A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Matra: eppen gorcsolni kezdtem, szerintem ird le a katicas verset, mert en nem ismerem:( hatha az segit:)

Juca-csalad: akkora haja van Kinga-babanak:) es milyen szep nevet valasztottatok neki!

Nomibogar
Kép
nomibogar

- Katica bogárka miért pöttyes a hátad?
- A jó Isten adott ilyen pöttyes hátat.

- Katica bogárka ki viseli gondod?
- Adott a jó Isten elég füvet, lombot.

- Katica bogárka hol van a lakásod?
- Ha szabadon engedsz mindjárt odaszállok.

Sajnálam a pocidat
mátra

Nagyon edes! Koszi Matra, maris jobban erzem magam:) Megyek is setalok egyet, amerre a katicabogar jar :) Szep estet nektek!

Ja, itt mar egy kicsit elviselhetobb a hoseg :lol:

Nomibogar
Kép
nomibogar

Sehol senki :cry:
mátra

Halihó!

Kofa!
Nagyon-nagyon szép kislányotok van, gratulálok!!! "Jó mulatság, férfimunka volt..." :D Mikor jöhetnek haza?

Mátra!
Nem válaszoltál Kendemaminak, hogy írhat-e Neked ímélt... Kendemami most szomorú...:cry:
A katicás verset lementettem, nagyon imádom az ilyen kis mondókákat, amikor oviban dolgoztam, állítom, én jobban élveztem ezeket, meg az éneklést és a játékot, mint a gyerkőcök! :D Sose növök fel... :D
A pihenésre nem véletlenül mondják, hogy a legjobb gyógymód... A dokit meg ne habozz felkeresni, ha úgy érzed, hogy szükség van rá! Ja, és azért az "anya"-témához annyit, hogy most neki lenne kutya kötelessége, hogy segítsen Neked... de ezt úgyis tudod... Olyan jó lenne ezt személyesen is megbeszélni, úgy érzem, hogy akkor talán tudnánk/tudnék egy picit segíteni... És eszedbe se jusson, hogy unjuk, amit írsz!

Eszti!
Tüneményes gyerekeid vannak! Nekem is pont az jutott eszembe, hogy mi lesz Veled tíz év múlva... :lol:

Zsúka!
Jó lesz, ha beszélsz a főnököddel, ez már nem állapot, hogy bemész a munkahelyedre, és nem tudsz babanetezni a sok munkától!!! Tarthatatlan helyzet!!! :D :D :D

Sziasztok

Norwell+Kende baba
norwell

Kendemami!

Már miért ne írhatnál. Ez olyan természetes. :twisted:

rituk@profinter.hu
mátra

Már megint csak egyedül :( :cry:
mátra

Sziasztok Lányok!
Én teljesen uj vagyok a babaneten, és tulajdonképpen már irtam egy bemutatkozást, de nem tudom hogy meg is érkezett-e, mert azt irta ki hogy elküldte ugyan, de engem már elfelejtett beengedni hogy lássam is, ugyhogy sejtelmem sincs hogy hallottatok-e már rólam itten :-)

A nevem azér ilyen fura, mert nem kevesebb mint tizenakárhány hülyébbnél hülyébb nevet irtam be hogy tuti ne legyen foglalt, és lám mind az volt :-)

A mamaneten már "nyomulok" egy pár napja, Cseresznye néven, de itten az is foglalt volt, és gondoltam ide is regisztrálok ha ez nem utközik semmilyen etikailag kifogásolható dologba, mert minél több helyről kapok megerősítést a kérdéseimre annál jobb :-)

Egyébként még a babásodás fázisában vagyok, 2005 szeptembere óta próbálkozunk eleddig sikertelenül, de sokat várok a mostani hónaptól :-)
krumplis pogácsa

Egy kis történet:

Gyerekszáj

Ágyba dugtam a három és ötéves lányaimat. Átöltöztem egy régi
melegítőalsóba és kinyúlt pólóba, majd bementem a fürdőszobába hajat mosni.
Még ott is hallottam, hogy veszekednek. Egy ideig hallgattam, majd törölközőt csavartam a fejemre, berontottam a szobájukba, és leordítottam őket. Útban visszafelé még hallottam, ahogy a hároméves megkérdezi nővérét:
"Te Réka, ez meg ki volt?"

:lol: :lol: :lol:

N

Kép
narco

Szia Anita!

