A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok! Kép

Két csíkos szép jó reggelt kívánok mindenkinek, olyant, vagy még jobbat, mint nekem ma reggel! Kép

Lányok!
Az egyik szemem sír, a másik meg nevet! Még mindig nem tudom elhinni! Igaz, halvány a csík, de ott van! Kép Az egyik pillanatban olyan boldog vagyok, a másikban meg összetörök, hogy úgyis csak én tévedek. Beteszem a tesztet, látjátok ti is, vagy csak már megint én képzelem bele?
Kép
Ott van a halvány csík?????????????? A képen nem módosítottam semmit, csak megvágtam.
Mondjatok gyorsan valamit, mert megőrülök a bizonytalanságtól!

Üdv:
Gitta
gitta

Gitta, én látok egy második csíkot, de én nem vagyok ebben profi, mert még az életben soha nem láttam két csíkos tesztet Kép De én amondó vagyok, hogy amit a képen látunk, az két csíkKép))))

Egcsi, elolvastam, amiket feltettél a hasznos linkek topicba. Most nem értem: kétnaponta, vagy naponta többször érdemes? Úgy tűnik, nincs jó megoldás! A múltkor azt olvastam, hogy 2-3 naponta érdemes együttlenni, mert az segíti a fogamzást, most meg azt írják, hogy naponta, sőt, ha lehet, többször is. Most mi van?! Kép
shine

Gitta

Hát szerintem van ott egy második csík is. Szerintem a tesztre is rá van írva, hogy ha már látszik halványan is 2. csík az is pozitív eredmény. Biztos, még nagyon friss vagy, és a HCG még nem oylan magas.
Én biztos leszaladnék a patikába és a legérzékenyebb tesztet megvanném, és azonnal megcsinálnám.(Én se bírnám ki másnap reggelig)

Kitty
kitty123

GittaKép
Hányadik cn-en vagy ? Szerintem is szaladj a patikába és vegyél egy másik fajta nagy érzékenységű tesztet. Tévesen pozitív eredményt nem adnak ezek!

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Shinie, Kitty, Cat!
Köszi, már csak a doki megerősítésérevárok! Kép
Szerintem is ott van a csík! Másik tesztet nem veszek, mert ennél érzékenyebbet nem fogok kapni!!! Most a 30 cn-en vagyok, és szerintem a 21. nap körül volt a pé-m. Érzékenyebb tesztet meg azért nem fogok kapni, mert ezt rendeltem a neten, és ez a vérből mutatja ki az eredményt (ezért is piros a teszt)! Már 10-es értéknél jelez! Szerintem túlságosan is fiatalka lehet még a babó, ha tényleg van! Csak legyen! Kép
Ebben a hónapban pedig nem is koncentráltam rá, sőt, még csak a kellő időben sem voltunk együtt. Ha mégis sikerült, akkor az maga a csoda, mert az elmúlt hetekben csak hetente 1x voltunk együtt a párocskámmal. Majd egy hét múlva csinálok egy újabb tesztet, az már biztosan erősebb lesz, már ha lesz értelme megcsinálnom.
Nem merem egyálltalán beleélni magam. Amikor megláttam a 2. csíkot, kitört belőlem a zokogás. De nem az örömé volt! Egyből azért bőgtem, mert félek tőle, hogy megint becsapom magam és csak odaképzelem azt a csíkot. A tesztet is csak azért csináltam meg, mert látni akartam, hogy tényleg működik a vérvételes teszt, még ha negatív is az eredmény. Teljesen meglepett, a 2. halványka csík!
Egyébként meg ebben a hónapban totál nyugis lettem, nem idegeskedtem, sőt, nagyon is vidám voltam! Kép Talán ez segített.
Tüneteim meg egyáltalán nincsenek.

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok!

Még mindig olvasgatlak ám benneteketKép, csak már ritkán írok.

Most szeretnék gratulálni a friss babásoknak!KépKépKép

GittaKép
Szerintem is ott van az a második csík.Kép Nekem is nagyon halvány volt és látod mégiscsak babát jelentett! A táblicsku szerint most a 30. cn-en vagy.? Akkor még nem is kell erősnek lennie, de ha megnyugtat vegyél egy másik érzékenyebb tesztet és ha ott is lesz csík, akkor már tuti, hogy babás vagy.Kép

Puszi
Laura
Laura2

Sziasztok Lányok! Kép

Sokáig hallgattam!!! Csak olvasgattalak Titeket. Talán más topicban már olvastátok. Először is mindenkinek nagy nagy gratula, akinek sikerült bezebrásodni.

