A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Karmen Kép
Pihi, nyugalom és minden rendben lesz. Ne idegeskedj tudod az a legrosszabb.
BogárKép
Hogy vagy ?
Andi Kép és te? Mindjárt túl vagy az a bûvös 12. héten ugye ?

Tényleg kicsit kihalt a topic . Mindenki akciózik ??
KépKépKép
Zsé
zsé

Sziasztok Lányok!Kép

ZséKép
Köszi a bíztatást. Megpróbálom a dolgok pozitív oldalát nézni. Örülnöm kell, hogy végre babát várok, annyi idõ után.Kép

EgcsiKép
Köszi a gratulát.Kép Sajnálom, hogy megjött.Kép

BogárKép AndiKép
Örömmel láttam a táblában, hogy Ti is babásak lettetek. Sajnos lemaradtam az eseményekrõl. Megírhatnátok, hogy Nektek, hogy sikerült.
Én a 14. héten járok, bár napra pontosan sohasem fogom tudni. Kb. szept. 20-án jön a pici.Kép

ShineKép
A barnázás sokunk életét megkeseríti. Nálam progihiány miatt volt, így nehezen tapadt meg a baba, ezért is kellett Utrogestant szednem. Ha jól tudom lehet mástól is, felfázás vagy valami gyulladás, ilyesmi. Amúgy mindig a mensi elõtt jelentkezett kb. 5 nappal és addig tartott amíg meg nem jött.(

KarmenKép
Remélem minden rendben lesz. Én is beteg lettem a teherbeesés után, szerencsére azért megmaradt a baba. Gyógyszert nem szedtem, de egy csomó mézet megettem és persze fekvés egész nap. Drukkolok Neked, hogy szépen megtapadjanak a babák. Kép

Puszi
Laura
Laura (laura2)

Sziasztok!

GittaKép
Sokat gondolok rád és szurkolok Nektek, csak nem mindig van idõm elovasgatni ezt a topikot. Örömmel olvastam, hogy lehet drukkoloni ezerrel. xxxxxxx Így van most kezem lábam amíg ki nemderül lakik-e odabent valaki.Kép

A topik tényleg nagyon kihalt mostanában... több a kismama és az anyuka mint a 3. táblában. Ez azért jó nem? Hiszen ez mutatja hogy milyen sokaknak sikerült már a baba!KépKépKép
Drukk. Kismamáknak meg gratula a babóhoz! (Rita)

Puszi
sasha

Kép
sasha

Sziasztok!Kép

Most jó lenne ha valaki felvidítana, tegnap óta elég rossz kedvem van.Kép Pedig szurkált a bal oldalam rendesen, ma mondta is a doki, hogy a jobb oldalon csak kicsi tüszõk vannak a bal oldalon van egy 18x23mm-es, de a nyálkahártyám 8mm, pedig már a 15. napon vagyok. Szerinte ez jó, de szerintem kevés. Beadta a Profasit, kaptam Utrogestan-t.
Ez már a harmadik ilyen ciklus és ha most sem sikerül, akkor 3 hónap pihi következik és utánna kell visszamenni hozzá.
Azért vagyok elkenõdve, mert most nem tudok bízni a sikerben, a 3 ciklusnyi spontán próbálkozás még bejöhet, de most valahogy abban sem bízom. Lehet, hogy nektek is szokott ilyen érzésetek lenni: elérhetetlennek érzem hogy terhes legyek és hihetetlennek, hogy valaha szülni fogok. Szóval depis vagyok. Kép
Pedig én tényleg mindent megteszek, de a természet valahogy mégsem azt akarja amit én! Ebben a ciklusban még 2x1 Macát is szedek, pedig régebben azt gondoltam, hogy nem kell az nekünk, de már most bármit kipróbálnék. Megrendelem az Aviva könyvet is és természetgyógyászhoz is el fogok menni.
Vagy mostmár pont azért nem sikerül mert túlságosan akarom? Én 2 és fél év után most jutottam el a kiakadásig, talán mostmár túl görcsös is vagyok és hiába tudom hogy ez nem jó, nem tudok változtatni az érzéseimen.Kép
Na be is fejezem ezt a panaszáradatot!