Emlékszünk rád, meg is érkezett a bemutatkozásod és mindenki nagy szeretettel köszöntött.
Örülünk, hogy itt vagy.

Kicsit mesélnél magadról, hogy jobban megismerjünk?
mátra

narco!
Asziszem kicsit bepisiltem a nevetéstől :-) Ez hosszu ideje a legjobb gyerekszáj amit olvastam :-)
krumplis pogácsa

Nárcisz!!!!

Ez nagyon tetszett. :lol: :lol:
mátra

Persze szivesen mesélek :-)
De előbb egy kérdés: Nem látom hogy hol tudom beállítani a profilomat, avatart meg ilyesmit, segitenétek?

Nos, 24 éves vagyok, Anita, és Franciaországban élek a férjemmel, aki orvos (szemsebész), és közel egy éve lakunk itt, véglegesen október óta. Addig veszprémben laktunk, mert a veszprémi kórházban dolgozott a macikám (Dániel a becsületes neve) és amikor ajánlották ezt a munkát azonnal elfogadtuk. A férjem igen, én még nem igazán beszélem a nyelvet, de gyorsan haladok benne :-) Egy Saumur nevű kisvárosban launk a Loire folyó mellett, varázslatosan szép hely, ha érdekli vmelyikőtöket esetleg, akkor a www.mystuff.fw.hu oldalon talál képeket róla, ez a mi családi online albumunk, ugyanonnan érhető el ablogom is, amiben az itteni élményeimet irom le, bevallom nem tul nagy szorgalommal :oops:

Hát mit irjak még? Ja mielőtt eljöttünk és történelem-könyvtár szakos voltam a BDF-en, de mikor férjhezmentem, abbahagytam, mert adódott ez a lehetőség. 2005 februárjában volt a polgári esküvőnk mert nagyon össze akartunk már házasodni, de a mennyegzőnk a fehér ruhával és a népes vendégsereggel scak június 9-én, ugyhogy nemsokára egymásfél évesek leszünk :-)

Na ennyi jutott most az eszembe :-)
krumplis pogácsa

Remélem is, hogy tetszett, mert nekem is nagyon.

Videókat is küldenék, de az nem megy :D

Hapci!

Kép

:lol: :lol: :lol:

Kép
narco

Anita!

Festői környezet! Álomszép. Ilyen helyen a harmóniát is könnyen megtalálod, főleg, ha azzal vagy, akit szeretsz.

A babát is oda tervezed? Mióta próbálkoztok?

Nagyon szépek a menyasszonyi képek is. (Ezek a gyengéim :))
mátra

Nárcisz!
Hol lelted ezeket? :lol:

Rém férne egy kis nevetés...
mátra

Próbálkozunk már tavaly szeptember óta, és kétszer sajnos volt cisztám ami miatt kimaradt egy-egy teljes hónap mensi. Nem volt valami tragikus dolog ez a ciszta, csak annyi hogy a tüszökém nem repedt meg és begyült benne a folyadék, még az orvos is azt mondta hogy fiatal korban ez nem ritka, és nem is nyul hozzá mert szétpukkad majd magától, csak bosszantó hogy egy ilyen miatt tolódik a babásodás :-(
krumplis pogácsa

Helló Csajok!! :D
Már nagyon izgulok a holnap miatt!!Mára megint nem volt semmi bajom!!Hála Istennek!!Remélem minden rendben a babával!! :lol:
Mátra!!Nézd meg a www.funpic.hu-n,vagy com!Nem is tudom!!Van ott még egy táncoló tündéri cica is!! :lol: :lol:

Kép
bea27

Érdekes hozzállás...

Juca progimániája, és az én orvos mániám... Na mindegy. Neked kell bízni benne.

A lényeg az, hogy hamar jöjjön a kicsi. :)
mátra

www.funpic.com
Pár féle állat is van ott,meg mindenféle vicces kép!!RENGETEG !!

Kép
bea27

mi az a progimánia? és miben nyilvánul meg az orvosmániád?
az én hozzáállásom érdekes? az mit jelent?
krumplis pogácsa

Ez a legpontosabb!!!Bocsika!!De nem voltam pontos!!
www.funpic.hu/hu.index.php

Kép
bea27

Mátra!

Akkor még majd felrakok ide egyet-egyet, de csak a jobbakat szoktam felrakni.

Krumplispogi!
Én emlékszem ám rád.
Nagyon tetszik nekem ez a hely, talán egyszer majd eljutok oda is :)

N

Kép
narco

Anita!