Gitta Kép
Szerintem az 2 db csík. Hányadik napon vagy?

Szóval május 8-án 2 csíkos lett a tesztem, immáron harmadszorra. Most vagyunk a 12. héten.
Egy szerelmes, laza élménydús hónapban fogant a pici, akkor amikor szinte féltem teherbe esni, merthogy ezzel is biztosan csak probléma lesz. Nem voltak számolgatások, hőmérőzések, külön pozitúrák, a "kincs" őrizgetése reggelig Kép. Úgy döntöttem, ha nem lesz bébi, akkor örülök a szép új lakásnak, a férjemnek és az életnek úgy, ahogy van, aztán majd meglátjuk.... és most itt van a pocakban és remélem egy egészséges pici lesz belőle januárban, amikor idén "elvették" tőlem a méhen kívüli terhességemet. A sors keze...
Nem tervezgetünk, félve beszélünk a jövőről, mindenhez nagy "Ha" szócskát teszünk hozzá, dehát eddig úgy tűnik növekszik a kicsi élet. Már 3,5 cm. Kép

Nagyon szorítok nektek és együttérzek minden örömötökkel és bánatotokkal.

Sok puszi
Noémi
noémi

GittaKép
Ne legyél már ennyire elkeseredve. Mindenkinél úgy van, hogy nem számít rá, ill. már reménykedni sem mer és egyszercsak bekövetkezik a "csoda".Kép A nyugalom meg biztos segített a teherbe esésben. Mikor mész dokihoz?

NoémiKép
Gratulálok és nagyon boldog babavárást kívánok!KépKépKép

Laura
Laura2

Szia Gitta!

Jaj, nagyon örülök neked. Én is látom a nagyon halvány csíkot, de csík az.
És hogy működik a vérvételes teszt? Honnan rendelted és mennyért?

Shine! Én is ugyanazokat a kérdéseket tettem volna fel mint te. Akkor most naponta vagy 2-3 naponta?

Kele
Kele

Lányok!
Kész, vége! Miért csinálja ezt velem????
Ott a halvány csík, erre elkezdtem vérezgetni.
Pocsék lett a kedvem. Mi a fenének csináltam meg azt a tesztet? Akkor legalább nem tudtam volna meg, hogy volt valaki odabben, csak kicsit késöbb jött volna meg.

Üdv:
Gitta
gitta

GittaKép
Nagyon vérzel? Hátha nem jön meg. Nem tudsz elmenni gyorsan dokihoz? Ha van bent valaki, akkor lehet, hogy még megmenthető lenne. Én is vérezgettem, de hormonpótlással sikerült megúsznom a vetélést. Szerintem próbálj megtenni mindent a babáért.

Laura
Laura2

Gitta: szerintem is irány a doki, vagy legalább, hívd fel!!!!
shine

NoémiKép
Gratulálok, és nagyon boldog babavárást kívánok!!!! Mostmár nem lesz semmi baj, ha a 12. hetet betöltötted.

GittaKép
Szerintem is szaladj orvoshoz. Hol és mennyiért lehet ilyen tesztet venni ?

ShineKép,KeleKép
Szerintem nem jó a túl gyakori együttlét, mert a fiúk sem tudnak újra termelődni, ráadásul szerintem a "döglött fiúk" akadályozzák a frissek feljutását. A tapasztalat is azt mondja, hogy akik középidőben egyszer voltak együtt azoknak sikerült. Nekem egy régi dokim azt mondta, hogy a Closty beszedése után 2-tól a 7. napig lehet akciózni, aztán 7 nap szexmentes legyen, hogy a fiúk jól beérjenek, és aztán dúr bele bummKépKépKép Valahol a 2 között van az igazság. Szerintem 2-3 naponta elég a szex. Ráadásul az örömtelen akciók nem is célravezetőek, és nem hiszem, hogy a mindennapi szex egy több éves kapcsolatban annyira élvezetes lenne, amikor hulla fáradtan hazaér az ember.

