A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Bettike! Az igazgatód nem hoz feléd egy furcsa, hosszú ujjú, fehét
kabátot?

Soni! Király. És tuti, hogy elfogad minden leletet, csak amiről beszéltünk, azt gyorsan csináltassátok meg, mert egy pár hét, mire lesz eredmény.

Kép
zölddisznó

Panni, igazi barát vagy!

Sonjus, Neked még akartam írni, hogy jól teszitek (szerintem), hogy májusig nem eröltetitek a témát. Tudom, hogy nem 1-2 hónapja próbálkoztok, tehát elvileg sürgetne az idő, de ez többet fog használni (a lelketeknek), mintsem hogy doki,doki,.... doki. (húúúú, remélem érthető vok) És van egy komoly megérzésem is Veled kapcsolatban,.... szerintem májusig megfogan Babó.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

snufi MIt találtam el :oops:

Bettike Ugye ez nem satu? :lol: Zöldi azt mondta :cry:

PAn A képemet a képemet a képemet akkarom!!!!!
(jól esett ám a simi is :lol: , csak önző vagyok

Zöldi Szerintem ... nem tudom, esetleg 5. 6.a? ilyen későn érős hónap ez. legalábbis akkor fájt a pocim, meg volt a nyák :oops:
Vendég

Én csak annyit mondok, hogy RECECE
Vendég

Zöldi! Nem, de csak azért, mert már haza ment! :lol:
De most már nagyon elfáradt az arcom a mosolygásban és a rekesz izmaim is a nevetéstől! Szóval most már tessék leállni! :lol:

Kikérem magamnak az nem satu, hhhhhhhanem egy tök jó buksi ölelés!

Kép
bettike
Eger

BEttike Imádom a tök jó buksiölelésed Kügggyé még, oszt jobban leszök. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Egyébknémt drágák vagytok, a sok rengeteg és hatalmas buksisimitől, öleléstől meg mindenféle tejes, rennies, kekszes, aloeverás tanácsoktól Jelentem nem ég a gyomrom, nem fáj a fejem és még a munkaidőm is lejárt. vagy az utóbbi nem attól van? mindegy akkor is nagy cupp
Vendég

Na, jó. Akkor Betti kérésére elmegyünk sétálni :lol:
Csövi

Kép
zölddisznó

panni, tudom a SÜmegi, A budai Vár is vár... de ÉÉÉÉN??????
Vendég

[quote="boniko"]S írta:bonikonufi Ki a jósnő :lol:

snufi

Snufi Ó hatalmas Jósnő mond ÉN MIKOR??? ( +teszt március, Szülés December) :lol:
Vendég

Boni, van, aki hisz benne, van, aki nem, maradjunk ennyiben. Én hiszek! :o

snufi

Sziasztok!

Boniko, melyik ker-ben laksz?

Pan, köszi, mond meg a manóhölgynek, aki a rendelést felvette! :wink:

Coca, nem mértem, csak az elmúlt 4 napban! 36,4 -?-36,7-37,0

Athiz, örülök az új dokidnak! Legalább 'sínen' vagy!!!

Sonjus, mennek a drukkok a Kaáli miatt!+++++++

Lányok segítsetek!! Ma is fáj, meg szúr a hasam a köldököm és a szeméremcsontom fölött félúton ( jobban nem tudtam leírni :oops: ). Mitől lehet??? Én már kezdek bezizzeni ettől!

Kép
kata05

Csajok most tartok a 2. hatalmas tányék spagettinél. Apának azt hiszem szerencséje van hogy hazajött ebédelni mert később már nem biztos, hogy jut neki. (Réka is kétpofára ette :D )
Biztos ami biztos alapon még idekészítettem utána desszertnek egy sportszeletet is

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi, egészségedre!!!! :lol: :lol:

snufi

boniko,
Simi holnap...... ma ölelés!!!
Kép

Mennem kell....... :?
mfpan

Sziasztok!

Szabin vagyok. :lol: :lol: :lol: Itthon a jó meleg szülői házban. Egész délelőtt boltoztunk tesómmal. Szegény tökre kikészült (nálam 8 évvel idősebb és fiú). :D
Velem semmi érdekes nincs, nem mérek ebben a hónapban, hőmérőfóbiám lett... :roll: Most spontán készülünk, pénteken tüszőnéző uh elvileg, gyakorlatilag lehet, hogy nem kerülök sorra, egy ismerős tegnap ment uh-ra (babás), és nem került délig sorra, szóval az összes tököm kivan az egész eü rendszerrel...

