A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Hurrá Pipi!
Várjuk holnap a képeket!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Szép Jó Reggelt mindenkinek!!!

Drukkoljatok, ma megyünk 9-re Marci kukkra!!! Olyan kiváncsi vagyok már nem láttuk 8 hete.

Boni, hazafeléjövet üdvözöld az anyósomat!!! :?

Teljesen felkeltettétek a kiváncsiságomat, ezzel a Suttogóval kapcsolatban. Bevallom, ezidáig nem is hallottam róla!

Na pusszantás

Ja, Bettike táblába: május 7 védőnőhöz kell menni, május 14-én dokibához. május 5-én férjhez megyek Köszönöm!

kispiskóta

szép vasárnap reggelt mindenkinek :D

Szombat délben piri kopogtatott, így vártam hétvégére, mivel 13. nap volt pé, tudtam hogy rövid ciklus lesz.
Tegnap sógornőmnek még nem jött meg, legalábbis délig amikor beszéltem vele, ma viszek neki tesztet a családi ebédre :wink: HA összejön nekik, sűrűn látott vendég leszek náluk :wink:

Bettike
Bográcsozás jó dolog :D Clostys babás májusod lesz :wink:

Boniko
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚúúúgy hiányzol !!! Kép :P

Zsú
Marci kukkról képet várunk :wink:

Mindenkinek Kép

Kép
gaby25

Gaby, ha kapunk ígérem hozok. Csak a mai jó eü. mellett nem hiszem, hogy kapni fogunk. Ez a 28. heti kötelező és a kórházban csinálják.

kispiskóta

Jó reggelt!

Ilyen még nem volt. Hajnalban arra riadtam fel, hogy méhem környékén akkora szúrást éreztem, hogy még a lábam ujjai is megérezték és a víz is folyt rólam. Ezt eljátszotta kb. 1 percig. Nem volt jó érzés. Mi a fene lehetett? Pé az biztos nem, mivel a 22. napon vagyok :lol:

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

ja, még csak a 21. napon :lol: :lol: :lol:

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Neeeem, a tickerem csal. Én a 22. napon vagyok...ááá...nem értem, teljesen összezavarodtam. 1-jén jött meg. Akkor nem 22. nap van? :? :shock: :oops: 8)

Szilvi

szilvaqueen

De, a 22. napon vagy!!! Remélem, hogy egy harcias beágyazódás részese voltál!!! :wink: :lol:

kispiskóta

Melcsi,
no, úgy tűnik több a jó vélemény a Suttogóról mint gondoltam. Sebaj. Olvasd el persze nyugodtan, de nagyon nagyon erős szűrővel! Tudod mi eszméletletlenül jó könyv? A Picik és kicsik! Azt pl tiszta szívemből ajánlom!
Szezso,
:( :( :(
Bettike,
nem megyek most kedden doki+UHra, azt kiveheted a táblából, majd valamikor egy hétre rá, de kedd pont május 1, így nem tudom mikor rendel a dokim, majd hétfő este felhívom.

Az osztálytalálkozóról:
20an érettségiztünk, 16an ott voltunk, csak 4en nem jöttek. Nem egyszer csorogtak a könnyek az arcomon a visongva röhögéstől! A régi sulinkban volt a gyülekező, egy osztályt kinyitottak nekünk, mindenki elmondta mi van vele, én vezetek gyerekfronton másfél gyerekkel! :D Utána egy étterembe mentünk, meg volt már terítve nekünk, iszogattunk, este 7 körül vacsiztunk (telezabáltam magam, nesze neked 200 grammos szénhidrát diéta!) utána beszélgettünk sokat, este 10 után indultunk haza, de a sráccal aki hazahozott még egy csomót dumáltam a ház előtt. Nagyon nagyon nagyon jó volt!!!
Vendég

A fenébe, az előbbi hsz-om elszállt. :evil:

Szilvi

szilvaqueen

Verőfényest!

Ébredezem...

