Sziasztok!
No, itt lennék, igyekszem
Robcsi! Mi tagadás, kicsit álomkóros vagyok

De ez jó

Uh-t biztosan csinál a doktorom, magánba megyek hozzá, és elég jó gépe van. Sőt, rendes manuális vizsgálatot - ha jól emlékszem az időre - a 18. hétig egyáltalán nem csinál.
Épp számolgattam, hogy 5+1 leszek, nagy szerencse kell, hogy legyen már szívhang.
Nektek van mér nevetek? Nemtom, hogy mondtad-e, nem emlékszem
Monyókám! Tényleg annyira nagyon sajnálom

Én irtóra számítottam rá, hogy mi együtt babásodunk. De mondok neked valamit: van a másik topikban egy lány, aki mindig azt mondta, hogy majd mi együtt, a múlt hónapban erre volt képem nélkülem teherbe esni

De szerencsére ha minden igaz, követem, a jövő hónapban pedig majd te, jó? Puszi!
Áfi! Te mikor mész legközelebb dokihoz?
Snufi! Jó kis gólya

És majd a gyereketek hogy fogja élvezni

Miksának van ilyen három is (lepkés), az első perctől nézegette őket a szobájában, és még most is ott lógnak, mert nagyon szereti őket!
Sonjus! Ez igen
Üdv Boniko! Üzemorvosotok nincs? Ha nagy cégnél dolgozol, akkor kell lennie!
Katica! Neked még pihenned kellene szerintem! Babás nem lehetsz?
Zöldikém! Azért csak vigyázz magatokra nagyon! Kis téblábolás-kis pihi és így tovább, oksi?
Elmeséled, mi volt?
Panni! Tényleg elég jó görbe... csak a vége nem tetszett, de lezs még a vége is jó!
Babancs! Ugye te kérdezted, hogy a papa ott lesz-e a szülésnél? Most még nem beszéltünk róla, de Miksa előtt elég nagy meccset vívtunk, mert a férjem eleve nem bírja a kórházakat, a kórház-betegségtémát, a vért meg főleg nem. Én viszont szerettem volna, ha ott van. Aztán nagy nehezen eljött velem a magándokihoz uh-t lesni, a doktorral tök jóban lettek, mert az orvos szerencsére klasszul megtalálta vele a hangot. Utána már rendesen jött velem mindig a rendelésre (mint mindenki más, én is meglepődtem, hogy mennyi rendes pasi van, és mindenki párban jár nőgyogyihoz), és már nem volt nehéz vele kiegyezni abban, hogy amikor még nem folyik vér, de hosszú és nehéz a vajúdás, akkor ő ott sokat tud segíteni, és szükségem van rá. Úgy egyeztünk meg, hogy a kitolásnál kimegy. De nem ment ki, így végigasszisztálta, amikor Miksa beszorult, majd elvittek minket csaszira. Ha nem csaszi, akkor végig ott lett volna és bírta volna, mert valahogy belesodródott az eseményekbe, fokozatosan kapta a terhelést

.
Purc! Mi volt a dokinál, majd mesélj!
Csikken! Először én se LH-tesztnek néztem
Bettike! Tuti talizmánok
Szezsó! ne legyél már ilyen pesszimista, a jóég áldjon meg!

Annyi infód mindenképp van a Duphastonról, hogy nekem egy hónap alatt segített. És tudod, én is éreztem a hasam, először mensisen, aztán mégse úgy, volt szurkálás, fájdogálás, mellfájdalom. Tény, hogy nekem másként kellett szedni. Tudom, akkor meg én problémáztam rajta
Bimi! ne haragudj, azt hiszem nem válaszoltam a privire. Szét vagyok esve agyilag, bocs

De drukkoltam, eszemben voltál Zöldivel egyetemben tegnap
Szilva! nem félj a teszttől! De jó a péntek, nagyon jó!
Lányok, én most ezt elküldöm, mert ovis képeket kell válogatnom, és úgy repül az idő! Remélem, nem hagytam ki senki-semmi fontosat. Ha igen, akkor mea culpa