A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Sziasztok!!!!

Elnézést, hogy ismeretlenül, de lenne egy gyakorlati kérdésem a hőmérőzéssel kapcsolatban.

Szóval:
Mensi előtt állok, kedd óta emelkedik a hőm 36,9 ről, 37, 37,1, ma reggel már 37,2.
Általánosságban mikeor eshet le?
Aznap amikor meg kellene jönnie?
Azt tudom, hogy mensi előtt elkezd esni, de mikor?
Szombat, vagy vasárnap jön meg.Elvileg.

Hálás köszönek.
Ha tudnátok segíteni.

üdv.: andi

p.s..:szép görbéket, és sok sok +Tesztet kívánok Nektek!!!!

Kép
vedresandi

Athiz! A Keim Pál országos gyereksebészeti ellátó, mégy Győrből is oda kell menni, úgyhogy oda tartoztok ti is, nyugi!
A károm kórházas verzió arra vonatkozott, hogy minden területet kb 3 kórház lát el, de nem mindegyikben van minden osztály. Ez a lényege, hogy tömbösítik a jobb fejleszthetőség érdekében.

Kép
zölddisznó

Andi! Ez nagyon változó! 1-2 nappal előtte, de van akinek 1-2 nappal utána. Nekem pl aznap szokott leesni.
...most aztán megnyugodtál, ugye? :lol:

Kép
zölddisznó

Zöldi!

Meg, hálás köszönet:)
vedresandi

Helló!

Köszi Zöldi, hát remélem, hogy így lesz. Akkor elvileg mehetek a Szt. Imrébe szülni? Mert az a 3-ba bele kell, hogy tartozzon. Reményeim szerint.

Figyelem, Klarissza hőgörbéje:

Kép

Vedresandi, nekem pl. volt, hogy csak a mensi megjövetele után esett le a hőm. Viszont elég szép a hőd, ez simán lehet babás! :wink:
Vendég

Szóval ez az a hőgörbe, amivel nem tudok mit kezdeni, ennyire alacsony soha nem volt még a hőm!!!!

Kép
klarissza32

Ja igen, tényleg Robcsi, tényleg úgy volt, ahogy te mondod.
De az már tényleg szemétség lenne, ha naponta változtatnák az időpontokat, hogy akkor mikortól is vezetik be...Felháborító, hogy két hónapom van és nem tudom még, hogy akkor most fizetnem kell-e vagy sem!!!! Vagy most miért kell majd fizetnem és mikor kell majd fizetnem???!!!!! És egyáltalán honnan szedjek elő ennyi pénzt, ha fizetnem kell????!!!! Ááááááááááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!
szerika

Szerika, szerintem is görénység, de ezen ne idegeskedj, ahogy a párom mondaná, majd lesz valahogy. Mert olyan még nem volt, hogy ne lett volna valahogy. Jó mi? :lol:
Vendég

Athiz
én is azt gondoltam, hogy hozzánk azért közel van a szent imre, de egyetlen esetben sem írták be a kórházat. Melyik kerületben laksz?

Kép
gaby25

Ja azt nem is mondtam, hogy "apa" kap még egy esélyt. Mert megérdemli! vagy mert én érdemlem meg?

Kép
klarissza32

klarissza
de jó, akkor rendeződtek a dolgok? megjött a jobbik esze?

Kép
gaby25

Klarissza, hogyhogy? Te gondoltad meg magad, vagy ő?

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok Lányok!

Egy kicsit Én is képbe kerültem megint,gondolom emlékszetek Rám?Ha egy kicsit vissza olvastok,már ha van kedvetek az anamnézisemhez,akkor most beszámolok mi van velem,ha érdekel valakit?
Az orvosom ma megállapitotta telcsin keresztül,hogy nem vagyok terhes,lehet,hogy igaza van :!:
Ez miatt pocsék a kedvem :cry:
Az lenne a kérdésém Ti már menök vagytok a hővel kapcsolatban,félidőnél járok a ciklusban:tegnapelőtt,36,9, tegnap 37,1, ma 37,0
Ez jó? Vagy azt jelenti most van pé-m?
Amúgy 21 naposak általában a ciklusaim,
Köszönöm a türelmeteket!
Vendég

TKrisz, telefonon keresztül? :shock: Érdekes doki. Na de lehetséges. Bár akkor most nincs már HCG a véredben? Mert most már nem értem.

Gaby, Budaörsön lakunk.

