A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Köszönöm a dícséreteket Lányok!

Csikken, uh :x A játazóház Piliscsabán van.

Szilcsi: megtöltenél sonkával és fetával mást is??? (férjem és én sem szeretjük a gombát, de a feta-sonka párosítás viszont irtó jól hangzik!!!)

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Szilcsi, aranyos vagy, köszi! :)

Kép
elizabeth25

Szezso: ok! :wink:

snufi

Csikken, gratula örülök a jó híreknek! A vonalzód pedig nagyon király :D A doki meg bunkó volt, ha jóképű ha nem, mert azért nem a papírról neked kéne kiguberálni, hogy mi is a helyzet.

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Atyaég, mennyit tudtok írni!

Csak gyorsan tudok pár sort írni, bocseszka!

Snufi, nagyon szimpi kis hely ez az iciri piciri játszóház! Remélem, hogy nagy érdeklődés marad továbbra is!

Veramami, nagyon tuti kis görbusz, remélem, hogy holnapra visszaugrik!

Gaby, sajnálom, hogy nem ugrott vissza mára a hőd, és amint látom, rózsaszínezel is. Azért még drukkolok, hátha mégis babát jelez ez a dolog, és holnapra szépen elkezd felfelé mászni a hőd!

Csikken, nagyon örülök nektek, és hogy úgy néz ki, hogy minden okés! Ari a tickered!

Bettike, hihetetlen, mit művelnek ezekkel a leletekkel! De remélem, sikerül lezsíroznod a dolgot, és hamarabb meglesz az eredmény! És köszönöm, hogy visszavártál ma!

Köszönöm szépen mindenkinek, aki kedves szavakkal drukkolt, ölelt, vagy hasonló! Nagyon édik vagytok, mind, egytől egyig!

Megvolt a dokivizit, megvizslantott, és UH-gal is ránézett a babucinkra. Én nem láttam annyira jól, de a párocskám látta az orrocskáját, a száját, meg mindent, amit kell. A méhlepény állítólag nagyon szép, a magzatvíz picit sok, de azt mondta, ez nem jelent semmit. És megfordult a babucika, most már lent van a fejecskéje, tehát medencevégű. Azért remélem, hogy még nem akar kibújni! :D
Tehát a görcsölés valószínűleg tényleg vesegörcs lehetett, mert baba és méh ügyileg minden rendben.

A kórházas dologra meg azt mondta, hogy a Szt. Imrében szülhetek, meg megmondta, miután kérdeztem, hogy mennyiért vállalja a szülés levezetését, ha mindennel meg vagyunk elégedve.

Bettike, legközelebb a nődokihoz ápr. 23-án megyek, és 4D UH-ra pedig ápr. 10-ére jelentkeztem be. Ha netán olvasod, és van kedved+időd, írj be a tábládba!

Mindenkinek óriási ölelést, babásoknak pocisimikét, és drukkokat küldök mindenkinek ahhoz, amihez szüksége van!

Puszpusz
Vendég

Áfi! Egybefasírt őzgerincben kolbásszal és tojással a közepén, vagy gombóc fasírt olajban kisütve?

Kép
zölddisznó

sziasztok!

hazaértem...

gaby: egész éjszaka ment a tv, a számítógép, égett a lámpa, én meg aludjak. ezzel voltak a gondjaim. én még drukkolok neked+++

bettike: köszi az üzit, bár ma kaptam még vagy 10 ugyanilyet. kiváncsi vagyok, hogy nálad működik-e.

vera: gyanús a görbéd :wink: drukk++++

szilbee: kitartást a tünetekhez!

coca: az egész lakás át lesz alakítva? ügyi vagy!

boni: nekem kell + teszted, áfinál ide adod, jó?

purc: épp elképzeltem, ahogy hangutánzód a billentyű kattogást.