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

CateyeKép

Most utoljára mi is ezt a módszert követtük. A Czeizel-féle tanácsadó könyvecskében olvastam, és ő azt írta, hogy a nagy akció előtt legyen 2-3 nap szünet, és utána is. Előtte, gondolom azért, amit írtál, de hogy utána miért, azt nem tudom.
Szóval, ha ez a bevállt módszer, akkor most elkezdtem reménykedni! Kép

Gitta: iszonyatosan drukkolok!
shine

Lányok!
Most megyek a dokihoz, majd meglátom mit mond. Nagyon nem vérzek, inkább olyan vizes, de piros. Kép
A teszt címét meg kell keresnem, kb. 1 hónapja írtam nektek, hogy hol találtam.

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok!
Újra itt vagyok, de nincsenek jó híreim.
Menzi nincs, vér is csak a papíron, de az is csak mutatóba. Néztek UH-n, de babát nem láttak, amin nem csodálkoztam, mivel én max. 1 héttel ezelöttinek saccolom a pé-m. Viszont a nyh-m csak 5 mm, ami szerintem eleve lehetetlenné teszi a beágyazódást szerintem.
Viszont találtak mást, pontosabban másokat.
Mindkét oldalamon van 1-1 db majdem 7 és 6 cm átmérőjű kerek ciszta!!!
A dokim szerint a ciszták okozhatják a téves tesztet, de nem volt időm kikérdezni. A ciszta termelne hcg-t kis mennyiségben?
Holap megyek a magárnrendelésére, akkor majd kiderül, hogyan tovább. Mindenesetre a cisztákat el kell tüntetni. Azt mondta, megnyomkodja majd, hátha... ettől a háthától nagyon félek, hogy fájni fog. Kép
Szerinte nem kizárt azért a terhesség, bár nagyon minimális az esélye.
Már kibőgtem magam, de azért nem erre számítottam. Már nagyon-nagyon megbántam, hogy egyálltalán csináltam tesztet. Csak arra volt jó, hogy kibillentsen a nehezen megszerzett nyugalmamból.

Hát, sajnálom, hogy nem tudtam jobb hírekkel visszajönni. Remélem, azért nem törtem le senkit.
Majd este vagy holnap még benézek. Késöbb megírom mi lett.

Üdv:
Gitta
gitta

Kedves Gitta!
Én csak olvasója vagyok a topicnak, és a háttérből szoktam drukkolni. Most mégis írni szeretnék. Természetesen azt csinálod, ami Neked a legjobb, illetve amitől biztonságban érzed magad, de én a helyedben 1-2 hétig SEMMIT nem tennék. Sajnos ha nem akar megmaradni a baba, akkor nincs mit tenni, de az biztos, hogy a sok vizsgálgatás, meg "nyomogatás" nem használ Neki.
Nekem nagyon sokszor volt cisztám, a Tieidnél sokkal nagyobbak is, de egyszer sem lett tőlük pozitív a tesztem! Persze nem akarom megkérdőjelezni a dokid hozzáértését, csak furának találom, erről még nem hallottam.
Én a helyedben megpróbálnék még egy kicsit türelmesen várni. Ha 1-2 hét múlva még mindig nem jön meg, csinálhatnál újra tesztet, és tudod, ilyen korán hiába néznek UH-val, még ha van is ott valaki, akkor sem látják...
Azért én továbbra is szorítok!
Viki
vikici

Bocsánat,a cisztáid méretét félreolvastam, nagyobbak nekem sem voltak, hanem kb. ekkorák...
vikici

Noémi,Zafi! Gratulálok nektek!

Gitta! Továbbolvasva töröltem amit neked irtam. A dokim szerint ezek a tesztek nagyon alacsony HCG szintet kimutatnak, igy fordulhat elö, hogy halvány csiknál poz. hisszük. Sajna van amikor nem az, ezért javasolta nekem, hogy pár napra rá megint kell tesztelni, akkor már erösebb a csik ha terhes valaki. Sajnálom, hogy megint csalodnod kellett, tényleg sokkal rosszabb hogy már reménykedtél is, de tudod muszáj remélni! Nekem volt hogy vizsgálat során kidurrant a ciszta, akkor nem éreztem semmit, a doki mondta, hogy hoppá, de amikor felkeltem nagyon fájt. Ugyanez volt lombik után, amikor vér került a hasüregbe. Kibirod mert nem kell töle sirni, de nem kellemes ahogy a folyadék feszit odabent, én pár napot pihentem, de jobb volt mintha mütét lett volna.
Nem szedtél valami gyógyszert hogy cisztád lett? Clostyt? Amugy egyetértek Vikivel, nekem se volt soha csik a teszten, ciszta mellett sem.

