolyabb baj!!!

Ezek szerint nem csak én láttam kettőt Tontica uh-ján. :wink: Tontica, nem félsz? :lol: Egyszerre kettő - nem is tudom, én betojnék egy kicsit. :D

Kép
szilcsi

Szezso
és ezt magadnak kell szúrnod? :shock: húú, erre én alkalmatlan vagyok :?

Kép
gaby25

Csajok, az egyik petezsakban latszik baba a masikban nem, az egyik 6,9 mm a masik 4,8 mm. Felek de legalabb egy baba maradjon meg es legyen egeszseges! Szerintetek lehetseges hogy a pici kesobb fogant?
Egy het mulva kell visszamennem kontrollra.

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok Lányok!
Ismét itt vagyok!

Köszönöm a drukkokat! Nagyon jól esett! :lol:

Tontica!
Te jó ég!! :shock: IKREK?? :lol: :lol: Gratulálok!!

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Tontica
neked volt stimu? hát én azt nem tudom, hogy lehet e olyan hogy később foganjon :roll: szerintem az ikreknél általában kisebb az egyik mint a másik, de lehet én tudom rosszul :? mit mondtak az uh-n?

Kép
gaby25

Tontica, amennyire én tudom, csak nagyon-nagyon ritkán van, hogy két időpontban fogant az ikerterhesség. Nemrég beszélgettünk erről itt a topikon is, ha jól emlékszem. Lehet, hogy kicsit lassabban fejlődik a pici, majd szépen utoléri a tesóját. Nagyon kíváncsi leszek, mi lesz egy hét múlva!!! Akkor is uh lesz?

Lili, te mikor tesztelsz???

Kép
szilcsi

Tonti,
hát engem megesz a sárga irígység! (De örülök neked nagyon!!!) :D
IKREK!!! :D :P 8) Akkor neked duplán kell gratulálni! :wink:
Ne aggódj, behozza a kisebbik!!! :)
Vendég

Gaby: nem magamnak kell szúrnom, mert a háziorvos asszisztense beadja....nem lennék rá képes én sem.

Tontica: olvasmányaim alapján, ha 2 pete érik meg, az 24 órán belül történik...Bár ha arra gondolok, hogy a beágyazódás 7-10.nap között van, akkor lehet talán több nap külöbség is köztük...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Afi gondolod hogy elhet? Hisz nem latszott a petezsakban semmi!

Koszike mindenkinek, egy kicsit felek nehogy mindkettovel baj legyen hisz ilyenkor az egyik "magavalranthatja" a masikat ha jol tudom.

KépKép
KépKép
tontica

Tonti,
te egy kerek héttel vagy fiatalabb babás mint én. Én az 5 hét+6. napon (tehát majdnem betöltött 6. héten) voltam UHon. Az embrio egyetlen fehér pöttyöcske volt nálam. Te most 5 hetes + 1 napos vagy, 5 nappal fiatalabb babás mint én voltam az UHkor. Persze hogy nem látszott a kisebbik! Örülj hogy a nagyobbik igen, nekem 5 hét + 1 naposan semmi nem látszott egy 6 mm-es petezsákon kívül.
Szóval ne aggódj!!! :wink:
Vendég

Sziasztok most értem haza, szombat vasárnap nem voltam itthon!

Visszaolvasok ezen az oldalon és írok! :)

Kép
elizabeth25

Sziasztok Lányok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Képzeljétek tegnap meghosszabbítottuk az ágyunkat és most 2,20x2,20-as ágyunk van :D :D :D , nagyon tuti, akár kergetőzgetünk is apával :D . Most dolgozik, úgyhogy most egyedül bitorlom.
Ma családlátogatás volt, ettől totál lefáradtam, úgyhogy most pihentetek.

Tontica, jajj de izgi, de jó lenne, ha a picurka is megmaradna, ikrek, titkon én is ikreket szerettem volna, mert az olyan jó dolog :D , szoritok nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szilcsi, köszi a felkeszítő tanfolyamot, be fogok regisztrálni, nagyon jó a link. Keksztekercs a kedvenc sütim :wink: .

Cenikő, jobbulást neked, nagyon vigyázz magadra.

Lili, szép a görbéd, nagyon jó az az ugrás, nekem is volt :wink:

Snufi, 37C'os unalom :D , jó lesz ez :D .

Bettike, én is a 25. cn napra szavazok pé szempontból :wink: Szoktak hosszú ciklusaid lenni?

Babancs, nagyon szép pocid van :wink:

Jelmezes anyukák Ancsa, Áfi, gyönyörű volt a kis katica és királylány :!: :!: :D

Többiek, ne haragudjatok rátok is gondolok, de most csak ennyi időm volt, irok még majd.

Puszi

Kép
melcsi6

Holnaptól vágom a centit :wink:

Kép
melcsi6

Melcsi
azta, mekkora ágy :shock: nekünk 160*210, de azért kényelmesen elférünk :wink:

Kép
gaby25

Szilcsi:
állítólag, nem tudom ennek milyen tudományos alapja van: de a férfiaknak hosszú távon is elegendő a 6 óra alvás, de a nőknél hosszú távon galibákat okoz.

"az élet utat tör magának"
dera

Szilcsi!
Ma járok 10 dpo-nál. Jó lenne Valentín napra meglepnem a drágámat egy + tesztel!

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

lili
drukkolok++++ fantasztikus valentin nap lenne :D

Kép
gaby25

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X