A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Sziasztok!

Szirom gratula!!!

Szilcsi, Zöldi drukkolok nagyon!

Tegnap Kata megírta, hogy a lánykának kinőtt a kukaca, így fiúcskánk lesz. Ha nem gond rakok róla egy képet. Éppen mosolyog, és a méhfalat simizi.

Kép

kispiskóta

Amikor visszarakták a röfiket, csináltak UH-fotót:

Ők azok.
Kép

Kép
zölddisznó

Zsú! Szuper! Aludt, vagy ficánkolt?

Kép
zölddisznó

mfan: :lol:
Vendég

zöldi Köszi , hogy írtál :lol:
Vendég

Félkómás volt, mert előtte való éjjel kirendetlenkedte magát a lakhelyén! :lol: :lol: :lol:
10percig azon küzdöttünk, hogy a két kezét vegye el az arca elől, majd, hogy forduljon felénk. Erre a fél fejét felénk fordította és ezt a mosolyt kaptuk ajándékba! (szerintem csak kinevetett Bennünket, egyrészt, hogy jól átvert (előkapta kukacot), másrészt meg nem gondoljuk, hogy látni fogjuk az arcát) :lol: :lol: :lol:

Azért a te fotód is jó! Két hét múlva derül ki, hogy sikeres lett?

kispiskóta

Zsú! ...és miket gondolhatott magában?!

Igen, már csak 11 nap.

Csináltam mai fotót is:
Kép

Kép
zölddisznó

Zöldi ez tetszik!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szerintem jobb, ha nem tudjuk, mit gondolt! :roll:

kispiskóta

coca,
Tüncimókus vagy!!!!!!! A három Mazsoláról nem is beszélve!!!!
Szóval egy kis fázós lesz, a másik kicsit kajamániás, a harmadik szende-szundizós??!!!Nem ülni!!!! Pihenni!!! Jól érezni Magad/Magatokat!!!!

kispiskota-Zsú?
Nagyon édes!!!! Tényleg, hogy vigyorog a picurka szájával!!!!
Nem szégyellősködött tovább kaptatok kukit is arcocskát is!!! Nagyon szép!!! Gratulálok!!!
mfpan

Micsoda sztárfotók!

Vakond, gratula a kis 22 mm-eshez! Vigyázz magatokra!

Judis, örülök, hogy veletek is minden ok, szuperek az eredmények :)

Zsú, hát egyszer már gratuláltam a kiscsajhoz, most a kis tökihez :D (biztos, hogy egyedül van :P ?)

Coca, ti is szépek vagytok és mára már hogy megnőttek a kiscocák :D Most mondjam azt hogy tiszta anyja mind a 3? :wink:

Mi elmentünk kisasszonnyal a melóhelyemre bejelenteni a bejelentenivalót. Direkt bő pulcsit vettem fel, hogy senkinek ne legyen feltűnő, hogy a főnökkel tudassam először. Hát nem is tűnt fel egész addig senkinek, amíg a kabátom le nem vettem :D És persze ki vette elsőnek észre a legnagyobb pletykafészek. Mire 2 perc múlva leértem a bérszámfejtésre, addigra ők már avval fogadtak, hogy halljuk lesz kistesó. Mondom látom a dolgok változatlanok maradtak, a hírek továbbra is fénysebességgel terjednek :) A leányom megette egyik munkatársam ebédre szánt briósát, de úgy mint aki 1 hete nem evett, szóval egyáltalán nem égetett be :) Végül is legutoljára sikerült a főnökkel is közölnöm, hogy sajna, vagy nem sajna, de még egy ideig hanyagolniuk kell becses személyem.

Kép
Kép
robcsi03

judis,
Akkor most már nyugalom!! Minden rendben van a kis DRágával!!! Gratulálok!!!

robcsi,
Ezek a pletykafészkek!!!! :shock:
Semmi gond!!! Kit érdekelnek!!! Te most úszkálsz az örömben, ők meg úszkáljanak tovább a munkában!!!! :wink:
Réka jól tette, hogy megette azt a brióst!!! Neked nem adott belőle? :wink: :lol:
A normális ember ezt nem vette égőnek, hisz milyenek a gyerkőcök.....!!!! Amúgy arra a munkatársra lehet, hogy ráfért a briós mellőzése, nem???!!!
mfpan

Robcsi! Éhezteted a gyereket? Hát, ez nem szép. :wink:

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Coca nagyon szuperek a képek! Olyan jó volt egyet mosolyogni ma végre!

