A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

háát, ha madárfütty nem is volt.... de kutyamorgás igen
(a kutyánk ébresztett... megtalálta a játékait és morgott nekik)

ez is megtette ébresztőnek :lol:

babszika

robcsi KÖSzönöm, akkor délután veszek, addig be kell érjem háztartási keksszel :cry:
Vendég

Bettike!
Hőleesésből adódó 1 cn-t ítéltem magamnak :D

Robcsi!
Azt hiszem nagyon nagyot néznék, ha holnapra felszökne újra :shock:
sonjus

sonjus!
akartam is írni, h ne igyál előre a medve bőrére.....
mert sosem lehet tudni.... :lol:

babszika

Sonjus, lehet lemaradtam :oops: , van új kiszemelt dokid?

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Bettike!
Újabb adat hozzám
május 2. Kaáli :)
sonjus

Babszika!
Tudod mióta nem merek inni? :lol: Pedig rámférne :lol:

Snufi!
Májusban irány a Kaáli, addig nem dokizom!
sonjus

Snufi!
te hogy állsz, azon kívül, hogy 11 dpo?
sonjus

Coca, egy halk gratulaaaaaaaaaaaaa!!!

Csikken, Szilbee nektek hangosabbgratulaaaaaaa!!!

Boniko gyomorsavra, tej, natur joghurt jó, állítólag! Én nem tudom kipróbálni, mert nem szeretem egyiket sem. Így marad a keksz, ami vagy segít vagy nem! :lol:

kispiskóta

Sziasztok!

Bocsi, de most csak röppencs hír magamról:

tegnap voltam az "új" dokimnál, elvállalta a szülést, terhesgondozást. Megvizsgált, csinált egy rövidke UH-ot is, de képem nincs róla, viszont láttam a szívecskéjét, kezét, buksiját, stb. Ja, és megerősítette, hogy kukis.
Amúgy mindent okésnak vélt. Viszont azt mondta, hogy a vérvételes-cukros-vizeletes eredménnyel menjek vissza 26-án hozzá. Tehát úgy fest, hogy vagy holnap, vagy a jövő héten mennem kell csapoltatni. Érdekes ellentmondások a dokik között. De mindegy, már nem is érdekel, elmegyek és kész.
A babát a múltkori és az előtte lévő UH-os adatok alapján picit kicsinek találta, de remélem, majd összeszedi magát Alen mazsola, és behozza a lemaradását!

Hát nagyjából ennyi!

A friss és a nem friss kismamiknak pocisimi, ölelés, vigyázzatok magatokra!

Mindenkinek drukkhegység és minden, amit szeretnének!

U.i.: Ancsának és Veramaminak írtam privit, ebből Ancsa válaszolt, de nagyon el van kenődve, ezért nem írogat mostanság!
Azért remélem, hogy olvasgatnak bennünket, és látják, hogy hiányoznak nekünk, és ráveszik magukat, hogy legalább életjelet adjanak!

Cupp
Vendég

athiz 2 fiú ? gratula :lol:

KIspiskóta KÖSzi a tippet, akkor tömöm a kekszet a buksiba :lol:
Vendég

Sonjus:

[quote="snufi"]
írta:
snufi

Rólam:

Bettike, 26 éves vok :? !
Szedem Bromót, de még csak 10 napja, ezért nem gondolom, hogy már megtörténne a csoda. Amúgy is azt mondta nekem "Valaki", hogy április - májusban esek teherbe. :lol: :lol: :lol:

snufi

Snufi!
Én nem erre gondoltam! :)
Ezt olvastam én is!
sonjus

Athiz, Mazsola ez annyira aranyos volt!!! :lol:

kispiskóta

Snufi Ki a jósnő :lol:
Vendég

Zsú, mi Szilit is szoktuk így becézni. Apukám engem régen töpörtyűnek is becézett. :lol: Pedig nem is voltam zsíros, sőt! :lol:

Boni, hideg tej jó sok, sima háztartási keksz, illetve Rennie, akár napi 5-ször. Ennyi.
Vendég

Engem apukám Törpillának hív!
A fiúkat meg Törperősnek és Törpokosnak!
Meg a páromat néha Törpburkolónak!