Cat! Eddig jól voltam, köszi, hányinger nincs, de ma nagyon fájt a hasam, igy ugrott a terv hogy a hetet még végigdolgozom, ma is eljöttem hamarabb, aug. végéig pihi, ahogy a doki is javasolta.

Gitta! tüvel megszurtad az ujjad és elég egy csepp vér neki?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

GittaKép
Sajnalom, hogy vereztel, de elofordulhat akkor is, ha valaki babas. A cisztakra nem tudok mit mondani, mert nekem a petefeszekben nem volt, de biztos nem tesz jot, hogyha "kinyomkodja" plane, hatha... felkialltassal teszi az orvos. En varnek meg a helyedben es kesobb ujratesztelnek. Erdekes ez a teszt, amit csinaltal, hogy mukodik? Kivancsian varjuk mik lesznek a fejlemenyek, azert remelem meg jelentkezni fogsz!! SzoritokKépKépKép
KarmenKép
Most a pihenes a fontos! Orulok, hogy nem dolgozod tul magad, a babuci sokkal fontosabb, pihengessel sokatKépKép
Es kerek egy javitast, ma vagyok a kov. ciklus 7. napon. Ez erdekes, mert ma megcsinaltam egy ovulacios tesztet es pozitiv lett, ugyhogy este....Kép Azokon a franya terhessegi teszteken jobban orulnek ket ilyen csikocskanakKép

NoemiKép ZafiKép
Gratulalok a babukakhoz es nagyon boldog pocak novesztest kivanok. KépKép

Vica
vica72

ZafiKép,NoémiKép

Gratulálok!

KarmenKép

A profilomban van e-mail cím, a freemailes a jó!

GittaKép
Nem tudok semmi vigasztalót írni. Remélem minden rendben lesz veled és ha baba van a dologban vele is.

ShineKép

A cikk szerint naponta a legjobb, ha rendben van a spermaszám. Van néhány grafikon is, amit nem sikerült feltennem, de az angol cikk végén a Related Links címszó alatt megtekinthetőek. Szerintem mint minden témában az orvosok más-más nézeteket vallanak és nekünk kell dönteni, hogy kire hallgatunk.

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Lányok!

Most eltűnök holnap estig. Hétvégén még fordítok és talán a grafikonok is felkerülnek valahogy. Ebből a cikkből nem derül ki , de a mindennapos szex csak a termékeny napokon javasolt, nem kell egész hónapban megszakadniKép. Egyébként egész hónapban a rendszeres heti 2-3x-i együtlétet ajánlják, mert nem biztos, hogy akkor van tüszőrepi amikor számítasz rá!
Pá:
Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Gitta!

Már kb 10 perce leirtam a neved,de többet nem tudok leíni, mert amit gondolok, érzek, az úgy is tudod. Kép Itt vagyok, olvaslak és fogom a kezed!

sasha

Kép
sasha

Sziasztok!

Szép jó reggelt mindenkinek! Kép

Köszönöm a vígasztaló szavaitokat, nagyon jól estek. Nem említek senkit név szerint, mert nem akarok senkit kihagyni.
Este elmegyek újra a dokihoz. Nem fogom engedni nyomkodni magam, az tuti. Elgondolkodtam az egészen. Én sem hallottam még sehol, hogy a ciszta pozitív tesztet produkálna! Sőt, olvasni sem olvastam ilyent. Közben eszembe jutott az is, hogy pl. a méhenkívüli terhesség esetében nincs is nyálkahártya, mégis megmarad a baba!!! Akkor talán az 5 mm-nél is lehet rá esély. Talán. Most várakozó álláspontra helyezkedtem, 1 hét múlva csinálok egy újjabb tesztet (másmilyent). Akkor majd meglátom, mutat-e valamit. Ha nem, akkor a ciszta kavart be. Ha igen... akkor nem tudom.
Tudom, nem ajánlatos újra megnézni a tegnapi tesztet, de reggel nem bírtam ki, hátha eltűnt tegnap óta a csík, de nem, sőt, rendesen látszik!!!
Vérezni nem vérzek, csak foltokban, de erre a doki mondta, hogy nem a nyálkahártya vérzik, hanem lehet a cisztától is!!!
Az mit jelent egyébként, hogy a : Douglasban kevés folyadék? Hol van az a Douglas? Ezt tegnap elfelejtettem megkérdezni és most jutott csak az eszembe. Az UH papíromon olvastam.