Kép
zölddisznó

Szóval mégegyszer:

áfi: Örülök, hogy ilyen jól sikerült az osztálytalálkozótok. Legalább kikapcsolódtál egy kicsit. A vacsi miatt ne legyen lelkiismeretfurdalásod, hiszen az a babóca nem éhezhet... :lol:

kispiskóta: Beágyazódásnak nagyon hamar lenne, nem? :oops: Egyébként ez a ciklus nem a ciklusunk volt. Mikor termékeny időszakom lett volna pont akkor kellett a páromnak önmegtartóztatásban lennie az andrológus miatt. Éppen csak a 14. napot sikerült elkapni. Meg az eredménye sem volt 100%-os, és a Clostyt is csak két napja szedne. Úgyhogy nem is reménykedek, de majd a május....az lesz ám a miénk. :lol: :oops:

Szilvi

szilvaqueen

Jó reggelt coca!

Szilvi

szilvaqueen

Szilva! A topik-ördög nem alszik!!! Ki tudja, hátha?!

Mi jót műveltek ezen a csodás napon?

Bettikééknek jó pecázást!

Kép
zölddisznó

Coca,
nálunk búcsú van! :D
Egész délután ott leszünk, lejárjuk a lábunkat, veszünk egy csomó hülyeséget, felültetjük a gyereket kisvonatra meg körhintára (nagyon soké') de én imádom, egyszer sem hagytam ki! Bár most nem tudok felülni a magzatka miatt a gyomorforgatós felnőtthintákra, de annyi baj legyen! :P
Vendég

Óóóóó, vegyél nekem kakasnyalókááááát!

Kép
zölddisznó

Ma már erősen fáj jobbról a hasam, eddig csak szúrkált..:(((((((((((((

babaimádó
Kép
babaimado

Baba! Miért vagy ettől bánatos?

Kép
zölddisznó

Sziasztok!!!

Megjöttünk, minden ok, átlagosan 30 hetes méretei vannak!!! A feje például 31 hetes.

POÉN: A köldökzsinórón kívül nem látott semmit a lába között, úgyhogy szerintem ez a gyermek szórakázik velünk!!! :lol: :lol: :lol: Úgyhogy most mi sem tudjuk, hogy Marci vagy Csenge.

Ja és GYÖNYÖRŰ!!!!!!!!!!!! :lol:

kispiskóta

Sziasztok!!

Baba nem számoltad el ne aggódj annyira, szorítok érted ezerrel a dokidat azért hívd fel!!!!!!!!!!

Ja képzeljétek és senki ne nevessen!!! vetettem magamnak januárban cigánykártyát, mely szerint nekem még várnom kell júliusig a babavárással! (légyszi tényleg ne nevessetek, mert én se hiszek benne, de olyan biztató dolog :oops: )

Bonikó hiányzol!

Annyira sajnálom, hogy a munkahelyről csak olvasni tudok írni nem :cry: , pedig pénteken is akartam reagálni bizonyos dolgokra, de azok már nem lennének ma aktuálisak!

Coca rég nem írtál magadról semmit!!!

Kép
klarissza32

Jó reggelt!

sikerült délben felkelnem :D :D :D

szezso: sajnálom :cry: de majd a következő hónap...

purc: tetszik a kocsi meg a pocid is :D

szilcsi: én is látom a csíkokat :D

baba: fel a fejjel! ne aggódj! drukk a dokihoz++++

coca: :cry:

gaby: :cry:

áfi: jó szórakozást mára is!

kispiskóta: örülök, hogy minden oké.

klarissza: keveset vagy itt mostanában. gyere gyakrabban :wink:

rólam: végre kialudtam magam. :D ma nagyon tanulnom kell, holnap és kedden is zht írok :? jaj!

katica
katica30

Hello Csajok!

Áfi: ja, hogy tegnap este volt az érettségi tali...magamból kiindulva, azt hittem, sokkal később lesz :lol: én már hetekkel előtte azt terveztem, mit veszek fel :lol:

Gaby: akkor együtt haladunk :wink: nekem is tegnap dél körül jött meg...

Babaimi: lehet, hogy csak a tüszők érnek...mindjárt mész UH-ra, ott kiderül mi van...nagyon kevés Clostit szedsz, nem hiszem, hogy baj lenne...