Nem a TIED!!!! Az orvosodé.

A progi a progeszteron. Juca mindig azt kéri, azt nézessük meg. És valljuk be, van is alapja. Most nem akarok az één történetembe belemnenni, mert megint önmarcangolásba kezdenék.

Én pedig orvosmániás vagyok. Szerintem a legfontosabb, hogy olyan kezekben legyünk, akiben 100000000000 %-ig megbízunk. Ezért ha kell gyakran célszerű orvost váltani addig, amíg meg nem találod az "igazit" Azt szoktam mondani, hogy az orvosnak az x. este, betege, szülő nője, de nekünk az első, az egyetlen, vagy a második, de mindenképpen a sajátunk.
Egyébként nem vagyok egy orvoshoz rohangálós fajta :)
Emiatt is gyötör most a lelkifurdi...

Szóval csak ezt akartam. Persze ez egy fórum, mindenki a saját véleményét írja le. Ami nem szentírás. csak saját maga számára. :D
De zömében meggyőzhetőek vagyunk .
mátra

Szép jó estét mindenkinek!

Megetettem magam a szúnyogokkal, de olyan jó volt a kertben ücsörögni. Teljesen frászba voltam, hogy a másik cicusom is eltűnt, úgyanis csütörtök óta nem láttam, de ma elő bújt, azt se tudtam, hogy hogy simizzem.

Krumlpis pogácsa! :lol:

Üdvözöllek a csapatban! Nagyon tetszik a neved és ráadásul még imádom is, mondjuk bableves mellé. Mielőbbi babásodást kívánok.

Kofa!

Gyönyörű a kislányotok! Sok-sok puszi Kingának és Jucának is. Mindenképpen ad át, mert számon kérem. :lol:

Nárcisz!

Nagyon jók! Jól szórakozunk a Balázzsal.
zsúka

Zsúka!

Mi marad Balázsnak, ha te a szúnyogokkal eteted magad?

A cica simi nyugtat, de vigyázz a toxoplazma...
mátra

Mátra! Abszolút egyetértek :-)
Egyébként az első cisztámnál még magyarországon voltam, és az ottani orvosom nézte meg, akiben ezercsillió százalékig megbízom, másrészt meg a férjem egyetemi nőgyógyászati tankönyveit is átnéztem és valóban igy van a dolog, az orvosom nem mondott semmi rosszat. Természetesen ha többször is előfordult volna akkor kezelte volna, amit el is mondott, hogy mit tenne, de a második már itt volt, és őszintén szólva nem mentem el vele a dokihoz. Még megvárom ezt a hónapot, aztán irány a doki :-)
Mo-nagyon hasznos volt hogy a férjemis orvos, igy nem vagyok rá büszke, de télleg elég rendesen megvizsgáltak mindenütt. Egyébként az orvosomtól az hogy nem nyul hozzá csak annyit jelentett hogy nem szúrja föl vagy mi, de rengeteg endokrinológiai vizsgálatot végigcsináltatott, még MRI-n is voltam :-) Hogy az micsoda egy pokoli masina!

remélem nem volt félreéthető ahogy kérdztem, nem felelősségrevonás, csak télleg nem értettem miről van szó :-)

Szia Zsúka :-)
én is szeretem a pogit :-)

Narco!
gyere nyugodtan, érdemes :-)
krumplis pogácsa

Norwell!

Holnap beszélek a főnökkel, aztán majd jelentkezem. :lol:

Krumplis pogácsa!

Megnéztem az albumotokat, nagyon szépek az esküvői képek, na meg az a lakópark se elhanyagolható.
Szerencsére volt lehetőségem elmenni Franciaországba és látni a Loire menti kastélyok egy részét, meseszépek.

Na megyek lefeküdni apa vár. :lol:

Mátra!

Csörögj ha Pesten vagy és megbeszéljük, hogy hol tudunk találkozni. Addig is sok-sok puszi Neked!

Szép álmokat és jó hancurozást! :lol:
zsúka

Mátra!

Csak a gyengébbek kedvéért mi is az a toxoplazma?
14 évig volt egy cicám, aki velem aludt, most 2 kinti cica van, akik be vannak oltva, féregtelenítve vannak. Természetesen a kézmosás megvan, de néha adok egy puszit a buksijukra, mert nem bírom megállni.