Robcsi sajna mindenhol vannak ilyen "jóindulatú" emberek, a pletykafészkeknél már csak az írigy embereket utálom jobban.

Katica érdekes tüneteket produkálsz szerintem baba van
Hát velem nem sok minden van még mindig azon gondolkozom elmenjek-e hétfőn a dokimhoz, sajna be kell jelentkezni nála, és lehet , hogy hétfőn jön meg, vagy nem jön meg, vagy terhes vagyok, vagy nem, de ha elmegyek hozzá és netán terhes vagyok úgy sem fogja látni, mert ahhoz még korai, és mi van ha valamit összebarmol odabent rákszűrés miatt, és mi van ha nem vagyok terhes akkor pedig megint lemaradtam erről a hónapról, hogy mégis miért nem vagyok az. Ha megjön nem tud megvizsgálni akkor minek is mentem el hozzá. Á kész káosz az életem (agyam).
Ha valaki megértette, hogy mit írtam adhatna tanácsot, mert holnap már be kell jelentkeznem, vagy nem. :oops:

Kép
klarissza32

NA most már annyi UH-s képet láttam, hogy nekem is kell!!!!!!!!!
De azért is lesz! :lol:

Robcsi! De irigyellek! Én is már alig várom azt a pillanatot, amikor közlöm itt ezzel a sok zseni főnökkel, hogy pá-pá, megyek GYesre! :P

Zöldi! Eddig hogy merészelted eltitkolni az UH-s képet? Azért látom ráérsz, ezt már ugye csak unalmadban csinálod?

Kataikertesó! Megdöbbentetek?
Édi egyébként nagyon!

Judis! Neked is örülök, hogy okés minden!

Kép
bettike
Eger

Panni, nem olyan nőci adta a brióst, aki anyu barátnője és ezer meg 1 éve ismerem, csak mondtam neki, hogy nem kell neki briós, mert most reggeliztünk. Erre a gyerek úgy rávetette magát a briósra, mint aki 1 hete nem evett :)

Csak azért akartam először a főnökkel beszélni, mert amikor Rékát elmondtam, nem a közvetlen főnökhöz mentem (egyrészt mivel szabin volt, másrészt mert nem bíztam benne), hanem a nagyfőnökhöz és én utána szemét görény voltam szó szerint. Most már szerencsére nem ő a főnök, még ott dolgozik, de erősen le van fokozva.

Kép
Kép
robcsi03

Klarissza! Egyszer nekem is volt egy ilyen mondatom, hogy mi van ha ez és mi van ha az és mi van ha egyébként is!
Szerintem! Jelentkezz be és ha még is megjön, vagy ilyesmi, akkor hétfőn lemondot! Na?

Egyébként még akartam írni magamról, hogy a héten sikeresen kihíztem mellesleg a melltartómat! :twisted: Ráadásul már 2 napja görcsölök többször úgy, hogy most fog megjönni, persze az nem lényeg, hogy két hete volt meg! :roll:

Kép
bettike
Eger

Klarissza, jelentkezz be aztán legfeljebb lemondod.

Coca, hát ha éheztetve is van a gyerek, a hurkáival jól palástolja :)

Akkor azt még nem is meséltem, hogy meló után bementünk egy étterembe megkérdezni a házhozszállításos kajájukat. Előtte ivott meg a kocsiban 1 2 decis gyümölcslevet. Bementünk az étterembe meglátta a rohadt drága Granini vagy milyen gyümölcslevet, hát rögtön szomjas lett. Vettem neki és benyomott még 2 deci őszilevet cirka 250 Ft-ért.

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok
ne hari csajok, hogy ritkán jövök :oops: holnap reggel megyek vérvételre, lecsapolnak. Múltkor megúsztam 1 fiolával, most 3 lesz :(

Coca
az idei csúcs UH felvétele a tied, 3 mazsolával :wink:

Robcsi
alig várom, hogy rólam is pletykáljanak a kollegák :wink:

Bettike
Ne aggódj, hamarosan te is küldhetsz babás UH-t :)

Klarissza
hát minden esetre ezt a dilemmát közöld a dokival, ha mész :wink:

Szilcsi
drukk a teszthez +++++

Bocsi csajok, most csak ezt az oldalt olvastam el :oops:

Kép
gaby25

Zöldi!
Helyesek a malackáid :)
Nem tudok UH-ra menni :( Csak magánba tudnék, oda ma nincs időpont, meg nem tudom mit látna és azt én akarom-e látni :)
Mindegy úgy dönöttem, peteérek ma is egyet, úgyis ráérek :lol:
sonjus

Sziasztok!