Kép
bettike
Eger

Köszi Athiz! :lol: keresek egy jégbefagyott tehenet
Vendég

Ferőfényes szép jó napot!

Kata! Görbe?

Boni! Tiéd nagyon Kép

Gabi! Pussssssz! Húúúú, neked ma sok dolgod lesz :oops: :wink:

Babim! És az a dió nagyságú sem volt még pirosas? És nem indult be?

Hát Sonjus! Ez már szerintem is a tuti piri! :cry: Dukkcuccok ideértek!!! :lol: Kaáliban K. doki?

Katica! Lyukas óra?

Áfi! Én is átestem toxoplazmózisom, pedig ahol lehet, elkerülöm a macskákat (allergia miatt). Ráadásul nekem az a lehetőség is megadatott, hogy én legyek az a 100 közül 1, akinek tüneteket is okoz.

Snufi! Éljen a net! Dokihoz 28-án kell csak mennem UH-ra.

Hát, ZiziBetti, feledtad a leckét! Amúgy itt hétágra süt a nap!Na, törpcsalád. Akkor üdvözlet a Futrinka utcából!

Boni! Gyomorsav: Szokott lenni máskor is, vagy csak ilyen egyszeri dolog nálad? Ha csak most érzed, akkor az tök jó, amit a csajok ajánlottak. Ha valaki régebbóta szenved sav miatt (és nem terhességire gindolok) annak tuti kúrát tudok javasolni. Nem könnyű, de et én 10 éves szenvedésemet TELJESeN felszámolta. (Sokszori gyomortüközés, gyulladt gyomor nyálkahártya....)

Robcsi! Cuppp!

Babszika! Akkor kutyamorgásos szép jó napot!

Piskóta! Hangos cupp!

Athiz! Akkor most már sinen vagytok. Ez jó hír. Ancsának ha írsz, pusziljuk!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Nálunk is ezer ágra süt a nap, pulzusom 200 :lol: , 12-re kell mennem dokihoz, már olyan ideges vagyok hogy csak na!

Boniko!
NEkem is a tejcsi segített a sav leküzdésében , ma már csak akkor fordul elő, ha alkoholt iszom, ezért igyekszem kerülni. Hát alkoholista az nem leszek az tuti.

Kismamiknak felhívás!
Ha megszületnek a bébik azért kérünk ám beszámolót, hogy milyen volt a kórház, doki, nővérek stb......

Kép
klarissza32

Zöldi Szeretném, ha megosztanád velem a tiitkos kúrát, mert bár nekem egyszeri de nagynéném nagyon szenved ilyentől évek óta. :lol:

Egyébként nagyon igyekszem, hogy kirrály maradjon a görbém :oops:
Vendég

Köszi Mindenkinek a sok gratulációt és drukkot! Igazából akkor merem majd csak elhinni, ha pár hét múlva már a doki is megerősíti UH-n, hogy tényleg ott van és fejlődik.

Bocsi, de most nem tudok visszaolvasni, mert a 14 kg fiam emelgetése után begörcsölt fészkem, így most megyek és lefexem, nehogy baj legyen!

Megy a drukk ++++++++++++ mindenkinek! :)

Csóközön!
szilbee

Klarissza! Mit néz most a dokid? Pulzusszám-csökkentő nyugi-nyugit küldök!

