A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

babaimi
úgy látom a többiek még alszanak, csak mi kukorékolunk ilyen korán hétvégén :lol:

Kép
gaby25

Sziasztok!

Lányok nagyon köszönöm a jókívánságokat!!!!!!!!!!

Gaby, nálad tényleg kánikula van! :lol:

Coca, pihizz sokat el fog múlni!!! Annak a babának nálad a helye!

Kép
kata05

Gaby! :shock: A mindenit! Egy kicsit megszaladt a hőd! :lol: Csak így tovább!
szilbee

Sziasztok!

Kata, nagyon-nagyon sok boldogságot kívánok nektek!

Coca, ha a saját dokidat nem éred el, akkor azért menj el egy ügyeletre, hogy csináljanak egy uh-t megnyugtatásképpen. Addig is pihizz! Drukk+++++++++++

Gabi, te hol élsz az egyenlítőn? nem mérted meg még 1*? Remélem nem betegség, hanem valami teljesen más előjele ez a hő :wink:

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi
amikor beteg voltam sem ment fel ennyire :roll: hát nem mértem meg mégegyszer, mivel mérés után kimegyek vécére, és ott szoktam megnézni. Felkelés után lehet még magasabb lett volna :lol:

Kép
gaby25

Robcsi
csak a kedvedért megmértem megint :P most 37,35 volt :roll: ez is magasabb a megszokottnál, de hát ébredésit kell mérni, és akkor tényleg annyira magas volt :roll: nem agyalok

Kép
gaby25

Sziasztok!

Áfi, tegnapra gratu a 12. héthez!!!

Robcsi neked a 20.hoz.

Gaby ez jó jel! :wink:

No megyek, mert ma NAGY NAP van. Férjhez megy a NŐVÉREM!!!!!!!

kispiskóta

na jó, vehetem az ébredésit 37,55-nek :P de csajok, nem jól gondoltam, hogy ha felkelek az ágyikóból és utána mérek, akkor magasabb? hát nekem most nem így van, nem értem :? :roll:

Kép
gaby25

Gaby, a lényeg, hogy 37 felett van!!!!! :lol:

Coca, jelentkezz, hogy mi van veled!!!! Nagyon szorítok!!!!!!

kispiskóta

Zsú köszi!

Gaby ne is agyalj, pár nap és minden kiderül :)

Kép
Kép
robcsi03

Gaby+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt!

Kata: jó kis programod van mára! :lol: Szerintem Neked van a legjobb! :lol:

Coca: hogy vagy? Mi van Veled? Remélem ez csak egy kis ijesztgetés Pocakcocától!

Gaby: ... és így lett a görbéből 3 fázisú, Gabyból meg 2 in 1 :lol:

Babaimi: feljebb ment a hőd?! Hát akkor tényleg lehetett már pé-d...Egy UH-t nem tudsz kibulizni mostanában?

Katica: az ikrek nem mind egypetéjűek voltak...ha jól emlékszem a 4-es csapatban 3 fiú (ők hasonlítottak) és 1 lány, a 3-as csapatban 2 lány és 1 fiú volt...

Megyek, megnézem hogy áll a reggeli...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Csajok van egy felesleges iwiw meghívóm érdekel valakit?

Kép
Kép
robcsi03

Szezso
úgy legyen :P 3 fázisú csak terhes görbe lehet? :roll:

Kép
gaby25

szezso!
Mikorra? hétvége van és kedden már átjárhatósági..idegbajt kapok :evil:

babaimádó
Kép
babaimado

Helló!

CSak gyors bekuksi.

Gaby, nekem u.így jó magasra megugrott a hőm beágyazódáskor, másnapra meg jó nagyot zuhant, aztán nagyjából kiegyenlítődött 37 egynéhány fokon. Remélem, hogy nálad u.erről van szó!+++++++++++++++++++++++++

Kata, mégegyszer csodás napot, és sok boldog percet!

