A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

boniko!
rendben!
sztem szavadon foglak és igényt tartok rá! :)

hihi :lol:

babszika

Szilcsi! :twisted: :twisted:
Igen, erről beszéltünk tegnap és én is ettől tartok, nem hiszik el, hogy a dolgozók nem tudnak ezért szabad napot kivenni! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
bettike
Eger

Ja Sziasztok! :lol:

Snufi! Hogy érzed magad???? BAbás tüneteket nem gyártasz még? :lol:
Ja és parancs teljesítve!

VALAKI!!!! Megnézné a tegnapi méreteimet, hogy mit szól hozzá! :oops: :oops:

Kép
bettike
Eger

Szilcsi!
Az a legszomorúbb, ha jó sokat fizetsz, akkor segítenek, mehetsz magánba, és minden ok, ha meg csak simán TB-t jó sokat fizetsz, akkor nesze semmi fogd meg jól!
sonjus

Sziasztok!!

Szilcsi: nagyon sajnálom!! Én még a klinikán sose vártam az labor előtt 10 percnél többet, pedig jónéhányszor csapoltak már ott... Sose volt tömeg! :shock: Lehet hogy most a nagy reformok miatt átszervezések voltak??? Ebédszünetben nem tudsz átmenni? Vagy éhgyomorra kell???
Ez annyira gááááááz mááár, hogy az nem is igaz! Annyira ellehetetlenítik az amber helyzetét. Épp tegnap beszéltük tesómmal, hogy terhesen is annyi helyre küldenek, védőnő, ilyen beutaló, olyan vérvétel,belgyógyászat...stb mindehol fél napokat várni, és mi van ha valaki dolgozik?? Akkor az egy szabadnap...... Nagyon dúrva. Ez az egész úgy szar ahogy van :evil: :evil: :evil:
Ahhoz a dokihoz mennél akit említettél a múltkor????

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

egyetértek sonjussal.
nekem szintén ez a meglátásom!!!! :evil:

viszont mennem kell..... 9 óra
Szép napot nektek!!!

babszika

Ceniko, igen, ahhoz, csak már elfelejtettem a nevét, a felesége állítólag a Kaáliban valami nagy főnök.
Nagyon brutál, én is azzal számoltam, mait mondtál tegnap, hogy nem kell 110 percnél többet várni. :evil: Ez van. Ebédszünetben nem tudok elmenni, sztem addigra vége a rendelésnek, és nem bírom ki addig evés-ivás nélkül.
Sonjus, Bettike, tök igazatok van!!! Annyi tb-t kifizetek a kevéske kis fizumból, akkor minek fizetek? Vagy oké, legyen vizitdíj, de akkor kapjon az ember valamit cserébe, ha már fizet!!!
Bocs, nagyon elkenődtem. Végre elkezdődött valami, az első kivizsgálások, és akkor ez történik. Ha főnöknőm nem lenne szabin, meg tudtam volna várni, de így... Pont sz*rul jött ki az egész. Csak most egy hónap megint elúszott. Nem is tudom, hogy az uh-ra meg a másik vérvételre elmenjek-e, szerintetek??? Van így értelme???

Bettike, én nem értek a méretekhez, a másik hőmérősben nincsenek ehhez adatok?

Kép
szilcsi

Szilcsi! Feltétlen menj el! Nekem ugye most először a 21. napi vérvétel lesz meg, aztán majd ha megjön, akkor lesz meg a 3. napi! Ha jól tudom nem szükséges, hogy azonos ciklusban legyen a 2 vérvétel! És az UH sem árt! :wink:
És akkor is csak a fél hónap csúszott el! (Tudom sovány vigasz!)

Kép
bettike
Eger

Szilcsi: Sztem hívd fel Emőkét és kérdezd meg, hogy most mit csináljál...vagy a Beát hívd fel... Amúgy tudomásom szerint, ott van állandóan vérvétel, hisz akit éjjel vagy délután visz be a mentő szülni és esetleg császár gyanús, annak szúrják az ujjbegyét (véralvadás miatt) sztem ott állandóan van "ügyelet". De én már nem merek semmit mondani basszuskulcs :oops: :shock: :evil: Basszamegazüreginyúl ezt az egész rendszert úgy ahogy van! :evil: :evil:

ceniko
Szeged

ceniko egyetértek a b...............................rendszert úgy ahogy van
Vendég

Szilcsi :evil: :cry: :evil: :cry:
Szerintem is menj el
Vendég

Sziasztok!