Karmen!Kép
Nagyon bízom benne hogy sikerül! Pihenj sokat!

Leone

KépKép
leone

Sziasztok!
Gratula a babásoknakKép

Leone!
Nyugi, itt mindenki depis kissé néha, és már eredményt akarunk, nem várakozások hadát! Jól csinálod, mindent megteszel, én is pont úgy, mint TeKép : Aviva+természetgyógyász+méregtelenítés+gyógyteák+Maca+a rendes gyógyik, és akkor nemsokára mi is boldog anyukák leszünkKép (Mi is pont 2 és fél évnél járunk, hogy az a...Kép)

Nikie
nikie

Leone Kép
Sajnálom, hogy ilyen rossz a kedved, kérlek ne szomorkodj! Te nagyon erõs vagy, hihetetlen amit eddig már végigcsináltatok. Biztos, hogy egyszer meg lesz az eredménye.
Hétvégén állítólag szuper idõ lesz, pihenjetek, sétáljatok ha tudtok.

Alena
alena

Sziasztok!

Sajnos, most nincs idõm, már megint újságozok, és ilyenkor semmire sincs!
Sajnos, a drukkot abba lehet hagyni. Kép Már pecsételgetek. Valahogy, most nem tört le annyira a dolog, mint vártam. Azt hiszem, már beletörõdtem, hogy nem fog gyorsan (3 év után) sikerülni. Kép Majd csak lesz valami. Majd még megpróbálok jelentkezni, de még olvasni sincs idõm.

Üdv:
Gitta
gitta

LeoneKép
Nem szabad feladni!!! Az Utrogestan majd segít a babának megtapadni. Én személy szerint nagyon hálás vagyok ennek a gyógyszernek, nélküle nem sikerült volna. Ha az orvosod nem mondta, hogy rossz a nyálkahártyád, akkor szerintem nincs miért aggódnod. Lehet, hogyha ez most nem is sikerül a következõ spontán ciklusok meghozzák majd az eredményt. Nagyon drukkolok Neked!KépKépKép

NikieKépGittaKép
Nektek is drukkolok, már igazán megérdemelnétek a babucit!Kép

Puszi
Laura
Laura (laura2)

Leone Kép
Ne keseredj el , még nem bizos hogy nem sikerül ez a ciklus
Mindekinek van depis korszaka, van akinek többször van kinek csak néha de bízni kell.
Ne legyél görcsös mert az még blokkolhatja is az egészet.
Tegyél meg minden tõled telhetõt és tudd hogy sikerülni fog.
Mi drukkolunk KépKép Kép ezerrel.
Pusz :
Zsé
Zsé

Sziasztok!

Zsé! Kép Igen, lassan túl leszek az elsö 12 héten. Már alig várom. Kép
Leone! Ne légy szomorú! Kép A babák a vidám mamákat szeretik! Kép
Laura! Nekünk abban a ciklusban sikerült a baba, amikor nem jártunk orvoshoz, mert síelni mentünk. Mint kiderült, a babó végig ott volt a pocimban, amíg én csúszkáltam. És egyáltalán nem vigyáztam magamra. Kép Csak én is barnáztam, de szerencsére az Utrogetan nekem is segített. Bogárnak meghagyom az élményt, hogy elmesélhesse az Ö történetüket. Kép
Gitta! Azért az jó, hogy nem törsz le! Kép
Karmen! Reméljük a babák legyözik a náthát. Sok sikert a vérvételhez!! Kép

Jó hétvégét mindenkinek! És menjen mindenki a gyönyörü napsütéses levegõre. Vasárnap mi is kirándulunk egy picit. Remélem bírni fogom! Kép A barátainknak még nem akarjuk elmondani a babát.

Puszi!
Andi
andi28

Nikie!Kép Alena!Kép Laura!Kép Zsé!Kép Andi!Kép
Köszönöm a bíztatást, nagyon jól esik! Mostmár kicsit jobb a kedvem.

