A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Óóóóóó, Boni! :cry:

Babimi! Ma telefonálsz időpontért? Izgi!

Lizi! Szurkolok, hogy mindent rendben találjanak! Hasfájás husssss!

Gaby! Szép! Kitartó görbe. Hajrá. ...akkor most megyek, és visszafekszem helyetted.

Áfi! Boni, és Baba már tuti "panzióznak" - peteérős dolguk lesz. Úgyhogy be se nem nagyon rúghatnak! :lol:

Snufi! Alszom helyetted is, egye fene.

Katica! Állítsd úgy a monitort, hogy eltakarjon, és adjál valami zenés feladatot, hogy ne hallják a horkolásod.

Tapi! Puszancs! Gyere sűrűbben!

Kép
zölddisznó

coca: tetszik az ötlet :wink: :D :D :D
csak annyi a szépséghiba, hogy kicsi a monitor, és nincs hangfal a gépekhez. :D

katica
katica30

Hahó!

Épp csak beköszönök, érdeklődéseket köszi :wink: . Kicsit jobban vagyok, munka kész, a cuki viszont mégse nyitott ki :? Azért ettem jégkrémet, de nem volt az igazi.

Bettike! Holnap megyek uh-ra, beírnád? Már próbálkoztam a táblába kerüléssel :oops: Huhh, nagyon várom.

Drukkok mennek mindenkinek! Visszaolvasni most nem tok, mert Miksa még pizsiben van, és ezt az állapotot meg kell szüntetnem :oops: .

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Újra munkában! :cry:
De sebaj! Még 12 nap és tavaszi szünet! :lol:

Mindenkit felírtam most egy cetlire, hogy ne felejtsem el beírni a táblába! :oops:

Robcsinak olyan igaza lesz, hogy hihetetlen! Hisz már megint egy 27. napi pém volt! Hő szerint legalábbis! :?

Boniko! De hülye vagyok, hisz már írtad, még tanácsokat is kaptál, hogy hogyan lehetne megoldani! Bocsi! Szita agyú vagyok!

Aki ma megy UH-ra az mikor megy??

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Megint meló van. Pedig olyan jó volt az egy hét szabadság! :lol:
Megvolt a hétvégén a pé, úgyhogy ma van a 2. dpo - szerintem. Kíváncsi avgyok, mi lesz, a talin leszek pont a 14. dpo-n (szombaton). Lehet, hogy beizzítok az útitatyómba egy tesztet... De szép is lenne pont a talin egy nagy zebrát tesztelni! :lol: Szóval most mérek megint, mától. :oops: Nem bírtam ki, tudnom kellett, mi újság van. :oops:

Kép
szilcsi

Coca,
PÉkor nyugodtan berúghatnak a lányok nálunk, beágyazódás után nem ildomos :D
Sziromka,
kérem a férjed adatait!!!
És mindenki másnak (bár asszem csak Coca és Szirmi akik jönnek talira de erőműbe meg nem) ma van az utolsó adatküldős nap!!! Férjem este megy dolgozni és leadja a listát!
Ja, és még annyi hogy az erőmű látogatás fél 11kor kezdődik, mert a belépőket-sisakokat délig mindenképp vissza kell adni (ami azt jelenti hogy háromnegyed 12kor már lelép a szekrényes néni... )
Tehát a gyülekező 10től van a paksi atomerőmű DÉLI behajtójánál (ez ki van írva nagy táblára, látszik a 6osról, és ott várunk titeket mi már fél 10től). Tehát a 6os mellet parkoló bordó Lada Samara mellett álló 160cm alacsony és ugyanilyen széles hosszú barna hajú vigyorgó nőcit kell keresni.
Vendég

Áfi!

Név, lakcím, anyja neve, szem. ig. szám, meg még mi kell?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Születési hely, idő
Vendég

Áfi! ha mindenki még berúgás előtt ki tudja választani a párját és utána szorosan mellette marad, akkor nem lesz gond a pé-s csajokkal :lol:

Van az erőmű környékén valami jó kis tejcsárda?

Kép
zölddisznó

Áfi! Elküldtem priviben!

Zöldi! Majd kitalálunk valamit, én se tudom még, mit csinálok addig :wink: .

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Majd veszünk alkoholmentes sörikét, az nem jó? :lol:
Nekem sajna nem lesz párom, kérdeztem, akar-e jönni, még tegnap este is azt mondta, hogy nem tudja, gondolkodik rajta. De szerintem nem fog jönni. Meg már amúgy is késő, ha ma le kell adni az adatokat.
Mindegy, ha nagyon elanyátlanodnék, csak felvidítotok, nem? :D

Kép
szilcsi

Bettike! Légyszi írd be: 27-én 12:30 Uh-os átjárhatósági a Kaáliban. Naggggyyyyoonn félek (ezt ne írd be) :D

Coci, akkor jössz/jöttök velünk?

