A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Na, pedig nem is vagyok szőke :lol: Ezt nem erre a fórumra szántam :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Ebba!
Igen, nagyon nehéz Borsodban, hogy nagyon kevés a lehetőség.
Az sem jó, ha felhívod és tudnak esetleg ajánlani valakit?
Szurkolok nagyon, hogy tényleg ne kellejen menned, bár mint írtam ez lenne az utolsó egy ilyen szélsőséges ciklus esetében.
Sajna erről a nőgyógy tanköny csak 5 sort ír. Érdemes lenne komoly orvosra váltani.

Kép
narco

Évi!
nekem is nagyon tetszik a játszószőnyeg, csak nem tudom, hogy 2-t vagy 1-et vagyünk belőle.

Képzeljétek, ma kikészített a macskám.
Körbejár engem és nyávog. Adtam neki vizet, kaját, és jégkockát is.
Most azt hsizem befejezte, mert csandben van a konzerv kukorica hatására.

Félek, hogy lassan leordítom a haját.....

Kép
narco

Jövő héten találkozom egy másik dokival, elég nagy szaktekintély erre, más miatt találkozom vele, de meg fogom kérdezni. De tényleg az utóbbi ciklusaim: 21,20,17,19,22. ilyenek. Ez szerintem is kevés idő.
ebba

Ebba!
Van neked valahol albumod? csak kíváncsi vagyok :oops:
Tényleg nagyon gyakoriak a mensijeid. Mióta van ez így?
A nőgyógy tankönyv azt írja, hogy ilyenkor általába nincs is peteérés.
Szerintem először clostylozni kellene, Uh mellett, mert az pé generáló. de remélem ez a doki majd segít neked.

Kép
narco

Nincs albumom. Van peteérésem,azt már nézték. Meg szépek a hőgörbéim is, meg a Pg53-t is nyalogatom. Csak rövid a ciklus
ebba

Ezt akkor egyáltalán nem értem. És meg van a méhnyálkahárty vasrótagságod is hozzá, mert nekem csak akkor lett meg, amikor pontos lett a mensim, ár nekem elnyúlt.
Tehát akkor lényegében a hormonszintjeid normálisak?
Akkor mit mondtak, mi a baj?

Kép
narco

Ebba!
Ha a mi házunkon lesz is mit csinálni nem lesz aki megcsinálja :) A párom nem egy barkácsolós típus :)

kancellárka

A homonjaim is azok. Azért mondta a doki, hogy nézzünk egy átjáthatóságit.
ebba

Nekem az lenne, csak nincs rá ideje. Több,mint egy hónapja megvettük a postaládát, de bent áll a lakásban,mert nincs ki feltegye. :roll:
ebba

Ági!

Borzasztóan sajnálom. Tudom én mennyire rossz most neked.
:( Jó volna segíteni valahogy.

Brill!
Ne már, amikor én voltam DM koncerten dübörgött mint az Isten nyila. Tán elfáradtak a fiúk???

j.
Vendég

Igen Ági!
Gyere és beszélgessünk. Nagyon sajnálom még mindig, már jobban vagy egy kicsit?
Szeretnék segíteni, de miben tudok?
Ha szeretnél, akkor írj nyugodtan privit, csak valamit tehessek érted. :(
Puszi: N

Kép
narco

Sziasztok! :lol:

Holnap reggel megyünk már a második nst-re. Tegnap este annyit keményedett a hasam, hogy azon gondolkodtam, most mi lesz? :roll:

Aztán aludtam egy jót. Le kellett költöznöm a másik szobába, mert az ablak csukva volt, én meghaltam a levegőtlenség miatt. Lent magamra nyitottam az ablakot, és jó hűvös levegőn nagyon jót aludtam.

Holnap ha megjöttem a dokitól, jelentkezek.

Puszi mindenkinek :lol:
Vendég

Sziasztok!

Norwell!
Tényleg szerencséd van, hogy nem vizesedsz! Erről Juca biztos tudna mesélni...
Remélem a férjecskéd fogfájása ma megoldódik és feledésbe merül a nehéz hétvége! 8)

Mátra!
Kösti, értem! :) Az a biztos, ha szájbarágósan magyarázol :lol: :wink: .Tanunak viszont jó vagyok! :)
Mi mindent csináltál már végig...gyerekszponzorálás... :( Remélem, odafönt ezt hamarosan értékelik majd!

Nárcisz!
Köszi a drukkot! :)
Tudom, hogy nem voltál itt. A Te támogatásodra is természetesen számítok majd, ha aktuális lesz... :) :wink:
A barátnő helyzet nehéz ügy...

Jucmuc!
Drukk!!! :) Este kérjük az infókat!
Én is imádom a nyarat..., de talán most tényleg múlatnám az időt.
Holnap lesz pontosan 6 hete a műtétemnek, remélem a mensi már nem kerül el sokáig :roll:

Aniko!
Tőled is nagyon várom már a híreket! Remélem csak jókat hozol majd! Kép
A "kisöre" imádni való! :) Elhiszem, hogy nehezen engeded el! :( Az Ő távozásukra sem lehet felkészülni... Én is úgy voltam a dologgal, hogy inkább az én lelkem szenvedjen, mint az Ő teste a fájdalomtól... :cry: Ha el kell válni. hát legyen úgy!

Niki!
Nagyon tetszik a házikótok! :)

Dido!
Örülök, hogy ennyvel jobban vagy már! :) Anyukám is a Bioparoxra esküszik...