Tobben kérdeztétek a tesztet. Itt találtam: http://www.tar.hu/frameset.phtml?path=/ermapharma/

Lady terhességi gyorstesztcsík
mérés: vér és vizeletmintából

A teszt 550 Ft + postaköltség
Van a teszthez egy kis szerkezet, azt kell beállítani és az szúrja meg az ember újját egy gombnyomásra, így nem kell még bátorságot összeszedni, hogy megbökjem magam. Igaz, kicsit nehéz benyomni a tűt a rugóhoz, miközben leveszem a védőkupakot, de egy kis csavaró mozdulattal az is megoldható.
Egyébként meg a Pharmavit árulja a neten. Nézzétek meg, ott többet írnak róla. Van több fajta is, de azok drágábbak.

Mindenkinek boldog babásodást kívánok. Kép
Késöbb még visszanézek.
Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok!

Gitta: ne engedd, hogy most kinyomja a cisztákat, egy-két hétig várj vele, hátha tényleg baba van a dologban! Kép Elvégre nekem is volt cisztám,d e kétcsíkos tesztem még soha!

Egcsi: hát igen, úgy tűnik egyik doki ezt mondja,a másik meg azt. Valakinek ez jön be, valakinek az. Csak tudnám, nekem melyik jó! Kép
shine

Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni. A páromat elküdték andrólogiai vizsgálatra, ez mit takar?
Névtelen

Kedves Névtelen!
Ez a nemiszervek, és az ondó vizsgálata. Mi miatt küldték erre???

Orsi
Névtelen

Sziasztok Lányok!
Néhány napja írtam nektek,hogy Utrogestant kell szednem a menzesz megjöttéig... (doki mondta) és persze nem jött meg, de a teszt negatív. Ma vagyok a 34. napon és azóta is semmi. Néha szúrogat a hasam, de csak kevéssé.. aztán teljesen elmúlik. Ez a hónap volt az első inszemünk. Valaki írta, hogy az Utro okozhatja a menzi késését. Meddig??? Van valakinek tapasztalata? Most külföldön vagyok így a dokit felhívtam, hogy mit tegyek. Ő azt mondta szedjem tovább az Utrot (napi 2 hüvelygolyó) és 4 nap múlva ismételjek tesztet. Kérlek benneteket aki szedett már Utrogestant segítsen!!! Amíg szedem lehet, hogy meg se fog jönni? Ez a bizonytalanság teljesen kikészít. A tesztek egyébként a 30. és a 34. napon lettek negatívak :-( .A ciklusaim 26-28 naposak szoktak lenni.
Köszi a segítséget
Pukkancs
Pukkancs

Sziasztok!

Csak azt szeretném megkérdezni, hogy mik lehetnek a terhesség tünetei? Egy éve volt egy korai vetélésem. Az akkori terhességemnél teljesen más volt a helyzet, egyértelmű jelei voltak. Most viszont össze vagyok zavarodva.
A ciklusom mindig pontosan 30-31. napra érkezett. Most azért vagyok bizonytalan, mert ma vagyok a 32. cn-on és sehol a menzi. A hasam fájogat,feszül, mintha meg akarna jönni, de nincs vér.
A ciklus 2. felében mindig feszülnek a melleim. Onnan tudom, hogy megint nem sikerült a baba, hogy a menzi napján elmúlik a mellfeszülés.
Most a 31. napig volt feszülés. Ma már nincs, minimális az érzékenységük, viszont tapintásra nagyobbnak tűnnek. Mindenkinél meghatározó tünet kell hogy legyen a mellfeszülés?
A hőmet nem mérem, így nem tud támpontot adni.
Tesztelni még nem merek.
Mit tanácsoltok?

