A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

Sziasztok!

Mindenkinek jó hétvégét kívánok.

Baba :D

Neked holnapra nagyon drukkolok.

Én most hazautazom a szüleimhez. Ha holnap apa nem hozza utánam a laptopot és a netet, akkor csak hétfő este vagy délután tudok jönni.
Jók legyetek és pusz mindenkinek!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Sziasztok!

Megjött, görcsöl a hasam,.. :cry:

A drukkjaim mennek, csak most nem név szerint, bocsánat. :oops:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Kisbuta,
jajj, bocsánat :oops: :lol:
Neked köszönöm, és most duplán megjegyzem!!! :lol: (Zsófinak meg minden mást köszönök! :P )
Nahát, nem szoktam én összekeverni Embereket :roll: :lol:

Baba, Drága,
bár igazad lenne...(sajnos erősödnek a mensis görcsök...)
Neked gigadrukk, gyere majd, hogy mennyi Peti lett! :P

Puszedli,
pocaksimi :( (kitartás, nemsokára 9 hónapig nem fog! :wink: )

tillidian

(((((Puszedli))))

Kobzoszsu, jó pihenést!

Till, ne aggódj! Nagyon szorítok. (Tudom, könnyű azt mondnai, pont én mondom.......)

babaimádó
Kép
babaimado

Puszedli :( Hová utaztok?? :)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Baba, neked meg holnapra egy kalappal (illetve egy kosárral, lásd a képet)!!!! Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Halihó!

Till: szerintem most jött el a pillanat, amikor meg kell keményítened magad, és nem szabad feladnod! Nekem is nehezen ment, mert et+6-tól a szokásosnál erősebb mensis tüneteim voltak, plusz derékfájás. És ez pont karácsonyra esett. Nem tudtam élvezni sem igazán az ünnepeket. Az segített, hogy Apával megbeszéltük, tesztelek et+9-en, lesz ami lesz... Mivel mensi előtt szokott fájdogálni a hasam, mindig azt hittem, az lesz a jel, ha nem lesz mensis tünetem. Erre nem teljesen máshogy történt??? :wink:

Puszi: sajnálom :cry: meg hogy még fáj is ráadásul.

Rana: ha nem jön meg, tesztelsz? :-) jó lenne egy csodabébi

Zsu: jó hétvégét! :-) laptető 8)

Mabe: gyere, Petne Julcsiján boci van :lol:

Petne: biztos lesz, aki segít majd le meg felcipekedni a babakocsit...Vagy nem olyanok az emberek? :roll:

Vettem hennás hajfestéket, mert nem tudtam eldönteni, normál hajfestékkel lehet-e festeni. Remélem nem lesz zöld a hajam :lol:
Nagyon várom Apát, pizzát rendelünk, piszok éhes vagyok :-D

SzezsoKép
KépKép
szezso

Rana, én már azt hittem a stimus szuriknál tartasz... :roll: :oops:

skrisz72

Tilli,
ne viccelj, a szórakozottság babás tünet. És biztos nagyon szórakozott lehetsz, mert én még sosem kevertem össze magamat mással :lol: :lol: :lol:

Petne,
a lépcsőházatok állandóan nyitva van? - mert nálunk csak kulccsal lehet bejönni, és lakott itt a negyediken egy albérlő pár, akiknek akkor született babájuk, ők a földszinten lelakatolták a babakocsit a lépcsőkorláthoz, a lakók nem bántották, más meg nem tud bejönni.

Puszedli,
nagyon sajnálom :cry:

Szezsó,
miért, a zöld haj nem divat? Mondd már, a mai világban ki nézi, milyen a hajad?! :D

Annyira örülök, hogy ilyen sokan kezdetek! Biztos lesz megint szép babaesőnk! Nagyon drukkolok mindenkinek. (és titokban azt is remélem, hogy Bella is jó hírrel tér vissza közénk, nagyon megérdemelné már ő is.)