Évi77!
Édesek a csajok együtt! :)

Zsúka!
Továbbra is Kép

Dudu!
Persze, hogy mindent rendben talált a doktornéni! : :) :) :)
Étterem: Ha nem belvárosit keresnétek, nyugodt szívvel ajánlanám a Gesztenyéskertet Budakeszin. Még szerencse, hogy Apa mostanában nem olvassa a fórumot, mert biztos "kikapnék" , mert így is alig bírják a melót, én meg ajánlgatom Őket... :lol: )
De mentségemre szóljon, hogy a jó szándék vezérel... Kép Bár ez igen kényes dolog, kinek mi az isteni kajcsi...
Azért érdemes sztem legalább ezt megtekineni http://gesztenyeskert.hu/aloldal/index2.html

Szisz!
Alfinak és Totyinak is kitartást a meleghez! Marshallnak is ugyanezt kívánom! Ő egyedül a légkondis szobában érzi felhőtlenül jól Magát :lol: ... Pont mint az Apja... :wink:
Tüzelés...Alfinak még "ez" is ? Gondolom Neki nincs ellenvetése... :lol:
Szeretnétek pároztatni Őket?
Barátnő felett nem lehet pálcát törni, mert ki tudja mi a helyes...? De tény, hogy gyakran igazságtalan az Élet...! Kép

Puszó Mindenkinek a mai napra is!
Brill Kép
brill

Brill!
Ezzel azért várnék még egy kicsit :lol: :lol: Mármint, hogy fenn értékeljék a jócselekedeteimet. De az is lehet, hogy a jó Isten azt fogja mondani, hogy édes lányom te akkora marha vagy, hogy mehetsz a pokolba. :lol:

Juca!
Nagyon szép történet :) Én sem céloztam az abortuszra, Isten ments, dehogy. Sajnálom, ha félreérthető voltam... :roll:

Szissz!
Hát igen. Igazságtalan az élet. De biztosan oka van.

Duddu!
jó, hogy jöttél. Szép nagyok már a babócáid. :)
mátra

Két egeres állatság:

Kép

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Szioka Mindenkinek!
Hat ilyen hosszu kimaradas utan nem is tudom, hogy fogok visszaolvasni...
Hetvegen "otthon" voltunk Nagybanyan, szombaton flekken-oldalas-maj sutes volt a nagyi kertjeben, nagy-nagy lustizas egesz nap, vasarnap ugyszinten. Nagyon kellett ez a kikapcsolodas:) es ma 14.cn :) :)
Latom, Ti nagyjabol jol vagytok, kulonosen Norwellre gondoltam sokat a napokban, mig nem voltam net-kozelben. Ugye minden ok?

Narcisz, Duddu, latom a ti babocaitok is szepen novogetnek, vigyazzatok rajuk:)

Syry, nem emlekszem, ha gratulaltam-e nektek, hat nagyon-nagyon orulok a babasodasodnak, legyen gyonyoru 9 honapod!!!

Matra: 24-ig mar nincs sok hatra, a sok tanulas mellett azert meg iktass be egy-egy pihenot is, mert itt szukseg van a te rengeteg energiadra!

Aniko, igazan sajnalom a kutyusodat, ha vigasztal, kuldok egy kepet az enyemmel
Kép

Rohamosan kozeleg a kivizsgalasok elkezdese: mar csak egy het (a 21.cn-n fognak vert venni, abbol hormonvizsgalatok, parom is jon egy "katonavizsgalatra":) Izgulok nagyon...
Na, mar akb ennyi, rohanok a konyhaba:) Aztan tovabb...
Puszi, lanyok!

Nomibogar
Kép
nomibogar

Brill!
Voltam ma a Kaáliba! :D
Nagyon aranyos volt a doktornő! :D Megvizsgált és most hogy már nem szedem a clostylt igy 8mm nyálkahártyát mért a 10-ik napon! :D Ennek azért örültem!Juliusba megy szabira de a következő ciklusomba elkezdjük a 21-ik naptol suprefact-ot és azt követőben meg már a stimut!Igy kb aug.közepefele már meg is leszünk a lombikkal!Megcsinálják ott már az összes vizsgálatot ma levették a HIV-Hepatitist és nem kell érte rohangálnom!Szoval most egy kis pihenő és aztán mindent bele!Ja és leegyeztettük,hogy progi szuri és meg is vágják őket!Most mindent latba vetünk!!!Ja,és magas a prolactinom de ma is megszurtak hogy kell e rá gyogyszer,holnap kell telefonálnom az eredményért!

Mátra!
Drága,köszönöm a szoritást!
Egyedül mentem a párom nem szokott velem jönni sosem!Csak amikor a punkcio van mert akkor altatnak!

Kanci!
Köszönöm a sajt receptet,de még igy is kifolyik!Megnéztem a képeket szépen alakul a házatok!

Narco!
Szerintem akkor teszel bölcsen ha rájuk hagyod mert ők négyszemközt a falak mögött kibékülnek és csak te leszel a hibás mindenért!Ha a barátnődnek segitségre van szüksége akkor és ott segits ha tudsz de ne foly bele az életükbe mert az ilyen labilis embereknek mindig kell egy bűnbak és az te lennék!

Évi!
Gyönyörűek a csajok! :D
Azért látványos a különbség! :lol: Örülök,hogy bevállt a pelus! :D

Dido!
Szegény!
Remélem hamarosan már jol leszel!

Zsuka!
Sajnálom a biztositos dolgot!
A 10mm nyálkahártyába szerintem már szépen be tud ágyazodni!De mire oda kerül a sor még szépen fog növögetni mert nem azonnal ágyazodik be!