áfi: örülök, hogy minden oké a csodababával. látom, jó sok rucija lesz majd a babónak.

melcsi: nekem sokszor legalább ennyi szokott lenni a vérnyomásom. aztán megpihenek egy picit, és lemegy. miylen volt a pizza?

szilcsi: majd meg kéne beszélnünk a hétvégét. tali szerda vagy csüt?

szezso: haranggörbére nyúrsz? érdekes...

coca: az x=-x fv. nem jó, hisz akkor negatív lesz a hője! ezt nem bírtam megállni, hogy ne javítsam!

baba: holnap drukkhegyek mennek++++

szilva: várjuk az eredményt!

csikken: gratula a babóhoz.

snufi: nagyon tetszik a játszóház, ügyesek vagytok!

liza: sajnálom, hogy nem tudsz jönni, de fő a biztonság, szerintem is.

athiz: örülök, hogy minden oké.

rólam:nem veszekedtünk. :D öt perc alatt most este megkértem, hogy figyeljen már oda arra, hogy tudjak aludni. ő azt mondta, oké. így majd, ha éjszaka akar ülni a gép előtt, átjön a kisszobába, ahol az én gépem van.
na lépek tanulni, holnap megint zhzok. :(

katica
katica30

lapos gombóc fasírt olajban sütve, és szegény megboldogult nagymamám vizes kenyeret morzsolt a húshoz... tudsz olyat? (Nekem mindig szétsül :( )
Vendég

Kép

Szép álmokat!

snufi

Sziasztok!

Én ma kezdtem új ciklust és ma kezdek ismét fertizni. Igaz egyelőre, csak "fogamzásgátlás" céljából hőmérőzök, de a párommal a lelkünk mélyén mindketten nagyon szeretnénk, hogy legyen kisbabánk :) Nos kíváncsi vagyok mit hoz az élet és hogy vajon most sikerülni fog-e... Üdv:

LilaLiba Kép
lilaliba

elizabeth: sajnálom, hogy nem beszéltünk, de nem is tudtam, hogy hívtál... Remélem minden rendben van veled és jól vagy!
Pusszantalak :D
lilaliba

áfi én tudok :wink:
Vendég

és egyéként Jó reggelt!
Vendég

Sziasztok:)

Lili: igen, Te is ritkán jössz, de remélem jól vagy :)

Gaby: mi van a hőddel?!!!! Egyébként Te figyelembe vetted az időátállást?

bonika: nekem kellene teszt, de hogyan? szép a tojásod!
:lol:

babaimcsi:átjárghatóságihoz drukkhegyek!

snufi: Nagyon klassz a játszóház, ügyi vagy :)

robcsi: köszi a bíztatást

bettike: drukk a laboreredményekért!

áfonya: sajnálom az UH-t, de örülök, hogy minden OK.

melcsi: örülök Babancsnak, nekem is magas a vérnyomásom, Te mit kapsz rá?

Coca: ügyes kretaívkodó vagy!

szezso: lehet, hogy most lesz PÉ-d?

Szilvi: kivi vagyok a progiszintedre

elizabeth: Nálad ios volt hőesés?

csikken: gratula a Picidhez, hát igen... az orvosok...

athiz: örülök, hogy kukucskáltatok:) én is a Szent Imrében szeretnék szülni

katica: zh-hoz szorítok

és mindjárt nyomom a görbémet, feljebb ment mára :)

Veramama
veramami4

szóval, ha nem állítottuk vona át az órát és korrekciózom a fertyn, akkor 36,87. de úgy döntöttem, hogy így hagyom :)

Kép

Veramama
veramami4

jó sokat írtam és jó sok helyesírási hibával, sorry:)

mit szóltok a görbuszhoz?

Veramama
veramami4

jó reggelt!

vera: jó a görbéd. drukk+++ tesztelni mikor fogsz?

rakok egy görbét.

katica Kép
katica30

Katica30: a Tiéd is jó:)
Talán szombaton megpróbálok egyet, nem tudom, nem akarok túl korán sem. Akkor leszek 12. DPO-n.
Picit mensis fájásaim vannak....

Veramama
veramami4

CSikken ÓRiási gratula!

VEramami +++++++++++++++++++++++++++++ hva valósi vgy?

KAtica+++++++++++++++++++++++++++++++++

GAby +++++++++++++++++++++++remélem visszamászott a hőd!

Snufi Tök jó a hely, ha akarsz arcfestős napot tartani gyerekeknek szólj :wink:

Szezso ügyes
Vendég

Jó reggelt!

Veramami: nagyon jól alakulsz :wink: nekem már volt pé-m, a 11.napon, valószínű csak a gyógyszerek tették tünkre a görbém...

Boniko: miért nem alszol hajnali fél 4-kor?! :shock:

GABY??????