Nikie!Kép
Te már csinálod az Aviva tornát?
Alena!Kép
Igen, mindenképpen kimegyünk a szabadba és pihenni fogunk. (Meg megy az akció ezerrel!)
Zsé!Kép
Csak azt kéne tudni, hogyan tudok 'nem görcsös' lenni.
Laura!Kép Andi!Kép
Bíztató, hogy nektek és Bogárnak is akkor sikerült amikor nem is jártatok orvoshoz, csak úgy spontán jött. Szeretném folytatni ezt a sort. (Remélem most ezzel nem kiabáltam el!Kép)
Andi!Kép Köszönöm a receptet megkaptam!

Leone

KépKép
leone

Zsé!Kép

Visszaolvasgattam egy kicsit és láttam a márc. 19-i kérdésedet a prolaktinról, csak akkor én nem voltam gépközelben.
Azt írod:
'A tünetei a erõs premenstruációs szindrómák , idegbaj, fejfájás s a legfõképpen a ciklus második felében mellfájdalom.
Van olyan köztetek ,-ha jól tudom Leone- akinek a magas prolaktinja, milyen tünetei vannak nálad ?'
Igen, nekem magas a prolaktinom, de nincsenek ilyen tüneteim. Mellfeszülés eddig csak akkor volt amikor épp (rövid ideig) terhes voltam, meg amikor Utrogestant vagy Duphastont szedek.
Semmi tünete nem volt a magas prolaktinszintemnek! Ezt add össze!

Cat!Kép
Azt írtad: 'Nekem például minden 3. ciklusom olyan, hogy nem reped meg a tüszõ (Profasira sem), átalakul sárgatestté, és a ciklus 2. felében 37 feletti a hõm, progi nagyon jó.'
Honnan lehet tudni, hogy nem reped meg csak átalakul? Hogyan vették ezt észre nálad?

Leone

KépKép
leone

GittaKép

1c 3cn
Köszi:
Egcsi
egcsi

Cat! Csak futólag néztem most át a régi hozzászólásokat, látom mindenki vigasztal, igy gondolom nem sikerült. Sajnálom én is, mert olyan jó esélyeid voltak, én benned reménykedtem.

Igen, napok óta tömöm magaba a mézet, szombaton megkerestem az orvost, hogy 4 napja nem megy le a höm (38 fok) napi 2-3 Coldrex mellett sem, erre kaptam 4*2 Semicillint. Azóta minden jó, remélem nem ártott a babáknak.
Jaj péntekre nagyon nagy drukkot kérek!!
Én most nagyon bizok, ennyi tortúra után!

lett valaki mostanában babás? Biztos elkerülte a figyelmemet.

Dorisnak mikor derül ki?

Karmen
karmen

Sziasztok Lányok!

Mostanában nem tudok jönni, mert nagyon sok a munkám. Kb. április közepéig így lesz, kihajtják a belemet. Tök stresszes is vagyok, ami rontja az esélyeimetKép

LeoneKép
Ezt a nem repedést úgy vettük észre, hogy minden nap mentem UH-ra középidõben. Ilyenkor sztrájkol a szervezetem állítólag, elege van a gyógyszeres stimulálásból. Ez kb. minden 3. ciklus.

KarmenKép
Rettenetesen drukkolok, fõleg pénteken. Várjuk a jó híreketKépKép

LányokKép
Nálam ma kezdõdött a 4. inszemes stimulálás, Merionallal és Clostival. Valszeg jövõhét csütörtökön lesz az inszem a 14. napon. Aki a Schwarzihoz jár annak írom, hogy jövõhét utáni héten nem lesz, elutazik.

Mindenkinek nagyon drukkolok, remélem, hogy a nyusziKép nekünk sok babát hoz.

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok Lányok!Kép

CatKép
Tényleg nem túl jó a stressz babásodási szempontból. Nekem pl. a karácsonyi szünet volt sikeres. Azért drukkolok, hogy sikerüljön az inszem.Kép

KarmenKép
Remélem most tényleg sikerül. Pénteken pozitív hírrel gyere.Kép

LeoneKép
Tényleg sok olyan eset van, hogy pont amikor az ember nem számít rá, mert nem foglalkozik annyit a témával, pont akkor sikerül. Te is próbálj nem ezen rágódni, hátha bejön a dolog.Kép

AndiKép
Én sem foglalkoztam annyit a babatémával, mert éppen lakást újítottunk fel és az ünnepek amúgy is elvonták a figyelmem a babaprojektrõl. Azért a ciklus vége felé kezdtem már izgulni, fõleg, hogy sokkal késõbb kezdõdött a barnázás és egy idõre el is múlt. Aztán megint barnázni kezdtem, még szerencse, hogy létezik az Utrogestan.Kép

DorisrólKép tud valaki valamit? Lombikja volt ugye?Kép

Mindenkinek kívánom, hogy tényleg hozzon babát a nyuszi!KépKépKép
Mostanában olyan kevesen írtok, pedig kiváncsi vagyok, hogy kivel mi történt mostanában!