Annyira édesek a babó képek csajok!!! :lol:

Én is akarok. :lol:

Szerintetek a mai táblámba melyik hőt írjam be? Hajnal 5 órakor 36,7, majd visszaaludtam és 9 órakor már 37,1-et mértem. Melyik a hihetőbb? Help!!! :oops:

Köszönöm szépen!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Bettike!
Én pont így görcsölök, csak 3 napja :?
Azért így a 19. cn környékén nekem is korai!
sonjus

A görbémet elnézve, szerintem jegesmaci babáink születnek majd :lol:
sonjus

Gaby, nekem általában 3 a minimum amit levesznek, úgyhogy szokj hozzá a gondolathoz :wink: Remélem minél hamarabb pletykálkodhatnak a kollégák :)

Sonjus mindent bele! Vagy ez most nagyon perverz volt? :wink:

Bettike, reméle minél hamarabb kiélvezheted te is azt a pillanatot, és nézheted a főnökök elképedt ábrázatát amit majd fognak vágni, mikor megtudják, hogy GYES-re mész.

Kép
Kép
robcsi03

Hanna, átlagolj :D jobbat nem tudok

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi!
Fogalmazzunk inkább úgy, hogy mindent bele, amitől babánk lesz :lol:
sonjus

Panni
látom neked is megjött, és együtt haladunk :wink:

Kép
gaby25

:roll: oké Robcsi átlagolok. A lányod édes lehetett. :lol:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Klarissza!
Attól függ, milyen céllal mész dokihoz.
Ha konzultáció, kivizsgálásmegbeszélés, beutalóiratás, akkor mindegy.
Ha rákszűrés, akkor nem jó a mensi, de ha babás vagy, az nem befolyásolja.
Ha tapintásos, akkor dokija válogatja.
Ha UH, akkor nem gáz a mensi.

Kép
zölddisznó

sonjus,
Te csak érlelgesd a petécskéket!!! Ne filózz!!!!

hanan,
Máskor mikor szoktad a hődet mérni??? Az ahhoz közelebbi időpont hőjét írd be, szerintem....

gaby,
Ügyes, erős, okos csajszi nem fél!!!!!!!! Hipp-hopp túlleszel rajta!!! DRUKKKKKK!!!

robcsi,
Az úton megéhezett ez a gyerek.... :roll:
Velem is megesik..... Lehet, hogy el is veszem egy-két kollégától a kjcsiját..... de ki fogja a fincsi gyümölcslevet kifizetni a boltban....? :shock:
Csak, hogy lásd:
Tegnap leszidott az Uram.... Mert ugye bementünk munka után a boltba együtt - mert én hoztam haza kocsival a munkahelyéről - és megkívántam egy újfajta Sport kekszes csokit..... Hmmmm le is vettem a polcról..... Ahogy kifizettük én már bontottam is ki, annyira megkívántam. Beültünk a kocsiba - én vezettem - és felidegesítette magát a Drágám, hogy én hol egy kézzel, hol kéz nélkül lavírozok, mert közben nyomom a csokit a fejembe....
Szóval megesik az emberrel... legalább is még egy felnőttnek mondható törpenövésűvel is mint én.... nemhogy egy édes kiscsajszival, aki teljesen kitikkadt Anya munkahelyére menet!!!! :wink: :lol:
mfpan

Coca,
Tevedes, mar meg se haragudj, kettes ikreid lesznek, nem harmasak! :lol: De nyugi, az is tokeletesen eleg lesz majd ahhoz, hogy idegbajt kapj esos szerda delutanokon...

Robcsi,
Jo taktika ez az ebed megsporolasara :wink: . Szegeny gyerek...

Sonjus,
lehet, hogy jegesmedve lesz, de a Tied lesz!

Gaby,
Sajnalom, de fel a fejjel, olyan rossz lehangoltnak latni...

vakond
Kép
Kép
vakond

gaby,
Hú tényleg!!! Salalalala együtt menetel a csibe a napocskával salalalala......

klarissza,
Ha csak rákszűrés, akkor jobb is a mensi után, szerintem.
mfpan

Robcsi! Elérkezett az ebédidő. ...asszem benézek a minkahelyemre.

Vakond! Mi is úgy szeretnénk, ha nem hárman lennének. De ma még ott bunyózik mind a három a legjobb helyért.

Kép
zölddisznó

Vakond
nem vagyok lehangolt, csak úúúúúúúúúúúúútálom a vérvételt :?