Duddu!
Nagyon örülök,hogy minden rendben volt!
Megprobálok étterem ügyben körbenézni és irok majd privit!Tudod én vendéglátos vagyok/voltam!

Juca!
Olyan meghato volt olvasni a templomos etetést!
Milyen autosülést vetettek?

Jucmuc!
Nagyon várunk!

Nomi!
Köszönöm a képet nagyon aranyos a kutyusod!

Ebba!
Azért lehet hogy a hormonvizsgálat mutatni fog valamit!

Lányok!Köszönöm,hogy szoritottatok nekem annyira nagyon jol esik! Kép

KépKépKépKép
aniko24

Anikó!

Ezek nagyon jó hírek, öröm olvasni, hogy így fel vagy dobva.

Dudu!
Nem is kell izgulni. Ügyes maminak ügyes gyerekei vannak.

Kati!
Hűha kezd keményedni a helyzet. :) Most már izgulhatok érted is.

Norwell!
Ha nem írsz mindig azt hiszem eljött már a születés órája nálatok.

Dido!
Még mindig nyavaja, jobbulást.

Niki!
Nagyon klassz a házatok, szépen haladtok.

Évi!
Sajnálom a tornát, de azért egy kis idő mulva még egy próbát megérhet nem?
Édesek a fotók, úgy látom jól ment a barátkozás.

Zsúka!
jól belehúztatok, remélem siker koronázza. :)

Nem tudom kinek akartam írni. Na mindegy sziasztok, lányok rohannom köll.

j.
Vendég

Anikó!
Nagyon örülök, hogy újra elkezditek, és minden rendben van, illetve végre szakértő kezek közé kerültél. Nagyon szurkolok neked. :)

Kép
narco

Anikó!

Ezek nagyon jó hírek. Ugye, ha jól értem, akkor augusztusban költözhetnek be a babák a pocidba? NAgyon - nagyon szorítok Kép

Nomi!
Nagyon aranyos kiskutya. :)

Évi!
Hát megint kidőltem :lol: :lol:
mátra

Junko!
Aranyos vagy!Igen most nagyon feldobodtam!
És ami a legszebb ma egy olyan nővérke vette tőlem a vért aki eddig nem volt nekem szimpi mert mindenkinek odamondta a dolgokat és nem palástolta sosem a véleményét!És ma olyan kedves volt és ugy vette le tőlem a vért mint a nagykönyvben! Kép

Narco!
Én is azt hiszem hogy ez volt a leghelyesebb döntés!
Mondtam a doktornőnek a prof.nevét és a gyogyszereskezelést meg amiket okozott és csak diplomatikusan mosolygott!Nem mondott rá semmit csak hogy sokan tőle visszamennek hozzájuk!Nem vonom kétségbe a szaktudását de nálam nem vezetett eredményre ez a fajta kezelés!

Mátra!
Drága!Igen augusztusba ha Isten is ugy akarja!Annyira ari vagy!
Beszélgettünk Brillel és ugy döntöttem,hogy kettőt tetetek vissza mert félek a háromtol!És nem bánnám ha mind a kettő engem választana és az én gyermekem szeretne lenni!Egy cseppet sem! Kép

KépKépKépKép
aniko24

Aniko!

Nagyon örülök a híreknek!!! :D :D :D
Látod, mondtam én Neked, hogy minden nagyon gyorsan történik majd! Nem húzzák az időt a fogigátlóval sem... A prolaktint megoldják, ha mégis magas lenne az érték...
Progiszuri és asszisztált hathing ami kimaradt a múltkor... Most biztos sikerülni fog!!! Tudom! Kép
Remélem, addigra Utrot is lehet majd kapni, mert most hiánycikk...:(

Junko!
A Puskás Ferenc stadionnak nagyon rossz az akusztikája... Ezt tudtuk eddig is, de reménykedtem, hogy megoldják a kérdést... Nem ment... :( Fáradtak??? Kép Kép Ott a pont!!! :wink:

Angie!
Holnap??? Várunk!

Nomi!
Nektek is már indul a kivizsgálás...
De sok zebránk lesz hamarosan!!! :)

Puszó Mindenkinek!
Brill Kép
brill

Aniko!
Ha a doktornő és a biológus majd 3-mat embriót javasol, nehogy rám hallgass a 2-vel... Please!!!

Brill
brill

Ezt jól megaszontam... :mrgreen:
Azért érthető...
brill

Sziasztok!

Én csak érdeklődnék, ismeri-e, esetleg szedte-e valaki a Forever Multi-Maca-t. Véleményeket, tapasztalatokat várok.

Köszönöm, sziasztok:
Ági
ági 76

Ági!
Mindjárt megy mail-ben. Én a P2-met köszönhetem az aloenak. Vagyis a méhemet, a lehetőséget, hogy egyszer talán legyen gyerekem.
mátra

Bocs, privit akartam írni :oops: Aztán, azt hittem, hogy Te a mi Ágink vagy. :lol: Elveszi a tanulás az eszem. Szóval megy a privi bocsika
mátra

Sziótok, kedvenc babaneteseim!!! :D

Na, végre sikerült csomagot váltani, úgyhogy most ezerrel itt ülök a gép előtt, míg apa meccset néz… Szólok előre: most nagyon hosszú leszek! :D