Puszi
Laura
Laura (laura2)

SziasztokKép

Én is vagyok ám, de sajnos itthon, a beteg csemetémmelKép. Múlt hét elején a nagy lett influenzás, a kicsi elkapta tõle és neki mandulagyulladása is lettKép Így én most csak azon drukkolok, hogy ne kapjam el tõle. Egyébként a Zuram már megint elutazott (annak örülök csak, hogy a HSG utáni hetet itthon tudta tölteni).

Hné, Ildi: én Cat és Bogár dokijához járok (aki, ugye most már az én dokim isKép)

Cat: köszi az infot (ha megjön, pont jövõ hét végén jön meg, de így akkor nem fogom keresni Schwartzit). Nem tudnál vmit kitalálni munka ellen?
Apropó, munka: én simán mondtam az új melóhelyen, hogy milyen projecten dolgozunkKép és, hogy pl. 21.-én HSG-re megyek. Mondjuk attól nem kell tartanom, hogy ezért kirakjanak, vagy ha netán mégis, akkor sem lesz gond eü-ben munkát találnom. Legfeljebb akkor már nem fogom megmondani az igazat...

Dorisnak én is nagyon drukkolok, gondolom, a hét vége felé már lehet tudni vmit.

Üdv:
Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Sziasztok
Bocs a zavarásért, egyszer-kétszer jártam erre, de akkor még elején voltunk a babás próbálkozásoknak a párommal. Azóta többször meglátogatott sajnos a "Mikulás". Kép Most kaptam a dokimtól beutalókat így kezdjük a vizsgálatokat is.

A hasznos linkjeitek között találtam anyagot az AVIVA tornáról, ami állítólag segít rendbe tenni a peteérést és a cikluszavarokat.
Errõl a tornáról szeretnék tõletek érdeklõdni, mert nem nagyon találok róla semmit a neten. Annyit tudok, hogy elõsegíti a vérkeringést a medence tájékon.
Volt valaki közületek ilyen tornán, használt valamire? Milyen gyakorlatok vannak? Segített valakin ez a torna? Hallottam, hogy két könyv is jelent meg a témáról. Ezekrõl van valakinek tapasztalata?
Ha tudtok válaszoljatok itt vagy e-mailben (gigi76@freemail.hu). Nagyon-nagyon köszi.

Sziasztok
Gigi
gigi1

Sziasztok!

Karmen! Drukk-drukk! Kép
Ugy tudom, hogy Doris vasárnap fog tesztelni. Kép Reméljük hasonló jó hírekkel, mint Karmen! Kép
Cat! Lehet, hogy a babának éppen ez fog tetszeni! Kép

Puszi!
Andi
andi28

Sziasztok LányokKép!

KarmenKép
Nagyon drukkolunk Neked!!!! És ezt kívánjuk II KépKépKépKép és persze Dorisnak is.

CatKép
Neked is ezerrel meg még annál is jobban megy a drukk. Lehet, hogy tényleg pont ez a sok munka lesz a bébiknek a legjobbKép

LauraKép
Nekünk is hasonlóképpen sikerült, mint Andiéknak. Vagyis már régóta nem voltunk akkor dokinál, és pont akkor tartottunk egy méregtelenítõ kúrát és egy csomó gyógyteát is ittam nagy mennyiségben. A minit ez nem nagyon zavartaKép

GigiKép
Egy lány egyszer bejelentkezett ide és õ neki úgy sikerült, hogy elõtte 2 hónapig Aviva tornázott.
A könyv két kötetbõl. Az I. kötetben van az alaptorna, a II: kötetben pedig ovulációt elõsegítõ gyakorlatok, kismama, terhes torna és férfiaknak való torna van.
Én párszor csináltam (kb. 4x az I. kötetbõl), nagyon jól megmozgat (én kifáradtam rendesen). Szerintem ugyanúgy, mint más torna ez sem árthat és tényleg éreztem, hogy alul a medencetájékom felmelegedett. Én elkezdeném a helyedben.

puszi
Bogár
bogár

Az AVIVA torna engem is érdekelne. Ha valaki tud róla jókat mondani, tegye már meg!