Kép
kisbuta

Szezso, mi is csodabébiben reménykedünk, lásd a vonalzóm mellett. De tényleg nagy csoda lenne, mivel már teszteltem egy nagy negát! :cry:
Most ugye nincs festve a hajad sima hajfestékkel????? Mert ha arra ráfestesz hennával, elporlad a hajad!!! :shock: Csak festetlen vagy hennával festett hajat szabad hennával festeni, vagy meg kell várni, míg lenő a régi festék! Nekem ezt fodrász mondta! Volt egy lány, aki ezt nem vette figyelembe, és elmállott a hajának az a része, amin volt még a régi festékből!

Krisz, még nem, de nemsokára! :wink: Ja, amúgy köszi a Stodalos tippet, megittam az egész üveggel (persze nem egyszerre), és már nem köhögök. :D

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Hát itt a mi házunkban tuti ellopnák a babakocsit lakattal, korláttal, tokkal-vonóval együtt! :(

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,
nagyon drukk :wink: (naa, most nem tok visszalapozni...Tőled kaptam az Alexes avatart? :P - vagy megint keverek :lol: - mert naon teccik, le is másoltam, csak nem tom kicsinyíteni, így meg 33 KB, és csak 10 fér fel...)

Szezso,
ez nagyon érdekes :roll:
(ok, igyekszem :oops: - mikor másnak kell drukkolni, mindig olyan okos és tapasztalt vok :oops: és most meg tessék... :D )

(nálam avvan, hogy a jobb oldalon a hasam alja görcsizik, és kisugárzik a lábamba - vagy a méh-környékem feszül, mintha kipukkadni készülne)

Kisbuta
ok :lol:

(Ja, igen: a tegnapi kérdésekre: igent mondtam Apának :roll: :lol: )

tillidian

Rana,
az is igaz, hogy a mi lépcsőházunkat onnan lehet felismerni, hogy mész-mész a szegedi panelrengetegben, egyszercsak látsz egy dúsan virágzó kertet, rózsával felfuttatott pergolával, előtte padok és azon a nyugdíjas nénikék folyton kint pletyiznek, nincs az a Harry Potter, aki észrevétlenül be tudna surrani... (Lesz is nekik téma a tavasszal, ha meglátják a pocakomat, már előre nevetek rajtuk... csak baj ne érjen addig...)
Ja, és drukkolok a csodababáért! Bogyika óta nem született a topikban spontán baba, most már itt az ideje éppen!

Kép
kisbuta

Kisbuta: de divat a zöld is, csak nem hajon :lol:

Rana: de igen, festve van. De ez hennás hajszínező, nem sima henna. 10 hajmosásnak, vagy 2 hónapnak kell eltelnie, hogy rá lehessen kenni a festett hajra. Ennyi nekem bőven megvan. De holnap kipróbálom egy tincsen, mit csinál a hajammal, meg hogy mennyi ideig kell rajtahagyni, hogy jó legyen a szín.
Sajnálom a negát :(

Till: kitartás! :wink:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso, ne sajnáld, már megszoktam. :( Lehet hogy akkor úgy okés lesz a hennás szinező, de tényleg próbáld ki inkább egy tincsen.

Kisbuta, akkor az ott egy csöpp mennyország! :D Miért is akartok ti onnan elköltözni?? :roll:

Na várjál Till.... :wink: :wink: :wink: :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Till! Sikerült! Elég kicsi lett, meg picit le is kellett butítani, de így 9963 byte, úgyhogy biztos nem túl nagy! Íme ő (igen, tőlem kaptad amúgy):

Kép

Sajnálom a görcsölést, bár talán nagyon enyhe hiperstimu is lehet, ami pedig ugye tudjuk, nagyon gyakran babával végződik.... :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,
kösziiii :D

Beraktam! Tetszik? :lol:

tillidian

Nekem igen!! :) Ha meg neked is, az dupla öröm! :D
Szívesen! :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Ja és végre már oroszlánunk is van!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Én is oroszlán vagyok :lol: :lol: :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Baba, nem gólya???? :shock: :lol: :lol: :lol:

Na csajok, ez itt rólunk szól (itt most mindenki érett nő 24 év felett, okés?), olvassátok figyelmesen, és kéretik minden férjnek felolvasatni tanulságképpen:

