Sziasztok Lányok,
már jöttem volna hamarabb is, de már két napja vannak gondjaim a babanet-tel, többször próbáltam belépni, most sikerült, remélem nem száll el amit írok.
Babancs, üdv újra itthon, nagyon szuper, hogy van tejcid, tápláld ezt a szép legénykét, nagyon aranyos. Majd tegyél fel képeket és mesélj.

Puszi és ölelések nektek!!!!
Kata, szerintem ha nem nevezel néven valakit aki idegesít, vagy problémád van a hozzászólásaival, akkor inkább nem kellene írni a problémáról. Van itt egy pár kismama, tombolnak a hormonok, nagyon nehéz néha megfékezni őket. Szerintem akinek nyafizni van kedve nyafogjon, ha csak nyafogni tud, az sem gond..... Ha az alapján kell eldönteni, hogy kinek szólt a hozzászólásod,hogy önismereti tesztet kell készíteni, akkor én felmentem magam

, nem vagyok egy nyafogós fajta, de bármikor szívesen vigasztalok bárkit aki nyafog és szerintem ez a topic kicsit ezért is van.
Általában tanácsokért jönnek ide az emberek, mert nem sikerül nekik a babó, nem is igazán hiszem, hogy ezt full happy-n, semmi nyafi nélkül végig lehet csinálni.
Remélem neked nyugalmas és nyafi nélküli terhességed lesz.
Bettike, gratulálok
Monyó, Ancsa, de jó, hogy jöttetek. Gyertek gyakrabban és irjatok, hogy tudjunk rólatok, ha nincs jó kedvetek akkor is.
Szirom, tényleg ritkán jössz, de megértem, gyerek mellett már nem nagyon van idő

Miksa jól van? Teljesen meggyógyult?
Szezsó

, majd írj, mire jutottál. Láttam a tévében, hogy felszámolják a Jabil-t Szombathelyen. Ugye Te nem ott dolgozol?
Boni, boldog hófordulót

Nekem a 4. volt a legboldogabb
Katica, köszi
Purc, milyen gatyót szeretnél? Farmer, vagy vászon? Nekem egy terhes gatyóm van, meg több nagyobb nadrág ami rámjön és pamut hasszalaggal hordok. A terhes gatyóm bársony, az a legkényelmesebb, nagyon szeretem. Az a jó gatyó, aminek pamut a pocakrésze, szerintem

. Ha tudsz tegyél képet.
Szilcsi, jó Cenikő látogatást, Enikő, én is a fiús anyukák táborát gazdagítom...
Boniko, Macspacs, Eliza, Szilva drukk a holnapi dokihoz.
Snufi, gratulálok a nyitáshoz, beindul ez, csak idő kell még elterjed a híre. Jobbulást a kislánynak.
Gaby, drukk apának a cigi projecthez.
Rólam: tegnap volt a hivatalos búcsúztatóm, még a hét végéig olvasgatom a leveleimet, aztán tényleg leteszem a munkát

. Reggel lefoglaltam a mini nyaralásunkat végül Bükkfürdőre. Kedden indulunk, már nagyon várom

négy nap tömény kényeztetés
Akinek nem irtam bocsi, majd legközelebb.
Csajok közben a Dr. House-t nézem, annyira szomorú rész, potyognak a könnyeim.....
Jó éjt mindenkinek, még lehet, hogy benézek.
Puszi
Melcsi