Karmen szorítok!

Leone - 2,5 év után kiakadni??? Én ennyi idõ alat már százszor a padlóra kerültem volna. Írigylem az akaraterõd. "Állj talpra" megint és mostmár sikerülnie kell.

Gitta - nagyon eltüntél!

Lányok szoktatok hõmérõzni?
Én ebben a hónapban mérem a hõmet és idáig szinte folyamatosan 36,5 (1-2 tizedes ingadozással). Tanácstalan vagyok, hogy volt-e peteérésem (túl vagyok a félidõn), mert a hüvelyváladékom olyan volt mint a nagykönyvben. 13. napon (26 napos ciklusnál)kocsonyás tejszerû. Tanácstaln vagyok. Volt valakinek ilyen tapasztalata?

Zseby
zseby

Sziasztok!

Szép jó napot mindenkinek! Kép

Elszállt a levelem! Kép

Zseby!
Nem tûntem el, csak tegnap nem dolgoztam! Kép Szo.-V. is benn voltam. Kép

Cat!
Drukk ezerrel! Kép

Kép
Kép

Áprilisi tréfáknak nem bedõlni! Kép
Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Gitta - nem tettél be. Mégegyszer az adataim:
Zseby (29) - Tiszaújváros - 26-27 nap - rendszeres. 1 kisfiú - 1999.10.30.
A ciklusnál milyen adatokat adtok meg még?

zseby
zseby

Zseby!
Bocsi, kissé fáradt vagyok, biztosan elkerülte a figyelmemet! Kép Beraklak a következõbe, jó?!

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok Lányok!

Remélem van itt köztetek valaki aki mégemlékszik rám,velem mostanában semmi jó nemtörtént amióta nem jelentkeztem ugyanis nem volt netem,most is a másik irodából irok nektek.
Látom azért vannak még ismerõsök.
Nagyon drukkolok mindenkinek hogy minél hamarabb összejöjjön a baba hiszen itt a tavasz.
Tudjátok mi is nagyon szeretnénk babát de eddig még semmi.
Viszont lenne egy kérdésem.
Ha valaki peteérés után 1-2 nappal van eggyütt a párjával akkor is teherbe lehet esni???????csak azért mert kb másfél hete volt és valamit érzek lehet hogy csak bedumálom magamnak vagy nem.
Sok puszi mindenkinek

Alice
Alice

Sziasztok

Köszi szépen Bogár az infókat, örülök, hogy válaszoltál, te megvetted a könyvet? Mennyibe kerül? Érdemes megvenni?
Tud még valaki valamit az AVIVÁ-ról, miért nem találok róla semmit a neten?
A www.noklapja.hu-n van egy fórum errõl, de onnan se derül ki sok mindent. A noklapján valaki azt írta, hogy zavaros a könyv? Igaz ez?
Milyen jellegû gyakorlatok vannak a könyvben?
Bocs, hogy ennyit kérdezek. Kép

Tudtok valamiféle gyógyteát a cickafarkon kívül, ami hasznos lehet a bebabósodáshoz?

Gigi
gigi1

Zseby!
A c jelenti a ciklusok számát, hogy mennyi ideje próbálkoztok. Ez sokaknál csak viszonylagos, mert van, hogy megszakad a próbálkozás (pl. mûtét, vetélés ...stb.) Csalóka, mert páran már évek óta próbálkozunk. A cn pedig a ciklusnapok száma, hogy éppen melyik napnál jársz. Így tudunk neked drukkolni, amikor éppen kell!