Az érett nő

- Az érett nő sosem ébreszt föl az éjszaka kellős közepén azzal a hülye kérdéssel, hogy: Mire gondoltál most, szívecském??
Ő ugyanis magasról tesz arra, hogy te mire gondolsz.
- Az érett nő mindig hord magával óvszert, nem úgy mint a fiatalabbak, akik arra számítanak, hogy majd nálad lesz.
- Az érett nővel mindig olcsóbban kijöhetünk a fiatalabbal ellentétben.
A fiatal még 12 Martini után is vacillál, míg az érettebb akár egy herbatea után is ágyba fekszik veled, ráadásul a lakásán.
- Az érettebb nő mindig gyorsabban szalad, mert állandóan csak kényelmes cipőt hord.
- Az érettebb nő őszintébb: nyugodtan lehülyéz, ha tényleg hülyén viselkedsz nem úgy, mint a fiatalabb, aki fél, hogy elhagyod.
- Az érettebb nő sosem esik hirtelen teherbe, és nem célozgat arra, hogy emiatt kettőtök közül valakinek sürgősen házasságot kellene kötnie vele. Ha az érettebb nő véletlenül teherbe esik tőled, te leszel a legutolsó, aki ezt megtudja.
- Az érettebb nő sosem mond neked ilyeneket, hogy: "Te csak kihasználsz engem?" Egyszerűen csak kihasznál téged.
- Az érettebb nő mindig felhív, hogy mikor lenne neked a legmegfelelőbb, ha persze te is akarod, míg a fiatalabbak arra várnak, hogy te hívd fel őket.
- Az érettebb nő általában nagyon ízletesen főz, míg a fiatalabbak
legfeljebb telefonon rendelnek egy pizzát a sarki bódéból.
- Az érettebb nő mindig bemutat téged az össze barátnőjének. Nem retteg, mint a fiatalabbak, hogy lenyúlnak téged.
- Az érett nőnek mindig van számtalan érett barátnője, akik mind szívesen ágyba bújnak veled.
- Az érettebb nőnek mindig csodálatos fehérnemű-kollekciója van, általában a korábbi szeretőitől. A fiatalabbak általában nem hordanak fehérneműt, miáltal megfosztanak téged egy izgi sztriptíztől.
- Az idősebb nőnek mindig van önbecsülése, sosem hisztériázik nyilvános helyen.
- Az érett nő tisztában van azzal, hogy az ágyban nem mindig sikerül minden a tizenkettedik korsó sör után.
A fiatalabbaknak ezt a tapasztalatot csak az évek hozzák meg.
- Az érett nő sosem jön azzal, hogy: "Elvetted tőlem a legszebb éveimet!" - mert azokat már másvalaki elvette.

A BOLDOG NŐK 5 TITKA
1. Fontos, hogy egy olyan férfit találj, akivel megoszthatod a
felelősségeket és a háztartási munkát, és hogy legyen egy jól fizető állása.
2. Fontos, hogy egy boldog férfit találj, aki imád táncolni, utazgatni és mindig megnevettet.
3. Fontos, hogy egy romantikus férfit találj, akire érzelmileg
támaszkodhatsz, anélkül, hogy ő ezt kihasználná és ráadásul nem
hazudik.
4. Fontos, hogy egy olyan férfit találj, aki tökéletes szerető és imád veled hancúrozni.
5. Fontos, de nagyon fontos, hogy ez a 4 férfi ne ismerje egymást!
Küldd el ezt azoknak az okos nőknek, akiknek egy mosolyra van szükségük, és azoknak a férfiaknak, akikről úgy gondolod, hogy képesek elviselni a valóságot, és akik szintén okosak, és csak egy mosolyra van szükségük.........!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Jó reggelt!

babaimádó
Kép
babaimado

Rana :lol: :lol: :lol: :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt!

Tegnap álomkóros, öklendezős napom volt :cry:
Ma talán jobb lesz....

Rana
Enyém apa nem szereti a hólapátolást
:lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Katavirág
Nagyon szép a kisfiad :lol:

Nyulasz
Van egy 3-as ikres ismerősöm... másfél évesek a fiúk... (az ikrek lombikbabák)... és most úgy néz ki, hogy spontán kistesó lesz :wink:
Terhesség alatt lehet szedni Algopyrint... és inkább azt, mint mást!!!!!