Zsú: hogy is mondták a vészhelyzetben? Annyira kevés meglepetés van az életben :wink:

Klarissza: én meg írtam egy netes asztrológusnak, aki azt mondta, hogy június vége előtt nem leszek terhes...annyira nem vettem készpénznek, amit írt, de mégis olyan jó volt így leírva látni, hogy június... :lol:

Rólam: egész délelőtt a spájzot takarítottuk...most sül a csirke...
Holnap hívom a dokimat az Uh miatt, valószínűleg már pénteken mehetek tüszőlesőbe...Ez a rövid ciklus előnye :lol: Kiszámoltam, még a nagy nyári szabadságolások előtt ezzel együtt 3 ciklusom lesz, így még az inszem is belefér :lol:

Puszi

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok, csak bekukk, bocs, mert mindjárt mennem kell, 1kor kezdődik a babazyúr a játszóházban. (már délelőtt feldíszítettük)

Klarissza, én is voltam jósnőnél (4 hónapja kb.), aki szerint ebben a hónapban leszek babás! :wink:

Gaby, sajnálom. :(

Áfi, örülök, hogy jól sikerült a tali.

Mennyi mindenki menstruál 1szerre????? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Na, este jövök! Pusssssssz.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Lányok,
HELP!!!
Mi ez?
Ez a karom fotója, de a mindkét combom belső oldala is ilyen, és mindkét alkarom fehérebb része...
Szerintetek lehet valami fertőző? De a családban csak én vagyok ilyen. Vagy valami allergia? Ég és viszket és fáj :( :cry: :(
Kép
Vendég

Snufi, Te meg mindjárt peteérsz...elő a babzsákfotellel!!! :lol: :lol: :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Áfi: nem napoztál véletlenül?

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso,
nem napoztam! És tudtommal allergiás sem vagyok! Én tényleg nem értem...
Vendég

Nap vagy melegallergiára tippeltem volna... Nekem tipikusan a combom belső felén és karok belső felén szokott kijönni...
Vegyél be kálciumot (remélem babásan lehet)!

Szerintem mindenképpen allergia, mert nem mindenhol vagy pöttyös...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Áfi, én is napra tippelnék. Vagy meleg kiütés, de az meg nem ég, és viszket. :roll:
Nem ettél epret, málnát?

Szezso, hát igen... :D

kispiskóta

Nem ettem se epret, se málnát, és a combom tuti nem érte nap sem! Annyira meg nincs meleg, és nekem a fenekem szokott kipattogni kánikulában. Bármennyi krémet rákenek benyeli, nagyon száraz és rücskös. Holnap asszem bőrgyógyász is esedékes az AFP vérvétel mellett... :?
Vendég

És ez így mára minden átmenet nélkül jött ki? :roll: Szerintem is az lesz a legjobb, ha holnap megmutatod bőrgyógyásznak, bár azok, ahogy tippelgetni tudnak! :roll:

kispiskóta

A combom péntek este vezdett kiszáradni, szombatra kivörösödött, a karom szombat este kezdte, és mára sem javult semmit egyik sem, bármennyi krémet kenjek is rá... megittam egy Calcimusc ampullát, ha allergia az segít, jó hogy eszembe juttattátok.
Vendég

Áfi Mi volt a tegnapi vacsi???

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Az ekcéma szokott kiszáradni és utána kivörösödni.

kispiskóta

A tegnapi vacsi előtt is ilyen volt :( Amúgy sült húsok voltak rizibizivel meg sült krumplival.
Mi az az ekcéma?
Vendég

Ezt találtam a neten neked:

Az ekcéma a bőr allergiás kiütéses megbetegedése. Nem fertőző, de családon belül halmozottan is előfordulhat. Csoportosan elhelyezkedő hólyagok (apró kerek hólyagocskák tiszta folyadéktartalommal), melyek hámlanak vagy nedveznek. A bőr száraz vagy vörös, továbbá repedezett vagy lemezes, pikkelyes lehet. Kifejezett bőrviszketés.

kispiskóta

Áfi: Sztem is ekcéma (allergia) :( És minél jobban vakarod annál több pötty jön ki annál jobban fáj és viszket. Ördögi kör :(
Ekcémára való kenőccsel kellene kenni és Calciumisc ampullát kéne bepuszilni (lehet terhesen én is allergiás vagyok már többször kellett beszednem) vagy kálcium pezsgőtablettát, ha van otthon...
Mikor jöttek ki rajtad??? Amúgy sztem ez valami ételtől van (vagy tartósító,adalékanyag...stb)
Hja és a terhesség (mint állapot) hajlamosít ám az ekcémára, allergiára :(

ceniko
Szeged

Bekotortam az ügyeletre... majd jövök és megírom mi ez... :evil:
Vendég

Áfi! Amikor megláttam a képet, akkor nekem is az ekcéma jutott eszembe.
Jó ötlet az ügyelet, várunk a hírekkel!!!!!

