A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Babancs, gratulálok, és minden rendben lesz!!!!

Lányok már 1000 fokon égek! :lol: Pedig csak a jövőhéten lesz a lagzi, de most is jönnek hozzánk holnap du. a polgári után! Már nagyon izgi a dolog!

Mindenkinek szeretném megköszönni aki velem együtt izgulta végig az esküvőmig vezető utat! De lassan révbe érek! :lol:

Kép
kata05

Hajrá Kata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44

Kép
klarissza32

Sziasztok,

Babancs, gratula. Sok sok egészséget, és csak gyarapodjon az a pöttöm... Mennek a drukkkok ezerrel felétek.

Az első topikos BÉBIIIIIIIIIIIII. :)

Pusssz Purc

Purc

Kép

Kép
purc

Katica! Mikor írtál? Nem láttam ma semmit.

Klarissza! Az átlaghődet (alaphődet) elég nehéz meghatározni, és ugye ahhoz kellene viszonyítani. Ovu óta feljebb ment 5-6 tizedet, ez akár jó is lehet. De semmi esetre sem rossz!

Éljen a rév!

Kiúszom boltba!

Kép
zölddisznó

Babancsnak gratula ehhez a stramm kisfiúhoz!!!

Csajok, ezért jó, ha az ember olyan városban lakik, ahol 1 kórház van! :lol: Végülis márcsak azért kell izgulnom, hogy az én dokimat ne rúgják ki az ágyszámcsökkentés miatt... :evil:

Klarissza: nem rossz ez a görbe, ez egy ilyen hónap, hogy alacsonyabb a hőd, amúgy is a változás számít...

Katicának jó színházasdit! :lol:

Veramami, olyan, mintha két pé-d lett volna :wink:

Csajok, nem tudjátok véletlenül, hogy ha terhességi vércukormérésnél a 120 perces érték rossz, akkor mennyi időre fektetik be a kismamát a kórházba? A barátnőm, akivel hétfőn voltunk, ma kapta meg az eredményeit, az éhgyomri és a 60 perces jó, de a 120 perceshez két felkiáltójelet raktak, meg írták, hogy be kell feküdnie a szülészetre :(

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso passz, nekem annó csak 120 perceset mértek. De szerintem ez kórházfüggő dolog. Szerintem sok mindentől függhet, hogy diétáznia kell csak, vagy infúzióra lesz szüksége ezt a dokija tudja megmondani.

Kép
Kép
robcsi03

nem infúzióra, hanem inzulinra

Kép
Kép
robcsi03

Zöldi, hát nem tartom valószínűnek, hogy addig teljesen kicserélődik a nézet a kórházak terén, és minden rendeződik, aminek kellene, csak azt, hogy nem ekkora kavalkád vesz majd körül. Persze ki tudja!
Nem csak konziban tanítanak magánéneket, hanem pl. a Zeneakadémián is, meg magánban. Én utóbbiban tanultam, operaénekestől. De sajna már abbahagytam, elsősorban azért, mert többségében olyanokat vettek fel az efajta sulikba, akinek tehetsége nem, viszont protekciója annál több volt. :evil:

Kata, holnap milyen ruhában leszel? Abban a szépben, amit mutiztál itt nekünk anno, vagy csak valami egyszerűbben?
Mindenesetre: Kép
Vendég

Hahó!

Sok mindenre kéne reagálnom, de nem nagyon bírok ülni, mert megpattant a derekam az éjjel. Naggyon cudar. Hányiger se javult. Miksa még alszik, én is nemrég ébredtem, úgyhogy gyorsan azért mégis bekuksizok!

Babancs! Én is szeretettel gratulálok a pici fiadhoz! Reméljük, ügyesek lesztek és gyorsan gyarapszik majd! :D Neked gyors felépülést! Lányok, aki beszél vele, biztassa, hogy próbálja megtartani a tejet, amíg a pici fiú képes lesz szopizni, mert az neki a legeslegjobb!