Lyra
Névtelen

Gitta!
Az oldal elején még annyira örültem a tesztednek, most kicsit elbizonytalanodtam... Nagyon drukkolok Nektek, tényleg ne hagyd magad piszkálni, nagyon is lehet baba a dologban!
Néha benézek ide hozzátok és mindig a Te nevedet keresem elöször. Állandóan szorítok, természetesen a többieknek is! Nagyon örülnék, ha pár hét múlva a "friss"-ben találkozhatnánk újra!
Tán emlékszel még rám (DTP):
Csipkebogyó
csipkebogyó

Pukkancs Kép
az inszem után elvileg kellett volna nálad HCG tesztet csinálni, akkor biztosan lehetne tudni, hogy sikerült-e vagy nem. Ezt nem mondta az orvosod?
Ebben a helyzetben szedd szerintem a gyógyszert, és amikor hazajössz csináltass egy vérvételes tesztet. Hányadik napon volt az inszem?

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

LyraKép

Szedd össze a bátorságod és tesztelj!

Egcsi
egcsi

Sziasztok,

Lehet, hogy mar nem emlekeztek, bejelentkeztem kb egy honapja, van egy negy eves kisfiam es egy eve probalkozunk a masodikkal.
Sajnos a homerozes nem jott be, mert kicsi fiam a fejebe vette, hogy nem hagy aludni estenkent, igy nem igazan tudtam mikor merni a homet.
Lyra, errol mar kikerdeztem a gyogyszertarost, a teszt ket napra a menszi elmaradasatol pontosan
kimutatja, hogy terhes vagy-e.
Vagyis a helyedben vennek tesztet es holnap megneznem. Barcsak en is itt lennek mar!!Kép
Ma vagyok a 24. napon es kivetelesen megfogadtam, hogy ha holnap nem esik le, ma 36.89 volt, akkor
tovabb merem.
Pukkancs, velem ugyanezt csinalta a termeszet karacsonykor. 26-28 napos ciklusom majd 38 napra jott meg, en is csinaltam tesztet, negativ lett.
Remelem neked tobb szerencset lesz, legalabbis szoritok.
Ancsi
Ancsi

Sziasztok!
Biztos vannak köztetek akik tudják, hogy lombikunk volt, és most tudtam meg, hogy sikerült. Leírom hogy mi a kórtörténetünk, lássátok, hogy nem szabad feladni, reménykedni kell mindig és csak a jóra gondolni!
Szóval 3 év sikeretelenségünk alatt, clostis stimulálásra semmi nem történt, aztán a doki nem tudott dönteni, hogy PCO vagy hipofízis adenóma, hosszú idő alatt végül kiderítette, hogy mindkettő. Decemberben megműtöttek pco-ra. Közben persze megtudtuk, hogy párom eredményei nem jók, hereviszér. Őt is megműtötték. Eredmény az, hogy hajszálnyival talán jobb, de ezzel majd csak inszem sikerülhet. Műtét után elkezdtük az inszemes felkészítést, inszem után 2-3 nappal kijött a párom biokémiai vizsgálatának az eredmény, hogy ebből így nem lehet baba, max a lombik jöhet szóba. Az inszemre a szokásos closti adagot kaptam, ciklus második felében majd meg haltam annyira fájt mindenem, kiderült, hogy túlstimulálódtam ezzel a csöppnyi adaggal, és megnagyobbodtak a petefészkek és minden borzalom ami elképzelhető. Nos akkor lombikos doki keresése és rátalálása után ő 3 hónap kényszerpihenőre fogott fogigátlóval és fogyásra ítélt. Én maximálisan megbíztam benne, hinni akartam és hittem is, a kezdeti elszontyolodást a 3 hónap alatt átvette az igazi remény. És amikor nekilátott a stimulálásnak tudtam,hogy fél ő is, nehogy túlstimulálódjak, de úgy gondoltam legyen ez az ő félelme, és mondtam nem akarok tudni semmiről. nekem csak azt mondja mindig, hogy van tüsző és minden rendben lesz. A párom megtanulta a fenékbe beadnia szurit mert én olyanokat kaptam, meg hasi szurikat is. És minden nap fenékbedöfött egy bazinagy tűvel. És rendes volt és valóban nem árult el semmit, a dokim ahogy kértem, és én végig bíztam. És eljött a petesejt leszívása, nekem fogalmam sem volt hány tüszőm van. Altatásban csinálják általában, de nekem nem volt altatóorvos a közelben így csak kábításban csinálták. hmmm nem mondom, hogy nem éreztem, de úgy voltam vele, minek hisztizzek az altatásért, szedjék ki belőlem a petéket mielőtt megrepednek a tüszők, és csináljanak kisbabát! A biológus elszólta magát és mondta 2 pete lett 5 tüszőből. Egy pillanatra bizttos hülyén nézhettem mert ő is összezavarodott, hogy ja maguk azok akik nem akarták tudni??,Ja igen, de már mindegy akkor mondja. Nekm ez a 2 pete több mint amit eddigi egész életem alatt produkáltam, így én sikernek fogtam fel. Szóval 2 pete lett, vasárnap hívtuk, 1 osztódik. Hétfőn még mindig csak az az egy van, kedden beültetés. Mentünk beültetésre és visszatették a kicsikénket aki itt csücsül a pocakomban. A beültetés hetén fáradékony voltam, meg azóta is, de a melegre is foghatom ezt. Volt éhségrohamom, mellfájás nuku, néha hasfájás mintha meg akarna jönni, és 2 héttel a beültetés után a teszt alig alig látható 2. csíkot mutatott. Másnap szintén nagyon halovány volt, behívott vérvételre és igen megcsináltuk!!!! Szóval lányok soha sem szabad feladni! MIndenkinek lesz kisbabája!!!! PUszi HUrki
hurki