Zsúka
zsúka

Meg csak epp bekukkantok lefekves elott:)
Krumplis pogacsa! Mar udvozoltelek egyszer itt, de megteszem meg egyszer: Isten hozott errefele (is), lattalak a mamaneten is:)

Matra: hogy lehet kibirni, hogy ne teszteljen elhamarkodva az ember lanya? Tudom, hogy az sem lenne jo, ha elsietnem a dolgot es megint csalodnek egy nagyot (utoljara februarban, 1 napi keses utan csinaltam egy negativ tesztet, aztan masnap persze megjott). Mar nem birom turelemmel, de iszonyatosan felek a csalodastol...

Na, szep almokat mindnyajatoknak!

Nomibogar
Kép
nomibogar

Pogi!

Nekem is volt cisztám ezelőtt 3 héttel a jobb petefészkemben, de elmúlt, felszívódott, és a sárgatesteim a balban vannak, amit mondtam már a dokiknak, hogy nekem csak ajobb műxik. Úgy látszik, hogy a jobb feladtát is bepótolja :D

N

Kép
narco

Zsúka!

A toxoplazma gonddi, vagy catii (ez a hivatalos neve) egy egysejtű élősködő, amit kutyák, és macskák terjesztenek az ürülékükkel, plusz egy picit megél a földben is, ha odakakilják.

A lányokban (legtöbbször kislány korban) átmeneti, influenzaszerű megbetegedést okoz. Ilyenkor életre szólóü védettséget ad.

Baj akkor van, ha nincs védettség, hanem terhesség első trimeszterében bekerül az anyába, ilyenkor fejlődési rendellenességeket okoz.

Megkérdeztem az állatorvost, de egerésző macskák, vagy azzal érintkező cicák terjesztik.

Egyszerű vizsgálattal megállapítható a védettség.

N

Kép
narco

Eláruljátok hogy hol lehet avatart beállítani?
krumplis pogácsa

Nomibogár!

Nagyon izgulok. :)
Hányadik napon vagy?

N

Kép
narco

Narco! Csodásan megvan komponálva a szervezetünk, mi?
Elképesztő az öngyógyító funkciója! Képzeljétek el, a párom épp a minap mesélte el, hogy egyetlenegy pici bacinak az a kis csillója amivel ide-oda ficánkol 40-féle anygból vagy építőkockából áll, és ha csak egy is hiányzik közülük akkor nem működik az egész! Elképesztő! Tiszta nanorobot!
krumplis pogácsa

Na most már tényleg elszakadok a babanettől.

Narco!

Köszi az infot. :)
zsúka

Zsúka!

Ne puszilgasd azt a macskát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Azért egy vérvizsgálat nem ártana (Nekem sem)

Anita!
Azt sem értem mit kérdezel, nem, hogy hogy lehet beállítani :( Majd holnap a számítógépzsenik elmondják neked.
Akkor elég alapos volt a vizsgálat. Helyes. Így is kell.
mátra

Ok, akkor holnap rátérek ujra :-)
Jó éjszakát, megyek csicsikálni :-)
krumplis pogácsa

sziasztok :)

Jucanak es Kofanak Hatalmas gratula :) legyen sok orome a kis csaladnak :) gabi
monyoka

Monyóka!

Rég jártál erre. Hogy vagy?

Szép álmokat mindenkinek. Szúnyog és égzengés menteset.

Kép
mátra

Kép
Kép
Kép
mátra

Eszter!

Kép

Boldog névnapot!
mátra

Legyen szép napotok

Nekem a mai elég rázós lesz, de este már a párommal (:)) leszek.
remélem tudok majd egy kicsit pihenni.

Zsúka!
Hívlak, ha látom a napomat.

Ha előbb nem, holnap jelentkezem.
mátra

Sziasztok!

Mátra!
Én még Téged sem köszöntöttelek, úgyhogy így utólag is, de annál jobban...: Isten éltessen... :) !!!

Eszter!
Nagyon sok boldogságot kívánok Neked is nevednapja alkalmából :D !!!

