Jóóóóóóóó reggggggggggelt!
Úgyanmár Eliza!
Van, hogy engem 2 napig meg sem említ senki, de hát nem is történik velem semmi extra. Írni sem tudok mindenkinek, mert követhetetlen, meg nem is tudok mindenhez hozzászólni, van olyan is, hogy nem is akarok! Lehet, hogy durva leszek, de van olyan is, hogy én csak olvasgatok és annyira idegesít valaki, hogy pofákat vágok hozzá, de hát azért van ez a fórum, hogy az ember kiírja magából, ha olyanja van, vagy kérdezzen, vagy ha tud tanácsot adjon! Esetedben tényleg csak annyit tudunk tenni, hogy várjuk, hogy megírd minden ok, és akkor örülünk! Tudom, hogy nem sértődtél meg, de szerintem te is hőmérőztél és babás lettél, és igenis követni szeretnénk, hogy mi van, úgyhogy én, a táblában maradásra szavazok!
Szezso!
Rémálmok - én is álmodtam egy időben azt, hogy gyerekem születik de nem etetem, és olyan picike, hogy a vasalódeszkán alszik

Egy kineziológus mondta, hogy az a baba lehet a bennem lévő gyerek, és azért éhezik, mert elfelejtek gyerek maradni, pedig játszani kell, nevetni kell. Lehet, hogy a témára való rákattanás miatt van, hogy az ember komolyabban akarja venni a dolgokat mint kellene.
Szirom!
Én már írtam egyszer, hogy mindig attól tartok, hogy terhes vagyok, csak nem tudok róla, hát ez mostanában párosult ám olyanokkal, hogy érzékeny vagyok szagokra, nem jó a gyomrom, mindeközben persze menstruálok. Nem hiszem, hogy tüneteket kreálnék, mert mikor megjön, akkor belenyugszom, hogy megint nem sikerült, de azért fura
Szilcsi főszerkesztő asszony!
Gratulálok
Csigaverseny lesz? Hol lehet nevezni?

A vízicsiga is ér?
Áfi!
Dokizásról tájákoztatást kérünk!
Baba!
Apavizsgálat eredmény is meglesz ma?
Zöldi!
Szóval ma megint megmutogatod a nagyra nőtt tüszőket!
Te kis mutogatós
drukkkkolok ám, nem csak ezerrel, kicsivel többel!!!!
Bettike!
Kicsit morbid, ez a nem lehet gyerek

de tényleg nehéz leállítani az embereket! Itt a munkahelyen már a tulaj is nekünk drukkol

Kicsit gáz, szerintem anno a párom volt olyan lepcses száju, hogy elmesélte, hogy dokihoz járunk

Ezek a pletykás pasik!
Én régebben, ha úgy éreztem megemeltem magam, mindig mondtam, anyukáméknak, hogy ha ezt így folytatom, akkor olyan unokát választanak maguknak amilyet szeretnének

Akkor persze nem volt pasi a képben, most azért nem engedném át a választás jogát!
Jól bírod és jól csinálod!!!!
Klarissza!
A fura mensihez csak annyit, hogy én, az elmúlt hónapokban a mensik összes tárházát felvonultattam. Néha idegesített, néha letudtam azzal, hogy bonyolult az emberi szervezet, minek mennék dokihoz, úgysem tudja megmondani, hogy mi van, csak esetleg vérvételek újtán, de hát nem lehet állandóan vérvételre járni!Volt, hogy barnáztam az elején, aztán abbahagyta, majd egy nap múlva megjött, de mintha disznóvágáson lennék (bocsi Coca), ez csak 2 napig tartott, aztán mintha elvágták volna. Volt, hogy barna nélkül jött és ment, a mostani is barnázással indult, végig a mensi alatt nagyon sötét volt, szinte fekete, meg is ilyedtem, mert szokatlan volt, de nem tudom mi lehet! Ami most nagyon fura, hogy még mindig barnázgatok, pedig a 10. napon vagyok
Ha ezt végiggondolom, most is kitör a frász, hogy tuti valami nagy gebasz van nálam, és ilyenkor mindig meg is beszélem magammal, hogy nem foglalkozom a témával

/ja, csak oldalakat írok róla

/
Nagyon sokat várok a holnapi dokis konzultációtól, mert ugye most 4x vettek vért, terheléses vérvizsgálat is volt, mostmár ki kell derülnie valaminek! Punktum!
Nem voltam szűkszavú!