Coca! Nagyon aggódom, hogy valami baj van..a tegnapi tojásf.és a napok óta tartó szúrkálás és tegnap már a combomig ért a szúrás, úgy éreztem..totál para vagyok..ez agyrém..mindig túlaggódok mindent és titeket is fárasztalak a nyavalygásaimmal.

SZezso! Mond, Te az én titkos ikertesóm vagy? Honnét van az, hogy te mindig félszavakból is tudod, mibajom van:-)Imádlak!! :D

Kispiskóta! Örülök a jó hírnek, és ahogy szokták mondani:
"olyan nemű lesz, amilyet csináltatok"..hi-hi :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

babaimado, de a kérdés, milyet csinált apa. Én csak x kromoszómát adok, a többbit ő dönti el. :lol:

kispiskóta

Drágáim,
imádlak hogy segítetek, és igazatok is volt!
Bementem az ügyeletre, egy normális fiatal doki volt, azt mondta allergia, kalcium pezsgőtabit kell innom 3x500mg-ot, és Fenistil géllel kenhetem csak, semmi mással, krémmel se. Azt mondta adhatna sokmindent, de terhességben szinte minden ellenjavallt (nézegette sokáig a gyógyszereskönyvét, nem hasból mondta). Nem is kérte az 1000 Ft ügyeleti díjat mert kismama vagyok (azt hittem csak akkor kell fizetni ha feleslegesen megyek ügyeletre!!! És nem! :evil: ) . Mondtam neki hogy csak azért jöttem mert féltem hogy fertőző valami, ami veszélyes a magzatra. Azt mondta biztos nem fertőző. Normális volt nagyon. :)
Vendég

Áfonya: Ez jó, én néhány hete egy vasárnapi napon tüdőgyuszival!!!!! voltam az ügyeleten 39 fokos lázzal, és elkérték volna a 1000 ft ügyeleti díjat :evil: :evil: :shock: :shock: Így hát nem mentem be, hanem másnap elmentem a saját házidokimhoz..... :shock:

Nagyon rendes volt az ügyeletes doki akinél voltál! Tényleg le a kalappal előtte :wink: :D És örülök, hogy nem komoly a baj :wink:

ceniko
Szeged

Hahó!

Áfikám, én meg azt mondom, hogy ha a száraz bőr összeér és kidörzsöli egymást, akkor így néz ki, és olyan is, mint amit leírtál. Tegnap este én is ugyanilyen képet tehettem volna fel :lol: De én tudtam előre, hogy ez lesz, mert nem kenem magam semmivel, mert hányigert kapok minden tesápolótól... De tegnap már muszáj volt kennem és mára el is múlt. Egyébként a combosabb csajoknak a csapatban minden meccs után ilyen volt a lábuk, akkor hintőporoztuk és az is használt valamennyit. És még rátehet a lapáttal mondjuk egy új mosópor vagy öblítő, nem használsz másikat véletlenül?
Már annyiszor akartam kérdezni, hogy te Palánkra jártál? Apám és a tesóm is :wink:

Többi mindenkinek is pussz, megyek a konyhába, mert muffinsütést ígértem Miksának. Anyukámat meg most hozza az uram a pályaudvarról, jó lesz sietni.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom, gratula a 12. héthez!!! :D

kispiskóta

Szirmi,
sajnos ismerem a kidörzsölődést közelről, de az nem ilyen :( És nem is volt rajtam se szoknya se rövidnaci (épp ezért nem is hordok szoknyát). És az alkarom meg hogy dörzsölődhetne ki? Sajna ez nem az, attól nem tojtam volna be. Nemrég jutott eszembe hogy új tusfürdőt vettünk, Camay-t még eddig nem használtunk, hát én eztán se fogok. :( Pedig soha nem voltam allergiás...