Boni! Napi fél dl aloe vere gél, napjában többször pattogatott kuki (este csak az) és napi 2-3 dl desztillált víz (nem ioncserélt, meg fordított ozmózissal készült, mert a patikában azt adják desztvízként, de az nem jó) Emellett rengeteg zöldség, és más lugosító ételek. Nem könnyű, de nekem másfél hónap alatt megszüntette teljesen a panaszokat. És ami a fontos, nem csak a tüneteket, hanem az okokat. A Renniben, a kekszben és a tejben az a baj, hogy csak tünetelfedő negoldás. Ami nagyon jó azoknak, akinek csak néha-néha van ilyen. De arra is jobb a pattogatott kuki, csak ugye azt nehezedd prezentálni, mint egy kis kekszet.

Kép
zölddisznó

Szilbee! Ha minden rendben lesz, akkor novemberben egyszerre adunk életet kis csodáinknak Csikken, Te és én.
Nagyon szorítok mindkettőtöknek!

Áfi 10 hetes!!! :lol: Áfi 10 hetes! :lol: Kép

Kép
zölddisznó

Athiz!
Gratulálok!

ANcsa! Mi a baj?? Vera??

Coci! Kevés és barna..de lehet, h. mensi..egyszerűen nem tudom....mennyire számíthat az átjárhatóságihoz, hogy pontosan hányadik nap..valahol olvastam vmit a méhszáj nyitottságáról...

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok Kedves kismamik kismamisodni akarók!!!
Vettem a kéréseket!!!! Mindenkinek megrendelve a ++++!!!!!!
Bocseszka Kata, persze, hogy Neked mihamarabbra kértem a nászajándékot!!! Ez határidős!!!A manóhölgy, aki felvette a rendelést nagyon készséges volt, s mondta, hogy nem probléma!!!!
Lányok, lehet, hogy sokat rendeltem, de szétosztjuk, OK???
Meg jönnek újak is, nem?!
Megígértem, hogy írok, így belekezdenék..... Nagyon sokat kell visszaolvasnom, így engedelmetekkel visszafelé haladik... Ha Valakit kihagynék, visítson!!! Azonnal írok Neki is!!!!! :wink:

coca,
Icicripicurka halkocska malackaröfnyi gratulácska!!! A hatalmas visítás, majd ha Te is úgy gondolod, hogy jöhet!!! :wink:

klarissza,
Nyugalom!!!!! Mennek a DRUKKkkkkok!!!!!+++++

bettike,
Picike is vagy???? Szőke??? Kis kékecske pofikával???

athiz,
Lelkiismeretes doki, ez az új doki!!!! Nyugalom, Mazsolácska hipp-hopp nő néhány centit és hízik jó pár dekát!!!! :wink:
Akkor Te is pindúr vagy??!!

sonjus,
Akkor május 2.??? Vizsgálatok, vagy még konzu???

robcsi,
Igen!!! Valamint átadjátok a helyeteket a 'tolongó tömegnek'!!!! :wink:

Mindjárt folytatom!!!!!

Rólam:
Remélem közeleg pé!!!! Dokieredmény 19-én, hétfőn. De mi már akciózunk élesben.... :oops:
1173781841.53.doc
mfpan

Zöldi! Gondoltam, hogy feladom a leckét! Bár még nem volt szerintem olyan hónap, amikor nem! :lol:

Mfpan!Köszi! De csak a pici igaz! :lol:
Szerintem tegnap, vagy ma! Szóval tessék gyúrni! :lol: Vagy ahogy a dokim mondja gyakorolni! :lol:

Kép
bettike
Eger

Babimi! Nincs jelentősége a méhszály nyitottságának, mert olyan vékony a katéter, hogy egy tűbe is majdnem be lehetne fűzni. mindenképpen miki elmúltával kell menni, és ovuláció előtt. 5-12. napot javasolta nekem a doki anno.

Panni! Röfiköszi! Ideális randiidőpontot találtatok szerintem...

