Jó reggelt mindenkinek!
Sajnos esőre áll, és ahogy hallom, ilyen lesz az egész nyár. Szomorú vagyok, mert tavaly sem lehetett rendesen nyaralni pont ilyen okok miatt.
Monyóka!
Nekem is volt a második próbálkozós hónapomban két nagyon halvány pozitív tesztem, és végül mégis megjött. Eddig teljesen abban voltam, hogy volt babám, és elment. De ezek után már nem is tudom, mit higgyek. Lehet, hogy az én tesztem is tévesen mért, és becsapott, én meg abban a tudatban élek, hogy van egy kis angyalkám.
Neked viszont nem jött meg, és nálad még bármi lehet. Én még egy kicsit azért reménykedek.
Nem próbáltad azt a módszert, hogy Word-be írod az üziket, és bemásolod ide? Én úgy csinálom, és nem marad így kis senki (vagy legalábbis kevesebb az esély rá).
Jucmuc!
A férjed eredményei tényleg nem valami fényesek az én férjem közepeséhez viszonyítva, de ha a doki azt mondta, hogy ennek ellenére még akár spontán is lehet baba, akkor hinni kell neki. Én már valóban hallottam olyat, hogy a pár már elő volt készítve a lombikra, és közben pont abban a hónapban spontán összejött nekik a baba.
Én javasolnám, hogy a város mellé írasd még be a táblába, hogy Olaszország, mert nem biztos, hogy mindenkinek beugrik. Egyébként tervezel mostanában hazajönni? És nem baj, ha ritkábban tudsz jönni, az a lényeg, hogy néha hírt adsz magadról.
Szisz!
Régen én is Forma 1 rajongó voltam. Nálunk a családban a férfiak nagyon sport-orientáltak. Sajnos, amióta monotonná vált Schumi miatt, nem nézem már annyit. Bár idén izgisebb a helyzet, és én is nagyon bírom Kimit. Lehet, hogy visszatérek. A hungaroringre én is nagyon szívesen kimennék, egy bokszlátogatásra. Te is olyan főzős vagy, mint Anikó? Szuper háziasszonyok! Örülök, hogy nem visel meg a mensi. Engem is csak kicsit mostanában.
Norwell!
A párnát tegnap is használatba-vételeztem. És gyertyáztam is

. Persze, miután a férjem kiment a szobából, mert nem akartam rontani a romantikus hangulatot. A PÉm majdnem százas, hogy a 13. napon volt, mert tegnap is csináltam egy LH tesztet és negatív lett. Sőt, tegnap valami nagyon halvány rózsaszínes dolog is jött, ami nekem igaz nagyon-nagyon ritkán van, de azt mondják, hogy tüszőrepinél lehet ilyen. A hőmmel most nem foglalkozom, egyszerűen nincs hozzá sem kedvem, sem energiám. Kende babának küldök simiket, és üzenem, hogy itt kint nagyon hideg van, én a helyében még inkább maradnék bent a melegben, amíg csak lehet

.
Pupy!
A sok jó tanács mellé én még annyit javaslok székrekedés ügyben, hogy egyél nagyon sok almát. Az alma az egyik legjobb, hanem a legjobb gyümölcs, ami karban tartja a gyomrot. Nem túlzottan savas, és a leve hashajtó, a húsa pedig fogó (vagy fordítva), így ha ezt eszed, egyensúlyban tartja a gyomrodat. Nekem ez bevált, pedig én is küszködtem hosszú évekig. Elevitet is megszokta a szervezetem 1 hónap után, és már nem sültem be tőle. Igaz, most abbahagytam az Elevitet, mert drága, és minek szedjem évekig, ha úgysem leszek terhes. Majd ha biztos lesz, újból elkezdem. Addig eszek sok gyümit, zöldséget.
Mátra!
A táblába szuper ötlet volt az újítás. Látom, kreativitásból te sem szűkölködsz. Apa meg csak nyugodtan legyen apa. Hamarosan jön a szülinapja, és ígértél neki egy szép ajándékot!
Mindjárt nézem a mailt….
Anikó!
Neked volt már lombikod? Nem is tudtam! Említetted már itt, csak nekem kerülte volna el a figyelmemet?
Köszi, megjött a kaja. Nagyon fini volt, annyira, hogy ma is kérek.
Egyébként én is nagyon szeretek a konyhába sürögni-forogni, de csak ha van időm. A munkanap után már semmi energiám, és a férjem sem igényli rendszeresen, mert ő a munkahelyén eszik meleget. De ha majd otthon leszek, akkor tutira én is konyhatündér bőrbe fogok bújni, és akkor majd én küldözgetem neked a finomabbnál finomabb kajákat
És persze, hogy hiányollak. Az, aki sűrűn jár ide, rossz, ha úgy alakul, hogy nem tud jönni.
Ági!
Pihenj sokat, és nagyon figyelj oda magadra. Már nagyon várom az eredményeket. Mindig Duddu jut eszembe, hogy neki elsőre sikerült. Miért ne sikerülhetne neked is
Sysy!
Sajnálom Andriskát, de valóban igaza lehet Divallianak. Az unokatesóm kisfiának is hasonló problémája volt, de a dokija nem javasolna neki ezt a módszert, hanem neki is sokat kellett tornáztatnia, és pár hónap alatt rendbejött a kisfia. Egyébként ez nálunk családi „örökség” apai oldalról, mert én is nehezen ülök törökülésbe, eléggé kötött vagyok. De ennek ellenére én ifi élsportoló voltam, és nem akadályozott a sportban sem.
Zsúka!
Köszi a vicceket. Még-még-még….

a negatív teszt miatt, de azért: Drukk-drukk-drukk!
Mátra!
Beírnád a táblába a megjegyzésembe, hogy „Szabadság: júni 11-20”? Na most megyek olvasni mail-t…
Puszi mindenkinek,