Mi az a pihenöszék? Babának vagy baba-mamának közösen?
Minyu
2005.02.01 08:35
Nem jó a szemüveget leragasztani, mert oldalt ki lehet látni belőle, és hát ki is kukucskál az ember, így nem érik el a kellő hatást, hogy a rossz szem próbáljon meg nézni, ill. az agyban kialakuljon az a funkció, hogy lásson a rossz szemmel.
2005.02.01 14:10

2005.02.01 17:03
Balika elaludt főznöm kéne de nincs kedvem és szóf*sásom van
rég éreztem ilyen ömlős bugyogósat. Óránként szeretnék zuhanyozni és bár a tampon mennyivel komfortosabb lenne de nektek magyarázzam?...szóval kibírom
cukikák.
Puszkamuszka Erika2005.02.01 18:17
, csak más huzatú. Az enyémek is úgy imádják, mint Orsié. Amíg kicsik voltak, mindig azon aludtak, amikor a 2 szárát összeraktam. Most kúszásra tanítom vele őket, mert ráhasaltatom, és gurulgatnak rajta
A szopizásnál én egyszerre szoptattam, és mindkét babát befelé döntötte a cicik felé. Nagyon jól felveszi a babák formáját, azért imádják úgy.
2005.02.02 19:43
Cateye- Hozzád lenne egy fontos kérdésem-kérésem. Ha jól emlékszem Neked volt nyitott méhszáj problémád. Van egy Barátnőm akinél kiderült, hogy ez a gond a jelenlegi terhességénél és már volt vagy négy vetélése és most megijedt attól, hogy össze akarják varrni, persze ez rosszul is hangzik, de Ő annyira retteg, mert nem tudja milyen lehet (biztos nagyon fáj...)hogy nem akarja engedni. Szeretnénk Neki segíteni legalább azzal, hogy megosztanánk Vele egy tapasztalatot (nekünk nincs ilyen a környezetünkben). Ha megtennéd, hogy segítesz azzal, hogy leírod, hogyan is zajlott ez és mennyire fájdalmas vagy esetleg nem az, talán segítene. Előre is köszi!!! Remélem bírsz a fiúkkal és nem fárasztanak le nagyon. 2005.02.02 20:46
A szobában ébredtem fel, infúzió volt bekötve. Magnéziumot kaptam, hogy ne görcsöljön a pocim, ne induljon be méhtevékenység. Kb 2 órán át enyhe mensis görcseim voltak. Vérezni egyáltalán nem véreztem. Nem kelhettem fel aznap, de másnap már igen. Sajnos ez az egy kellemetlenség van benne. A varrás után 4 napot kellett bent feküdnöm, mert pihenni kell, csak WC-re, meg zuhanyozni mehet ki az ember lánya. A veszélye a varrásnak a vetélés, de az orvosom azt mondta, hogy az Ő praxisában nem volt még ilyen. Én viszont olvastam sajnos ilyen esetet, de nem amiatt, mert beindult a szülés a varrás miatt, hanem mert felvittek valami fertőzést, így sajnos elmentek a babák 23 hetesen
Szerintem ez az igazi veszélye, de azért a legtöbbmagyar kórházban erre nagyon ügyelnek. Rám például egy vödör jódot öntöttek, meg a hüvelyembe is
Én ha mégegyszer terhes lennék, akkor is megcsináltatnám, mert nagyon nagy biztonságot adott, és szerintem ezért hordtam a 39. hétig a babákat.
2005.02.03 13:09
Adtak zacsit de a punci alatt lyuk volt mind kicsorgott, nem volt mit vinnem. Vettem tegnap bilit, majd leültetem a Tubby elé (szerintem boldog lesz hogy szigoru anya most megengedi) és várunk. De 2 hét mulva kell. 2005.02.03 15:45

2005.02.03 16:32
) Készülj, hogy napjában lehet, hogy 2 garnitúrát elhasznál, mert kijöhet a kaki/pisi, sőt lebukhatja.
Érdemes a Pampers New Bornt (44 db-os) megvenni ami 2-5 kg-ig jó, és ha ez nem válik be, akkor más fajtákat is kipróbálni. 

2005.02.03 16:56
) Készülj, hogy napjában lehet, hogy 2 garnitúrát elhasznál, mert kijöhet a kaki/pisi, sőt lebukhatja.
Érdemes a Pampers New Bornt (44 db-os) megvenni ami 2-5 kg-ig jó, és ha ez nem válik be, akkor más fajtákat is kipróbálni. 

2005.02.03 18:10
2005.02.03 20:43
Ahol weben lehet PO-t venni, az mind 1.000 Ft felett van. Mondjuk a bodyk nagy részét én is ennyiért vettem, mert nem találtam méretet a Váci úton, vagy rövid újjuak voltak. 2005.02.04 10:40
meg bodykat, mert már kinőtte a 62-eseket, de érdekes módon sem elegendő mennyiségű bodyt, sem elegendő rugit nem találtam itthon. Pedig a nagyobbakról kellett volna maradni és én mindent gondosan eltettem, nem ajándékoztam el csak párat... 