Kép
zölddisznó

Folyt....
bettike,
Oksi!!!!! Akkor gyakorolunk..... Gyakorlás a baba atyja..... A fejemben ez jobban hangzott.... :? :oops:
Mindig olyan jókedvű csajszi vagy, ezért is imádunk!!! Örülök, hogy ma méginkább!!!!! Lehet ez is pé jele!!!! :wink:

snufi,
Én is szeretlek!!! Nemtom jó-e, de én áprilisra kértem Neked a ++++-at!!!!????? Gond???? :wink:

sonjus,
Szép szabályos ciklus volt.... Hogy érted, hogy vándorol a mensi??? :shock:

babaimádó,
Gyógyulást a betegségből!!! Telefonon nem tudsz rákérdezni, hogy mit tegyél???

gaby,
Szijjjjjaaaa!! Mesélj Magatokról, ha lesz egy kis időd!!!!

katica,
Örülök, hogy a köhögés csillapodik, s nagyjából el is múlt!!! Vigyázz Magadra!!! Mi a baj, hogy le vagy kettyenve???? :(

boniko,
Na, csak alakul aza hő!!!!

szezsó,
Hahó!!!! Vagy ma?????
Vagy holnap.....??? :wink: Vagy mi van??? :lol:
mfpan

Panni: Boniko Visit visit visit :lol:

KLKArissza köszi a tippet.

Zöldi továbbítom
én majd decemberben szülök csatlakozik valaki? :oops: :lol: :lol:

Szilbee Pihenjél!
Vendég

panni :oops: :oops: megvárhattam volna a folytatást
Vendég

boniko,
Ez most magyarosan vizit, vagy malackásan visít??? :shock:
mfpan

Ha Boni visít, akkor kinevezem tiszteletbeli malacnak!

Kép
zölddisznó

boni.
Most pirul.... De miért????
mfpan

Coca,
köszi, de majd 2 hét múlva a 12. héten örülünk, de akkor nagyon!!! :D
LÁNYOK!!!
Katica remek ötletére és teljes támogatásom mellett ATOMERŐMŰ LÁTOGATÁSt szervezünk!!! A program nem kötelező, lehet hogy van akit nem érdekel, bár szerintem kuriózum. A híradó hülyeségei miatt mondom: nem sugárzik, nem veszélyes, nem radioaktív, én is megyek pedig nálam jobban kevesen féltik a magzatukat. A férjem lesz a hivatalos kísérő, persze a reaktor tetején nem ugrálhatunk, de gépházat, vezénylőt, néhány folyosót és helységet megnézhetünk. Előre és pontos létszámot kell leadni, nem most azonnal, de mondjuk a jövő héten, személyi adatokkal. Aki jönni szeretne az írja meg nekem priviben az összes adatát amit a személyijében talál, a személyi ig. számát is!
Eddig biztos megy:
Áfi+férje
Katica+férje
Bonika+férje (még egyeztetés alatt)
Érdekel még valakit?
Vendég

panni azért :oops: , mert visítottam, hogy nekem nem üzentél, utána láttam, hoyg mégis :lol:

Zöldi Juhéjj, tiszteletbeli coca lettem lehetnék énis anyakoca? :lol: :lol: :lol:

egyébként szétrobban a fejem annyira fáj, és elkezdett fájni a hasam is :cry:
Vendég

valaki küldjön nekem fejsimit :lol:
Vendég

Hát most igazi citromsárga színű az arcom az írígységtől!

Az egyik kolléganő most mondta, hogy mikor lesz az esküvője és hogy utána családalapítás, meg minden, szóval úgy számítsunk rá, hogy bármikor babás lehet!

A másik kolléganő meg jött "vissza" van már két gyermeke és most pocakosan jött, hogy akkor még otthon marad egy kicsit!

