A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Szilcsi! Beszéltem a doktorral, ő mondta, hogy mikor menjek. Biztos látni akarja, hogy jó helyen van-e a pöttöm. Majd a szívhang miatt még biztos vissza kell mennünk. Nála átalánydíjas terhesgondozás van, egy fix havi összeg, nem számít, hányszor megyek. Ugyanannyi pénzbe kerül per hó. Miksa idején ez 8 volt, most mintha 10 rémlene.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szasztok!

Purc, gratula a kis tököshöz, majd meghízik ne aggódj! :D

Szilcsi, dobja egy görbét, bár tegnap mentél mélyzuhansába ugye és én mondtam, hogy szépen vissza fog ugrani. Szerintem a legtutibb, ha vársz hétfőig a teszttel.

Judis, drukk az uh-hoz, aztán utána képeket kérünk! :wink:

Kép
Kép
robcsi03

Kép

Kép
szilcsi

Eliza Purc szépek a pocaklakók!

Cicuka Jobbulást

GAby :cry:

KAtica Én azért drukkolok

Szilva Szilcsi ++++++++++++++++++++

Judis Gondolatban veled....
Kata Jó szerveződést :wink:
Vendég

purc: tetszik a babód :D

szilcsi: hát nem tudom. miután te egy nappal előttem vagy, így én ma vagyok azon a dpon, mint te tegnap, amikor neked is leesett a hőd. hát kiváncsi vagyok, hogy nekem is vissza megy-e holnap.

boni:köszi :D

katica
katica30

Helló!

Szilcsi, szerintem mivel most nagyon tutin felcsusszant a hőd, és csütörtök van, egy vasárnap vagy hétfői teszt lenne ideális. Én biztosan vasárnap csinálnám meg, amilyen türelmetlen és kíváncsi lény vagyok! :D +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Most nem emlékszem, kinek is van még szép görbéje, de nagyon drukkolok neki (talán Szilva?)!!!++++++++++++++++++++++++

Purc, nagyon édes a babukátok, gratula, és tényleg pasinak tűnik! Eszméletlen, hogy elleptek bennünket a krapekok! :shock:

Judis, drukkhegység! Én is szeretném megcsodálni a képet, ha lesz! :wink:

Szirom, helyes, hogy behívott a dokid, ez nekem is fontos volt nagyon, hogy megtudjam, tényleg jó helyen fejlődik-e a bébi. Drukk! Érdekes ez a fizetési rendszer, de biztosan bevált neki. Amúgy nekem 6 hetenként kell járnom. Ezekszerint neked meg havonta kell majd terhesgondozásra menni?

Na most van az megint, hogy halvány dunsztom sincs, ki mit írt még! Bocsesz, tényleg nem direkt csinálom! :oops:
Nyuszipuszi, és ha túl leszek ezen a mai fránya napon, akkor majd (valószínűleg holnap) megírom, mi volt!
Vendég

Sziasztok!

szilcsi: na ugye :D

athiz: én ebben a ciklusban nem mértem a hőmet

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

athiz Hát nekem biztos nem :lol:
Vendég

Na jó, meggyőztetek! Akkor holnap nincs teszt, max. hétfőn. De az még 4 nap!!!! :shock: Jajj de hosszú lesz... Kivéve, ha megjön... :?

Athiz, ma vizsgázol, ugye, jól emlékszem? +++++++++++

Szilva, akkor meglepi baba lesz, ha lesz? :lol:

Katica, kíváncsi leszek a holnapi hődre!

Kép
szilcsi

Jobb reggelt!

Holnapi tesztelőknek drukk, de aki tudja szerintem húzza még kicsit :wink:

Hanna!
Mi a 24. hónapot nyomjuk és még LH teszten sem láttam ezidő alatt kétcsíkost :)
Ilyenekkel nem is kell foglalkozni, hogy láttál-e már vagy sem, most látni fogsz és baba lesz :wink:

Purc!
De jó, hogy lett UH :) Helyes kukis :)

Eliza!
Jók a képek :)
Tényleg nyitva van a szeme az utolsó képen, vagy én látom rosszul?

Gaby!
2 cn :(

Judis!
drukkkkkkkkkkk
eredmény???????????????