Kép
szilcsi

Snufi Félreértettél Én is hiszek :roll:
Vendég

KAta :shock: egyébként 13.ker.
robcsi egészségetekre! :lol:

Szilcsi akkor most biztos ffáradt vagy :lol:
Vendég

panni Hmmm ez naddon jól esett :lol: :lol: :lol:
Vendég

Boni, hulla fáradt vagyok! :lol: :lol: :lol: Délután megyünk moziba tesómmal, megnézzük a Hasutasok premier előtti vetítését, Farkasházi Réka és Szőke András már itt vannak, láttuk őket az utcán. 8)

Áfi, ez az atomerőmű nézegetés március 31-én lenne, a talikor nálatok? Én is szívesen mennék, Katicával már egyeztetünk utazás és szállásügyben. Párom is mondta, hogy menjek el, úgyhogy én is mennék, majd priviben küldöm az adataimat.

Kép
szilcsi

Lányok segítsetek!! Ma is fáj, meg szúr a hasam a köldököm alatt és a szeméremcsontom fölött félúton ( jobban nem tudtam leírni ). Mitől lehet??? Én már kezdek bezizzeni ettől!

Kép
kata05

Szilcsi De jó neked! Helyettem is mozizz, jó?

GYűlik A tömeg, gyűlik Áfiékhoz :lol:
Vendég

KAta nem lehet, hogy ágyazódol? :lol: :wink:
Vendég

Boni, nem tom, de már sokfélét képzelek! :cry:

Kép
kata05

Klarissza megérkezett!

Panni!
Képzeld nekem egy igen erősen alkoholizáló ismerősöm csinált gyereket egy olyan asszonynak aki még az urával él együtt!!!!!!!! Amikor a párom mesélte én teljesen kiakadtam, hogy egy alkoholistának lehet gyereke??????? Nem értem a Jó Istent!

Dokinál voltam mint tudjátok, azt mondta, hogy amíg a párom nem vizsgáltatja ki magát nincs mit tenni. Végülis igaza van, minek tömjön hormonokkal, ha nem is biztos, hogy velem van gond. Szóval adott egy beutalót a párom részére, hát Ő elolvasta és betette a pult alá, sajna nem hiszem, hogy ezek után is elmenne. :cry:

Robcsi: Jó étvágyat.

Kép
klarissza32

az is lehet ilyen tünettel, ne aggódj. Próbálj megnyugodni. ha szurkál és fájogat másoknak is babaás tünet volt. mire gondolsz, hogy így beparáztál?
Vendég

klarissza! Biztos csak átmenetileg tette oda, a férfiak néha furák, főlg ha a katonáikról van szó :wink:
Vendég

Ja és azt elfelejtettem megírni, hogy nincs jelenleg cisztám, ez szerintem szuper! és a görbéimre azt mondta, hogy jók és nem olyan nagy baj ha a ciklushossz változik ez még nem kritikus. (23-27nap)
Meg azt is mondta, hogy pé napján kell ám házaséletet élni reggel is meg este is. :lol:

Kép
klarissza32

Snufiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ÉN CSAK VICCELNI AKARAM KICSIT :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

klarissza, akkor Pé re és apára fel! :wink:
Vendég

Kata!

Jobb vagy bal oldalt? Megvan még a "vakbeled"?

Kép
klarissza32

Kata!

Jobb vagy bal oldalt? Meg van még a "vakbeled"?

Kép
klarissza32

Klarissza meg, de középen fáj, és nem görcsöl csak szúr!

Kép
kata05

KATA +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :lol:
Vendég

Boni, köszi! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kata05

Kata!

Az sajna mindenhol és mindenkinek másképp fáj.
Szeméremcsont felett NÉGY ujjnyival, jobbra kb 10cm-re, ha megnyomod és fáj akkor az sajna "vakbél", ha nem fáj akkor nem kell aggódni csak beágyazódol. :wink:

Kép
klarissza32

Klarissza, tartottam egy kis vizsgálatot és nyomásra nem fáj!

Kép
kata05

kata hip hipp nem vakbél
Vendég

Coca,
szóval gépfóbia... ha mégegyszer ki mersz röhögni a telefonfóbiám miatt... :D
Szilcsi,
felírtalak az erőműves listára!
Dobok egy összegzést, ha valaki kimaradt legyenszíves szóljon!
Jön a bulira:
Katica+férje
Szilcsi
Bonika+férje
Snufi
Babaimi+férje
Nem tudja még hogy jön-e:
Coca
Sziromka
Szezso
Sonjus
Erőműbe jön:
Szilcsi
Katicáék
Babaimiék

Ha valami nem stimmel szóljatok!
Vendég

sziasztok!

