A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Robcsi
ez az, nincs kesergés :wink:

boniko
12 körül akár 45 perc :wink:

Kép
gaby25

Robcsi: Iciri Piciri Játszóház :lol:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Snufi jó a név :lol:

melcsi Dokit hívd fel :lol:

GAby ha neked jó, akkor ebédszünet! pontosan hol dolgozol?
Vendég

Boniko
Váci úton, Dózsa György úti metrómegálló. Lehelre ki tudok menni, ha neked ott jó

Kép
gaby25

ok. hányra menjek?
Vendég

Kép
Vendég

ezt most csináltam, nem olyan jó, mert első próbálkozás, de azért megosztom veletek
Vendég

boniko, privi ment

Kép
gaby25

már válaszoltam :wink:
Vendég

ég a gyomrom mint állat :? nem szoktam reggelizni, de utóbbi napokban mindig ettem valami keveset, és ma kihagytam

Kép
gaby25

boni: nekem tetszik ez a tojás is. :D

gaby: én még drukkolok neked++++

kata: várjuk a képeket :D :D :D

áfi:de bonyolult ez az erőmű-látogatás :roll: fényképezőgépet, telcsit én is szívesebben hagynék vmi zárt helyen. akkor kintről se próbáljak fényképet készíteni? :D

snufi: ügyi vagy! tetszik a név.

robcsi: hívd fel a dokit!!!!

rólam: álommanó nagyon kerülget. vmelyik órámon elalszom. előbb majdnem hülyeséget beszéltem, és úgy kellett gyorsan javítanom.
:( szerencsére csak én vettem észre :) apával ma este elbeszélgetek a közös együttélés néhány alapszabályáról. még mindig mérges vagyok. :evil: holnap zht írok, így ha ma estig nem alszom el az órákon, akkor este a könyv felett fogok, mikor tanulnom kéne. :(

katica
katica30

gaby :wink:
Vendég

Kispiskota, nekem kb. ket hete nagyon dagad a bokam! :?

Vedono, csaladlatogatasra, hogy milyen helyre kerul a baba, azert jon ki!

Kép
elizabeth25

Katica
lemaradtam :oops: miért vagy mérges apára? és mit mondasz neki, mi a közös együttélés néhány alapszabálya?

Kép
gaby25

Sziasztok!

Katica! Sok sikert és ne veszekedjetek! :lol:

Most beszélgettem a sulis védőnénivel, mert holnap véradás lesz nálunk és szeretnék vértadni!
Megkérdeztem, hogy szerinte mennyi idő a vérvétel után, hogy legyen eredmény! Azt mondta, hogy ha sima vérvétel az másnapra megvan, ha meg hormon, mint az enyém, az max egy hét, mert a számítógépes rendszeren egyből meg tudják nézni a dokik! :lol: Nekem meg már most két hete, hogy volt!

Délután hívom a dokim! Izgulok marhára! :oops:

Gaby! Akkor még küldök +++++++++++++++++

Boniko! Köszi a versikét! :lol:

Robcsi! Dokit hívd fel!!!!!!!!!!

Snufi! Hűha! Sűrű programjaid vannak! És lassan még jön a pé is!+++++++++++++++++++++ Drukkolok, hogy most már így bogyókkal együtt jó legyen! :lol:

Kép
bettike
Eger

Katica köszi, hívogatom, csak most délelőtt vannak a kisműtétek és még nem vette fel, de már talán nem felejtem el felhívni :) Álmosság :(

Snufi, jó nevet találtatok ki.

Boniko, jó lett a tojás. Színes papírok vannak ráragasztva?

Kép
Kép
robcsi03

robcsi nem, reggel tükörtojást ettem, és egy hirtelen ötlettől vezérelve a héjját kimostam, befestettem, és azt ragasztgattam rá egy másik tojglira. :lol: a ké nem nagyon adja vissza a színeket
Vendég

Sziasztok lányok:)

Mindjárt olvasok vissza, de ezt szeretném megmutatni Nektek.
Beágyazódás? Ilyen még nem volt velem....