Snufi én úgy néz ki átpendültem valamilyen másik húrra!
Íme az ovu nélküli ciklusom :( legalább is hő szerint!
Úgy fájok 3 napja mintha meg akarna jönni. :(
Sosem volt még ilyenkor ilyenem :?
Kép
sonjus

Sonjus, én is ugyanígy vagyok mint te... :roll:
Vendég

valami van a levegőben :lol:
Vendég

Szerintetek a Bromo bekeverhetett?
Én kicsit érdekesnek tartottam, hogy a 11. cn-kor elkezdte szedetni velem a doki! :shock: :?:
A közérzetem sem valami jó :(
sonjus

Boniko!
Akkor jöhetne egy kis szél és továbbfújhatná :)
sonjus

Sonjus!
Nekem is ilyen ovuláció nélüli a görbém. :( Ráadásul pont ugyanazon a napon is járunk ebben a ciklusban.
szilbee

Sonjus, tenyleg nyitva van a szeme! :)

Melcsi, semmi baj, nem ertetlenkedsz, te tenyleg ennyi lett..igaz a papirt nem lattam, de a szuleszno felhivott es bemondta.....a baratnomnek is ugy lett, hogy 6,5 lett az ehgyomri es 4,7 a terheles utani, es neki azt mondta a doki, hogy ok...hat nem tudom...azt mondta a szulesznom, hogy majd utana nez mi van.

Kép
elizabeth25

Csak nekem még nem váltott a vonalzóm...
szilbee

Amugy Melcsi ennyik a megfelelo ertekek?

Éhgyomorra:3.1-6.4
Terheléssel:3.1-7.5

Akkor nekem ettol fuggetlenul a terheles jo lett...az ehgyomri meg egy tizeddel lett magasabb, raadasul ugy, hogy elotte valo nap...sot hajnalig majdnem szulinapi buliztunk es volt torta meg udito boven! Hat majd kiderul, hogy mivan, azert koszi az infot! :)

Kép
elizabeth25

NA tessék még szilbee is csatlakozott hozzánk Sonjussal

Huss csúnya szél, fújd ele ezt a levegőt és hozzál nekünk peteérést, hogy mindenki kedvére szüretelhessen.( márcsak az ÁMEN hiányzik a végéről!) :lol:
Vendég

szilbee

Jó reggelt!

Nem jelentkeztem egy ideig, mert elég magam alatt voltam. :( Nem tudom mi ütött belém pedig már úgy éreztem túl vagyok a dolgon. Ma reggelre érzek már magamban új erőt. :lol:

Bettike, Snufi! :lol: :lol:
Remélem szerencsét hoz majd a talizmán és a gólya!! Én hiszek az ilyen dolgokban. Snufi jobban vagy?

Szilcsi, Szilva!
Drukkolok a holnapi teszthez! +++++++++++++++++++++++

Coca!
Gratulálok a három Kiscocához. Pihenj sokat, és ne idegeskedj!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Purc!
Nagyon jól kivehető a képeken a kisbabád! Nagyon aranyos! :lol:

Hanna!
Ez szerintem beágyazódási esés!!! Nézd meg a babás görbéket a másik hőmérős topikba. Lesz hasonlóság a tiéddel!! :lol:

Boni!
Üdv közöttünk!! :lol:

Cicuka!
Pihenj sokat és csak óvatosan a gyógyszerekkel!! Jobbulást kívánok!

Csikken!
Na én tényleg bedőltem. Csak gyorsan átnéztem a termést és láttam a két csíkot. Hatalmas öröm, utána olvastam. Ez határozott + LH teszt. Még lehet befutó az biztos. Nem értem én ezeket a dokikat. Nekem azt mondta, hogy három hónap. :( most várjam meg? Ráadásul áprilisban berántott vérvételre is.

Áfi!
Részvétem! :(

Gaby!
Minden vizsgálatot előről kezdeni??!! :shock: De most voltál hormonvizsgálaton. Létezik változás ennyi idő alatt?? Na de a lényeg, hogy most alaposabban megvizsgálnak mindkettőtöket, és utána jöhet a baba! :lol: Drukkolok nagyon! +++++++++++++++Mikor kezdődnek a vizsgálatok?

Judis!!
Drukkolok, hogy már szívdobogás is legyen!+++++++++++++ várjuk a beszámolót!! :lol:

Ennyit érkeztem írni! Mindenkinek pusszantás!!!

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Eliza! Szépséges Domi miatt tessék mégegyszer éhgyomrit. Irgum-burgum! Csak pár tűszúrás!

Jóreggelt elhanyagolt topictársaim!

Minipurci naggggyon cuki! Gratulálok Purcimami!!!

Katica! Húúú, szőőőőrnyűűű ez a korán kelés! :wink: Szerintem kövesd Szilcsit.

Szirmi! Oviztass, aztán gyere.

Babszika! ...lehet, hogy nem is a gondolatok kavarognak benned?!?! :wink:

Szilcsi! Reményreményremény. Most együtt reménykedek Veled. :lol:

Robcsi! Boldog 118 naposságot!

