Pil!
Csodaszép Tapics, és mintha Kingát látnám, olyan kis "rendes" gyerek.
A fekete erdő torta pedig nagyon szuperül néz ki! (Nekem nincs receptem)
Kitartást és gyors felépülést a férjednek! Minden menjen a legnagyobb rendben.
Kacika!
Sajnos itt sem jó az idő, de volt legalább két óra, mikor nem esett. Elő az őszi cuccos, és már mentünk is ki.
Luca!
Akartam írni, hogy nagyon tetszik a neved.
Akkor neked már félig felnőtt lányaid vannak!
Nem semmi a volt férjed, kicsit ismerős a helyzet. Apám is akkor hagyta el anyámat, mikor a hugom fél éves sem volt. Én meg alig négy. A hugom dongalábbal született, a Katona módszer- napi nyolcszor fél óra "gyerekkínzás" pedig elég embert próbáló. Nem bírta, meg gondolom már előtte is foszladozott a házasságuk.
Mi talán kicsit bölcsebben/idősebben/felelősebben döntöttünk. Az a lényeg, hogy a mostani párod rendes, és bele mersz vágni megint a családalapításba! Le a kalappal, nagyon bátrak vagytok.
Amúgy a nagyobb lányod igazi lázadó tini?
Kislibus!
Azért nem mindentől ijednek ám meg ezek a gyerekek, sőt, néha 0 a félelemérzetük. Soha ne mondd, hogy soha. Én pl. elhatároztam, hogy nó műanyag gaygi játékok, hanem szép, és értelmes fa játékokat kap majd. Ahá, a legjobb játék fél éves kortól a félig töltött ásványvizes palack, később mosógépdob (kiabált, aztán bele is mászott egyszer) még később a mindenféle gombok, kábelek (sütőt programoz kafán, számítógépet kapcsol, néha beleír a mondandómba...), és a rokonok, ismerősök csak hozták a műt, meg plüsst. A fáról meg lejön a festék, meg amúgy sem érdekes. Kapott a barátnőmtől, egy henger alakú katicás csörgőt, addig volt érdekes, míg a falra karcolt, és lekoptatta a festéket a falról is, és a csörgőről is. Mindezt egy perc alatt, amíg pisiltem.
DE voltak nekem elképzeléseim gyerekneveléssel kapcsolatban is, meg cuccosbeszerzéssel is, mint babakocsi, vagy pelenka, aztán jött a gyakorlat...
És Kinga kedvenc játéka a bot, és leginkább mászni szeret, betonon, meg térdig érő dzsindzsásban!
Mikuláskor volt az egyik ismerősünk Kisfiának a szülinapja, és akkor már kimászott a csomagért kb. 30 gyerek közül elsőként, és sápogott, mert nem olyat kapott, mint a többi. Valamint ott a szülinapi tortán volt tűzijáték, volt olyan gyerek, aki megijedt, az én lányom, meg meg akarta fogni, és hangosan sikított neki.
Zsuzsu!
Ha Ábel nem allergiás, akkor csak az okozhat gondot, ha darabos a dió vagy mogyoró. Ezt meg beszéld meg a cukiban.
Ha fiú lenne a barátnőd, akkor mondanám, hogy naffijú, tud már egy kézzel pisilni.
A védekezéshez egy kis segítség vagy pránaszútra vagy ->
http://kovacs-telekes.org/juca/blog/?p=293
Mindenkinek csak ajánlani tudom, nálunk már bevált.
Mosási tippeket köszi, meg Montana neked is!
Amúgy én is szoktam festegetni néha, és a férjem is fekete zoknikat hord.
Montana!
Fehér body? Ez az egy ruhadarab, amit nem tudok magamon elképzelni. Ha pisilnem kell azért, ha meg nem, azért.
Egy házias pasinak csak ne vedd el az önbizalmát. Ráadásul kreatv is!
Alíz?????
Mindenkinek szép napot!

Hűtőszekrényünk:

ajándék dömperben