Sziasztok! Szeretnék én is csatlakozni hozzátok. Olyan jó olvasgatni, hogy biztatjátok egymást, bármilyen bizalmas dologról lehet társalogni. Az én problémám az,hogy már három éve szeretnénk babát a férjemmel, sajnos sikertelenül. Voltam már HSG-n, ahol minden rendben volt (igaz ez azelőtt volt, hogy megállapították, hogy gyulladásom van). Kaptam már Gynevac kúrát a férjemmel együtt, és 6 hónapig szedtem a Clostyt. Mindezek után kiderült, hogy ellenanyagot termel a szervezetem a férjem spermáival szemben. Totál kiakadtam, bőgtem mint a hülye. A doktornő azt tanácsolta, hogy mindenképpen várjunk 6 hónapot (védekezzünk), mert előfordul, hogy ez az ellenanyagtermelés fél év után leáll) és utána újra meg lehet próbálni. Ha ekkor sem esek teherbe, akkor marad az inszem. Teljesen ki vagyok, már 1 hónap eltelt a hatból, de én nem bírom ezt a bizonytalanságot. Nem tudom mi lenne a jobb, egy új dokit keresni, hátha nem is ez a problémám, vagy pedig minden várakozás nélkül elmenni inszemre? Adjatok tanácsot! Ha valaki volt már ilyen helyzetben az írjon, vagy ha tudtok tanácsolni nekem egy jó dokit, azt is megköszönöm!
Fancsa
Névtelen

Hurki Kép Kép Kép Kép Kép
Gratulálok!!!!!!

Orsi
KépKépKép
icsilya

HurkiKép
Hatalmas gratulaKépKépKép Nagyon megerdemeltetek!

Vica
vica72

Erika: óriási gratula!!!!!!!!Kép))))))))Nagyon örülök!
shine

Gitta Kép
talán emlékszel még rám, tavaly, a 7-8. héten vérezgettem, és biztattál. Hálistennek időre, egészséges kislányom született. Most én biztatlak, drukkolok, hogy baba legyen és a ciszták ne okozzanak bajt, és minden rendben legyen!!!

Pussz
Kangi
kangi

Gitta Kép
itt találtama Douglas-ról:
http://www.externet.hu/szexualitas/bio05.html

Kangi
kangi

HurkiKép
Óriási gratulaKépKépKépKép Nagyon megszenvedtetek ezért a pici babáért, de visszanézve nem is volt borzasztó ugye?Kép Problémamentes babavárást kívánok Neked.

PukkancsKép
Ugyanilyen helyzetben voltam az első Utros hónapomban mint Te. Az én dokim is azt mondta, hogy nem tolja ki a mensi időpontját, hát nem a fenét. A normál 28-30 napos ciklusomat kitolta 39 napra, és úgy jött meg, nem volt baba a dologban. Sajnos ha a teszt negatív nem áltatlak hiú reményekkel, én abbahagynám az utrot. Innentől mindig én is azt csináltam, hogy vérvételes teszt a 24. napon, aztán ha negatív akkor leálltam az utroval.