áfi: köszi a toxoplazmózisról az infót. remélem, ez nálad egy régebbi dolog, és nem most akar előjönni.

bettike: én a pére szavazok :D hajrá apára! :wink:

babszika: milyen kutyátok van?

athiz: örülök, hogy minden oké. kitartást az újabb vérszíváshoz!

ancsa: hiányzol ám! :wink: gyere, ha tudsz! :wink:

coca: katica az óra végefelé is tud netezni, ha akar :D sőt, ad a gyerkőcöknek feladatot, míg ők dolgoznak, ő netezik :D

snufi:de jó, hogy újra működik a neted! :D

boni: én joghurtot szoktam enni, és az segít. fejsimi megy neked....

szilbee: vigyázz magadra!

panni: élmény téged olvasgatni :D látom peteérsz :wink:

szonjus: drukk a kaalihoz++++

robcsi: nem csodálkozom, hisz te most két ember helyett eszel
:D

szilcsi: írtam neked privit, és még nem is válaszoltál. :cry:

klarissza: próbáld az urad meggyőzni, hogy menjen el a vizsgálatra. bonyolultak a férfiak.

kata: beágyazódás? :wink:

rólam: napok óta kicsit rossz a kedvem. fáradt és nyűgös vagyok. tegnap újra elbeszélgettem a férjemmel. mondtam neki, hogy úgy érzem, hogy egyáltalán nem halad a babaprojekt, és csak egy helyben topogunk. közölte velem, hogy majd nyáron elmegyünk vizsgálatokra, és addig bírjam ki. :cry:

katica
katica30

KAtica Ölelés én is érzem így sokszor :cry:
Vendég

Uff!

Boni! XIII. ker.-ben merre?

Dr. Klarissza! Ez a vakbél disgnosztikaz módszer azért egy kicsit meredek volt! :lol: Apát tesség elrángatni, irgim-burgum!

Áfi! Ha gondolod, HÍVJÁL fel, és megbeszéljük ezt a GÉPFÓBIÁT! :lol: :wink:

Kép
zölddisznó

zöldi petneházy utca/ béke tér
Vendég

Hegedűs Gyula, Lehel tér magasságában. Hihi!

Kép
zölddisznó

jujj de jó, jujj de jó hihi annyira közelállsz hozzám vagy ülsz :lol: :lol:
Vendég

majd mögyök pesztrának :lol:
Vendég

Köszönöm szépen tényleg jóllaktam, de le is játszótereztem :D

Klarissza, abba se menne bele, ha úgy viszi az anyagot? Bár tudom azt írtad, hogy neki ne mondja senki a szemébe a dolgokat. És ha egy tök más városban csináltatnátod meg? Ezt nem lehet anoním megvizsgálatatni?

Kata, én olvastam az előbb is de fogalmam sincs mi lehet. Tuti, hogy a 4. dpo-n vagy? Nekem a legutolsó alkalommal nagyon fájt a hasam, ha jól emlékszem nekem is szurkált és akkor valaki azt írta lehet, hogy akkor volt meg a tüszőrepedés. Viszont a hőd alapján már megvolt :roll:

Coca, te is ahhoz a dokihoz jártál, akihez most Sonjus majd megy? Mert akkor jó kezekben lesz :)

Katica nem tudsz napközben 10-15 percre kiülni egy parkba, a napsütésben hátha egy kicsit jobb kedvre derülnél. Ti pontosan mióta próbálkoztok?

Kép
Kép
robcsi03

Coca!
Dr. Klarisszának onnan hiányzik a féregnyúlványa, négy ujjnyira felfelé 10cm.-rel jobbra. Hihihi! (és Klarisszának mindenhol fájt csak ott nem, ott csak akkor fájt, ha a doki megnyomta)

Még nem is meséltem nektek, hogy tegnap este milyen nagy élményben volt részem. Tehenet császároztunk, a páromnak is ez volt az első, meg nekem is. Sajna későn hívták ki és a boci addigra elpusztult. De hatalmas élmény volt és oda is néztem, végig!!!!!!! Varrásnál pedig én tartottam az izmokat és a bőrt, hogy a párom össze tudja varrni a méhet. Hát ha belegondolok, hogy embernél is hasonló nem lehet egy egyszerű feladat.

Kép
klarissza32

robcsi: kb. másfél éve. :( köszi szépen mindent. végülis nem egész nap rossz a kedvem, csak sokszor úgy rám jön. parkba kiülni? amikor legszebben süt a nap, akkor vagy dolgozok, vagy tanulok. de ne aggódj, összeszedem magam.

boni: köszönöm, viszontölelés megy neked.

katica
katica30

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?