Klarissza, örülök a békülésnek, azért nálunk is voltak már húzós meccsek, de többnyire mindig én akartam elköltözni. :lol: Csak nem nagyon van hova. :P
Vendég

Köszi Athiz, hogy nyugtatsz, aranyos vagy :)
De hogy a fenébe lennék így nyugodt, amikor naponta mondanak mást??? :shock: És én igenis szeretném tudni előre, hogy mire számítsak!! :o :o :o
Hű de nagyon megvernék most valakit, de legfőképp, aki ezt az egészet kitalálta!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: Az vagy nagyon jól áll anyagilag, vagy nincs gyereke és nem is akar!!!!!!!! :twisted:
szerika

Sziasztok!!!

Megszületett Babancs kisfia 1150 grammal. A koraszülött intenzíven van az életfunkciói jók, nincs életveszélyben :D
Holnap tolják át hozzá akkor láthatja, addig csak képen!

Szívből gratulálok és gyors felépülést kívánok anyának, valamint extragyors gyarapodást a picinek :wink:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Hál' Istennek, akkor úgy néz ki rendben vannak. Gratulálok!!!!! Szorítok a piciért nagyon-nagyon!!! Meg persze Babancsért is!!! :D
szerika

Istenem, de kis picike lehet! Nagyon gratulálok a kismaminak, és remélem, sok tejcsije lesz, hogy gyorsan felhízzon a babuci!

Szerike, totál megértelek ám, ugyanúgy gondolom, mint te, és hogy gebedjen meg az a baromarcú, aki így rendezte a dolgokat az eü-ben!
Vendég

Erika! Még az is lehet ám, hogy "neki" mindegy, melyik dokinál szül!

Kriszti! Nem tegnapra ígértek HCG-eredményt?

Kép
zölddisznó

Éljen Babancs! De örülök! Istenem, de aranyos kis gombóc lehet! Szurkolok én is, hogy minél előbb együtt lehessenek!

Kép
zölddisznó

Athiz!

Én már nem értek semmit!
Tegnap lett készen a másik eredményem,0,17, a ref.tartomány 0-10-ig van,gondolom én ez kis hormon szint kevés a terhességhez,azért mondta telcsin keresztül,mert megbeszéltük,hogy felhivom és bemondom az eredményt,hogy nekeljen ezért kórházba bemenni!
Vendég

sziasztok!

hazaértem...

babancs: tiszta szívből gratulálok! :D remélem hamarosan felépülsz, és a babó szépen nő. drukkolok nagyon neked és a babónak is! de pici lehet a drága.

ceni: köszi a híreket.

szezso: én tényleg nem iszik alkoholt. (még szilveszterkor sem) a gyógyszeremre nem is ihatnék, de az alkohol szagát is utálom. :D de a párom sem iszik.

athiz: nyuszi? de édes, sok puszi szilinek!

coca: nekem muszáj kibírni a nyolc órát, hisz a többi napon meg kevesebb órám van, hogy el tudjak rohanni az egyetemre. kiscoca hogy van?

szeri, athiz: durva ez az új eü. rendszer. :evil:

robcsi: ügyi vagy! eredmény mikor lesz? mit néztek ?

klarissza: nekem is ebben a hónapban alacsony a hőm. ki érti ezt? :roll:

tkriszti: milyen orvos az olyan aki telefonon mond el ilyesmit? :roll:

rólam: mára befejeztem a melót, és a tanulást. este kultúrprogram: színházba megyek!

katica
katica30

Kriszti!
A 0-10 ig ref. tertomány a NEM terhesre vonatkozik. 10 felett jelez valószínűsíthető terhességet.

Azért a 21 napos ciklusodat ki kellene vizsgálni. Hormonértékeket néztek már Nálad?

Kép
zölddisznó

Coca!

De igen tegnap lett kész,ez nem jó!
most már nagyon össze vagyok zavarodva,feszült vagyok,s robbanni tudnék még az élő fába is bele tudnék kötni!
Legjobb lenne legnyugodni, :cry:
Vendég

Babancs
juj dejó, nagyon nagyon drukkoltunk :)

Kép
gaby25

Babancs! Hurrá! De jó! És drukk! Sok tejcsit és jó egészséget!

Akkor már meg is van újabb táblánk első táblalakója! :lol:
Hát ezt is megértük! :lol:

T.Kriszti! Ilyen hővel már szerintem volt pé-d! Ha nem lehetsz babás!

Kép
bettike
Eger

Kriszti, mivel ha jól emlékszem, a múltkori eredményed magasabb HCG szintet mutatott, ezért elképzelhető, hogy terhes voltál, de sajna nem maradt meg. Van ilyen. Gondolom, ezért mondta a doki csak így meg a dolgot, bár akkor is érdekes, hogy telcsin keresztül tette ezt.

Katica, ha engedném, állandóan itt ülne a gép előtt, nektek írni valami halandzsát Szilikém. :lol:
Hová mész kulturálódni? Én is úgy mennék, de nem szívesen hagyom másra Szilkót, meg apa sajna nem annyira rajong a színházért. :evil:
Vendég

Katica! Mit nézel?