Zsú, vigyázz magatokra+a tesóra, nehogy kiájuljon! :wink: :lol:

Cocánk, vigyázz magatokra, pihizz amennyit csak bírsz, még annál is többet, sok Magnézium, akár Nospa, ha kell, és értekezz a dokkancsoddal. Nagyon szorítok!+++++++++++++++++++++++++¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Baba, azért ez még nem olyan nagy vész, mármint hogy feljebb csusszant a hőd, bár elhiszem, hogy e pillanatban bosszankodsz emiatt. De hátha még kisül belőle valami jó is akár! :wink:

Puszi és szép napot mindenkinek
Vendég

Jó reggelt!

Zöldi! Jelentkezz, ha tudsz! Mennek a drukkok++++++++++! Minden rendben lesz, szorítok!

Kata! nagyon sok boldogságot nektek! :wink:

Gabi! Érdekes, de biztató szerintem :D

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Baba: nem tudom, csak arra gondoltam, hogy ha hétfőn csinálnának egy UH-t, akkor látszana, hogy volt-e pé-d, és akkor el lehetne még halasztani az átjárhatóságit....
Nem tudom, milyen veszélyei lehetnek, ha pl. már megtermékenyült a petesejt, és átfújják a petevezetőket...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Jó reggelt!

Babancs! Én is tiszta szívből gratulálok, valamint jó egészséget kívánok mindkettőtöknek!

Szilbee! Neked is gratula a zsákodhoz :)

Coca! Kicsit megijedtem mikor olvastam, hogy mi van, de tényleg nagyon sokszor előfordul, hogy barna van, aztán semmi folytatás, látod Purc is így volt vele és a baba ott van! Tarts ki! Én nagyon drukkolok! Írj ha van valami!!!!

Kata! Sok boldogságot! :)

Gaby! Te ki fogsz gyulladni? :)
sonjus

Athiz és Szezso!
Megtermékenyült petesejt TUTI nincs, mert erre ügyeltünk! :oops:

babaimádó
Kép
babaimado

Cocaaaaaaaaaaaaaaa????????????????????????????????????

babaimádó
Kép
babaimado

Baba: akkor viszont nincs gond, mert a petesejt csak 24 órát él, aztán felszívódik...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Robcsi lestoppolom, nekem még nincs iwi-vem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Coca???????????????????????

Kép
klarissza32

Szóval nincs még iwiw-em, csak leírom végre helyesen :oops:

Kata szorítok, hogy igent mondjál !:lol:

Baba tudod no para!!!!!!!!!!!

Coca már nagyon ideges vagyok! Dokival beszéltél már?, vagy jobban vagy?

Kép
klarissza32

Athiz
ja néztem a te terhes görbédet, hogy az hasonló :P neked 9. napon ugrott ki így. HÁt majd meglátjuk, nálam ugyanazt jelenti e :wink:

coca?

Sonjus
hát tüzes kiscsaj vagyok :P

Kép
gaby25

Sziasztok Lányok,

Ágyikóból írok :D , reggel korán keltem, aztán elvittem anyukámékat tescozni, utána a mamámhoz, úgyhogy most pihengetek.

A legrosszabb, hogy kijött az aranyerem (bocsi mindenkitől, hogy ilyeneket irogatok), de nincs valakinek valami tuti tippje rá? Van krémem de az úgy tünik nem használ :( , bármi házi praktikát, homeopatiás tanácsot szívesen veszek.......

Gaby én is megnéztem Athiz görbéjét és tényleg kisértetiesen hasonlít rá a tiéd..... :D Már csak pár nap és kiderül az oka ennek a nagy melegnek nálatok :wink:

Drága cocám, pihengess és jelentkezz, hogy mi van veled. Ölellek.

Puszi
Melcsi

Kép
melcsi6

Bocsi szupercsajok, hogy eddig nem jelentkeztem, de délben keltem csak fel.

...hát, nincs jó hírem...