Narco!
Hát, érzések, azok vannak, épp ma, mikor vásároltunk Győrben, kétszer-háromszor is rámjött a „keményedekésszúrodalentmindjártszülünk” :D, aztán abbahagyta, mire elkezdtem volna nézni, hogy mennyi időnként jönnek… :wink:
Barátnőddel kapcsolatban: nem reagálod túl, mert látod, hogy mi történik vele, és teljesen természetes, hogy próbálnál rajta segíteni. De Te is tudod, hogy segíteni csak annak lehet, aki maga is akarja, hogy segítsenek rajta. Ez az ő élete, Te nem tudod megváltoztatni a körülményeit, a párját, főleg nem a gondolkodását, aminek (úgy olvasom a leírásodból) leginkább kéne változnia. Csak nehogy az legyen a dologból, hogy esetleg Te leszel a rossz, mert valami nem úgy sikerült, ahogy elgondolta. Te tanácsot adhatsz, megfogadhatja, de ha nem jön be, akkor nehogy Te legyél a bűnbak, akire rá lehet fogni az ő tönkrement életét… Lehet, hogy tényleg a legjobb apa és Mátra ajánlata: álmosoly és ritkított találkozások.

Anikó!
Hát igen, rájöttünk, hogy a fogfájás az egyik legrosszabb dolog a világon, talán még majdnem rosszabb, mint a szülés… :wink: Aztán bementünk tegnap este az ügyeletre, kifúrta neki, tett bele gyogyis tömést, ma meg ugye elment a saját dokijához. Erre kiderült, hogy nem is azt fúrta ki, ami annyira rossz volt, hanem eggyel hátrébb lévőt… :shock: De valószínűleg ezzel is gond lett volna nemsokára (pedig aztán tényleg annyira vigyáz a fogaira, hogy hihetetlen…). A lényeg, hogy most mindkettőt gyökérkezelni fogja, és akkor egy időre megmenti a fogakat.
De jó, akkor nemsokára Érted is nagyon-nagyon lehet izgulni!

Mátrám!
Lehet, hogy kell neki egy kicsit könyörögni, apa is azt mondta már ma délelőtt, hogy attól tart, még a végén túlhordás is lesz belőle… No, de majd csütörtökön az amnio, talán egy kicsit rásegít...Kép

Dido!
Igen, ma voltunk megint, mindjárt írom bővebben, mi volt. :) Jobbulást kívánok!!!Kép

Évi77!
De édes ez a két csaj!!! Nekem DóricicaKép szebb, ha megbocsátod ezt az elfogultságot!!! :D

Kanci!
Nagyon jók a képek!!! Szépen alakultok a házikóval!

Brill!
Talán megoldódik a fogprobléma, fentebb írtam már Anikónak is, hogy hogyan… :D

Nomika!
Aranyos vagy, hogy gondoltál ránk!!! Igen, minden oké, a jelek szerint Kende baba még mindig jól érzi magát odabenn. Talán egy kis hidegfront jöhetne valahonnan, hátha… :D
Nagyon drukkolok NekedKép, hogy minden oké legyen a hormonjaiddal!!!

Junko!
Nem volt egyszerű az elmúlt néhány nap a net miatt, de most már majd jövök, amikor csak tudok (amíg nem kell menni… :D) Emlékszem, amikor Évi meg Unique meg Juca (és még sokan mások :D) finiseltek, én is minden órában bekukkantottam, hogy mi van, és ha nem írtak, azt gondoltam, hogy na, talán most…

És akkor a végén: ma megint voltunk nst-n. Megint ismételtünk! :lol: Persze nem volt rossz, mert 8-9-es határon mozgott, ami még jó, de asszem, Kende baba marhán komálja a nővérkéket, mert igen gyakran szeret menni... Az első után ettünk egy fagyit, sétáltunk egy kicsit, és mindjárt rendben volt minden, a második már 10-es lett megint... :)
A szülésznő azt mondta, hogy ez akkor szokott előfordulni, ha rövidebb vagy hosszabb a köldökzsinór az átlagosnál, de mondta, hogy az uh úgyis kimutatta volna, ha gond van. A dokim meg azt mondta erre, hogy majd csak a vajódásnál lesz jelentősége a köldökzsinór hosszúságának. Flowmetriát pedig azért nem csináltunk eddig, mert minden egyes alkalommal az ismételt nst már teljesen jó lett, így indokolatlan lett volna, mert ha a lepénnyel gond lenne, akkor az ismételt nst-k nem lettek volna jobbak, mint az elsők. Úgyhogy megint belenyugodtam, hogy az én kicsi fiam egyszerűen így viselkedik, és kész. Nagy zsivány már most, azt meg kell hagyni... :D
Egyébként a szülésznő (olyan jó ötvenes lehetett) épp azt mondta, hogy szerinte egy csomó vizsgálat csak arra jó, hogy a kismamát az őrületbe kergessék vele, hiszen pl. a felnőtt ember szívverése is olyan sok mindentől változhat, hogyan várhatná el az ember egy babától, hogy mindig egyformán teljesítsen??? Mondta, hogy régebben tényleg fele ennyi vizsgálat nem volt. Persze aztán én mondtam neki, hogy elég, ha "csak" egyszer adódik az ember életében tragédia, mindjárt magában keresi a hibát: "mi lett volna, ha" ezt vagy azt a vizsgálatot megcsinálják, vagy még egyszer megnézik az embert stb.

No, most jól kipötyögtem magam... :D Kellett hiányoljatok... :lol:

Jók legyetek, szép álmokat mindenkinek!

Sziasztok!

Kép
Kép
norwell

Sziasztok Kedves Lányok!

Nagyon jó ismét itt lenni, az viszont szomorú, hogy annyira lemaradtam, hogy képetelenség lesz bepótolnom. Fogalmam sincs, hogy mikor tudok visszaolvasgatni, mivel gép csak a szüleimnél (most is onnan írok) és a munkahelyemen van. Szerintem munkám is annyi lesz, hogy örülök, ha lépést tudok majd tartani Veletek az első hétben.