Kórháztémához sok mindent tudnék mondani, a lényegben egyetértek Zöldivel, hogy így nem maradhatott. De tény, hogy eddig nagyon zagyva a dolog, hoztak meglehetősen érthetetlen intézkedéseket, és végülis összességében számomra is előnytelen az átszervezés, méghozzá nagyon. Nem szülök a Jánosban, az hétszentség. De majd megoldódik minden, egyelőre ezen nem szeretnék idegeskedni. A dokim nyugodt, az a lényeg :wink:

Áfi! Miksa is alszik 1-fél 2-től minden nap. Elvileg :wink:

Én most elköszönök gyorsan, eddig bírtam ülni. Tudja valaki, hogy mit lehet rákenni? A kencéinknek (Voltaren pl.) már nincs meg a papírjuk... :roll:

Ja, április 10 vagy 17 a valószínű időpontja a korionbiopsziának. Még nemtom pontosan. Egy ismerős szülésznő elmondta, hogy hasfalon át szúrnak, uh mellett. Ambuláns, haza lehet menni után (vagy lepihenni, ha kell), és otthon egy hét pihi.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom, szerintem a Voltaren gélt nyugodtan kenheted, de esetleg nézz utána valami gyógyszeres honlapon, lehet, hogy a hazipatika honlapján is megtalálod a leírását.
Nem irigyellek a korionb. miatt, én nem merném! Egyébként hogyan oldod meg Miksa mellett a pihit? Mert nekem Szili mellett képtelenség. Hacsak nem lesz segítséged.
Vendég

Kép Kép
Kép

Kép
bettike
Eger

Athiz!

Eljön anyukám egy-két hétre hozzánk, és átveszi a kölket meg a háztartást.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Bettike, nagyon édi a tábla!

Szirom, hát így azért könnyebb a helyzet, sajna nekem nem tudna anyum idejönni, mert nem is tudnám hol elhelyezni. :?
Vendég

Sziasztok! Rögtön visszaolvasok, mert rengeteget írtatok...Ejnye-bejnye..

Rakok egy görbét és felhívnám rá a figyelmeteket, ugyanis aggódok, de hogy miért, azt a véleményezések után árulnám csak el :oops:

Kép

babaimádó
Kép
babaimado

Baba, azon aggódsz, hogy esetleg már meglett volna a pé? Azért elég korai lenne, de bármi előfordulhat.
Vendég

dobok én is egy görbét. ma szurkált a pocim, most meg kicsit fájdogál. :roll:

katica Kép
katica30

Baba! Tudom, miért aggódsz! Hogy megvolt a pé, és 12.napon mész átjárhatóságira! Szerintem nem volt meg a pé-d, még nekem sem volt ilyen korán, pedig még Clostit is szedtem...Végignéztem a görbéket a ferty-n, ahol korai pé volt, és igazából egyetlenegyet találtam, az is 8.napi volt, de szerintem ez extrém...
Pé-s tüneteid voltak? Mármint a tojásfehérjén kívül...És az olyan volt, mint szokott?

SzezsoKép
KépKép
szezso

Kép

Kép

Kép

Kép
bettike
Eger

léptem színházba...

katica
katica30

Szerika! Nyugodj meg…Egyébként én is nagyon fel vagyok háborodva :evil:

Babancs! Gratulálok!!!!!!!Milyen kis édes falatka lehet..Istenem…

Veramami! Örülök, hogy visszatértél hozzánk! Hajráááá

Szirom! Megszűnik az Újpesti szülészet? Te ott akartál szülni én meg az Istennek sem :( Nekem ezt dobja ki az OEP oldala:
1091 Állami Egészségügyi Központ
Ez a SOTE I?

Szezso! Te tündér! Te rögtön kitaláltad és azt is tudod, hogy miért tölt el ez aggodalommal!
Athiz! Köszike.

babaimádó
Kép
babaimado

Szezso! Csak itt vaciláltam, ha még emlékszik valaki, hogy vérezgetek és mikorra kérjek időpontot. kb.5 napig vérezgettem, majd megjött erősebben és görcsöltem is kicsit. Na attól számoltam..de mi van, ha nem jó, mert nem ekkortól kellene..
tudjátok, mire én babás leszek, addigra megőrjítem magam az örökös aggódásaimmal.. :oops:

babaimádó
Kép
babaimado

BABANCS: Nagyon gratulálok! Jó egészséget kívánok neked és a babócának is!!! (Ha esetleg valaki beszél vele, adja át!)

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Baba, én nem hinném, hogy ez a SOTE I. lenne.

Katica, jó szórakozást! Majd írd meg, kik játszották, és milyenek voltak benne! Köszike
Vendég

akkor mi?

babaimádó
Kép
babaimado

Babancsnak!
Nagy Gratula! Sok tejcsit kívánunk Nekik!!

Kata!
Előre is sok boldogságot nektek!! Várjuk a képeket!

Más!

Lányok! :D
UH megvolt!
10 mm-es petezsák van. 5+1 hetesnek felel meg!
szilbee

Nem tudom Baba, de a SOTE a Baross utcában van, a 8. kerben, a II. pedig az Üllői úton.