éjfélkor már bepirosodtam, és görcsöltem is rendesen. Ez a Miki nem normális! Nem veszi észre, hogy tavasz van? NINCS MOST MUNKAIDŐ! Szabira kellett volna mennie! Pl. Egerbe Bettikéhez! :wink:

Szóval éjjel egykor MÁV kórház. A portást fel sem ébresztettük, a biztonsági őr igazított útba, Csipás szemű betegirányító mondta, "harmadik emelet, szülőszoba" ott van az egyetlen élő orvos.
Liftajtó nyílik, de csak apa merte kidugni az orrát. TÖK sötét folyosó, az összes világítás egy kávéautomata reklámfényei voltak. Ha még a bagoly is elkezd huhogni, akkor be is szarok, így csak leizzadtam.
Elindultunk a kevésbé sötét folyosó irányába, ahol egy utcai lámpa beszűrődő fénye megvilágított egy terheléses EKG feliratú ajtót. Nem nyert!
Tanakodás, tapogatás. Végakaratunk, PIN-kódjaink családnál leadva, ...elindultunk a másik - egyben utolsó irányba. Bele a TÖK SÖTÉTBE. Síri csend, valahol az ismeretlen távolban ajtónyikorgás. Egy életünk, egy halálunk, megtorpanás nélkül tapogatózunk tovább. ...majd megszólal egy sötétből feltörő asszem emberi hang: " segíthetek?" Egy fehér folt tünik fel, aki felvilágosít minket, hogy azt az ajtót kell keresni, ami alatt van egy rés, és ez azért jó nekünk, mert a sötéthez szokott szemünk most már nemcsak a falakról visszavert hangunk után tájékozódhat, hanem az a rés azzal a tulajdonsággal bír, hogy rajta keresztül egyértelmű szülöszoba fények fognak kiszűrődni.

A többi már sajna nem olyan izagalmas. Kijött egy dokiszerű ám szem nélküli ébredező élőlény, aki nagy igyekezete ellenére sem fogta fel azonnal, hogy mit szeretnénk. ...aztán szemkinyitás nélkül bekapcsolta az UH gépet, és keresgélt a belsőmben. Hát, az sem volt valami fényes. Babának már nyoma sem volt, méhen kívülit kizárta, felírt pár kupica Jagert, és útunkra bocsátott.

...délig aludtam. Görcsökre bevettem egy marék gyógyszert vörösborral.

Köszönöm, hogy aggódtatok, szurkoltatok, buzdítottátok Röfikét, de ez a Röfike nem a mi Röfink volt.

Nem vagyok nagyon elkettyenve, de azért túl jól sem vagyok.

Mindennemű együttérzést szívesen fogadok, csak a "sajnálom" szó nem szerepeljen benne! :wink:

Cocás pusszantás mindenkinek!

Kép
zölddisznó

Coca: most, némileg kikepesztetve az első döbbenetből és szívfájdalomból, csak annyit írok, hogy jövő hétvégén kikúrálunk! Addig is pihenj sokat!
Puszi!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Épp meg akartalak titeket dícsérni milyen keveset írtatok ma, el is tudtam olvasni, erre ez az utolsó üzenet.... :cry: :cry: :cry:
Mivel Coca végtelen humora megengedi, így én is humorosan reagálnék: van eladó akciós Gonálom ha érdekel :wink: bátran ajánlom, szerencsegonal, látod, én már attól terhes lettem hogy a hűtőmben volt :)
Egyébként nagyon (nem mondhatom ki) ami történt, legközelebb biztosan sikerül!!!
Coca,
valamiért visszapattognak tőled az MSNüzijeim...
Vendég

Zöldi! Hát akkor nem is tudom mit írjak? Ez azért nagy igazságtalanság! :twisted: Bezzeg ide még mindig nem ért ide piri! :twisted:
Talán ezek a nagy frontváltozások???
És akkor hogyan tovább? Lehet már sejteni, hogy most mi lesz?
Ez most nagyon elkeserítő! Szemétség! Szar az élet!

Kata! NAGYON SZÉP NAPOT! SOK BOLDOGSÁGOT ÉS RAKÁS GYEREKET HOZZÁ! :lol:

Kép
bettike
Eger

Zöldi! Ha ciki ha nem! :oops: Megsirattalak! :oops:

Kép
bettike
Eger

Coca :cry: :cry: :cry: Ölel-ölel

Melcsi, szerintem mutassad meg azt az aranyeret a dokidnak, ne házilag kezelgessed, mert ha nem kezeled ki és a szülésnél újra kijön (amire nagy esély van) akkor rosszabbul jársz.