Üdv:
Gitta
gitta

ZsebyKép
Nem akarlak elkeseríteni, de nem hiszem, hogy volt tüszõérésed 36,5-ös hõnél. Ráadásul a cervilis nyák középidõben az nem tejszerû, hanem átlátszó, tojásfehérje állagú. Amikor tejszerú az már nem megtermékenyíthetõ állapot.

AliceKép
Teherbe lehet akkor is esni. Lehet, hogy Neked sikerült is ?KépKép Úgy legyen!

CatEye

Cat
Kép
cateye

CatEye Kép!

Jaj bár csak igazad lenne hát 12-e körül kellene megjönnie addig izgulok egy picit,de próbálok nem gondolni rá.
Kép

Addig is ahogy tudok jelentkezemKép

Azért betennétek a listába

14 cn
a c legyen sok KépKépKép

Puszi Mindenkinek
Alice
Alice

Sziasztok!Kép

Nagyjából visszaolvasgattam az elmúlt 3 hónapot. Szomorúan láttam, hogy sokan babásak lettetek, de elveszítettétek õket. Így utólag nagyon sajnálomKépKépKép és drukkolok, hogy legközelebb megmaradjanak a pocaklakók.Kép

BogárKép
Örülök, hogy nálad minden rendben.Kép

KarmenKépDorisKép
Drukk ezerrel, pozitív híreket szeretnék már hallani.Kép

AliceKép
Szerintem teherbe lehet esni úgy is, mert akkor még vándorolgat a pete és találkozhat a fiúkkal. Elõtte nem voltatok együtt?

LányokKép
Nálam a szerencsét hozó teszt a Gravi HCG volt. Eddig még mindig pozitív lett.Kép Múltkor kb. a teherbeesés után 4-5 nappal mutatta a nagyon halvány csíkot. Legalábbis a dokim számításai alapján. A teszt után kb. egy héttel voltam UH-n, és még nem volt beágyazódva. Nem reklám akar lenni, de elég érzékeny teszt lehet, csak ajánlani tudom. AliceKép talán kipróbálhatnád, ha úgy érzed esélyes vagy.

GittaKép
Veled mi volt? Mi az a 4-es a neved mellett?
Javíts ki légyszives a táblában, már 27 leszek idén. A baba érkezése szept. 20. Köszi.

Puszi
Laura
Laura (laura2)

CatEye

Ez nem túl jó, de azért még nem adom fel. Hátha, legalább a remény legyen...
Tudod, a kisfiamnál - aki 6 hónap után "jött össze" - nem hõmérõztem, így tapasztalatom abszolút nincs. Itt pedig olyan sok mindent meg lehet tõletek tudni.

Gitta

Elõre is köszi, hogy beteszel. Köszi az infókat. A hiányzó adataim: 3c, 17cn.

Zseby
zseby

ZsebyKép
Hát tudod feladni nem lehet soha nekünk, így tényleg bíznod kellKép

JoviKép,BogárKép,Andi28Kép
Megoldom ezt a stresszelést a jövõ hétre, mert kiiratom magam. Nem akarom tök idegbetegen csinálni ezt az egészet.

Szerencsére a fõnökeim elmentek most közjegyzõhöz, ezért cincogok ennyit.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Laura !

Szia rád emlékszem ámKép

Hát sajna elõtte nemigazán,de akkor igazán KépKépKép
Bizzunk benne hogy taliztak a lányok a fiukkalKép

Pussz

Alice
Alice

Köszönöm a drukkot, már én is kiváncsian várom a pénteket.
Andi! Nekem is vasárnap kellene tesztelni, de kikönyörögtem, ha már a mütöbe juttatott, legalább várni ne kelljen addig, igy pénteken a vérböl legalább biztos, és ha rossz hirt kapok, akkor nem kell napokig kétségek közt még reménykedni. De bevallom, nem merek itthon tesztet csinálni, ugy izgulok, meg a vérvételt se merem telefonon megkérdezni, inkább visszamegyek majd. Gyanitom, bármi is lesz, ugyis bögve jövök majd ki. Kép

De izgulok Doris-ért!