Megjöttünk a búcsúból, Enikő felült 3 körhintára, kapott homokozókészletet (apám nemrég hozott neki homokot a tüzépről) meg kapott egy laphintát is, meg egy póló-rövidnaci együttest, nagyon aranyos. Én egy Fable könyvet (imádom :P ) apa meg nem kapott semmit mert elfogyott a pénz amit kivittünk (szándékosan nem sokat). :D
Vendég

Köszi Kispiskóta!

Áfi! Tök érdekes, én is úgy figyeltem meg, hogy rövidgatyában vagy szoknyában dörzsölődik, de tegnap én is farmerben voltam. Elővettem a vakondnadrágom :lol:

Ma este veszem be az utolsó fél Duphastont, és kicsit jobban is vagyok :wink: Most éppen hányingerem van, de a napokban azért már előfordultak szünetek.

Lányok, ne haragudjatok, a többieknek is úgy írnék, de nincs időm visszaolvasni, hülyeséget vagy totál semleges dolgot meg nem akarok, mert annál többet érdemeltek. De mostanában úgy égem a képem, ezer éve nem írtam Babaiminek, Szezsónak, Bettikének, Boninak, Snufinak, Zöldinek és még sok mindenki másnak :oops: Tényleg bocs :oops:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Megjöttem!!!!

Babazsúr jól sikerült nagyon!!! :lol: :lol: :lol:

Utána elültettük a délelőtt vásárolt virágokat is a ládikákba a párkányra (begúniák), meg nemtom milyen nevűeket,.... (kinézetük alapján kérdezősködtem, mit igényelnek),.... na szóval, szépül a kertünk!!!! :D :D :D

Most én sem írok Egyenként, bocsánat,.. :oops:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Sziasztok,

Áfi, jó hogy azért semmi komoly. Nekem is szokott néha ilyan lenni, de szintén a melegtől.

Szirom, mikor is mész uh-ra?

Kispiskóta, gondolom nem kaptál akkor képet. Babócád akkor tuti nincs lemaradva :)

Tegnap igért képek:

Kép
Kép
Kép

Csikken

KépKép
Kép
csikken

Sziasztok DRÁGÁIM!

Tudom, hogy nagyon hiányoztam mindenkinek, ezért is siettem vissza! :lol:

Szilcsi, látoma csíkot, látom a csíkot!

Snufi TEsókám, én is szeretnék menni jósnőhöz, én hiszek benne,de nem mindegyikben. Tiszta szívvel kívánom, hogy bejöjjön amit jósolt! és ahogy Szezso is mondta: ELő azzal a babzsákkal!
Klariszza neked is ezt kívánom!(szerezz be egy babzsákot :wink: )

Szezsokám! :twisted: szemítláda piroska...szép a vonalzód :lol:

Kata! vizsgálatokra fel!
kispiskóta ZSu kenegesd a pocid! :lol: bár én is ott tartanák! anyósodnak bekiabáltamhogy üdvözlöd! :wink:

GAby mi is halottunk a danubiusos felhívásról, meg pénteken hazafelé kibőgtem magam az örökbefogadós témán,de mi nem jelentkezünk. drukk sógornődéknek!

A Pénteki témához én sem tudok hozzászólni :(

szilvaq szeretnék menni Egerbe!

Szirom megbocsájtok, hogy nem írsz! küld a muffint
:lol:

bettike holnap délután megyek fogorvoshoz!

áfi! örülök, hoyg jól érezted magad az osztálytalin.na de a kapu előtt trécselni "idegen férfiakkal"? :lol: :lol: :lol: :lol:

babaimi remélem elmúlt a fájdalom pussz!

zöldi holnaptól én is fogyózom :lol:

purc tetszik autótok!

melcsi remélem jól éreztétek magatokat!

katica sikerült kialudnod magad,

robcsi nem felejtettem el a velencei szállást megkérdezni!

macspacs remélem minden rendben.

szilbee ölellek tégedet is ám!

monyóka remélem nem hagyol itt minket!

babancs remélem DOmi szépen erösödik!pussz

Ceni NEked is ölelés! csajszik meggyógyultak?

REméelm senkit nem felejtettem ki, ha igen, akkor se kövezzetek meg érte!
Vendég

ÉS CSikken! NE haragudj, hogy kifelejtettelek! dupla pusszantás!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?