Klarissza, küldtem a meghívót!

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!!!

Katáéknak soksok boldogságot kívánunk mi is. Legyetek nagyon boldogok és éljetek szeretetben, boldogságban ameddig csak akartok :lol: És kívánunk még bőséges gyermekáldást amennyit csak akartok :lol: :wink:

Coca: Nektek meg kívánok egy Isten által valóban Nektek teremtett kisröfikét a nagyon közeli jövőben :wink: És sok drukkot mellékelek hozzá+++++++++++++++++++++++
Érdekesek ezek a szülészetek éjszaka mindenhol egyformák? :lol: Én is csak azért talátam oda, mert már jól ismertem a terepet :lol:

A pöcsösöm/pucisom a pocakomba ma nagyon megkínoz, már 3x hánytam, elég carul vagyok! És ma lesz Bogim szülinapi zsúrja, takarítanom kéne, meg ilyenek, de ááááááááááááááááááááááááááááááááá van! :evil: :shock: Szabóbakter! :evil:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Jó reggelt!

most ébredtem fel.

coca: nekem is könny szökött a szemembe. nagy ölelés megy neked.
((((((coca))))))

többiek: írok majd, csak elmegyek vmi ebédet készíteni.

katica
katica30

Kicsit eltűnök, mert apa fogja buzizni a gépet. Az MSN állandóan szaraxik - bocs Áfi, nem bírok visszamászni! Na majd jövök!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Zöldi!
:cry:
Azt a rohadt mikit :evil: :
Kép
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Miért ilyen szemét az élet???????????????????????????????????
Én is nagyon-nagyon ........!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép

((((((((((((((((((((((((((((((((Zöldi)))))))))))))))))))))))))))))))

Sok puszi mindenkinek!!!

Kép
Kép
ancsa81

Zöldi: Ölellek és kívánom, hogy mielőbb jöjjön a Te kis Cocád !

Veramama
veramami4

gaby: nagyon melegszel :D

kata: sok boldogságot! várjuk a képeket.

melcsi: szerintem értekezz a dokiddal, hogy mit javasol rá.

ceni: kitartást! jó takarítást meg zsúrozást!

coca: egyszerűen igazságtalan az élet! újabb ölelések mennek neked. (((((((((((coca)))))))))))
mi a következő lépés? saját dokiddal beszéltél?

katica
katica30

Most ébredtem fel a délutáni szunyókálásból, amikor is azt álmodtam, hogy a tapolcai meddőségi centrumban bolyongok... Tudom, hogy ott van Áfi és Coca is, Áfi Cocánál ET-t (embriótranszfert) hajt végre, és azért bolyongok a folyosókon, mert nem tudom, hol vannak, de bármelyik ajtót kinyithatják, és akkor talákozhatok... velük :shock: :shock: :shock:
Ezeket tuti Coca éjszakai kórházlátogatása, meg az Áfi által felajánlott Gonal injekciók miatt álmodtam :shock: még nem is tértem magamhoz...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Coca!
((((((((Coca)))))))))) nagyon igazságtalan az élet!! :cry: :cry: :cry:
El sem hiszem. :cry: :cry: Nem lehet ilyenkor okosat írni, de ne adjátok fel!! Hidd el eljön a ti kis Cocátok is nem soká.

Kata!
Gratulálok Neketek és nagyon sok boldogságot kívánok! :lol: :lol:

Babancs!
Éljen!! Gratulálok!!!! Sok tejet kívánok, hogy minél előbb megerősödjön a kis pöttöm!!! :lol: :lol:

Veramami!
Jó, hogy ismét itt vagy, bár én sem vagyok napi látogatója a babanetnek sajnos, de még eljön az idő, mikor naponta tudok írogatni. Hiányoltunk ám! A görbéd nagyon jónak tűnik.