Áfi! Egy tel.számot azért küldj légyszi, hátha kelleni fog.

babaimádó
Kép
babaimado

Hello Csajok!

Bettike: délre megyek UH-ra :lol:

Szilcsi: én is pár nélkül leszek :wink: majd egymást eltámogatjuk nagy bánatunkban, hogy Apa nélkül leszünk :lol:

Képzeljétek, ma elmentem a barátnőmmel terheléses vércukor mérésre, és találkoztam a Monival! :lol: Ha emlékeztek még rá egyáltalán.... Jól néz ki, ki van kerekedve, jókedvű volt...

Katica: én már tegnap meggyógyultam, Apa is egész jól van ma már :D ez valami expresszvírus volt...

Puszi

SzezsoKép
KépKép
szezso

babaimado
a kaáliban mennibe kerül az uh-s átjárhatósági? a nyírőben 37ezret mondtak nekem, így maradok a hsg-nél. Ne félj, az uh-s fájdalommentes asszondják :wink:

Kép
gaby25

Babaimi: nem kell félni az átjárhatóságitól! UH-s lesz vagy röntgenes?
Hányadik napon leszel 27-én?

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso, hanyra ersz be a keletibe majd?

Afi: ha mondjuk 9kor sikerul elindulni a keletibol, akkor pont 10.30ra fogunk odaerni...
Hanyan leszunk vegul?

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Baba! A barátnőmnek a Kaáliban csinálták a HSG-t és egyáltalán nem volt vészes neki. Ott mindenki olyan ügyes! Majd meglátod.
Egyedül megyek valószínű, a kedvesem max vasárnap értem jön. Úgyhogy mennék veletek, köszi.

Kép
zölddisznó

Sziasztok csajok!

Rég nem írtam, de szorgalmasan olvasgattalak benneteket.
Gaby: nagyon szép a görbéd :wink: :lol: !
Liza, Sajnálom hogy még mindíg fáj a pocakod :( . Pihizz sokat!!
Zöldi,
Te vissza szeretnél menni dolgozni a babócával a pocidban?
Áfi! Nagyon jó ötlet ez a tali, meg az erőműlátogatást! :lol:
Szilcsi, nagyon jól időzítette magát a pé-d! :lol: Hosszúhétvége, pihi, apázás...:-)) Melóügyileg én is le vagyok lombozódva. Már fél órája próbálom megírni az üzimet, de valaki mindíg megzavar... :twisted:
Katica, az ilyen kérdésktől én is a falra mászok!! :twisted:
Lányok, nagy szükségem lesz a drukk hegyeitekre, mert elkezdődött a lombikos stimum, már 4. injekciós napnál tartok!
Bettike, Szerepelhetnék én is a táblában? :oops: :shock:
Szép napot mindenkinek!

Kép
macspacs

Helló Macska!

Dehogy akarok én dolgozni! Áááááá!

Mesélj, hol lombikozol, milyen stimud van, mit nyomsz? Hogy érzed magad?

Kép
zölddisznó

Sziasztok lányok, köszi az aggódást!

Voltam lent dokinál,.....de múltkor is ez volt, a front miatt van...jóslófájások, azt mondta, hogy ez normális, Magne B6- és pihi. Azért szeretnék már túl lenni a szülésen és visszakapni a régi testemet :)

Áfi, a meghívás rám is vonatkozik? :oops:

Kép
elizabeth25

görcsöl a pocim :?

Kép
gaby25

macspacs
megy a dukk+++++++++++++ :wink:

Kép
gaby25

Liza, nyugi, még 2 hónapig azért maradjon benn a babád! Hányan cserélnének veled!
Azért örülök, hogy jól vagytok, és semmi komoly.

Gaby! Az jóóóóóóó...

Kép
zölddisznó

Zöldi,
A szurik superfact és gonal után kb fél óráig érzem a petefészkeim, de azután semmi. Hétvégén bicajoktam egy órát, akkor sem fájt a pocim. Viszont egyre jobban izgulok! Ez az első lombik, a Szegedi Kaáliban lesz. Lehet hogy a másodikat a Te "mágusodnál" fogom megpróbálni, de reméle arra nem lesz szükség! :cry:
Te hány napig kaptad a szurikat? Az első uh-d az 5-dik napon volt?
Hogy érzed magad?
Gaby, lehet hogy korai beágyazódást érzel? :lol: :lol:
Liza, :lol: :lol: hogy minden ok! PIHI!!!!