SzezsoKép
KépKép
szezso

Ja, csak nem volt átállítva az órám...de még most sem stimmel... én 7:13-kor szóltam :roll:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Gaby?????????

Szezso!
Nekem sem stimmel, pedig én is +2-re állítottam! :?
szilbee

katica drukk aZH hoz :lol:
Vendég

boniko: pesti vagyok.

szezso: a gyógyszerek felboríthatják a görbét.

ami fura velem: iszonyat fáradt vagyok, tegnap délután 3! órát aludtam és este ismét bedőltem az ágyba.
állandóan fázom. nem nagyon, nem ráz a hideg, hanem úgy vágyom a takaró alá. nincs semmi bajom és ez a hő sem olyan vészesen magas.

Veramama
veramami4

veramami akkor el tudsz jönni tesztért, nem?

a tüneteid gyanúsak :wink:
Vendég

Veramami, de meg milyen. :)

Nagyon biztatoan alakul a gorbed! Drukkolok nagyon!!!

Kép
elizabeth25

Katica!
Nagyon jól a alakul a görbéd! +++++++++++++++++++++++++

Veramami!
Tényleg tipikus beágyazódás a tied!! :D +++++++++++++++++++++
szilbee

Sziasztok! Mindjárt visszaolvasok! Csak előbb ÖNZŐzök!

21. napi vérvétel

FSH 7.52 mU/ml
LH 9.37 mU/ml
ösztradiol 177 pmol/l

És a vicc:
prolaktin, progeszt, prog0H17 - folyamatban!

Szerintetek???????????? :twisted:

Kép
bettike
Eger

Bettike!
Én nem értek a témához, ezért is kérdem, :oops: hogy mit jelent az, hogy folyamatban? és milyen a referencia tartomány?
szilbee

Szilbee! Az csak annyit tesz, hogy még ez a három érték nincs kész, folyamatban van, csinálják stb...

A normál tartományon meg nem igazodok ki!
A papíron nem tudom, hogy mit jelent az, hogy:
foll, med, lut, menop

Mert ettől függ, hogy mi a tartomány!

Kép
bettike
Eger

Értem! :( Akkor gondolom jovő hétre csinálják meg.
Neten google-ban nem tudsz esetleg rákeresni ezekre a szavakra? Hátha kiad valami hasznos infót ...
szilbee

bettike :twisted:
Vendég

Bettike!!!
ha 21. napi akkor azt a ref.tartományt nézd hogy lut!
Amúgy az LH FSH-d jó.
Vendég

Bettike!
Szerintem
foll = tüszőfázis (pé előtt)
med = középidő (pé környéke)
lut = luteális fázis
menop = menopausa

Más-más lehet a tartomány attól függően, melyik fázisban veszik le a vért...

Nálad most nem tudom hogyan kellene értelmezni, mivel nem volt pé-d...Igazából 21.napon a progeszteronnak (max. prolaktinnak) van értelme...

Puszi

SzezsoKép
KépKép
szezso

Áfi köszike!

Akkor az ösztradiol ref.tart: 260-800
Nekem meg 177!
Hát az kevés!

Az LH és FSH pedig majdnem határon van!

Kép
bettike
Eger

Hát reggelre zutty lett :( hajnalban felébredtem pisilni, akkor még nem, és csináltam egy - tesztet :? (Boniko, hát sajna ez selejtes + teszt volt :? ) Nem is kezdtem volna el azon agyalni, hogy esetleg sikerült, ha nem ugrott volna fel a hőm az egekbe :shock: szerintem elindult valami, csak aztán mégsem :roll: no mindegy, megyek ma dokihoz, megbeszéljük az eredményeket, és jövőhéten hsg, és inszem is jó lenne áprilisban, de azt még nem tudom, hogy lesz e. Ma nem mértem hőt, mert tegnap este leejtettem, és felszökött a végéig a higany, olyan meleg nem vagyok :lol:
Minden rosszban van valami jó, Áfihoz kérem azt a házi baileyst és a bort :P

Áfi
te amit árulsz bogyókat, azok még régi árasak, ugye? eszembe jutott, hogy nálad egészségkártyára nem fizethetünk, de ha jóval olcsóbb, akkor inkább fizuból oldjuk meg :wink: Viszont még nem tudom, hogy nekem mi fog kelleni :roll:

Bettike
hát nem semmi :shock: nyirőbe a progira azt mondták, hogy 2 nap alatt meg van, és amikor az sztk-ban csináltak nekem
vérvételt az 3 nap volt, és prolaktint is néztek.