2005.02.04 10:58
Abból már nem volt. Egyébként én is azt tapasztalom, hogy a bordázottak sokkal erősebbek, de persze simát is veszek. Hihetetlen mennyiségű body fogy nálunk is.
2005.02.04 11:54
bár már 10 napja nem láttuk őket
csak ha kidugják az oldalamon valamilyüket

2005.02.04 12:13
2005.02.04 14:22
lista biztos lesz. Meg ugyebár van egy csomó ruhánk, csak még nem volt lelkierőm átnézni. Bár biztos mi sem 56-osokkal kezdünk. A barátaink biztos segítenek, sőt van aki felajánlotta, hogy egyedül is beszerzi amit rábízunk, ez nagyon nagy segítség lesz. Aztán majd meglátjuk. Ettől nem félek, csak egészségesek legyenek.
2005.02.05 16:59
(de hosszú lesz...):
). Fél egykor befutott Ági, mert neki rögtön szóltak, hogy itt szülés lesz. Tökre sajnáltam szegényt, hisz számításaim szerint elég lett volna reggel jönni, a fájós lábával. Szóval fél egykor befutott, akkor még javában röhécseltem, hogy ilyen hülyeséget, beöntés, meg szülünk, mikor még alig fáj!!! Ő is kacagott és mondta,hogy mivel ugyis háromágyas a szoba,maximum elszundikálunk itt hárman. Aztán elment, hogy átöltözik és jön.
), meg jól meg lettem dicsérve,hogy úgy szültem, mintha nem az első lenne. JA, meg persze, jól meg lettem puszilgatva. Az én kis orvossá vált pasinkóm által(na ez megaszondtam, mi?) 2005.02.06 14:26
2005.02.06 14:56
(végülis akátr beszélgethetsz is vele, lásd::Raffai)
2005.02.06 18:16
, olyan igazi mosoly baba, sugárzik!!!!
2005.02.06 19:11
tundéri ez a lány!!
most 3 hónaposak a fiúk ugye? Nálunk ebben a korban lett hatalmas sláger a babatornáztató, Martin azóta is képes akár fél-3/4 órát tök egyedul eljátszani vele. Nekunk muanyag van (ilyen:https://www.babanet.hu/album/main.php?album=4433&page=3&image=109333), de lehet kapni olyat is ami egy játszószonyeg és 2 ív megy átlósan fölötte, errol lógnak le a játékok. Lehet az nektek jobb lenne mert aláférne mind2 fiú egyszerre
2005.02.06 20:04
15 hetesek, most 5620 (Máté) és 5430 (Levi) grammosak, és 61 ill. 64 cm hosszúak (Levi a hosszabb). 

2005.02.07 08:17

Még oldalt a műanyag gurigát forgatják rajta, de hamar megunják. Viszont az emberi mimika az teljesen elbűvöli őket. Akkorákat röhögnek rajta, hogy zeng a ház. De ki tud mindig bohóckodni velük.
Most azért gyorsan befektettem a tornáztató alá őket!
Azért sem bírják sokáig, mert utálnak a hátukon feküdni. Állandóan ülni akarnak már, vagy állni. Persze úgy kinyílik a világ számukra.
Nem szoktam oda tenni őket, csak ha már nagyon nem bírok velük. De sokszor etetésnél például kitekerik a fejüket, csak lássák a TV-t.
Olivér 6420 gr, Samu 6470 gr. Holnap kapjuk az oltást.
2005.02.07 09:03
ismerős
különsen Levinél. Amúgy sem egy nap spieler evés terén, ha megy a TV akkor újabban alig lehet megetetni. 

2005.02.07 09:17
Akkor van a ribillió, hiszti, sehogysemjó és szenvedés.
2005.02.07 10:16
csuda helyesek a fiúk!
Kár hogy a tornáztató nem jön be, de próbálkozz azért. Pl ha lecseréled a játékokat másra? Nálunk mindig más lóg, hogy ne unja meg

Nem 4 óránként..persze van hogy kibírja, például délután akár többet is, de leginkább 3-3 és fél óránként kajál. Éjszaka úgy néz ki hogy 8-kor furdés, utána szopi és ebbe belealszik anélkul hogy teleenné magát. Emiatt fél 10-10kor megint ébred, akkor félálomban megszoptatom ismét és fél 5-5-ig alszik. Akkor gyors szopi szintén félálomban (o is én is
) és alvás jó esetben fél 8-8ig. Rossz esetben 6-fél 7ig-mostanában utóbbi
Enyém 2 órával kelés után megy egy délelotti alvásra (másfél-2 óra), aztán délután 3-fél 4 körul a délutánira (ez egy-másfél óra) Aztán van hogy este 7 körul bealszik furdésig. A többi idoben ébren van
2005.02.07 10:38

Viszont egész szépen átalussza az éjszakát. Mi is hasonló bioritmusban vagyunk Olivérrel, Samu viszont este 10-től reggel 7-ig húzza a lóbőrt.

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|