Bocsi szupercsajok, hogy eddig nem jelentkeztem, de délben keltem csak fel.
...hát, nincs jó hírem...
éjfélkor már bepirosodtam, és görcsöltem is rendesen. Ez a Miki nem normális! Nem veszi észre, hogy tavasz van? NINCS MOST MUNKAIDŐ! Szabira kellett volna mennie! Pl. Egerbe Bettikéhez!
Szóval éjjel egykor MÁV kórház. A portást fel sem ébresztettük, a biztonsági őr igazított útba, Csipás szemű betegirányító mondta, "harmadik emelet, szülőszoba" ott van az egyetlen élő orvos.
Liftajtó nyílik, de csak apa merte kidugni az orrát. TÖK sötét folyosó, az összes világítás egy kávéautomata reklámfényei voltak. Ha még a bagoly is elkezd huhogni, akkor be is szarok, így csak leizzadtam.
Elindultunk a kevésbé sötét folyosó irányába, ahol egy utcai lámpa beszűrődő fénye megvilágított egy terheléses EKG feliratú ajtót. Nem nyert!
Tanakodás, tapogatás. Végakaratunk, PIN-kódjaink családnál leadva, ...elindultunk a másik - egyben utolsó irányba. Bele a TÖK SÖTÉTBE. Síri csend, valahol az ismeretlen távolban ajtónyikorgás. Egy életünk, egy halálunk, megtorpanás nélkül tapogatózunk tovább. ...majd megszólal egy sötétből feltörő asszem emberi hang: " segíthetek?" Egy fehér folt tünik fel, aki felvilágosít minket, hogy azt az ajtót kell keresni, ami alatt van egy rés, és ez azért jó nekünk, mert a sötéthez szokott szemünk most már nemcsak a falakról visszavert hangunk után tájékozódhat, hanem az a rés azzal a tulajdonsággal bír, hogy rajta keresztül egyértelmű szülöszoba fények fognak kiszűrődni.
A többi már sajna nem olyan izagalmas. Kijött egy dokiszerű ám szem nélküli ébredező élőlény, aki nagy igyekezete ellenére sem fogta fel azonnal, hogy mit szeretnénk. ...aztán szemkinyitás nélkül bekapcsolta az UH gépet, és keresgélt a belsőmben. Hát, az sem volt valami fényes. Babának már nyoma sem volt, méhen kívülit kizárta, felírt pár kupica Jagert, és útunkra bocsátott.
...délig aludtam. Görcsökre bevettem egy marék gyógyszert vörösborral.
Köszönöm, hogy aggódtatok, szurkoltatok, buzdítottátok Röfikét, de ez a Röfike nem a mi Röfink volt.
Nem vagyok nagyon elkettyenve, de azért túl jól sem vagyok.
Mindennemű együttérzést szívesen fogadok, csak a "sajnálom" szó nem szerepeljen benne!
Cocás pusszantás mindenkinek!