Hajrá Athiz!

Szilva, Boniko! Én most írok Nektek. ...írtam.

Sonjus! Én kierőszakolnék egy UH-t. MOST!

Én jól vagyok, növesztem a röfiket!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Zöldi! Bírod még a várakozást?

Mutatok egy jó görbét, mert úgy szeretném mutogatni! :lol:

Kép

A héten ma dolgozom utoljára és ezt még itt bent nem is tudják! :lol: :lol:

Athiz! Légy ügyi!

Lili! Örülök, hogy jelentkeztél! :wink:

Szilcsi! Na ugye, hogy ugye! :wink: +++++++++

Kép
bettike
Eger

Hát persze, hogy nem a jó görbét raktam fel, nem ezt akartam bocsi! Ha nem ezt:

Kép

Kép
bettike
Eger

Bettike, micsoda laposkúszás! :D A vonalzó hozzád képest kutyafüle!

Coca, mit mutat a tickered? Köszi a reményt! :D

Csajok, mindenkinek köszönöm a drukkokat, nagyon jólesnek, tartják bennem a lelket. :D :D :D

Kép
szilcsi

Szerintem azt mutatja Zöldi tickere, hogy 3 nappal ezelőtt nála járt E.T.!

Kép
bettike
Eger

Bettike! Lesz is dolgod a napokban, elég. Jobb is, hogy otthon leszel, mert úgysem tudnál ülni! :wink: :wink: :wink:
Igen, de azóta E.T.hazaaaaaa. Amúgy embtió trasfer, hihi. Más néven röfiköltözés.

Kép
zölddisznó

Zöldi! Hát ha most lenne dolgom a hétvégén, akkor néznék szép nagyokat, mert eddig 17, 21 és 27. napon volt pém! Ha most befigyelne néznék tényleg!
Egyébként holnap Bp-re utazom!

Kép
bettike
Eger

coca: jó, hogy megírtad, hogy mi az E.T., köszi. jópár percig ezen agyaltam, mig a gyerkőceim dogát írtak :D mi lesz a következő lépés nálad, és mikor?

bettike: vonalzó-görbére gyúrsz? :D

rólam: most kezdődik mindjárt a 4.órám, ma összesen 8 van. :( még mindig szurkál néha a pocimba, mensi előtt néhány nappal nekem nem szokott ilyet csinálni. nem értem. :roll:
örülök, hogy itt süt újra a nap. csak a fejem ne hasogatna...

katica
katica30

Sziasztok!

Purc, :lol: Gratu édes csonti Kispurcihoz!!!!!

Lili, köszönöm kérdésed, sajna nem vok jobban. De hál'Istennek nem olyan vészes, kibírható..... Örülök, hogy jobban vagy.

Laposkúszó Bettike, utsó napod???????? Lemaradtam vmiről????

Coca, hajrá kisröfiknek!!!!!!

Szilcsi, mennek a drukkok!!!

Sonjus, jobban vagy már?

Ancsa, keveset jössz mostanában,...

Velem semmi különös: várom a holnapot, tudjátok, holnap megyek vissza a dokimhoz a vérvételes papírokkal.... :idea: :roll:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

És elvileg holnap lesz peteérésem. Hőmet nem mérem, mert lekattantam ugyebár a témáról, így csak elvileg. :oops: :lol: :lol: :lol:

snufi

Sziasztok!
Gyors leszek, előre is bocsika!!!

coca néném,
Akkor kevés ülés, sok pihi és vigyázni a kismalackákra + Magadra+Apára!!!!!!

szilcsi,
Nyugalom!!! Látod, hogy jófej a hőd!!!

judis,
Drukk az UH-hoz!!! Várjuk a beszámolót + képeket!!!

szirom,
Drukk!!! Rendben lesz minden!!!

athiz,
Mai fránya nap??? Mi a piskóta a vizsgán??? Drukk!! Millió puszi!!!

sonjus,
Lehet, hogy most érik...... Aztán már mindjárt növöget is a hőd!!!++++ De a fránya bromo is tehet róla .... :?

purc,
Gratu!!! Gyönyörűséges szép kisfiú!!!

boniko,
Mennek Feléd is a hők!! Kértem a trópusokról!!! :wink:

szilbee,
Persze Neked is jut 2-3 tizeddel!!!!! Oda is irányítottam egy szakaszt!!!

bettike,
Pár nap és laposkuszi átmegy zuhanóba, majd emelkedő kusziba!!!!++++

katica,
Nagyon jó kis jeleid vannak!!!!!!++++ :wink:

lili,
Örülök, hogy azért már jobban vagy!!! Semmi leketty!!!! Itt vagyunk és tartjuk Benned a lelket, meg szuszt, meg kusz-kuszt... :shock: :lol:

Rólam:
Semmi. Hőm átlagos 2. cn-nak megfelelő..... Várom piri végét....
mfpan

Snufi!
Csak a héten az utolsó munkanapom, nem általában sajna! De én már ennek is úgy örülök!