Szili írt megint, bocsesz:

lljkkjnknjjn kbklblbéénbébénéjlnk b bk bjjugguuggugk vkgjjugfjfjg jgjgujjgjg 8)

Azt mondta, ez annyit tesz, hogy boldog szülinapot kíván a néniknek. :shock: :lol:
Vendég

Szirmi: remélem rendbejön a derekad hamar!

Babaimi: az átjárhatósági előtti nap még képes voltam tesztelni egyet, hátha :D pedig a hőm leesett, meg rendesen meg is volt a mensim...
Pár nap mérés, és kiderül, hogy mi van...De szerintem minden oké lesz...

Csajszik, most néztem egy műsort a Spektrumon, egy 8 gyerekes családról :shock: a 8 gyerekből 7-en ikrek! Volt egy 4-es iker-csapat, meg egy 3-as :shock:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szilbee, akkor gratula. Akkor picit kisebb a zsák, mint kéne? Persze ez semmit nem jelent ám, csak kérdem a tickerféléd alapján.
Vendég

Szilbee: gratula az 1cm-es boldogságodhoz! :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Nem kisebb! A ticker a kalkulátor szerint számolt idővel mér, az UH pedig a tényleges méretet méri. Nem az uh-hot állítom a tickert most még,mert akkor állandóan állítgathatnám...
szilbee

Babim!

Tesóm 4. napon peteért, menses alatt! Kérdezd meg Harcimókust!
Az ÁEK az Állami Egészségügyi Központ lesz, 5 kórház összevonásával hozzák létre. ( MÁA- kórházak, Honvéd...)

Szilbee! Hurráááá!

Kép
zölddisznó

katica ma néz operát, én holnap :) Aidát nézem meg anyóssal meg anyuval az erkelben :)

Szilbee
névrokon, gratula :)

Szezso
az már gonbócból is sok :lol: mi 2-3 babában gondolkodunk, és még az elsőnél sem tartunk :?

Szirom
jobbulást, és fastumgélt használok ha fáj valamim

Kép
gaby25

Életjel: ß
Babancsnak nagy nagy gratula, és sok egészséget, problémamentesebb életet a picinek mint amilyen a kezdés volt!!! :)
Megyek és ágyba ájulok, holnap 8 órán át számvitelt hallgatok :| :| :|
A gazdasági matek dogám (Katica!) minden valószínűség szerint egyes, és remény sincs a következő ZHra sem, eszméletlen anyagot vettünk... hogy az utolsó félévemben szivatnak meg! :evil:
A másik ZHm amit ma írtam saccra erős 3as, de ott nem kellett számolni :P
Vendég

Bettike
most nézem, milyen dolog, hogy az eseménynaplóból hiányzik a topik találkozó? :evil: tudom, csak részleges, mert sajna te sem tudsz jönni :( de azért beírhatod :wink:

Áfi
drukkolok, hogy ne legyen jó a megérzésed, és görbüljön :wink: doga miből volt, analízis vagy valószinűség számítás?

Kép
gaby25

Sziasztok Lányok :D ,

Babancs, én is tiszta szívből gratulálok, ölelések neked a babónak, éljen az első topic babó.

Bettike, nagyon aranyos a táblicsku, remélem egyre több és több baba lesz benne :wink: .

Szezsóka, nekem anno a védőnő azt mondta, ha magas lesz a cukor a terhelés után, akkor pár napra be kell feküdni a kórházba, hogy beállitsák és hogy a diétát is elkezdje a kismama és elmondják neki, hogy mit hogyan kell. A pár nap nem tudom pontosan mennyit jelent, de szerintem nem kell egy hétnél tovább bent lennie.

Robcsi, szerintem is jó kínálat van a kenguru-ban, csak valamiért én magamban azt képzeltem, hogy nagyobb áruház lesz.....Így is tetszett, de nem vettem semmit, mert úgy tünik mindenünk megvan :wink: .

Szeri, hordozó-gyerekülést kaptunk ajándékba a barátainktól,így azt már nem kell venni külön :wink: A babakocsiban amit választottunk csak mózeskosár van.

Áfi, tényleg, túl vagy a rizikós 12.héten :D Gratulálok :wink: Nagyon klassz a vonalzód.

Gaby, elküldöd nekem a linket, hogy hol lehet megnézni melyik kórházhoz tartozom?Köszi

Kata, holnap aztán IGEN-t mondani, bármit is kérdeznek :D !!!!!!

Megyek, pihengetek.