Egy kis beszámoló magamról: Jó is, de sajnos sok rossz is volt a nyaralásom alatt. Jó volt találkozni a rokonaimmal, és jó volt az esküvő, lagzi. És itt a jónak a felsorolását abba is kell hagynom. Innen már csak rossz dolgot tudok írni. Ami hülyeség létezik, az mind megtörtént velem az elmúlt napokban. Ott kezdődött, hogy érkezésünk utáni napon az egyik koronám elengedte magát, és én szépen fog nélkül maradtam. Szerencsére aznap pont egy nagyobbacska városban voltunk, és találtam fogorvost, aki visszaragasztotta. Másnap reggel, a 27-ik cn-n arra ébredek, hogy megjött :cry: , de olyan fájdalmak kíséretében, hogy két cataflan, és 4 nospa sem hatott. Két napig szendvedtem a fájdalomtól. Később keresem a drága, több 10ezer forintos napszemüvegemet, de sehol sincs. Valahol elhagytam :cry:. Pénteken SEMMI rossz nem történt velem, ezen a napon találkoztam Tökmag Ildikóval (nagyon helyes lány, olyan jót beszélgettünk :) ). Szombaton esküvő, készülődés, vasalás, stb. Még van 2 óra az esküvőig. Anyum talál egy kis foltot a ruhámon, kitisztítja a foltot, és amikor akarja kivasalni a gyűrődést, a ruha odaragad a vasalóhoz, és kilyukad. Én pedig ruha nélkül maradtam esküvő előtt 2 órával, szombaton, amikor az üzletek zárva vannak. Egyetlen bolt volt nyitva, és nekem 3 ruhából kellett választanom. Egyik kicsi, a másik rövid, a harmadik jó, de nem tetszik, ráadásul egy vagyont kérnek érte. Na de nem volt mit tenni. Végül beletörődtem, azt mondták jól áll rajtam, de szerintem csak meg akartak nyugtatni. Na és ezt a sok rosszat tetőzte az, hogy folyamatosan esett az eső, hideg volt, fagyoskodtam két kabátban, és gyötört a menszeszes fájdalom. És itt még nem ér véget a rossz dolgok listája, sőt, most jön a lényeg, a csúcs, vagy talán inkább a gödör alja.
Ma reggel hazaérkeztünk, 13 órás éjszakai út után. Gyors zuhany, és ugrás az ágyba. Nem telik el fél óra, csöngetnek az ajtón. Az én drága vevőm egy férfival áll az ajtóban és kéri, hogy engedjem be. Mi mást tehettem volta, beengedtem. Végül is már az övé a lakás. A vevőm pedig felkér, hogy hagyjam el a lakást, mert a bérleti szerződés nem érvényes, ugyanis nem fizettem ki a bérleti díjat (nem tudom, emlékeztek-e, hogy írtam, hogy nem akarta ideadni a számlaszámat, elzárkózott előlem, és végül postai utalványon fizettem be, amit ő nem vett át). Annyira erőszakoskodott, hogy végül ki kellett hívnom a rendőrséget, mert azt mondta, hogy ő onnan el nem megy, mert bejelentkezett a lakásba, engem pedig kijelentett és elindította a kilakoltatást, ezért semmi keresni valóm a lakásban. A rendőrség kijött, a szerződések alapján helyben kivizsgálták az ügyet, és elküldték a vevőmet a férfi kísérőjével együtt. Mi a férjemmel pedig rohantunk a bérleti szerődéssel a kezünkben a kerületi bíróságra, és az önkormányzatra, hogy leállítsuk a kilakoltatást, és kiderült, hogy semmit nem indított el. az egész kamu és fenyegetőzés volt. Elment az egész nap ezzel a hülyeséggel, én tiszta idegbeteg lettem (ha gyerek van a hasamban, akkor tuti, hogy rámegy). Még most is remegek, hogy mit művelt ez a nő velem. Ha ti hallottátok volna, hogy mennyi hazugságot összehordott, vádolt valótlanságokkal a rendőrök előtt, és vigyorgott a szemükbe (a rendőr persze azt sem tudta, kinek higgyen)!!! Azt hiszem, bátran kijelenthetem, hogy ez volt életem legsz****bb hete. Totál kikészültem, pedig igencsak nem vagyok bepánikolós típus. És nem tudom, hogy még mi jöhet ezek után. Hát ezt kaptam én a 35-ik születésnapomra :cry: :cry: :roll:

Bocsi Lányok, hogy ilyen hírekkel tértem vissza közétek. Tudom magamról, hogy nagyon hamar össze fogom szedni magam, de most pont a legmélyebb ponton vagyok. Szükségem van pár napra, hogy visszarázódjak a régi kerékvágásba. Ezért sem tudok visszaolvasgatni.

Syry!
Tökmag Ildikó mondta pénteken, hogy bezebrásodtál. Már alig vártam, hogy jöhessek gratulálni. HATALMAS NAGY GRATULA NEKED!!! Óriási erőt ad nekem, hogy lebabásodtál, mert mi egyidősek vagyunk, és látom, hogy még nálam is van remény. Nem emlékszem pontosan, de ugy-e jól tudom, hogy spontán jött nálatok a baba? Nem volt kezelésed, vizsgálataid sem?

Ági!
Nagyon sajnálom!