Kép
bettike
Eger

Bettike, édi a nyuszkód! Azért kíváncsi vagyok az új táblára, meg hogy ki lesz a köv. rástartoló. Remélem, nem én! Kicsit korai lenne.
Vendég

Babancsnak gratulálok a kisfiához, remélem hamarosan megsimizheti a picuri kis kobakját. Nagyon sok egészséget és hosszú boldog életet kívánok mindkettejüknek.

Kép
Kép
robcsi03

Coca!
Kösz az infót!
Volt prolaktin is az 240,0 volt arra azt mondta az orvos,hogy jó!
2 hét múlva rendelt vissza.
Azt mondta,ne parázzak!
Majd ha vissza kell menni,majd tovább haladunk!
Egyébként,tavaly májusban hagytam abba a gyógyszert, rendszeresen akkor a 8 napos szünetekben is 23-24 napra jött meg,tabletta szedés óta ilyen a ciklusom.
Valószinü,hogy lehet pé-m,mert most is van a hőm szerint is és a folyás szerint is.
Vendég

Az jutott eszembe, hogy ez esetben elég jól eltalálták Babancs kisbabójának a súlyát, 50 grammocskát tévedtek csak.
Vendég

Katica, ez csak a szokásos havi ellenanyagszűrés volt, eredmény kb. 2 hét, mivel a helyi laborban ilyen vizsgálatot nem csinálnak.

Kép
Kép
robcsi03

Zöldi: vagy csak simán egy NAGYOKOS KÖCSÖG! :x
szerika

Na jó nem mérgelődöm tovább, igazából már elszállt a dühöm, amióta Enikő írta, hogy Babancs anyuka lett és minden oké velük! :D :D :D
szerika

bettike: a szegedi színházba megyek. operabérletem van. ma este verdi: trubadúr lesz.

athiz: nálunk sem rajong apa a színházért, nagy ritkán eljön egy-egy színdarabra, de operát nem hajlandó hallgatni :( no meg a szabadtéri ahova még el szokott jönni velem.

katica
katica30

Szia Katica!

Az orvossal nincs semmi baj,megbeszéltük,hogy telcsin értekezünk,hogy hamarabb tudjunk eredményt,hogy kórházba se keljen felmenni.
Amúgy a dokim a kertszomszédom,ott is beszélhetnénk,de mivel itt mindennap szakad az eső se ő se mi nem megyünk a kert tályékára :!:
Vendég

Lányok egyet kérek Tőletek!

Nem tudom ki a Babancs,de gratulálok nekik,szivből kivánok jó egészséget a mamának is és a babának is!!!!!
Adjátok át neki,!!!!!!!!
Vendég

Bocsi, hogy nem reagáltam vissza, csak most vagyok megint.
az apavizsgálatot én is ilyesmi árban saccoltam, nem kevés, de jobban bízunk benne, meg vaóban elég ciki egy kórházi folyosón szemlesütve ácsorogni, hogy szólítsák.

babancsnak gratulálok! Nagyon picike ez a baba, de lényeg, hogy jól van, majd megnő idekint!!
zsebi_baba

Kriszti! Akkor biztos figyel rád a doki. És az meg igaz, hogy egy év próbálkozás után szoktak csak meddőségi kivizsgálást ajánlani.

Erika! Kórházügymen nem a kezdeményezés a rossz, az elképzeléssel sincs baj, csak a kivitelezéshez nem elegek, illetve nem azok csinálják, akiknek kellene.
Azért az lássuk be nonszensz, hogy Bp-n 50 körüli kórház van, és hogy ne menjünk messze Bécsben 2. A többi ápolási központ, vagy ambuláns kezelési intézmény. Nálunk feleslegesen sokáig, és néha indokolatlanul tartják bent, illetve fektetik be a betegeket. Egy csomó kivizsgálást ambulánsan is lehetne csinálni. Egy csomó posttraumás beteg sokkal gyorsabban gyógyul otthonában, mint egy 20 ágyas kórteremben...

Kép
zölddisznó

Hát lányok nem vagyok egy hétig és mire jövök vissza? :)

COCA: HATALMAS GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

SZILBEE: MI MÉG NEM DUMCSIZTUNK, DE ISMERETLENÜL IS GRATULÁLOK!!!! :)

CHIKKEN: HÁT TI AZTÁN NEM VESZTEGETTÉTEK AZ IDŐT, KÍVÁNOM, HOGY MINDEN RENDBEN LEGYEN!!!!!! :)

Most abbahagyom az ordítozást csak annyira örülök Nektek.
Babancsnak kitartást és jól fejlődő Babócát!

Gaby: Neked áll még jól a hőd, ugye? Mikor tesztelsz. Kata: de jó lesz Neked holnap :) nekem holnap lesz 4 hete a nagy napnak.