ÉÉÉÉÉÉÉÉNNN IIIIIIIISSS AKAROKKKKKKKKKKKKK! (toporzékolok is hozzá!) :lol:

Kép
bettike
Eger

Boniko! Én ilyet tudok küldeni ((((((((((((((((boniko feje)))))))))))))))
:lol:

Kép
bettike
Eger

Boni: eltaláltad!!! :oops:

Picit elkezdtem barnázgatni, ebből mensi lesz, de nem vagyok ki emiatt, mert ápr. vagy máj. lesz a mi hónapunk! :wink:

Sonjus, akkor mire gondoltál? :roll: :oops:

snufi

Ez szar Bettike. Néha én is belekerülök ilyen szitukba, helyzetekbe, de ha 1 ilyennel találkozok, akkor utána még tuti beleakadok jópárba és akkor én a is toporzékoló vok!!!! De mivel én most már 1 hónapja lekattantam a témáról ugyebár,....

snufi

Snufi! Akkor te április én május! Na???

Zöldi! Új ticker! :lol: Még mindig melegszik a szívem ha rátok gondolok! :oops:

Kép
bettike
Eger

Bettike! Ok! Vagy mindketten május! Nekem az is jó!!! (te miért zárod ki az áprilist?) :oops:

snufi

Boni! Neked mikor volt péd? Gyanus vagy nekem.

Áfi! Erőműlátogatás: coca tuti nem! Fóbiája van a gépektől! Az aszfaltozó gép a legfélelmetesebb. (jó, tudom, az ott valószínűleg nem lesz :lol: )

Boni, vigyáááázz! Betti satuba fogta a fejed!

Snufi, akkor: :D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: ...válassz!

Kép
zölddisznó

Battike nagyon aranyos! (a satu ellenére) :lol:

Kép
zölddisznó

Coca: :o :lol: :P :oops: :roll: :wink: :idea: :arrow: :!: Thanks!

snufi

csak bekukk

Coca!
Kaáliba K. doki május 2.

Panni!
Konzultációra megyek, viszem amilyen leletem van, reményeim szerint nem kell mindent újra!!!!!
A mensim, meg úgy vándordíjas, hogy megjött csütörtökön, majd péntekre abbahagyta, aztán megjött szombaton, azt is abbahagyta, aztán ma újra megjött, de inkább barna és nem túl erős! Szóval állandóan azon gondolkodik, hogy megjöjjön, vagy sem...
sonjus

Kész vagyok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
satu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Itt röhögök! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Snufi! Csak úgy! Nem is tudom miért tényleg! :roll:

Kép
bettike
Eger

Snufi!
úgy érdekelt volna, hogy mizu, de leírtad, hogy barnázol és nem vagy kiakadva, úgyhogy mindent tudok :wink:
sonjus

boniko,
Egyem a pici buksidat...... Küldök neki simmantást, mindjárt keresek is valami kis képecskét..... 8) Várj!!!!!!

snufi, bettike,
Ez tényleg nagyon rossz....... Tegnap kicsit én is hasonló helyzetbe kerültem, de annyiból más, hogy legjobb barátosnőim egyikéről van szó, így nagyon örültem.... Apa dúlt-fúlt....
Szóval tegnap beszéltem telefonon a barátságosommal, és egyik kérdésemre olyan sejtelmesen kuncogott... Mondta, hogy találkozzunk. (ma megyek) Kérdeztem, hogy mi van?, erre Ő hogy semmi... Hogy vagytok? Válasz: Köszönjük nagyon jól. Mind a 3-an,
Na én erre jó hangosan örültem!!! Mondom Apának, persze kiakadt. Hogy a Barátnőm még meg sem házasodott, nem is várták a babát stb.... Ja, meg hogy nem ez a világ rendje. Szegénykém... hol él??? :shock: Aztán elmagyaráztam, hogy az Élet nem egy matekfeladat, hogy ez a megoldás, így van és kész...
Ja, ehhez még annyit, hogy mikor elkezdtük a babaprojektet, akkor ez a barátnőm mondta, hogy majd lássam el tanácsokkal, hogy mit, hogyan stb. Mert Ő nehezen fog teherbe esni, mert hátrahajló a méhe, meg volt valami más problémája is.
De ma mégis én megyek tanácsért.... :roll: :wink:

Bocsi, hosszú lettem...... :oops:
mfpan

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?