Norwell!
Már csak órák kérdése, és kint lesz a kis Kende :)

Most elbúcsúzom. Holnaptól ismét jövök rendszeresen.
Puszi MINDENKINEK.
Vendég

Angie! Kép
Azt hiszem erre mondják, hogy ennyi rossz után már csak jó jöhet.
Viszont lehet, hogy én vagyok hirtelen, és lehet, hogy Te úgy gondolod, hogy szabadulni akarsz ettől a nőtől, de én feljelenteném rágalamzásért, becsületsértésért, zaklatásért, szerződésszegésért minimum. Nem vagyoni kártérítést legalább leakasztanék róla. És nem csak kamuból.
Nagyon sajnálom, még olvasni is sok volt, nem hogy neked végigélni.
Gyere holnap hamar és itt közöttünk megnyugszol. Lehet, hogy most azért volt ennyi idegeskedésed, hogy a következő 9 hónapban már nem lehet, de azt az adagot is le kell tudni valamikor.
Millió puszi és nyugi. :wink:
mátra

Angie!
Ez aztán hétvége. Nem semmi, ami történt veled. De ne felejtsd el, hogy minden hepe után jön egy hupa. Téged is csak bíztatni tudlak, hogy gyere, bár én érdemi tamácsot ilyen ügyben nem tudok adni. Sajnálom ezt az egészet, mert nagyon szép lett volna. És jó, hogy végül a ti javatokra zárult az ügy.

Norwell!
Ez már akkor igencska előrejelzés. Szerintem pár napon belül a karodban tartahatod a babádat. Kitartás addig is. Pénteken hidegfront :wink:

Kép
narco

Angie!
Csak pislogtam amikor olvastam a soraidat!
Ez borzaszto!Sajnálom,hogy megjött és ezt az egész rosszat ami veled történt az elmult napokban!
De azt gondolom én is,hogy felkellene ezt a nőt jelenteni zaklatásért és még a többi szemétségért ami a rovásán van!Szegénykém!Nem csoda hogy magad alatt vagy!De mi itt vagyunk és ha tudunk akkor segitünk!

Brill!
A kettő még csak bennem fogalmazodott meg,de ha a doktornő azt mondja hogy legyen három vagy a biologus akkor ugy is elbizonytalanodom és rájuk bizom a döntést!Csak félek attol hogy ha "tul sokat akar a szarka nem birja a farka"!Azért telhetetlen sem szeretnék lenni!

Norwell!
Nagyon örülök,hogy minden rendben volt ma is!
Már ugy várom a nagy napot!

Mátra!
Drága,mi Ágink!Ez aranyos!

KépKépKépKép
aniko24

:evil: :evil: :evil: Igazságtalanság, a sors fintora? Csak a tett indoklását ne mondta volna ki. Egyszerűen nem találok szavakat. :evil: :evil: :evil: :evil:

http://www.radio.hu/index.php?cikk_id=186051
mátra

Ez egy elmebeteg!Sőt egy állat!Nem az nem igaz mert az állatnak legalább ösztönei vannak és gondoskodik a kölykéről ha már világra hozta!Ezt tenném legszivesebben az ilyennel! Kép

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

Angie!
Ez tényleg szörnyű!Sajnos nekem is vannak olyan hullámvölgyek, amikor minden rossz dolog összejön. De ilynkor próbálok arra gondolni, hogy ettől már csak jobb lehet, bár ez akkor elég nehéz.Szerintem se hagyd magad!Hogy lehet vki ilyen pofátla, és bunkó! :evil:
Remélem már azért megnyugodtál :D

Hát a mi családunkban történt egy kis furcsaság:
A keresztanyám, aki 52 éves a második férjét fogyasztja, kb. 2 éve kitalálta, hogy neki kell gyerek.De volt neki 20 éves korában egy abortusza, és az első férjétől sem lehetett gyereke, ráadásul csak 1 petefészke van, és a petevezetéke sem túl átjárható.A férjének pedig alig vannak spermiumai, azok is lomhák.
Szóval au utóbbi időben többször van eü. kaparása a nagy vérzések miatt.Bár már klimaxol is.A legutóbbi után véletlenűl futott össze a dokijával egy parkolóházban, és közli vele, hogy a szövettan szrint terhes volt, a vérzés pedig vetélés!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jó mi?
Más meg mennyit küszködik, hogy gyereke legyen, nekik meg ...
Ezt most nem negatívként mondom, csak megáll az ész. :shock:
szerencsére azért nem viselte meg annyira, mert ős is tudja, hogy idős hozzá, leht nem is lett volna egészséges, mert a pasas családjában volt autizmus.
No, hát most ennyi.
Bocsi,ha hosszú és unalmas voltam, de annyira megdöbbentem a dolgokon.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Sziasztok Lanyok!

Csak felületesen tudtam visszaolvasni, de letöltöttem mindent, kesöbb visszaolvasok :)

Köszönöm szepen mindenkinek a drukkokat!!!

Aniko!

Nagyon örülök, hogy jol ment minden! Meglatod nem kell mar sokat varni!

En is nagyon boldog vagyok, vegre jo kezekben erzem magam!
A doktornö nagyon kedves es nagyon profi volt.
Es kifejezettem infertilitassal foglalkozik. A ferjem is bejött velem a beszelgetesre, az ö adatait is felvette.

Jövö het szerdan megyek ultrahangra, a következö cikklus 20-21-ik napjan vervetel ahol mindent neznek.

Utana vissza a doktornöhöz es idöpontot egyeztetünk szeptemberre egy atjarhatosagi vizsgalatra. Valami hisztero... azt mondta ez nem annyira durva mint a laparoscopia.