Panni
most hogy mondod, új ciklus új ticker, mindjárt cserélek :wink:

Kép
gaby25

Háj :)

Önzőzök, Rólunk: Végre sikerült elmásznom az vérképemért. Jó lett (sztem) , bár doki még nem látta, de csak 1-2 csillag van, az is a fehérvérsejtnél, ami egyértelműen az arcüreggyuszi miatt volt.... Meg még ilyen noname avagy sejtésem sincs milyen alkotóelememnél, de csak minimális eltérésben! :wink:
Az AFP-ém is jó lett, 28-as (asszem) de azt nem láttam, csak a védőnőt kérdeztem, majd ha kedden megyek hozzá ideadja! Azt tudom, hogy 8 és 80 között jó! :D

Pocak mocorog, főleg tápolás után érzem, hogy turbós :lol: Kis bélpoklos :)
Csajaim jól vannak, bár haragszom rájuk, mert már fél 1kor letettem őket aludni és V még mindig nyomja a sódert :evil: De muszáj lenne aludniuk, mert délután viszem a kicsit a fejlesztőbe, és nem fog együttműködni megfelelően ha fáradt lesz. Tegnap se aludt, mert szerelők jöttek és mire elmentek, már indulnunk kellett a fejlesztőbe! Ne tudjátok me miylen műsort csapott, botrányos volt, abszolút leszarta a gyógypedagógust, nem működött együtt :evil: :shock: annyira fáradt volt. Aztán hazafelejövet abban az 5 percben bealudt a kocsiba :shock:

Coca: nagyon drukkolok a röfikhez :) Én tökre bírnám ha 3-as ikreket várnál :lol: Bocsika, gonosz gonosz vagyok. De neked be kell hozni a lemaradást :wink: :lol: És így könynedén menni fog :wink: Amúgy amit Vakond írt feljebb nagyonigaz ám :lol: Tudja meg mindenki :lol: :twisted:

Gaby: [b] Gabikám a vérvételt egészen megszokod amennyiszer terhesen venni fognak majd..... :shock: És majd rájössz, hogy még ez a legjobb vizsgálat a többihez képest :lol:

Riadó van.............

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Hali

Vakond, Judis, Kispiskota!
Gratula a babókhoz.

Zöldi, azért nem értem annyira mert ált. akkor mondanak három hónapot ha az első harmadban megy el a baba és műszeresen kell befejezni. Nekünk (és minden ismerősömnek) így volt. Ha spontán megy el nagyon korai terhességnél (5hét) akkor nem szoktak három hónapot mondani.
Babiknak nem segítették a beágyazódást? Jó a malackás kép. a három kis röfi :)
Mikor kell tesztelni?

Gaby, drukk a vérvételhez. én százszor mennék el vérvételre mint egyszer fogászhoz. attól nagyon félek. Pedig az én fogorvosommal sose fájt még semmi mert úgy leérzéstelenít :) De akkor is.

Bettike. érdekes a görbéd. De szerintem nem rossz, csak nem szoktunk mi ehhez az egyforma hőkhöz.

Csikken

KépKép
Kép
csikken

Enikő! Naggggyon örülök, hogy kimásztatok ebből a sok genyóból.

Mikor mutatja meg a kukiját a mocorgó?

Max 2 legyen, több ne!

Kép
zölddisznó

Coca: remélem jövő héten csütörtökön kitárulkozik a lelkem, ha minden igaz akkor megyek UH-ra ( a barátnőm is terhes és vele megyek az ő dokijához, csak punci-kukivizitre a többit már lecsekkoltuk :lol: )
Hátha megmutatja magát :)

Elhiszem, hogy kettőnek is örülnél :wink: Én asszem megőrülnék kettőtől..... ááááááááááááááááááááááááááááááááááá

Bocs az előbbi végignagybetűkért, siettem történések voltak....
Nem alszanak :evil:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

coca: :D

bettike: micsoda görbe :shock: :D

rólam: Azt hiszem, hogy nem fogok holnap tesztelni. Görcsölök, valószínűleg meg fog jönni. Pedig annyira biztos voltam a dologban. Most éreztem, hogy lehet valami. A cicim megduzzadt (még a páromnak is feltünt), a mensi előtti barnázgatásom sem jelentkezett most. :(

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Szilva! Tudod! A görcsölgetés nem feltétlenül jelenti Mikit! Azért még hátha?+++++++++++++ Hőt nem mértél?

Kép
bettike
Eger

Sziasztok,

Tényleg nagyon köszönöm a gratulákat, olyan jól esett.

KataIkertesó, Judis, huuuuh még UH, de jóóóóóóóóóóóóó :lol: szépek a poronytok nagyon.