Kép
macspacs

coca
ez nálam nem jelent semmit :P tudjuk hogy mindig szépen fenn a a hőm, és tüneteket is tudok produkálni :wink:

Kép
gaby25

Macspacs köszi! :)

Coca, hát igen, még máj. 14.ig maradjon is bent! :)

Kép
elizabeth25

Szezso, akkor párod helyett párod leszek és te az enyém! :D
Liza, pihizz sokat!
Gaby, görcs ilyenkor? :?
Macspacs, megy a drukk! Majd számolj be, jó?
Snufi, én már nemtom, hánynál tartunk, de sztem jó sokan leszünk! :D
Lesz szalonnasütés vagy ilyesmi? Kaját, piát, mit vigyünk??? :wink:

Kép
szilcsi

szilcsi
hát görcs ilyenkor :? én már nem lepődök meg semmin :lol:

Kép
gaby25

Sziasztok!

Megjártam a védőnőt, hát iszonyat. Ami régen 20 perc alatt megvolt, most 2 órámba telt, meg kell várni a dokit, hogy 1 db rühes laborbeutalóra ráírjon egy naplószorszámot. Ez még nem is lenne gond, de kitalálták, hogy először a doki a nőgyógyászaton receptet ír, aztán átbattyoghat a terhesgondozóba 3/4 10-kor, mikor elvileg védőnő 10-ig van meg vérvétel is, úgyhogy volt 1-2 kismama, aki reggel 1/2 8-ra odaült éhgyomorra, aztán 3/4 10-kor rohanhatott vérvételre.
Hát én ezért kértem régen is mindig következő napra beutalót a laborba.

Boni, sajnálom a mensit!

Macspacs, örülök, hogy jelentkeztél és hatalmas drukkokat küldök! :wink:

Bettike, mi van mégis tudok valamit?

Zöldi kiscocának pussz (egye fene neked is) :D

Rám még vár egy menet ma, elvileg 1-re megyünk uh-ra, de én szeretnék odamenni 1/2 1-re mert annyian lesznek, hogy csak na és nem szeretnék még ott is 2 órát várni.
Majd valamikor jelentkezem a hírekkel.

Kép
Kép
robcsi03

Coca,
az erőmű Pakson kívül van, javaslom Szirmivel szálljatok ki Pakson és sétáljatok-iszogassatok a városban, Szirmi ismeri a környéket! A túra után úgyis visszamegyünk Paksra bekapni valamit, akkor összehalászunk titeket.
Szirmi,
felírtam, köszi!
Babaimi,
elküldtem, ne haragudj hogy kimaradtál!
És aki még nem kapott címet telszámot tőlem az szóljon!!!
Snufi,
az erőműbe jönnek 13+Áfi és férje=15 ehhez a talira még +2 (Coca és Szirmi)
Liza,
a meghívás a topikra vonatkozik, mivel te is írogatsz ide, így rád is! :) Ha jönnél szívesen ne fogd vissza magad! De ha erőműlátogatásra is jönni szeretnél még ma küldd el az adataidat nekem priviben!
Szilcsi,
mindenki azt hoz amit gondol. Kaját csak mérsékelten, mert bográcsfőzés lesz, de egy egy üveg bor vagy tálca süti elfér... :)
És még annyi (bár erre gondolom magatoktól is rájöttetek) melegítőnadrág, kopott farmer az ajánlott öltözék, kényelmes cipővel, pólóval.
Vendég

Hatalmas leszbishow van kialakulóban, úgy látom. :wink:

Macsi! Privi ment!

Kép
zölddisznó

Áfi, akkor megyek Gabyékkal és vinném egy barátnőmet, ha nem baj, nekem ő a párom! :P :P

Kép
elizabeth25

Robcsi! Igen! Simán! Csak nem ráolvastál?

Macspacs! Priviben küldd el az adataidat és máris táblalakó leszel!

Kép
bettike
Eger

Áfi, vettem, akkor sütök majd valami finomságot, gondolom, Katicáéknál elfér az ótóban, ugye? Meg viszek egy üveg valamit, szerintem Sangriát, az nagyon itatja magát, kis lájtos női pia.
Remélem, szép időnk lesz! Jujj de várom már!
Ceniko, te nem akarsz eljönni? Segítek a csajok körül, ha kell! Tudod!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
szilcsi

Áfi mit vigyünk?