Közben persze a ferjem ügye is halad. Ugyhogy ha az isten is megsegit talan mar az iden lehet inszem vagy akar egy spontan is... :)

Jo ejszakat mindenkinek! Es köszönöm, hogy meghallgattatok :)

Judit
jucmuc

Jucmuc!
Még benéztem egy utolsora hátha irtál!
De örülök!Ez olyan megnyugtato amikor nem csak üres szavakat kell hallgatni ami mögött nincs semmi csak az hogy "várjanak türelmesen" meg "hova sietnek"!Ez már kézzelfogahato és előrelépés a javábol!És a férjednek az erdménye javult?Hu nagyon örülök!

Panka!
Nem semmi ez a történet!
De egy 52 éves nőnek felkellene tudni mérni a helyzetet hogy talán ezzel kicsit elkésett!Nem akarok senkit megbántani akinek más a véleménye,de szerintem az életben meg van mindennek a maga biologiai ideje!A gyerekvállalásnak is és nekem a legfelső határ az a 45 év ami a mai világban már kivitelezhető mert fejlett annyira az orvostudomány!De ezután én már szerintem semmi értelme!De bocsánat ha valaki másképp gondolja!

Jo éjszakát nektek!
Kép

KépKépKépKép
aniko24

Judit!
Örülök, hogy bíztatót mondott a doktornő. Szorítok, hogy minden simán menjen és lehetőség szerint spontán jöjjön hozzátok a kisbabátok.

Pankaa!
Hát, elég érdekes gondolkodás 52 évesen. De azért úgy értelmeztem, hogy belátta, hogy nem neki való már ez. Majd a ti kisbabátokat dajkálhatja. :lol:

Anikó!
Kiskutyád?

Szép álmokat jó éjt mindenkinek.

Kép
mátra

Sziasztok,

Látjátok, még nem alszom :( De majd most! :) :)
Csak benéztem, mert már nagyon hiányoztok, de egyszerűen a napokban Laura annyira leköt napközben, hogy még szinte WC-re sem tudok elmenni... Egyre "rosszabb" 8) Kis boszorkány!
Persze anyánál teljes a nyugalom, de amint nem anyánál van, egyből megy a hiszti... Hol rontottam el??? :?: :twisted:

Nagyon szépen köszöni mindenkinek Laura a névnapi jókívánságokat! Azt üzeni Nektek, hogy : "gaaaa, eeeeeeee, grrrrrrrr .... aaaaaaáááá." Ez azt jelenti: "Köszönöm szépen!" :)

Évi77 :)
Dóricica egy kis tündérlány! A kis sortjai pedig egyenesen nagyon vagányak! Én 62-es méretben nem látok ilyesmiket, csak 68-tól felfele. Igazam lehet? :)

Anikó :)
Ezek nagyon szupi hírek! Úgy örülök neked! Látod, jó kezekben leszel a Kovács dokinéninél. Nekem is magas volt a prolaktinom, de azt a Bromocryptin teljesen rendezi. Ezzel tudnak már mit kezdeni. :)

Angie :(
Annyira sajnálom, ami Veled történt! Mindenesetre, ahogy a lányok is írták: ezek után már csak jó dolgok jöhetnek! :) Puszi a buksidra!

Puszi

KépKép
unique

Évi77 :)
Köszi a Huggies-tippet. Egyelőre asszem maradunk a Liberónál, mert tényleg finom puha és most az éjjel Midi, nappal még Mini verzióval úgy tűnik, működik a dolog... Legalábbis már sokkal ritkábbak a balesetek.
Azért mindenesetre nagyon köszönöm a tippet!

Duddu :)
Gratula a kis 30cm-esekhez! Sokat gondolok Rád! Vigyázz nagyon magatokra!

Juca :)
Nem semmi, milyen akítvak vagytok Kingával... Te egyáltalán nem vagy fáradt??? :roll:

Puszi és jó éjt, kidőltem... :evil:

KépKép
unique

Kép
Kép
Kép
mátra

jó reggelt!

Angie!
Kép Kép

Lányok ma délelőtt nem igazán leszek, inkább délután és este.
Szép napot mindenkinek, sok puszi
mátra

Aniko!

Pontosan azt erzem amit leirtal! Vegre nem azt mondtak, hogy türelmesek legyünk stb.
Nagyon jolesik, hogy gondoltal ram! Hihetetlenül boldog vagyok, es nem csak magam miatt hanem miattad is!

Te is tudod mit jelent egy tök profi emberrel szemben ülni es erezni, hogy MOST jo kezekben vagy! Nagyon sok baba foto volt a falon olyan jo volt latni öket... :)
Nekem is neznek majd hepatitist is es AIDS-t is mint, ahogy Te is irtad.
Az atjarhatosagi pedig folyadekkal fog törtenni szerintem ez az amit mar olvastam a H.S.G.

Szep napot Neked es jo fözest! :) En tegnap lecsot csinaltam magyar paprikabol, mert meg otthon vettem palantakat marciusban. :D

Matra!

Nagyon kedves töled is, hogy gondoltal ram köszönöm!
Neked is kivanom, hogy mielöbb rendezödjenek a dolgaid!
De szerintem mar csak magaban a költözes egy nagy elörelepes lesz a nyugodtabb elethez. Megiscsak a parod mellett fogsz ebredni reggelente! :)
Ja, es külön köszönöm, hogy a tablaba is beirtad a kivizsgalas kezdetet! Olyan jo latni!

Angie!

Nagyon sok boldogsagot kivanok Születesnapod alkalmabol! :)

Draga Brill, Szisszka, Dido, Kanci, Juca, Evi, Zsuka, Pupy, Duddu, Narco, Norwell es a többiek! :) :) :)

Köszönöm mindenkinek a drukkokat es legyen nagyon szep napotok!