Csak beköszönök, ma dolgozom. Tegnap este akartam még jönni, de nem ment nálunk a bnet :evil:

Szilcsi! Sajnálom, tényleg nagy méreg lehet :roll:

Enikő! A munkahelyek kötelesek elengedni a kismamát a terhességgel kapcsolatos vizsgálatokra. Munka törvénykönyve, ha jól emlékszem.
Ez a tény persze még nem azt jelenti, hogy kevesebbet kellene várni, azt tudom...

Húzok vissza a munkához, pussz!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szerintetek? :twisted:

Csak, hogy még jobb legyen a topic kedve!

Szilcsin okulva (bocsi) úgy gondoltam, hogy azért hétfőre előre bejelentkezek vérvételre biztos, ami biztos - ha a dokim nem tudja elintézni pénteken! A nő bár nagyon kedves volt, de amit mondott az kevésbé! Legközelebb március 20-ára tud beírni! :shock: Én mondtam: és ha 21. napi vérvételre kell menni? Azt mondta, hogy akkor menjek oda a beutalóval és beszéljem meg ott a vérvételesekkel, mert egy nap 120 főt tudnak beírni és az már telve van! (Szilcsi - még jó, hogy abbahagytad a számolást!)
Egyébként azért megjegyezte, hogy jó lenne, ha legközelebb hamarabb bejelentkeznék! Tudtam, hogy ez lesz! De most meg már kezdjem el kiszámolni, hogy mikor jön meg és mikor lesz 3. nap, hogy előre bejelentkezzek vérvételre! Az nem baj, hogy nekem pont azért kell mennem vérvételre, mert nem rendszeres és nem lehet kiszámítani! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Szóval hajrás magyar eü! Ezen már csak nevetni lehet!

Kép
bettike
Eger

Szirom! Ticker! :lol:

Kép
bettike
Eger

Szirom! Bocsánat, a nagy méregtől még nem is gratuláltam.
Szóval óriási hipphipphurrá, és gratula a Pöttömhöz!
Szép az új tickered! :wink: :D

Ceniko, nem tudok ma elmenni semmiképpen, szűkös az ebédszünet és muszáj ennem valamit. Ja és ma már ettem és ittam... Majd ebédkor felhívjuk sógort dokiügyben, aztán majd látjuk, mi lesz. :roll:

Kép
szilcsi

Bettike ezt nem hiszem el................. (most legszívesebben olyat de olyat káromkodnék........) :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
És akkor most nem tudsz menni??? :shock: :shock: :evil: :evil: :evil:

Kép
szilcsi

Szilcsi, hát hallod nem csodálom, hogy mérges vagy, ez marha felháborító, és főleg az, hogy már szinte mindenhol fizetni kell ezt a nyüves 300 Ft-ot! Tényleg, felmerül jogosan a kérdés, akkor minek is fizetünk TB-t???? :shock:

Szirom engem annó elengedtek, bár én szept. 23án tudtam meg, hogy babát várok és már okt. 4.én be sem mentem...de amire addig is kellett menni, elmehettem a szabim rovására természetesen! :evil:

Lányok, nagyon szép idő van ma, hét ágra süt a nap....érdemes kimenni a szabadba! :)

(Rólam: Manó mocorog ezerrel, szerintem nincs gáz, de majd holnap kiderül a dokinál minden!)

További kellemes és szép napot mindenkinek!

Kép
elizabeth25

Szilcsi! Dokim pénteken megírja a beutalót, ha elintézi a vérvételt mázlim van, ha nem akkor megyek oda hétfőn és pofátlan leszek nem érdekel senki és semmi én levetetem a vérem! :twisted:

Kép
bettike
Eger

Bettike, ez nagyon gááááááááááz! Akkor most tulajdonképpen mi lesz???? :shock:

Kép
elizabeth25

Betti, vérre fel! :evil: :twisted:

Kép
elizabeth25

Sziasztok,

csak bekukk a szomszédból, mert nekünk nincs vmiért netünk. :(
Majd még jövök, pussz.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Háttérbőlfigyelő coca jelentkezik.