GittaKép
Nem kellene a PCO-dat neked is kezelni mint HurkinakKép? Az orvosod mit mond erre ?

Pusz
Cat

Cat
Kép
cateye

HurkiKép
Gratulálok a babához!KépKépKépBoldog problémamentes babavárást kívánok!KépKépKép

GittaKép
Ilyenről még én sem hallottam, hogy HCG-t termel a ciszta. Azt viszont olvastam valahol, hogyha valaki terhes és petefészekcisztája van akkor nem szabad piszkálni, mert lehet, hogy abban van a sárgatest, ami ugye a terhesség megtartásához kell. Azért kiváncsi vagyok, hogy mire jut az orvosod, ha elmentél ma hozzá.

PukkancsKép
Én a helyedben várnék még pár napot és utána újra tesztelnék. Végülis sokszor lehet olyan eseteket hallani, hogy csak későn mutatta a teszt a 2. csíkot. Esetleg próbáld meg másik fajtájú teszttel.

puszi
Laura
Laura2

FancsaKép
Megértem az elkeseredésedet. Az ellenanyag termelést én fenntartással kezelem. Itt van Bogár esete, akinek szintén nem lett jó a PCT tesztje, és tessék, spontán teherbe esett. Az inszemmel ezt ki lehet küszöbölni, mert ott katéteren keresztül teszik fel a fiúkat, és nem öli le a nyák. 3 év után, 6 hónapos leállástól én is begárgyulnék. Persze nem butaság, mert én is hallottam már ilyet, hogy javasolják az óvszeres védekezést, és egy idő után nem kezeli a szervezeted ellenségként a matyikat, de ezek a módszerek a babára várók idegállapotát nem veszik számításba, ami a legtöbb esetben a megoldást jelenti. Én a helyedben keresnék más orvost, aki hormonvizsgálatot végezne a ciklus meghatározott napjain, és aztán inszembe kezdene. Tudom az sem 100%-os megoldás lásd az én esetemet (6 sikertelen inszem), de végig éreztem, hogy haladok előre, nem tétlenkedem, és magamnak nem tudok mit felróni a sikertelenség miatt. Mondjuk ehhez kell egy jó, és megértő orvos is.
Remélem azért nem maradsz itt sokáig a topikban, és hamar megoldódnak a gondjaid, egy pici baba képébenKép.

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Drága Hurki!Kép
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Nagyon jó hírekkel tértél vissza hozzánk és úgy örülök. Hiányoztál, de ezt nevezem én igazolt távollétnek.Kép Nagyon vigyázz magatokra, problémamentes babavárást kívánok!

FancsaKép

Üdv közöttünk, kívánom, hogy hamar költözhess a "friss"-be!
Sajnos már én is hallottam erről az ellenanyag termelésről és más orvos is a 6 hónapos várakozást javasolja gumióvszerrel történő védekezés mellett. Lehet, hogy ki kellene kérned egy másik doki véleményét is, a lányok biztosan tudnak ajánlani valakit.
egcsi

Bocsi az aláírás lemaradt.
Egcsi
egcsi

Hurki!!!

Ez nagyon jo hír!!!
Gratulálok.

Bella 2
bella2

Sziasztok!

Egy pár napra eltűntem mert nem volt jó a net, meg érettségizetm, és muszály volt egy kicsit jobban tanulni, de már ezen túl vagyok, sikerült. ma a 28. napon vettem egy tesztet és POZITIV!!!!

Annyira örülök, hogy el sem tudom mondani.
minden új pocaklakónak gratulálok

Gitta: én hallottam már olyanról hogy 5 hónapig vérezgetett a kismama és még is minden rendben volt, szerintem ne add fel.

Sziasztok

Gabi1
Gabi1

Hurki !
Nagyon gratulalok ! Mindig szerettem olvasni amit irsz, mert olyan jokedvu voltal a sok macera ellenere. Es remelem, hogy innentol kezdve meg jobbkedvu leszel. Ha van kedved gyere at a friss kismamakhoz !!! Kép

Dorki
Dorki

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?