Coca, én már láttam is, ahogy kapaszkodnak :lol:

Én is ott csodálkoztam milyen jól látom a dolgokat, mondjuk UH gép ügyileg nem vagyok otthon, de mikor kiment a dokinéni, gyors szemügyre vettük. Szakmai ártalom :lol: És az biztos, hogy 4D, 3D 2D UH gép volt, ezen azért csodálkoztam, mert ez egy snassz nőgyógyászati rendelő.

Ha mégsem fiú lenne a nagypapa kitagadna, úgyhogy már muszáj neki :lol:

Még nem tudok betelni, ez volt nekem az első ilyen élményem, mert ugye az előzőnél még babszemjankónk volt 15 mm-el :lol:

Szirom, Bálint lenne elsőkörben a neve, még változhat, de nekem nagyon bejön, és a jelentése is jó. Erős egészséges. Nekem az is fontos, hogy jót jelentsen. Mennek a drukkok, hogy minden jó helyen legyen nálad.

Mindenkinek mennek drukkok, bocs, hogy nem tudok írni, de éjjel hívtak, egy munkát megrendeltek, és persze tegnapra kell nekik :lol:

pusz

Purc

Kép

Kép
purc

Okés Szilcsi!

Kispiskóta, Judis, Coca: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gaby, de legalább részletes lesz!!!!! És igaza van Ceninek!

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Halihó.

Úgy elszontyolodtam, nem is tudom, miért. Csak úgy. Lehet, az idő teszi... :(
Purc, örülök, hogy örülsz!
Bettike, én is kinőttem egy cickótartómat, nagyon szorít... :shock: :roll:
Szilva, tutira??? Holnap mérjél, és ha jó lesz a hőd, nyomass egy tesztet, legalább te, ha már én nem. Nagyon türelmetlen vagyok!

Lassan megyek, lejár a munkaidő... Holnap reggel jövök!

Kép
szilcsi

Viszlát Szilcsi! Pihenj! :wink:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

szilcsi: Nekem a hőm nem szokott leesni mensi előtt, majd csak a 2. vagy 3. nap. Ezért nem is mérek, csak bosszantom vele magamat. :evil:

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Lányok, beszéltem a szülésznővel, a lényeg, hogy a terhelésem jó lett, az éhgyomri ugye picit magas...mondta , hogy elég nagy esélyem van az édességek miatti dologkra...úgyhogy saját megnyugtatásom végett, bár ő azt mondta, hogy nem akarják mégegyszer elvégeztetni a vizsgálatot, kértem ma egy bautalót a háziorvostól, és hétfőn elmegyek ide a szakrendelőbe, és csináltatok egy éhgyomri cukivizsgálatot, ami remélem, hogy jó vagy legalább is jobb lesz...úgyhogy ma már nem ettem semmiféle olyat, amit nem annó nem kellett volna Ha pedig ugyan ilyen lesz az eredmény, akkor bekell látni, hogy diéta Ja és még azt is modnta, hogy hiába figyelek oda, hogy mit eszem, a hízás miatt...sajnos valakinél kialakul akkor is, ha nem eszik édességet meg szénhidrátot meg ilyenek...., de terhesség után elmúlik...ez hajlam kérdése is!

Kép
elizabeth25

Sziasztok!

Zöldi: jópofa a malackás uh-d :D

Kispiskóta: nagyon édes a babátok és tényleg van egy vigyor az arcán... kis cseles... :)

Szilcsi: tök jó, hogy felment a hőd, ez nagyon bíztató. Várj még pár napot a teszttel. SZORÍTÁÁÁÁS!!!

Eliza: nyugi, jó lesz az a cukor...
szerika

Szerika, majd kiderül..ha nem, diéta! :( Babóért mindent!

Kép
elizabeth25

Vakond: GRATULAAAA! Mostmár megnyugodhatsz, minden oké :)

Katica: nagyon gyanús vagy te... :wink:

Judis: jó az uh kép, olyan jó ilyen képeket nézegetni.

Egyébként pedig mindenkinek üdv, akinek nem írtam.
szerika

Eliza: a diéta se olyan rossz ám hidd el. Sőt, legalább hozzászoktatod magad majd a szoptatási időszakhoz, mert akkor nem ehetsz majd csak bizonyos dolgokat. És... úgy hallottam, hogy aki már a terhesség utolsó hónapjában odafigyel az étkezésére és úgy eszik, mintha szoptatna, akkor a baba se lesz hasfájós, legalábbis kicsi az esélye...
szerika

Szerika, ebben igazad lehet! :)

Kép
elizabeth25

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?