Kép

Veramama
veramami4

Veramami, ez nagyon, de nagyon jól néz ki, remélem holnap szépen visszaugrik, és akkor nagyon jók az esélyeid :D

Kép
Kép
robcsi03

veramami drukkhegyek++++++++++++++++++++++
Vendég

veramami
drukk+++++++++++++++ holnap melegedj :P

Kép
gaby25

gaby én léptem, majd ha odaérsz lehelre hívj
Vendég

Veramama!
Pont 6. naptól kezdődik a beágyazódás!!! :wink: :D +++++++++++++++

Zöldi!
Te is "fasza csaj" vagy!! Én meg szomorú, hogy ilyenek történnek! :cry:
szilbee

közben pont hívtál :wink:
Vendég

boniko
telepátia :P :wink:

Kép
gaby25

Snufi! Ha meglesz a baba meglátogatjuk a játszóházad, de addig azért várnod kell, míg megtanul játszani (egy kevesett, de rajta vagyunk az ügyön..hihihi) :D

Bettike! DRukkolok a mai eredményedhez!

Katicaaa..ébresztő...szegénykém... :(

Veramami! Drukk megy ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gaby melegszik, Gaby melegszik, Gaby melegszik, Gaby melegszik (de ne legyél leszbi ám:-) ) :D :D :D :D +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Szilbee írásából jutott eszembe:
ZÖLDI!! Tiszteletbeli fasza csaj vagy!!! :lol:

Szilbee! Hogy vagytok?

Veramami! Nagyon gyanús, hogy igen! Holnap hőd nagyon sokat fog mondani! Drukk!!!++++

Kép
bettike
Eger

Bettike, most ez amit ma tudsz meg (elvileg) az a 3. napi vérvétel eredménye lesz? Ebben a "jó kis" ciklusban nem lesz akkor több vérvétel?

Kép
Kép
robcsi03

Bettike!
Köszi kérdésed!
Hányingeresen! Pedig az elevit el szokta nyomni a hányingerit, de most nem...
Leventénél semmi bajom nem volt, de ennél a babónál hányinger, szédülés, állandó alhatnék. Biztos, mert nincs annyi időm magamra, mint az első gyereknél.
szilbee

jó sokáig szarakodott a babanet :evil:

Babaimi
hát jót nevettem :lol: nem leszek leszbi :P csak meleg Kép

Bettike
kiváncsi vagyok az eredményedre :P

szilbee
de az is lehet, hogy most lány, és azért :P :wink:

Kép
gaby25

Szilbee, vagy mert lány :D

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi
milyen egyre jár az agyunk :wink: akkor megyegyeztünk, szilbee kislányt vár :wink: :lol:

Kép
gaby25

gaby nekiálltam kelkáposztafőzeléknek, annyira jóízűen etted :wink:
Vendég

Sziasztok!

Nem! Ez a 21. napi vérvétel! Azért várnám ezt a hülye pirit, hogy mehessek a 3. napira! Bár így is érdekes lesz a mai eredmény, ha megtudok valamit!

Sokmindenkit megtámadtam az iwiwen közülletek egy üzenettel! Remélem nem baj! Egy kis reklám, vagy hülyeség, de hátha bejön! Vagy csak én vagyok naiv! :lol: :oops:

Kép
bettike
Eger

boniko
de hát a lencsfőzivel mi lesz? :P az is fincsi ám :wink:

Kép
gaby25

Gabi, nekem megfelel, ha Szilbeenek lánya lesz :D

Bettike mikor hívod a dokid? Ja én tudtam beszélni az enyémmel és szerdán 10-re megyek hozzá.