Anita!
Én is emlékszem Rád :D , és köszöntelek újra minálunk! Egyébként ha gondolod vissz tudsz olvasni, és akkor megtalálod a saját üzidet is amit írtál, és a sok üdvözlést is amit kaptál :D .
A profilodat úgy tudod beállítani, ha a lap tetején legördíted a "segédletek" címszót és ott rámész a profilokra. Akkor rögtön a saját profilodba kerülsz, ahol mindent beállíthatsz és képet is rakhatsz fel a neved mellé ha akarsz.
Megnéztem a képeiteket :D , nagyon szép pár vagytok, tetszett a menyasszonyi ruhád, én is az ilyen "egyszerűbb" vonalakat kedvelem :D . Na és a hely ahová költöztetek...húúúú nem semmi :D . Én még sajna nem jártam arra :cry:

Nomi!
Nem akarlak sürgetni, de bizony Te már nagyon messzejársz attól, hogy korán tesztelj :D , de ez a Te döntésed, bár a mi oldalunkat is nagyon fúrja a kíváncsiság :D , bár nekem van egy sejtésem... :D .

1/2 9 körül hozzák nekem a munkát, amit folytatnom kell, úgyhogy vége a szép időnek, nem tudom, hogy ma tudok-e majd még jönni :?
Este pedig moziba megyünk :D Így, hogy végül tali lesz és nem közös mozi, elmegyünk megnézni a Da Vinci-kódot :D . Remélem filmen is izgi lesz :D .

dido
dido

Sziasztok!

Mátra!
Katicás versikét én sem ismertem, köszi, hogy leírtad. Én csak azt ismerem, hogy
Miért piros a gólya csőre?
Mert égett a pofája mikor téged hozott! / Nem neked szántam csak leírtam :D/
De amúgy nem pihenésről volt szó? Ez az öt órai tábla nem azt tükrözi!

Narco!
Nagyon ráérsz :) De jók a vicces dolgok. Felvidítanak ilyen borongós reggelen. Bár a galambokat nem nagyon érdekli, épp itt bújnak össze az ablak alatt.

Pogácsa Anita!
Dido leírta hol találod a profilodat, de ha nem megy szólj, segítek.

Eszter!
Boldog névnapot kívánok!
Kép

Juca és Kofa!
Tündéri leányzót hoztatok össze gratulálok hozzá, a vadászpuskát már most vegyétek meg, mert Kinga valami szépséges! Még képet még! :)

Norwell!
Milyen érzés legfelül lenni? Amúgy hogy vagytok?

Bea!
Te meg ne aggódj már annyit! Minden rendben lesz és kész! Pocaklakónak aggódásmentes kismami anyuka kell :)

Nomi!
Nem tudom, hogy bírod?! Már elég jól túl vagy az esedékes mensin! Nem érzel semmi különöset? Megérzésileg sem?

Szép napot mindenkinek (még ha kicsit borongós is odakint)!

kancellárka

Jó reggelt mindenkinek!

Megtaláltam a profil, és át is állítottam mint látjátok, köszi a segítséget :-)

Nagyon kedvesek vagytok, ahogy köszöntötök, kicsit idiótán éreztem magam az elmult napokban amiért bemutatkoztam és ide se tolom a képemet, képzelem mit gondolhattatok egy ilyen neveletlen fruskáról :-) Aztán szerencsére jött egy mail, hogy többen jelezték hogy nem tudnak belépni és elhárították a hibát, ugyhogy vágtattam ide szélsebesen :-)

Mátra! marha jó a táblázat! Jujjujjujj! Én is bekerülhetek?
Én ugyan jelen pillanatban még nem merném kijelenteni hogy nem vagyok babás, mert nálunk most van itt az "akciózás" ideje, és nagyon reménykedem, de szivesen megadom az adataimat.

Eszter Boldog névnapot :D
krumplis pogácsa

Van itt köztetek esetleg Billing-módszer-tudor? Merthogy azt már kapisgálom hogy hogyan változik meg a nyák szerkezete peteérés előtt alatt és után, de mi van akkor ha közben megtörténik a megtermékenyülés? Akkor nincs vmilyen másféle változás amit meg lehet figyelni?
krumplis pogácsa

Kicsit még tudtam jönni :)

Anita!

Küldd el az adatokat értelem szerűen.

Niki!
Pihentem!!!! Tegnap délután is aludtam meg éjszaka is. Nekem ennyi az adagom. Vasárnap aztán bepótolom általában....
:lol:
mátra

Mátra!

Itt van sorba:

24,
dec.14.,
Saumur FR,
2005 09.-óta,
28-33 ciklushossz,
ma 20.cn
krumplis pogácsa

Anita!
Rendben, a holnapi táblában már benne lesz.

Pupy!
Így jó a Manócskád kora? Lehet, hogy most is elszúrtam valamit :oops:
mátra

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?