Én is úgy várom már, hogy mit mond a dokid, de csak este sokára fogom megtudni az utazás miatt, de egész nap ezen fogok gondolkodni!

Katica! Hát igen! Úgy döntöttem, hogy mivel eddig mindig ugrálós volt a görbém, ezért ideje fakítani valami laposabbat is, bár nem ennyire laposat gondoltam, de hát a szervezetem ilyen! :roll:
Te pedig csak nem ágyazódsz????

Purc lehet, hogy írtam vagy csak akartam, de gratula a fütyishez! :wink:

Kép
bettike
Eger

Coca, fogok is menni, de nem most..., mert ugy szetbarmoltak, mind a ket vanamat, hogy egy talpalattnyi hely sincs most benne :(
Egy kokler, f.....sz..., bunko, allatt...(bocsi) p....at fogtam ki, es hat lehet rajtam latni az eredmenyet! :(

Kép
elizabeth25

Mfpan köszi a jóslást! :wink: Tök furi, hogy ebben a hónapban már neked is lehet drukkolni, meg szorítani, meg hőt nézni! Már mint eddig is volt ez, csak most mehet igaziba! :lol:

Klarissza???
Babaimado???

Kata? Most már a kártyákat gyártod? Azért, hogy elment az idő az esküvődig! :P

Gaby?
Úgy tudom, hogy csak Zöldinek van engedélyezve a szabi, vagy nem?

Kép
bettike
Eger

Bettike, édes vagy!!!! Leghamarabb fél 7re fogunk hazaérni a dokitól, úgyhogy nem gáz, ha csak este leszel. De édes vagy!!!!! Köszi. Reméljük okosabbak leszünk Mindeketten az infóktól.

snufi

sziasztok!
ismet a nagy elveszettsegbol jelentkezek be, mert nem szamoltam be a tegnap elotti uh-rol: a babam rendben van, pulzalt a kis szive, mar a crl 22mm (huuu!!!) es voltak neki vegtagkezdemenyei is, szoval fantasztikus kolyok. :lol: nehany nappal kisebb a mensi szerinti koranal, de ez termeszetes, mert nekem nem 28 napos a ciklusom, hanem 32-33. A mehszajam is rendben van, pedig en eskudni mertem volna ra, hogy nyilik, allandoan ezt erzem utro dugdosasnal, dehat a doki biztosan jobban ert hozza... :oops:
Ugyhogy en most egy idore megnyugodtam, de kov talalkozas legkozelebb marcius 27.-en , addig ki kell birnom vhogy :roll:

Zoldi!
Novesztgess, pihenj, egyel, kenyeztesd magad!Te most mindenben elvezkedhetsz buntudat nelkul.

Eliza, Purc
Szep kepek! Nagyon csodalkoznek, Purc, ha nem kisfiad lenne... :wink:

Bettike!
Mi ez a lopakodas gorbeileg? :) Miert nem dolgozol holnaptol? En is szeretnek mar nem dolgozni, de az meg odebb van sajnos...

Athiz!
Udv, de reg lattalak, jol vagytok?

Tobbieket is cuppantom, megyek vissza hosnek: munka, gyerek, terhesseg, haztartas...ajjajjj.

vakond
Kép
Kép
vakond

snufi,
Drukk holnapra a dokihoz!!! Kivi vagyok miket mond és szür le belőle!!!
Oh!!!! Holnap pé!!!!! Akkor action!!!!! :wink: lekattanás ellenére, persze!!!
mfpan

Sziasztok,

Szilcsi, biztató ez a visszamászás :) vasárnap teszt! Ha ez beágyazódás volt akkor mutatni fogja. a 20-ok két nappal a beágyazódás után már mutatják.

Szirom, de jó hogy behívott. Tényleg első körben az számít jó helyen van-e. Aztán megnő majd a kis kuckóban.

Sonjus, Szilbee görbe :(

Lili, hát igazán nem tudom minek kellene 3 hónapot várni. Csak megy az időőő. ettől függetlenül ha te úgy érzed szükséged van rá akkor várj.

Zöldi, mikor kuksizzák meg a röfiket? Vagy ilyenkor is kell tesztet csinálni?