Petne, Hanna
Gyönyörűségesek a babákok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsu
Érezd jól magad, pihenjél....

Puszedli
:cry:
Baris vonalzó nagyon aranyos :wink:

Till
Csak pozitívan! Tessék megbeszélni a picurokkal a dolgokat!
A terhesség alhasi vérbőséggel jár... attól lehetnek mindenféle érzések...

Szezso
Én simán be fogom festeni a hajam... ezekel a mai, jó minőségű festékekkel lehet....
Vendég

Halihó

Rana: ez nagggggggyon jó volt :lol:

Mabe: szóval akkor lehet festeni. Mindent összeolvastam a neten, de hol ezt írják, hol azt. Az első 3 hónapban is? Különben ahogy a dolgok állnak, szerintem nekem is marad a normál hajfesték. Kipróbáltam a hennást, 1 órát volt a hajtincsemen, de semmit nem csinált vele :( most rákentem még 1x, hagyom 2 órát, de nem fűzök hozzá sok reményt.

Till: hogy vagy? :-) cuki az avatarod :-)

Babim: drukk mára! :-D várunk a hírekkel! :D

Szép napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Kép

Till, most jut eszembe, ET+6. nap mensinek korai lenne, nem?? :roll: Nem inkább a beágyazódást érzed?? :wink:

Szezso, van ez az új hajfesték, aminek csak 10 percig kell lennie a hajon. Próbáld ki azt! Akkor aztán tényleg minimálisra csökkented a kockázatot!

Vkrisz, hova lettél?? Köbüki, Köbüki, jelentkezz, jelentkezz! Tudod már, hogy hétfőn hányra mész a Kaáliba??? Én reggel megyek vv-re, aztán 11-re van időpontom! Jó lenne talizni! :D

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Helló lányok!
Baba,drukk a leszíváshoz,aztán meg a randihoz :wink:
Till,babatapik+++++++++++++++++jó az új avatarod :lol:
Rana, :lol:
Ja,és az egeres macsek olyan,mint a Bandink volt.Csodabébidrukkok mennek!
Puszi,szemét piri :evil: és még meg is kínoz :twisted: Szülinapos vonalzód meg hova lett???Honnan tudom mikor kell feltenni a gyapjasokat?Vagy már el is múlt :shock: :roll: És hova utaztok?Ha nem titok...
Zsu,jó pihizést :wink:
Mabe,köszi,tegnap végül bevettem egy algopyrint :? Szerencsére azóta semmi bajom,de megint kezdett hányingerem lenni tőle...Vuk?
Vendég

Sziasztok!

Párizsba utazunk.

Baba:
Kép

Később jövök!

Kép

Kép

*puszedli*

Nyulasz: :lol: :lol: :lol: (február 4., de ha elfelejted, az se baj ám!)

Kép

Kép

*puszedli*

Lányok! Tegnap este kaptam egy privit (emailben kaptam róla a jelzést),
de a leveleim között nincs. Nem tudom ki írta, de kérem írja újra! Köszi.

Kép

Kép

*puszedli*

Nyulasz! Csodabébidrukkokat elteszem a kövi ciklusra (lásd vonalzóm :cry: ), de azért köszike. Bandi aranyos lehetett.

Puszi, nincs megtelve a postaládád? :roll: Jók a vonalzók! :D

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana: nincs megtelve. Csodabébis minivonalzó nincs bárányosban? :oops:

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok,
Babának 14 szépséges petikéje lett. Most pihen. :lol:

skrisz72

14?????????????? Aztamindenit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Baba :D :D :D micsoda csipet-csapat :D randidrukkok mennek!!!!!!
Puszi,
irigy,irigy,irigy :D
Csak nem felejtem el a szülinapod,bár mostanság bármi megtörténhet 8)
Rana,még az iwiwen fenn van a képek közt,le kellene szednem... :( de még nem vagyok elég erős hozzá :oops: pedig inkább kutyás lennék,de őt imádtuk.
:? látom a vonalzód :twisted: ...akkor most megszavazok neked is ikreket :D
Vendég

Babaaaa, ez szuper!!! :D (hogy csináltaaaad?)