Ja a höm már jó (37,3 hónaljban) de köhögök, meg tele az orrom, az a Semicillin semmit se használ, szerintem nem is influenza, 1 hétig sose szoktam beteg lenni, javulás meg csak annyi lett hogy hétvégén már lement a höm (aminek nagyon örülök)

Puszi: Karmen
karmen

Sziasztok Lányok!
Pár napig nem voltam netközelben, igyekeztem visszaolvasni de sajnos nem láttam jó hírtKép Sajnálom, hogy az esélyeseinkbõl nem lett befutó! Viszont örülök, hogy a kismamáink jól vannak!KépNekem végre megjött, elõször a mûtét óta, de nagyon-nagyon megkínzott.
ANDI:láttam, hiányoltálKépRemélem nem erõlteted meg magad a kiránduláson!
LEONE:remélem már jobb a kedved!
CAT:de jó, megint reményekkel telve!
GITTA:kérlek javíts, ma köv.c 2 cn.
Puszi!
Virág
virág

Kedves lanyok!

Dorisrol van valami hir?
Mindenkinek babakat kivanok! Kép
Kakukkfu
kakukkfu

Sziasztok Lányok !

Remélem minden babás jól van.
Virág - örülök, hogy elindult a dolog, mégha kellemetlen is .
Picit ki vagyok akadva.
Ittam a ciklus elején a cickafark teát erre most valami nem stimmel. eddig 24-25 napi barna után a 28. napon halál pontosan megjött. Most a 32 napon vagyok, valami barnás trutyi jelentkezett a 30 napon de azóta semmi , teszt negatív. Lehet hogy nekem mégsem jó a cickafark,
Szerintetek mi ez ?
Zsé
Zsé

Sziasztok!

Gitta Kép
Nem írtad be a koromat. 24 év, és nincs még baba. A ciklusnapom nem 22, hanem 21. Köszi. Kép

Képzeljétek, múlt hét hétfõn, még nem volt megfelelõ tüszõm, csütörtökre meg lett 3 nagyobb. Meg is repesztették, szóval végre reménykedhetem.

Karmen, Doris Kép
Drukkolok nagyon. Biztosan sikerült!

Cat Kép
Jól teszed, hogy kiiratod magad. Mindent bele, és most babás leszel!

Betta
betta
Nagykozár

Laura!
Gratulálok! Kép Beírtam a tablicskuba! Kép
Nálam a 4-es azt jelenti, hogy ez már a 4. próbálkozás. De ez csak valószínû, bár nem teljesen biztos. 2x késett és úgy jött meg, mintha babás lettem volna és a menzi is más volt, mint szokott. A doki nem mondott sem igent, sem nemet konkrétan. Kép

Kármen!
Jobbulást kívánok! Kép

Virág!
Javítottalak!

Betta!
Drukk megy! KépJavítottalak!

Üdv:
Gitta
gitta

Gitta Kép

Légyszi, vegyél ki a táblából. Köszi

Tinka
tinka

Tinka - lehet gratulálni?
zseby

KépKép
Nem KépKép
Azt azért elmeséltem volna...
Most jön egy nagy szünet, nem babázunk, sajna szünetet kell tartani. De olvaslak ám benneteket, tudom kivel mi van Kép
És majd jövök, ha újra belecsapunk KépKép
tinka

Ok, bocs a kíváncsiságért!
Szorítok és mielõbb jelentkezzél.
zseby

Sziastok Lányok,
Már régen jártam erre, néha Orsi tájékoztatott a hírekrõl.

Én megvettem az AVIVA II. könyvet és nagyon bíztató, csak nem túl kényelmes könyvbõl tornázgatni (jobb lenne pl. egy videókazi). Most egy barátnõm azt javasolta, hogy mondjam fel kazettársa és azután csináljam. Nem rossz ötlet szerintem. Ebben a ciklusban 2 naponta futottam 2 km-t, hátha az is megmozgatja ott és hasznos... errõl tudtok valamit, a futás jó? Szerintetek ciklus második felében is jó ha futok vagy abbahagyjam?

Bogár,
Neked nem volt ez a prolaktin problémád? És a spontán próbálkozás alatt nem szedtél Bromót sem? Én is gondolkozok ebben a sima próbálkozásban, doki, vérvétel, minden nélkül, de tökre félek, hogy a a prolaktin miatt nem lesz elégséges a peteérésem és hiába próbálozgatunk... Nekem most kicsit magas, de semmit nem szedek rá.
Légyszi írjál megint tanácsokat nekünk, mert sajna amikor errõl írtál nem olvastam. Peteérést mennyivel elõztétek meg? Milyen sûrûn voltatok együtt? Holdas nap volt?