Bosszankodó lányok! Akkor most miért is nem mentek el egy meddőségibe? Ott egy helyen van minden.

Kép
zölddisznó

Coca, párom is ezt mondja, hogy menjünk meddőségibe. De körberöhögnek, ha bemegyek és közlöm, hogy 8 hónapja próbálkozunk (még csak), az annyira kevés idő (szerintük), hogy nevetséges. De így, hogy protekciósak lennénk a Kaális dokinál, sztem belevágunk. Nincs jobb ötletem.

Kép
szilcsi

Ááááááá! Nem lehetsz ilyen buggyant! Azt kell mondani, hogy 2 éve próbálkoztok.
Melyik Kaáliban van az ismerős?

Kép
zölddisznó

Zöldi!
Egerből legközelebb vagy Bp, vagy Debrecen sajna! :cry:

Ha nem vagyok pofátlan a méreteimet nem néznéd meg, mert te olyan OKOS és SZÉP és KEDVES vagy! :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike! Igaza van Zöldinek, mondjál két évet nyugodtan. És emiatt aztán ne legyen lelkifurid. Hajrá :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Óóóóó, dehogynem kedves topktárs!

6-8 cm hosszú, 4 széles, és 4 mély. Úgyhogy Neked van a legfaszább méhed a 11.05-kor hozzászólók közűl.

Kép
zölddisznó

Szirom! Az Szilcsi, nem én, de az én dokim nem is számolja, hogy mi hol tartunk vagy mi van és én szemrebbenés nélküli mondanék több, mint 1 évet! :oops: :wink: De azért köszi!

Kép
bettike
Eger

Bettike!
Én sikítani tudtam volna ott helyben... Apám! Na ez a nem semmi!! :shock: Kép :evil:

De sokat értünk a "reformmal"... :roll: Kép Sza....b, mint volt...
szilbee

Köszi Bettike :oops: Keverem a hamut a mamuval, így jár, aki nem figyel :oops:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Zöldi! Hála, hála köszi!
Akkor Fasza méhű Csaj lettem!
A vonal szerű endometrium az viszont gáz nem?
Kis zöldik sétáltatása volt már?

Kevertek Szilcsivel! Bibííííí! :lol:

Kép
bettike
Eger

Mindjárt nézek utána!

Minizöldik 2 körül mennek sétálni. Pontos napirendjük van!!!

Kép
zölddisznó

Lányok, annyira szép idő van, hogy én most kimegyek a Margit-szigetre, vagyis nemsokára! Rámfér agyilag meg lelkileg is a pihenés, nem volta valami jó a tegnapi napom, az este meg még csak megkoronázta sajnos! :cry:

Kép
elizabeth25

Eliza! Még valami rossz történt azok után? :(

Kép
bettike
Eger

Hát csajok, nekem eszembe se jutott, hogy hazudjak a dokinak. :roll:
Persze a célért mindent... :shock:
Délután kapjuk meg a doki telószámát.
Coca, a szegediben van ő állítólag... Meg magánrendelése is van állítólag. Na majd ha beszéltünk vele, beszámolok.

Kép
szilcsi

Szilcsi! Az a gáz, hogy a Kaáliban nem érdemes a kivizsgálást csináltatni, mert ott baromi drága. De a szegedi klinikán is van meddőségi szerintem.

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Szirom, grat Pöttömhöz!

Szilcsi :twisted: ! Nálunk mégha 50. is vagyok akkor is 15 percen belül sorbakerülök a vérvételen!

Kis Zöldiknek jó sétát!

Lányok Billings szerint ma van pém! :lol:

Kép
kata05

Bettike! Vonalszerűdet nem találom sehol. Nincs is olyan!!!

Kép
zölddisznó

Gondolom arra akartak célozni, hogy marha vékony??? :?
Az meg gáz, de hülye vagyok az egy éve volt, majd most pénteken remélem kiderül a tuti!