Veramami
húúúúú, klassz görbe :P de én már inkább görbéből nem ítélek, lásd enyém, az is klassz volt :? drukkkkkkkk+++++++++++++

Mindenkinek köszönöm a drukkokat :) hát nincs csodababa, de az idén juszt is babás leszek :wink:

Kép
gaby25

Szezso! Köszi neked is! Én most nem is bánom, hogy így nézik a vérévtelt, hogy nem volt pé és a 21. napi milyen, mert ha nincs closty, akkor általában ez van a ciklusommal! :(

Kép
bettike
Eger

Sziasztok csajszik!
Gyors helyzetjelentés, azután visszaolvasok 5 napi termést!!!!!
Szóval, Sajnos 7 reményteli tüszőmből csak három nőtt meg szépre, a többi leragadt 10 mm -nél :cry: :cry: :cry: Tegnap kaptam még egy gonlál, suprefact, merional triót, hátha egy negyedik is megnő tőle. Csütörtök reggel fél kilenckor lesz a punkció, hétfőn reggel a beülti......
Puszilok mindenkit, megyek olvasni :lol: :lol: :lol:

Kép
macspacs

Zöldi, Ezt a viccet Neked küldöm:

Egy nagy bika legel a legelõn, miközben megpillant egy fehér pontot a
távolban és elkezdi bambán figyelni. A fehér pont folyamatosan közeledni
kezd, és végül átalakul egy gombóccá. A bika észre se veszi, hogy ez a
gombóc valójában egy nyuszi!

Amikor a nyuszi teljesen megközelitette a bikát, elkezd vagányan
gesztikulálni és ordítozni:

-Te nagy büdös paraszt, állj el az utamból, hallod?

A bika meg se mozdul, és csak bambul a nyuszira...

-Mi van te nyomorék! Süket vagy? Nem hallod, hogy pattanj el az utamból,
ha
nem akarsz meghalni?

A bika meg sem mozdul, a nyuszi pedig csak folytatja tovabb:

-Ha 10 másodpercen belül nem kopsz le, széttépem a segged, felfogtad te
idióta? Egy... kettõ... három... A bika unottan hátatfordit a nyúlnak,
kiborítja rá a végbéltartalmát, és nyugisan távozik.

Eltelik 2 perc, 5perc, már a legyek is összejöttek... Végre a nyúlnak
sikerül kidugni a rakás szarból a fejét. Kitisztítva a száját a sok
szartól,
a bika utan kiált:

-Beszartál, mi?

Kép
macspacs

macspacs, ez nagyon jó Kép

Kép
gaby25

Gaby! Akkor dokira fel! Hajrá április! :lol: ++++

Én sem értem, hogy mi tart eddig??? :?

Veramami! Nagyon drukkolok!!!!!! :lol: Igen csak beágyazódásinak néz ki! :lol:

Snufi! NAgyon ügyik és kreatívok vagytok! :lol: Tényleg jó ötlet és szépen meg is csináltátok!

Athiz! Örülök, hogy minden rendben van!

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!
Visszaolvasok, mert nagyon lemaradtam, aztán írok!
kerülget a hasmenés :oops: :D ma lesz a vizsgálat..kezdek egyre jobban parázni :(

babaimádó
Kép
babaimado

gaby :cry: de viszem a baileyst :lol: :lol: és így van, fő az optimizmus!!!!
Vendég

Sziasztok, szép napot!

Veramami, nagyon szép a görbéd, tényleg úgy néz ki, mintha befészkelné magát a bébi! Drukkolok! Te is Szt. Imre? Kihez jársz dokihoz?

Gaby, sajnálom a zuttyot, jó lett volna, ha neked is visszaugrik, habár ahogy olvastam, a hőmérőt elintézted. :lol: Viszont akkor drukk a továbbiakhoz!