Jó volt az apanap, kaptam két új melltartót a B kosárból C kosár lett :D :D és még nincs vége, gondolom....... :wink:

Pusszancs.
Melcsi

Kép
melcsi6

Kép
gaby25

Melcsi,
bizony, biztonságban van a magzatkám! :)
Gaby,
volt valami függvény határérték, meg deriválás, meg diferenciál számítás... őszintén azt sem tudom mik ezek, de ma azért "megtanultam" cirka 62 féleképpen integrálni gusztustalanabbnál gusztustalanabb függvényeket, holott én még érettségin is megbuktam matekból (igaz a pótom 3as lett!!! :D ), és ebből pár hét múlva újabb ZH... nincs sok reményem, és az a legszebb hogy a szakmához tulajdonképpen ennek a rengeteg marhaságnak semmi köze!!! De ha nem engednek át, nem záróvizsgázhatok. :x :evil: :?
Vendég

Áfi
ez analízis :wink: következő félév lesz a valószinűségszámítás :P
hát nekem nagyjából ment, saját kapkodásom és hülyeségem miatt lett kettes a szigorlat, meglehetett volna a hármas is. Megörültem, hogy a legkönyebb határértékszámíítást adták, és elrontottaam :? deriválást is sokat jól megcsináltam itthon, ott meg a végén amikor asszem xy szerint kell deriválni a konstanst nem kell bennhagyni a végén, hát otthagytam :lol: hű de rég volt, 2000-ben tanultam

Kép
gaby25

Sziasztok,
ma csak ilyen későn tudtam jönni.

Babbancsnak gratula a babához és sok babanövesztő energiát küldök neki!

Szilbee, neked is gratula a petezsákodhoz. Nekem Rolinál volt az 5 hetes uh-m ennyi és most is ekkorára számítok hétfőn :)

Zöldi, nem lehet valahol utánaolvasni melyik korház fog beletartozni? És hogy amelyi beletartozik ott milyen részlegek maradnak meg? (engem a HIETE miatt érdekelne, hogy ott lesz e szülészet?)

Mára ennyi mindenkinek sok sok puszi és Katának meg holnapra egy SOK BOLDOGSÁGOT! :)

Csikken

KépKép
Kép
csikken

sziasztok!
hazaértem a színházból. teljesen el vagyok varázsolva :D :D :D :D
most megyek készítek vacsit, aztán írok :D :D :D :D :D

katica
katica30

Kép
zölddisznó

bettike: nagyon tetszik az új tábla :D

baba: ne aggódj annyit, kérlek!

athiz: szegediek játszottak benne, őket is ismered? kelemen zoltán, Wittinger Gertrúd, Szonda Éva, Cselőczki Tamás (ő nem szegedi), Altorjay Tamás. ők a főszereplők. nagyon jó volt, tombolt a közönség. :D :D :D :D :D :D :D
szeretem olvasni szilit, írhat máskor is!

kata: holnap csak ügyesen! tudod, egy szóra kell koncentrálnod! :D

szilbee: hatalmas gratula :D

szezso: hogy tudják megkülönböztetni őket? :roll:

áfi: sajnálom :cry: én mondtam neked, hogy gyere le szegedre és egy hétvége alatt megokosítottalak volna. akkor majd nálatok hétvégén tanulunk, míg a lányok csacsognak :wink:

katica
katica30

Rossz hír!

Elkezdtem görcsölni, és barnázni. :cry:

Kép
zölddisznó

Coca, nemááááááááááá Mondjuk én is barnáztam, görcsölni, meg nagyon is görcsöltem, nem is kevés ideig. Szorítok, hogy ez a baba helyezkedése legyen. ((((((((((COCA)))))))))))

Purc

Kép

Kép
purc

Jó reggelt!
Én vagyok az első korán kelő:-)
Nem tudok aludni, mert megmértem a hőm és felfele megy...

Visszaolvasom a tegnap esti termést.

babaimádó
Kép
babaimado

Cocaaaaaa..jajjj neeeeeeeeeeeeeeeeee...nyugodj meg kérlek és pihenj...Puszillak és nagyon-nagyon szorítok!!Meglátod:nem lesz semmi baj!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

jó reggelt
kánikula van
Kép
hát ezt már magam sem értem :shock: nem érzem betegnek magam, elromlott a hőmérő? :roll:

Coca
bizti nincs semmi gond, látod Purc is barnázott és görcsölt :wink: dokid el tudod érni hétvégén? és majd ő megnyugtat

Kép
gaby25

Gabyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :shock: :D :D :D

babaimádó
Kép
babaimado

Kata
SOK BOLDOGSÁGOT!!! Kép

Kép
gaby25

Kata! Csatlakozom és én is nagyon sok boldogságot kívánok neketek!!

babaimádó
Kép
babaimado

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?