Szilbee!
Gratulálok! Pihenj sokat!! :lol: :lol:

Bettike!
Jó az új tábla! nagyon tetszik! Remélem gyorsan gyarapszik majd!! :lol: :wink:

Rólam csak annyit, hogy ismét elkezdtem hőmérőzni, de próbálkozás nélküli lesz ez a hónap is. A következő hónaptól próbálkozunk ismét úgy döntöttünk. A dokimat is felhívom a Toxop. stb vizsgálatok miatt. Nem tudom milyen gyorsan lesz eredmény. :?: Remélem nem lesz semmi gond.

Akinek nem írtam ne haragudjon! Nagyon szorítok mindenkinek a + teszthez, pirihez, átjárhatóságihoz stb.
Puszilok mindenkit!!

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Drága Zöldi, ((((((((((((((((((((((((Zölddisznó)))))))))))))))))))))))))))))), még nem akart jönni, de jön amikor ő szeretne.

És most amikor én is teljesen meghatódva olvastam a soraidat fel fel jönnek bennem azok a mondatok amiket Albert Györgyi könyvében olvastam, amikor a második férjéről ír, hogy minimum 4 abortusza volt.........Ez nem igazság, mikor más meg ennyire szeretne :cry:

Ancsa Szia!!!!! Puszi neked és Marcinak is, majd írj nekünk.

Melcsi :cry:

Kép
melcsi6

Cocus drága!
Én bírom a búrádat így is úgy is! Küldök így virtuálba egy buznyákos cupákos puszit is hozzá és mihamarabbi nektek szánt beröfiesedést is kívánok (jelenleg még egy kis csokit is :) )
Ma kiderül, hogy lesz-e nálunk családi móka a 31-i hét végén, de ha nem lesz, akkor bíz Áfiékhoz megyek én is és oda viszlek, meg hozlak ahová csak szeretnéd, míg a többiek A művet látogatják, lehet az tejcsárda vagy az összes kricsmi a környéken :)
Pihengess! Sokat gondolok rád!
Ölelllllllllllllllllek
sonjus

Na jól van, azért bevallom, hogy pityergek, pedig egész jól bírtam amíg vicces próbáltam lenni :cry:
sonjus

Coca
azt a kutya fáját neki, rühes miki :twisted: :evil: na majd jól elkergetem, ne bánthassak következő kiscocánkat :P :wink:

Kép
gaby25

Sziasztok,

Coca :cry: ((((((((((coca))))))))))

Kata, sok boldogságot, és sok sok babát nektek.

Ancsa, üdv végre megvagy. gyere gyakrabban.

Ceni, huh te szegény, nem irigyellek. Kitartás!

Purc

Kép

Kép
purc

Ancsa,
mesélj mi van veled!!! Nagyon eltűntél!!! Ha nem publikus jöhet priviben is. Hiányoztál.
Szezso,
én akár meg is szülesztem Cocánkat, de életemben soha nem jártam Tapolcán, még egyetlen Kaáliba be nem tettem a lábam, összekutyultál valakivel :)
Vendég

Itt:
https://www.babanet.hu/album/main.php?albumok=1&group=D
megnézhetitek Babancs kisfiát Domonkos név alatt megtaláljátok, nagyon aranyos!!! :)
Vendég

Mekkora haja van ennek a bébinek! :lol:

Áfi, Tapolcát magam miatt álmodtam (ma sokat olvasgattam az oldalukat...)...Te a Gonal miatt kerültél bele az álmomba, Coca meg a lombik miatt... :D szóval nem kevertelek senkivel :wink:

SzezsoKép
KépKép
szezso

de dráááááága ez a gyerek!!! nagyon édes. Minden jót neki!!

Purc

Kép

Kép
purc

Megvilágosodtam, Buddha öntudatra ébredtem huuuuuuuuuuuuh

végre tudom pontosan, hogy a kormoszóma abnormalitáson kívül mit néznek a magzatvizvételből. Cisztás fibrózist.... Ez sem egy szimpatikus betegség, szóval ne legyen ilyene a porontynak... :oops: De legalább tudom, huuuuuuuh.

Purc

Kép

Kép
purc

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?