Zöldi nagyon köszi, tényleg! :lol:

Kata! Akkor apára fel! :wink:

Kép
bettike
Eger

Biztos nem azt jelenti, mert akkor ráírják, hány mm.

Kata! A frizurád már úgyis tönkrement, úgyhogy ne kíméld apust! :lol:

Kép
zölddisznó

Akkor pénteken majd jól megkérdezem! :lol:

Kép
bettike
Eger

Kata! Apa ugye nem látta a frizud?

Kép
bettike
Eger

Ilcsi: 2,5 évet mondjál.... :wink: Simán :) A Kaáli télleg baromi drága, azért keressétek fel ezt a dokit, egy beszélgetést megér :wink: Aztán majd látjátok....
Hogy is hívják?? Elküldöd privibe? Valakit még megkérdezek, ismeri-e?

Bettike: Én már nem mondok erre semmit. Ez vicc! Egyszerűen vicc! Ebben az országban, tényleg bármi, csak beteg ne legyél, avagy problémáid ne legyenek..... :evil: :shock:
Ha ezekután lesz olyan elvetemült ember, aki még újra erre a nemilletemjelzővel kormányra szavaz, én asszem fellövetem mgam az űrbe anettkával :shock:

Violám brutál nyűgös :( Annyira sajnálom:( :cry: Szegénykém nagyon carul néz ki :( :shock:
Pocaklakó jól van, ma sokat mocorog :lol:
Bogim meg ovizik ezerrel :)

ceniko
Szeged

Bettike, apa látta a hajam! Miért azt sem láthatta volna?

Coca, nem is fogom kímélni!

Ceni, Violának jobbulást!

Monyó gyere!!!!!!

Kép
kata05

SEGÍTSEN VALAKI!!!!!PLEASE!!HELP ME!!!!

Ki tudja a progeszteron szint normál tartományát?

babaimádó
Kép
babaimado

Baba, a másik hőmérősbe talán le van írva!! Köszi a privit! Még nincs eskis kép! Csak hajas, az meg vasárnap tettem ide fal, vagyis hugim!

Kép
kata05

Sziasztok,

jó kis paprikás hangulatot teremtett az egészségügy...

Szilcsi, Bettike :( sajnálom ezt a jó kis tortúrát. Remélhetőleg Bettike ha odamész úgy is leveszik.

Szirmi, gratula a kis babszemhez :) Jó a tickered :)

Szerika, neked is gratula a kiskukishoz. :)

Katica, remélem sikerül a ZH-d!

Purc, a ruhák nagyon jók.
Én az első kisruhát 2003-ban vettem amikor elkezdtük a babaprojektet. Olyan édes volt és nem akartam ellenállni neki. Aztán igaz elment az első baba, de jó hasznát vette Rolibaba.
Szóval ha most látnék valamit akkor se lennék ilyen szempontból babonás.

De azért megvárom majd hogy kiderüljön fiú lesz e mert akkor lényegesen kevesebb dolgot kell vennem. Pont most pakolásztam a kis ruhákat, (és rettentő sok van, úgy hogy a felét az 56-62-nek kölcsönadtam)

Ennyi:
Kép

Eliza, sajna ami történt. De minden rendben lesz!!! :)

Kata, akkor ma apára fel :):)

Szilbee, hát nem tudom mennyi a minimum, de nekem mindig 12 DPOra jött eddig meg.

Görbém ugyanolyan mint tegnap, csak egy nappal később van.

Tegnap voltunk oltáson, és mehetünk vissza sebészetre mert nincs lent a golyója Rolinak (visszament???) :(

Puszi mindenkinek!
Csikken

KépKép
Kép
csikken

Babimi! 15 felett nagyon jó!!! 60 körüli a felső határ.

Rolimami! Visszamenni nem tud. Lehet, hogy nem szállt le!

Kép
zölddisznó

Zöldi, nem szállt le, de 6-án műtötték vele... és a kockázatoknál benne van, hogy esetleg visszahúzodik. :(
Cs.

KépKép
Kép
csikken

Nekem meg 13 dpo mindig.

Kép
kata05

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?