Fiam most kell!
Pusz nektek.
Csikken

KépKép
Kép
csikken

vakond,
Gratulálok és nagyon örülök, hogy minden a legnagyobb rendben van!!! Kitartást a sok dologhoz, de csak óvatosan!!! Vigyázz Magatokra!!!
mfpan

Vakond, örülök a jó híreknek!!!!

Panni, :lol:

snufi

Katica! Most 2 hét nyugalo, és türelem következik. ...aztán meg egy életnyi aggódás.

Köszi Snufi! Holnapra szurok a dokihoz!

Panni! Köszi, de mára teljesen jól vagyok.

Eliza! Van ott még véna! Ha máshol nem, a kézfejeden.

Babim ma is kokinál van, kéretik szurkolni!!! Nagyon!!!

Vakond! Kitaláltad, azt teszem. Nincs kép prüntyiről?

Pipi! Azért kell 3 hónapot várni, mert ha előőbb lesz babás Lili, akkor veszélyesebb a kihordás, nagyobb a vetélés kockázata.
Persze, kell teszt, hát honnan tudnám, hogy beágyazódtak-e?

Kép
zölddisznó

Hahó!

Elhagytam a kulcsom, egész délelőtt rohangáltam, végül a kocsiban volt az ülésem alatt :oops: Pedig először a gyerekre fogtam, mert ő használta kapunyitáshoz, de akkor tutira visszaadta, ha ott találtam rá... :oops: namindegy, megvan :wink:

Vakond! Gratulálok a pöttömötökhöz! Bárcsak már mi is itt tartanánk :wink:

Snufi! Ez most akkor az lesz, amikor cakkumpakli elmond a dokitok végre mindent?

Zöldi! Vigyázzál magadra! Érzel valamit? A boldogságon kívül :lol:

Bettike! Jó ez a laposkúszós görbe :wink:

Szilcsi! Elvesztettem a fonalat, most akkor mikor tesztelsz?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

mfpan
Köszi! :lol: Rámfér!!
Lehet hogy túl naiv vagyok, de azért még reménykedek, hátha felmegy. Most hőzök először, így igazán azt se tudom mikorra is kéne jönnie az emelkedésnek. :roll:
szilbee

Coca, a lehető összes ponton összeszurkáltak....úgyhogy inkább hagyjuk, mert mindjárt sírva fakadok!
Majd három hét múlva elmegyek..aztán kész!
Azért mert egy tizeddel magasabb let az éhgyomim a normálisanál...6,4 helyett 6,5, úgy hogy előtte tele zabáltam magam édességgel...nem fogok a falnak menni! :(

Kép
elizabeth25

Vakond!
Húúúú, de jó akkor már nektek!
Gratula a pocilakóhoz! Kép
szilbee

Szirmi: igen, remélem mindent elmond, ad rá megfelelő gyogyót és megfogan KisSnufi!!!!!! :wink:

snufi

Sziasztok!

köszi a drukkokat, mind ideért!!

A baba korának megfelelő, 11+5. crl 54 mm, tarkóredő 1 mm. Minden rendben. Ennyit a doki uh-járól, ahol 6+4 en még semmi szívverés és azt mondta 5 hetes. vagy jól behozta a lemaradást :) a lényeg hogy korának teljesen megfelelő. Olyan édesen ugrált :)

Purc! nagyon jó képek! gratulálok a fütyihez!

Kép

judis

Szóval holnap csak szabin leszek, mielőtt még itt valaki sunyiban olvasná és azt hinné, hogy felmondtam! :lol:
Innen amúgy is csak szülni megyek el! :wink:

Vakond! Utrohoz mit szólt a dokid? Vagy nem te titkoltad előtte? :roll: Egyébként mivel a múlt hónapban sunyin beágyazódási esést műveltem, ezért most úgy döntöttem, hogy lopakodva peteérek! :lol:

Szirom! Felfogtátok már? Apa hogy is tudta meg? Vagy írtad csak nem olvastam?

Zöldi onnan tudd, hogy okos vagy és tudod! :lol:

Kép
bettike
Eger

Szirom, még én sem tudom, mikor tesztelek, sztem hétfő lesz belőle, baromi nehéz lesz kivárni, de legalább biztos(abb) lesz addigra az eredmény. :roll:

Vakond, gratula!
Judis, nektek is!
Bettike, én többet leszek szabin bibibbíííííííííí! Márciusban a fél hónapot szabin töltöm. :lol: :lol: :lol: :lol:
Snufi, apára fel!!! :wink:
Panni, aranyos volt ez a jó fej a hőm szöveg, jót nevettem! :D

Kép
szilcsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?