Ezt a Macát próbálta valaki lányok? Milyen hatása volt (nõre)? Nagyobb tüszõ? Pecsételés volt ezzel is? Azt csak a ciklus elején kell szedni vagy végig? (A leíráson az van, hogy folyamatosan, de az szerintem a fiúkra vonatkozik.)

köszi ha írtok
Adél
Névtelen

Szia Alice,

De nagyon eltüntél, jó hallani rólad! Igaz jobb lett volna ,ha már igazán jó hírekkel szolgálsz. Párodat azóta sikerült megpuhítani?

Karmen, Doris,

Nagyon-nagyon szorítok. Mostmár sikerülnie kell!!!!

Nálam semmi újság. Valószínüleg ez a ciklus nem hoz szerencsét. A hõm teljesen megbolondult, ilyen még nem volt, hogy már a 10. napon leesett volna. Most sincs csak 37-nél, nekem ilyenkor már feljebb szokott lenni, úgyhogy lelkiekben készülök a következõre. Jó hír is van, igaz kicsit off. Már célegyenesben vagyunk a házvásárlással kapcsolatban, reméljük húsvétra sikerül beköltözni, s akkor már nálunk is lehetne talit tartani, ha nem okoz nektek problémát Gyõrbe ellátogatni.

Gitta,

Örülök neki, hogy még csak 9 éves vagyok, de sajna már azóta beléptem a 30-asok táborába, légyszi javíts ki. S ma még csak a 18cn tartok.
Köszi

Pusz
Alma
Alma

AlmaKép
Gyõrbe is szívesen megyünk talira. Gratulálok a szép kis lakhoz!

AdélKép
A Macat én is szedem. Csak a ciklusközepéig napi 2x1-t. Nekem nagy marha tüszõket növelt, szerintem megturbózta a gyógyszeres stimulálást. Ezért most is szedem tovább.

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!
Engem mostanában kezdett el foglalkoztatni komolyabban a baba téma, mert már 2 éve nem védekezek és eddig nem estem teherbe. Szeretnénk a férjemmel kivizsgáltatni magunkat és most keresek egy olyan helyet, ahol ezt elvégzik. Érdekelne, hogy hol csinálnak ilyet elsõsorban Budapesten. Melyik Czeizel Endre intézete? Tudnátok segíteni?
Vendég

Lehet, hogy nem ebbe a topikba kellett volna írnom.
Ha tudtok hasonló topikot, azt is szívesen veszem.
Vendég

Sziasztok

Engem Mesenek hivnak es szeretnek csatlakozni az itteni taborhoz. Mi nem tul regen probalkozunk meg, de nem minden ciklus vegen elegge ki vagyok izgulok, akarok tesztet csinalni aztan megse es sajnos eddig mindig megjottKép De remenykedem nagyon. Elmentem multkor egy dokihoz, akinek elmondtam, hogy felek hogy esetleg valami gond van, mire " kedvesen" megnyugtatott hogy majd ket ev mulva ha semmi, jojjek vissza. Ez normalis? Mi van, ha bajom van, ha lehetne tenni valamit, merthogy en hamarabb szeretnek babat?
Nagyon jo latni azert hogy mennyieteknek sikerult.
A cickafarktea tulajdonkeppen mire jo ( sajnos a fonokasszonyom a hatam mogott ul es nem szeretnem ez egesz oldalt vegigolvasni, nem nagyon tudjak itt, hogy en inkabb babat szeretnek, karriert.
Gitta, betennel engem is a tablazatba. Mese vagyok 26 eves, dunaujvarosi ( bocs de itt mindig ekezetek nelkul irok, a kovetkezoben cserelni fogok ), pesten dolgozom es 3c 25cn a ciklusom pedig 31-32 napos.

Mindenkinek sok sikert
MeseKép
Névtelen

Adél, hogy érted azt, hogy biztató a könyv? Érzel valami javulást? Mesélj még.
Gigi
gigi1

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?