Macsi, azért ez nem olyan rossz, mármint a hármas szám! Sokaknak szerencsét hoz! Remélem, te is közéjük tartozol! Drukk csüt. és hétfőhöz is, na meg utána! :)

Bettike, szerintem várd meg, mit mond a dokid, meg azt, hogy az összes lelet a kezetekben legyen. Remélem, hogy minden jól alakul majd! :wink:

Katica, csak így tovább, szép görbe, jó görbe, derék görbe! Az éjszakai ügyben örülök, hogy úgy fest, sikerült dűlőre jutnotok! Sajna van olyan, amit a pasik nem vesznek észre maguktól! :roll:

Mindenkinek jó időtöltést mára, és mennek a drukkok, pláne annak, akit most éppen kihagytam a felsorolásból! Puszkány
Vendég

Babaimádó, nagyon szorítok neked és érted! Drukk+++++++++++
Vendég

Hahó!

Csak életjelet adok csajok, időnként olvastalak benneteket, tegnap még írni is akartam, de kétszer is próbálkoztam, és nem jött be a babanet :roll: Még mindig xarul vagyok, nagyon xarul, ez van.

Csikken! Gratula a picihez! :wink:

Gabi! Juszt is legyél babás idén, egyetértek :wink:

Macspacs! Jó a vicc :lol:

Snufi! nagyon-nagyon tecc a játszóház!

Áfi! Eddig úgy van, hogy tudunk menni, remélem, így is marad! Én se tudom még, mit vigyek :wink:

Veramami! Szép görbusz!

Athiz! Örülök, hogy minden rendben!

Lányok, a többieknek most nemtok, ennyi voltam emlékezetből Jók legyetek, pussz!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

boniko: igen, elmennék érte? Milyen a teszt és mennyibe kerül?
Privi esetleg?

Gaby: sajnálom :( lehet nálam is ez lesz...

Bettike, Szilbee: más is lehet ilyenkor beágyazódás helyett?
nagyon izgulokl!

Bettike: keress rá neten a vérképre vagy a hormonális értékekre, sztem találsz ilyet.

Babaimádó: drukkolok nagyon. UH-n csinálják ugye?

én is vagyok Wiwen, de hogyan talállak meg Benneteket ?

Veramama
veramami4

Hát nem vagyok egy könnyű eset! És nem hagyom ám magam! Felhívtam a labort!

Ott már a prolatkin szintet is meg tudták mondani: 284
Csak nincs hozzá ref.tartományom! :?

A progreszteron meg kb. 2 hét múlva lesz meg, mert nincs hozzá anyag, amivel meg tudják csinálni! Akkor már 5 hét fog eltelni! :? Beszarok ezen az eü-n!

Kép
bettike
Eger

bettike
prolaktin jó kb 500-ig :wink: hát érsdekes, hogy a progi ennyi ideig tart :twisted:

Kép
gaby25

Gaby, Fránya miki !!!:twisted: :twisted: :twisted: Sok sikert az orvosi vizsgálatokhoz ++++++++++, remélem minden rendben lesz!
Bettike, Sztem a fsh szinted nem gáz, azt hiszem 10-ig stimu7lálható vagy. A töbiről lilla gőzőm sincs. nekem egyébként a menszesz 2. npján nézték az összes hormon szintem, 21. napi nem is kellett a Kaálinak........
Katica, ebből a görbéből még akármi lehet! :wink:
Kata, Üdv a "született feleségek" :lol: :lol: klubbjában :wink:
Csikken, gratula az édes kis embrióhoz! :lol: Annyira jó hogy van szívhang is! :lol: :lol:
De ez a doki bakker! :shock: :shock: :shock:
Snufi, nagyon király ez a játszóház! :lol: :lol: Kívánom hogy tele legyen mindíg sok sok poronttyal!! :wink: :lol:
Athíz, Áfi, Melcsi: Örülök hogy minden a legnagyob rendbe a babákkal. :lol:
Áfi, Mikor lesz 4 D-s uh? Remélem akkor már egy izgő mozgó babát fogtok látni :wink:
Szezso, nagyon furi ez az utrós görbe. A dokim erre annó azt mondta, hogy kipróbálták a Kaáliban, és nem érdemes a gyógyszeres ciklusokban hőmérőzni. Nekem az inszem után 3*1 duphaston mellett volt a béka segge alatt a hőm, ugyan ilyen zuhanó repüléssel.

Kép
macspacs

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?