Mindenki másnak is sok puszi, pocaksimi és drukk, megpróbálok jobban visszolvasni.

Velem: múlt hónapban összeomlottam kicsit a mensinél, asszem utolsó hőmérőzős hónapom, utána spontán következik.
Azért dobok egy görbét, ez picit más mint eddig, de már annyit reménykedtem....most inkább nem teszem.

Kép

Veramama
veramami4

coca
szerintem sem a kezdeményezés a rossz, át kell szervezni, az tény. Csak hát az a gáz, hogy ha nem abban a kerületben alkom, ahol tudom jó az ellátás, akkor fizethetek, ha én is részesülni akarok belőle :twisted: szóval valahogy máshogy kéne hozzányúlni a dolgokhoz.

Kép
gaby25

Most olvastam a privijeimet.
ATHIZ, SNUFI és a Többiek, nagyon meg vagyok hatódva, hogy ilyen csapathoz tartozhatom.
Bocsánat, hogy eltüntem, de annyira magam alá kerültem a menstruációmkor, hogy nem akartalak terhelni Benneteket.
Tudom ez így nem helyes, így ünnepélyesen megígérem, ilyen nem lesz többet.
Tudjátok nagyon kellene sietni a korom miatt, különben nem lehet már közös babánk a férjemmel :( ezért vagyok, voltam ilyen elkeseredett.
Még egyszer köszönöm az aggódó emaileket és csak annyit tudok mondani, hogy borzasztó rendes emberek vagytok!!!!!!!
Most aztán írtam :lol: :lol: :lol:

Veramama
veramami4

Pont ez a gáz, hogy ha nem tudják tervezni, hogy egy kórházi osztály hány beteget kell ellásson, akkor a finanszírozást sem lehet belőni. Az meg ugye érthető, hogy ez lényeges.

Kép
zölddisznó

coca
hát igen, mindennek két oldala van :? de én a saját pártomon állok, és a világ minden kincséértr sem akarnék ott szülni, ahol szerintek kéne. :twisted: és ezért fizethetek, ha nem tudom megoldani, hogy ott bejelentsen valaki.

Kép
gaby25

Zöldi, mindez nagyon szép és jó, de igaza van Gabynak. A SOTE nem érhet fel szülészeti és főleg gyerekágyas, valamint orvosi szempontból sem a Szt. Imrés szülészeti stb. dolgaival. Ezt azért tudom, mert van összehasonlítási alapom. Persze nem a hozzáértéssel lenne tán a gond, inkább a hozzáállással.
Egyébként ha nem most, pont a választóvonalnál lenne a szülésem, én sem aggódnék, mert van rán esély, hogy mire pl. Zöldi te szülsz, addigra normalizálódnak a kórházas dolgok.

Vera, örülök, hogy rászántad magadat, és visszatértél közénk.
Most már ne tűnj el nagyon! A görbéd elég jó, na hátha jobban végződik ez a ciklus. :wink:
Vendég

Katica, hát ezek az apucik milyen egyformák! :? :lol:
Nálunk is az opera az tiltottzóna a párom szemében. Én viszont nagyon szeretem, főleg, hogy o.énekesnek tanultam. De valahogy egyedül nincs kedvem menni. :cry:
Vendég

Athiz! Hol lehet oparaénekesnek tanulni? Nem csak a konziban?

Amúgy ha a SOTE I.-ről van szó, akkor teljesen más a véleményem.

Biztos nem gondoltad Te sem komolyan, hogy van kilátás arra, hogy év végére rendbe tegyék az egésszégügyet!!!

Kép
zölddisznó

vera: örülök, hogy előkerültél. nem ér így eltűnni :cry:

athiz: operaénekes? énekeltél színházban? nekem sincs egyedül kedvem menni, de bár kevesen szeretik az operát, mindig sikerül valakit rávennem, hogy jöjjön el. néhány embert én vittem el először operát hallgatni, és azóta szeretik az operát. :D

coca: írtam neked msnen, és észre sem vettél :cry:

katica
katica30

Hú micsoda téma, lassan politizálni fogunk :?: :wink:

Coca drága, te mint fő guru ránéznél a görbémre ezen a lapon van felült szerinted is alacsony, mintha te írtál volna az alacsony hőről valamit, csak már nem emlékszem :oops:

Athiz én szerencsésebb vagyok (saját lakásban lakok), nálunk párom repülne :lol:

Tudjátok borzalmas dolog a szerelem az ember mindig megbocsájt és felülkerekedik a keserűségén. "Ki érti ezt? Én nem!"

Mi is megyünk színházba a Bob herceget fogjuk megnézni, már csak jegyet kell venni rá.

Kép
klarissza32

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?