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi, Gaby!
Én is azt várok!!!! :mrgreen:
Nagymamám megálmodta, hogy kislányt szülök, úgyhogy bizti az is lesz! :wink: :lol:
szilbee

gaby elfogy :lol:
Vendég

Gabi, ne emlegessed a lencsefőzeléket. Újévkor jol bezabáltam belőle és utána úgy hánytam tőle mint a lakodalmas kutya. Gondolni se bírok rá azóta se :)

Kép
Kép
robcsi03

hol görcsölök hol nem :? van hogy olyan tök meleg érzés van alul a pocimnál. Nem merek elmenni nagyvécézni, nehogy erőlködéssel megjöjjön :? tiszta hülye vagyok :lol: :P

Kép
gaby25

Lányok, asszonyok!

Késői kelés után próbáltam kattanni, de csak fél órája tért magához nálam a net.

...most meg elkezdtem csempét ragasztani és kád melletti siloplasztot cserétni, ami ugye száradós, ézért nincs időm írogatni.
Tojás: dekupázs regasztóval mintát festettem, és bingó, mákkal megszórtam, oszt lelekkoztam. Pofon egyszerű!
Mozaikos nagyon tetszik Boni!

Tesztügyben ne aggódjatok, újabb "nagyfogyasztó" lépett be a rendszerbe! :wink:

Kép
zölddisznó

zöldi kispiskóta nyert :lol:

Köszike :wink:
tesztem még van 35 db
Vendég

mind megveszem, ha nem kell másnak

Kép
zölddisznó

zöldi
nem megy át msn amit írok neked :(

Kép
gaby25

Sziasztok,

Coca, marha jó ötlet, ez a mákos dolog.

Katica, megértelek uyganezen mentem át én is. De apa ment ki a "dolgozószobába" (kineveztünk a szobán kivül egy zugot), mivel nélkülem nem szeret lenni, ezért rászánta magát a velem fekvésre. Én elmagyaráztam neki, hogy billentyűzetcsttogásra, meg egérkattintásra, nem lehet elaludni, és hangutánzó szavakkal bemutattam mire gondolok, jó hangosan... megértette :)

Áfi, mennek a drukkok, hogy jó képet kapjatok, és minden rendben legyen.

Gaby, na most aztán parancsolj arra a hőre, milyen dolog ez, de komolyan. Melegedést, melegesést kivánok én is.

Bettike, neked meg pirit...

Szilbee, a nagymamáknak lehet hinni. A mienk is mondott már egy-két érdekes dolgot, és bejött neki :wink:

Purc

Kép

Kép
purc

Nem bírom megnyitni. Szarozik állandóan. :twisted:

Kép
zölddisznó

Voltam 12 hetes UHon, hát olyan öreg gép volt az SZTKban hogy a férjem aki szemben volt a monitorral sem látott semmit, nekem meg oldalt volt a monitor, így esélyem sem volt. A doki kedves volt és jókedvű, a férjem képkérését megmosolyogta, és ajánlotta szeretettel a magánvállalkozását ahol 4D-t csinálnak, és arra veszik fel illetve nyomtatják ki amire akarjuk... hát köszi. A CRL elvileg 58mm és a tarkóredő is rendben van, bár a férjem szerint gyereket se nagyon láthatott, és a monitor állapota alapján hiszek neki. A méhlepény helyzetéről érdeklődtem, a doki szerint korai volna erről nyilatkozni, majd szidtuk kicsit az egészségügyi káoszt (olyan kórházban dolgozik amit most bezárnak, így nem tud hol szüléseket vezetni ráadásul a megyeiben a szülészet főorvosa nyugdíjba megy, így ott is hatalmas a káosz + az országos dolgok), de azzal bíztatott hogy októberre mire szülök majdcsak elcsitul meg alakul minden... hát majdcsak.
Vendég

jó munkát Zöldi
Vendég

áfi :?
Vendég

Áfi
de jó, csodababa szépen növekszik :D

Kép
gaby25

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X