Judit
jucmuc

Sziasztok!

Zsúka!
A dokim szerint 8 mm-től már nem lehet gond a méhnyálkahártyával :D

Dudu!
Gratulálok a már majdnem 1/2 kilós Babócákhoz :D :!: Akkor képet nem is kaptatok Róluk?

Juca
Mi volt tegnap a csípő UH-on? Bár úgyis tudom, hogy minden rendben van Kingával :)

Anikó!
De jó, hogy így fel vagy dobva :D , és ahogy olvaslak tényleg nem húzzák az időt a Káliban. Már várom az augusztust, mert akkor biztos, hogy lesz egy új zebrásunk... :D

Norwell!
Tényleg kis huncut már most Kende baba :D , de hát így szép az élet nem?!?! :D

Drága Angie!
Először is : NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK NEKED!!!!!!!!
Másodszor: nagyon sajnálom ami az elmúlt héten történt Veletek. Sajnálom, hogy megjött, és azt is, hogy ilyen szemét alakkal hozott össze benneteket a sors :( Ezekszerint ez a nő már a szerződéskötéskor erre számíthatott, hogy majd így megkapja mégis hamarabb a lakásotokat, különben megadta volna a számlaszámát, vagy átvette volna a pénzt :evil:

Judit!
Ezek tényleg jó hírek :D , örülök, hogy felgyorsultak Nálatok is a dolgok :D

dido
dido

Jo reggelt lányok! Kép

Angie!
Nagyon boldog születésnapot kivánok! Kép

Jucmuc!
Te ilyen ügyes lány vagy?Ültetsz és utána abbol főzöl?!....
Hát én elbujhatok mögötted!
Igen ezek olyan jo és megnyugtato dolgok!És az hogy van nektek remény arra hogy spontán is sikerülhet?!Az külön még nagyon jo mert legalább addig sem telnek "üresjáratban" a honapok!
Remélem a munkahelyeden már megszoktad és minden ok!

Mátra!
Egyszerűen imádom ahogy a táblát vezeted! Kép Köszönöm!

Dido!
Remélem jobban vagy!
Igen,ha nem ment volna szabira juliusban az orvosom akkor már ebben a ciklusban elkezdtük volna!
Nekem az a véleményem ahogy elnézem a táblában a kismamikat hogy most Syryt 3-4 zebra fogja követni!Mostanában!

KépKépKépKép
aniko24

Unique!
Ma kell telefonálnom az eredményért de már felirta a doktornő ezt a gyogyszert amit irtál!
Nagyon kedves volt a doktornő és mondta hogy most mindent beleadunk!
Lehet hogy a kis Laurát ez a nagy meleg viseli meg!
Ilyen édes rucikat amiket Évi is vesz,ha fent jártok Pesten az Árkádban a H&M-ben a Zarában és bármelyikC&A-ban nagyon édiket lehet venni!De persze biztos más források is vannak de én ezeket tudom és picibabáknak ha ajándékot veszek akkor mindig ezen a három helyen nézek elöszőr körül!

KépKépKépKép
aniko24

Angie!

Isten eltessen sokaig!

Kép szulinap [/quote]
tökmag

Szisztok!

Örűltek háza van nálunk :( , de azért igyekszem majd jönni.

Angie!

Sajnálom. :(

Nagyon-nagyon sok boldog szülinapot kívánok!!!!!!

Zsúka
zsúka

Mátra!
Igen, a cikk nagyon megrázó. :( De hát megbeszéltük tegnap, hogy sokszor a sors, nem úgy alakul a környezetünkben mások élete.
Ma egyébként megint felhívott a barátnőm, hogy megy orvoshoz. Megkérdezte, hogy örülök-e neki. Hát mondtam, hogy aha, igen, gondolhatod, hogy milyen lelkesedéssel. Nem tudok hazudni, csak bujdokolni. Azt hiszem, hogy ennek lassan itt az ideje, mert nem akarom, hogy magával húzzon az örvény. Vagy akkor lennék igazi barát, ha kitartanék jóban, rosszban?
Sajnálom, hogy nem leszel egész nap, hiányozni fogsz.
Köszönöm a táblát, nekem ez nagy előrelépés volt.

Panka!
Nem semmi, amit leírtál. Szegényt is sajnálom, meg ez a helyzet sem túl jó. De miért nem tudják az emberek idejében rendezni maguk körül a helyzetet?

Jucmuc!
Örülök, hogy ti is elindultatok ezen az úton, és közelebb kerül hozzátok az áhított cél. Szerintem nagyon-nagy erőt tud adni, csak az, hogy valahol foglalkoznak veled. Ez egy felemelő helyzet, nekem is az volt. Főleg, ha találtál egy olyan dokit, aki normálisan ellát. Sok sikert. :)

Angie!
BOLDOG SZÜLINAPOT!
Kép

Éva!
A lényeg, hogy az elvárásaidnak megfeleljen egy gyakran használt tárgy, amiből aztán olyat veszel, amilyet akarsz. Nem semmi megérzés tört ki akkor belőled, én úgy gondolom. A hatodik érzék volt, vagy valami ilyesmi, vagy csak azt érezted, hogy ez nem kell.
A Soroksári útra most készülünk, hogy mit tudunk ott olcsón megvenni.

Tényleg: Prince Oliver rugik (új) 1000-1200 forintos áron milyen kategóriában milyennek számítanak? Érdemes megvenni?

N

Kép
narco

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?