Randi-drukkok!!! :lol:

Avatar: örülök, hogy tetszik Ranától kaptam! :D (kösz! :P )

Rana,
nem tom, mit érzek... :roll: (mensit megelőző húzódós hasfájást, feszülést :oops: ), de igyekszem nem agyalni, szót fogadok :D

Szezso,
köszi, megvagyok :P
Remélem, Te szuperül :wink:

Puszedli,
jobban vagy? :oops:

tillidian

Megjöttem.Kicsit fájok, de megvagyok.

babaimádó
Kép
babaimado

Baba drága, ügyi voltál nagyon! Ezekből a pötikékből mostmár bizti lesz baba! :wink:

Till, mensis előjelek=babásodó előjelek a lombiknál (legalábbis ezt mondják...)

Puszikám, nincs bárányosban sajna. :( De csináltam neked ilyeneket helyette (meg majd még keresgélek azért):

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana: Kép :D :D :D

Baba: már vok! :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!

Drukkhegyek és babatapaszok, no meg türelem tabletták - kinek mi kell!

Baba, én is gratulálok a sikercsapathoz!

Most megyek, mert Mackó beteg és nyűgös...

Szép estét Mindenkinek!

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Már bevettem egy No-spat, de továbbra is fájok. A másik 2 punkció nem volt ennyire gáz. Ez egyre rosszabb, minél többször van? Shocked Ráadásul az antibogyó még mindig hasmenést okoz. (Bocsánat a nyafizásért.)

babaimádó
Kép
babaimado

Baba: ez azért másabb, mert most sikerülni is fog! 1 vagy 2 baba lesz a "vége" 8,5 hónap múlva! :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Baba itt is gratulálok és jobbulást neked!

Till, remélem, már jobb a kedved és a közérzeted.

Rana, jó volt a vicc :D :D :D

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Baba

Nagyon drukkolok a randihoz!!!! :wink: Igazán szép eredmény!!! :wink: :D

Túlstimu=tuti babásodás!!!!! :wink: :D
Vendég

Sziasztok!

Olvasok-olvasok, írni nincs időm még.

BABA!!!!! Nagyon drukkolunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mindenkinek mennek a drukkok!

Kismamiknak pocisimi!

Kisfiunk:

Kép

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Hanna, szupi képek.
Nem vagyok túl jól.Néha a mellkasom is fáj levegővételkor, máskor meg nem. De majd elmúlik. Éjszaka is No-spát vettem be. Sokat iszom, sokat pisilek. Igyekszem.Nemsokára indulok progiszurira. Utrót nem kaptam, azt mondta a dr.nő is, hogy nem kell. (Az én dokim szabin van.) 11-kor kell telefonálni randi ügyben.

babaimádó
Kép
babaimado

Hanna, ki csinálja a képeket? Annyira szenzációsak! :lol:

Babim jobbulást! Remélem már kicsit jobb. Utro-val nem értek egyet. Mennyi progi szuri kell naponta?

skrisz72

Babi,
itt is mega-randi-drukk!!!! :D ++++++++++++++++++++++++++++
pihengess, gyűjtsd az erőt!!!
(Utróval én sem értek egyet! Akkor most nyilvánosan bevallom, amit Neked már írtam: nekem sem adott a doki a szuri mellé, viszont a háziorvosom felírta! Annyira aranyos, úgy szurkol...Ő is lombikbabát vár, 31 hetes kb. Azt mondta, mindenképp nyomjam az Utro-t is, ártani nem árthat, max használ :roll: így megy a 3x2.
Szóval, ha megnyugtat, írasd fel a körzetivel...Lécci nem mondjátok el senkinek :))

Hanna-Mami :P
hogy megy a szopizás a Kishercegnek? :P

(nálam: állandó pisilés, éhségérzet, hasfeszülés. Még 4 nap és "eredményhirdetés" :roll: )

tillidian

Till, én biztos vagyok benne, hogy sikerült neked!!!!! :lol:

skrisz72

Szerintem is sikerült Tillnek.

Napi 2 ampulla progiszurit kapok.

babaimádó
Kép
babaimado

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?