Kép
elizabeth25

Macspacs, mennek a drukkok+++++++ !

Ferjem boraszkodik, ezert mi viszunk hazibort, ok?
Meg akkor viszek Activityt!!!!

Robcsi: Te nem jossz?

snufi

Jaj lányok, akartam irni, hogy pénteken, este fél nyolc-ra szerveznék a Mofarguru Étterembe egy kis összejövetelt. (www.mofarguru.hu)
Van kedve valakinek jönni?

Kép
elizabeth25

Snufi: 8:48 Keleti, 8:33 Kelenföld... :-( Nem akarom, hogy miattam ne tudjatok elmenni az erőműlátogatásra, akkor inkább kihagyom a party-t...

Szilcsi: oké :lol: de azért a kezedet nem fogom meg, nem baj? :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Liza, én sajna nem vagyok pesti, és pénteken Debrecenbe utazom egy konferenciára (úgyis mint főszerkesztő naccsága). :lol: Szóval a péntek nekem kilőve.
Van esetleg valaki Debrecenből???

Kép
szilcsi

Áfi, van lehetőség ágyon aluszikálni, mert 33-34 hetes terhesen...hát szóval érted! :cry:

Kép
elizabeth25

Szezso: irgum-burgum!!! 8,48ra odaersz, 9kor elindulunk es pont odaerunk 10.30ra. De ha 10,45re erunk oda, szerintem meg az is belefer!!!!! Akkor ezt meg is beszeltuk, ok? :wink:

snufi

Liza,
az ágyon a férőhelyek igen korlátozottak, és elég későn is szóltál... de a lányok jórésze átmegy a szomszéd faluba motelbe aludni. Azt tudom ajánlani, beszéld meg a dolgot olyanokkal akik oda mennek, de linket illetve telefonszámot én is tudok adni ezügyben. Nagyon sokan lettünk, nem számítottam ennyi emberre, de természetesen nagyon örülök neki!!! :)
Vendég

Csajszik, akik motelbe mentek aludni: Hova mentek? Mindenki ugyanabba a motelbe??? Es hova??? Lehet mi is csatlakoznank és akkor lenne szabad agy a kismamaknak Afieknal.

snufi

Snufi, ez most felajánlás? :)

Kép
elizabeth25

Eliza, lesz.

snufi

Mindenkinek köszi a drukkokat!
Snufi, az aktivity és házibor nagyon jó párosítás :wink: :lol: .
Imádok aktivitizni, kár hogy március uccsó hétvége körül szigorú ágyban fekvésre leszek itélve frissen beültetett babahegyek miatt :cry: :lol: .
Bettike, küldöm az adataim :lol: :lol: :lol: Nagyon szépen köszi!!!!
Robcsi,
Nagyon durva hogy ennyit kell várni!!! :cry:
Coca, köszi, :lol: pü ment.

Kép
macspacs

Snufi, nekem Katica foglalt szobát valahol. Küldött egy linket, de nm tudom, hogy végül is ott foglalt-e, sztem írj neki privit és kérdezd meg, ő már le is foglalta a szobákat. Gondolom, telefonszámot is tud adni neked.

Kép
szilcsi

Gaby!
De frankón fent van a hőd!! +++++++++++++++++++++ :D

Boni!
Sajnálom! Kép Most megyek és megeszem a kalapom! :? Meg mert volna esküdni, hogy ...

Rólam:
Pénteken megyünk UH-ra. Kíváncsi vagyok hogy mit mond a doki, meg hogy lát e már valamit. Ha mást nem, legalább megcsinálja az éves rákszűrést! Kb. Akkorra leszek a 4. héten... asszem.
szilbee

Snufi, akkor átadod a helyedet? Akkor te tényleg nagyon rendi vagy hallod! :) (ha a doki jövő. csüt. azt mondja, hogy minden ok és mehetek, akkor Gaby-ékkal megyek...vagyis megyünk le....de neki mindenképpen irok csüt. este üzit, és ő ir a topicba, ha mégsem, akkor megmarad a helyetek Snufi :) )

Kép
elizabeth25

Szezso! 12.napon leszek és UH-os lesz.

Coci!
Küld el a tel.számod priviben. Jöhetnél velünk vissza is, de mi csak szombaton leszünk e díszes társaság része, aztán valószínűleg rokonlátogatás is, de még ott a PÉ.is......hi-hi és végre szabadon rágyúrhatunk a bébire. (Eddig mostanában mindig volt valami akadálya)
KIsröfi jól van? Fogja bírni az utazást?Óvatosan vezetünk mindketten:-)

babaimádó
Kép
babaimado

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?